Nyheter om Zinedine Zidane


BBC: Real Madrid har bestemt seg for fast trener

Zinedine Zidane, Julen Lopetegui, Santiago Solari. Det er ikke mange månedene som har gått med de to skiftene. Nå har Real Madrid bestemt seg for veien videre. Og veien videre blir den midlertidige treneren Solari. Ifølge BBC har Real Madrid sendt papirene som kreves til det Spanske Fotballforbundet for å legge inn Solari som permanent hovedtrener. Les: Mourinho tviler på nøkkelspilleren sin 42-åringen har hatt en fin seiersrekke på 4 kamper etter at han ble kastet inn i manesjen.

Nå ryker Real Madrid presidenten

Når Real Madrid skal velge seg en ny president, kan de minne mye om valg på en vanlig president, spesielt da Florentino Pérez ble valgt inn for andre gang i 2004 var det fordi han med suksess hadde forbedret Santiago Bernabéu Stadion og kom med store løfter om økonomisk gevinst, sportslige resultater og å klare å hente superstjerner til laget. Péres klarte å forbedre klubbens økonomi vesentlig noe som ga de mulighet til å signere giganter som Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham, Michael Owen og Cristiano Ronaldo, derav opphavet til kallenavnet på superstjerner i Real Madrid «Galacticos»

Real Madrid har tatt kontakt med Jose Mourinho!

Siden Zinedine Zidane uventet forlot Madrid i sommer, har ikke verdens beste klubb vært i balanse. Etter den dårligste La Liga-starten på nesten tjue år, er det heller ikke rart at klubben ønsker tilbake en oppskrift på sukess. Jose Mourinho var nettopp dette i 2010-13 som hovedtrener for Real. Ifølge den Madrid-baserte journalisten Diego Torres, som tidligere har gitt ut biografien om Mourinho, er portugiseren allerede blitt kontaktet. Var god for Real.

Gerard Pique: Vi kan klare oss uten Messi

Barcelona har igjen klatret opp på toppen av La Liga tabellen etter de lørdag kveld beseiret Sevilla 4 – 2. Barcelona er uten tvil på vinnersporet med en aldeles strålende Lionel Messi.

Neymar og Paris Saint-Germain presidenten skal være enige om fremtiden

Neymar hadde knapt satt sine føtter i den franske hovedstaden før ryktene om at den brasilianske fotballstjernen ville bort. – Hendelsene som «bekreftet» dette begynte å tårne seg opp, åpen krangel med Edinson Cavani, en oppgitt manager i Unai Emery (nå Arsenal), langt skadeavbrekk, elendig VM og uttalelser som hinter mer enn om misnøye. En farlig angrepsduo Les: Chelsea gir opp – ser etter erstatter i januar Etter sommeren virker det som at stemningen er bedre  både i klubben og for Neymar. Spillet fungerer som en kule og de bøtter inn mål.

Didier Deschamps snakker om hva Paul Pogba bør gjøre og mer

Det er ikke langt mellom hendelser som gir Manchester United fans frysninger nedover ryggen. – Denne gangen er det Frankrikes landslagssjef Didier Deschamps sine ‘kommentarer om  Paul Pogba som får alarmklokkene til å ringe. Etter at Frankrike vant fotball VM i sommer har det blitt en helt annen svung over uttalelsene til en meget selvsikker landslagssjef. Les: Tottenham planlegger kjøp av stjerne fra den Kinesiske Superligaen Landslagssjefen klarte å hente ut det beste fra Paul Pogba, noe som Jose Mourinho ikke har klart så langt.

Manchester United er ikke øverst på ønskelista

Zinedine Zidane sin frittalende agent  Alain Migliaccio er i full gang med å skaffe franskmannen en ny jobb. Han kan fortelle er mer opptatt av å komme tilbake til Juventus enn å erstatte Jose Mourinho i Manchester United. – Med Zinedine ZIdane sin CV vil enhver manager frykte å miste jobben hvis det er noe den tre ganger Champions League mesteren og Ballon d’Or ønsker.  Les på Popidol: Dette må du få til hvis du ønsker deg støvel av GULL Det som lenge har vært «opplagt» er lang fra opplagt lenger, Zidane er innstilt på å gjennomføre et helt års pause før han setter igang igjen.

Zidanes agent svarer på Manchester United-ryktene

Manchester United kan trolig bare glemme å hente Zinedine Zidane dersom José Mourinho likevel skulle få sparken.

«Ikke særlig attraktivt å være trener i England»

Det er ingen hemmelighet at José Mourinho sin tid som manager i Manchester United går mot slutten. Hadde det ikke vært for at han klarte å snu 0-2 til 3-2 mot Newcastle i helgen Premier League kamp ville han trolig vært ute av portene på Old Trafford denne uken. Nå har Manchester United klatret opp til 8.plass, men ingenting annet enn topp fire er akseptabelt. Les: Mourinho om menneskejakten: «Hvis det er et problem med Brexit, er det min feil» Om han skulle ryke, er franske Zinedine Zidane i følge alle eksperter den som befinner seg øverst på ønskelisten.

Hvem i huleste skal trene Real Madrid fra november?

Vi må innrømme at det ikke er noe gøy å skrive om managere som har fått jobbkniven på strupen. Heller ikke når det gjelder Julen Lopetegui – som hoppet etter Zidane. Madrid har glemt den traurige La Liga-sesongen Zinedine Zidane avsluttet med. Igjen står minnene om Champions League-triumfen. Når også Ronaldo flytter fra Madrid, hadde Julen Lopetegui oddsene mot seg – før han startet. Ifølge Marca, Diario AS og El Mundo Deportivo, er den tidligere landslagstreneren for Spania fredet t.o.m 28. oktober. El Clasico blir eksamen.

Dette har ikke skjedd Real Madrid siden 1985

Zinedine Zidane gikk ut døren, Julen Lopetegui kom inn, Ronaldo gikk ut, ingen erstattere kom inn. Dette er sommerens forløp i Madrid, kort fortalt. Etter at også lille Alaves pekte nese til giganten, må noe gjøres. Det som er verst, er at Real Madrid nå oppleve den verste måltørken siden 1985. etter 1-0-tapet mot Alaves i La Liga, står Real uten scoringer på nesten syv timer. Syv timer! Nå må snart Ramos løpe opp å score selv. (foto: real, twitter) Lopetegui og Real Madrid kan takke Barcelona, også snubler i lissene sine om dagen.

For dyrt for Barcelona, Neymar i skytteltrafikk som megler

Manchester United har ikke tenkt til å selge deres superstjerne Paul Pogba billig og de vil mye på grunn av VM i Russland og ikke prestasjonene på Old Trafford trolig få det de krever.  Paul Pogba eller Jose Mourinho? Paris Saint-Germain brøt alle rekorder da de i fjor sommer hentet Neymar i Barcelona, nå vil de trolig snappe Paul Pogba foran nesa på Barcelona, mye på grunn av både høy prislapp og en betydelig lønnskostnad. Les: Sky Sports sjekket ut ryktene om at Mourinho får sparken Paul Pogba skal ha fortalt at han 100% sikkert slutter i Manchester United i januar hvis Jose Mourinho fortsat

The Mirror: Jose Mourinho får sparken

Stemmer det The Mirror nå skriver, at Manchester United manager Jose Mourinho får sparken må vi innrømme det ikke kommer som en overraskelse. – De er ute av Cupen, gir fra seg poeng i Champions League og ligger nede på en 10.plass i Premier League, alt mens en av verdens mest suksessrike fotballpersonligheter Zinedine Zidane står og banker på døra.  The Mirror skriver at manageren ikke lenger har styrets tillit.

Italiensk presse: Vil gjenforene tidligere Juventus «dreamteam»

Det er liten tvil om at Manchester United er på søken etter vinnerformelen og stadig flere mener at manager Jose Mourinho snart er ute. Men de trenger en manager på Old Trafford og arbeidet med det skal være godt igang.  Den heteste kandidaten er, som vi og mange andre har skrevet om i noen uker tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane.

Zidane ringte Mourinho

Vi vet at det spinnes i overkant mye rundt Jose Mourinhos usikre situasjon hos Manchester United og en viss fransk herremann og tidligere fotomodell for Mango. Men vi kunne ikke dy oss å ta med dette. Vi håper ikke The Mirror driver med telefonavlytning, men avisen har altså fått med seg at José Mourinho ble ringt opp av Zinedine Zidane. Venter på den rette muligheten, men kan forsikre om at det ikke er i Manchester… (foto: mango) Og temaet? Zidane skal ha  forsikret om at han ikke ønsker seg jobben. Da var det formidlet videre.

Zidene svarer på United-ryktene via omvei

Zinedine Zidane er i ferd med å tråkke over dørterskelen på Old Trafford. Ifølge media. Selv skal han mene noe helt annet. Jose Mourinho kan puste lettet ut, skal vi tro kildene til ESPN. Ifølge disse skal Zidane ha beskrevet samtaler med United som oppspinn. Smart mann, har alle kort på hånden.

