Nyheter om Zinedine Zidane


Southampton har vært i Belgia og funnet lovende kantspiller

Den 20 år gamle kantspilleren Moussa Djenepo forlater Standard Liege og lander en fireårig avtale i Southampton. Southampton har vært knyttet til Standard Liege Moussa Djenepo en stund allerede, begge parter er lettet over å endelig få på plass en avtale. Manager Ralph Hasenhüttl som fikk jobben ved juletider etter at Mark Hughes hadde ledet laget til nedrykksplass i Premier League klarte å samle sammen nok poeng denne våren til å overleve. Han har fått jobben med å bygge et mer robust lag som skal befinne seg litt lenger opp på tabellen.

Massimiliano Allegri gjør som Zinedine Zidane

Juventus manager Massimiliano Allegri må være en av de mest suksessfulle ledere som har fått sparken, Real Madrid manager Zinedine Zidane valgte selv å slutte etter tre strake Champions League triumfer så han teller ikke i den sammenhengen.  Tidligere idag kom Allegri med en kunngjøring, akkurat som Zidane velger han nå å ta et friår. – Det har han mulighet til, store klubber vil stille seg i kø også om et år. – Han har levert godt for Juventus og mange mener det var helt unødvendig å gi han sparken.

Trår i favorittens fotspor uten å vite det

Norges fotballkvinner lader opp til VM-møte med Frankrike på arenaen der Zinedine Zidane slo gjennom som fotballspiller.

Med Eden Hazard på vei blir det ikke enklere for Lucas Vazquez

Vi skriver selvsagt ikke at Eden Hazard er gravid, men på vei til Real Madrid, manager Zinedine Zidane har lykkes med å hente en av sine absolutte favoritter og vi som følger Chelsea vet hvorfor. – Men det som er bra for noen er ikke fullt så bra for andre. Lucas Vazquez er ifølge Sky Sport Italia, på vei bort og som tidligere lagkamerat Cristiano Ronaldo i retning av Serie A. Les: Gianluigi Buffon legger ikke keeperhanskene på hylla Vazquez er trolig ikke en del av Zinedine Zidanes sine fremtidsplaner, og med kjøp av Eden Hazard har veien til spilletid helt sikkert ikke blitt enklere.

Gareth Bale blir i Real Madrid

Det er få spillere som har fått mer spaltemetere om bytte av klubber enn Gareth Bale.

Er ikke interessert å spille andrefiolin i Real Madrid

Den brasilianske venstrebacken Marcelo kan være historie i Real Madrid. Ifølge den spanske avisen Marca, har anledning til selv å avgjøre om han vil bli i klubben eller finne nye utfordringer. Det skjer fordi Real Madrid sannsynligvis henter Ferland Mendy i Lyon, og Marca forteller at Zinedine Zidane har bestemt at Marcelo skal spille andre fiolin fremover. – Så Marcelo har valget mellom å bli og kjempe om plassen eller gå videre. Les: The Guardian: West Ham i forhandlinger om Maxi Gomez Marcelo som nå har blitt 31 år har kontrakt frem til sommeren 2022, sist sesong har han spilt 34 kamper.

Manchester United og Real Madrid taper kampen om Joao Felix

Benfica-diamant Joao Felix (19) har en utkjøpsklausul på 106 millioner pund, ca 1,2 milliarder kroner som både Manchester United og Real Madrid har snust på, men de har håpet på forhandlinger med Benfica som absolutt ikke vil selge med utgangspunkt i et noe lavere beløp.  – Manchester City og Pep Guardiola har en helt annen og mer fremoverlent strategi.  The Sun skriver at Manchester City kliner til å har utløst vidunderbarnet utkjøpsklausul i et trekk for å startet forhandlinger med 19 åringen. Les: Wayne Rooney advarer Manchester United mot bomkjøp Benfica-president Luis Filipe har ifølge Th

The Guardian: «Enige om nesten en milliard»

Like uunngåelig som skatt og død har Chelsea stjerne Eden Hazard nærmet seg Real Madrid, det er som tyngdekraften drar han nedover til Spania.

James Rodríguez setter seg på toget i retning Madrid

De siste to årene har James Rodríguez vært utleid til Bundesligagiganten Bayern München, mye fordi han ikke var helt tilpass i Real Madrid under Zinedine Zidanes ledelse og at skyggen til Christiano Ronaldo var litt vel stor.  James Rodríguez har gjort det bra på utlån, men vil ikke fortsette i Bayern München.

Real Madrid vurderer å ofre tre spillere i en Paul Pogba deal

Det er liten tvil om at Real Madrid virkelig ønsker seg den franske superstjernen Paul Pogba til tross for at han ikke helt har fått det til for Manchester United.  The Times skriver at manager Zinedine Zidane sammen med resten av ledelsen i dag skal jobbe med et tilbud til Manchester United som inkluderer Gareth Bale, James Rodriguez og Isco i en mulig bytteavtale for å knytte seg til Paul Pogba. Les: Zlatan kopierte nesten Gareth Bales vidunderscoring Paul Pogbas kontrakt med Manchester United strekker seg til sommeren 2021.

Sergio Ramos hadde en fot ute av Real Madrid

Sergio Ramos er Real Madrid. Alt tar en slutt, men både Zinedine Zidane og vi mener det er altfor tidlig for 33-åringen å forlate hovedstaden. Det mente også El Presidente Perez, da han fikk beskjeden fra Ramos om at noe var i gjære. -Sergio Ramos informerte meg om at det var et tilbud fra Kina, men at de ikke kunne betale transfer på grunn av noen regler.

Zidane har andre planer for Sergio Ramos

Vi trodde ikke vi skulle oppleve det på flere år, men nå er altså ryktet ute om at Sergio Ramos vurderer alternativer til å gå på jobb i Madrid.

Mauricio Pochettino har fått penger, henter Real Madrid stjerne

Tottenham kan runde av en vidunderlig sesong med Champions League-triumf 1. juni. – At de med små midler har nådd den «helengelske» finalen har imponert veldig mange. – Manager Mauricio Pochettino har ikke tidligere fått kjøpe noe særlig på overgangsmarkedet, men denne sommeren ser det bedre ut.  Tottenham har «bevilget» penger så denne sommeren blir de aktive og gir Mauricio Pochettino muligheter til å forsterke stallen med noen signeringer.

Marcello Lippi tilbake som landslagssjef 4.mnd etter han fikk sparken

Det var tungt for kineserne å svelge tapet mot Iran i kvartfinalen i Asia-mesterskapet i januar (som Sør Korea vant).

Betal 500 millioner ellers: Gareth Bale truer med å «bli og spille golf»

Real Madrid-stjernen Gareth Bale har fortalt sine lagkamerater at han er villig til å «bli og spille golf» hvis klubben ikke betaler de utestående 51 millioner euro som er igjen på hans Los Blancos-kontrakt. Bale ble nektet et potensielt farvel på Santiago Bernabeu, hvor Real Madrid tapte 2-0 til Real Betis for et par dager siden.

Endelig en god Real Madrid nyhet

Det var mange som regnet Tony Kroos som tapt for Real Madrid, manager Zinedine Zidane gjør store endringer på laget og den tyske stjernen så ut til å bli med vaskevannet ut.  Nå er det snudd på hodet nå som Real Madrid er enig Toni Kroos om en forlengelse av tyskerens kontrakt frem til 2023.

Mbappé har gitt PSG og resten av verden beskjed

Han er 20 år, verdensmester og vurdert som en av de aller største. Da blir det fort spekulasjoner når Kylian Mbappe begynner med vage formuleringer. Ikke overraskende ble PSG-spilleren tildelt prisen som årets spiller i Ligue 1. Målmaskinen brukte takketalen til å fortelle verden om planene sine. Eller gjorde han det? – Dette er et veldig viktig øyeblikk for meg. Jeg er kommet til det andre veiskillet i karrieren. Jeg har lært enormt mye her. Det er kanskje tid for å få mer ansvar. Jeg håper det kanskje blir i Paris Saint-Germain, det ville vært fint.

Kan kjøpe inn for godt over 2 milliarder

Real Madrid kommer til å være ekstremt aktive på overgangsmarkedet i sommer.

Selger gullballvinner for å finansiere spillerkjøp

Det er liten tvil om at det blir store endringer i Real Madrid denne sommeren, det som overrasker er hvis vi skal tro journalist Guillem Balagué er at de velger å selge gullballvinner Luka Modric for å finansiere danske Christian Eriksen. Vi vet at Real Madrid har vært ute etter Eriksen lenge og at manager Zinedine Zidane kjenner seg godt igjen i danskens spillerstil. Guillem Balaguége letter i følge The Express litt på sløret: «Jeg tror de vil selge Modric for å hente inn litt penger. Da forsvinner han, mens Eriksen kommer inn.

Offentliggjør gigantovergang etter Europaligafinalen

En stund nå skal Eden Hazard og Real Madrid har vært enige om en avtale, men den skal ifølge L’Equipe ligge i skuffen frem til etter Europaligafinalen.  Overgangssummen skal være ca en milliard kroner. – Det har lenge versert rykter om en overgang for Hazard til Chelsea. Eller 0-0 kampen mot Leicester i den siste Premier League kampen denne sesongen fortalte den belgiske superstjernen at han hadde bestemt seg for hva han ville gjøre. Overgangen skal offentliggjøres etter Chelseas europaligafinale mot Arsenal i Baku 29.

Snipp-snapp-snute for Gareth Bale

Spillet om Gareth Bales fremtid hos Real Madrid går inn i en sluttfase. Denne helgen var waliseren satt helt utenfor troppen som møtte Real Sociedad på søndag. Hva som skjer neste kamp, vet Zidane fortsatt ikke. Det virker å stå på Bale selv. Noe stemmer ikke for 29-åringen, og Real-manageren har gitt klar beskjed om hva som må gjøres for å fortjene å bære Real-drakten på kampdag. -Det er veldig tydelig hva jeg har gjort denne helgen. Vi skal derfor se hva som skjer neste uke og hva som skjer neste sesong.

Martin Ødegaard fortsetter oppturen

Det er mange som lurer på hvor Martin Ødegaard spiller til høsten, men en ting er sikkert, mulighetsnettet blir større jo bedre han spiller. – Det spørs om en straffe er nok til at Real Madrid manager Zinedine Zidane ser nytten av ham og i det miste ikke selger.  Martin Ødegaard scoret sitt sjuende seriemål da Vitesse knuste De Graafschap 6-1 i den nederlandske æresdivisjonen søndag. Les: Manchester City: Ingen over – nesten én ved siden! Scoringen kom på straffespark da Vitesse allerede ledet 3-0.

Marca: Dani Ceballos ferdig som Real Madrid spiller

Midtbanespiller Dani Ceballos er en av de som ikke blir med nå som Zinedine Zidane jobber med å gjenreise Real Madrid.

Agent Jonathan Barnett: «Ikke sikkert Mr Zidane vil han skal bli»

Gareth Bale har det litt som å være i et dårlig forhold hvor det bare er kjeft å få til tross for at man tar med seg bacon hjem. – Bale sin walisiske agent Jonathan Barnett forteller i et intervju med Sky sports han ønsker å bli i Real Madrid til tross for at han ikke er blant manager Zinedine Zidane sine favoritter. «Han vil bli. Jeg er ikke sikker på om Mr. Zidane vil at han skal bli, men for øyeblikket vil Gareth bli her» – Han har en kontrakt, og han vil gjerne bli i den til den utløper i 2022.