Nyheter om YouTube


Oppfordret fansen til å manipulere Spotify-avspillingene

Det melder flere amerikanske medier, inkludert Rolling Stone. I et nå slettet innlegg på Instagram postet popstjernen en guide (hentet fra en fankonto) for ulike måter fansen kunne hjelpe til med å få den nye singelen til å toppe listene. LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Outsider» på HBO. Blant annet sto det følgende å lese i «guiden»: 1. Opprett en spilleliste med «Yummi» på repeat og strøm den. Spill ikke uten lyd! Spill på lavt volum. La den spille når du sover. Om ikke du bor i USA kan du laste ned en VPN-app. Still så inn VPN-en på USA og opprett en Spotify-konto. 2. Kjøp låten på iTunes.

Endelig snus nedturen hos Liverpool

Det var flere Premier League-klubber som hadde sirklet rundt urugayaneren, men Liverpool trakk i de riktige trådene og hentet den fremadstormede midtstopperen til en langtidskontrakt i 2011. Debuten kom noen måneder etter ankomsten til Melwood. Det ble innhopp mot Tottenham, som ønsket sør-amerikaneren velkommen med 4-0 overkjøring av de røde. Les: Real Madrid snapper Midtbanestjerne foran Manchester United Tre dager senere kom Coates inn fra start i en cupkamp, og fortsatte med å tilpasse seg spillestilen. Det endte med seier i ligacupen for Liverpool og Coats.

Shaggy takket nei til samarbeid med Rihanna

Og vi er skuffet. Det har vært fire lange år siden Riri sitt seneste album, og vi begynner å bli utålmodige. Popstjernas niende album R9, sies å være rett rundt hjørnet og er svært etterlengtet av fansen. Rihanna har inngått samarbeid med en rekke artister, men hvem passer vel bedre enn det Grammy-vinnende reggae-ikonet, Shaggy? Dessverre mistet entreprenøren den gylne muligheten til å få med reggae-artisten på laget.

YouTube-stjernen NikkieTutorials står frem som transkjønnet etter trusler

Med over 12 millioner abonnenter på YouTube er nederlandske Nikkie de Jager alias NikkieTutorials en av nettets aller største. De siste 11 årene har opplastningene hennes blitt sett over en milliard ganger. Nikkie har samarbeidet med store sminkemerker, gjestet TV-programmer (som norske Glow Up!) og spilt inn videoer med ikoner som Lady Gaga og Kim Kardashian. 25-åringen deler oppturer og nedturer med følgerne sine, men én ting har hun holdt hemmelig.
Les mer om:

Emma Chamberlain (18) åpner opp om spiseforstyrrelser

Ikke bare sus og dus i Lala-land. Med over 8 millioner følgere på YouTube, ironisk humor og autentisk fokus har Emma Chamberlain skapet bølger langt utenfor videoplattformens sfære. Godjenta gikk viralt som 16-åring med videoen «we all owe the dollar store an apology». Siden den gang har Emma flyttet til Los Angeles, fått et samarbeid med Louis Vuitton og gitt ut sin egen kaffe. Respekt. YouTube-stjernen stiller nå på coveret av februar-utgaven av Cosmopolitan under overskriften «verdens mest populære jente».

♫ Mastercard debuterer som artist – hør her

Dette er ikke en reklame. Men det nye promostuntet til Mastercard er så pussig at vi må skrive om det. Kredittkortselskapet har altså debutert som artist via singelen «Merry Go Round». «Merry Go Round» er ingen gladsang om å leve livet uten begrensninger; snodig nok har Mastercard sluppet en break up-ballade med sårbar tekst.  I can see it clearly Almost lost me nearly He was such a mess […] I saw you yesterday You looked happier, I could see So let’s not be bitter about it Let us both be free Gåsehud? Verket synges av den svenske artisten Nadine Randle, som har 36 følgere på Spotify og 16 abo

Justin Bieber syk etter flåttbitt

I et Instagram-innlegg onsdag tar den canadiske artisten et oppgjør med kritikerne, og forteller hvorfor han i det siste har sett litt sliten ut. – Mens mange mennesker fortsetter å si at «Justin Bieber ser forferdelig ut», «han er på metamfetamin» osv. … mislykkes de i å innse at jeg nylig har fått diagnosen Lyme borreliose, skriver Bieber. LES OGSÅ: Liam Gallagher med sjokkbeskjed på Twitter. Lyme borreliose er den vanligste sykdommen fra flåttbitt.

Bieber-dokumentar slippes på YouTube

Seerne får i serien, som heter «Justin Bieber: Seasons», blant annet følge den canadiske popstjernens arbeid med det kommende albumet – samt få et innblikk i hverdagen han deler med kona, modellen Hailey Baldwin. Det var i 2007 at den da bare 13 år gamle Justin Bieber ble oppdaget på YouTube for sitt musikalske talent.

Justin Bieber teaser dokumentar ved å fortelle om flått-virus

Justin Bieber ser ut til å alliere seg med TMZ for denne nyheten. Samtidig som Justin lanserer sin dokumentarserie, røper sangeren at han i fjor ikke ble diagnostisert med depresjon, men med borrelia alias Lymes sykdom. Det er uklart hvordan han fikk sykdommen, som trolig ble forårsaket ved flåttbitt. Symptomer er blant annet utslett, feber og hodepine. Justin Bieber poster hele TMZ-saken og skriver at mange tisket om formen hans uten å vite sannheten. View this post on Instagram While a lot of people kept saying justin Bieber looks like shit, on meth etc.

Jørn Brekke til PR-byrå i Oslo

Fra YouTube og Google i London til Kulturmeglerne i Oslo.

Ryan (8) tjener millioner på YouTube

Ryan Kaji har tjent 229 millioner kroner i 2019 - på å anmelde barneleker.
Les mer om:

Bieber-dokumentar slippes på YouTube

Justin Biebers dokumentarserie i ti deler, om hvordan han skaper musikk, og hvordan privatlivet hans arter seg, kommer til å slippes på YouTube med premiere 27. januar, melder videoplattformen.
Les mer om:

Ny Justin Bieber-dokumentar har premiere på nyåret

YouTube publiserte i dag traileren for en dokumentarserie om tenåringsidolet Justin Bieber.
Les mer om:

Herman Dahl (17) begynte å leke seg foran filmkamera da han var åtte år gammel, nå har han 23 millioner visninger på YouTube

Nordstrandsgutten Herman Dahl begynte karrieren foran en iPad han fikk gave. Ti år senere har han over 121.000 følgere på YouTube og blir hyllet av kolleger. Her er hans tips til foreldre.
Les mer om:

Klæbo fant vinnertaktikken på Youtube

Han hadde aldri gått sprintløypa før, så Johannes Høsflot Klæbo studerte et gammelt renn på Youtube for å finne ut hvordan han skulle slå konkurrentene i Sveits.
Les mer om:

Klæbo fant vinnertaktikken på Youtube

Han hadde aldri gått sprintløypa før, så Johannes Høsflot Klæbo studerte et gammelt renn på Youtube for å finne ut hvordan han skulle slå konkurrentene i Sveits.
Les mer om:

Myndighetskritisk youtuber pågrepet i Egypt

En ung egyptisk internettkomiker er pågrepet etter at han kritiserte president Abdel-Fattah al-Sisi på YouTube, ifølge en advokat og lokale medier.

Myndighetskritisk youtuber pågrepet i Egypt

En ung egyptisk internettkomiker er pågrepet etter at han kritiserte president Abdel-Fattah al-Sisi på YouTube, ifølge en advokat og lokale medier.

FREDAGSFJAS: Mikkel Christiansen alias Mio fra Broiler deler nyttårsplaner og ønsker for 2020 ✨

Selv om det er juleferie viker vi ikke fra rutinene. Fredag betyr Fredagsfjas; Favorittspalten () hvor våre favorittfjes deler sitt favorittfjas. Denne uken brekker vår Insta-fav Mio alias Mikkel Christiansen ned sine helge(u)vaner. For dem som trenger en intro: Mikkel er 1/2 av Broiler, produsent, designer, litt bilgal gladgutt fra Drammen og blant de viktigste bidragsyterne til 730s kommentarfelt på Instagram. Blant annet. View this post on Instagram about time A post shared by

Anmeldelse: Terapi for Shia LaBeouf i Honey Boy

Shia LaBeouf er en snodig kar. Ikke bare er han skuespiller. 33-åringen er produktiv performance-kunstner, danser i Sia-musikkvideoer, poster inspo-snutter på YouTube («JUST DO IT!»), fritidsrapper og er YEEZY-klesinspirasjon for Kanye West.

«Ølbikkja» brygger eget øl på YouTube: – Folk må forstå at de bare må prøve

Når desemberkulda kommer sivende, og kornet smaker karamell, da vet Tomas Solvang at det er på tide å brygge øl til neste års jul.
Les mer om:

Nick Cave deler julegave med fansen

I oktober 2017 spilte Nick Cave & The Bad Seeds på Royal Arena i København. Konserten ble spilt inn og kinolansert for en kort periode som konsertfilmen «Distant Sky». Filmen ble regissert av den prisbelønnede regisserte David Barnard og på nett har man kun fått se korte klipp. LES OGSÅ: Strømmegodbitene vi gleder oss til. Fra og med i dag er dog hele filmen tilgjengelig via YouTube. The post Nick Cave deler julegave med fansen appeared first on GAFFA.no.

- Kroppspress på sitt verste

Fie Laursen tar seerne gjennom rumpeløft og fettsuging på YouTube. - Det verste vi har sett, sier Forbrukertilsynet.
Les mer om:

Er Cats enda verre enn vi trodde?

Er det mulig? Først av alt må vi anerkjenne at Cats ikke er en musikal som egner seg som film. Den surrealistiske Andrew Lloyd Webber-musikalen om katters lengsel etter et bedre liv er absurd nok på scene. På lerretet ser det ut til at siste flik av fornuft har fordunstet. Allerede fra først glimt er det mye som ikke stemmer med denne filmen. Lol what? (Universal) Den rare animasjonen har satt internett i fyr og flamme. Menneskekattenes skikkelser er ikke bare ukomfortable.

Åtteåring dro inn flest millioner på YouTube i år

Åtte år gamle Ryan Kaji tjente 234 millioner kroner på sin YouTube-kanal i 2019, noe som gjør han til den best betalte på videoplattformen, ifølge Forbes.
Les mer om: