Nyheter om YouTube


Fjerner videoer som kobler 5G med coronaviruset

YouTube tar grep mot konspirasjonsteorier.
Les mer om:

HJEMMEFJAS! Hvem vil Larsiveli i karantene med?

Fortsatt hjemme? Vi også. Kjeder du deg fortsatt?

Marca: Everton planlegger to overganger som vil sette fyr på Premier League

Spanske Marca pleier å ha orden i sysakene sine når det kommer til mye av det som skjer på styrerommene i La Liga. Da syntes vi det er verdt å ta med ryktet om to overganger som kan sette Premier League on fire. James Rodriguez har de siste ukene vært linket til en overgang til sin tidligere sjef, Carlo Ancelotti. Har Everton finansene fortsatt i orden kan en avtale med Real være realistisk.

Vårens første hestehov

For 14 dager siden het undervisningsrommene våre Sigurd-Lie-salen, Grisehuset og Noden. Denne uken heter de Hangout, Duo, Messenger, Skype, Zoom, YouTube og FaceTime. Velkommen til Kulturskole 2.0!
Les mer om:

YouTube planlegger TikTok-konkurrent

«Shorts» skal gi den populære appen kamp om brukerne.
Les mer om:

Joe Exotic fra Netflix’ Tiger King synger ikke sine egne sanger

Plot twist! Du tenkte kanskje at sangstemmen til Joe Exotic fra Netflix-suksessen Tiger King: Murder, Mayhem and Madness var litt for god til å være sann? Vel, det stemmer. Country-bangerne til den eksentriske dokumentarfilmstjernen handler kanskje om livet til Joe Exotic, men det er ikke han som synger.
Les mer om:

Skjermtid

Veldig mange ungdommer i min generasjonen sitter mye bak en skjerm og glor på memes, youtube eller snapper med folk.
Les mer om:

Pop Smoke med Quavo: Se Virgil Abloh-videoen til «Shake the Room» fra Paris

Pop Smoke R.I.P. Noen uker før 20 år gamle Bashar Barakah Jackson alias Pop Smoke ble myrdet, gjestet han Off-White og Louis Vuitton-visningene til Virgil Abloh under Paris Fashion Week. Her filmet Virgils nye selskap Off-White International Rap Video Production Studio videoen til «Shake the Room» med Quavo fra Migos. I natt kom videoen.

Apple, Amazon, Facebook og Instagram skrur også ned kvaliteten i Europa

Akkurat som Netflix og YouTube har flere strømmeaktører over helgen valgt å skru ned videokvaliteten på innholdet sitt.

Ane Brun legger ut konsertfilm på nettet

Konsertfilmen hennes «Leave Me Breathless» finnes nå å se i sin helhet på YouTube. Filmen er regissert av Stian Andersen, og den ble spilt inn under Bruns konsert i Oslo Spektrum i april 2018. LES OGSÅ: VIRTUELL KONSERTGUIDE: I disse dager skjer alt på nettet. «Jeg spiller her de fleste av coverne jeg har spilt inn gjennom årene. Denne konserten ble en av de fineste og mest minneverdige konsertene noensinne for meg. Så.

YouTube skrur ned strømmekvaliteten etter ønske fra EU

YouTube fortalte fredag at de skal midlertidig redusere strømmekvaliteten på videoer i EU-land.
Les mer om:

Her er syv feelgood-filmer som du kan streame i Norge

Skikkelig pick-me-up. Mye tid til overs om dagen? Sjæl. Hvis trenger å tenke på noe annet enn COVID-19, smittefare og karantene, så har 730.no ryggen din. Vi har satt sammen en liste med god-stemning-garanti, som restaurerer troa på menneskeheten og trykker på alle de riktige knappene. Ansvarsfraskrivelse: Her puttes ofte feelgood over kvalitet. Bonus: Alle er tilgjengelig på nettet i Norge! The Intern (Netflix, Apple, YouTube, Google, Amazon) Undervurdert dramedie?

VIRTUELL KONSERTGUIDE: I disse dager skjer alt på nettet

Koronautbruddet herjer, og Norge er i lockdown. Vi er mange som savner de svette klubbscenene og som frykter at festivalsommeren 2020 nå står i fare for å bli avlyst helt. En liten trøst kan være de mange virtuelle konsertscenene som har dukket opp de siste dagene.

Bruce Springsteen med gavepakke til alle som sitter i karantene

The Boss har nettopp gjort hjemmeunderholdningen litt artigere i en felles isolasjonsperiode, ved å utgi sin 2009-konsertfilm «London Calling: Live in Hyde Park» på flere strømmetjenester. Dette er første gang konsertfilmen er tilgjengelig for strømming, ifølge GAFFA.dk. LES OGSÅ: Eurovision Song Contest avlyst. – Ta fysisk avstand fra hverandre og strøm «London Calling: Live in Hyde Park» fra ditt hjems trygge rammer.

Megan Thee Stallion søker menn med bøyde peniser

Real hot girl shit fra Megan Thee Stallion. Er dette den første gang en sang har blitt skrevet om følgende tema? Tittelen «Captain Hook» referer til karakteren fra Peter Pan med jernkrok på hånden. Men Megan the Stallion mener egentlig noe helt annet. Texas-jenta rapper at hun liker peniser som ikke er helt rette, ettersom de da penetrerer hennes vagina som en «uppercut» – også kalt «hook».

Norske jagerfly F-35 på sitt første Nato-oppdrag ble filmet av Russland og delt på YouTube

Da de nye jagerflyene F-35 var på sitt første Nato-oppdrag for å dokumentere russiske fly, ble de selv filmet og delt på Youtube.
Les mer om:

730.no møtte Nea i Oslo: – Den som inspirerer meg mest er meg selv

I nabolandet vårt virker det som de har en slags fabrikk for popstjerner. Noen av dem har du kanskje ikke hørt om – ennå. Som for eksempel Linnea Södahl alias Nea fra Västra Götaland. (Som grenser til det norske fylket Viken, hvis du har hørt om det.) Nea har riktig nok skrevet flere kjente låter for andre, blant annet den globale smashen «Lush Life» med Zara Larsson. Men jaggu gjør svensken det også bra som artist selv.

Se kjendisene gratulere Katy Perry og Orlando Bloom med graviditeten

Det ser ut til å bli en fullpakka sommer for stjerneparet. Onsdag kveld ble det kjent at Katy Perry og Ringenes herre-kjekkasen Orlando Bloom venter sitt første barn, og de får nok av gratulasjoner fra kjendisvennene. Etter mye teasing på både Instagram og YouTube, delte Katy endelig nyheten med fansen. Avsløringen kom – snedig nok – via musikkvideoen til hennes nye singel «Never Worn White». – Det er den vanskeligste hemmeligheten jeg noensinne har holdt, forteller 35-åringen via Twitter. omg so glad I don’t have to suck it in anymore — KATY PERRY (@katyperry) March 5, 2020 Etter at videoe

Intergalaktisk videopremiere: Bli med Strawhatz til Oslos mørkeste klubber

Utenomjordiske Strawhatz returnerer til Moder Jord, og første stopp er Tigerstaden. Med på laget er den norske, verdensberømte dansegruppen Quick Style, som også har gjort koreografi for blant andre BTS, Alan Walker, MARS og ikke minst nasjonalskatten Marcus & Martinus. Quick Style forteller 730.no at trioen fra en annen galakse ble sendt til jorden for å spre gode vibes over hele kloden med sin dans og musikk – og de har fått en solid start. Skapningene har til sammen over 100 millioner visninger på YouTube og en trofast internasjonal fanbase.

Billie Eilish om Justin Bieber: – Jeg bryr meg ikke om han bæsjet og puttet det på en tallerken

«Once a Belieber, always a Belieber» – Justin Bieber Ingen er en større Belieber enn Billie Eilish. Den siste episoden av Seasons, som er «TV»-seriens siste, har med flere stjerner; blant andre Big Sean, Quavo, DJ Khaled og hans mentor Usher. Men ingen av dem er like begeistret for JB som BE. – Jeg føler at han har det bedre.

Norsk stjerneskudd med millioner av fans, følgere og streams verden over

Hortenseren Marie Ulven har under sitt artistnavn girl in red hatt et par svært innholdsrike år. Da hun fikk GAFFA-Prisen i kategorien årets nykommer i 2018, kom hun med følgende uttalelse: – 2018 var året som endret livet mitt. Jeg gikk fra å gå på videregående i Lille Horten til å være en artist masse folk hører på.

A-ha får skryt for musikken, men anmelderne reagerer på sceneopptredenen

A-ha åpnet fellesturneen med 1980-tallsfenomenet Rick Astley på vingården Rochford Winery i Yarra Valley nær Melbourne lørdag. Astley og bandet Pseudo Echo, som også var med lørdag, får ros for å sjarmere og engasjere publikum til 80-tallsekstase, mens de tre medlemmene i a-ha blir beskrevet som seriøse og ikke ute etter å overspille for moro skyld eller for publikum – eller hverandre. LES OGSÅ: a-ha med milepæl på YouTube. Sydney Morning Herald er fornøyd med musikken, men registrerer avstanden medlemmene mellom, og at Morten Harket er i en egen «Morten-boble».

Gigi Hadid beskytter Zayn Malik, svarer Jake Paul: – Du er irrelevant og stygg

Influencer vs. popstjerne. Det var ikke bare hissig stemning i bokseringen i Las Vegas søndag morgen norsk tid da Tyson Fury slo knockout på Deontay Wilder. Jake Paul forteller at han holdt på å slå Zayn Malik. – Jeg måtte nesten klappe til Zayn fra [One] Direction fordi han er en liten kar og har en dårlig holdning, twitrer YouTube-stjernen. – Han mer eller mindre ba meg om å fuck off uten grunn mens jeg var hyggelig mot ham. Zayn jeg vet at du leser dette.

Folkevognen som ble kidnappet: Et luftkjølt gisseldrama(pluss)

Karianne Bruland restaurerte VW-boblen ved hjelp av Youtube. Men det var Facebook som måtte trå til da 1956-modellen ble kidnappet.
Les mer om:

Folkevognen som ble kidnappet: Et luftkjølt gisseldrama

Karianne Bruland restaurerte VW-boblen ved hjelp av Youtube. Men det var Facebook som måtte trå til da 1956-modellen ble kidnappet.
Les mer om: