Nyheter om Zinedine Zidane


Gareth Bale fra start i sesongåpningen

For noen få dager siden var den ingen som regnet med at Gareth Bale ville finne veien til Real Madrid sin startelver i sesongåpningen mot Celta Vigo.

Zinedine Zidane med tidenes kuvending

Real Madrid manager Zinedine Zidane dro fram hele hornorkesteret når han tok imot Eden Hazard fra Chelsea. Den walisiske angrepsspilleren Gareth Bale skulle byttes ut med belgisk gull. Ikke mere pudding Eden Hazard hadde kost seg litt ekstra i sommer og lagt på seg og i oppkjøringen til sesongen klarte han å spille på seg hamstring.

Kaos i Real Madrid: Vil kvitte seg med dyrt sommerkjøp

Real Madrid klasket 600 millioner kroner på bordet og kjøpte Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt. – Sist sesong i Bundesliga var Jovic alle keeperes skrekk med 27 mål, men denne sommeren har det ikke gått så bra hverken for han eller for Real Madrid.   Manager Zinedine Zidane er ikke fornøyd med han, ei heller med Eden Hazard som kom med overvekt fra Chelsea.

Vraker Gareth Bale for tredje kamp på rad med fare for å få sparken selv

Real Madrid manager Zinedine Zidane er en mann med sterke meninger og selv om hans egen klubbpresident og mesteparten av egne fans er uenige i den konstante vrakingen av Gareth Bale er han tydeligvis ikke til å rikke.  Gareth Bale er vraket fra Real Madrid-troppen for tredje kamp på rad. Han blir ikke å finne på banen når den spanske klubben møter Red Bull Salzburg på Red Bull stadion senere i dag.

Kaster seg inn i kampen om midtbanestjerne mot Manchester United og Tottenham

Ok, Tottenham skal egentlig allerede være hektet av i kampen om den 24 år gamle Sporting Lisboa midtbanespiller Bruno Fernandes, deres bud på 650 millioner kroner ligger under det Manchester United er villige til å gi. Real Madrid tar i følge Portuguese Record på Bruno Fernandes. Det er ikke mange dager siden Calcio Mercato meldte at Manchester United bare var detaljer unna en avtale, torsdag kom Tottenham på banen med sitt bud, som Manchester United bare timer senere skal ha forsikret Sporting Lisboa om at de er villige til å by over. Les: Trippel norsk i ekstremtriatlon-VM Den portugisiske l

Fantastisk mulighet for 16 år gammel Vålerenga spiller

Det at PSV Eindhoven har lyst til å satse på 16 år gamle Fredrik Oppegård er fortsatt imponerende selv om han blir 17 år om en uke.  «Man blir jo stolt og glad over at man har så gode spillere at de er interessante for gode klubber ute i Europa.

Woldseth skal teste Formel 3!

Formelfører Edward Sander Woldseth (KNA Varna) er invitert til å teste for Chris Dittmann Racing (CDR Racing), et av toppteamene i British F3 Championship. – En unik mulighet, sier nordmannen. Edward Sander Woldseth i Team Greenpower har imponert stort i Formel Nordic denne sesongen med tre seire, pallplass i 7 av 9 finaler og nordmannen ligger på andreplass i mesterskapet, kun sju poeng opp til lederen etter halvkjørt sesong. Den gode innsatsen i Formula Nordic åpner muligheter når han 9. august skal teste Formel 3 for et av toppteamene i det britiske F3 mesterskapet, CDR Racing.

Blir til i januar, håper Zinedine Zidane får sparken i mellomtiden

En ting er helt sikkert, Gareth Bale har sjekket med sine advokater og fått bekreftet at han sitter på en vanntett kontrakt med Real Madrid. – Han gir fantastisk blaffen og viser med stadig tettere mellomrom hvor ekstremt lite han bryr som om hva Real Madrid manager Zinedine Zidane mener om han. Zinedine Zidane har fortalt verden at Gareth Bale skulle ut og at det bare var noen dager igjen.

Real Madrid med sjokkavgjørelse etter ydmykende tap

I går tapte Real Madrid så det sang for Atletico Madrid i et ydmykende tap. Kritikken mot gigantklubben har vært at de slettes ikke har fått det til å fungere etter de solgte Cristiano Ronaldo til Juventus. – Det har alltid vært snakk om erstattere og i sommer har de sannelig shoppet som om det var en time igjen til julaften.  Kraftig undervurderte Gareth Bale fikk tilbud fra Kina som ville gjøre han til tidenes best betalte fotballspiller med god margin.

Superstjernen Gareth Bale gliste mens Real Madrid ble ydmyket

Etter gårsdagens meget ydmykende tap mot rivalene Atlético Madrid haglet kritikken mot laget og manager Zinedine Zidane, men ikke så mye for forventet overfor Garethe Bale som «aggressivt» smilte i retning av sin utestengende manager mens laget slet som verst.   Forholdet mellom Real Madrid-trener Zinedine Zidane og superstjernen Gareth Bale har lenge vært iskald og at han nå forlater klubben til fordel for tidenes største fotballlønning er nå rimelig sikkert. – Det er først og fremst manageren Zinedine Zidane som får passet sitt påskrevet av eksperter og fans.

Britiske media: – Bale til Kina

Fleire britiske media, mellom andre BBC, skriv at Gareth Bale skal vere på veg til kinesiske Jiangsu Suning for ei løn på over 10 mill kr i veka. Bale er i unåde hos Real Madrid-trenar Zinedine Zidane, og ifølgje sportsavisa Marca vil Real la Bale gå gratis, trass i at han har tre år att av kontrakten. Han spela 28 minutt i Reals 3-7-tap for Atletico Madrid i natt, i ein kamp der Atleticos Diego Costa scora fire mål før han blei utvist.

Real Madrid og Zidane fikk grisebank

Kamper i sesongoppkjøringen skal brukes til å teste spillere og systemer.

Zidane og Perez totalt uenige om prestisje-overgang

Skal vi tro flere spanske medier denne uken, som kaster seg over Neymars forventede exit fra PSG, er det uenighet på kammerset mellom Florentino Perez og Zinedine Zidane. BREAKING: PSG have informed Real Madrid that they would accept Gareth Bale + cash in a sensational swap deal for Neymar.

Ikke aktuelt med hverken Philippe Coutinho eller Gareth Bale

Liverpool manager Jürgen Klopp var for noen få år siden ikke med i diskusjoner om hvem som er tidenes beste fotballmanager, men nå er han med i diskusjonen og mange plasserer han nesten helt på topp.

Også Zidane måtte se Real-spiller bæres ut på båre

Oppkjøring til ny sesong, testkamper, vennskapelighet, teste ut spillere. Dette var vel den opprinnelige ideen til å sette opp kamper mellom verdens beste klubber rundt i USA, Australia og Asia.  Det var før.

Fryst ut av Zinedine Zidane på vei til Premier League

Det er liten tvil om at Dani Ceballos er et av de største midtbanetalentene i Europa for øyeblikket.Han var knallgod for Spania i U21 EM uten at 22 åringen rykket høyere opp på Real Madrid manager Zinedine Zidane sin prioriteringsliste.  Ifølge BBC har Arsenal gjort en leieavtale med Real Madrid den kommende sesongen, dette i håp om at lommeboka til klubben er litt dypere neste år og at et salg kan gjennomføres. Les: Gareth Bale tilbudt 11 millioner i uken fra kinesisk Super League Arsenal sliter med «gnien» eier og reduserte inntekter på grunn av manglende kvalifisering til Champions League.

Gareth Bale tilbudt 11 millioner i uken fra kinesisk Super League

Selv Carlos Tevez  600,000 pund i uken for Shanghai Shenhua blir småpenger i forhold til det Real Madrid stjerne Gareth Bale er tilbudt. – Aldri tidligere har en spiller blitt tilbudt så mye penger og rekorden med en million pund i uken kommer til å stå veldig lenge. (1. britisk pund = 1,0747.

Gareth Bale blir verdens best betalte spiller – hvis han sier ja

Når det gjelder The Mirror, er vi vant til at avisen ikke holder igjen på kruttet når de skal fyre av noen rykter som virkelig duger. Men når vi samtidig vet forholdet til spillerlønninger i de største kinesiske klubbene, blir det hele faktisk troverdig. Gareth Bale lider ingen økonomisk nød etter seks år hos verdens største klubb.

Det er golfbaner i Kina også

Det er, så lenge Zinedine Zidane er manager for Real Madrid ikke mulig for Gareth Bale å bli i klubben og regne med å faktisk få spille. – Han har tidligere sagt han kan sette seg på bakbeina og bli ut kontraktsperioden og benytte tiden til familieliv og golfspilling. Det er i hans fulle rett, men det er trolig ikke veldig givende.

Paris Saint-Germain foreslår fangeutveksling med Real Madrid

At Neymar ønsker seg bort fra Paris Saint-Germain er ingen hemmelighet og Gareth Bale får definitivt ikke som fortjent i Real Madrid, mye på grunn av hjemvendte manager Zinedine Zidane. Mens temperaturen øker i begge klubber melder Independent  at Paris Saint-Germain har forslått en «fangeutveksling». – Real Madrid får problembarnet Neymar og Paris Saint-Germain får Gareth Bale. Les: Iskald Zidane: «Håper han stikker snart» Paris Saint-Germain president og eier Nasser Al-Khelaïfi er drittlei av stjernenykkene til Neymar som har vist gang på gang at han bare er lojal ovenfor seg selv.

Svaret kom raskt: «Zidane er en skam!»

Real Madrid manager Zinedine Zidane tok ikke med Gareth Bale til nattens pre-season kamp i USA mot Bayern München, (en kamp de forøvrig tapte 3 – 1) – Sammen med vrakingen kom en forklaring som agenten til Bale reagerer kraftig på.  Zinedine Zidane bekreftet at de jobber på spreng for å få Bale til å forlate klubben, helst allerede i morgen: «Vi håper det kan gå så fort som mulig, for hans skyld også. Hvis han kan gå i morgen, ville det være best». Franskmannen fortsatte: «Det er ikke noe personlig, jeg har ingenting mot Bale.

Zidane ønsker Bale vekk så raskt som mulig

Real Madrid-trener Zinedine Zidane håper at lagets walisiske stjerne Gareth Bale blir solgt fortest mulig. Det blir ikke tatt godt imot i Bale-leiren.
Les mer om:

Ordkrig mellom Zidane og Bales agent

Sagaen om Gareth Bale vil ingen ende ta. Real Madrid-trener Zinedine Zidane har uttalt at han ønsker å kvitte seg med spilleren. Det har fått Bales agent til å reagere.
Les mer om:

Iskald Zidane: «Håper han stikker snart»

Det er klare ord for penga, Real Madrid manager Zinedine Zidane presser på for at hans «favoritt offer» Gareth Bale snart må forlate klubben.  «Gareth Bale ble ikke med på Real Madrid-testen fordi han er i ferd med å bli solgt» sier Zinedine Zidane. Den walisiske fotballstjernen var ikke en del av Real Madrid-laget, som tapte 1-3 mot Bayern München i en testkamp i Houston natt til søndag, og dette skyldes Real Madrid-managerens holdning til Bales fremtid. Les: Tallene lyver ikke, Gareth Bale burde fått mye mer respekt i Real Madrid «Han var ikke en del av truppen fordi vi jobber med «avreise».

Tallene lyver ikke, Gareth Bale burde fått mye mer respekt i Real Madrid

Det kan nesten virke som om noen, egentlig helt siden Gareth Bale kom til Real Madrid har «pushet» en «shitpakke» mot han av en eller annen grunn.   – Hvis man sammenligner statistikken til Bale med Luis Figo slik Football Whispers har gjort blir ting veldig tydelig, hvorfor får Figo slik enorm respekt når han har dårligere tall enn Bale?.  Gareth Bales statistikk beviser at han fortjener mer respekt i Real Madrid og nå i sommer er han trolig ferdig i klubben.- Real Madrid fansen har aldri forelsket seg i Gareth Bale, de har vært kritiske fra dag en og manager Zinedine Zidane har vært restrikt