Nyheter om Yoga


Ulik praksis for opning skapar uro

– Vi reagerer sterkt på at det no er fleire yogastudio som har valt å opne dørene allereie måndag. Dei hevdar å ha fått løyve av kommuneoverlege, seier Camilla Veen, drivar av ei av landets største yogakjede, Jivamukti Yoga.
Les mer om:

[Ekstra] TEST: Lenovo Yoga S940

Les mer om:

Pochettino lanseres som kandidat til å erstatte Klopp

In Klopp we trust har heldigvis kontrakt til 2024, men har gitt ørsmå signaler om at det da kan være på tide med luftforandringer. Lokalavisen Liverpool Echo følger byens røde helter tett, og har brukt viruspausen til å trekke frem aktuelle kandidater som kan være verdige jobben. For om fire år kan sannsynligvis Liverpool se tilbake på en sammenhengende suksesshistorie siden Champions League-trofeet i 2019.

Styrke, kampsport og yoga i skjønn forening med idylliske omgivelser

Hvis noen trodde at det var første gangen Elisabeth Ruud hadde yogatrening utendørs, så tar de grundig feil. Imidlertid var det første gangen på idylliske Vesleøya på Fagernes.
Les mer om:

Reagerer på at andre får åpne men ikke de: - Det er veldig rart

PORSGRUNN: Ronny Isaksen, som driver Flex trim & mosjon på Heistad og Nenset, og Ida Edland, som er medeier i Flex yoga på Heistad, reagerer på at treningssentre ikke kan åpne så lenge de sørger for smitteverntiltak. – Jeg har 630 kvadratmeter som kan deles opp i fire soner – vi er villige til å legge fullt til rette hvis vi får åpne, sier Ronny Isaksen.

Willow Smith forteller om effekten av å slutte å røyke marihuana

Marihuana bremset ned livet til Willow Smith. Mange rusmisbrukere har det ekstra vanskelig i karantene på grunn av koronakrisen. I den nyeste episoden av Red Table Talk, forteller 19-åringen hvordan livet hennes forandret seg da hun sluttet å røyke weed. Willow Smith sier at hun innså at hun kastet bort tid på å være sløv istedenfor å bruke hele sitt potensiale. – Jeg vet det høres cheesy ut, men da jeg stoppet å røyke [marihuana], startet jeg å gjøre yoga, og jeg eksellerte fordi jeg puttet all energien min inn i det.

TEST: Lenovo Yoga C940

Les mer om:

14.000 så sendingen til yogasenteret: – Det har tatt helt av

Sentrum Yoga vil bidra til at både små og store får en pause fra en uvanlig situasjon. De er overveldet over interessen.
Les mer om:

Ariana Grande: – Dere høres dumme og privilegerte ut

Karantenebryter! Disse kjendisene har en høne å plukke med deg. COVID-19 tar liv, men det er dessverre ikke alle som tar pandemien like seriøst. Dette provoserer blant andre Ariana Grande og Taylor Swift. Etter noen uker med forsiktig engstelse begynner de fleste land nå å ta trusselen på alvor, men det er fortsatt enkeltmennesker som velger å leve som før.  50 Cent er blant de som ikke har klart å holde seg unna sosiale sammenkomster.

Godset-sjefen startet med natt-yoga etter foreldrenes død

DRAMMEN (VG) Strømsgodset-sjef Henrik Pedersen (42) driver med yoga og meditasjon klokken fem om natten, snitter på ni-ti intensive Godset-økter i uken og sitter med taktikkbrettet til godt over midnatt. Puh!
Les mer om:

Slangemennesket Inger Kristine(pluss)

23 år gamle Inger Kristine Havåg har alltid vore interessert i dei store spørsmåla. Det var det som førte henne til lidenskapen yoga.
Les mer om:

Lokalt, løye lim på Lye

Politikere, pelsdyr, yoga, alskens tarianere, bomstasjoner og krenkende barnesanger. Alle skal få når Lyerevyen nok en gang tar for seg i den lokale faunaen.
Les mer om:

Dette er detaljene som har gjort Haaland til en av verdens beste spisser

To leiligheter, yoga, kuldebad, spesialbriller og infrarødt lys. Erling Braut Haaland (19) overlater ingenting til tilfeldighetene i jakten på å bli best.
Les mer om:

Yoga som gir deg en smidig og sterk rygg

Yogaøvelsene for ryggen tar 37 minutter. Se video.
Les mer om:

Dikting på sparebluss

BOK: Lågmælt, lesbisk kvinne mellom plantar, yoga og sædbank.
Les mer om:

Elna og Guri starter opp sammen: – Vi tror det er viktig å roe ned litt

Elna og Guri jobbet med det samme på hvert sitt sted. Lørdag åpner de Øya yoga sammen.
Les mer om:

Kropp og sinn gikk på usunt høygir etter karrieren i forsvaret - så oppdraget Suleman yoga

Lifecoach Mona Hartmann og yogainstruktør Suleman Ahmed har arrangert yogahelg på Beitostølen tre ganger. Og målet for 2020 er å fylle hele Beitohallen, eller Panoramahallen som de har døpt den om, på Radisson Blu. Hallen har plass til 600 mennesker.
Les mer om:

Yoga for bedre fysisk og mental helse: - Ett av mange grep man kan ta i en travel hverdag

For Ingrid Lycke Austbø er yoga både god avkobling og god styrketrening. Denne helgen kunne hun og andre gjøre yoga dagen lang.
Les mer om:

Nå blir det yoga i lokalene etter Holtet Elektriske – men bare midlertidig

Yogastudioet Yogaki åpner i de gamle lokalene til Holtet Elektriske 6. januar. Men det er bare midlertidig – gårdeier jobber med å etablere et spisested i lokalene.
Les mer om:

Sexy Britney Spears starter 2020 med sprek yoga-video i bikini

Britney Spears sparker i gang 2020 på en sprek måte – og dokumenterer det hele for fansen. 38-åringen holder seg i form blant annet takket være yoga, noe hun viser fram i snutten som er filmet ute. Antrekket er en snasen bikini, og hun er akkompagnert av sine to terriere. Før Britney starter, informerer hun om at hun skal løsne opp ryggen og brystet, og hun starter med en dans som oppvarming. – Jeg har mye flasket opp i kroppen, så jeg må holde kroppen min i bevegelse, skriver Brit. – Takk Gud for Moder jord, hun er virkelig ingen spøk.

Tina stiller opp frivillig i helgene for å lære bort Yoga: – Hun har et vesen man bare blir glad i

Hver lørdag stiller Tina Jakobsen opp for å lære bort yoga i lokalene til Kirkens Bymisjon. Det har gitt en takknemlig gjeng et sted å møtes og dele en latter i en ellers krevende hverdag. Derfor får Tina julegleden.
Les mer om:

Lenovo har lansert en Yoga som ikke kan yoga

Vi har testet to av selskapets toppmodeller og funnet vår favoritt.
Les mer om:

Skigåing og hot yoga i Vennesla

Smååsane er et av Venneslas raskest voksende nabolag. Og naboene driver med litt av hvert der oppe i høyden over Hunsfos.
Les mer om:

Soldater gjør yoga for å bearbeide traumer

– Jeg har gått fra å være en person full av traumer, til å ikke være plaget med det lenger, sier tidligere barnesoldat.
Les mer om: