Nyheter om Ytreland


Julespill

Sund barnekor framførte lørdag julespillet Til Betlehem. Dette har de gjort med noen års mellomrom siden 1990-tallet. Dirigent og leder har hele tiden vært Anne-Lin Ytreland. Kostymene ble i sin tid laget av foreldre under ledelse av Bodil Sund. Til årets spill hadde Bodil Sund laget nye kongekroner. Et utrolig arbeid legges ned i ukene før fremføringen der flere voksne også er involvert både i forberedelse og utførelse. Koret har 25 medlemmer i alderen 5 til 12 år.

– Jeg forstår ikke at folk kan være så frekke

De siste dagene har Ragnhild Ytreland gått den samme ruten med hunden sin. Mandag morgen oppdaget hun noe som overrasket henne.
Les mer om:

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege frå John Berge Knutson til Yvonne Knutson (01.10.2019) Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege for kr 900.000 frå Trygve Johan Knutson til John Berge Knutson (01.10.2019) Hjortelandsvegen 5 (Gnr 7, bnr 21) er overdrege frå Harald Moen til Solfrid Hogneland Moen (01.10.2019) Overdraginga omfattar også Blåsjøvegen 697 (Gnr 9, bnr 60) Del av Indre Ryfylkevegen 3370 (Gnr 143, bnr 1) er overdrege frå Hans Slåtten til Håvard Nedrebø (02.10.2019) Gullingvegen 15 (G

- Målet er at ingen skal drukne. Likevel skjer det.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LESERINNLEGG: Blikkstille vann og stekende sol, eller skumsprøyt og ruskevær: Opplevelsen av glede på vannet kan være så forskjellige ting. Men ekte glede der ute handler ikke bare om sted og vær og vind, den handler også om følelsen av å mestre situasjonen. Være best mulig forberedt på det uventede. Være kunnskapsrik.

– Han drømte i mange år om å få dykke

– Trond var opptatt av sikkerhet og la vekt på Alf Leas gode renomme da han meldte seg på dykkerkurset. Jeg tror ikke han hadde gjort det om det var instruktøren selv som tilbød kurset, fortalte Solfrid Odland Ytreland i retten.
Les mer om:

Omkom i tragisk ulykke: Hedret ektemann og dykkerkamerat

Trond Ytreland døde da han deltok i et dykkerkurs i Kvalsvik 1. mars i 2014. På femårsdagen for ulykken ble et minnesmerke avduket i Kvalsvik.
Les mer om:

Bilistene oppfører seg om dette er en forkjørsvei. Nå får de rett til det.

Odd Magne Ytreland og Jostein Myge skal i vinter sørge for at de som kommer kjørende på fire veier i Karmøy slipper å tenke så mye på kjøretøy ut fra sideveiene.
Les mer om:

Bestevenninnene deltar i hinderløp sammen: – Vi har gjort det til en hobby

Det var ingen som vant venninneduellen mellom Birgitte og Susanne Ytreland. Begge hoppet nemlig i mål samtidig på The HinderFelt Challenge.
Les mer om:

Fire år etter dødsulykken i Kvalsvik er saken fortsatt ikke kommet opp for domstolen

Under et dykkerkurs i Kvalsvik 1. mars i 2014 omkom Trond Ytreland (59). Politiet har henlagt saken mot dykkerinstruktøren som var med under kurset, mens to av hans ledere nektet å vedta bøter.
Les mer om:

Kritiserer politiet etter at mannen døde i dykkerulykke: – Er ikke min ektemanns død viktig nok?

1. mars 2014 døde Trond Ytreland på et dykkerkurs. Politiet mente kurset hadde ulovlige mangler, men fire år etter ulykken er fortsatt ingen straffet.
Les mer om:

Tre sikta etter dykkarulukke

For to år sidan døydde 59 år gamle Trond Ytreland då han var under dykkaropplæring i Haugesund. Nå er instruktøren og leiarane i firmaet som leverte dykkardrakta sikta i saka.
Les mer om:

Jordskjelv forvandlet livet for Ingvill

Etter en rystende opplevelse vil Ingvill Ytreland ikke lenger klatre i karrierestigen. Nå samler hun inn penger til skolehus i Nepal.
Les mer om: