Nyheter om Zinedine Zidane


Agenten til Alexander Sørloth pakker turnebaggen

Den norske landslagsspissen Alexander Sørloth er på utlån fra tyske Leipzig til Real Sociedad med kjøpsopsjon. – Foreløpig har det ikke kommet noen tydelige signaler om klubben som for øyeblikket ligger på 6.plass i La Liga har tenkt å benytte seg av opsjonen. Manager Imanol Alguacil har nektet å svare på spørsmål før sesongen er over. Det at trønderens agent legger ut på turne i Tyrkia er et rimelig kraftig tegn på at letingen etter en ny klubb er i full gang.

José Mourinho starter sommerjakten i Manchester

Et Roma med ambisjoner og med «The Chosen One» ved rattet burde ikke få trøbbel mot Bodø/Glimt i Conference League. Det har ikke gått spesielt bra i Serie A heller, den italienske serien er tøffere enn på mange år, etter 36 kamper er det hele 10.poeng opp til fjerdeplassen og dermed er de ute av Champions League også neste år. Ikke overraskende Roma jakter forsterkninger! Sky Sports melder at José Mourinho ser mot sin tidligere klubb Manchester United.

Erik ten Hag har allerede kommet med en avgjørelse som vil skape misnøye

Rett etter midlertidig manager Ralf Rangnick overtok endret han treningstidene for Manchester United spillerne og ble svært upopulær. Byttet fra dag til ettermiddag førte til at familielivet som fotballspillere er så glade i ble forstyrret ytterligere. – Det er ille nok at mange kamper spilles om kvelden og i helgene når samvær med sine kjære står høyt på dagsordenen. Samme feil er begått tidligere: Det måtte gå galt for Maurizio Sarri Ajax manager Erik ten Hag tar over som Manchester United-manager foran neste sesong.

To Arsenal-signeringer avgjøres på gressmatta

Mikel Arteta og Arsenal har plassert seg i en posisjon der de selv kan avgjøre kampen om den siste Champions League-billetten. Ekstremt mye står på spill de tre siste Premie League-kampene mot Tottenham, Newcastle og Everton. Sikrer Ødegaard og gjengen de nødvendige poengene, er det ikke bare billetten til det beste europeiske selskapet etter år utenfor, dette er også billetten som kan avgjøre på overgangsmarkedet. Arsenal skal ut og handle forsterkninger på topp, ingen tvil om det.

Tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane kommer til Champions League finalen i Paris 28. mai

Av en eller annen grunn, som har fått pressen til å spekulere kraftig om Zinedine Zidane endelig har bestemt seg for gå ut av feriemodus og overta tømmene i Paris Saint-Germain har den tidligere Real Madrid manageren bestemt seg for å delta på Champions League-finalen i Paris 28.

Første tilbud fra La Liga på bordet

Det er vel ikke så mange som tror Mauricio Pochettino blir værende på Parc des Princes. Glippen i Champions League der PSG skulle kontrollere de siste minuttene av kamp to mot Real Madrid er og blir utilgivelig hos PSG. At Chelsea og Manchester City gjorde det samme mot Benzema og gjengen, regnes ikke som formildende omstendigheter. Ifølge L’ Equipe har tilbudene begynt å komme til argentineren. Ligue 1-titlen kom som forventet, så der er det ingen klapp på skulderen å få for Pochettino. Med den fortsatt ferierende Zinedine Zidane kretsende rundt PSG-jobben, er egentlig slaget tapt.

Paul Pogba er nede på 8.plass på listen over de dyreste overgangene i fotballhistorien

Det gikk et gisp gjennom fotballpressen da Manchester United hentet tilbake Romelu Lukaku de fire år tidligere hadde sendt gratis til Juventus for rekordhøye 115 millioner euro. – ekspertene var enige i at dette var et engangstilfelle og at aldri, ville noen selges for mer! – Så feil kan man ta!.

Mauricio Pochettino får sparken og Antonio Conte tilbyr seg å overta

Mauricio Pochettino forventes å bli sparket av Paris Saint-Germain bare timer etter å ha vunnet Ligue 1-tittelen.

Det bygger opp til en spektakulær Pochettino-retur til Tottenham

Le Parisien har varslet at avgjørelsen er tatt i Paris. Mauricio Pochettino er ferdig hos PSG, nå forhandles det om den økonomiske kompensasjonen. Parallelt jobber Antonio Conte for å lede Tottenham til Champions League-billetten – og så forlate London. Vi har sett det før. Det er begrenset hvor mange trenere det finnes som kan ta ansvaret for de største klubbene med monsterbudsjett og tilsvarende forventninger. Dette betyr at så fort én av de beste i bransjen blir ledig på markedet, er stolleken godt i gang.

Tottenham i sjokk! Antonio Conte forteller han drømmer om å flytte til søkkrik klubb

Da Antonio Conte ble hentet til Spurs viste alle det ikke ville vare i årevis, men at han skulle ta med seg noen mesterskap før han raste videre. – Nå er Tottenham i sjokk, de kan miste han mye tidligere enn noen trodde. Italieneren kom først til London i begynnelsen av november, og erstattet Nuno Espirito Santo som bare fikk 17 kamper i managerstolen. – 52-åringen signerte ikke en langsiktig avtale på Tottenham Hotspur Stadium.

Visste like lite som du og jeg da bekreftelsen kom fra Manchester United

Manchester United har hatt et visst tidspress på seg for å offentliggjøre lederen som skal berolige supportere, sponsorene og spilleren. Erik ten Hag fikk jobben denne uken, for de andre kandidatene kom nyheten samtidig med at du og jeg fikk vite det. Ifølge The Atlethic var kandidatene Pochettino, Lopetegui og Enrique ukjent med at Erik ten Hag hadde fått jobben da bekreftelsen kom fra United.

Leeds var på nippet til å hente inn Real Madrid-legende

Marcelo Bielsa måtte forlate Elland Road etter å ha gjort seg fortjent til statuer (med trykk på flertalls-endingen) utenfor Elland Road. Det siste 4-0 tapet mot Tottenham på slutten av februar ble for smertefullt. Inn fra arbeidssøker-tilværelsen kom Jesse Marsch. Ifølge Marca hadde Leeds-ledelsen også sendt sine følere helt inn på San Bernabeu. Raul. Navnet bringer frem minner om eleganse, teknikk og nådeløs effektivitet foran motstandernes mål. 324 scoringer og 116 assists i Real Madrid-drakta i perioden fra OL på Lillehammer til 2010.

Le Parisien: PSG dumper Pochettino

Mauricio Pochettino var i de første månedene toppkandidaten til jobben på Old Trafford. Da han ledet PSG ut av Champions League etter det som virket som et totalt unødvendig tap mot Real Madrid, ble det snakket om at argentinerens dager var talte i Paris. Så rykket Erik ten Hag opp som toppkandidat hos United, nå forventes det at nederlenderen blir presentert som ny manager. Ifølge Le Parisien vil dette uansett ikke få betydning for Pochettino.

Bare å sende Ballon D’Or prisen til Benzema

Barcelona-supporterne var nede i en bølgedal etter exiten fra europaligaen etter et smertefullt 2-3 tap på Camp Nou, på mandag skulle Sevilla lysne opp humøret. Med seier mot Real Madrid ville Barcelona bare være seks poeng (med én kamp færre spilt) bak i kampen om La Liga-trofeet. Til pause gikk Sevilla-spillerne inn til garderoben med 2-0 ledelse, godt hjulpet av tabber av Eder Militao.

Football-Insider: Tottenham jobber intenst med å overtale playmaker

Fem av de seks kampene Christian Eriksen har vært på banen i Brentford-drakt har Ajer og gjengen vunnet. Det er unødvendig å si at Thomas Frank daglig prøver å overbevise landsmannen om å ta en sesong til hos The Bees. Konkurransen om spilleren med pacemaker er forventet å bli stor når kontrakten løper ut til sommeren. De større klubbene har sittet litt på gjerdet for å se hvordan Eriksen klarer seg, nå er det ingen som stiller spørsmål om hjertet til dansken er klar for å returnere til større utfordringer igjen.

Manchester United villig til å bla opp for å «redde» Jarrad Branthwaite bort fra Everton

Denne sesongen har Everton skrapet nedrykksstreken i Premier League og et av få lyspunkt er unge og lovende Jarrad Branthwaite. – 19 åringen har fått sjansen i Premier League fire ganger denne sesongen og gjort tingene svært på på et lag i spillermessig krise. Det har ført til interesse fra flere hold, også fra Manchester United som for så vidt også er ute å kjøre. Daily Mail skriver at Manchester United er imponert over hva Jarrad Branthwaite viser og vil tilby det som trengs for å «redde» han fra Everton.

Zinedine Zidane er på vei ut av feriemodus

Den franske fotballegenden Zinedine Zidane er den mest ettertraktede ubrukte managerresursen i verden. Siden Zidane sluttet i Real Madrid for andre gang i mai i fjor har han rukket å bli 50 år og feriert grundig. I følge Le Parisien har Paris Saint-Germain klart å overtale Zidane om å ikke vente på landslagssjefsjobben for Frankrike som trolig blir ledig etter Qatar VM, men heller gå for dem i sommer. Zidane har flere ganger hintet om at to eneste jobbene som kan trekke han tilbake fra feriemodus er besatt og de er begge i Frankrike.

Everton-supporterne gikk glipp av verdens beste

Carlo Ancelotti, den italienske sølvreven. Manageren som oser av autoritet og ro. Der andre managere følger en helt bevisst fotballfilosofi og lar seg rive med i emosjonelle berg-og-dalbane-turer langs sidelinjen, har Ancelotti ledet vidt forskjellige lag med vidt forskjellige kampplaner. I høst gikk det rykter i Madrid om at Carlo Ancelotti ikke ble sett på som den rette for å bringe kongeklubben tilbake til topps i Champions League. I midten av mars er det ikke en kjeft som tviler på italienerens pondus og kompetanse.

Sportsdirektøren Manchester United drømte om skal fristes til å overta for Leonardo

Den søkkrike franske klubben Paris Saint-Germain skal koste hva det koste vil en vakker dag løfte Champions League trofeet over hodet. – Det blir store forandringer fremover etter de røk ut alt for tidlig fra Champions League. De fleste tror manager Mauricio Pochettino får sparken så snart Zinedine Zidane er klar for å avslutte «ferien», men flere og flere tegn peker mot at manageren blir og får gjennomført «sitt prosjekt», mens mange andre forsvinner.

Det er fantastisk dyrt å sparke Mauricio Pochettino

Den argentinske PSG manageren Mauricio Pochettino har det uansett hva fremtiden bringer fett økonomisk. – Veldig lenge har det vært rykter om to ting. – At han er på vei til å overta roret på Old Trafford og at Frankrikes største fotballhelt Zinedine Zidane kommer til å overta. De to ryktene ville innebære at Manchester United måtte kjøpe ut Pochettino og så kunne Paris Saint-Germain være triste og helt uten «skyld» måtte hente inn en ny manager.

Arsenal og Everton har Real Madrid-flopp øverst på ønskelisten

Oppsiden er enorm, for å bruke finansspråk, hvis noen kan få Real Madrid flopp Luke Jovic til å virke, slik han gjorde før han tok turen til kongens klubb. Han ble hentet etter 2018-19 sesongen hvor han satte 17 mål og seks assists på 32 Bundesliga-kamper for Eintracht Frankfurt. – Siden den gangen har han ikke vært i nærheten! I den spanske hovedstaden har serberen kun stått oppført for tre mål og fire målgivende pasninger på 49 kamper for Real Madrid. Marca melder at både Arsenal og Everton ute etter å rekruttere 24-åringen.

L’Équipe har laget liste samtidig som det jobbes for at Mauricio Pochettino blir

I dagene etter Paris Saint-Germain røk ut av Champions League i møtet med Real Madrid var det opplest og vedtatt at den argentinske manageren Mauricio Pochettino ville bli byttet ut så snart som mulig. – Men etter at ting fikk roet seg i et par dager begynte det å komme motstridende meldinger om hva eier Nasser Al-Khelaïfi tenkte om fremtiden. Paris Saint-Germain ble sendt ut av Karim Benzema som snart har vært i kongens klubb i femten år og nå er bedre enn noen sinne.

Lei av vinglingen til Real Madrid! Har et alternativ som kan komme til å svi skikkelig

Real Madrid president Florentino Pérez fortalte den polske superstjernen Robert Lewandowski da de i 2019 hentet Eden Hazard fra Chelsea at de ønsket å bygge angrepet rundt han med Hazard på venstre og Marco Asensio på høyre side. Siden da har ikke Real Madrid handlet inn noen store stjerner, samtidig som Robert Lewandowski fortsetter å være verdens beste spiss i tjeneste for Bayern München. – Det har vært rykter i forbindelse med ethvert overgangsvindu at Lewandowski var på vei til kongens klubb, men vi vet også at ønsket om Lewandowski kom fra tidligere manager Zinedine Zidane.

The Times: Avgjørelsen om Pochettino er tatt

Når fjonge The Times blander seg inn i fotballryktene, da skal kildene være rimelig sikre. Etter PSGs exit fra Champions League før moroa er i gang, gikk sportsdirektør Leonardo ut og sa klubben hadde ingen planer om å endre noe i trenerposisjonen denne sesongen. Engelsk media har fanget opp de motsatte signalene. The Times, The Telegraph og en haug andre engelske medier hevder Pochettino oppsigelse er rett rundt hjørnet. Det kan skje når som helst, senest i sommer.

Real Madrid og PSG avgjør denne uken de største overgangene

På onsdag står det ekstremt mye på spill for Real Madrid og Paris Saint Germain i andre kamp av 8.-delsfinalen. Da avgjøres kampen som ikke bare bestemmer avansement i Champions League, resultatet vil gi ringvirkninger rundt om i fotball-Europa. Det er ingen hemmelighet at PSG-eierne måler suksess etter resultatet i Champions League, Ligue 1-titlen tas for gitt.

Mest lest siste uke