Nyheter om YouTube


Justin Bieber teaser WHATS POPPIN Remix med Jack Harlow

Justin Bieber stiller for Jack Harlow. «WHATS POPPIN» er definitivt poppin’. Singelen er kanskje den mest spilte raplåten akkurat nå, kun slått av «Rockstar» med DaBaby og Roddy Ricch. Jack Harlow suste i alle fall opp til 2.

Naya Rivera er død

OPPDATERT kl. 23:12: Sheriff William «Bill» Ayub fra Ventura County Sheriff’s Office sier at de er overbevist om at liket de fant i dag er Naya Rivera. Politiet mener at hun omkom som følge av en drukningsulykke mens hun og sønnen badet. Hun skal ha fått sønnen opp i båten rett før hun druknet. Les saken fra tidligere i kveld nedenfor. The news conference has concluded. Sheriff Ayub has confirmed the body recovered at Lake Piru today was Naya Rivera. Our hearts go out to her family, friends and fans during this difficult time.

I denne gamle varebilen bor Tom Erik og hunden Frida: - Ved hjelp av Google og YouTube kan man klare det meste

GRENLAND: Tom-Erik Thomassen liker friheten og ville jobbe seg opp en egenkapital. Da bygde han seg et mobilt hjem.

The Sims Spark’d: EA annonserer The Sims som realityserie

The Sims som virkelighet? Nesten. Folk kan i alle fall delta irl. 20 år etter at spillet ble født, annonserer EA Games nå realityshowet The Sims Spark’d. Konseptet går ut på at de beste spillerne i verden skal konkurrere om å bygge de beste historiene. Det hele følger et ganske tradisjonelt format hvor deltagere blir gitt et oppdrag, så skal en jury bestemme hvem som vinner prisen på 100 000 dollar. The Sims Spark’d (EA) Men det er en vri. Det hele foregår inne i The Sims 4. På sikt skal «vanlige» gamere få delta. Første episode av serien vises på TV via TBS 17.

Pusha T disser Drake via Pop Smoke på Paranoid

Pusha T er ikke ferdig med Drake. Den langsinte artisten til Kanye West har et vers på Pop Smoke-låten «Paranoid», som lyder som en diss mot hans nemesis fra Toronto. Selv om ikke Drake blir nevnt med navn. Låten, som også gjestes av Young Thug og Gunna, skulle med på albumet Shoot for the Stars, Aim for the Moon. Men den ble trukket i siste liten. Pusha kaller Dizzys trusler for tomme, og gjør narr av kanadierens bruk av  jamaicansk patois. Han referer til sin egen låt «Blocka» fra 2012 med Travis Scott og Popcaan.

7 filmer som gir deg følelse av ferie

Rar sommer fordi COVID-19? Slapp av, ferie fungerer også via filmer! Se på dette som en slags form for trøst under en global pandemi. Har du ingen planer for sommeren, men ønsker fremdeles å kjenne litt på feriefølelsen? Eller kanskje du snart skal reise trenger en liten oppvarming på det som står i vente? Da har du kommet til rett plass. 730.no har samlet et knippe filmer som gir den ultimate feriefølelsen. NB! Her står ferie i fokus fremfor høy kvalitet. De typiske feriefilmene er ikke så kjente for sine høye terningkast.

Facebook stenger sin TikTok-konkurrent Lasso, satser på Instagram Reels

Facebook dropper Lasso til fordel for Instagram Reels. Lasso, lansert i november 2018, lar sine brukere laste opp korte snutter med musikk og filtere, samt finne trending Lasso-videoer via emneknagger alias hashtags. Appen, som er tilknyttet Facebook, reklamerer med å ha «et av verdens største musikkbibliotek». Men i dag sendte Lasso ut en melding om at tjenesten legges ned 10. juli. Grunnen skal være laber interesse. Lasso er et sosialt nettverk hvor man kan dele snutter med sang-miming, humor, dansing eller andre talenter.

YouTube stenger ytre høyre-kanaler

YouTube har stengt seks kanaler for brudd på retningslinjene mot hatefulle ytringer.
Les mer om:

YouTube stenger ytre høyre-kanaler

YouTube har stengt seks kanaler for brudd på retningslinjene mot hatefulle ytringer.
Les mer om:

TikTok: JoJo Siwa sammenlignes med Miley Cyrus etter stilbytte

JoJo Siwa er like mye merkevare som menneske. Danseren, sangeren, skuespilleren og Internett-personligheten, kjent fra Dance Moms, Nickelodeon, TikTok og YouTube, kan på mange måter beskrives som 2020s Skittles-svar på Hannah Montana. I en alder av 17 skal hun være god for over 100 millioner kroner, mye takket være salg av merch på nettet og butikker som Walmart, Target og Claire’s. Ryktene sier at hun har solgt 40 millioner hårsløyfer á la de hun selv bruker 24/7. 17-årsdagen i mai ble feiret med en Jojo Siwa-temafest:  Med popularitet kommer det også mye hat, noe JoJo Siwa daglig får opplev

YouTube stenger ytre høyre-kanaler

YouTube har stengt seks kanaler for brudd på retningslinjene mot hatefulle ytringer.
Les mer om:

Jaden Smith raser mot YouTube-stjernen Shane Dawson

Kritikken hagler mot Shane Dawson. For en drøy uke siden ble YouTube-stjernen nok en gang et hett tema da han vekket liv i krangelen mellom beauty-guruene Tati Westbrook og James Charles. Men det var bare oppvarming. Nå koker det nemlig rundt veteranen. Shane Dawson har nesten 23 millioner følgere på sin største YouTube-kanal, som han opprettet i 2008.

Jack Harlow med DaBaby, Tory Lanez, Lil Wayne på remixen til WHATS POPPIN

Jack Harlow følger opp suksessen med en utvidet versjon. 98-eren fikk sitt internasjonale gjennombrudd med «WHAT’S POPPIN», som nå har 248 millioner streams hos Spotify, med flere uker i topp 50 på Spoti i Norge. Singelen har nådd 16.

Cobra Kai sesong 3 går til Netflix

Cobra Kai får nytt hjem for sesong 3. Netflix annonserer at de har sikret seg YouTube-serien. Sesong 1 og 2 kommer til Netflix senere i 2020, mens datoen til sesong 3 annonseres snart. YouTube Premium skal fortsatt ha de to første sesongene. Den Google-eide streaming-giganten hadde premiere på Cobra Kai i 2018, og serien ble en suksess. Mot alle – i alle fall en del – odds. William Zabka og Peyton List i Cobra Kai (YouTube/Netflix) Mange humret over at The Karate Kid fra kunne fortsette 34 år etter All Valley Karate Tournament på 80-tallet, men showet kan i skrivende stund smykke seg med 8,9 s

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 24

eMMa er lillesøster til Marcus & Martinus, og har den mest populære musikkvideoen på YouTube i Norge nå. Innlegget Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 24 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Daniel Owen feirer bursdag med Drake-remix

Daniel Johansen Elmrhari alias Daniel Owen har fått til mye i en alder av 21. Allerede som 11-åring fikk Ellingsrud-gutten mange fans da han vant den fjerde sesongen av Norske talenter i 2011. Noen år senere fikk han oppmerksomhet fra Chris Brown og teamet til Justin Bieber, samtidig som han ga ut egen musikk, blant annet via giganten Universal Music. Som 18-åring kom han på en respektabel 5.

Beyonce skriver åpent brev til riksadvokaten om Breonna Taylor

Beyoncé for Breonna. Stjernekraften til Beyoncé Knowles-Carter kaster nytt lys på drapet på Breonna Taylor, og press på riksadvokaten i Kentucky. Natt til mandag postet den 38 år gamle trebarnsmoren et åpent brev til Daniel Cameron på nettet. Hun minner om at det har gått tre måneder uten noen arrestasjoner etter at den 26 år gamle ambulansearbeideren ble skutt minst åtte ganger av tre politifolk i sivil som tok seg inn i leiligheten hennes i Kentucky uten tillatelse og avfyrte mer enn 20 skudd. Texas-stjernen skriver at politibetjentene Jonathan Mattingly, Myles Cosgrove og Brett Hankison må

Han var med på å starte YouTube: – Lasse Gjertsen er en av favorittene mine

Året er 2006, og Internett var en helt annen plass enn den vi kjenner i dag.
Les mer om:

Dave Chappelle overrasker med Netflix-spesial på YouTube

Dave Chappelle slapp i dag spesialen 8:46 via Netflix og YouTube. I den sosialt distanserte innspillingen, som fant sted i forrige uke, går han rett på sak. Temaer er blant annet mordet på George Floyd, media, Kobe Bryant og mer. (Til og med litt om Ja Rule blir nevnt. I For What It’s Worth fra 2004 gjør Dave narr av MTV som ønsket kommentar om 11. september-terroraksjonen fra Ja Rule.) Tittelen 8:46 referer til minuttene som politiveteranen Derek Chauvin brukte på å kvele George Floyd, som lå i håndjern på bakken.

BTS har Samsung og norske Quick Style som partnere

BTS = global boost Når man skal måle popularitet, kommer tall godt med. Noe som passer bra for BTS, da få popgrupper selger og streamer album som dem. I 2018 satte deres plate Love Yourself: Tear rekord ved å bli den første innen k-pop til å toppe Billboard 200.

Nicki Minaj og 6ix9ine teamer opp på Trollz og samler inn penger

OPPDATERT 13. juni: Videoen til 6ix9ine og Nicki Minaj fikk 42 millioner visninger (!) hos YouTube i løpet av det første døgnet, noe Nicki mener er rekord for en musikkvideo i sjangeren hip-hop. OPPDATERT 12. juni: Nå er videoen til «TROLLZ» her, som 6ix9ine har regissert selv i sitt hemmelige hus. Nyt snutten her Singelen er produsert av Sad Pony alias Jeremiah Raisen (Santigold, Charli XCX, Sky Ferreira).

Unge menn sjokkert over YouTube-utstilling

En YouTube utstilling som viser hvordan kvinner trakasseres digitalt, har skapt sterke reaksjoner.
Les mer om:

Daniel (15) rapper raskere enn Eminem

15 år gamle Daniel Einarsen fra Kristiansand rapper på YouTube og har oppnådd over 12,3 millioner visninger.