Nyheter om Wroldsen


Tysk konsert- og festivalgigant sikrer seg aksjemajoritet i nok et norsk musikkbransjeselskap

Nordic Live ble stiftet i 2017 av Erica Leypoldt, Kim Nordbæk, Ottar Schanke Eikum og Joël Schwalenstöcker, og representerer i dag over 60 norske og nordiske artister med stornavn som Gabrielle, Alan Walker, Kurt Nilsen, Ina Wroldsen, Julie Bergan, Violet Road og Ruben. LES OGSÅ: The 1975 overrasker via Instagram. Etter å ha gått inn i norske Goldstar i 2017, har den tyske konsert- og festivalarrangøren nå sikret seg aksjemajoritet i Nordic Live.

NLA-student Cathrine (24) opplever opptøyene i Hongkong: – De var klare med bensinbomber.

Mediehøgskolen-student Cathrine Haugen Wroldsen (24) tar utveksling i Hongkong og kjenner de dramatiske demonstrasjonene på nært hold. Framover må hun vurdere om det er trygt nok å fortsette studiene.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

– Jeg stoler ikke på blide folk

Ina Wroldsen hos «The Kåss Furuseths»
Les mer om:

Følg NM i terrengløp

Ina Wroldsen hos «The Kåss Furuseths»
Les mer om:

Flere superveteraner gir seg i bystyret: – Nå er det lenge nok, egentlig

Veteraner som Terje Moland Pedersen, Peter Kuran, Frøydis Wroldsen og Arne Øren er blant de 23 representantene som nå sier takk for seg i bystyret.

Wroldsen til Frp: Dere har jo brutt valgløfter før, det er kanskje ikke så nøye denne gangen heller?

Wenche Wroldsen, Ap i Hvaler, spør i et krasst svar til Wiggo Sørlien hvilken planet Frp er på. – Har dere tapt på forhånd?
Les mer om:

«Dette kan vise seg å bli årets største live-overraskelse»

Ina Wroldsen ble et høydepunkt på Rakettnatt, mener Nordlys' anmelder.
Les mer om:

Hvaler Frp sier de prøver, men har ikke foreslått å redusere eiendomsskatten på seks år

– Det er ikke lett å bli klok på Hvaler Frp og eiendomsskatten. Det er vel ja takk, begge deler, skriver Wenche Wroldsen, listekandidat for Ap.
Les mer om:

Topp 50: Disse norske artistene er størst på Instagram

Her er topp 50! For Kari og Ola Nordmann bør ikke antall følgere på Instagram bety noe. Men for mennesker som lever av å være populære har det selvfølgelig litt å si. Vi har trålet gjennom tallene til en haug av landets store og små artister. Topplisten preges selvsagt av artister med stor internasjonalt rekkevidde, men vi finner også flere som hovedsakelig holder seg til hjemlandet.

Millionene ruller inn for Ina Wroldsen

Tidligere i august måtte Ina Wroldsen avlyse Treungenfestivalen da hun mistet stemmen. Regnskapet for selskapet hennes viser at hun har mer enn nok penger på bok til å kjøpe de beste medisinene.
Les mer om:

Millionene ruller inn for Ina Wroldsen

Tidligere i august måtte Ina Wroldsen avlyse Treungenfestivalen da hun mistet stemmen. Regnskapet for selskapet hennes viser at hun har mer enn nok penger på bok til å kjøpe de beste medisinene.
Les mer om:

Millionene ruller inn for Ina Wroldsen

Tidligere i august måtte Ina Wroldsen avlyse Treungenfestivalen da hun mistet stemmen. Regnskapet for selskapet hennes viser at hun har mer enn nok penger på bok til å kjøpe de beste medisinene.
Les mer om:

Hvaler trenger et skifte. De som vil oppleve California, får ta en reise

Wenche Wroldsen, Ap, legger inn et stikk til Ingar Sundholms innlegg om å selge Hvaler som California når hun forklarer hvorfor hun vil ha ksifte til Ap-styre i Hvaler.
Les mer om:

Lil Uzi Vert avlyser Findings Festival

– Lil Uzi Vert må dessverre kansellere konserten på Findings grunnet uforutsette hendelser. Vi håper å se han på Bislett en annen gang. Findingsfavoritten Broiler avslutter i stedet fredagen og lover fest! Dette skriver Findings Festival i sin pressemelding. Dette er altså ikke første gangen Lil Uzi Vert har avlyst planlagte konserter denne sommeren. Han har avlyst andre festivaler i Europa, inkludert Wireless i England og Woo Hah! i Nederland. LES MER: Lil Uzi Vert dropper flere festivaler denne sommeren. Som erstatter har altså Findings Festival hentet inn Broiler.

Husk, som arbeidstager velger man «sjefen sin»

Wenche Wroldsen, Fagforbundet Hvaler, advarer mot at AFP-ordningen vil ryke og at det kan bli kortere ferie hvis private skal overta virksomhet som kommunen i dag driver.

Ina Wroldsen avlyser konsert på grunn av sykdom

Treungen-festivalen skriver at artisten har fått akutt luftveisinfeksjon og har mistet stemmen fullstendig.
Les mer om:

Stor stemning på Resortens Beach Club da Ina Wroldsen entret scenen

Stor suksess for artisten Ina Wroldsen på scenen til Kragerø Resorts Beach Club torsdag kveld. Cirka 1500 publikummere fikk høre den kjente artisten på en usedvanlig fin sommerkveld. Publikum koste seg virkelig, virket det som. Konserten med Ina Wroldsen er en av flere konserter i sommer.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i helgen

Det beste med helgen, bortsett fra at det er helg, er masse ny musikk!  Vi har plukket ut 10 av våre favorittlåter fra listen over sangene som kom ut i dag. Her finnes noe for enhver smak! Selmer «All I Want» Selmer beveger seg i et lo-fi-landskap og lager sjarmerende indie pop/rock med sommerlige gitarer og tangenter hentet fra 70-tallet. Bandet slapp sin første dobbeltsingel «Surfin with U» i juli 2017. Selmer spiller tight, og kan alltid love en god vibe, også i deres nyeste låt «All I Want». Andreyun «Paris» De fleste norske rappere går for norsk, men Oslo-gutten Andreyun har engelske tek

Hun tjener mest av alle kjendisene

Listen er over de 100 best betalte kjendisene, herunder idrettsutøvere, musikere, skuespillere og TV-personligheter. Den 29 år gamle pop- og countrysangeren tjente 185 millioner dollar, rundt 1,5 milliarder kroner, før skatt mellom 1. juni i fjor til 1. juni i år. LES OGSÅ: Ina Wroldsen klar med nytt. Med det overgår Swift den 21 år gamle realitystjernen Kylie Jenner, som det siste året har tjent 1,1 milliarder kroner på blant annet sminkeprodukter. The post Hun tjener mest av alle kjendisene appeared first on GAFFA.no.

– Bitterhet er ubrukelig, sinne og minne derimot

Låten hadde verdenspremiere på Rådhusplassen under VG-lista for noen uker siden, og slippes fredag denne uken. I teksten går Wroldsen litt imot det som gjerne er gjengs, forklarer hun i en uttalelse. – Normer og samfunn forteller oss at å tilgi er det som gjør at vi kan gå videre med fred i sinn og hode.
Les mer om:

Wenche Wroldsen: Vi er fornøyd med at det «lukter Fagforbundet»

Wenche Wroldsen tar utgangspukt i uttalelsen fra Wiggo Sørlien, Frp, om at det «lukter for mye Fagforbundet» av Arbeiderpartiets forslag til organisering av kommunens toppledelse.
Les mer om:

Nye Hovefestivalen er konkurs

Allerede første år har det gått skeis for den nye Hovefestivalen – Hove Music Festival – på Tromøya ved Arendal. Den ferske musikkfesten, som skulle arrangeres allerede neste uke, avlyses som følge av at selskapet slår seg selv konkurs, melder NRK. Hoves pressekontakt Petter Toldnæs bekrefter de triste nyhetene, og forteller via en pressemelding at sørlandsfestivalen slet på grunn av sviktende billettsalg. – Hove Music Festival har i dag måttet gi opp målet om å arrangere musikkfestival i 2019.

Mann idømt besøksforbud mot Ina Wroldsen

En mann i 50-årene er idømt besøksforbud mot artistene Ina Wroldsen og Tone Damli, etter utpressing, stalking og sjikane gjennom flere år.
Les mer om: