Nyheter om YouTube


Tyler (11) ble hardt skadet etter YouTube-stunt – nå advarer moren

Elleve år gamle Tyler fikk alvorlige hodeskader etter å ha imitert et stunt fra YouTube. Nå går moren hardt ut på sosiale medier for å advare, og forhindre at andre gjør det samme.
Les mer om:

EU snur: Nå kan norske artister ha millionbeløp i vente fra Google og Facebook

EU stemmer likevel ja til en lovendring som kan gi norske artister millionsummer fra teknologiogiganter som Youtube og Facebook. IKT-Norge frykter at konsekvensene blir massesensur på nettet.

EU snur: Nå kan norske artister ha millionbeløp i vente fra Google og Facebook

EU stemmer likevel ja til en lovendring som kan gi norske artister millionsummer fra teknologiogiganter som Youtube og Facebook. IKT-Norge frykter at konsekvensene blir massesensur på nettet.

Facebook og Youtube må forholde seg til opphavsrett – og betale!

12. september har EU har en unik mulighet til å gjenopprette balansen i internettøkonomien, skriver Willy Martinsen i TONO

- Det er det mest kriminelle jeg har gjort

Blogger og forfatter Sophie Elise Isachsen delte en video på YouTube der hun bryter reglene for øvelseskjøring.
Les mer om:

YouTube stanser reklame for skrekkfilm

Nå setter grøsseren kinorekorder.
Les mer om:

Alex Jones permanent utestengt fra Twitter

Twitter har besluttet permanent å utestenge ytre høyre-konspiratoriker Alex Jones, som allerede er ekskludert fra Facebook og YouTube.

Alex Jones permanent utestengt fra Twitter

Twitter har besluttet permanent å utestenge ytre høyre-konspiratoriker Alex Jones, som allerede er ekskludert fra Facebook og YouTube.

1.500.000 har sett værstekraner i Alan Walkers video

Superpopulære Alan Walker slapp en ny videoversjon av «Darkside». I forbindelse med YouTube Space i Berlin er det klippet inn kjempetøffe dronesekvenser fra Jotne Kråkerøy i videoen med Alan, Au/Ra og Tomine Harket.
Les mer om:

Norske Mahmoud (21) er YouTube-stjerne i Midtøsten

OSLO (VG) Med 1,7 millioner følgere på YouTube er Mahmoud Eisawi blant Norges aller største. Til tross for det er han relativt ukjent blant nordmenn.
Les mer om:

Har vunnet 82 verdenscup renn, skal ta mist fire til før hun legger opp

Lindsay Vonn har fortalt verden, selvsagt via Instagram at hun nærmer seg slutten av sin utrolige karriere. Sesongen starter 27.

Landslagsspiller tilbake i Lillehammer

26 år gamle Alexander Reichenberg er tilbake i Lillehammer spill og har signert en ettårskontrakt. Reichenberg tilbrakte forrige sesong i den knalltøffe tsjekkiske ligaen hvor han endte med 14 poeng på 41 kamper. Han deltok også under OL for Norge (i februar) hvor han fikk fem kamper og noterte seg for ett mål. Nå vender han altså hjem til Lillehammer, noe hovedpersonen selv er veldig tilfreds med. Les på F7: Nå er Facebook sin YouTube konkurrent også i Norge Dette skriver Lillehammer på sine sider:  – Det er alltid godt å komme hjem igjen.

Sigrid (37) gir folk hjerneorgasme

De siste årene har såkalte ASMR-videoer tatt av på Youtube. Sigrid Andersen er blant dem som har hjulpet folk med å lindre angst og søvnproblemer – bare ved å hviske i en mikrofon.
Les mer om:

Nå blir det VAR i Champions League også

Både FIFA og UEFA mener at videodømming der hvor det har vært innført er en udelt suksess. Kritikerne føler det tar bort noe av det menneskelige i spillet og at man får unødvendige pauser.  Det er liten tvil om at VAR (Video Assistant Referee) er en del av fremtiden i store ligaer og viktige kamper. UEFA-president Aleksander Ceferin opplyser i en pressemelding at nå kommer det også til Champions League: Les: Nå er Facebook sin YouTube konkurrent også i Norge «Planen er å introdusere teknologien fra Supercupen i 2019, og deretter i mesterligaen.

Se video: Ferjefri E39 sett av millioner på Youtube

Statens Vegvesens video som presenterer ferjefri E39-prosjektet har blitt sett over to millioner på litt over en uke.
Les mer om:

Så mange timer har du brukt på Youtube

Google svarer på det vi kanskje ikke vil vite.
Les mer om:

«Fortnite»-svindlere på Youtube: - Ikke la deg lure av disse videoene

De lokker med gratis «V-bucks», men ender med gevinst selv.
Les mer om:

Omstridt Youtube-boksekamp endte uavgjort

MANCHESTER (NRK): Det var et antiklimaks da det som skulle være den største amatørboksekampen på Youtube noensinne endte med uavgjort.
Les mer om:

Så pupper for første gang på Grindafjord Camping

Sommer for meg er å turnere med Mentzoni Skate Party, spille konserter med mitt solo prosjekt Svart Kaffi, YouTube Collabs, Vlogge på Festivaler som f.eks. Tons of Rock og skate mest mulig med venner, sier Martin Mentzoni.

Youtube-reklame skremmer vettet av seere: - Fikk nesten hjerteinfarkt

Nå har Youtube satt foten ned for «The Nun».
Les mer om:

Plutselig ble Juventus giganter i sosiale medier

Det er tydelig at Cristiano Ronaldo fortsatt er populær blant småjentene, overgangen fra Real Madrid til Juventus har gjort underverker for klubbens standing. – Millioner av fans har begynt å følge og like klubben. Mange mener, inkludert oss i Sporten, synes overgangen fra Real Madrid til Juventus for Ronaldo på 900 millioner kroner var vel billig.

Kastet ut fra YouTube etter hatprat, men her ønskes programverten velkommen

Han er kastet ut av YouTube, Apple og Facebook. Men nå er det en ny videoplattform som ønsker programverten Alex Jones velkommen.
Les mer om:

Det bøller på seg

Apple, Facebook, Spotify og Youtube har kuttet hodet av det største trollet. Sensuren av Alex Jones viser hvor vanskelig teknogigantene har gjort det for seg selv – og for oss.

Apple sletter hat-podcast

Facebook, Spotify og YouTube slår følge med Apple når medieinnhold fra den kontroversielle konspirasjonsteoretikeren Alex Jones fjerne fra plattformene.

Tilhengerne hans truet foreldrene til drepte barn. Nå kastes han ut av YouTube og Facebook

«Et motangrep mot global oppvåkning», sier Alex Jones selv.
Les mer om: