Nyheter om Zinedine Zidane


Zidane ber Deschamps våkne opp

Hos Real Madrid er Zinedine Zidane konge. Manageren har alltid vurdert Benzema som en av de vasseste foran motstandernes mål, og har derfor gitt sin landsmann muligheter en masse til å pynte på scoringsstatistikken sin.  Nå ønsker Zidane at det samme skal skje på det franske landslaget. Det er bare det at her ruler Didier Deschamps. Etter en episode som involverte Benzema og lagkamerat Mathieu Valbuena, har Real-spilleren vært ekskludert fra Les Bleus. Les: Superstjerne i «nakenkjole» til egen premiere Nå sender Zidane «en lapp til rektor». -Benzema har alltid ønsket å spille for Frankrike.

Byr 750 millioner pluss Gareth Bale for Manchester City stjerne

Raheem Sterling er midt i blinken for Real Madrid, og ifølge Sky Sports forbereder den spanske klubben et gigant bud på Manchester City stjernen. TV kanalen melder at de vil teste Citys tilbøyelighet til å selge Sterling med et bud på 750 millioner og Gareth Bale i bytte mot Raheem Sterling.

Ti fotballstjerner som er ute i kulden

Vi snakker selvsagt ikke om en vinterliga og den type kulde, men stjerner som ikke har fått den spilletiden som de har hatt før.

Gikk før slutt, gikk glipp av Luka Jovics sitt 5-0 seiersmål

Man trenger ikke være utdannet psykolog for å se at Gareth Bale er fullstendig ferdig med alt som har med Real Madrid å gjøre. – Det er slettes ikke uvanlig at fotballfans går før slutt for å slippe trafikkkaos og komme hjem i tide til skal vi danse, men når en lagkamerat gjør det sender det et tydelig signal. Gareth Bale klarte ikke å se kampen ferdig kampen mellom Real Madrid og Leganés, så han forsøke å snike seg ubemerket ut. Les: James Milner hinter om hvor turen går etter Liverpool ¡IMAGEN EXCLUSIVA @elchiringuitotv! BALE SE FUE del Bernabéu en el minuto 82.

Dårlige Paul Pogba nyheter

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fått en pustepause i kritikken mot han etter gårsdagens 3 – 1 seier mot Norwich. Det er tett på midten av Premier League tabellen, den ene seieren og uavgjort mot Liverpool for litt over en uke siden har bragt Manchester United opp fra bunnstriden opp på en syvendeplass. Etter kampen snakket manageren om Manchester United sin skadede midtbanestjerne Paul Pogba som kan bli værende ute i flere uker. Les: Manchester United reiste seg etter to (!) bom fra straffemerket «Han trenger å komme seg helt» Pogba ble skadet i en seriekamp mot Arsenal 30.

Plutselig var ikke Robert Lewandowski for gammel likevel

Den polske superstjernen Robert Lewandowski har virkelig funnet frem målformen og er god kan godt være den som henter hjem årets målscorer-tittel i de frem store ligaene. – Det gjør han hetere enn noen gang på overgangsmarkedet. Real Madrid har lenge under seg om de skulle hente Robert Lewandowski, men de har tenkt at han med sine 31 år er for gammel.

Zidane: «Fotballen glemmer hva du har gjort tidligere»

Vi gjentar til det kjedsommelige at fotball er ferskvare. Brilliante prestasjoner forrige uke kan like gjerne snu til det katastrofale uken etter.

Hazard fra fødsel til «finale»: – Må vinne

Real Madrid har bare ett poeng på to Champions League-kamper, og Zinedine Zidane er klar på at de må vinne borte mot Galatasaray. Spanske medier legger press på milliardkjøpet Eden Hazard – som fredag ble firebarnspappa.

Smell for Real Madrid - tre dager før skjebnekamp i Europa

(Mallorca – Real Madrid 1-0) Real Madrid er under sterkt press før kampen de «må vinne» i Champions Legue i Istanbul tirsdag. Lørdag mistet laget til Zinedine Zidane serieledelsen i Spania.

Gigantene Tottenham og Real Madrid er enige

Det har lenge vært snakk om en overgang for Christian Eriksen til Real Madrid, med det skjedde ikke som mange trodde i sommer. – Til tross for at Real Madrid har klart å krabbe seg opp på førsteplass i La Liga er klubben fortsatt i krisemodus.  Forsterkninger skal på plass allerede i januar, det var musikk i ørene til sjefene i Tottenham som så for seg å miste Christian Eriksen til sommeren uten å tjene en krone. Les: En fantastisk «goalgetter» er snart ledig på markedet Det er slik den spanske avisen AS og Marca skriver at Tottenham og Real Madrid er enige om en overgang allerede i januar.

Har fått nok!

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom superstjerne Gareth Bale og Real Madrid manager Zinedine Zidane er elendig.

Real Madrid-spilleren har våknet opp etter 30 kamper

Zinedine Zidane må ha vært herlig lettet etter at Real både scorer og vinner mot Granada. Dette betyr at maskineriet fra San Bernabeu begynner å fungere. Når også 21-åringen Federico Valverdes begynner å notere seg på statistikken, tegner det til at noe stort er på gang. Les: Pochettino har mange bekymringer – men ikke hos Tottenham Nå har Valverde allerede fått rundt 30 kamper i Real-drakten, men i lørdagens 4-2-kamp kom den aller første første assisten. Dette gjorde Zidane like fornøyd som med Eden Hazards scoring. -Valverde var god i dag og jeg er veldig glad på hans vegne.

Zinedine Zidane om Gareth Bale: «Jeg skal snakke med han»

Oppturene for Gareth Bale etter han kom til Real Madrid har vært mange siden han kom fra Tottenham i 2013, men forholdet hans til Zinedine Zidane har vært og er vanskelig.  Hans lagkamerater har beskyldt han for å ikke være sosial, ikke gidde å lære seg spansk og å tenke mer på golf enn fotball.

Club Brugge tok ledelsen etter en høyst spesiell scoring

Real Madrid var under 2-0 mot Club Brugge i Champions League før de kom i gang og sikret 2-2 – King’s Club var fortsatt sist i gruppe A med et tap og en uavgjort.  Club Brugge som leder den tøffe, men for oss «bortgjemte» belgiske serien var fulle av selvtillit i bortemøtet med Real Madrid.

Tidligere Real Madrid manager øverst på ønskelisten til David Beckham

Det nærmer seg oppstart for David Beckham sin MLS klubb Inter Miami og nå må en trener på plass. – Ryktene sier at de jakter tidligere Real Madrid manager argentinske Santiago Solari.  Solari hadde en periode som Real Madrids hovedtrener forrige sesong, og det med en fasit på 22 seire, to uavgjorte og åtte nederlag. Han fikk som kjent sparken mot slutten av sesongen for å gi plass til Zinedine Zidane.

Benzema header Real Madrid opp i ligatoppen

Det begynner å ligne på noe for Real Madrid, som til tross for sterk berettiget kritikk vinner kamper igjen.  Karim Benzema ble matchvinner i den meget vanskelige bortekampen mot Sevilla i går. Franskmannen nikket 1-0 i andre omgang – og nå topper Real Madrid-ligaen sammen med Athletic Bilbao, begge med 11 poeng. Manager Zinedine Zidane kan takke Karim Benzema for at laget kom seg så raskt etter Champions League fadesen. Les: Scott McTominay langer ut mot egne spillere Da toppmøtet i Sevilla-Real Madrid sto og vippet, gikk franskmannen fram.

Real Madrid i endring, Pérez angrer han lot Xabi Alonso gå

Real Madrid-president Florentino Pérez lurer på om Zinedine Zidane skal få sparken. -I så fall ønsker Pérez ifølge Mundo Deportivo å bytte ut treneren med Xabi Alonso, som forlot klubben for Real Sociedads B-lag. Real Madrid led et tungt tap i Champions League-premieren mot Paris Saint-Germain onsdag.

Zinedine Zidane blokkerte overgang

Real Madrid var etter sigende klare for å signere en med Tottenham sin danske stjerne Christian Eriksen, men en spansk journalist skriver at manager Zinedine Zidane blokkerte det hele.  Det gikk ikke en eneste dag i sommer det ikke var en artikkel om dansken sin overgang til Real Madrid, nå viser det seg å være Zinedine Zidane som hadde andre planer, planer som det forøvrig ikke ble noe av.

Di María glitret da PSG slo Real Madrid

PSG spilte i perioder ut Real Madrid på eget gress og tok initiativet i gruppe A i Champions League. Zinedine Zidane er bekymret etter 0-3-nederlaget.

Zidane får mer å stri med – ny skade

Vi gjentar det til det kjedsommelige: skader er dessverre en stor del av fotballen. Men spesielt surt er det når en av stjernene dine ikke engang blir skadet for klubben. Landslagspausen er perioden der klubb-managerene skal få summet seg litt mens stjernene er kalt inn til tjeneste for nasjonen.

Heftig kveld for Gareth Bale, to mål og rødt kort

Gareth Bale scoret to mål og reddet et poeng for Real Madrid i en meget tett kamp mot Villarreal og ble deretter sendt av banen i siste minutt. Gareth Bale er en ypperlig fotballspiller og det kommer ikke til å være en eneste kamp denne høsten hvor ikke konflikten mellom han og manager Zinedine Zidane kommenteres. – I går kveld var det Gareth Bale som for en gang skyld stilte fra start som sørget for begge målene til Real Madrid i 2 – 2 oppgjøret mot Villarreal.

Gareth Bale fra start i sesongåpningen

For noen få dager siden var den ingen som regnet med at Gareth Bale ville finne veien til Real Madrid sin startelver i sesongåpningen mot Celta Vigo.

Zinedine Zidane med tidenes kuvending

Real Madrid manager Zinedine Zidane dro fram hele hornorkesteret når han tok imot Eden Hazard fra Chelsea. Den walisiske angrepsspilleren Gareth Bale skulle byttes ut med belgisk gull. Ikke mere pudding Eden Hazard hadde kost seg litt ekstra i sommer og lagt på seg og i oppkjøringen til sesongen klarte han å spille på seg hamstring.

Kaos i Real Madrid: Vil kvitte seg med dyrt sommerkjøp

Real Madrid klasket 600 millioner kroner på bordet og kjøpte Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt. – Sist sesong i Bundesliga var Jovic alle keeperes skrekk med 27 mål, men denne sommeren har det ikke gått så bra hverken for han eller for Real Madrid.   Manager Zinedine Zidane er ikke fornøyd med han, ei heller med Eden Hazard som kom med overvekt fra Chelsea.

Vraker Gareth Bale for tredje kamp på rad med fare for å få sparken selv

Real Madrid manager Zinedine Zidane er en mann med sterke meninger og selv om hans egen klubbpresident og mesteparten av egne fans er uenige i den konstante vrakingen av Gareth Bale er han tydeligvis ikke til å rikke.  Gareth Bale er vraket fra Real Madrid-troppen for tredje kamp på rad. Han blir ikke å finne på banen når den spanske klubben møter Red Bull Salzburg på Red Bull stadion senere i dag.