Nyheter om Yahoo


Hardhaus og drangedalsdialekt «big in Japan»

Yahoo! News Japan, som har intervjuet Hardhaus, er kjent som det største nyhetsmagasinet i Japan med over 15 milliarder sidevisninger, og er den nyhetskanalen halvparten av alle japanere ser ut til å foretrekke, da hele 49% oppga Yahoo News Japan som deres viktigste nyhetskilde. Du kan lese hele saken på japansk HER. Og skulle du ikke være stødig nok i språket anbefaler vi å oversette siden gjennom Google Translate, det blir noen artige formuleringer av sånt. – Hvem hadde trodd at tekster på drangedals-dialekt skulle «ende opp» i Japan. Utrolig moro!

Selena Gomez saksøker spillselskap grunnet illustrasjon

Selena Gomez saksøker en software-utvikler for 10 millioner dollar for bruk av promobilde for spillet Clothes Forever — Styling Game. Ifølge Yahoo!

En milepæl for Pixar og Disney

Ifølge Disneys egne nettsider er dette første gang en av figurene i en Disney-Pixar-film er åpen om sin tilhørighet til LHBTQ-miljøet. Officer Specter er imidlertid ikke hovedperson i filmen, som heter «Onward» på engelsk, kun en birolle med mindre betydning for hovedhandlingen, men definitivt ikke uten signifikans i det store bildet. LES OGSÅ: Koronaviruset stopper filmplaner. Produsent Kori Rae beskriver det overfor Yahoo Entertainment som at de åpner verden litt og representerer den moderne verden.
Les mer om:

Euphoria-stjernen kommenterer datingryktene

Er Zendaya Coleman og Jacob Elordi mer enn bare veldig gode venner? Vel… «Rue» og «Nate» deler ikke veldig mange scener i første sesong av HBO-suksessen Euphoria, men de har likevel funnet tonen irl. Romanseryktene skjøt for alvor fart da australieren og California-jenta var på gresk ferie sammen i sommer.  S/o til han som tilfeldigvis tok turistbilde rettttt foran duoen: Zendaya takes Greece vacation with #Euphoria co-star Jacob Elordi https://t.co/frh0rX7cAe pic.twitter.com/Hn2BKT6y5P — Yahoo Entertainment (@YahooEnt) August 31, 2019 I ettertid har de tilbragt mye tid sammen, noe som ikke

Tumblr solgt for brøkdel

Bloggnettverket fulgte med på lasset da telekomselskapet Verizon kjøpte internettselskapet Yahoo. Nå er det solgt til Wordpress.
Les mer om:

Nikolaj Coster-Waldau fra Game of Thrones: – Vi jobbet ræva av oss for å lage den beste avslutningen

Den siste sesongen av Game of Thrones fikk kjørt seg. En stor del av fansen gikk ikke rundt grøten når det kom til å ytre sin enormt store skuffelse Alt fra produksjonskvaliteten på den store kampepisoden «The Long Night» til det generelle handlingsforløpet – som her stort sett ikke følger romanserien til George R. R.

Beyoncé slipper Løvenes konge-singel og bekrefter nytt album

Hakuna Matata! Onsdag morgen deler Disney de gode nyhetene om at Beyoncé sammen med Løvenes konge slipper et kliss nytt album 19. juli. Lion King: The Gift vil være «produsert og organisert» av Beyoncé. Låtene på albumet, som ikke er et rent soundtrack, skal være inspirert av Afrika og musikksjangre som har utspring fra verdensdelen.

Derfor ble «Forrest Gump»-oppfølgeren skrotet

Manusforfatter Eric Roth, som nylig fikk en femte Oscar-nominasjon for sitt bidrag til nyinnspillingen av musikaldramaet «A Star Is Born», fullførte utkastet til Forrest Gump-oppfølgeren og leverte det til regissør Robert Zemeckis 10. september 2001. Dagen etter fant det verste terrorangrepet i USAs historie sted. Tusenvis mistet livet etter at fire fly ble kapret. – Jeg møtte Tom Hanks og Zemeckis i en minnemarkering den dagen.

James Cameron avslører den absurde grunnen til at han aldri kunne regissert «Aquaman»

Da den fiktive HBO-serien «Entourage» gikk sin seiersgang i årene 2004 til 2011, var et av narrativene i serien at filmskaper James Cameron, med «Terminator», «Titanic» og «Avatar» på sin imponerende merittliste, skulle regissere en filmversjon av tegneseriehelten «Aquaman» med seriens rollekarakter Vincent Chase i tittelrollen. I virkelighetens verden ble det til slutt James Wan som endte opp med å lage filmen, og Jason Momoa som ble «Aquaman». LES OGSÅ: «Frozen» får oppfølger. Under et nytt intervju med Yahoo kunne Cameron avsløre at han ikke er spesielt fan av kinosuksessen. – Jeg kunne ald
Les mer om:

Rabiot vrakes på ubestemt tid

PSGs Adrien Rabiot (23) nekter å skrive under på en ny kontrakt. Han kan gå gratis i sommer. Nå sier PSGs sportsdirektør til Yahoo at Rabiot ikke vil spille igjen på ubestemt tid.
Les mer om:

Flickr selges etter 13 år hos Yahoo

Den nye eieren har lang erfaring med fototjenester.
Les mer om:

Zlatan spiller hovedrollen i VM i Russland

Zlatan har gjort det igjen. Frem mot sommerens VM-sluttspill kommer internasjonal presse til å sørge for at han får oppmerksomheten han digger. Blir han hentet inn på det svenske landslaget, eller ikke? Nå viser det seg at utfallet av dette ikke har noen betydning.

Franskmann pekes ut som Coutinho-erstatter

Liverpools Philippe Coutinho kobles stadig med Barcelona og ifølge nettstedet Yahoo sports skal klubben i dag møte brasilianeren og hans rådgivere. Liverpool skal angivelig være åpne for et salg, men ønsker en sum på rundt 150 millioner euro. Klubben skal også ha pekt seg ut franske Thomas Lemar som erstatter for Coutinho. Monaco-spilleren skal være verdsatt til rundt 90 millioner pund og skal være åpen for å dra til Liverpool, ifølge Mirror.

Landslagsguttas gest går verden rundt

BBC, ESPN og Yahoo er bare noen av nettstedene som nå omtaler de norske fotballguttas frivillige lønnskutt.
Les mer om:

To russiske agenter siktet for hacking i USA

Amerikanske myndigheter har siktet fire personer, deriblant to russiske etterretningsagenter, for massiv hacking av internettgiganten Yahoo.
Les mer om:

To russiske agenter siktet for hacking i USA

Amerikanske myndigheter har siktet fire personer, deriblant to russiske etterretningsagenter, for massiv hacking av internettgiganten Yahoo.
Les mer om:

Fire tiltalt for datainnbrudd

Det amerikanske justisdepartementet bekrefter onsdag at de har tatt ut tiltale mot to russiske tjenestemenn og to hackere etter datainnbrudd hos internett-tjenesten Yahoo i 2014.

Yahoo: 32 millioner kontoer hacket

Yahoo har kommet med nok en innrømmelse om brudd på datasikkerhet.
Les mer om:

Yahoo: 32 millioner kontoer hacket

Yahoo har på ny oppdaget brudd på datasikkerheten. Selskapet opplyser at 32 millioner brukerkontoer skal være hacket.
Les mer om:

Yahoos toppsjef trekker seg fra styret

Yahoo bekreftet mandag at konsernets toppsjef Marissa Mayer vil si opp sin plass i styret etter at Verizons oppkjøp er sluttført.
Les mer om:

En milliard brukere kan være hacket

IT-selskapet Yahoo bekrefter at så mange som en milliard kontoer ble hacket for to år siden.
Les mer om:

– En milliard Yahoo-brukere kan være hacket

IT-selskapet Yahoo bekrefter så mange som en milliard Yahoo-kontoer ble hacket for to år siden.
Les mer om:

Én milliard Yahoo-brukere hacket

Yahoo bekrefter at en milliard kontoer ble hacket for to år siden. Den stjålne informasjonen kan inneholde epostadresser, telefonnumre, og annen sensitiv info.
Les mer om:

Yahoo hacket – én milliard brukere rammet

Data fra én milliard brukere kan være på avveie etter at IT-selskapet Yahoo ble utsatt for et hackerangrep.
Les mer om: