Nyheter om Wold


Ida (15) helt uslåelig – knuste alle under Tyrvinglekene

FIF-talentet Ida Breigan (15) klinket til med tre førsteplasser under gigantstevnet Tyrvinglekene. – Ida er et fantastisk talent litt utenom det vanlige, sier trener Jens Petter Wold.
Les mer om:

Anleggsgartnerfaget blir pensum på Stovner videregående: Lærerplass garanteres

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var storfint oppmøte i skolegården på Stovner videregående skole onsdag ettermiddag. Da var nemlig byrådsleder Raymond Johansen på besøk for å signere avtalen mellom kommunen, skolen og anleggsgartnerbransjen som garanterer lærlingsplass for elevene. - Oslo har behov for flere yrkesfagarbeidere, blant annet anleggsgartnere. Vi vokser med 8000 mennesker i året, og vi bygger en del her i byen.

Anne Charlotte Schjøll blir ny redaktør i Tønsbergs Blad

– Jeg er veldig stolt og glad over å kunne ansette Anne Charlotte i jobben som nyhetsleder, sier konstituert ansvarlig redaktør Erik Wold Aunemo i Tønsbergs Blad.
Les mer om:

FIF-kvartett klar for Bislett Games

Nora Kollerød Wold og Marlen Aakre skal begge i aksjon på 400 meter hekk på Bislett torsdag.
Les mer om:

FILA relanserer 90-tallsfavoritt via norske influencere ✨

Sommerens deiligste sneakers er fra 1994. Denne saken er et samarbeid med FILA og motenettstedet Melk & Honning. Historien til italienske FILA strekker seg helt tilbake til 1911.

Debuterte sammen på landslaget: Den ene vant OL på ski. Den andre jakter VM-medalje i fotball.

Før VM-premieren mot Nigeria fikk fotballspiller Ingrid Moe Wold (29) gode råd fra langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg (28).
Les mer om:

Debuterte sammen på landslaget: Den ene vant OL på ski. Den andre jakter VM-medalje i fotball.

Før VM-premieren mot Nigeria fikk fotballspiller Ingrid Moe Wold (29) gode råd fra langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg (28).
Les mer om:

Tar fri fra jobb for å spille VM

Fysioterapeut Ingrid Moe Wold er glad for at hun har en fleksibel arbeidsgiver som legger til rette for henne mens hun skal spille fotball-VM.
Les mer om:

Slik starter Norge

Norges lag mot Nigeria i VM: Ingrid Hjelmseth, Ingrid Moe Wold, Maria Thorirsdottir, Maren Mjelde, Vilde Bøe Risa, Isabell Herlovsen, Caroline Graham Hansen, Lisa-Marie Utland, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten, Kristine Minde.

Nora Wold kun 18 hundredeler fra persen

Nora Wold (21) taklet det ufyselige været, da hun gjennomførte en sterk 400 meter på Jessheim torsdag ettermiddag.
Les mer om:

FIF-jenter deltar på stort stevne som sendes på fbtv.no i dag

Marlen Aakre (25) og Nora Wold (21) deltar begge på 400 meter hekk under Clean Air Games som arrangeres på Lambertseter i ettermiddag. Stevnet sendes på fbtv.no i sin helhet med start klokken 17.30.
Les mer om:

Paolo Maldini er tilbake!

Fra 1985 – 2009 hadde italias store forsvarsdirigent kun øyne for to lag. Italias landslag og Inter Milan. Nå skal Maldini bruke femtiårskrisa med å få fart på gamleklubben sin. Ifølge Gazzetta dello Sport har Maldini takket ja til Milans tilbud, og erstatter Leonardo som klubbens tekniske direktør og full powers. Paolo Maldini's goal 50 seconds into the 2005 Champions League final vs Liverpool.

Frp-Wold: Vil ha «Ja, vi elsker» som nasjonalsang

STORTINGET (VG) «Ja, vi elsker dette landet» bør vedtas som nasjonalsang én gang for alle, foreslår Morten Wold (Frp) i Stortingets presidentskap.
Les mer om:

Vil gjenreise Larvik Håndballklubb fra 1.divisjon

Eliteserienemnda i Norges Håndballforbund valgte på grunn av de økonomiske problemene i Larvik Håndballklubb å avvise klubbens søknad om eliteserielisens for neste sesong. Larvik har besluttet å ikke anke den avgjørelsen. Syreleder Marion Eriksen Wold skriver i en pressemelding. «Styret har diskutert grunnlaget for eliteserienemndas beslutning, slik dette er beskrevet i brevet fra nemnda. Styret er ikke udelt enig med nemndas fremstilling eller vurderinger.

Rammer inn med hotell

Gaver fra Petter Olsen har utløst 7,5 millioner kroner i offentlig støtte til en ny kulturdestinasjon på Hvitsten. Morten Wold (Frp) vil undersøke om slike tildelinger er i tråd med regelverket.
Les mer om:

- Et av de tre beste bandene fra ungdomstiden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er et av Norges tre beste band, helt klart. Jeg har fulgt dem siden jeg først hørte dem da jeg var i militæret på 90-tallet, sier Frank Wold.Han er på Slipen sammen med kona Birgitte Marie Gleinsvåg, og vennene Vidar Mareliussen og Jannike Moen. Alle er enige om at Dumdum Boys er blant de største musikerne dette landet har fostret.- Det er bra musikk fra vår ungdom som vi fortsatt liker.

Monica (37) startet kampanje for å holde Kongstenbadet åpent hele året – nå må bystyret behandle saken

Når uteanlegget på Kongsten åpner for sommersesongen, stenges innebadet. – Håpløst, mener Monica Wold som har samlet over 400 underskrifter for helårsdrift av Kongstenbadet.
Les mer om:

Nora (21) etter overraskende uttak: – Shit, nå må jeg prestere med en gang!

Etter hjemkomst fra to ukers treningsleir i Kroatia tikket det en gla'melding inn til Nora Wold (21). – Du er tatt ut til Diamond League-stevnet i Stockholm den 30. mai.

Frisk venter fortsatt på svar fra treneren de ønsker seg

Jan André Aasland (29) skal være positiv til å fortsette, mens Vidar Wold (45) trenger mer tid før han svarer Frisk.
Les mer om:

Denne kompetansen må du ha før du skal på langtur med sykkel

– Du må vite hva du skal kle deg i ut fra temperaturer, er et av flere gode råd fra Øyvind Wold i Syklistenes Landsforening, som selv har tilbakelagt mer enn to hundre tusen kilometer på sykkelsetet.
Les mer om:

– Det mest naturlige ferieland av alle

Øyvind Wold har ikke feriert utenfor Norge på 22 år. Det er det en god grunn til.
Les mer om:

Ny keeper skal pushe Dahlberg frem til «bøtte» for Frisk Asker

På veien ut av Askerhallen halvveis ut i en av finalekampene, ble det overhørt en kommentar fra en Storhamar-supporter: «Hvis Frisk vinner bøtta, kan Dahlberg ta den med hjem». Kort oversatt: Nicklas Dahlberg var til tider umulig å overliste. Patrick Thoresen og gjengen dundret løs mot Frisk-målvakten i hele finaleserien, men Asker-klubben kunne avslutte sesongen med det siste målet som fikk taket i lille Askerhallen til å vibrere. Tiger´n sterkere enn alle logoer i Norge! Nå skal Dahlberg få konkurranse av ungdommen. Frisk kunne tirsdag informere at en Frisk-gutt vender keeperskøytene hjem ig

117 barn i Tananger har fått barnehageplass utenfor Tananger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BARNEHAGEOPPTAK: - I årets opptak er det fem barn som ikke har fått plass ennå. De har rett på plass og vil få plass. Det er 117 barn som er hjemmehørende i Tananger, men som har plass i barnehager utenfor distrikt Tananger, skriver oppvekstsjef i Sola kommune Rune Moen i en SMS.Barnehagebruksplanen for Sola kommune som nylig ble lagt frem viser at det er en underkapasitet på barnehageplasser i Tananger på 117 plasser.

Politikerne vedtok å bygge ny barnehage på Røyneberg - men vil sjekke økonomien i det først

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NY BARNEHAGE: Rådmannen har foreslått å legge ned Røyneberg barnehage og Dravhaug barnehage og erstatte de med en ny kommunal barnehage i Kornbergvegen. Det har satt sinnene i kok til foreldre og innbyggere på Røyneberg. De ønsker seg en barnehage i nærmiljøet og med nærhet til skolen.I går fortalte politikerne at de hadde bestemt seg for å lytte til folket.

Flere kvinner fronter de etablerte partiene ved høstens valg(pluss)

– Jevn fordeling mellom kjønnene er viktig i politikken. Når kvinner fronter partienes valglister, er vi også rollemodeller for yngre kvinner, sier Yvonne Wold (41) som er SVs førstekandidat til fylkestinget.
Les mer om: