Nyheter om Yoga


Rådmannens innstilling til årets siste tildelingsrunde frå Ulla-Førre fondet: Har tatt signalet om å droppa skulderklappa

Olav Lindseth og Gunhild Moe ønskjer å heva Energihotellet til eit nivå som stettar kravet til det såkalte ”new nordic luxury». Utviding av spisesal og kjøkken Drivarane av Energihotellet på Nesflaten søkjer nå både tilskot (900 000 kroner) og eit lån på 2,5 millionar kroner for å ta hotellet vidare. I første omgang handlar det om å utvida dagens spisesal, utviding av kjøkkenet og å få to nye suitar på plass. Finsliping av standarden Men den langsiktige planen i trinn to er å byggja ein heilt ny res

Anna holder populære kurs for barn - nå er de nesten fulltegnet

SKIEN: Anna Leena Bratsberg kjører yoga med egne barn før skoletid. Nå har hun dratt i gang kurs i Skien - og de er allerede så godt som fullsatt.
Les mer om:

Lenovo har laget en meget god PC, men noe holder den tilbake

Chromebook-en Yoga C630 er et spennende og godt alternativ, men bare for deg som gjør alt gjennom nettleseren.
Les mer om:

SNIKTITT: Lenovo Yoga C- og S-serien Lenovo disset smartfunksjoner, og så dro de dette opp av hatten

Lenovos Yoga-lansering tok en overraskende vending.
Les mer om:

Nytt senter: Hva er greia med yoga - hva er det folk kommer for?

Lekkert,lyst og luftig: Yogahaven åpnet for kort tid siden. Vi dro på besøk.
Les mer om:

Falt 25 meter i yoga-ulykke

Kvinnen skal regelmessig ha gjort yoga fra balkongen i sjette etasje. Utrolig nok overlevde kvinnen fallet på 25 meter, med 110 bruke ben i kroppen.
Les mer om:

Spiren yoga

Les mer om:

Recharge Yogafestival: – Folk trenger en pause fra hverdagen

– Folk trenger en pause, mener Nina Moseidjord, eier av Emijoly Yoga & Pilates. Hun håper Yogafestivalen på Spiren Kafé vil inspirere folk til å slappe mer av.
Les mer om:

Omgjorde låven til et opplevelsesrom: Se hva som kommer her

DRANGEDAL: Hun har turnert verden rundt og gitt ut album i USA, Australia og Europa. Nå har Katzenjammers Turid Jørgensen Honerud og mannen Ole Kristian Honerud store planer for låven «Yogalåva» på småbruket. – Her blir det både yoga, klatring, konserter, gårdskafé, airbnb og selskaper.

Yoga og sellkaker på Jakobsbakken

(SULIJELMA) Kafé-tilbudet på Jakobsbakken er blitt så populært at Mona Mosti vurderer å utvide sesongen.
Les mer om:

Streaming, yoga og design: Disse har startet egen virksomhet

Her får du oversikten over nyetableringer i Brønnøysundregisteret i Tvedestrand og Vegårshei i juni.

Vil gjøre folk nysgjerrige på yoga med ny festival: – Det er både avspenning og trening nok til at man blir støl

Søstrene Carina og Elisabeth Fjeldly ble med på Tønsberg yogafestival for å gjøre noe gøy sammen, og lærte seg en del nye triks.
Les mer om:

Sjekk disse ferietilbudene for barn og unge – mye er gratis

Skal du være hjemme i sommer, er yoga, golf, veving, dans og skating noe av det du kan delta på. Flere aktiviteter er helt gratis.

Tøy og bøy – det er den internasjonale yoga-dagen

Har du vært litt nysgjerrig på yoga, men tenkt at det kanskje ikke er noe for deg? I dag er den perfekte dagen for å prøve det ut.
Les mer om:

Åpnet hage med 400 frukttrær og bærbusker for alle

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: - Studentene kan nå flytte lesesalen til frukthagen, ta styrketrening og yoga utendørs, ha kollokviegrupper rundt benkene eller på plenen. Uteområdene skal innby til aktivitet og bruk, sa SiOs styreleder Vetle Bo Saga under åpningen av de nye uteområdene på Kringsjå Studentby 4. juni. Vetle Bo Saga, SiO.

– Det er godt å endelig kunne fortelle denne hemmeligheten

Lindy Svendsen (33) og Trude Meling (45) fikk ideen i mars. Nå realiserer de drømmen om å gjøre yoga til et levebrød.
Les mer om:

Ramsalt samarbeid for Turistforeningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)(SALTEN) Ramsalt Opplevelser skal samle store og små opplevelsesbedrifter i et faglig, utviklende og inspirerende miljø. - Når vi står flere sammen, får vi en større kontaktflate ut mot verden, sier daglig leder Berit Irgens i Bodø og Omegns Turistforening.

Rune er slakteren i partiet som vil kutte kjøtt: – MDG ikke et parti bestående av hippier. Yoga og meditasjon er ikke påkrevd

Rune Askeland (MDG) vil gjerne ha stemmer også fra folk som drar til Syden i forurensende charterfly.
Les mer om:

Etter 12 år som MC-klubbens hovedkvarter var boligen ubeboelig. Så flyttet Monica og Even inn

Grønne planter, yoga og fotostudio i stua, vakre tepper og et hus fult av personlighet og pågangsmot. Monica og Even sitt hjem i det gamle landhandleriet er ikke som alle andre hjem.
Les mer om:

Etter 12 år som MC-klubbens hovedkvarter var boligen ubeboelig. Så flyttet Monica og Even inn

Grønne planter, yoga og fotostudio i stua, vakre tepper og et hus fult av personlighet og pågangsmot. Monica og Even sitt hjem i det gamle landhandleriet er ikke som alle andre hjem.
Les mer om:

Norges mest sjangernøytrale musikkfestival har det yngste publikummet

Vi har tatt en prat med to av de voksne som står bak, initiativtaker til selve festivalen og styreleder Linn Lunder og nåværende daglig leder Henriette Larsen, om hvordan det er å arrangere musikkfestival for den yngste generasjonen. Først og fremst – gratulerer med 10-årsjubileet! Denne markeringen kan vel tolkes som at dere har gjort noe riktig, men hvordan holder dere festivalen aktuell og interessant år etter år? – Vårt mål er å overraske og engasjere publikummet og det gjør vi med både gamle og nye artister og forestillinger.

«Det er rart å tenke på at folk sitter og diskuterer meg. Men det går fint, jeg er ikke spesielt skvetten»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det ble ganske stor ståhei da Marte Gerhardsen (46) ble innstilt som ny direktør for Utdanningsetaten, etter Astrid Søgnen, og som måtte gå etter mange år i sjefstolen. Ikke bare fordi Marte Gerhardsen ikke hadde noen bakgrunn fra oppvekst- og utdanningssektoren, men også fordi noen hevdet at dette var en ren partiansettelse.

Yoga, capoeira og grillfest på Grorudhuset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Forrige uke ble Grorudhuset offisielt åpnet. Bydelens tanke har hele tiden vært at Grorudhuset skal være et møtested for hele bydelen, både ung og gammel. Nå begynner tilbudet for alvor å ta form. Fra mai blir det trening på kveldstid og i helger. Amalie Statland Fantoft. - Vi starter med capoeira og yoga. Begge deler er gratis og åpent for alle.

– Det var deilig å savne Bigbang

– Yoga har lært meg å puste, roe meg. Det farligste er frykt. Redselen for å tryne gjør at du tryner, sier Greni – og snakker egentlig om hvordan han har funnet tilbake til skateboardet. Han var europamester da han ga seg i 1992. Da var han skadd og måtte kneopereres. – For tre år siden var det en tidligere skater som jobber på NIMI som så på kneet mitt og sa det «ikke var så ille». Min skrekk var mest et psykisk traume. Dermed begynte jeg å skate igjen, sier Greni. Fikk nytt perspektiv Som kjent brukte Øystein Greni all energien som tidligere hadde gått inn i skatesporten, på å lage musikk.
Les mer om:

Aktivitetsdag med yoga og stolpejakt

Har du lyst til å prøve yoga, og kanskje teste ut stolpejakten også? Du får mulighet til begge deler på aktivitetsdagen 10. mai.
Les mer om: