Nyheter om YouTube


Jerry Harris fra Netflix’ Cheer arrestert for å ha bedt om nakenbilder fra 13-åring

Jerry Harris innrømmer besittelse av «barnepornografi». Ifølge Justice.gov ble 21-åringen avslørt etter å ha blitt etterforsket av FBI. Han ble offiselt siktet på mandag og arrestert i Illinois torsdag kveld norsk tid. Jerry Harris – en av de sentrale personene i Netflix’ kritikerroste dokumentarserie Cheer – skal ha over en lengre periode ha mottatt nakenbilder og -videoer fra en 13 år gammel gutt via Snapchat. Kommunikasjonen skal ha startet i desember 2018. De skal ha møtt hverandre én gang i 2019, hvor Jerry skal ha forsøkt å forgripe seg på gutten på et toalett. Moren til 13-åringen fant

Slik skal Youtube ta opp kampen mot Tiktok

«Shorts» er på vei.
Les mer om:

Søndagsskolen tar spranget fra Youtube til nærmiljøet igjen

SØNDAGSSKOLE: Etter en spesiell vår der fysiske søndagsskolesamlinger ble byttet ut med søndagsskole på Youtube, starter mange grupper opp igjen denne høsten. Mange barn gleder seg til å få gå på søndagsskolen igjen.
Les mer om:

YouTube viser frem YouTube Shorts

Tar opp kampen med Tiktok.
Les mer om:

Chris Evans postet dickpic på Instagram? Se respektløse reaksjoner hos Twitter

OPPDATERT 15. september: Chris Evans har en kort kommentar i kjølvannet av balubaen.

Digitale fremskritt som gjør det enda morsommere å være sportsentusiast

Der er en masse spennende digitale fremskritt som har gjort det mye morsommere å være sportsentusiast. Mest av alt fordi sport er blitt mye mer tilgjengelig i en helt annen kapasitet enn tidligere, og vi kan følge lag, trenere og spillere tettere enn noen gang. Her kan du lese mer om hvordan disse fremskrittene har gjort det morsommere for deg å være sportsentusiast.   Sosiale medier   Du har kanskje ikke tenkt på hvordan sport og sosiale medier henger sammen, men forklaringen er at det er fordi utviklingen er skjedd nesten sømløst.

Joe Exotic trygler Donald Trump om hjelp, forteller om misbruk i fengselet

Husker du Joe Exotic? Det føles som om det har gått flere år siden COVID-19 var i startfasen og Tiger King: Murder, Mayhem and Madness var alt folk snakket om. Men Netflix-suksessen tok altså kloden med storm for et drøy halvår siden. Seriens største stjerne, eksentriske Joe Exotic, sitter som kjent i fengsel.  Tigerkongen skal etter planen sone i 22 år fordi han forsøkte å myrde fienden Carole Baskin. Nå trygler han Donald Trump om benådelse. Joe Exotic ber nok en gang Donald Trump om hjelp (Netflix, skjermbilde YouTube) I et 257 sider langt dokument argumenterer Joe for hvorfor han bør slipp

Pia (10) fra Kristiansand danser i årets BlimE-video med YouTube-stjerne

Pia Hasund Vareberg (10) sitter i rullestol, men elsker å danse. Nå er hun å se i NRKs BlimE-video som har over en halv million visninger på YouTube.

Grizzly II fra 1983 med George Clooney, Laura Dern og Charlie Sheen får premiere i 2020

Grizzly-skrekk på festival med George Clooney, Laura Dern og Charlie Sheen. Dette får man nyte i en gammel grøsser som aldri ble utgitt. Men nå er Grizzly II: The Predator alias Grizzly II: The Concert fra 1983 klar. Den amerikanske filmen ble innspilt i Ungarn med en ungarsk regissør som aldri hadde laget film før, og mot en del odds ble den nesten ferdig.

Brad Pitts nye boo Nicole Poturalski (27) er gift med Roland Mary (68)?

Historien om Brad Pitt og Nicole Poturalski begynner å ligne en Hollywood-fortelling. Kanskje Brad Pitt kan spille den mannlige hovedrollen? (Eller Leo…) Nå viser det seg nemlig at kvinnen den 56 år gamle skuespilleren angivelig er sammen med angivelig er gift med en annen mann.

BTS setter rekord på Billboard Hot 100 med Dynamite

BTS ga singelen sin et passende navn Det var ventet at «Dynamite» kom til å få stor respons, men låten har eksplodert i USA og går rett inn på nummer 1 på Billboard Hot 100. Dette er BTS’ første topplassering på den ikoniske hitlisten, som tidligere har nådd 4. plass. (via «On» i mars). I Norge går den Bruno Mars-aktige singelen inn på 20.

Nandi Bushell (10) får svar fra Dave Grohl fra Foo Fighters på tromme-battle

Nandi Bushell er en 10 år gammel trommeslager fra England. Nylig postet hun en video hvor hun utfordrer Dave Grohl fra Foo Fighters til en tromme-battle. I snutten spiller Nandi trommer til «Everlong» fra 1997. Se Nandi Bushell utfordre Dave Grohl og hamre løs til Foo Fighters-klassikeren: View this post on Instagram My dream is to one day jam with @davestruestories, @taylorhawkinsofficial and all the @foofighters! Mr Grohl I would love to have a drum battle with you! I LOVE Everlong it’s really hard to play as it’s so fast but so much FUN!!!

– Måtte se på YouTube hvordan man file­terer den

Trond Moi skulle egentlig ha 100 kilo filetert makrellstørje til restauranten, men ble så begeistret at han like godt kjøpte hele fisken på 264,5 kilo.
Les mer om:

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 36

Girl In Red har runda 1 million følgere på YouTube, Motorpsycho leder hos iTunes og "Svag" av Victor Leksell ble IKKE strømmet mest på Spotify forrige uke. Innlegget Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 36 dukket først opp på ballade.no.

7 TikTok-stjerner vi vil savne hvis appen forbys i USA

Får Donald Trump viljen sin når det gjelder TikTok? – Når det kommer til TikTok, skal vi forby dem fra Amerikas forente stater, fortalte presidenten til til journalister ombord i Air Force One tidligere denne måneden. Dermed kan over 100 millioner aktive brukere forsvinne over natten. Blant dem mange av de mest populære og innflytelsesrike TikTok-erne. TikTok eies av kinesiske ByteDance, som i 2017 kjøpte kinesiske Musical.ly for nesten 10 milliarder kroner og flyttet Musical.ly-kontoene over til TikTok. ByteDance la deretter ned Musical.ly.

Slipper sitt etterlengtede debut-album: – Dette er et album skapt over flere år, fra en tid i våre liv hvor vi har opplevd stor forandring og selvrefleksjon

Etter å ha samlet 4,5 millioner avspillinger på Youtube det siste året, komponert to låter til HBO serien ‘Beforeigners’, og sluppet de annerkjente singlene ‘Brave New World’ og ‘The Waiting Game’ på eget selskap, skal nå den Norske altpop sensasjonen Kalandra slippe sitt fullengdes debutalbum The Line den 23. oktober via By Norse Music.
Les mer om:

Johaug lanserte egen YouTube-kanal

Therese Johaug er på YouTube med en helproff kanal. Der lover hun å gi fansen et innblikk i privatlivet sitt.
Les mer om:

Johaug lanserte egen YouTube-kanal

Therese Johaug er på YouTube med en helproff kanal. Der lover hun å gi fansen et innblikk i privatlivet sitt.
Les mer om:

Johaug lanserte egen YouTube-kanal

Therese Johaug er på YouTube med en helproff kanal. Der lover hun å gi fansen et innblikk i privatlivet sitt.
Les mer om:

BLACKPINK & Selena Gomez: Denne videoen kommer til å knuse rekorder

BLACKPINK og Selena Gomez forener krefter på «Ice Cream». Jisoo, Jennie, Rosé og Lisa trenger ikke hjelp for å knuse rekorder. Det klarer de (og fansen) fint på egenhånd. Ustoppelige stjerner (YG Entertainment) Så hva kan skje når de teamer opp med Selena Gomez, en av verdens største popartister og Instagrams femte største stjerne?

Pep Guardiola satt skikkelig på plass av City-frue

Så det er sagt med en gang: Vi er ikke ute etter å latterliggjøre fotballfruer som uttaler seg om mannens aktiviteter på gressmatta. Men når fruen velger å gå til youtube-angrep på sjefen til husbonden, da blir det i overkant teit. Spesielt når sjefen er en av verdens beste managere. Vi gir ordet til forloveden til City-spiller Oleksandr Zinchenko: -Du så hva som skjedde. Jeg er ingen fotballspiller, trener, kritiker eller analytiker. Jeg forstår at min mening ikke har noen autoritet. Kanskje jeg ikke har noen rett til å si dette og kanskje Zinchenko vil forby meg det.

Megan Thee Stallion hevder at Tory Lanez skjøt henne – se video

Megan Thee Stallion sier nå at det var Tory Lanez som skjøt henne flere ganger etter et poolparty hos Kylie Jenner i forrige måned. – Ja, Tory skjøt meg… Du skjøt meg og du fikk din publicist og dine folk til å kontakte alle disse bloggene og juge. Slutt å juge! Megan Thee Stallion fortalte dette da hun gikk live på Instagram natt til fredag norsk tid. Det ble først hevdet at Megan blødde fra føttene fordi hun hadde kuttet seg på glass natt til 12. juli. Meg hevder at Tory Lanez’ fans – og andre – har hevdet at hun var voldelig mot Tory. – Jeg slo deg aldri!

Store problemer med Googles tjenester

Google-brukere verden over har torsdag problemer med blant annet Gmail, Google Drive og YouTube. Google sier de jobber med å løse problemene.
Les mer om:

Problemer med Googles tjenester

Google-brukere verden over har torsdag problemer med blant annet Gmail, Google Drive og YouTube. Google sier de jobber med å løse problemene.
Les mer om:

Megan Thee Stallion viser frem bilder av skuddskadene

(Advarsel for sikkerhets skyld: Det ene bildet viser en stygg skuddskade som nylig har blitt operert.) Megan The Stallion er lei av å bli kalt løgner. Nettet ble nylig fylt av kommentarer fra folk som mener at Megan har diktet opp historien om at hun ble skutt i begge føttene. Dette skjedde etter at hun la ut en Instagram-video hvor hun danser på en båt. For noen minutter siden postet Texas-artisten derfor bilder av skuddskadene hun fikk etter en fest hos Kylie Jenner i Los Angeles med Tory Lanez. Hun åpner med å minne om negativiteten og løgner som mange sprer på nettet. «Lol det jeg har lær