Nyheter om YouTube


730 x Alec Benjamin om Astrid S, «Let Me Down Slowly» og «konserter» på parkeringsplasser

Alec Benjamin er kanskje et nytt navn for mange, men han har en av de mest spilte låtene i landet akkurat nå og spilte nylig en utsolgt yngling-konsert på Parkteateret. Det som gjør Alec spesiell for Norge (eller Norge spesielt for Alec) er ingen land elsker ham mer enn det vi gjør. Men nå begynner også hjemlandet også å plukke ham opp – mer om det her. Kanskje har skandinaver et ekstra godt øre for pop? Dette er ikke første gang sanger eller artister først blir populære i vår del av verden, før resten av verden fanger det opp.

Denne MGP-videoen ble først for drøy for Youtube

To sekunder med «twerking» gjorde at musikkvideoen til MGP-deltaker Anna-Lisa Kumoji først ble stoppet av Youtube.
Les mer om:

Petters Prima Vera-tolkning ble nektet streamet – men på YouTube kan du se den

Petter Bjørklund Kristiansens tolkning av «Alle fine damer har ei stygg venninne» finner du bare på YouTube fordi noen av rettighetshaverne ikke vil ha den som musikkstrømming på de vanlige kanalene. Mandag var innslaget fra TV 2 på full fart mot 20.000 visninger.
Les mer om:

25 år gammel indielåt topper hitlistene i Japan

Dinosaur Jr. topper i disse dager japanske hitlister med låten Over Your Shoulder – 25 år etter at den ble sluppet. Låten, som var å finne på det amerikanske bandets album Without A Sound fra 1994, havnet på første plass på «The Hot Overseas Chart» og plasserte seg på en 18.

407.500 har sett Amalies bakevideoer(pluss)

21-åringen Amalie Pedersen fra Harstad bruker fritiden til å lage bakevideoer på YouTube.
Les mer om:

YouTube med ny lansering i Norge

– Dette er en separat og tryggere strømmetjeneste for barn, med en hel rekke foreldrekontroller som gjør det mulig å skreddersy opplevelsen slik at den blir riktig for hver enkelt barnefamilie, sier direktør Greg Dray i YouTube Kids i Europa. I den nye appen vil det bli lettere for foreldre å begrense seertiden og håndplukke videoinnhold for barna: Med en integrert tidskontroll kan foreldre begrense skjermtiden for barna til for eksempel 20 minutter.

YouTube lanserer barneapp i Norge

YouTube lanserer en egen app rettet mot barn mellom 3 og 12 år i Norge.
Les mer om:

Youtube lanserer barneapp i Norge

Les mer om:

YouTube lanserer barneapp i Norge

YouTube lanserer en egen app rettet mot barn mellom 3 og 12 år i Norge.
Les mer om:

– Sjakk matt, Tor(pluss)

Nokre hadde lang erfaring med sjakk. Nokre hadde sett seg opp på YouTube timar før turneringa. Det vart ein heftig kveld med sjakk på Dampen på Sæbø.
Les mer om:

Travtrener Kjell Løvdal har fått sin egen låt og video på YouTube. – På sin plass at han får sin egen hyllest, sier artisten bak verket

På gården Uberg bor travtrener Kjell Løvdal. I 2018 slo den 61-åringe travtreneren sin gamle seiersrekord med to løp, og nå har tremenning, forlover og hobbymusiker Knut Ingmar Knutsen gitt han en egen hyllest på YouTube.

Nordmenn lytter fortsatt mest til musikk i Norden

YouTube er størst, men vi bruker mer tid på Spotify, viser rapport.
Les mer om:

Signerte superstjerne: – Det er nok det største navnet vi har hatt på Midnattsrocken

Han har milliarder av avspillinger på Youtube og har mottatt platinium i ti land. Nå kommer han til Brennelvneset.
Les mer om:

Youtube forbyr farlige stunt-videoer etter «The Bird Box Challenge»

Strammer også inn på «skjult kamera»-videoer.
Les mer om:

Ukjent 17-åring får hovedrolle i Spielberg-film

Regissøren har valgt en ukjent 17-åring til å spille hovedrollen i sitt neste prosjekt, en ny filmversjon av musikalen «West Side Story». Rachel Zsegler går fortsatt på videregående skole, og hun har ifølge Vulture en godt besøkt YouTube-kanal der hun fremviser sine sangferdigheter. Men om det er via YouTube stjerneregissøren har funnet henne, er så langt uklart. LES OGSÅ: Avlyser Norwegian Wood. Steven Spielberg har tidligere sagt at han utelukkende vil hyre skuespillere med latinamerikansk opphav til rollene som Maria, Anita og Bernardo, som i originalen er puertoricanere.  The post Ukjent
Les mer om:

Amalie (23) visste ingenting. Nå holder hun foredrag for de fremste i bransjen.

– Jeg måtte søke på YouTube etter hva en bioingeniør gjør, forteller Amalie Kristiansen. Nå har hun skrevet oppgave ved Harvard, holdt foredrag for bioingeniører i verdensklasse og blitt headhuntet til jobb i Oslo.

David Bowies første – og siste – samtaler samlet mellom to permer

Den ikoniske musikeren døde 10. januar 2016, to dager etter at han på 69-årsdagen 8. januar slapp det som ble hans 25. og siste album. Ikke uventet stiller en rekke artister på John Dee i Oslo til «Bowie 72»-hyllestkonsert 8. januar. Men fans som savner ikoniske Bowie, kan også lese en sterk samling intervjuer han ga fra 1964 til 2006 i norsk drakt: Boken «Det siste intervjuet og andre samtaler» er nemlig klar til utgivelse. Også det skjer 8.

No kan du sjå Netflix i trappa på treningssenteret(pluss)

Vil du sjå Netflix medan du trenar, eller ein video på YouTube? No har du moglegheita på ToppTrening.
Les mer om:

Var høygravid da hun møtte de høyreekstreme i Charlottesville

Det sa hun i takketalen da hun tidligere denne måneden tok imot filmprisen BBC News and Factual Award i London, under prisutdelingen British Women in Film and TV Awards. I takketalen, som Khans filmselskap Fuuse nå har publisert på YouTube, sier hun: – Da jeg laget denne dokumentarfilmen, var jeg høygravid med mitt første barn, min datter Maya.

Rosenborg tapte kampen om Ranheims fremadstormende høyreback

Forrige uke hadde TV2 snappet opp at den svenske toppklubben Djurgården jaktet Ranheim-spilleren Aslak Fonn Witry. Nå ser det ut som om svenskene har overbevist Ranheim-spilleren. Witry bidro sterkt til Ranheims jubelsesong i Eliteserien. Ifølge Adresseavisen skal den offensive høyrebacken ikke overraskende ha hatt et stående tilbud fra RBK. (c) Bilde: Ranheim: Aslak Fonn Witry Les på F7: Barcelona-spiller tvinges til å snøre på seg Adidas sko  Nå hevder TV2 at 22-åringen har vendt ryggen til en fremtid på Lerkendal, og takket ja til Djurgården, som endte på 7.

Alan Walker første nordiske artist med over 20 milloner Youtube-følgere

Den norske artistens Youtubekanal er nå også den 20. mest fulgte kanalen på Youtube.
Les mer om:

– Musikk-Norge kan ta seg en snufs kokain

Skinny E er en rapper fra Fredrikstad som flyttet til Los Angeles tidligere i år for å satse på artistkarrieren. Han ser på seg selv som en type som ikke følger janteloven, er uredd og bryr seg døyten om å være frempå så lenge han lykkes. – For noen er jeg nok ny i gamet. For de som har fulgt hiphop tett har jeg vært en del av miljøet i mange år. Men jeg er tilbake med en fresh start, og har fått sletta alt gammelt som har ligget ute, som ikke holdt mål i forhold til den Skinny E vil være nå. Kanskje en som har blitt litt voksen da. Jeg må være litt ego og veldig frampå for å komme noen vei.

Mads Hansen knuser superstjernene: Setter årsrekord

Mads Hansen (34) står med sine mer enn 2,1 millioner visninger for årets mest sette musikkvideo på YouTube i Norge. Det kan Maroon 5 og Ariana Grande (25) bare drømme om.
Les mer om:

Mads Hansen knuser superstjernene: Setter årsrekord

Mads Hansen (34) står med sine mer enn 2,1 millioner visninger for årets mest sette musikkvideo på YouTube i Norge. Det kan Maroon 5 og Ariana Grande (25) bare drømme om.
Les mer om:

Mads Hansen knuser superstjernene: Setter årsrekord

Mads Hansen (34) står med sine mer enn 2,1 millioner visninger for årets mest sette musikkvideo på YouTube i Norge. Det kan Maroon 5 og Ariana Grande (25) bare drømme om.
Les mer om: