Nyheter om Wolverhampton


Normann byttet ut med skade

Norwich-spiller Mathias Normann måtte gi seg etter en drøy halvtime i Premier League-kampen mot Wolverhampton lørdag. Idet klokka rundet 33 minutter satte Normann seg ned på gresset. Han fikk behandling ute på matta, og etter kort tid kom han seg på beina og tuslet av banen for andre gang i kampen. Ti minutter tidligere ble han også sittende på gresset mens han ristet på hodet. Normann har vært en svært sentral brikke på Norwich-laget siden sin ankomst til klubben fra russiske Rostov. Ved flere anledninger har han blitt kåret til lagets beste spiller.
Les mer om:

Spansk media: Leeds har erstatteren til Bielsa klar

Da Marcelo Bielsa ble hentet til Elland Road i 2018 var oppgaven klar: Led Leeds tilbake til øverste divisjon. Bielsa lyktes med den historiske returen til øverste divisjon allerede etter 2019/20-sesongen. Debutsesongen i verdens tøffeste liga ble i tillegg en stor suksess der Leeds serverte noe av den mest underholdende angrepsfotballen på balløya. Så var det tid for den vanskelige andresesongen. Spill på Premier League her Sørgelig langt nede på tabellen, to fattige poeng over nedrykksstreken etter 12 kamper, er situasjonen en helt annen for Leeds og Bielsa.

Dette satte fart på spekulasjonene

Jesse Lingard har slitt med spilletiden denne sesongen, etter å ha imponert voldsomt for West Ham forrige sesong. Flere har spekulert i om 28-åringen vil prøve å finne seg en ny klubb i januar, men Ole Gunnar Solskjær uttalte seg fredag om midtbanespilleren framtid. Les: Antonio Conte har alltid hatt et godt øye til Jesse Lingard Når det kommer til hans kontraktssituasjon, har ikke jeg helt oversikt. Men for meg, er Jesse fortsatt en stor og viktig del av dette laget, som gir oss mye kvalitet.

Motsatsen til Paul Pogba er en ideell erstatter

Manchester United har definitivt ikke nådd det nivået som forventes av dem i løpet av inneværende Premier League-sesong. – Og i kveld spilles nok en skjebnekamp for manager Ole Gunnar Solskjær. Den franske superstjernen Paul Pogba er ute med skade og trolig ute til februar, samtidig som han har satt seg på bakbeina i forhold til alle kontraktsforslag fra Manchester United. – Faktisk er han så ivrig på å komme seg bort at hans agent Mino Raiola går imot sin egen genetikk og tilbyr Juventus en redusert lønnspakke.

Bob Bradley er nummeret unna statue foran stadionen

Hvem husker ikke Bob Bradley. Det ble et kort opphold i Stabæk, men i løpet av 2014/15 sesongen gjorde han seg bemerket som første amerikaner som trener for et lag i europeisk toppdivisjon. Så bar det videre til Le Havre. Bradley fant roen heller ikke i Frankrike, og touch´et såvidt innom Swansea før han returnerte til USA og MLS. Siden 2018 har den tidligere amerikanske landslagstreneren vært med å bygge opp og lede Los Angeles FC (etablert 2014). På fredag ble det klart at 63-åringen gir seg fra nyttår, men ikke uten ha lagt ned et viktig stykke arbeid for klubben.

Hee-chan Hwang leverer for Wolverhampton på lån, har plutselig et hav av muligheter

Sørkoreanske Hee-chan Hwang har blitt lånt ut til Wolverhampton fra RB Leipzig denne sesongen og har imponert stort med fire mål på åtte Premier League kamper. Wolverhampton manager Bruno Lage har allerede signalisert ovenfor gutta på pengesekken han gjerne gjør låneavtalen permanent, men det ser ut til han får knallhard konkurranse fra Premier League.

Har satt Manchester United, Barcelona og Arsenal på sidelinjen i jakten på Franck Kessié

Planen til midtbanespiller Franck Kessié var å være i AC Milan til Dovre faller, men 24 åringen har begynt å forberede seg på at karrieren fortsetter andre steder. – For noen dager siden kontaktet han en eiendomsmegler for å få solgt sin bolig i Milano. AC Milan og Franck Kessié er enige i at han skal tjene mer enn 22 millioner pr sesong som han gjør nå, men de er uenige om hvor mye mer. Det siste tilbudet fra AC Milan skal ligge på 60 millioner kroner mens Franck Kessié krever 90 millioner. – Etter en god del stanging har forhandlingene stoppet opp.

Liverpools «sviker» nummer 2 ber om tilgivelse og retur

Da Raheem Sterling i 2015 gikk til Manchester City var det etter gjentagende forsøk på å få til en forlengelse på hans kontrakt med Liverpool. – Sterling gikk fra å være en helt på Anfield til å bli en folkefiende den 14 juni 2015. Nå er vi inne i samme runde i nabobyen Manchester. – Denne gangen er det mangel på spilletid som fører til bølgene. Venstrevingen var Liverpool sin minst populære helt til Philippe Coutinho to år senere gikk til Barcelona. Les: 90min: Wolverhampton har gitt opp Adama Traoré Ironien er at de begge ønsker en retur.

90min: Wolverhampton har gitt opp Adama Traoré

Etter at Adama Traoré dundret seg inn i Premier League for noen sesonger siden har spanjolen vært linket til flere storklubber. Det har ikke blitt noe av exit Molineux, men heller ingen harmonsisk tilværelse hos ulvene. I 2019 åpnet spiller og Wolves forhandlinger uten å komme i mål. Resultatet ble at Nuno Santo utdelte vingen mindre spilletid. Nå er vi på´n igjen. Ifølge 90min har forhandlinger mellom de to partene pågått de siste ukene, men fortsatt uten resultater.

Donny van de Beek ønsker avklaringsmøte denne uken

En kamp fra start og fire innhopp denne sesongen er langt fra nok for den nederlandske stjernen Donne van de Beek. – Helt siden siden Manchester United rullet ut den røde løperen på Old Trafford i fjor i en overgang fra Ajax har manager Ole Gunnar Solskjær holdt den 24 år gamle midtbanespilleren i bakhånd. Mange kritikere, spesielt i dårlige perioder mener at det smarteste ville være å sende Paul Pogba på dør og heller satse på en med mindre primadonnanykker.

Legenden Ron Flowers er død, 87 år gammel

Han var en av Englands stolte sønner som vant VM 1966, bragden balløya har forsøkt å kopiere siden. Denne uken døde Flowers, 87 år gammel. Wolverhamton bruker dagen til å minnes sin gigant. Flowers spilte 515 kamper for klubben mellom 1952 og 1967, og var med på å vinne ligaen med Wolves i 1954, -57 og -59. I 1960 løftet Flowers FA-cup trofeet sammen med Wolves. We are deeply saddened to announce the passing of club legend and vice president Ron Flowers MBE at the age of 87. A giant on the pitch and a gentleman off it.

Jamie O’Hara om Solskjær: «Gutten dreper spillere»

Vi regner med at uttalelsene fra den tidligere Tottenham, Wolverhampton og Fulham spilleren er ment i overført betydning, men likevel uttalelsene er kraftige. – O’Hara sier det er opp til Manchester Untied manager Ole Gunnar Solskjær hva som skjer med spillere som kommer til Old Trafford, han benytter Jadon Sancho som et eksempel. Jadon Sancho har ikke løftet seg etter han kom til Manchester United tvert imot, nå er han til og med ute av landslaget!.

Fem kamper vi i hvert fall ikke skal gå glipp av 6. og 7. november

I november begynner det å bli litt surt, mørkt og trist utenfor stuedøra, kort sagt den perfekte unnskyldningen for å benke seg noen timer foran skjermen for noe av det beste fotball-Europa har å by på. Vi har valgt oss fem oppgjør vi ikke tenker å gå glipp av. Manchester United – Manchester City, lørdag, klokken 13.30 Uansett hvilke spillere som befinner seg på banen, uansett hvilke managere som raser opp og ned langs sidelinjen, dette er et av de største derbyene.

Wolverhampton sikret tre poeng samme dag den tidligere alfahannen Santo ble sendt på dør

Nuno Santo ledet Wolverhampton opp fra Championship og etablerte ulvene i verdens tøffeste liga som et skikkelig friskt angrepspust. I år var reisen over for alfahannen Santo på Molineux Stadium. Inn kom landsmann Bruno Lage, mens Santo fikk ansvaret for et Tottenham i kaos. På mandag var reisen over for Santo i London, fire måneder etter ankomsten, Wolverhampton var da opptatt med å sette på plass Benitez og Everton.

Forsvarsblemmer straffet Everton

Wolverhampton utnyttet et gavmildt Everton-forsvar og sikret seg tre poeng med 2-1 i Premier League mandag. Seieren gjør at Wolverhampton klatrer forbi blant annet Everton og ligger på en sjuendeplass etter ti runder. Opp til en topp fire-plassering er det bare fire poeng. Vertene utnyttet svakt forsvarsspill hos Everton til å gå opp i 2-0-ledelse i første omgang.

«Jeg har en følelsesmessig tilknytning til Newcastle på grunn av Sir Bobby Robson»

Roma under Jose Mourinho sin ledelse kjemper om topp fire og Champions League kvalifisering. – På pressemøte før dagens kamp mot Juventus på fikk manager som har sittet i sjefsstolen for Chelsea, Manchester United og Tottenham spørsmål om den presumptivt ledige jobben i Newcastle.

Holdt ikke denne gangen for Hauge og Eintracht

Eintracht Frankfurt hadde slått Bayern 2-1 i München og ønsket Hertha Berlin velkommen til den tyske finanshovedstaden, stinne av selvtillit. Det viste seg at dette ble en helt annen kamp for Jens Petter hauge og gjengen. Den norske landslagsspilleren var på banen fra start, men måtte sammen med resten av Eintracht-spillerne akseptere at Hertha ved Marco Richter fikk en pangstart. Syv minutter inn i kampen sto det 0-1. Les: Dani Alves klar for å redde Barcelona Etter dette var Eintracht bakpå og kunne ikke hindre at Berlin-laget tok full poengpott med 1-2 seier.

Vill opphenting av Wolverhampton!

Da det gjenstod ti minutter igjen av kampen mot Aston Villa hadde Wolverhampton-supporterne begynt å forberede seg på den tunge veien hjem fra Birmingham. 2-0 ledelsen til Villa så ut til å gi nok et poengtap for Ulvene. Så kom en en avslutning som matchet Leicesters siste minutter mot United. Til pause sto det 0-0, men Aston Villa startet andre omgang i et forrykende tempo og sto med scoring av Danny Ings og John McGinn før halvtimen var spilt. Les: Dani Alves klar for å redde Barcelona Så løsnet det for Wolverhampton ti minutter før slutt.

Bekrefter Liverpool interesse: «Kan ikke lyve om det»

Det er en selvsikker kar som snakker med den nederlandske TV-kanaler NOS. – De følger opp tidligere Ajax spillere og nå var turen kommet til Lille forsvarer Sven Botman. 21 åringen kom til Lille fra Ajax i fjor sommer og var der da laget overraskende vant Ligue 1 foran storfavoritten Paris Saint-Germain i vår. Les: Real Madrid håpefull på plass i Molde Den nederlandske backen vakte raskt interesse fra klubber som Liverpool, Wolverhampton og Sevilla. Nå bekrefter Botman at de nevnte klubbene var interessert i sommer og at «noe» snart kommer til å skje.

Newcastle sikter seg inn mot svensk 22-åring som første signering

Med fire Premier League-klubber på døra hos FC Midtjylland i sommer var det varslet at Jens-Lys Cajuste var historie i Dansk Superliga. FC Midtjylland hadde såvidt rukket å selge Frank Onyeka til Brentford, nå skulle også den svenske landslagsspilleren fylle klubbkassa. Les: Hentes fra bilbransjen – skal nå holde styr på Mourinho og AS Roma Svenske Expressen hevdet Wolverhampton, Leeds, Crystal Palace og Newcastle alle var på med konkret interesse, franske RMC hevdet Rennes så svensken som erstatter for Real Madrid-målet Camavinga.

Premier League risikerer smittebølger

Wolverhampton skal ha fullvaksinert sin tropp og kan gå høsten «trygt» i møte. Hos Liverpool er det så og si det samme resultatet, men tall fra resten av Premier Leauge-klubbene skaper uro for unødvendig risiko de kommende månedene.

Hwang-dobbel sikret Wolves-seier

Hee-chan Hwang scoret begge målene da Wolverhampton tok sesongens tredje seier mot Newcastle. Sør-Koreaneren sendte ulvene i ledelsen etter 20 minutter, mens Jeff Hendrick utliknet for gjestene. Hwang avgjorde kampen etter en times spill.

Tottenham står klare, hvis Barcelona vil

Tottenham sin portugisiske manager Nuno Espírito Santo har i mange år vært fan av Philippe Coutinho, som alle andre portugisere heier de på «sitt andre hjemland» Brasil hvis ikke Portugal er aktuelle. – Santo var så vidt ankommet Premier League som Wolverhampton manager forholdet mellom Liverpool fans og Coutinho gikk opp i flammer.

Chelsea videre etter straffer

Både Chelsea og Tottenham trengte straffer for å komme seg videre til ligacupens fjerde runde. Chelsea slo Aston Villa 4-3 på straffer, mens Tottenham slo Wolverhampton 3-2. Øvrige resultater: Brighton-Swansea 2-0, Arsenal-Wimbledon 3-0, Manchester United-West Ham 0-1 og Millwall-Leicester 0-2.

Slipper ikke Ruben Neves uten kamp

Det er fullt forståelig Wolverhamptons midtbanespiller Ruben Neves er ettertraktet, siden han kom til klubben i 2017 fra Porto for bare 17,5 millioner euro har hans prestasjoner blitt sterkere og sterkere. -Spesielt Manchester United er full av anger de ikke slo til på tilbudet de fikk den gangen. De hadde fortsatt tro på Paul Pogba ville dominere midtbanen og at det ikke var nødvendig med forsterkninger. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fått lovord fra landslagskollega Bruno Fernandes, han har også med selvsyn sett hvilken viktig rolle han spiller for Wolverhampton.