Nyheter om Zinedine Zidane


Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Vurdert og funnet for lett av Zinedine Zidane, får ny sjanse med ny sjef

Det er liten tvil om at stilen til Real Madrid sin nye manager Julen Lopetegui er veldig forskjellig fra den forrige Zinedine Zidane. – Mens Zidane var en superstjerne og var i flere år verdens beste midtbanespiller var Julen Lopetegui keeper i en periode da keepere ikke var så store stjerner som nå.  På mandag starter sesongoppkjøringen og med i troppen, blant 22 utvalgte befinner overraskende Martin Ødegaard seg. Julien Lopetegui er kjent for å være harmoni skapende i sin tid på landslaget og har en evne til å hente ut det absolutt beste.

Endelig kommer sjansen for James Rodriguez!

Vi må innrømme at James Rodriguez stårt høyt oppe på listen vår over spillere vi digger å se utfolde seg på fotballbanen. Derfor ble vi spesielt glade da colombianerens stefar kom med noen kommentarer om fremtiden. James Rodriguez vil tilbake til Real Madrid. Etter å ha vært en av de store profilene i Bundesliga for Bayern München forrige sesong, er nå utsiktene større for en retur – enn for en måned siden. Zinedine Zidane har forlatt skuta, Julen Lopetegui har overtatt og ikke minst: Ronaldo har laget  rom for flere spillere ved sin overgang til Juventus. Nå er det plass til Rodriguez.

Real Madrid supertalent skal få tøffet seg i Bundesliga

Achraf Hakimi signerte for Real Madrid i 2016 og var nesten overlappende med Martin Ødegaard i rekruttklubben Castilla, men i motsetning til vårt norske supertalent, har det blitt noen kamper for den 19 år gamle høyrebacken i Real Madrid, før han nå gikk på en låneavtale til Borussia Dortmund.  Les: Klar for Manchester City etter 179 kamper for Leicester Nå starter hardkjøret Låneavtalen som varer i to år skal gi det marokkanske landslagsspilleren, som fikk være med til VM i Russland en tøffhet som bare Bundesliga kan gi.  Achraf Hakimi imponerte stort i Castilla og daværende manager i Real Ma

1,5 milliarder kroner er lagt på bordkanten hos Real Madrid

Etter en middag mellom agent og Lazio ble frøet sådd som nå kan lede en serbisk spiller til Real Madrid. Den neste Zinedine Zidane kan komme til den spanske hovedstaden. Sergej Milinkovic-Savic fikk en sesong i Genk før han ble hastehentet av Lazio. Spilleren blir beskrevet som den komplette midtbanespilleren á la Zinedine Zidane.

Liverpool villig til å betale det det koster

Liverpool skal være veldig nær en overgang for Real Madrid keeper Keylor Navas i følge Marca. At det kommer store endringer Santiago Bernabéu i sommer vet vi, mye har skjedd allerede.

Allegri sa nei til Real Madrid

Juventus-trener Massimiliano Allegri sier han takket nei til å ta over Real Madrid. Italieneren var ønsket som erstatteren til Zinedine Zidane, men Allegri sier til Sky Italia at ikke kunne fordi han har lovet å bli værende i Juventus. Den spanske storklubben hentet isteden den tidligere spanske landslagssjefen Julen Lopetegui tidligere denne uka.

Zidane og Henry med perlescoringer mot Wengers stjernelag

De franske fotballegendene Zinedine Zidane og Thierry Henry viste glimt av gammel klasse i jubileumskamp for Frankrike.

Zidedine Zidane har skapt den perfekte stormen i Spania

Flere var overrasket da det ble klart at Julen Lopetegui tar over som Real Madrid-trener etter Zinedine Zidane. Denne uken er tydeligvis overraskelsens uke, for nå får samme mann like godt sparken to dager før VM.  Lopetegui stod oppført som landslagstrener for det stolte spanske landslaget. Helt frem til i dag. På onsdag gikk det spanske fotballforbundet ut med meldingen: «Vi har blitt nødt til å si opp kontrakten med landslagstreneren.

Primalskriket fra Zinedine Zidane har stilnet

Zinedine Zidane oppnådde det som var mulig som fotballspiller. I løpet av tre sesonger hos Real Madrid oppnådde han det største som fotball-trener. Uansett hva han finner på fremover, vil han bli husket som en av de store, for prestasjonene på begge sider av sidelinjen. Hva gjør du når du har oppnådd alt? Vår egen Ole Einar Bjørndalen måtten nærmest slepes ut av skiskytterarenaen før han gav seg.

Den tidligere keeperen vil først vinne fotball VM, så overta Real Madrid

Real Madrid sin nye manager Julen Lopetegui har allerede vært en del av Real Madrid, i 1988 fikk han en kamp for klubben før han ble lånt ut til Las Palmas. Han har forøvrig også stått i mål for Barcelona hele fem ganger. – Du ser Julen sin karriere i skjemaform nederst.  Han som nå overtar etter gigantsuksessen Zinedine Zidane er vant til at spillerne kommer og bare blir en kort stund, han har gått gradene på det spanske landslaget med å være assistent og lede aldersbestemte landslag.

Spanias landslagssjef ny Real Madrid-trener: – Meget overraskende

Spanias landslagssjef Julen Lopetegui (51) erstatter Zinedine Zidane (45) som trener i Real Madrid. Ansettelsen kom som en stor overraskelse for La Liga-ekspert Petter Veland.

