Nyheter om Zinedine Zidane


Desperate Real Madrid tilbyr Martin Ødegaard

Hvis det stemmer det Talksport skriver så må Manchester United bare kline til for det Real Madrid legger på bordet må være tidenes deal. Mens vi hele denne sesongen har fått høre at Martin Ødegaard trolig hentes tilbake fra utlån før tiden fordi han er intenst ønsket tilbake på Real Madrid, men tydeligvis ønsker de Paul Pogba enda mer. Les: Wanda Nara har andre ting å gjøre enn å sikre sin mann, Mauro Icardi, ny kontrakt Real Madrid tilbyr Manchester United James Rodriguez, Lucas Vazquez og tidligere Manchester City-spiller Brahim Diaz sammen med Martin Ødegaard for Paul Pogba.

Real Madrid vil kapre Schalke-sensasjon foran Manchester United

Manager Zinedine Zidane har “gitt klarsignal” for at Real Madrid skal kaste seg inn i racet for Schalke-sensasjon, Rabbi Matondo. Matondo, som flyttet til Bundesliga fra Manchester Citys akademi i januar i fjor, har allerede gjort seg så bemerket for Schalke 04 at han omtales av presse også utenfor Tyskland som en sensasjon.

Real Madrid ønsker en norsk erstatter for Sergio Ramos

Snart kan vi kalle Real Madrid for norske klubben, noe vi aldri har kunnet gjøre tidligere. – Martin Ødegaard kommer tilbake etter flere år på utlån enten i sommer, eller som først avtalt neste sommer. Erling Braut Haaland klatrer for hver scoring han gjør i Bundesliga høyere og høyere opp på Real Madrid sin ønskeliste. Mundo Deportivo skriver at Kristoffer Ajer har forsvart Celtic så bra at Real Madrid har latt seg imponere og ønsker han som en erstatter for Sergio Ramos.

Sportsdirektør Michael Zorc sender sjokkbeskjed til United om Sancho

Å tro at sportsdirektør Michael Zorc lar seg presse til å selge noen med rabatt på grunn av corina-pandemien er omtrent som å tro på julenissen. Borussia Dortmund har vist de er dyktigst i klassen på overgangsmarkedet under Zorc sin ledelse. The Telegraph skriver at Borussia Dortmund bestemt seg for å vente til markedet stabiliserer seg før de selger Jadon Sancho.

Chelsea starter uten Kanté

En restart for Premier League blir alt annet enn ukomplisert. Selv om ligaen satser alt på gjennomføringen av de siste kampene fra midten av juni, er forholdene rundt uforutsigbare. Watford har tre spillere som har testet positivt på viruset og har skremt vannet av flere i klubben som nå kvier seg for å møte opp til fellestrening. Hos Chelsea har en av Lampards viktigste spillere bestemt seg for å avvente situasjonen. Les: Zinedine Zidane har tatt det verste hjørnesparket i fotballhistorien Det er N´Golo Kanté som ikke meldte seg til tjeneste på onsdagens trening.

Zinedine Zidane har tatt det verste hjørnesparket i fotballhistorien

Det er liten tvil om at franske Zinedine Zidane var en de største noensinne som har snørt på seg et par fotballsko. – I løpet sin 17 år lange aktive karrière ble han kjent for sin visjon, ballkontroll og teknikk. Han ga oss en rekke ikoniske øyeblikk.

Real Madrid vil ha Haaland i ny fryktet angrepsrekke

Karim Benzema, Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kjent som BBC var Real Madrid sitt ultimate angrepsvåpen som var med å bygge legendestatus for manager Zinedine Zidane og sørge for høy tettet av La Liga og Champions League trofeer slik at peishylla på Santiago Bernabéu Stadion måtte bygges ut.

En av verdens beste fotballspillere på vei til Premier League

Gareth Bale som faktisk er en av verdens beste fotballspillere er på vei tilbake til Premier League i sommer.

Marca: Pogba har nå mistet billetten bort fra United

Spanske Marca pleier å ha gode følere ute når det gjelder La Liga-klubbenes planer på overgangsmarkedet. Nå har Real Madrid tatt frem tip ex´en (noen som fortsatt husker dette hjelpemidlet?) og fjernet Zidanes favoritt fra ønskelista. Det har aldri vært noen hemmelighet at Zinedine Zidane har jobbet for å hente sin franske verdensmester fra Old Trafford. Pogba og agent Mino Raiola har heller ikke holdt tyst om at en overgang til San Bernabeu står som drømmescenariet. Les: Andreas Pereira «frir» til Real Madrid Men det begynner å bli noen måneder siden Paul Pogba var i aksjon.

Kan akseptere skambud på Paul Pogba

Den franske superstjernen Paul Pogba har vært i medias søkelys helt siden siden Manchester United ut 89,3 millioner pund for å bringe ham tilbake til Old Trafford i 2016. Hans ekstreme talenter har aldri vært i tvil, derimot har hans manglende og varierende motivasjon vært et konstant samtaletema. Fansen har delt seg inn i to leire, hvor de som mener det ikke er verdt å forsøke lenger og de som mener Paul Pogba er for viktig til å selge. – Den siste gruppen blir mindre og mindre.

Gareth Bale snakker om fremtiden

Det har vært tyst en stund fra Real Madrid sin utskjelte stjerne Gareth Bale, han har en for å si det forsiktig, en meget godt betalt jobb i Madrid og et elendig forhold til sin manager Zinedine Zidane. Gareth Bale forteller til podkasten The Hat-Trick at MLS vil være av interesse for ham i fremtiden. Det har vært interesse for Bale fra en rekke steder, alt fra Kina til Tottenham, men så langt har ingenting blitt en realitet.

«Zidane snakker ikke med oss»

Dani Ceballos er på utlån hos Arsenal fra Real Madrid og ifølge planen skulle han returnere til Spania i sommer. Men den spanske midtbanespilleren vet ikke hva som skjer, Real Madrid manager Zinedine Zidane og Dani Ceballos snakker ikke sammen. Dani Ceballos sier han ikke aner hva som skjer: «Jeg har ikke snakket med Zidane siden jeg forlot klubben. Det er vanskelig å ha garderobe med så mange spillere.

Klarer seg godt uten Paul Pogba

Det finnes ikke noe som er mer skadelig for et selskap enn å shorte aksjer i håp om å tjene penger når dine med aksjonærer og selskapet taper penger. Man kan på mange måter si at Paul Pogba og hans agent Mino Raiola har shortet Manchester United for å presse frem en overgang. Da den franske superstjernen ble hentet til Old Trafford fra Juventus i 2016 for det som da var tidenes dyreste overgang var det med den forventningen at det skulle bringe Manchester United tilbake til gammel storhet. – Det skjedde som vi alle vet ikke.

Dortmund ypper med Real Madrid

Zinedine Zidane har aldri pakket inn interessen for Eduardo Camavinga. Real-manageren ser en lys fotballfremtid for 17-åringen og ønsker sin del av denne reisen. Ryktene har gått de siste tolv måneden om Reals kurtisering med den defensive midbanespilleren som allerede har markert seg med 25 Ligue 1-kamper for Rennes. Som 17-åring! Les: Manchester United må utnytte tidenes største mulighet [PROS] Un emoji pour décrire la saison d’@ecama10 ? — #AllezRennes#ToutDonner pic.twitter.com/nbrIayE8Ig — Stade Rennais F.C.

Vil heller ha Martin Ødegaard enn Ballon d’Or vinner

Det spilles som alle vet ikke fotball om dagen og med det trenger alle vi som lever av og for sport å komme opp med kreative opplegg som kan engasjere.

Manchester United vil utnytte potensialet til Real Madrid flopp

Manchester United er i samtaler med Real Madrid-floppen og superhelt hjemme i Colombia, James Rodriguez om en overgang på 35 millioner pund til Old Trafford. Den offensive midtbanespilleren er på utkikk etter en ny klubb, 28 åringen har vært ute i kulden etter Zinedine Zidane kom tilbake som manager. – Denne sesongen har det bare blitt fire La Liga starter. Les: Barcelona foreslår gigantisk bytteavtale The Sun skriver at superagent Jorge Mendes allerede har snakket med Manchester United for å få til en overgang til Old Trafford. – Og det med en substansiell rabatt.

Marca: Ambisiøs plan! Haaland i 2020 og Mbappe i 2021

Den store spanske fotballavisen Marca er spesielt tett på La Liga giganten Real Madrid, de skriver i dag om klubbens fremtidsplaner. – Det som gleder med norske øye er at de setter Erling Braut Haaland i samme klasse Kylian Mbappe som er en av verdens mest verdifulle spillere, kanskje den dyreste av dem alle. Real Madrid håper å ha dem begge på Estadio Santiago Bernabeu innen neste sommers overgangsvindu stenger. Les: Wembley blir Liverpools nye «hjemmebane» Direktørene i Real Madrid vet at dette vil være en vanskelig dobbeltoperasjon å få til, men de er ambisiøse.

Mino Raiola tilbyr Haaland, Pogba og de Ligt

Det kan virke som om agent Mino Raiola har det travelt med å cashe inn på sine superstjerner. I fjor sommer bestemte først det italienske fotballforbundet og så UEFA å ta fra han lisensen, men en anke brakte den tilbake. – Railola har ikke bitt mindre grådig og vet sikkert han er på lånt tid. Med noen av de aller største navene i fotballverden i sin stall har han lagt en plan som vil omforme Real Madrid, en klubb han forsøker å få en normalt god relasjon til.

Avis: Real Madrid vil ha norsk duo

Real Madrid ønsker å ha på plass både Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland til 2020/21-sesongen, hevder den spanske sportsavisen AS. Real Madrid er i en prosess med å forynge stallen, og samtidig som klubben trenger å selge flere spillere når sommerens overgangsvindu åpner, ønsker den å hente Ødegaard tilbake fra lån, ifølge AS. Det samme skjer angivelig med backen Achraf Hakimi (21), som er på utlån til Borussia Dortmund. Med på følget skal Real Madrid-trener Zinedine Zidane også ønske seg Ødegaards landslagskompis og Hakimis lagkamerat i Dortmund, Erling Braut Haaland. (NTB)

Haaland er Real Madrids førsteprioritet

Real Madrid mangler en nr 9 som kan presse Karim Benzema, og klubben har angivelig bestemt seg for å hente Erling Braut Haaland, som meldte overgang til Dortmund så sent som vinter. Marca skriver at den norske sensasjonen er spanjolens første prioritet når sommervinduet åpnes igjen. Les: Tottenham betraktelig styrket til sesongavslutningen I følge mediene har Real Madrid gitt opp å få Luka Jovic til å ta det «neste skrittet» opp, og selv drømmeovergangen av Paris Saint-germain stjerne Kylian Mbappé er satt på vent. Erling Haalands korrupte agent Mino Raiola, var ute og nektet et s

Tuttosport: Gianluigi Buffon har gjort det igjen!

Det er ikke så mye som lenger overrasker oss når det gjelder den spillende keeperlegenden, men stemmer rapportene, får det oss til smilende å riste på hodet. 11 kamper så langt i sesongen er kanskje ikke så mye å skryte av for Buffon, men når du fortsatt spiller for en av verdens desidert beste klubber som 42-åring, er det nettopp det det er: imponerende! Les: Zinedine Zidane sin fremtid i Real Madrid er ferdig snakka Og hva gjør så Buffon i disse coronatider der alt blir satt på hodet?

Tottenham betraktelig styrket til sesongavslutningen

Mens fotballen har stått på vent de siste ukene har Harry Kane brukt tiden godt. Når Premier League er klar, er Tottenhams viktigste spiller det samme. For Mourinho og Tottenham-supporterne er dette selvfølgelig lyse nyheter i mørke tider. Les: Tro det eller ei, Loris Karius på vei tilbake til Premier League Spilles Premier League-sesongen ferdig, har Tottenham adskillig større sjanser til å spille seg forbi Sheffield United, Wolverhampton, Manchester United og true Chelsea på 4. plass.

Zinedine Zidane sin fremtid i Real Madrid er ferdig snakka

Helt siden Zinedine Zidane ble hentet tilbake til Real Madrid har ting gått litt trått til tross for noen storkjøp blant annet Eden Hazard. Den ekstreme suksessen fra første «runde» som Real Madrid manager med tre kjappe Champions Laegue pokaler på rad ser ikke ut til å gjenta seg, det som dog fortsetter er det dårlige forholdet mellom manageren og Gareth Bale. Kan maktkampen være over? Forholdene på Santiago Bernabéu minner mest om en såpeopera, klubbens president Florentino Pérez er ikke glad i Zinedine Zidane og han er særdeles glad i og beskyttende ovenfor Gareth Bale.

Marca har klistret Haaland på førstesiden

Det er egentlig først når man leser utenlandske medier man skjønner hvilket jordskjelv Erling Braut Haaland har skapt i fotballverden.

Mohamed Sissoko er sikker han vet hvor Sadio Mané spiller neste sesong

En god stund har vi hørt at den senegalesiske vingen Sadio Mané trolig forlater Liverpool nå er det imidlertid mer sannsynlig en bare i fjor sommer. Real Madrid manager Zinedine Zidane arbeidet aktivt for å hente han som noe av det første på sin agenda etter returen til klubben. AS skriver at det var aktuelt da og like aktuelt nå.