Nyheter om Yusuf


Memphis Depay grabber til seg lederrollen hos Barcelona

Hver eneste sommer kommer spørsmålet om hvor mye skal vi legge i testkampene. Vinnerne bruker det gjerne til å vise at de er på riktig vei, for taperne er det bare en test. Når Barcelona skal opp mot Stuttgart, forrige sesongs 9. beste klubb i Bundesliga, blir det noe mer enn treningskamp.

Barcelona henter 18 år gammel landslagsspiller i Østerrike

Navnet er Yusuf Demir og han er bare 18 år gammel, men likevel er han godt kjent hjemme i Østerrike. – Barcelona har vært i Rapid Wien og lånt den offensive midtbanespilleren. Barcelona betaler fem millioner for lånet og ytterligere 100 millioner hvis de bestemmer seg for å kjøpe. Les: Arsenal trenger ikke å vente – henter opp Arthur Okonwo New signing for @FCBarcelonaB!

Storfornøyd med gjenåpning

Onsdag får endelig restauranter, kafeer og puber lov til å ha gjester på besøk. For Yusuf Demirbas hos Terrassen kafé på Stovner var det en etterlengtet beskjed.
Les mer om:

Fra rødt til gult: Grorud henter midtbanespiller fra Skeid

Han er fra Årvoll, men har spilt for Skeid hele sin karriere. Nå er Hassan Yusuf klar for Grorud IL og et nytt forsøk på OBOS-ligaen.
Les mer om:

Dynamo Dresden solgte 72 000 spøkelsesbilletter

2020 har introdusert noen nye ord og et av de er spøkelsesbilletter. Kreativiteten har vært stor alt fra utskårede pappfigurer til digitale avatarer.

Om ikke så lenge er det eneste de har igjen av supertalent Yusuf Demir minner og en fet bankkonto

Du har sannsynligvis ikke hørt om 17 år gamle Yusuf Demir med mindre du er glødende opptatt av østerisk fotball. Rapid Wien vet de sitter på gullkalven, en rekke klubber sitter klare med det store sjekkheftet for å sikre seg det neste store. Den unge spissen følges tett av speiderne til Manchester United, Barcelona og Ajax, med den nederlandske talentfabrikken som det mest sannsynlige neste stoppested.

Demokratiforkjemper angrepet i Afghanistan

Lederen av en kjent afghansk valgobservatørgruppe, Yusuf Rashid, ble såret i et attentatforsøk onsdag. Han får behandling på sykehus.
Les mer om:

Topp 14 norske låter som kom i dag

Norsk musikk som er kliss ny. 730.no satt oppe i natt og koste oss glugg med nesten hundre låter Vi plukket ut disse tre håndfullene med ny norsk musikk. Plis njut og ha en fin og trygg helg. AURORA «Stjernestøv» Til NRK-julekalenderen Stjernestøv er Aurora Aksnes nesten et selvsagt valg for soundtracket. Heldigvis. Krinken kaller serien «et moderne eventyr om å feire jul for første gang etter en skilsmisse, oppleve endring i livet og nye vennskap». Det er ikke ofte vi hører osingen på norsk, noe som gjør dette enda mer magisk Straks 1. desember.

Hauge innbytter i Milan-tap

AC Milan gikk på sitt første tap på 24 kamper da franske Lille ble forsterke for dem i Milano. Tyrkiske Yusuf Yazici scoret et hat trick mot hjemmelaget før timen var spilt. Jens Petter Hauge kom inn fra benken med drøyt ti minutter igjen av ordinær tid, men i likhet med sine lagkamerater klarte han ikke å utrette noe stort offensivt.
Les mer om:

Dialogforum Østfold inviterte Kadra Yusuf til kvinneseminar – så ombestemte de seg. Nå vil de ha henne tilbake

I et innlegg på sin facebookside skriver NRK-journalist og samfunnsdebattant Kadra Yusuf at hun i forrige uke ble «av-invitert» til et kvinneseminar i regi av Dialogforum Østfold. Årsaken var ifølge Yusuf at invitasjonen «hadde skapt uro». Nå beklager arrangøren.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk for enhver smak. I alle fall nesten. Denne fredagen byr på mange slipp, fra store og små. 730.no serverer en utvalgt dose med kliss ny norsk musikk. Dagny «Moment» Gratulerer til Dagny som nå har sluppet debutalbumet Strangers / Lovers på sin egen label Lille Daggers Records 2020 har blitt et suverent år for karrieren til Tromsø-stjernen, som i lang tid har stått på grasat. Med andre ord fortjent.

– Jeg bare hoppet i vannet og tenkte ikke på mitt eget liv

Yusuf Demir (27) var på jobb da flere kom løpende og sa at en gutt var i ferd med å drukne.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk i varmen. Det er hett i store deler av kongeriket, og det blir ikke kjøligere med disse nye låtene. Noen av dem er i alle fall ganske gode. Vi plukket ut to håndfuller fra dagens dose ny norsk musikk. God helg! Drikk mye vann. Vask fortsatt hendene. Ikke vær rasist. Elsk deg selv og hvem du vil. Isah «Drukne» Enda en! Ingen lager norsk R&B som denne 99-eren fra Stavanger. Her med rålekker produksjon fra Mogilla og Pluto. Hold pusten og njut.   Erik og Kriss med Jaa9 & Ari Bajgora «Krenka» Noen blir kanskje krenket av at Jaa9 fra Jaa9 & OnklP teamer opp med Erik og Kriss.

Bruker noe av sin fulle klubbkasse etter salg av Rafael Leao

Den portugisiske U21-landslagspissen Rafael Leao har hatt en fantastisk sesong bak seg i Ligue 1 og har nå gått videre og etterlatt seg et enormt hull i angrepet til Lille. – Det hullet fyller klubben med den tyrkiske landslagsspilleren Yusuf Yazici som kommer fra Trabzonspor. Dermed kommer den 22 år offensive midtbanespilleren får en avtale frem til 2024 i Lille. Les: Bedre enn Ronaldo: Nå er han kjøpt for 265 millioner We’re delighted to announce the arrival of Turkey international Yusuf Yazıcı from Trabzonspor! Our new attacking midfielder has signed a deal at #LOSC that runs until 2024.
Les mer om:

Luis Suarez mister ikke bare Champions League, men også cupfinalen

Det ble ingen minnerik retur til Anfield Road på den tidligere Liverpool-spilleren. Da er det like godt å reparere slitasjene og heller fokusere på neste sesong. -Luis Suarez skal opereres i høyre kne for en skade i menisken. Spilleren blir ute for mellom fire til seks uker, skrives det på Barcelonas hjemmeside. Full av skuffelse og smerte. (foto: barcelona, twitter) Les på Popidol: Disney har satt plan for Star Wars Dermed står urugayaneren over de to gjenstående La Liga-kampene mot Getafe og Eibar, samt Copa del Rey-finalen mot Valencia, 25. mai. Da blir det opptrening i sommer.

Klinte til med tre poeng i sesongåpningen i Obos-ligaen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skeid - HamKam 1-0 (0-0) Skeidspillerne mottar supporternes hyllest etter 1-0-seier hjemme mot HamKam i Obos-ligadebuten. Foto: Karl Andreas Kjelstrup NORDRE ÅSEN: Det har vært livat rundt Skeid i det siste, for kort tid siden ble planene om drømmen om nye Nordre Åsen presentert.

Hvem har ansvaret for dugnadsånden?

Kadra Yusuf har tidligere i vinter skrevet på Facebook at «fritidsaktivitetene er i ferd med å skape et klasseskille».
Les mer om:

Fritidsaktiviteter er i ferd med å skape et klasseskille

Den vanlige barneidretten er i dag for dyr, skriver Kadra Yusuf.
Les mer om:

Leder: Fritidsaktiviteter må inkludere

Samfunnsdebattanten Kadra Yusuf kom et hjertesukk på facebook hvor hun klaget på dyre fritidsaktiviteter. Innlegget har blitt debattert. For vi vil jo at aktiviteter på fritida skal inkludere?
Les mer om:

Påstod mennene er brødre og sendte dem til feil hjemland

To feilaktige påstander fra Politiets Utlendingsenhet har ifølge Mustafa Mohammed Yusuf (41) gjort livet hans til et helvete de siste 22 årene. Nå ber artisten Admiral P politiet rydde opp.

Tom Nordlie kan miste sitt største talent og det er en god nyhet

Den tradisjonsrike Oslo-klubben Skeid med trenerveteran Tom Nordlie ombord har klart å skape optimisme og håp om noe bedre enn Post-Nord ligaen. – De har med små midler klart å tromme sammen et lag som etter 11. seriekamper leder avdeling 2 med 23 poeng, et poeng foran KFUM, Hødd og Kjelsås.  Et av deres store talenter 21 år gamle Hassan Yusuf trener med Eliteserielaget Sarpsborg 08 i sommer.

Gjeng-avsløringen: Vil bruke mødrene for å stanse rekruttering

Å få mødrene aktivt med i lokalsamfunnet kan forebygge kriminalitet - og rekruttering til det harde gjengmiljøet. - Vi må rett og slett bli bedre kjent med hverandre, sier Ifrah Yusuf Ciyow.
Les mer om:

Leksefrie skoler i Sarpsborg? Ja, det kan bli en realitet allerede til høsten

Elevene Alexander Efterdal og Sumaya Yusuf synes en leksefri skole høres ut som et veldig godt forslag.
Les mer om:

De skal delta på Festspillene i Nord-Norge

Journalist Kadra Yusuf, eks-torpedo Sven-Eirik Utsi, lege Mads Gilbert og blogger Sophie Elise Isachsen er alle klare for Festspillene i Nord-Norge.

Helomvending fra UDI – vil likevel ikke skille mor og barn

Trebarnsmoren Fardawsa Yusuf Muuse (38) har levd i frykt for å bli tvangssendt til Somalia, og skilt fra sine norske barn. Men UDI landet etter sterk kritikk på at barnas beste er viktigst.
Les mer om: