Nyheter om Wold


Lager serie fra Oslos underverden

- Det har kostet meg mye å stå fram med det jeg har gjort, sier eks-kriminelle Christian Wold.
Les mer om:

– Må gjøre det beste ut av det(pluss)

– Jeg tror det er bra for innbyggerne i Rauma at vi har fått avklart gondolsaka. Dette har vært ei sak som har vært polariserende og vanskelig for oss i Rauma, sier ordfører Yvonne Wold.
Les mer om:

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege frå John Berge Knutson til Yvonne Knutson (01.10.2019) Del av Nordnes 18 (Gnr 137, bnr 28) er overdrege for kr 900.000 frå Trygve Johan Knutson til John Berge Knutson (01.10.2019) Hjortelandsvegen 5 (Gnr 7, bnr 21) er overdrege frå Harald Moen til Solfrid Hogneland Moen (01.10.2019) Overdraginga omfattar også Blåsjøvegen 697 (Gnr 9, bnr 60) Del av Indre Ryfylkevegen 3370 (Gnr 143, bnr 1) er overdrege frå Hans Slåtten til Håvard Nedrebø (02.10.2019) Gullingvegen 15 (G

– Nå ser vi konsekvensene av Nordøyvegen(pluss)

SVs Yvonne Wold håper at de som stemte for Nordøyvegen husker løftene de ga om at det ikke skulle ramme ungdommen i fylket.
Les mer om:

Framtiden til Langangen skole er usikker

PORSGRUNN: Rådmann Per Wold mener framtiden til Langangen skole er usikker.
Les mer om:

Skremt vitne så politiet skyte på ambulanse: – Vi skjønte ikke hvem som jaktet på hvem

Lise Wold ble vitne til dramatikken da politiet avfyrte skudd rett utenfor vinduet. Ambulansen stod rett foran en bussholdeplass da det ble avfyrt skudd, forteller vitnet.

Norges tropp til kampen mot Nord-Irland

Kvinnelandslaget avslutter 2019-sesongen med EM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland på SR-Bank Arena i Stavanger 8. november. Nå er troppen til kampen tatt ut. Nå handler det om å avslutte et hendelsesrikt og positivt år med en god prestasjon. Det blir veldig gøy å spille på hjemmebane igjen, og jeg håper vi kan få den samme, fine støtten som vi fikk i Bergen. Forrige gang vi var i Stavanger hadde vi også en god opplevelse.

Gull-Wold advarer før nytt Europa-spill: – Vi må henge med. Det er ganske mye vi må ta tak i

JESSHEIM/OSLO (NRK): Med nok et seriegull i boks, skal Lillestrøm ut i mesterligaen igjen. Kaptein Ingrid Moe Wold har ikke bare lyse spådommer før et nytt Europa-eventyr.
Les mer om:

– Vil råke Møre og Romsdal svært hardt om det blir vedtatt(pluss)

- Dette har vi ikkje tenkt å finne oss i, seier fylkesordførar Tove Lise Torve, ordførar i Fjord, Eva Hove og ordførar i Rauma, Yvonne Wold. Trioen vil gjere felles sak og kjempe mot framlegga til Kraftskatteutvalet.

Det jobbes seriøst for å få godstoget på Raumabanen igjen(pluss)

Til uka blir det innledet samtaler for å se på muligheten for å få godstoget på skinnene igjen på Raumabanen. Det bekrefter ordfører i Rauma, Yvonne Wold.
Les mer om:

Nytt liv til gammelt lysthus

«Skrothuset» ble den gamle paviljongen kalt på folkemunne. Men det var før Ingebjørg Gudmestad Wold og Per Ivar Wold reddet huset fra forfall.
Les mer om:

Nytt liv til gammelt lysthus

«Skrothuset» ble den gamle paviljongen kalt på folkemunne. Men det var før Ingebjørg Gudmestad Wold og Per Ivar Wold reddet huset fra forfall.
Les mer om:

– Truer vår reine natur(pluss)

Rauma-ordfører Yvonne Wold (SV) vil ikke være taus i spørsmålet om avfallsdeponi på Raudsand. – Giftdeponiet er uønsket, sier ordfører Wold.
Les mer om:

Lurte alle og sikret seieren med cornertrekk: – Det var ikke innøvd

(LSK Kvinner – Avaldsnes 2-1). Da de slet med å skape de store sjansene hadde Therese Sessy Åsland (24) og Ingrid Moe Wold (29) et ess i ermet. Nå er LSK Kvinner kun ett poeng unna sitt sjette strake seriegull.
Les mer om:

Moe Wold ble matchvinner for LSK

LSK vant 2-1 over Avaldsnes og tok sin fjerde seier på rad i Toppserien i fotball.
Les mer om:

LSK Kvinner koblet grepet om ligagullet i Toppserien

(LSK Kvinner - Avaldsnes 2–1) En innøvd cornervariant sørget for at Ingrid Moe Wold kunne avgjøre kampen mellom LSK Kvinner og Avaldsnes lørdag. Dermed tok romeriksklubben et nytt skritt mot seriegullet.
Les mer om:

Wold sikret LSK-seier

LSK Kvinner tok et langt steg mot seriegull med 2-1-seier over Avaldsnes lørdag. Ingrid Moe Wold ble matchvinner etter et innøvd cornertrekk i 2. omgang. Elise Thorsnes scoret også for LSK, mens Maria Da Silva puttet for Avaldsnes.
Les mer om:

Emma (22) fra Råde skal til Brussel for å lære

Hun er født og oppvokst i Bærum, men det siste året har Emma Wold (22) jobbet som Østfold-ambassadør. Nå står en attraktiv Brussel-tur for døren.
Les mer om:

Linda sa opp som daglig leder, satser videre med Malin: – Ekstremt deilig å kjenne at du har noen å spille på

Linda Wold og Malin Basnes-Svendsen gleder seg veldig til nyåpning av treningssenteret. De har funnet tonen.
Les mer om:

Ordføreren om ny E136-trasé: – Dette kan bli dramatisk for Rauma-samfunnet(pluss)

Ordfører Yvonne Wold (SV) trengte ikke mange minuttene på å se at ny E136 gjennom Rauma vil berøre både verna natur, godstransporten på jernbanen, arbeidsplasser og reiselivet.
Les mer om:

Her blir Yvonne Wold historisk(pluss)

Yvonne Wold er både den første kvinnelige ordføreren i Rauma og den første SV-ordføreren noensinne i Møre og Romsdal.

Klaget på vei for fire år siden - nå kan det skje ting

I 2015 sendte May-Lene Wold Svendsen (32) og Frank Svendsen (39) en e-post til Karmøy kommune der de varslet om uoversiktlige forhold på Leirvegen, like ved Bø ungdomsskole. Nå vil kommunen presentere forslag til tiltak for politiet og Statens vegvesen.

Mange tror dette handler om halsbrekkende øvelser, men det vil Kirsten motbevise

I et nyoppusset og koselig lokale har NøtterøYoga åpnet dørene. Yogastudioet ligger ved siden av Nøtterø Bakeri på Borgheim, og drives av Kirsten Wold Borgersen.
Les mer om:

Norges tropp mot Hviterussland og Færøyene

En debutant har fått plass i troppen til EM-kvalifiseringskampene i oktober. Se Martin Sjögrens utvalgte her. Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 23 spillere til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Hviterussland og Færøyene. Blant de 23 finner vi et nytt navn i troppen: 19 år gamle Rikke Bogetveit Nygard fra Arna-Bjørnar. Les: Liverpool tangerte en 25 år gammel rekord mot Napoli – Rikke er en spiller vi har fulgt tidlig gjennom U-landslagene, og hun har hatt en fin utvikling hele veien.

Troppen i EM-kvaliken

Dette er troppen til EM-kvalifiseringskampene borte mot Hviterussland og Færøyene 4. og 8.