Nyheter om Youngstorget


Faktasjekket Støre: Ble kalt inn på teppet hos Ap

Da Ap-leder Jonas Gahr Støre gjentatte ganger ble tatt i feil av faktasjekkere, kalte Støres høyre hånd inn redaktører til oppvaskmøte på Aps partikontor på Youngstorget.

Støre og Tajik: Lederskifte ikke-tema

YOUNGSTORGET (VG) Det er et ikke-tema å vurdere et lederskifte etter Aps gjennomgang av det dårlige valgresultatet, fastslo både Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik tirsdag ettermiddag.

– Ikke tid for hoderulling

Valgdagen derpå dro Else-May Botten rett til partikontoret på Youngstorget – på sentralstyremøte i AP for å evaluere hva som gikk galt.

Jonas Gahr Støres oppgjør med «tåkefyrsten»

YOUNGSTORGET (VG) Kortere setninger. Flere punktum, Mer humor, og hardere angrep på Høyre og Frp. Slik har Ap-leder Jonas Gahr Støre, sammen med sine taleskrivere, fornyet sin politiske talerstil.

Slik skal Støre stanse EØS-opprøret

YOUNGSTORGET (VG) Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre vil ikke røre EØS-avtalen, men lover LO-kongressen flere forbedringer.

Støre til LOs nye leder: Blir vi dømt for korrupsjon, skal vi stå sammen

YOUNGSTORGET (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre er politianmeldt for korrupsjon på grunn av penger fra LO. Han sa i dag at han går for delt celle med den nye LO-lederen, hvis de blir dømt.

Agenda-sjefen: Mulig å forby bemanningsbyråer i Norge

YOUNGSTORGET (VG) Agenda-sjef Marte Gerhardsen mener det er mulig å forby bruk av bemanningsbyråer i byggebransjen i Norge, innenfor EØS-avtalen. Hun får støtte i NHO og LO.

Støre taus om EØS-strid

YOUNGSTORGET (VG) Mens nei-siden i LO benyttet 1. mai til å markere sin motstand mot EØS-avtalen, valgte Ap-leder Jonas Gahr Støre å ikke kommentere den betente striden i sin tale.

Støre klar for kamp

– Valget i høst er både et veivalg og et verdivalg, sa Jonas Gahr Støre i dag. Som hovedtaler på Youngstorget gikk han hardt ut mot regjeringen og midlertidige ansettelser.

Ap slipper eiendomsskatt

Arbeiderpartiet innførte eiendomsskatt i Oslo, men får fritak for sine egne lokaler på Youngstorget. Årsaken er at Folketeaterbygningen har «historisk verdi», skriver VG.

Arbeiderpartiet slipper eiendomsskatt de selv innførte

Arbeiderpartiet innførte eiendomsskatt i Oslo, men får fritak for sine egne lokaler på Youngstorget. Høyres Hus må imidlertid punge ut, ifølge VG.

Arbeiderpartiet slipper eiendomsskatt

Arbeiderpartiet innførte eiendomsskatt i Oslo, men får fritak for sine egne lokaler på Youngstorget. Høyres Hus må imidlertid punge ut.

Ap innførte eiendomsskatt i Oslo – slipper å betale selv

Raymond Johansens byråd har gitt fritak for at Ap må betale eiendomsskatt for sin egen høyborg på Youngstorget. Men Høyres Hus må ut med 516.000 kroner.

Ap-duo lover mobbeteam til alle kommuner

YOUNGSTORGET (VG) Jonas Gahr Støre og Trond Giske er Ap's nye team mot mobbing. Lederduoen vil sørge for egne beredskapsteam til skoler med mobbeproblemer.

Flyktningers situasjon

Mandag 10. oktober arrangerer Abloom og Mental helse seminar på Eldorado og konsert på Youngstorget i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse.
Les mer om:

Lyngen får en helt ny toppmoderne brannbil

Kåre Karlsen mottok på Youngstorget en topp moderne brannbil i gave til Lyngen.
Les mer om:

Hjem til Egersund med ny brannbil

Torsdag ettermiddag fikk Eigersund brann og redning tildelt sin nye brannbil på Youngstorget i Oslo.

Krevde anstendig lønn

KVINNER I KAMP: Hovedtillitsvalgt Dolores Olaussen langet ut mot hotellkongene i sin appell fra Youngstorget. LO-leder Gerd Kristiansen beskyldte regjeringen for å øke forskjellene.

LO i strupen på regjeringen 1. mai

LO-leder Gerd Kristiansen rettet tungt skyts mot regjeringen, som hun mener ikke gjør nok for å bekjempe arbeidsledigheten i Norge, under sin 1. mai-tale på Youngstorget.

LO i strupen på regjeringen 1. mai

LO-leder Gerd Kristiansen rettet tungt skyts mot regjeringen, som hun mener ikke gjør nok for å bekjempe arbeidsledigheten i Norge, under sin 1. mai-tale på Youngstorget.

LO-lederen trakk frem slagord laget i Flekkefjord

Kampen mot arbeidsløsheten stod sentralt i LO-leder Gerd Kristiansens 1. mai-tale på Youngstorget. Hun forklarte også opprinnelsen til slagordet «Hele folket i arbeid!». Det stammer fra Flekkefjord.

Streiken preger 1. mai i Oslo

Streiken i hotell- og servicenæringen preget flere av talene da Youngstorget i Oslo ble fylt med røde flagg og gule streikevester 1. mai.
Les mer om:

Programmet til gratisfestivalen Brylarm er offentliggjort

Sivert Høyem, Oslo Ess og Erlend Ropstad er blant artistene som skal underholde publikum på Youngstorget i Oslo 5. mars.

Kurv, kjærleik og pinnekjøt

Bente Rakstad er Valdres sitt svar på Fru Enebær på torget. I heile desember skal ho stå med smågodt og småvarmt og kaldt på Youngstorget i Oslo.
Les mer om: