Nyheter om YouTube


Nå har Susanne (25) fra Kristiansand blitt sett over 150 millioner ganger

I slutten av mars slapp superstjernen Alan Walker musikkvideoen «On My Way» med Hånes-jenta Susanne Karin Moe i hovedrollen. Nå er videoen sett over 150 millioner ganger på YouTube.
Les mer om:

Arsenal kvitter seg med Lucas Torreira

Lucas Torreira viste seg frem i Serie A med Sampdoria. I fjor bestemte Arsenal seg for å hente den uruguayanske landslgsspilleren.

Snart én milliard visninger

Om ikke så lenge forventes det at a-has musikkvideo til a-has debutsingel Take On Me vil nå én milliard visninger på YouTube. Å tippe nøyaktig når – ikke bare dato, men også tidspunkt – kan bringe en heldig fan med følge til konsert og møte med trioen, melder plateselskapet. Vinneren av konkurransen, med følge, flys til Trondheim for å være bandets æresgjest under konserten de spiller der den 7.
Les mer om:

Nicki Minaj får kritikk for å ha med kjæresten i musikkvideoen

OPPDATERT: I sin nyeste podcast-episode av Queen Radio forteller Nicki at hun skal gifte seg med Kenneth Petty. Rapperen sier at hun ikke er gravid. (Les den originale saken nedenfor.) Fire uker uten å poste noe på Instagram var nok til at folk sa at Nicki Minaj hadde forsvunnet. (Hennes nye singel og «plagiatvideo» med Chris Brown og G-Eazy ble fort glemt.) Men i dag slapp hun sin egen solosingel «MEGATRON», akkompagnert av en lettkledd snutt. 36-åringen får også hjelp av sin enda mer lettkledde kjæreste Kenneth Petty. Han dukker opp ca.

– Hvis du så mine YouTube-anbefalinger ville du nok arrestert meg

The 1975 har tatt steget fra indie-klisjéer til kritikerrosen samfunnsdebattanter i løpet av få album. Fra deres Tumblr-estetikkdager fylt med svart-hvite bilder, har The 1975 bygget seg opp på etterdønningene av emo-kulturen, til å bli et band som våger å tøye grenser, både musikalsk og tematisk. Deres siste utgivelse, A Brief Inquiery into Online Relationships skapte bølger langt utenfor Storbritannias grenser.

Vinstra-drapet: Viste voldsvideoer i retten

SØR-GUDBRANDSDAL TINGRETT (VG) Aktor spilte av to voldelige videoer den tiltalte 17-åringen så på YouTube morgenen før drapet på Laura Iris Haugen (16).
Les mer om:

Topp 13 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det over av kliss ny musikk. I alle sjangere. Her presenterer vi noe av det norske artister serverer. For kulturen. PS: Ukens kanskje aller beste nye norske fikk egen sak – se Kygo med Stargate, Store P og Lars Vaular her! B-Boy Myhre med Cezinando «Harley» Bro, her name-droppes Ole Aleksander Filibom-bom-bom! Benjamin Myhre er best kjent som Cezinandos sidekick og hypeman, men b-boyen har allerede også gjort musikk. Men som Little Big Sisters promo-queen sa; han har ikke gått all in før nå. Rålekkert nok med Cez som gjest og wonderboy Ole Torjus Hofvind som produsent.

– Det er alltid digg å komme tilbake igjen. Å kjøre gjennom Storgata, dra ned vinduene og kjenne lukta av Lillestrøm

Artist Chris Holsten (26) kunne like gjerne ha endt opp som fotballhelt på Åråsen, hadde det ikke vært for et klipp på YouTube.
Les mer om:

De beste YouTube-øyeblikkene fra de nye Farmen-kjendisene

Hva var egentlig livet før Farmen Kjendis? For et par år siden drømte TV-tittere om en kjendis-versjon av Farmen. Omsider hørte TV 2 på folket, og vi har nå fått servert fire gode sesonger. Nå er innspillingen av sesong 5 i gang, en sesong vi på ekte gleder oss til. Vi vet ikke mye, men vi vet at casten er GOD.

Se Sigrid synge for 80 000 på Wembley Stadium

Gud bedre, Sigrid! Tittelen høres ut som gjøn, men det er helt sant. Denne helgen spilte Sigrid Solbakk Raabe (med band) på Summertime Ball, en gedigen minifestival på Wembley Stadium i London. Ja, den Wembley Stadium.

DaBaby er årets mest populære rap-rookie

DaBaby alias Baby Jesus har allerede hatt et forrykende år. Samtidig som 27-åringen er i topp 10 på Billboard Hot 100, slapp han i ettermiddag videoen til sin nye singel «Carpet Burn». Alias brennmerker man kan få når man har sex på teppet. Rapperen fra North Carolina, som egentlig heter Jonathan Kirk, er allerede kjent for å være en artigper. Den videoen er intet unntak. I snutten spiller han en rørlegger som ser på twerke-videoer på telefonen… Mens han jobber… Mens han spiser koteletter….

NRKs sexopplæring sensurert av YouTube

- Derfor lager vi video om pikk og sæd og mens og pupp, sier NRK Newtons programleder i en ny «Youtube-vennlig» video.
Les mer om:

YouTube skal fjerne videoer med hatefullt og rasistisk innhold

Også filmklipp som fornekter holocaust og annen vold skal fjernes fra nettstedet. Kunngjøringen fra IT-giganten er det foreløpig siste i en serie med tiltak fra en bransje som har pådratt seg mye kritikk for sin manglende filtrering av opplastede videoer med hat- og rasismeinnhold. LES OGSÅ: Turister strømmer til Tsjernobyl. – I dag kunngjør vi nok et tiltak mot hatefulle og rasistiske videoer og innhold som hevder at noen er bedre enn andre ved henvisning til rase, kjønn, alder, religion, kaste og seksuell orientering, skriver YouTube på sin hjemmeside. (©NTB) The post YouTube skal fjerne vid
Les mer om:

Grevens Youtube -kanal stengt i natt(pluss)

Noen timer senere var han tilbake med en ny.
Les mer om:

YouTube skal fjerne videoer med hatefullt og rasistisk innhold

YouTube vil forby videoer som skjønnmaler rasisme og diskriminering. Også filmklipp som fornekter holocaust og annen vold skal fjernes fra nettstedet.
Les mer om:

Dømt til fengsel og YouTube-forbud etter prank

Straff som fortjent? Noen går langt for oppmerksomhet, men det er sjeldent YouTube-påfunn ender i retten. Det har det nå gjort i Spania, melder Sky News. Kanghua Ren alias ReSet, som har 1,5 millioner abonnenter fordelt på to kanaler, er nå dømt for en video han laget i Barcelona som 19-åring. ReSet fant en bostedsløs mann som går under navnet Gheorge L utenfor en Lidl-butikk. Mannen fikk 20 euro, men også Oreo-kjeks hvor fyllet var byttet ut med tannkrem.

Champions League «løper» har sluppet ut og er hyperaktiv

Kun iført en liten badedrakt viste den amerikanske modellen Kinsey Wolanski frem sommerkroppen 2019 for et fotballinteressert publikum. – Ok, hun hadde på joggesko også.  Vi har tidligere sett folk løpe ut på banen med et veldedig budskap, som dyrs rettigheter, anti pels og miljøvern, men Kinsey hadde et langt mer kommersielt formål med løpingen.  – Hun er kjæresten til den russiske»sjokk» YouTuberen Vitaly Zdorovetskiy, som har kanalen Vitaly Uncensored.

Skolebarna lærer å danse som Michael Jackson: – Musikken er like kul som Alan Walker

Kent Olaf Steinhaug (39) er sett hele 2,7 millioner ganger på YouTube. Nå lærer han 8- og 9-åringene på Vettre skole å danse som Michael Jackson.
Les mer om:

Unødvendig mange bilder og navnet på Champions League dama

La oss være helt ærlige, Champions League finalen mellom Liverpool og Tottenham var ikke tidenes mest spennende kamp. – Stuntet med å sende ut en nesten naken supermodell i en litt kjedelig periode av kampen var ikke veldig plagsomt.  Hele verden lurer på: hvem var kvinnen som stormet planen i Champions League-finalen Hun er blitt identifisert som den amerikanske supermodellen Kinsey Wolanski, 22.

Best og verst fra influencer-Norge: Mai

«Best og verst fra blogg-Norge» skifter navn! Landets mest lettbeinte spalte har hele tiden inkludert bloggere som bruker YouTube og Instagram som plattform, men nå utvider vi det videre. Mye interessant innhold eksisterer jo utenfor bloggene, så fremover blir det enda mer snacks fra Insta, Snap, fjernsyn og alt det måtte være – i tillegg til blogg. Ellers er konseptet er det samme.

Grov FREDAGSFJAS: Jonis Josef

Fredag! Fredag! Fredag! Og ny runde Fredagsfjas. Sist fredag børstet vi støv av en gammel favorittspalte, Fredagsfjas.

Norske influencer-beefs – fritt etter hukommelsen

Hadde du turt å stå rakrygget i stormen? Influencere krangler på samme måte som vanlige mennesker krangler. Forskjellen er bare at oppvasken ofte tas i offentligheten. Den siste tiden har det vært mye bråk rundt stjerner utenfor landegrensene til kongeriket Norge. Ja, vi snakker om James Charles vs.

Se Astrid Smeplass (9) sin MGPjr-audition ♥

En stjerne fra dag 1! Etter dyp graving i det rike Melodi Grand Prix Junior-arkivet på YouTube kom vi over mye vakkert, deriblant denne snutten. Som niåring meldte Astrid Smeplass seg på MGPjr sammen med ti år gamle Celine Helgemo. Vidunder-duoen ble dessverre ikke valgt ut til å delta i NRK-programmet, men sistnevnte vant hele landets hjerter (og MGPjr) via bangeren «Bæstevænna» (som handler om Astrid!) senere. Astrid valgte i stedet å prøve seg på Idol i 2013, hvor hun havnet på en solid femteplass. På den hjemmesnekrede audition-snutten til MGPjr ser vi jentene synge en egenkomponert låt so

5 MGPjr-øyeblikk vi ALDRI glemmer

Glem Eurovision, den aller beste versjonen av Melodi Grand Prix er den med de yngste deltagerne. I lys av lørdagens MGPjr-finale har vi gravd frem gamle skatter fra arkivet. Ikoniske bidrag på hver sin måte – og flere av dem er kjent for helt andre ting i 2019. Blant altfor mange fine bidrag… Dette er våre topp fem MGPjr.-låter: 5.

Dobbelt opp med Karpe på listen over tiårets beste musikkvideoer på YouTube

Vinneren ble Lett å være rebell i kjellerleiligheten din, som regissør Kavar Singh laget for Karpe.