10 grunner Manchester United bør bytte ut Jose Mourinho

Nede på 8.plass, trolig enda lenger ned når denne Premier League runden er over, er ikke en plassering som sørger for jobbsikkerhet for en Manchester United manager. – Trykket mot Jose Mourinho skrus opp enda et par hakk etter dagens 3 – 1 nederlag mot West Ham.  Les: Statistikken som viser hvorfor Manchester United måtte bite i gresset Vi har listet opp 10.store problemer som Jose Mourinho har og som vil sørge for at han byttes ut, trolig med Zinedine Zidane. Ti poeng på de syv første kampene er en historisk dårlig start.

Manchester United har innledet samtaler med ny trener!

Vi liker ikke å si at vi har hengt oss på gjengen som sitter og venter på gjerdet. Men sånn har det nå engang blitt. Sorry, Jose, verden venter på neste trekk fra Zinedine Zidane. Nå skal vi ikke glemme at Zidane ledet Real Madrid til en særs traurig sistesesong i den spanske ligaen. Men når du avslutter med Champions-triumf, er det meste glemt. Ifølge BeIn Sports har United nå innledet samtaler med Zidane. Les: United må kjappe seg for ikke å miste erstatter Vet at Zidane er klar.

David Beckham vil bruke milliarder på å bygge en storklubb

David Beckham er en av verdens mest kjente personer og slikt blir det penger av, veldig mye penger. David og kona Victoria Beckham skal være gode for ca 4 milliarder kroner ifølge Forbes. David Beckham har fortsatt sponsoravtaler med firmaer som  inkludert Haig Club whisky, H & M og Adidas, noe som gjør ham til en av verdens høyest betalte pensjonerte idrettsutøvere.

Manchester United må kjappe seg for å sikre Mourinho-erstatter

Vi forskutter ikke en snarlig Mourinho-erstatter, men Ed Woodward og Manchester United må jobbe med flere hester samtidig. Hvis det blir et exit for portugiseren, skjer det sannynligvis raskt. Da må ledige kandidater allerede være bearbeidet. Zinedine Zidane står i en litt befriende stilling som manageren som har oppnådd utrolig resultater for Real Madrid, gav seg på topp og har nå signalisert at han vil inn i sirkuset igjen. Dette gir franskmannen en unik mulighet til å sitte på gjerdet og se hva de potensielle arbeidsgiverne hoster opp av tilbud.

Vil kvitte seg med Alexis Sánchez

Vinner Manchester United kamper hylles manager José Mourinho og hvis de taper poeng er han på vei ut døra og får sparken veldig snart.  – Det som er hevet over enhver til er at det nå ikke trengs spesielt mye slinger i valsen før han faktisk er ute.  To tap på de fem siste Premier League kampene og bare 8.plass har sørget for en «shitstorm» (verre en ekstremværet Knud til tross for seier både i Premier League bort mot Watford på lørdag og Young Boys i Champions League på onsdag). Les på F7City: Manchester – industribyen som tjener 10 milliarder kroner på fotballsparking Det hjelper selvsagt ik

Bale til TV 2: – Vi står mer samlet som et lag

Gareth Bale savner verken Zinedine Zidane eller Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Nostalgi: 10 av de beste «playmakerne» på 90 tallet

Det er ingen andre grunner for denne listen over de 10 av de beste playmakerne fra 90 tallet enn nostalgi.  Et kjent jungelord er: «Spisser vinner kamper, forsvarere vinner titler og playmakes vinner hjerter» Det kan godt tenkes du har noen andre, men ihvertfall disse 10 har vunnet mitt hjerte. Les: Champions League-finalen i FIFA 19 er utrolig 10: Dejan Savicevic Han spilte fotball mens det fortsatt var et Jugoslavia, han spilte 56 landskamper i løpet av 13 år.

Zinedine Zidane er klar!

Franskmannen forsvant overraskende ut av Real Madrid etter Champions League-triumfen. Det virket da som han trengte en pause. Nå skal han være klar. Zidane har vært koblet til Manchester United de siste månedene, spesielt etter at Jose Mourinho kom i en posisjon der det ble stilt spørsmål til jobben. Vi tenker det er pes for United-treneren å bli minnet på at noen går og venter på at det skal skjære seg. Vet at Zidane er klar.

Zinedine Zidane: «Ja, så klart kommer til å returnere til treningsfeltet snart»

Tre Champions League triumfer på rad med Real Madrid betyr at Zinedine Zidane ikke trenger å anstrenge seg nevneverdig for å lande enhver managerjobb.- Dog er økonomi en begrensing.  Til tross for at en rekke klubber er aktuelle er det Manchester United som alle peker på hver eneste gang Jose Mourinho sier noe dumt, det ser ut til å utvikle seg uro i garderoben eller de taper en kamp. Les: Nok en kandidat trekkes frem til jobben hos Manchester United Zinedine Zidane som har slappet av siden han sluttet i Real Madrid i sommer forteller til TVE at nå er det ikke lenge igjen: «Ja, så klart kommer