Nyheter om Wolverhampton


Konklusjonen er klar, Solskjær

Vi får en del pepper for å henge fast ved oppsigelsen av Ole Gunnar Solskjær i november 2021, men det kommer tilsvarende mye støtte når vi siden årsskiftet ha ment det var en gedigen tabbe av Manchester United å kutte båndene til manageren som hadde gitt klubben tilbake deler av klubbsjela, og erstattet det med en fotballprofessor fra Red Bull-familien. Etter søndagens kamp mot Crystal Palace er vår konklusjon klar. Vi bommet totalt da vi kritiserte Chelseas valg av Thomas Tuchel halvveis ut i forrige sesong.

City-helten etter gullet: – Vi er fra en annen planet

(Manchester City – Aston Villa 3–2, Liverpool – Wolverhampton 3–1) Ilkay Gündogan og Rodri ble heltene da Manchester City snudde 0–2 til 3–2 og vant Premier League for fjerde gang i løpet av de siste fem sesongene.

Manchester City vant Premier League etter utrolig snuoperasjon

(Manchester City – Aston Villa 3–2, Liverpool – Wolverhampton 3–1) Manchester City stanget og slet, men en magisk periode på fem minutter og 36 sekunder førte til at det ble ligagull etter en høydramatisk avslutningsrunde.

Slik avgjøres Premier League

Søndag skal alt avgjøres i den engelske toppdivisjonen. I toppen kjemper Manchester City og Liverpool om ligatittelen, mens i bunnen står det mellom Leeds og Burnley i kampen om å unngå nedrykk. Og kampen om den siste mesterligaplassen står mellom Martin Ødegaards Arsenal og Tottenham. Manchester City har alt i egne hender, og ligatittelen sikres med seier. Skulle de derimot spille uavgjort eller tape mot Aston Villa, kan Liverpool snike seg forbi. Det avhenger også da av at Liverpool vinner sin kamp mot Wolverhampton. I bunn er det litt mer komplisert.

Når Gareth Bale har talt til seksti i Real-drakta har det tikket inn 1,2 millioner på lønnskontoen

Vi fant ikke noe mer beskrivende tittel på den smått absurde situasjonen som har vært hos Real Madrid denne sesongen. Poenget er at i juni løper kontrakten med Gareth Bale ut, en deal som denne sesongen har «årelatet» budsjettet til kongeklubben i forhold til leveransene til waliseren. Nå ser det ikke ut som Real Madrid har lidd noen nød av å ikke ha sin best betalte spiller på banen, La Liga-tittel og Champions League-finale 28.

Jürgen Klopp forventer en spesiell avskjed: «Han er en av de viktigste spillere jeg noen gang har hatt»

Det er offisielt, på pressekonferanse foran siste serierunde i Premier League bekrefter Liverpool-manager Jürgen Klopp at Divock Origi forlater klubben i sommer. Det har gått fort for den belgiske spissen, han ble som 19 åring den yngste som har scoret mål for Belgia i et VM og etter overgangen til Liverpool i 2014 ble han en av lagets store spillere. Likevel, de siste sesongene har det blitt mye mindre spilletid, og grunnen er opplagt, angrepssrekka til Liverpool er vanvittig.

Klopp forventer å ha skadefri tropp: – Tar det derfra

Jürgen Klopp tror han vil kunne velge fra en skadefri spillerstall i sesongavslutningen mot Wolverhampton søndag, men vet ikke om hvor mye de vil involveres.
Les mer om:

Gerrard kan vente seg en telefon fra Jordan Henderson

På tirsdag gjorde Liverpool jobben mot Southampton med 1-2 seier. Knepen, men nok til tre poeng og fortsatt press på Manchester City om Premier League-tittelen. Når Guardiola skal inn i sin siste og avgjørende kamp, der tap kan slippe Liverpool forbi til topps, er dette mot en av de mest ihuga Liverpool-supporterne og hans Aston Villa. Steven Gerrard skal stanse Manchester City på Etihad Stadium for seg selv og Villa, men indirekte for klubben i sitt hjerte. Manchester City – Aston Villa, Liverpool – Wolverhampton.

Liverpool-stjerner mister viktig kamp

Liverpool-manager Jürgen Klopp kunne mandag kveld bekrefte at både Mohamed Salah og Virgil van Dijk mister den viktige bortekampen mot Southampton tirsdag. Fra før er også midtbanegeneral Fabinho ute av kampen med sin skade (hamstring). Både Salah (lyske) og van Dijk (kne) ble byttet ut underveis i FA-cupfinalen mot Chelsea, og blir ikke klar til Premier League-møtet tirsdag kveld, opplyser manager Klopp. Han sikter på at duoen vil være tilbake i troppen igjen til siste serierunde mot Wolverhampton til helgen, samt mesterligafinalen mot Real Madrid 28. mai. – De er begge OK.

Hvis noen tror Liverpool-troppen er redusert før de siste kampene, tro igjen

Ligacupen: check, FA Cupen: check. To av fire trofeer Liverpool planlegger å busse hjem til byen badet i rødt, er sikret. Selv om det var en gjeng med slitne og småskadede Liverpool-spillere, som enten hadde forlatt banen underveis, eller som sto hele veien til Tsimikas kunne sende klubben til seier i FA-Cupfinalen, var dette en seier som kommer til å gi et enormt boost inn mot de siste oppgavene for sesongen. Southampton og Wolverhampton i Premier League, Real Madrid i Champions League-finalen.

Fabinho mister FA-cupfinalen – kan rekke mesterligafinalen

Liverpool-spiller Fabinho kan ikke spille lørdagens FA-cupfinale mot Chelsea, men han håper å bli klar til mesterligafinalen 28. mai. Det sa manager Jürgen Klopp torsdag. Brasilianeren måtte ut med hamstringtrøbbel i første omgang av 2-1-seieren over Aston Villa tirsdag. Han mister både FA-cupfinalen på Wembley og Liverpools to gjenstående Premier League-kamper mot Southampton og Wolverhampton. Klopp sa at Fabinho fortsatt er i planene hans til mesterligafinalen mot Real Madrid om drøyt to uker. (NTB)

Nedslående nyheter for Klopp

Liverpool fikk det tøft i kamp på Villa Park tirsdag, og var nære på tape poeng i kamp Villa tok en tidlig ledelse, men skaden på Liverpools midtbanespiller Fabinho var nok Klopps største bekymring etter kampen. Han ble tvunget av banen med en skade i første omgang i møte med Aston Villa på tirsdag. LEGENDE: Gir seg etter 17 år i klubben Det så ut til at brasilianeren tok seg til baksiden av låret før han haltet av banen i det 30. minutt.

De Bruyne sendte City et skritt nærmere ligagull – avviser å ha feiret som Haaland

(Wolverhampton – Manchester City 1–5) Kevin De Bruyne scoret hat trick med «feil fot» i første omgang, før han i den andre omgangen brukte «riktig fot» og sikret tre viktige poeng.

De Bruyne sendte City et skritt nærmere ligagull – avviser å ha feiret som Haaland

(Wolverhampton – Manchester City 1–5) Kevin De Bruyne scoret hat trick med «feil fot» i første omgang, før han i den andre omgangen brukte «riktig fot» og sikret tre viktige poeng.

De Bruyne med Haaland-hyllest

Manchester City festet grep om ligatittelen etter viktig seier mot Wolverhampton.

Watford «heiser piratflagget» og rasker til seg suksesstrener

Da Roy Hodgson ikke kunne redde plassen i Premier League for Watford, tok 74-åringen beslutningen om å returnere til pensjonisttilværelsen. Dette satte igang en hastig jakt på erstatteren som må på plass før sesongen er over. På onsdag kom ryktene om at Rob Edwards var i samtaler med klubben, senere på dagen kom bekreftelsen. Det ble Rob Edwards fra Forest Green Rovers. Vi må innrømme at vi måtte slå opp klubbnavnet for å sjekke, Forest Green Rovers har ikke akkurat den største spotlighten rettet mot seg.

Arsenal snakker med Jesus

Gabriel Jesus har vært i knallform denne sesongen og levert så det holder for Manchester City. – Likevel, «vinteren kommer»: Konkurransen blir knallhard, spesielt fremover neste sesong nå som Erling Braut Haaland har satt norsk rekord med overganger og lønninger. Litt ut av det blå er en det aktuelt å gå videre etter sesongen. – Det har gått rykter om flere klubber, og mest standhaftig av de Arsenal. Jesus sin agent Marcelo Pettinati at samtaler med London-klubben er i gang.

Watford åpner en en uvanlig dør for å finne den beste manageren

Vi må innrømme at vi måtte slå opp klubbnavnet for å sjekke, Forest Green Rovers har ikke akkurat den største spotlighten rettet mot seg. League Two-klubben rykket opp til League-One før neste sesong, en prestasjon som har fått Watford-ledelsen til å gå inn i samtaler med mannen bak suksessen. Rob Edwards har ledet Forest Green siden 2021 og har raskt vist seg frem som trener. Den tidligere ungdomstreneren hos Wolverhampton og senere U16-landslaget til England, er ifølge The Athletic i samtaler med Watford om managerjobben.

Det er en ting å tape for Liverpool, det er noe helt annet å bli overkjørt av Brighton

Manchester United stjerne Bruno Fernandes oppsummerer dagens 4 – 0 tap mot Brighton perfekt: «Pinlig» !. De røde djevlene skulle prøve å bygge videre på mandagens solide 3-0-seier over Brentford, mens oppdraget var det samme for Brighton, som også hadde vunnet sin siste kamp 3-0 over Wolverhampton. – Både Ralf Rangnick og tidligere manager Ole Gunnar Solskjær har fått kraftig kritikk for stortap mot Liverpool (Senest 4 – 0 tapet i midten av mai), men det å bli overkjørt av Brighton, som ikke har i nærheten av de resurser som finnes på Old Trafford er ille.

Chelsea rotet bort seieren med nye eiere på tribunen

Det så lenge ut til at den blivende Chelsea-eieren Todd Boehly skulle få se Chelsea slå Wolverhampton, men på overtid sikret Conor Coady 2-2 i Premier League. Chelsea kjemper en innbitt kamp om mesterligaspill neste sesong. Seier mot Wolves lørdag hadde gitt litt pusterom ned til Arsenal og Tottenham, men seks minutter på overtid utlignet Coady og sikret at det ennå er åpent i topp-fire-kampen. Det ble natt til lørdag klart at Boehly har signert en avtale som gjør ham til ny eier av London-klubben. Salget avhenger imidlertid av at den britiske regjeringen og Premier League godkjenner det.

Chelsea sviktet på overtid

Romelu Lukaku viste glimt av gammel storhet med to scoringer, men seieren røk seks minutter på overtid da Conor Coady stanget inn 2-2 for Wolverhampton.

Passer perfekt inn i det som er et nesten helt perfekt Liverpool

Medaljens bakside, hvis suksessen til Liverpool har det, er det faktum at når man vinner kamper kommer det flere samtidig som de ikke tildeles flere dager i året. – Det er bare å se på kampprogrammet for Liverpool i mai så skjønner man slitasjen er enorm. Mai startet med andre runde i semifinalen i Champions League mot Villarreal. Liverpool snudde kampen fra 2 – 0 i første omgang til å vinne 3 – 2 (sammenlagt 5 – 2). – Og med det kvalifiserte de seg til Champions League finale mot Real Madrid 28. mai. Liverpool har Premier League kamper mot Tottenham 7. mai, Aston Villa 10.

De 10 beste signeringene 2021/22-sesongen

Vi er inne i sesongfinalen i Premier League, cuper og turneringene ute i Europa. Før sommerens eller vinterens overgangsvindu gjorde klubbene sitt ytterste for å analysere seg frem til de beste forsterkningene, for så å lykkes med forhandlingene. Noen klubber kom som vanlig bedre ut enn andre. Ti signeringer viste seg å være spesielt treffsikre når vi ser i bakspeilet. Det er ESPN som har tatt analysen for å komme frem til det de hevder er de ti beste signeringene 2021/22-sesongen. Christian Eriksen (Brentford, free).

Årets mest geniale signering

Da Liverpool litt under radaren hentet inn Diogo Jota fra Wolverhampton, skapte det ikke akkurat en voldsom entusiasme. Så feil det gikk an å få. Så da Luis Diaz ble hentet til Anfield i januar var vi forberedt, dette var en spiller som Liverpool visste også ville akklimatisere seg perfekt og på kort tid. På tirsdag sjokkerte Unai Emery og Villareal Liverpool-spillerne med å spise opp 2-0 forspranget fra forrige kamp i løpet første omgang. Mot alle odds hadde La Ligas 7. beste klubb kontroll på veien mot Champions League-finalen.

Neste sjef hos Manchester United har sagt opp

Denne gangen er det ikke bare snakk om hyppig managerskifte hos Manchester United. Flere «tar ansvar» for at driften av klubben ikke fungerer som den skal. Sjefsspeiderne Jim Lawlor og Marcel Bout forlot United tidligere denne måneden, nå har nestemann gått ut på planken. -Og hoppet. Ed Woodward forlot klubben i februar, Matt Judge går nå samme veien. Judge var Uniteds sjefsforhandler, der jobben var å få ut det optimale resultatet av forhandlinger med spillerne i troppen og spillere på vei inn.

Mest lest siste uke