Jose Mourinho gjør alt for å sikre seg superstjerne som vil spille mer

Man skulle tro at Manchester United manager Jose Mourinho etter å ha prøvd så lenge snart ville gi opp å signere Gareth Bale fra Real Madrid.

Og der er Tottenham-treneren i gang igjen

Nå hadde vi akkurat krysset av i boksen for trenere som IKKE starter hos Real Madrid. Så kommer Pochettinos frieri inn fra høyre – igjen. Real Madrid har ikke holdt igjen at Tottenham-treneren står på topp av ønskelisten som ble skrevet etter at Zinedine Zidane tok med seg bagen og dro. Men så kom argentineren med offentlige uttalelser som utelukket at han ville avslutte arbeidsforholdet med Spurs, og Real fortsatte søket. Les: No, no, no, sier Chelsea-treneren Allikevel er det ikke helt sikker at Pochettino ikke kan forsvinne til Madrid.

Wenger: «Blir som å kaste seg ut i en sinnsyk stor utfordring»

Arsene Wenger nyter trolig noen rolige dager etter at han forlot Arsenal. Vel, helt rolig ble det jo ikke etter at Zinedine Zidane valgte å gi seg i jobben Wenger tidligere har takket nei til tre ganger. Pressen elsker Arsene Wenger. Både hva han står for, men også måten han uttaler seg på. Det blir stort sett alltid noen overskrifter når franskmannen setter igang snakketøyet. Les: Wenger hadde takket nei til Liverpool, City og United På spørsmål om mulighetene for jobben som Real Madrid-trener, kom en lengre utredning fra 68-åringen. Har mer i seg.

«Kommer Real Madrid med 550 millioner kroner, kan alt skje»

Zinedine Zidane gikk av med et smell. Timingen vil bli husket: noen dager etter sitt tredje Champions League-trofé på rad og noen få uker før VM-sluttspillet blåses i gang. I England jobbes det på høygir som resultat av franskmannens avgjørelser. For det kan bli voldsomme rokkeringer i fotball-Europa på grunn av Zidanes avgjørelse.

«Det er bare én grunn til at Klopp skal bytte til Real Madrid»

Zinedine Zidane sørget for at fotballsesongen ikke var over etter ferdigspilt Champions League-finale.

Det står mellom Bayern München og Manchester United

Det har blitt skrevet noen spaltekilometer om Gareth Bale sin fremtid i Real Madrid.

Trekker seg dager etter sin tredje Champions League triumf

Beskjeden som Real Madrid manager Zinedine ZIdane kom med i dag har ligget i kortene en stund etter den trege starten i La Liga og et iboende ønske om å komme tilbake til Frankrike.  Franskmannen som har et år igjen av sin kontrakt bekreftet på en pressekonferanse i dag hva som er i ferd med så skje. Les: Spansk media: PSG har tatt en telefon til Madrid A nuestros #RMFansGraciasThank youMerciشكرا جزيلا谢谢ありがとうObrigadoTerima Kasih #CHAMP13NS pic.twitter.com/y5JNO5JatQ — #CHAMP13NS (@realmadrid) May 30, 2018 På tre år har han fått med seg én ligatittel, et cupmesterskap og tre Champions Leagu

Zidane gir seg i Real Madrid

Zinedine Zidane (45) gir seg som trener i Real Madrid. Det annonserte han på en pressekonferanse torsdag.

Real Madrid forbereder gigant tilbud på Mohamed Salah

Det har vært nærmest et mirakel hvordan Mohamed Salah har klatret opp på stjernehimmelen denne sesongen, fra å slite benken i Chelsea, til å reise seg igjen i Roma til å bli en av verdens aller beste i Liverpool.  44 mål i løpet av en sesong, ingen andre i de store ligaene har klart det. Han var også vital i Liverpool sin reise til Champions League finalen.

Endelig en glad-historie for Liverpool-keeperen

Loris Karius. Navnet bringer minner fra en kveld tyskeren aldri kommer til å glemme. Da varmer det hvertfall oss på utsiden at en av Liverpools bitreste rivaler sender gode tanker. Tidligere Manchester United-stjerne, David Beckham, ba sin tidligere lagkamerat Zinedine Zidane om en ting: please, ikke la Liverpool vinne.

Hvem skal ut hvis 2-milliarder-kroners-mannen kommer til Manchester United?

Endelig er det noe positivt å skrive om Gareth Bale. Det har vært en lidelsene å følge waliseren denne vinteren med ensidig fokus på skader, manglende spilletid og misnøye hos Real Madrid-fansen. Nå er waliseren igjen der han skal være. Vi venter spent på om Real Madrid og Zidane nå skjønner hva de har i troppen, etter at Bale kom inn og avgjorde den viktigste kampen i året.

Beckham ber Zidane om å avverge den aller største katastrofen

David Beckham er et ikon på alle mulige måter. Både gjennom prestasjonene for England, Manchester United og Real Madrid. Når det kommer til hvor hjertet hans ligger når Champions League-finalen blåses i gang, er det liten tvil. Beckham bryr seg lite om at en engelsk klubb går helt til topps. Kanskje ikke så rart når han har spilt med Real-trener Zinedine Zidane, men aller tyngst veier det faktum at  Liverpool  er og blir Uniteds erkerival. -Å ha vært en suksessrik spiller og nå suksessrik trener er utrolig sterkt. Jeg ønsker Zizou og klubben lykke til i finalen.

Klopp-spørsmål fikk Liverpool-stjernene til å bryte ut i latter

Jordan Henderson ønsket ikke å sammenligne Jürgen Klopp med Zinedine Zidane.
Les mer om: