Nyheter om Wold


Ingrid Moe Wold stortrives i England og drømmer om FA-cupfinale på Wembley

Landslagsveteran Ingrid Moe Wold (30) har spilt seg rett inn i Everton-laget i en stjernetung engelsk liga. Nå drømmer hun om FA-cupfinale på selveste Wembley.
Les mer om:

Wold med målgivende og seier

Ingrid Moe Wold og Maren Mjelde markerte seg da Everton og Chelsea barket sammen i FA-cupen. Wold og Everton tok seg videre med 2-1. Chelsea tok ledelsen, men Wold var nest sist på ballen da Everton utlignet. Guro Reiten ble kastet innpå for Chelsea med et kvarter igjen, men klarte ikke berge ekstraomganger til tross for flere gode involveringer i Chelseas sluttspurt.

Norge-børsen: Graham Hansen Norges beste, da Norge tok et langt steg mot Fotball-EM

ULLEVAAL (Sporten) (Norge – Wales (0-1) De norsk fotballandslaget for kvinner var endelig tilbake. Hvor Norge ikke var på sitt beste i oppgjøret mot Wales på Ullevaal Stadion. Målsjanser: 3-3. Pause: 1-0, Tilskuere: 0 på Ullevaal Stadion. Mål: 0–1 (29) Guro Reitan ( Caroline Graham Hnasen) Gult kort: Kristine Minde (71), Ingrid Moe Wold (64), Kayleigh Green (81), Angharad James (75). Dommer: Gitte Holm, Danmark,– 3 poeng.Norge dominerte store deler av kampen, men var fryktelig slurvete og ga bort mange muligheter til Wales.

En svak forestilling av Norge

Ullevaal (Sporten) ( Norge – Wales 1-0) Norges fotballjenter var ikke på sitt beste, men tok en kneppen seier i kampen mot Wales. Og vil være klar med seier i neste kamp.Norge spilte på nasjonalarenaen uten tilskuere. Det tok litt tid for de norske fotballjentene , begynte å spille fotball. Det virket som om at dem var preget av at de ble spilt for ett tomt Ullevaal Stadion i EM-kvalifiseringskampen mot Waliserne. Det var to lag som helt klart hadde gjort hjemmeleksene godt i forkant av oppgjøret. Norge kom seg etterhvert og tok ledelsen i oppgjøret.

Sjøgren sender sine beste kvinner ut på Ullevaal-gresset til EM-kval mot Wales

Endelig er det tid for det norske damelandslaget sin tur til å spille fotballlandskamp. Kvinnefotballen på internasjonalt nivå er endelig tilbake igjen. Alt av kvinnefotball ble stoppet da covid-19 gjorde sitt inntog, men nå er vi omsider i gang igjen. Sist Norges kvinnelandslag var samlet var under Algarve Cup i Portugal i begynnelsen av mars. Da røyk de ut mot Tyskland i semifinalen. Wales spilte sist kamp 06. mars. Da vant de 2-0 i en vennskapskamp mot Estland.Lagene er halvveis i gruppespilletDe fleste lagene i gruppen er halvveis spilt, og Norge topper gruppen med fire poeng.

Klar for kamp, ønsker å ta steget til EM-sluttspillet

Ullevaal (Sporten) Landslagskapteinen Maren Mjelde og resten av landslaget er klar for for alvoret i morgendagens EM-kvalifiseringskamp mot Wales, vil de norske fotballjentene som godt som være klar for Europamesterskapet i fotball 2022. – Det er et tent, gjeng som synes det er alt for lenge siden sist, vi spilte en landskamp, og veldig moro at vi får spille på Ullevaal, sier Maren Mejelde til pressen. Morgendagens kamp går dessverre for de norske publikumet for tomme tribuner, men ambisjonen ligger i kortene. Samtlige er enig om at forspranget skal økes til gruppetoeren i gruppen.

Reagerer på personangrep fra ordføreren – fikk unnskyldning dagen etter(pluss)

Flere har reagert på en uttalelse fra ordfører Torgeir Dahl (H) til Ingvild Espelid Wold (MDG) i Molde kommunestyre sist torsdag. Dagen etter ba ordføreren om unnskyldning.

Tre NM-medaljer til FIF i Bergen

Søndag sikret FIF seg tre medaljer under årets NM i friidrett. Samtidig satte Nora Wold personlig rekord på 400 meter hekk.
Les mer om:

Amalie Iuel sikra seg gull

Amalie Iuel var tung i beina på oppløpssida, men hadde få problem med å ta NM-gull på 400 meter hekk. Ho kom i mål på 55.63.Både sølvvinnar Andrea Rooth og bronsevinnar Nora Kollerød Wold sette personleg rekord. – Det var veldig gøy å levere opp mot årsbeste her under NM. Eg kjende syra, så eg er veldig fornøgd, sa Iuel til NRK.
Les mer om:

Marlene har siktet seg inn på NM-medalje

Både Marlen Aakre og Nora Kollerød Wold har medaljeambisjoner når de til helgen setter kursen mot Bergen hvor NM i friidrett finner sted.
Les mer om:

– Kjipt at det kan være over

Den kraftige smittespredning i Bergen, kan føre til at senior-NM neste helg blir avlyst. Nora Wold (23) ønsker uansett å avslutte sesongen med stil – med et rekordforsøk på Lisleby fredag ettermiddag.
Les mer om:

Svein Erik Wold: Vi kan kan klargjera 10-15 tomter i Bagn veldig fort

Sør-Aurdal kom­mu­ne er i gang med å laga ein kommunedelplan for Bagn.
Les mer om:

Svensk lege: – Kan slutte å piske oss selv

Legen Agnes Wold mener svenske myndigheter kan slå seg selv på brystet.
Les mer om:

Ida (16) tar opp arven etter pappa Bo Breigan (61)

Ida Breigan (16) kunne returnere fra Ungdomsmesterskapet i friidrett med tre gullmedaljer. – I sin årsklasse er hun en ener, slår trener Jens Petter Wold fast.
Les mer om:

Eks-ordfører Kjell Wold (89) er død

Kjell Valter Wold, Rådes tidligere ordfører, er død, 89 år gammel. Han døde fredfullt 22. august etter en tids sykdom. Med ham har Råde-bygda mistet en aktiv og engasjert mann, både i arbeid og fritid.
Les mer om:

– Jeg er vel selve definisjonen på at man kan være ung og dum

Erkestrømlingen Magne Wold (57) har skjult en for ham en særdeles mørk fortid. Strømmens supporterlegende legger nå kortene på bordet. Han holdt med LSK i barneårene.
Les mer om:

Småbarnsmoren Siw Beate (33) skal dø av kreft: Må betale over en kvart million for livsforlengende medisin

Siw Beate Reistadbakken Wold fikk uhelbredelig brystkreft i januar 2019. Hvis hun hadde fått den samme diagnosen etter 15. april i år ville hun fått livsforlengende immunterapi av det offentlige. Nå må hun betale 330 000 kroner hver tredje måned.
Les mer om:

Forsov seg til eget show

Komiker Rasmus Wold våknet til 40 ubesvarte anrop én time etter showet hans skulle starte.
Les mer om:

Småbarnsmoren Siw Beate (33) skal dø av kreft: Må betale over en kvart million for livsforlengende medisin

Siw Beate Reistadbakken Wold fra Ring i Ringsaker fikk uhelbredelig brystkreft i januar 2019. Hvis hun hadde fått den samme diagnosen etter 15. april i år ville hun fått livsforlengende immunterapi av det offentlige. Nå må hun betale 330 000 kroner hver tredje måned.

Da Siw skulle begynne å amme, kom smertene. Så fikk hun den knusende beskjeden fra legen

Som 32-åring fikk Siw Reistadbakken Wold uhelbredelig kreft. Nå kjemper hun for å få noen måneder ekstra med sine to små barn.
Les mer om:

Linda Johansen var på nippet til å gi opp gründerdrømmen. Men så forelsket hun seg i en Stavanger-mann

Pengene renner inn for kosmetikkgründer og tidligere glamourmodell Linda Johansen. Bak suksessen står ektemannen Timm Wold fra Stavanger.
Les mer om:

Espen (32) dro hjem pokertittel og pengepremie på 1,8 millioner kroner(pluss)

Natt til mandag kapret steinkjerbygg, Espen Uhlen Jørstad, en pokertittel i det prestisjetunge WPT Wold Online Championships.
Les mer om:

Storkamp i sesongopninga

Chelsea, med Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og Guro Reiten i stallen, sesongopnar med bortekamp mot Manchester United komande sesong. Trioen var med på å vinne serien førre sesong, og oppgåva med å forsvare tittelen startar etter planen 6. september. Denne runda får vi også ein norsk duell når Tottenham og Aurora Mikalsen møter London-rival West Ham og Cecilie Redisch Kvamme. For Amalie Eikeland og Kristine Leine i Reading ventar det ein heimekamp mot Arsenal i sesongens første kamp, medan Cecilie Fiskerstrand og hennar Brighton møter Birmingham.

4. plass for Nora Wold

I det finske invitasjons-stevnet, Motonet Grand Prix, på onsdag, satset Nora Wold (23) på å løpe inn til ny personlig bestetid på 400 meter hekk.
Les mer om:

Når flyet lander venter privatsjåføren på Nora (23): – Det er litt stas

På tirsdag setter Nora Wold (23) seg på flyet til Finland. Når hun lander, står en sjåfør klar for å kjøre henne rett til hotellet.
Les mer om: