Nyheter om Zinedine Zidane


Marca: Pochettino leder over Raul som Zidane erstatter

Det er tøffe tider for Real Madrid for øyeblikket, og mange stiller spørsmål ved om Zinedine Zidane fortsatt er den rette mannen for jobben. Nederlaget i Kiev tirsdag kveld var deres femte på bare 16 kamper. Selv om hans omdømme er langt større enn de fleste som har ledet Los Blancos, er det klart at hvis ikke situasjonen forbedres dramatisk, vil Real Madrid søke andre alternativer. Å sparke Zidane er det siste de ønsker å gjøre, de vet hvor elsket franskmannen er blant supporterne.

Pochettino får skikkelig brysom konkurranse om Real Madrid-jobben

Zinedine Zidane viste ingen tegn på at han ikke har tillit hos Real eller at han ikke kan lede CL-trofé grossisten videre fra gruppespillet. På banen viste Real Madrid alle tegn på at det ikke holder. Vi er ikke tilhenger av å kaste ut managere noen måneder ut i sesongen, men mislykkes Zidane med å lede Real videre til inntektspotten som fordeles etter gruppespillet i Champions League, da kan ikke Real fortsette med sin legende. Les: Zidane har full kontroll Mauricio Pochettino ventet utålmodig på jobben til Ole Gunnar Solskjær, den røyk.

Zidane under press - mener den neste uken kan avgjøre fremtiden

Real Madrid er på etterskudd i hjemlig liga, og i trøbbel i Champions League. Nå er trener Zinedine Zidane (48) for første gang under press.

Zidane under press - mener den neste uken kan avgjøre fremtiden

Real Madrid er på etterskudd i hjemlig liga, og i trøbbel i Champions League. Nå er trener Zinedine Zidane (48) for første gang under press.

Zidane har full kontroll

Shaktar Donetsk klarte kunststykket å lure Real Madrid to ganger på rad. All honnør for det! For Zinedine Zidane ble kampen nok en bekreftelse på at klubben han ledet til en sammenhengende suksesshistorie i Champions League nå er som alle andre «dødlige». Den kan virke som Real Madrid kvier seg for å følge fotballens tyngdelov der managere som ikke leverer kuttes løs. Zidane er klubblegenden på begge sidene av sidelinjen. Faller franskmannen, faller Real. Les: Le Parisien: Trekker seg fra kampen om verdens beste ving -Jeg trekker meg ikke, på ingen måte.

Le Parisien: Trekker seg fra kampen om verdens beste ving

Selv om Jürgen Klopp har pratet varmt om Kylian Mbappé, har det hele tiden gått mot en overgang til Real Madrid når 21-åringen blir klar for å forlate Paris. Spill for den franske legenden Zinedine Zidane skal stå øverst på ønskelista. Så kom virus nr. 19 og rotet til planene. Nå skal ikke virus nr.

Real Madrid overrasket og furtne over Isco sin beslutning om å dra

Iscos ønske om å forlate Real Madrid kommet som en overraskelse, men ingen var mer overrasket over hans beslutning enn sjefene på Santiago Bernabéu. En litt snurt kommentar var. «Han svarte ikke på telefonen hele sommeren, og nå …» Realiteten er at Real Madrid ble tatt på sengen av nyheten om at Isco ville gå videre. I sommer var de ekstremt forsiktige på overgangsmarkedet, spillere forlot klubben, men på kjøpssiden var det full brems.

Arsenal klar for kupp hos Real Madrid

Selv om Isco ofte er den siste som blir pekt på når Zinedine Zidane skal velge ut laget sitt, er det ingen diskusjon om at 28-åringen tilhører det øverste sjiktet av offensive midtbanespillere i verden. Pilene har pekt i retning Everton og en gjenforening med Carlo Ancelotti, men nå er det flere som har skjønt den unike muligheten Isco på overgangsmarkedet utgjør. 51 scoringer og 54 assists på 314 Real-kamper, som ofte startes på benken, forteller om potensialet som bare delvis er utnyttet.

Maktkampen er i gang

Raphael Varane har et og et halvt år igjen av sin avtale med Real Madrid og det er slettes ikke sikkert den meget ettertraktede 27 åringen blir med på å forlenge slik manager Zinedine Zidane forlanger. Manchester United har ved ujevne mellomrom hentet frem sin interesse for Varane og nå har det skjedd igjen. – Såpass intens har lokkingen vært ovenfor Verane vært at Real Madrid manager Zinedine Zidane er ute og forteller at det ikke er aktuelt med et salg.

