Nyheter om YouTube


Ozzy Osbourne slipper nytt album

Singelen Under the Graveyard er nå å finne på blant annet Spotify og YouTube, og dette er første drypp fra Osbournes kommende album. I starten av 2020 kommer nemlig Ordinary Man – Ozzys første studioalbum siden Scream (2010). LES OGSÅ: Tons of Rock med stort navn på plakaten. På det nye albumet får Osbourne (70) hjelp av blant andre Duff McKagen fra Guns N’Roses, Chad Smith fra Red Hot Chili Peppers – og produsenten Andrew Watt, skriver Pitchfork. The post Ozzy Osbourne slipper nytt album appeared first on GAFFA.no.

Palmesus fortsetter slipprekken – verdens fjerde mest strømmede artist kommer til Norge neste sommer

Den amerikanske artisten er i skrivende stund verdens fjerde mest strømmede artist med drøye 54 millioner månedlige lyttere på Spotify og ufattelige 3,4 milliarder avspillinger på YouTube, ifølge arrangørene. Palmesus arrangeres fredag 3. og lørdag 4. juli 2020. LES OGSÅ: A$AP Rocky til Palmesus. – Det er nesten sånn at vi må klype oss i armen her. Khalid er med god margin den aller største og mest aktuelle artisten vi har hatt på flere år, og vi er utrolig stolte og fornøyde over å kunne bringe Khalid til Bystranda til sommeren neste år.

a-ha om «Take On Me»: - Den lever sitt eget liv

LEEDS (VG) I løpet av jubileumsåret 2020 vil a-has banebrytende video til «Take On Me» passere én milliard visninger på YouTube. Hva er da mer naturlig enn å åpne hele jubileumsturneen med nettopp denne låten?
Les mer om:

a-ha om «Take On Me»: - Den lever sitt eget liv

LEEDS (VG) I løpet av jubileumsåret 2020 vil a-has banebrytende video til «Take On Me» passere én milliard visninger på YouTube. Hva er da mer naturlig enn å åpne hele jubileumsturneen med nettopp denne låten?
Les mer om:

a-ha om «Take On Me»: - Den lever sitt eget liv

LEEDS (VG) I løpet av jubileumsåret 2020 vil a-has banebrytende video til «Take On Me» passere én milliard visninger på YouTube. Hva er da mer naturlig enn å åpne hele jubileumsturneen med nettopp denne låten?
Les mer om:

Leo (41) fra Ålgård tjente 7,5 millioner på Youtube

Metallåter av kjente pophits er god butikk for Leo Moracchioli fra Ålgård. I fjor tjente han nest mest i Gjesdal med en inntekt på nesten 7,5 millioner.

You tube-millionær betalte mest skatt i Gjesdal

Flere hundre millioner visninger på Youtube gir også millioner i inntekt for Leo Moracchioli fra Ålgård. Det å lage metallåter av kjente pophits er både populært og god butikk.

Intimkonsert med Bergens verdensstjerne

Han har nærmere 7 milliarder avspillinger på Youtube og 4 milliarder strømminger på Spotify. Bli med i kulissene da Alan Walker (22) for første gang var gjest i et norsk talkshow og spilte en intim konsert for sine fans i NRKs bakgård.
Les mer om:

♫ Selena Gomez synger definitivt om Justin Bieber på sin nye singel

– Jeg måtte miste deg for å elske meg Det er ikke 100 % sikkert at Selena Gomez synger om Justin Bieber på sin nye singel, men hun bør jaggu være forberedt på at folk tror det. På smellvakre «Lose You To Love Me» forteller 27-åringen ærlig om et vanskelig forhold. Selena legger ikke skjul på at balladen er basert på hennes egne erfaringer.  – Denne sangen er inspirert av mange ting som har skjedd i livet mitt etter at jeg slapp mitt seneste album.

Ed Woodward kommer med innrømmelser og løper fra ansvaret

Konserndirektør Ed Woodward har innrømmet at Manchester Uniteds speiding har for å bruke hans egne ord vært «shambolic».

Har sin første norske konsert i Telenor Arena (!)

Go big or go home? Den colombianske superstjernen Maluma kommer til Norge for første gang neste år, men han starter ikke på Blå, Parkteatret eller Rockefeller. 26-åringen kommer til Telenor Arena på Fornebu – en venue med plass til hele 25 000 publikummere. Maluma har spilt i Europa før, men aldri i Skandinavia. På forrige verdensturné (i 2017) solgte han ifølge en pressemelding over 1 million billetter. Medellín-sangeren er også stor på streaming. Han er den 22.

Sveriges hip-hop-prins Einár (17) vurderer norsk rap

Gull på rull! I den seneste utgaven av YLTV-serien «Reacts» tar Sveriges største, unge rapstjerne en titt på norsk hip-hop. Se også: 19 låter på topp 50 i Sverige er svensk rap Einár vurderer musikkvideoene til Doni Mula & Pappaisjappa, Daniel Obede, Tom$i&Ikem og Isah & Dutty Dior. 17-åringen har spesielt sansen for «Hallo», og lover å slå på tråden for en svensk/norsk-collab. Gleder oss! Knekk en Red Bull og kos deg: Og apropos svensk-norsk suksess:  Videoen trender på YouTube i både Sverige og Norge, og i kommentarfeltet er det full fyr. Noen påpeker at svenskene (enn så lenge) er litt mer
Les mer om:

FREDAGSFJAS: Jesper Jenset deler sine beste helgetips

Endelig fredag, og endelig fredagsfjas! Spalten hvor våre favorittfjes deler sitt favorittfjas. Hele greia er egentlig ganske tullete. Denne uken tar vi en prat med Jesper Jenset, som har holdt seg opptatt siden sist vi fjaset. – Jeg slapp en låt med en polsk DJ som gjorde det ganske bra. Fikk derfor muligheten til dra dit og opptre på flere store festivaler. Veldig kult! Kult indeed!  – Jeg fikk med meg en fun fact om polsk tv! , fortsetter Jesper. – Alle utenlandske filmer og serier er dubbet, men ikke av skuespillere. En og samme fyr leser absolutt alle stemmer.

Guns N’ Roses med stor milepæl

Videoen Guns N’Roses laget til låten Sweet Child O’Mine har rundet magiske 1 milliard visninger på YouTube. Medlemmene av den legendariske rockegruppa kunne umulig forestille seg at de 32 år etter at albumet Appetite For Destruction kom ut i 1987 skulle sette en rekord med videoen til Sweet Child O’Mine. LES OGSÅ: Angrer på sexistiske låttekster. Nå er svart/hvitt-videoen den første fra 1980-tallet som er vist over 1 milliard ganger på YouTube, melder musikkmagasinet Billboard. Dette er andre gang en av bandets videoer når rekordhøye visninger på plattformen.
Les mer om:

Travis Scott debuterer på 1. plass i USA, 2. plass i Norge

Travis er den høyeste i rommet og på listene. I alle fall på verdens største hitliste, Billboard Hot 100, hvor 28-åringens «HIGHEST IN THE ROOM» debuterer på førsteplass. Det er kun 34 sanger i Billboards historie som har gått rett inn i toppen av listen. Singelen debuterer på 2. plass på VG-lista etter å ha holdt samme plass hos Spotify i Norge siden den kom ut. Jacques, som Travis egentlig heter, klatret i fjor til førsteplass med «SICKO MODE» feat.

Summer Walker setter R&B-rekord

Hot Girl Høst for Summer. Det var ventet at Summer Walker og hennes Over It skulle bli populær, men nå setter Atlanta-jenta rekord. Ingen kvinnelig R&B-artist noensinne har streamet like mye på en uke som Summer, ifølge hennes labels LVRN og Interscope. Dessuten: Hvis man regner om streams til salg, er det over 10 år siden at et debutalbum fra en kvinnelig artist i denne sjangeren har åpnet så stort i den første uken. (Med hensyn til rekorden for et R&B-debutalbum, reagerer enkelte på at hennes Interscope-utgivelse Last Day of Summer fra i fjor, med 13 låter, også ble kalt hennes debutalbum.

Savner satsing på norsk barnemusikk

Derfor starter de sin egen kanal YouTube, og vil slippe musikkvideo til hver av de ti låtene på sin nye, felles barneplate ukentlig frem til jul. – Vi opplever at barnas musikk og kunstuttrykk får stadig mindre oppmerksomhet og plass i de tradisjonelle mediene. Samtidig tilbringer norske barn veldig mye tid på YouTube hvor engelskspråklig musikk dominerer, sier Silje Sirnes Winje. Hun jobbet i NRK i ti år og var programleder for mange ulike satsinger på NRK Super. Men i 2018 valgte hun ifølge plateselskapets pressemelding «å følge med barna over til YouTube».

Influencer-tvillinger filleristes på nettet

Marcus og Lucas Dobre er jaggu populære gutter, men nå står brødrene midt i en ekte shitstorm. Først, litt rask bakgrunnsinfo: De persisk-rumensk-amerikanske tvillingene ble først kjent via… Du gjettet det… Vine. De nå 20 år gamle guttene var blant de originale medlemmene i Jake Pauls «Team 10», men står nå stødig på egne influencer-ben som duo.  Og de er ikke bare litt populære – hvis man kombinerer tvillingenes to kanaler har de over 25 millioner abonnenter på YouTube alene. De har også noen millioner følgere her og der (på Insta, Twitter etc.), men det er altså YT som er deres hoved-busines

Låter fra versjon av Kanye Wests album lekket til Spotify

15 låter som skal være fra ikke utgitte Yandhi til Kanye West ble i dag lastet opp til Spotify. Platen har fått navnet KANYE DROP YOUR ALBUMS og er åpenbart et frustrert puss til Ye. Labelen som har postet låtene kaller seg Faygo Records. Musikken er i skrivende stund ennå ikke fjernet fra Spotify. OPPDATERT: «Albumet» er der fortsatt, men sporene kan nå ikke spilles. Flere av de samme sangene og snippets har tidligere lekket via YouTube, SoundCloud og iTunes, blant andre «All The Time», «Capri Sun», «The Storm» og «Ultimate Lie» med med gjester som  Ty Dolla $ign, Big Sean, XXXTENTACION, Youn

7 ting du må vite om Miley Cyrus’ nye boo

Det ringer kanskje en bjelle når du hører navnet til Cody Simpson, men hvem er han egentlig? Etter en sertifisert #HotGirlSummer går Miley Cyrus nå inn i sin #HotGirlFall. Og det er ikke bare noe vi finner på – 26-åringen har brukt begge hashtaggene på sin egen Insta. Bare timer etter at bruddet med Liam Hemsworth ble kjent i slutten av august, dukket det opp bilder av Miley Cyrus på europeisk båtferie med en ny bae. Den nye flørten var ingen ringere enn Kaitlynn Carter, eksen til Brody Jenner – broren til Kylie og Kendall. Se også: Brody Jenner kommenterer eksens #HotGirlSummer med Miley Cyru

FREDAGSFJAS! Philip Emilio vil våkne med sitt livs kjærlighet

Nok en fredag og ny fredagsfjas!  Denne gangen brekker Philip Emilio ned sitt favorittfjas, og gir oss et lite innblikk i debutalbumet Iris. Albumet består utypisk nok av både låter og samtaler med flere kjente fjes. – Iris er et album hvor jeg ville synge om ting som betyr noe for meg, deler Philip til 730. Med på det musikalske laget har han Natnael, Kapteinen og Cherrie.  – Det er et album som handler om litt av hvem jeg er. Samtalene er en bonus da jeg og den andre personen dypdykker inn et av temaene på låtene.

Slipper langdokumentar om Johnny Cash på YouTube

«The Gift: The Journey of Johnny Cash» hadde premiere på filmfestivalen til årets SXSW tidligere i år, og inneholder intervjuer med den ikoniske artistens familie og samarbeidspartnere – samt nylig oppdagede arkivopptak. Filmskaperen Thom Zimny, som vant Emmy for Netflix-filmen «Springsteen on Broadway», intervjuet blant andre Rosanne Cash, John Carter Cash, Bruce Springsteen, Robert Duvall, Emmylou Harris, Paul Muldoon og Dwight Yoakam. Zimny tar for seg både høydepunkter og personlige tragedier og rusavhengighet, melder NME. LES OGSÅ: Elton John tar farvel med to konserter i Norge. Fra 11.

Har pusset opp to hus: Lærte seg å bli handy på Youtube

Med små grep har paret gjort store forandringer i det unike huset.
Les mer om:

Har pusset opp to hus: Lærte seg å bli handy på Youtube

Med små grep har paret gjort store forandringer i det unike huset.
Les mer om:

Hiphop-artisten forteller hvorfor hun legger karrieren på hylla i gråtkvalt Instagram-video

Artisten har nettopp startet sin «The 10K Tour» i USA, men nå er den tilsynelatende nådd endestasjonen før den er kommet skikkelig i gang. I en bekymrende video på Instagram har CupcakKe fortalt sine fans at hun avslutter karrieren og kommer til å trekke musikken sin tilbake. Samtidig skal hennes turné angivelig være over med øyeblikkelig virkning.