Nyheter om Wroldsen


Hør Mads imponere Matoma, Espen Lind og Ina Wroldsen

– Dette er maktdemonstrasjon, sa Ina Wroldsen om opptredenen til Mads Wighus fra Nannestad i "The Voice"
Les mer om:

Reddet baby og mor ut av brennende hus: - Jeg hadde nesten glemt det

Turid Wroldsen og Lasse Raanes er tildelt Carnegie Heltefonds pris etter å ha reddet to ut av et brennende hus 3. januar 2018.
Les mer om:

Ina Wroldsen tjente for mye – droppet kompensasjonskrav

Artisten søkte om 2,3 millioner fra kompensasjonsordningen for kulturlivet. Ifølge hennes mor og forretningspartner kom det imidlertid inn så mye penger i selskapet deres at Ina Wroldsen måtte trekke sin søknad.
Les mer om:

Ina Wroldsen tjente for mye – droppet kompensasjonskrav

Artisten søkte om 2,3 millioner fra kompensasjonsordningen for kulturlivet. Ifølge hennes mor og forretningspartner kom det imidlertid inn så mye penger i selskapet deres at Ina Wroldsen måtte trekke sin søknad.
Les mer om:

Ina Wroldsen tjente for mye – droppet kompensasjonskrav

Artisten søkte om 2,3 millioner fra kompensasjonsordningen for kulturlivet. Ifølge hennes mor og forretningspartner kom det imidlertid inn så mye penger i selskapet deres at Ina Wroldsen måtte trekke sin søknad.
Les mer om:

Maskorama: Her er beste teoriene hittil!

Maskorama inviterer til fest med sosial distansering hver lørdag. NRK-serien, som er basert på konseptet The Masked Singer, viser åtte maskerte kjendiser som opptrer live på lørdagskvelden med to mål: Imponere deg og skjule sin identitet! Premieren tok den norske sofa-befolkningen med storm og fristet til seg 828 000 seere i løpet av det første døgnet.

Madison Beer: – Wow, Norge er det vakreste stedet noensinne!

Madison Beer tar gjerne en ny tur til Norge. Etter at folk har fått koronaviruset forhåpentligvis er under kontroll. 730.no ringte opp den 21 år gamle singer-songwriter-stjernen, som snart er ute med sitt første album. Madison har dog holdt på med musikk siden hun var barn, etter at Justin Bieber og Scooter Braun oppdaget henne på YouTube. Som 13-åring postet Madison Beer denne snutten: Året etter slapp hun sin første singel «Melodies», skrevet av norske Ina Wroldsen. – Madison har mad star quality.

TikTok-stjernen Ida Celine synger ut mot haters

Ida Celine konfronterer kritikerne på debutsingelen «Kjære lille hater». Med over 130 000 følgere på TikTok er det mange som ser opp til Skien-jenta Ida Celine. Men blant tusenvis av fans dukker det også opp troll som kun har negative ting å melde. Det har Ida Celine skrevet en sang om.

- De jeg kjenner er glade i den oppveksten de har hatt her, og ønsker å gi det samme til sine egne barn

For Eline Wroldsen (26) og Benjamin Guddal (25) var valget lett. De skal bo i Tvedestrand.

41-åring fra Oslo omkom i rasulykka

Det var Anders Sunde Wroldsen fra fra Oslo som omkom i snøskredet ved Gråfonnfjellet i Innfjorden søndag, opplyser politiet
Les mer om:

Naboene vil ikke ha et 15 meter høyt klokketårn: – Jeg føler meg dolket i ryggen

Kirsten Wroldsen og St. Olav borettslag klager på planene til den katolske kirke, om å flytte og bygge om et klokketårn på 15 meter.
Les mer om:

730.no møtte Nea i Oslo: – Den som inspirerer meg mest er meg selv

I nabolandet vårt virker det som de har en slags fabrikk for popstjerner. Noen av dem har du kanskje ikke hørt om – ennå. Som for eksempel Linnea Södahl alias Nea fra Västra Götaland. (Som grenser til det norske fylket Viken, hvis du har hørt om det.) Nea har riktig nok skrevet flere kjente låter for andre, blant annet den globale smashen «Lush Life» med Zara Larsson. Men jaggu gjør svensken det også bra som artist selv.

Madison Beer om nakenvideoene fra Snapchat: – Skam over dem som påfører deg skam

På slutten av kvinnedagen benyttet Madison Beer anledningen til å snakke om noe som hun har slitt med i årevis. Da den 21 år gamle sangeren var veldig ung, sendte hun nudes via Snapchat til en gutt hun likte og stolte på. Noe som endte opp som et mareritt som har forfulgt henne siden. Men nå, syv år senere, orker hun ikke mer skam. Madison har skrevet et innlegg som hun blant annet har postet på Twitter. Les nedenfor. happy international women’s day. this feels really good.

Debuterte med innendørs konsert: -Hadde rådhuset i sin hule hånd

Anders Christian Wroldsen (57) har røtter i Tvedestrand og et bankende hjerte for musikk. Under Uke9 stod han på scenen sammen med Mari Lorentzen. Det endte med trampeklapp.

Tysk konsert- og festivalgigant sikrer seg aksjemajoritet i nok et norsk musikkbransjeselskap

Nordic Live ble stiftet i 2017 av Erica Leypoldt, Kim Nordbæk, Ottar Schanke Eikum og Joël Schwalenstöcker, og representerer i dag over 60 norske og nordiske artister med stornavn som Gabrielle, Alan Walker, Kurt Nilsen, Ina Wroldsen, Julie Bergan, Violet Road og Ruben. LES OGSÅ: The 1975 overrasker via Instagram. Etter å ha gått inn i norske Goldstar i 2017, har den tyske konsert- og festivalarrangøren nå sikret seg aksjemajoritet i Nordic Live.

NLA-student Cathrine (24) opplever opptøyene i Hongkong: – De var klare med bensinbomber.

Mediehøgskolen-student Cathrine Haugen Wroldsen (24) tar utveksling i Hongkong og kjenner de dramatiske demonstrasjonene på nært hold. Framover må hun vurdere om det er trygt nok å fortsette studiene.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

– Jeg stoler ikke på blide folk

Ina Wroldsen hos «The Kåss Furuseths»
Les mer om:

Følg NM i terrengløp

Ina Wroldsen hos «The Kåss Furuseths»
Les mer om:

Flere superveteraner gir seg i bystyret: – Nå er det lenge nok, egentlig

Veteraner som Terje Moland Pedersen, Peter Kuran, Frøydis Wroldsen og Arne Øren er blant de 23 representantene som nå sier takk for seg i bystyret.

Wroldsen til Frp: Dere har jo brutt valgløfter før, det er kanskje ikke så nøye denne gangen heller?

Wenche Wroldsen, Ap i Hvaler, spør i et krasst svar til Wiggo Sørlien hvilken planet Frp er på. – Har dere tapt på forhånd?
Les mer om:

«Dette kan vise seg å bli årets største live-overraskelse»

Ina Wroldsen ble et høydepunkt på Rakettnatt, mener Nordlys' anmelder.
Les mer om:

Hvaler Frp sier de prøver, men har ikke foreslått å redusere eiendomsskatten på seks år

– Det er ikke lett å bli klok på Hvaler Frp og eiendomsskatten. Det er vel ja takk, begge deler, skriver Wenche Wroldsen, listekandidat for Ap.
Les mer om:

Topp 50: Disse norske artistene er størst på Instagram

Her er topp 50! For Kari og Ola Nordmann bør ikke antall følgere på Instagram bety noe. Men for mennesker som lever av å være populære har det selvfølgelig litt å si. Vi har trålet gjennom tallene til en haug av landets store og små artister. Topplisten preges selvsagt av artister med stor internasjonalt rekkevidde, men vi finner også flere som hovedsakelig holder seg til hjemlandet.