Marca: Joda, Isco skifter klubb i januar

Ryktene begynte så vidt å sive ut fra Madrid for to uker siden. Nå dundrer spanske Marca til: Ikke noen tvil, Isco forlater Real i januar. Ifølge Marca har papppa og agent Francisco fortalt klubben at han sønnen er klar for exit i januar, noe Zidane skal ha gitt klarsignal for.

Ødegaard startet i Madrid-skuffelse

Real Madrid-trener Zinedine Zidane valgte å stille med Martin Ødegaard fra start da de møtte Villarreal i kveld. Men nordmannen slet med å sette sitt preg på kampen, og ble byttet ut etter en drøy time spilt. Real Madrid hadde før det tatt ledelsen etter scoring fra Mariano Diaz. Men etter at Ødegaard ble byttet ut, fikk Villarreal straffespark. Det ble satt kontant i nettet av Gerard Moreno, og kampen endte til slutt 1-1. Det betyr at Madrid foreløpig ligger på fjerdeplass i La Liga.

Zinedine Zidane til Ed Woodward: «Selvsagt er han ikke til salgs»

Frem til Manchester United har fått på plass en sportsdirektør er det pengemann Ed Woodward som har siste ordet i overgangsmarkedet. – En jobb han fortsatt forsøker å overbevises verden han er kompetent til å utføre. Real Madrid manager Zinedine Zidane er kjapt ute med å kommentere Manchester United ønske om å signere det 27 år gamle midtstopperen Raphael Varane: «Han har en utrolig karriere, han har oppnådd mye siden han kom hit. Selvfølgelig er han ikke til salgs, for meg som trener og for folk generelt. Det er klart. Vi kan ikke hindre folk i å snakke.

Ikke spesielt imponerende mot Norges nødlandslag, likevel ønsket av Real Madrid

Den vanligvis meget solide midtstopperen David Alaba fikk det ikke helt til å fungere mot Norge på onsdag. – for å være helt æring var han usedvanlig daff, kan tenkes han undervurderte motstanden og aldri kom helt i gang. Østerrikeren som har gått i «skole» hos Bayern München og regnes som en av den tyske storklubbens viktigste spillere. – Etter 12 år i klubben (med unntak at utlån i en sesong til Hoffenheim) kan det gå mot slutten. Real Madrid manager Zinedine Zidane har «buttet imot» David Alaba ved flere anledninger.

Liverpool får knalltøff konkurranse om Wijnaldum

Forrige uke hevdet Calciomercato at Liverpool har skjøvet et tilbud med 40 % lønnsøkning over bordet til nederlenderen. Dette, for å holde brysomme Koeman og Barcelona på avstand. Nå spørs om det er nok. Corriere Dello Sport hevder at neste gigant har kommet på banen for å kjempe om Gini Wijnaldums signatur. Zinedine Zidane har også satt midtbanespilleren på ønskelista hos Real. Les: Comeback for superlegenden Samuel Eto´o! Inne i sitt siste år av kontrakten kan Wijnaldum starte samtaler med andre klubber fra 1. januar.

Blomstrende Gareth Bale kommer med dårlig skjult skyts mot Real Madrid

Gareth Bale koser seg tilbake i Tottenham drakt på en låneavtale fra Real Madrid, 31 åringen har blomstret opp, noe som også er synlig på oppdrag for Wales. Tottenham-stjernen Gareth Bale har rettet et dårlig skjult skyts Real Madrid etter å ha erklært han nå er i en klubb hvor han er ønsket. Wales største stjerne har vunnet fire Champions League-titler og to La Liga mesterskap med Real Madrid. Bale og manager Zinedine Zidane er ikke på talefot, det er lite som tilsier at det forholdet bedres.

Drømmen om Mbappé på Anfield lever

Jürgen Klopp har selv sagt at Mbappé ligger utenfor Liverpools rekkevidde, men etter at tyskeren og Mbappé har sendt hverandre komplimenter gjennom media denne sommer og høst, kan en spektakulær overgang til Anfield egentlig avskrives? Det er sportsdirektør Leonardo som er på offensiven mens klubben selv er på defensiven. Dårligst i Champions League-gruppa á poeng med Istanbul Baseksehir (Paris-klubben tar det selv for gitt at de leder Ligue 1) og en anstrengt virus nr. 19-økonomi. Les: Nekter å godkjenne januar-overgang for Tottenham -Husk at PSG led økonomiske tap forrige år.

Ødegaard tilbake for fullt

– Martin Ødegaard er tilbake 100 prosent, sier Real Madrid-trener Zinedine Zidane til TV 2. Nordmannen er tilbake etter kneskaden, og er aktuell for søndagens kamp mot Valencia.

EFL ikke like prinsippfaste som Premier League

EFL har godkjent at Derby County overtas av Sheikh Khaleds Derventio Holdings – den samme saudiarabiske eiergruppen som tidligere prøvde å kjøpe Newcastle og Liverpool. – Mens Premier League satte en stopper for oppkjøpet av den søkkrike sjeiken fra verdens største eksportør av terror Saudi Arabia var ikke organisasjonen i den nest øverste serien like prinsippfaste. Championship klubben trenger godkjennelse for alt salg, Derby bekreftet tidligere i dag at slik godkjennelse er gitt.

Nå har det rablet for United: Ble ydmyket av Solskjær – er kandidat til jobben

Vi tror det ikke kommer til å skje. Eller håper. Solskjær har flere ganger vært trengt opp i et hjørne og med kløkt og tålmodighet jobbet seg ut av den umulige situasjonen. Denne gangen kan det bli tøffere. Men ikke umulig. Zinedine Zidane fikk noen uker med arbeidsro da han ledet Real til seier i årets viktigste La Liga-kamp mot den katalonske erkerivalen. Everton-kampen blir et slags El Clasico for Solskjær.

Helt ufattelig at James Rodriguez ikke spiller for Manchester United

Lørdag blir det en skjebnekamp for Solskjær. Egentlig et idiotisk uttrykk. Når du er manager for Manchester United er hver eneste kamp en skjebnekamp. Det er uvesentlig at du har ledet klubben til en 5-0 overkjøring over RB Leipzig når du mister tre poeng mot Arsenal noen dager senere. Lørdagens kamp blir uansett veldig spesiell. I tillegg til at det er reven Carlo Ancelotti som leder de blå, er dette klubben som skadet en fjerdedel av Liverpools spillere i Merseyside derbyet og surfer på den nesten perfekte suksessbølgen.

Barcelona planlegger et siste bud på Eric Garcia

Barcelona er i ferd med å legge inn et siste tilbud på rundt £ 7 millioner for å signere Manchester City-forsvarer Eric García i januar, noe som gir Pep Guardiola sjansen til å tjene penger på unggutten før han går gratis. García har gjort det klart at han ikke har til hensikt å signere en ny kontrakt, han ønsker seg Barcelona og er villig til å vente ut kontrakten om så skal være. I sommer banket Barcelona sine folk på døra til Manchester City og fikk nei på alle sine bud. – Vi skjønner egentlig Manchester City godt, for det var ikke akkurat noen gullkantet avtale de kom med.

Liverpool-supporterne sender et smellkyss til Watford-ledelsen

Diogo Jota ble litt overraskende hentet til Liverpool forrige måned. Nå er Jürgen Klopp og gjengen kjent for holde lekkasje-kranen stengt, men likevel: Ryktene om Wolverhampton-spillerens overgang kom bare dager før signeringen var et faktum. Skal vi tro The Mirror, kom overgangen like kjapt på Liverpool som oss andre. Den engelske avisen hevder Digo Jota ikke var spilleren som var ment å ende opp på Anfield i denne runden. Watford-spissen Ismaila Sarr var Liverpools prioritet.

Zinedine Zidane får endelig Paul Pogba på billigsalg

Den største blunderen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær var å tro på løftene til den franske superstjernen Paul Pogba at han ville blø for drakta. – Det er selvsagt flere forhold som har ledet frem til den meget usikre arbeidssituasjonen for den norske manageren, men Pogba er isolert sett den viktigste. FourFourTwo melder at Pogba fortsatt ønsker seg til Real Madrid og at forlengelsen nylig signert med Manchester United mest var en formalitet som skulle sikre klubben en betaling som kunne begrense deres tap.

Agenten til David Alaba gidder ikke å vente lenger på Bayern München

Det er kaos rundt David Alaba. Anklagelser fyres av i alle retninger etter at spilleren med nesten 400 kamper for førstelaget er alt annet enn enig med Bayern München om den økonomiske veien videre. Sommeren 2021 står Alaba som free transfer hvis forhandlingene fortsetter i samme spor mellom østerrikeren og Bundesliga-giganten. Les: Tottenham jobber med genial byttehandel! Et tilbud på 11 millioner euro pr år ble gitt med bonuser på opptil 6 millioner euro de neste fem årene.

Gjenforenes med Carlo Ancelotti og James Rodriguez etter skandalevideo

Everton flyr høyt om dagen med managerlegende Carlo Ancelotti ved roret, til tross for to strake tap, nå sist mot Newcastle befinner de seg på 3djeplass i Premier League. Real Madrid-midtbanespilleren Isco skal være «opptatt» av å gjenforenes med tidligere manager Carlo Ancelotti i Everton.