Nyheter om Zinedine Zidane


Zidane: «Han er verdens beste nr. 9»

Karim Benzema er fredet hos Real Madrid. Det gjorde Zidane krystallklart med uttalelsen sin om drakt nr. 9. Som flere andre, har vi et litt ambivalent forhold til Benzema (og da har holder vi oss til det som utspiller seg på fotballbanen). 31-åringen har lenge vært del av «top gun-gjengen» i fotballens verden, men uten helt å overbevise oss. Numero 9.

Real Madrid så Martin Ødegaard storspille i går

Etter Martin Ødegaard byttet «låneklubb» i Nederland til Vitesse har pilene pekt bare en vei og hans prestasjoner i går som «corner spesialist» ble et høydepunkt.

Zidane ifølge Marca: «Han tilfører noe som få andre kan»

Mange Manchester United fans mener at manager Ole Gunnar Solskjær faktisk burde gi opp prosjektet Paul Pogba og heller ha fokus på å finne noen som har mindre nykker og som alltid leverer. Det er ingen som er uenige i at på topp er den franske superstjernen fantastisk god, noe han viste i sommer da Frankrike vant VM i Russland og noe han har tidvist vist frem i Manchester United, spesielt i begynnelsen av Ole Gunnar Solskjær sin tid på Old Trafford. Les: Noen Benfica fans reiste til feil Frankfurt for å se Europaliga kamp I dag blir det en tøff bortekamp mot Everton, med få poeng igjen å hente

Zidane bekrefter Pogba-interesse: – Han har kvaliteter få andre kan gi oss

Real Madrid-trener Zinedine Zidane har kommet med noen uttalelser om Paul Pogba Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær garantert ikke kommer til å like.

Rafael Benitez fremtidsplaner bekymrer Newcastle fans

Rafael Benitez er 59 år gammel og han har planlegger å jobbe til han er 70 år, før den tid drømmer han om å nok en gang kunne løfte Champions League trofeet. – Benítez ble den tredje manageren, etter Bob Paisley og José Mourinho, som vant UEFA-cupen og Mesterligaen to sesonger på rad.

Real Madrid vet de må betale skjorta for Sadio Mane

Zinedine Zidane og Real Madrid har kontaktet Liverpool med sitt ønske om å signere Sadio Mane i sommer og kommet med et åpningsbud på 150 millioner euro. Mane har gjennomført et løft og har trolig vært Liverpools mest konsistente spiller denne sesongen og vært med på å føre klubben nærmere en ligatittel enn på 29 år. Les: Dette er manageren Red Bull elsker! Zidane har alltid vært en fan av Mane og ville ha lagt inn et tilbud i fjor sommer hadde franskmannen sluttet som Real Madrid sjef.

Zinédine Zidane «Vi har mange spillere som kan gi klubben inntekter»

Det er hevet over enhver tvil at Real Madrid kommer til å gjøre store endringer i sommer og helt sikkert kjøpe for mer enn de selger. – Real Madrid manager Zinédine Zidane snakket om det i et intervju i går.  «Alle mine spillere er viktige og gode, men vi kommer til å gjøre endringer.

Zidane sender midtbanespiller på utlån

Marcos Llorente fikk muligheten til å spille seg inn hos Real Madrid da han ble hentet tilbake etter utlån til Alaves. Nå bærer det igjen ut på «adecco-oppdrag». Det sier en del om 24-åringen at Zinedine Zidane fortsatt har troen på at han har en plass hos Real Madrid. Oppfostret i Reals akademi, ble han sendt til Alaves i 2016 for å skaffe seg spilletid. Her fikk han virkelig vist seg frem, og var blinket ut som en kommende spiller på Reals midtbane. Spesielt da Casemiro ble skadet og Llorente fikk sin sjanse. Martin Ødegaard's goal! Marcos Llorente with the assist.

Zidane velger å ikke bekrefte om Gareth Bale

Gareth Bale har vært usikker i Real Madrid-trøya i over ett år nå. Derfor kommer det ikke som noen bombe at Zinedine Zidane ikke freder waliseren denne gangen heller. Eller er det Bale som nå har fått nok? 29-åringen har riktignok spilt samtlige kamper etter Zidanes retur, men ble igjen pepet ut av sitt eget publikum da han kom på banen i 2-1-seieren mot Eibar på lørdag Mye skal avgjøres i Madrid etter denne sesongen. (foto: bale, twitter) Les: Få 210 gratissnurr på 21.com Etter kampen fikk Zidane spørsmålet om Bales fremtid på San Bernabeu. -Vi må vente og se på slutten av denne sesongen.

«Real Madrid er den beste klubben i verden, jeg ønsker ikke lyve»

Det et på tide at Real Madrid manager Zinedine Zidane og Chelea superstjerne Eden Hazard finner seg et rom for maken til «male-bonding» skal man lete lenge etter. Chelsea manager  Maurizio Sarri vingler i sine uttalelser som Hazard, men en ting er sikkert, hvis klubben virkelig skal cashe inn er det i sommer det bør skje.

Utstøtte Adrien Rabiot har fått kontrakt

For to uker siden uttalte mamma Rabiot at sønnen var fange hos PSG. Nå skal løslatelsespapirene være signert. Saken Adrien Rabiot er snodig. Noe skjærer seg underveis i sesongen og klubben går til det drastiske skrittet å bevisst unnlate å benytte seg av en av verdens beste midtbanespillere. Driter i hvor god du er. (foto: psg, twitter) Les på Popidol: Sega Mega Drive er tilbake! Nå ser det uansett ut til å gå mot en slutt.

Fransk superstjerne vil forlate Real Madrid i sommer

Raphael Varane er bare 25 år, men likevel har han de gjeveste trofeene en fotballspiller kan ha i bagasjen, Champions League, La Liga og VM med Frankrike i sommer.   Klubber med god økonomi står i kø for å sikre seg det som er en av Real Madrid sine viktigste spillere, midtstopperen kan godt tenkes å slå alle rekorder for forsvarsspillere, blant andre Manchester United skal være villige til å bla opp en milliard. Les: Premier League er alt annet enn matematikk, men her er regnestykket til Solskjær For ifølge spanske medier har Raphael Varane (25) gitt beskjed til Real Madrid om at han ø

Zidane: Mens Real Madrid trynet, har én spiller reist seg

Det var ikke akkurat slik Zidane ordla seg, men betydningen blir den samme. Når mange forventet at Benzemas dager er talte hos Real, vise manageren nå at tilliten er stor. Karim Benzema er en spiller du enten ikke kan fordra, eller som du digger. Vi er fortsatt ikke helt sikre for vår del. For en sesong! (foto: real, twitter) Les: Få 210 gratissnurr på 21.com Men Zinedine Zidane er ikke i tvil om søndagens matchvinner i 3-2-seieren over Huesca. -Han er en spiller som har vært her i mange år og gjør det godt. Dettte har antageligvis vært hans beste sesong i klubben.

Har sagt nei takk til 3. separate bud på Gareth Bale

Real Madrid er ikke lenger ivrige på å kvitte seg med Gareth Bale etter Zinedine Zidane kom tilbake som manager, noe er nøyaktig det omvendte at hva de fleste eksperter har regnet med. Gareth Bale som er et av verdens beste betalte spillere er forventet å levere, i forrige managerperiode for Zinedine Zidane var det bare Real Madrid president Florentino Perez sin fasinasjon for Bale som stod i veien for et salg. Les: Angrepsspiller på plass: «Føler vi er godt rustet og i rute» Hele tre ganger har Real Madrid sagt nei takk til tilbud fra andre klubber, nå sist fra Bayern München. Real sjef Flore

Harry Kane stiller krav til Tottenham – fikk sikkert Zidane til å glise

Mauricio Pochettino har siden han kom til Tottenham bygget opp troppen rundt unge spillere. Nå begynner disse spillerne å bli voksne og ambisiøse, og forventer noe mer enn en topp-fire plassering i Premier League, Harry Kane kom til London-klubben allerede i 2009 og har vært en av nøkkelspillerne for Pochettino. Kane trenger at Pochettino får litt mer krutt.

El Chiringuito: Kylian Mbappe har snakket med Zinedine Zidane og de er enige

Den 20 år gamle franske superstjernen skal ha snakket med Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi og bet han pent om å ikke legge hindringer i veien for en overgang til Real Madrid.  Real Madrid manager Zinedine ZIdane har naturlig nok bøtter av respekt hos Mbappe og ifølge  El Chiringuito har de blitt enige om en overgang til en verdi av 280 millioner euro, noe som er en «shitload» med cash uansett valuta. Les: Hammarby-spiller tilbake i Eliteserien For å friste Paris Saint-Germain ytterliger sier Tv programmet at også deres utlånte midtbanespiller i Bayern München James Rodriguez ka

Real Madrid klasker 2,6 milliarder i bordet for Liverpool duo

Liverpool er klare til å avvise et sommerbud fra en desperat La Liga-gigant. Real Madrid har ladet kanonene med cash foran sommeren og vi ha Mohamed Salah og Sadio Mane og de er klare til å betale 2,6 milliarder for duoen.  Aldri mer skal de ryke ut av Champions League fordi de har tapt for et lag som Ajax og aldri mer skal de ligge hele 12 poeng bak serielederen i La Liga.

800 millioner er på langt nær nok for Eden Hazard

Det er ingen hemmelighet at Eden Hazard har lyst til å spille for Real Madrid og at han står øverst på ønskelisten til La Liga giganten.

Marca: James Rodriguez vil ikke bli i Bayern München

Zinedine Zidane var i forrige runde som Real Madrid manager ikke spesielt imponert over innsatsen til den colombianske VM-stjernen James Rodriguez.

ESPN: Manchester United har nå strøket superstjernen fra handlelisten

Vi har nærmest tatt det for gitt at Gareth Bale skulle returnere til Premier League. Manchester United er klubben waliseren er tettest linket til (da de er en av de få som kan møte Bales lønnskrav).  Zinedine Zidane har kommet tilbake til byen, og manageren Gareth Bale hadde sine sammenstøt med, skal vise hva han vil med waliseren. I sin første kamp med Real Madrid versjon 2.0, satte Zidane inn Bale i en sentral rolle mot Celta Vigo. Dette trekket førte til Bale-scoring og en befriende Real-seier. Har litt ferie hjulpet på forholdet til Bale?

Zidane tilbake i Madrid – tok en Solskjær

Manageren i en klubb er «fotballguden» som i stor grad påvirker en spillers fremtid. Uansett hvor god du er; er du ikke inne i varmen, kan verden gå glipp av talentet ditt. Spør Real Madrid-spilleren Isco. 26-åringen har hatt en traurig sesong etter at Zinedine Zidane forlot Madrid forrige sommer. Først ute til å gjøre arbeidsdagen mørk, var Julen Lopetegui. Minimalt med spilletid. Lopetegui.

Mål av Isco og Gareth Bale

Den første kampen etter at Zinedine Zidane overtok Real Madrid gikk som forventet, han fikk en enkel start mot bunnlaget Celta. – I forkant var mange redde for at Real Madrid skulle snuble igjen, 2 – 0 seier ble hentet inn av de Gareth Bale og Isco som begge har vært ute i kulden en god stund.  Mål av Isco og Gareth Bale etter pause sørget for tre Real-poeng. Hovedstadsklubben klatret dermed opp i ryggen på byrival Atletico og er i skrivende stund to poeng bak med en kamp mer spilt. Les: Åpner døren for en gammel lagkamerat Gareth Bale pic.twitter.com/3NUDX9XOv9 — S.

«Problem-spillerne» ga Zidane drømme-comeback

Zinedine Zidane overrasket med lagoppstillingen i sitt comeback som Real Madrid-trener. Dét fikk han godt betalt for.
Les mer om:

Zinedine Zidane har satt opp Raheem Sterling på ønskelisten

Det er få som tviler på at Real Madrid i sommer vil nøye seg med å signere noen talenter som kan være med å bygge fremtidens lag. – De vil ha klassespillere som er i knallform og kan løfte dem fra første avspark neste sesong. Raheem Sterling er en av de som virkelig er i form, han har har blomstret i Manchester City siden overgangen fra Liverpool.

Sevilla sparkning av Pablo Machin var den 10nd denne sesongen i La Liga

Det er tett mellom byttene av managere i La Liga, med Sevilla’s sparking av Pablo Machin er det sesongens tiende i La Liga. På et år har totalt 12 klubber byttet managere. Les: Sparker manageren etter Europaliga fiasko Tre klubber – Real Madrid, Celta Vigo og Villarreal – har endret manager to ganger denne sesongen.