Nyheter om Wright


Det finnes en alternativ Game of Thrones-slutt

Den forhatte finalen kunne vært unngått. Det er ingen ringere enn Oslos egne Kristofer Hivju som avslører at det faktisk ble spilt inn en alternativ avslutningsepisode. –  Vi spilte inn en alternativ slutt… Det var mest for gøy. Jeg vet ikke om jeg har lov til å fortelle dere om det, forteller Kristofer i en panelsamtale. Det var under Game Of Thrones: A Celebration i London at skuespilleren røpte disse detaljene. Men selv ikke press fra salen fikk Hivju til å røpe flere detaljer om den potensielle episoden. – Jeg vil ikke forteller dere det.

Ny trio presenterer Bjørn Eidsvåg-lå­ter: Kon­sert i Ting­nes kir­ke søn­dag

Monica Solberg har star­tet et nytt mu­si­kalsk sam­ar­beid med Jo­stein Halden og He­le­na Wright.
Les mer om:

Mann satt bom fast under våt halmball

– Dette er ikke noe vi opplever hver dag, sier brannsjef Andrew C. Wright om oppdraget de fikk i hendene mandag ettermiddag.
Les mer om:

Rio Ferdinand endelig lykkelig igjen, har giftet seg med realitystjerne

Rio Ferdinand regnes som en av de store og han var en del av et meget sterkt Manchester United lag i 12 år fra 2002 til 2014.  Han var med å vinne Premier League seks ganger og Champions League en gang. Han spilte også for West Ham, Bournemouth og Leeds før han byttet til United.

Netflix bekrefter ny sesong av «Stranger Things»

Foreløpig er det ikke bekreftet en dato for når den fjerde sesongen vil være tilgjengelig.
Les mer om:

Det gamle herredshuset på Gullhaug gikk opp i flammer

– Dette har gitt oss svært verdifull trening, sier beredskapskoordinator Andrew Wright i Vestfold interkommunale brannvesen (VIB).
Les mer om:

Se hvem som vant Emmy-prisene i natt

Til tross for sutringen over den siste sesongen; Game of Thrones ble den største vinneren under nattens Emmy-utdeling, med 12 priser. Folkefavorittene Chernobyl og The Marvelous Mrs.

Ekstrabladet: «At Nicklas Bendtner stempler inn i Superligaen er akkurat det vi trenger»

Det at Rosenborg frøs ut Nicklas Bendter gjorde at de mistet en god del stjernekraft. I Fotball som i all annen underholdning er man avhengige av å ha personer som stikker seg ut og skaper interesse. Det har hovedtrener for FC København Ståle Solbakken skjønt og nå får han uforbeholden av Ekstrabladet sin fotballekspert Stig Tøfting.

Nå gjør Watford det igjen!

Det ble en skuffende start for Watford-manager Javia Gracia – i forhold til forventningene alle klubber i Premier League setter seg før sesongstart. Vinn, vinn, vinn – eller forsvinn. Ett poeng mot Newcastle som endte på 13. plass forrige sesong er ikke nok. Med tap mot Brighton, Everton og West Ham, har ledelsen hos Watford definert prosjekt Gracia som mislykket. Og hva gjør klubben?

Signert med sønnen til Shaun Wright-Phillips og barnebarn til Ian Wright

Rett etter ordene «its a boy» for 17 år siden startet undringen om også D’Margio Wright-Phillips kom til å bli en stor fotballspiller. – Og svaret, hvis det ikke skjer noe helt spesielt er ja !.  – Hans far Shaun Wright-Phillips som er synonym med Manchester City ble adoptert av Arsenal legende Ian Wright.

FFK-flopp for to år siden - nå gjør Kevin Wright suksess i Sverige

Kevin Wright (23) rakk aldri å markere seg i FFK, før han ble sendt ut dørene sommeren for to år siden. Nå leverer den engelske backen varene i den svenske toppserien.
Les mer om:

Forbrigd og Wright er norgesmestere

Dorthea Forbrigd (22) og Kevin André Wright (23) er kongepokalvinnere i golf-NM. I dameklassen tok Sandra Nordaas sølv, mens Maiken Bing Paulsen tok bronsen. I herreklassen ble det sølv til Jørgen Winther Johansen, mens Carl Didrik Fosaas fikk bronse.

Her er årets gjeveste Emmy-nominasjoner

Game of Thrones, Killing Eve og When They See Us er blant de med flest nominasjoner. Vil Game of Thrones gruse konkurrentene i de 32 (!) rekordmange kategoriene de er nominert i, tross dårlig kritikk? Andre store nominasjonsdryss: Chernobyl (19 nominasjoner),  Saturday Night Live (18 nominasjoner), Barry (17 nominasjoner) Fosse/Verdon (17 nominasjoner) og When They See Us (16 nominasjoner). Det får vi svar på når den gjeve prisutdelingen Emmy Awards deles ut for 17. gang 22.

Slaktes av Arsenal-ikon: - Helt forbløffende

Ian Wright (55) raser over Laurent Koscielnys (33) avgjørelse om å boikotte Arsenals USA-turné.
Les mer om:

Hedret Frank Lloyd Wright med åtte hus på verdensarvlisten

Bare en gang før har en arkitekt blitt hedret slik Frank Lloyd Wright ble søndag, da Unesco satte åtte bygninger han har tegnet på verdensarvlisten.
Les mer om:

Hedret Frank Lloyd Wright med åtte hus på verdensarvlisten

Bare en gang før har en arkitekt blitt hedret slik Frank Lloyd Wright ble søndag, da Unesco satte åtte bygninger han har tegnet på verdensarvlisten.
Les mer om:

Hedret Frank Lloyd Wright med åtte hus på verdensarvlisten

Bare en gang før har en arkitekt blitt hedret slik Frank Lloyd Wright ble søndag, da Unesco satte åtte bygninger han har tegnet på verdensarvlisten.
Les mer om:

Romvesenets Alfs «far» er død

Skuespilleren Max Wright var kjent fra serier som Alf og Friends.
Les mer om:

Ellingsrud kirke fristilles: - Jeg forstår frustrasjonen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Han sitter likevel ikke igjen med noe inntrykk av at møtet lukket ørene da saken ble behandlet. - Jeg opplevde at møtet ville lytte, og at man var interessert i å gjøre dette på best mulig måte. - Men er det ikke litt håpløst å bare gi den kirken som skal legges ned tre minutter taletid?- Dette er det møtet som bestemmer.

Kirkebruksplanen: Nå avgjøres kirkenes skjebne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det har vært en lang ferd mot avgjørelse for de utsatte Groruddals-kirkene, helt siden det ble klart at Fellesrådet måtte spare inn 10 millioner kroner. Etter mange runder hos både Kirkelig Fellesråd og Bispedømmerådet har nå styringsgruppa kommet med sin endelige innstilling.

Like bra som sesong 1? Vi anmelder nye Big Little Lies!

Klar for mer Big Little Lies? HBO-suksessen fra 2017 er endelig tilbake med ny sesong! Denne gangen med stjernen Meryl Streep i rollen som svigermor fra helvete. Mordgåten vi omsider fikk svar på i slutten av sesong 1 råder fortsatt sterkt over tematikken i den nye sesongen. Har du enda ikke sett sesong 1? Da anbefaler vi å ta en titt på 730s anmeldelse av sesong 1 her. Obs! Denne anmeldelsen er basert på de tre første episodene av sesong 2. Anmeldelsen inneholder spoilers fra sesong 1.  Big Little Lies hadde premiere i februar 2017.

Inviterer: Allsang (like) ved markagrensen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det er langt fra første sommerkonsert med Nordbergkoret, i Nordberg kirke som ligger ikke langt fra marka. Men i år blir det allsang - publikum inviteres til å synge med koret med 70 medlemmer fra nærområdet i arrangementet: Allsang - Ved tidligere konserter har vi hatt med gjesteartister, men denne gangen blir det en ny vri, torsdag 6. juni klokken 19.00.

Sivert (15) samlet MC-folket på rådhusplassen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag ettermiddag var det «MC Meetup» på rådhusplassen på Kleppe. Initiativtakeren til arrangementet, som samlet motorsyklister fra hele distriktet, var 15 år gamle Sivert Hatlestad.Kleppsbuen er ikke gammel nok til å kjøre på vei selv ennå, men allerede 1.

Fortsatt forvirret? Ring Game of Phones!

Hva lukter egentlig Kit Harington aka Jon Snow? Hvordan skiller bøkene seg fra serien? Og hvor har det egentlig blitt av nøklene dine? Jimmy Kimmel har igjen åpnet linjene til sin Game of Phones-hjelpelinje for forvirrede fans. Denne gangen med god-ish hjelp fra Liam Cunningham (Ser Davos Seaworth), Lena Headey (Cersei Lannister), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), John Bradley (Samwell Tarley), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark), Kristian Nairn (Hodor) og Iwan Rheon (Ramsay Bolton). Her er runde to: Mandagens avsnitt var intense greier – men kunne det vært enda bedre

Se memes som gjør narr av Games of Thrones S08E03

Spoleringsalarm! Denne saken røper handlingen fra nyeste episode av Game of Thrones. Med andre ord: Ikke les videre hvis du ikke vil vite hva som skjer. Stort sett elsk – men også hat. Søndag natt slapp HBO sin allerede sagnomsuste tredje del av siste sesong. 82 minutter lange «The Long Night» er seriens lengste noensinne – og noe av det mest hektiske vi noensinne har sett i en serie. Heftig? Uten tvil. Holy fucking shit that was an amazing episode of #GameOfThrones, holy fucking SHIT.