Nyheter om Zinedine Zidane


Bale til TV 2: – Vi står mer samlet som et lag

Gareth Bale savner verken Zinedine Zidane eller Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Nostalgi: 10 av de beste «playmakerne» på 90 tallet

Det er ingen andre grunner for denne listen over de 10 av de beste playmakerne fra 90 tallet enn nostalgi.  Et kjent jungelord er: «Spisser vinner kamper, forsvarere vinner titler og playmakes vinner hjerter» Det kan godt tenkes du har noen andre, men ihvertfall disse 10 har vunnet mitt hjerte. Les: Champions League-finalen i FIFA 19 er utrolig 10: Dejan Savicevic Han spilte fotball mens det fortsatt var et Jugoslavia, han spilte 56 landskamper i løpet av 13 år.

Zinedine Zidane er klar!

Franskmannen forsvant overraskende ut av Real Madrid etter Champions League-triumfen. Det virket da som han trengte en pause. Nå skal han være klar. Zidane har vært koblet til Manchester United de siste månedene, spesielt etter at Jose Mourinho kom i en posisjon der det ble stilt spørsmål til jobben. Vi tenker det er pes for United-treneren å bli minnet på at noen går og venter på at det skal skjære seg. Vet at Zidane er klar.

Zinedine Zidane: «Ja, så klart kommer til å returnere til treningsfeltet snart»

Tre Champions League triumfer på rad med Real Madrid betyr at Zinedine Zidane ikke trenger å anstrenge seg nevneverdig for å lande enhver managerjobb.- Dog er økonomi en begrensing.  Til tross for at en rekke klubber er aktuelle er det Manchester United som alle peker på hver eneste gang Jose Mourinho sier noe dumt, det ser ut til å utvikle seg uro i garderoben eller de taper en kamp. Les: Nok en kandidat trekkes frem til jobben hos Manchester United Zinedine Zidane som har slappet av siden han sluttet i Real Madrid i sommer forteller til TVE at nå er det ikke lenge igjen: «Ja, så klart kommer

Nok en kandidat trekkes frem til jobben hos Manchester United

Han har sakte, men sikkert posisjonert seg som en av de mest spennende trenerne i England. Dette gjør at han seiler opp som kandidat til United-jobb. Jose Mourinho er langt fra ferdig, så det er sagt. Likevel vet vi at når noe skjer, kan det skje fort i Premier League. Vi har trua på deg, Mourinho!

Real Madrid-spiller lykkelig uten Zidane

Zinedine Zidane vil for alltid bli husket som treneren som samlet Champions League-triumfer på rekke og rad. For én Real Madrid-spiller vil han bli husket som noe helt annet. Midtbanespilleren Dani Ceballos stråler i sin nye rolle under Julen Lopetegui hos Real. Kanskje ikke så rart. Etter at han kom fra Real Betis i 2017 for 155 millioner kroner, har han fått tilliten i 4 La Liga-kamper. Og deltagelse i Champions League-sirkuset? Null. Følte seg fryst ut av Zidane. Uten Zidane på benken har det nå blitt mer involvering etter noen få kamper, enn hele forrige sesong.

Her er garantien for at Pogba fortsetter hos Manchester United

Verdensmester Paul Pogba har brukt sommeren til å klage over forholdende på Old Trafford. Det er derfor ikke uventet at franskmannen snart går fra ord til handling og forlater Premier League. Én mann kan fjerne denne usikkerheten, sies det. Zinedine Zidane. Fotballlegenden og tidligere Real Madrid-trener har ikke uventet vært linket til den fremtidige trenerjobben hos United – den dagen Jose Mourinho ikke leverer eller går lei av å få kjeft. Vil ikke gå glipp av jobb under legenden. (foto: manchester united) For Paul Pogba er dette verdt å vente på, skal vi tro The Sun.

Paul Pogba og Anthony Martial vil mye heller ha Zinedine Zidane

3 – 0 på hjemmebane svir Selv før i går da Manchester United ble overkjørt på Old Trafford av Tottenham var presset mot Manchester United manager Jose Mourinho stort. – Lenge har det gått rykter om at tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane er på vei til å overta hans jobb. Er i ferd med å miste garderoben Les: Tre VM-spillere som trolig finner ny klubb I følge flere engelske medier har misnøyen med Mourinho blitt så stor at det går ut over humøret og dermed også innsatsen.

Zlatan: «Dere får nyte mens jeg er her»

Vi har tidligere skrevet om den svenske superstjernen sine planer om en retur til Europa.

– Han er ideell for Manchester United

Tidligere Manchester United-spiller mener Zinedine Zidane bør erstatte José Mourinho på Old Trafford.

Manchester United fikk spørsmålet om Zidane

Det måtte komme. Manchester United har lagt bak seg en dårlig arbeidsdag med kamp mot badebyen Brighton. Da begynner det å summe i korridorene om hvem som bare venter på at Mourinho må melde pass. Zinedine Zidane. Ifølge Daily Mail har den tidligere Real Madrid-treneren hvisket noe om at han gjerne kunne tenkt seg å reise til Manchester. Har begynt å kjede seg. Samme avis har sjekket med sine kilder hos United, men svaret skal være at Mourinho har full støtte av klubbledelsen og at de ikke engang har diskutert Zidane. Les: Analyse av Premier League på Oddsen.nu Dette liker vi.

Krise i Real Madrid etter seier i La Liga

Zinedine Zidane er borte. Cristiano Ronaldo er borte. Ingen store navn har kommet inn på San Bernabeu, verken langs sidelinjen eller som magnet på gressmatta. Nå meldes det om at post Ronaldo-depresjonen er i gang i den spanske hovedstaden. Real Madrid vant oppskriftsmessige 2-0 mot Getafe. Julen Lopetegui hadde dermed gjort hjemmeleksen sin og Gareth Bale gikk direkte i rollen som Reals målgarantist. Bale har steppet opp og tar ansvar.

To store usikkerhetsmomenter hos Real Madrid

La Liga. Selv når vi uttaler det på norsk, klarer vi ikke å ødelegge suset dette navnet bringer. Selv om Premier League går for å være verdens tøffeste liga, er det spanjolene som kan glede seg over å ha de beste klubbene i verden. Her har du mulighet til å lese deg opp om Real Madrid og de andre klubbene for 2018/19-sesongen. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner.

Zinedine Zidane er den hotteste dama i klassen

Det er liten tvil om at Zinedine Zidane kan velge og vrake på øverste hylle etter som eneste manager gjennom tidene vunnet Champions League trofeer tre ganger på rad. – Det at han nå har sluttet i Real Madrid og er ledig på markedet gjør alle de andre «damene i klassen» nervøse. Spekulasjonene har gått en stund, og vi har også bidratt til det selvfølgelig om hvilken klubb han går til.

Plutselig var ikke Alisson Becker verdens dyreste keeper lenger

Det er ikke mange dagene siden Liverpool satte verdensrekord i keeperoverganger da de la 66,8 millioner pund på bordet til Roma, for Alisson Becker. Chelsea har fått en ny Diego Costa situasjon ved at deres stjernekeeper Thibaut Courtois nærmest tvinger igjennom en overgang til Real Madrid. Chelsea setter nå ny verdensrekord ved å kjøpe  Athletic Bilbao målvakt Kepa Arrizabalaga for 71 millioner pund. Prisen var utkjøpsklausulen som de fleste regnet med at ville holde Kepa til klubben i lang tid fremover.

Kom til pappa så skal du få kontrakt

Ok så er den overskriften litt urettferdig. Det er mange eksempler både i Norge og ute som viser at sønnen kan gå i sin fars fotspor og gjøre det bra.

Real Madrid skolert keeper til Eliteserien

Det ser ut som et skikkelig varp for Molde Fotballklubb nå som de har signert med 22 år gamle Álex Craninx frem til 2021. Han har fem sesonger i Real Madrids ungdomsavdeling bak seg, hvor han blant annet spilte sammen med Martin Ødegaard under Zinedine Zidane for Real Madrid Castilla. Les: Vurdert og funnet for lett av Zinedine Zidane, får ny sjanse med ny sjef Den 197 cm høye keeperen er født i Spania, men har belgisk pass. Álex har landskamper for Belgia U18 og U19. Álex er en moderne keeper som er god med ballen i beina, veldig god skuddstopper og leser spillet godt.

Mente det var for tidlig å si ja til Real Madrid

Det er ikke ofte managere slår igjennom så tidlig som tyske Julian Nadelsmann, han er bare 31 år gammel og bragt sin Hoffenheim lengre enn de aller fleste kan forvente. Neste sesong blir det Champions League, det å ta med seg en klubb som normalt ikke skulle være der har inspirert Julian til å bli et år til.

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Vurdert og funnet for lett av Zinedine Zidane, får ny sjanse med ny sjef

Det er liten tvil om at stilen til Real Madrid sin nye manager Julen Lopetegui er veldig forskjellig fra den forrige Zinedine Zidane. – Mens Zidane var en superstjerne og var i flere år verdens beste midtbanespiller var Julen Lopetegui keeper i en periode da keepere ikke var så store stjerner som nå.  På mandag starter sesongoppkjøringen og med i troppen, blant 22 utvalgte befinner overraskende Martin Ødegaard seg. Julien Lopetegui er kjent for å være harmoni skapende i sin tid på landslaget og har en evne til å hente ut det absolutt beste.

Endelig kommer sjansen for James Rodriguez!

Vi må innrømme at James Rodriguez stårt høyt oppe på listen vår over spillere vi digger å se utfolde seg på fotballbanen. Derfor ble vi spesielt glade da colombianerens stefar kom med noen kommentarer om fremtiden. James Rodriguez vil tilbake til Real Madrid. Etter å ha vært en av de store profilene i Bundesliga for Bayern München forrige sesong, er nå utsiktene større for en retur – enn for en måned siden. Zinedine Zidane har forlatt skuta, Julen Lopetegui har overtatt og ikke minst: Ronaldo har laget  rom for flere spillere ved sin overgang til Juventus. Nå er det plass til Rodriguez.

Real Madrid supertalent skal få tøffet seg i Bundesliga

Achraf Hakimi signerte for Real Madrid i 2016 og var nesten overlappende med Martin Ødegaard i rekruttklubben Castilla, men i motsetning til vårt norske supertalent, har det blitt noen kamper for den 19 år gamle høyrebacken i Real Madrid, før han nå gikk på en låneavtale til Borussia Dortmund.  Les: Klar for Manchester City etter 179 kamper for Leicester Nå starter hardkjøret Låneavtalen som varer i to år skal gi det marokkanske landslagsspilleren, som fikk være med til VM i Russland en tøffhet som bare Bundesliga kan gi.  Achraf Hakimi imponerte stort i Castilla og daværende manager i Real Ma

1,5 milliarder kroner er lagt på bordkanten hos Real Madrid

Etter en middag mellom agent og Lazio ble frøet sådd som nå kan lede en serbisk spiller til Real Madrid. Den neste Zinedine Zidane kan komme til den spanske hovedstaden. Sergej Milinkovic-Savic fikk en sesong i Genk før han ble hastehentet av Lazio. Spilleren blir beskrevet som den komplette midtbanespilleren á la Zinedine Zidane.

Liverpool villig til å betale det det koster

Liverpool skal være veldig nær en overgang for Real Madrid keeper Keylor Navas i følge Marca. At det kommer store endringer Santiago Bernabéu i sommer vet vi, mye har skjedd allerede.

Allegri sa nei til Real Madrid

Juventus-trener Massimiliano Allegri sier han takket nei til å ta over Real Madrid. Italieneren var ønsket som erstatteren til Zinedine Zidane, men Allegri sier til Sky Italia at ikke kunne fordi han har lovet å bli værende i Juventus. Den spanske storklubben hentet isteden den tidligere spanske landslagssjefen Julen Lopetegui tidligere denne uka.