Nyheter om Winger


Tromsø-gutt får sitt livs sjanse i Arsenal

De som følger med på fotball i Nord-Norge er fullstendig klar over hvem den «ukjente» vingen George Lewis er. Den 19 år gamle Tromsø-gutten er født i Kigali som er hovedstaden i Rwanda og er gjennom sitt norske statsborgerskap en ypperlig kandidat til landslaget om ikke så veldig lenge. – Etter å ha spilt for både Tromsø og Tromsdalen gikk ferden videre til Fram Larvik. Les: Bekrefter Liverpools jakt på Milot Rashica Arsenal har hatt George Lewis på et to ukers langt treningsopphold, hvor manager Mikel Arteta har latt seg imponerer tilstrekkelig til å åpne samtaler om en overgang.

Tidligere VIF-spiller hentes til Champions League-klubb

Den nigerianske vingen Chidera Ejuke ble hentet til Vålerenga i 2017 og underholdt oss i to år før det bar videre til Heerenveen. Ett år etter at 22-åringen forlot humpete gressmatter i nord, kan de fremtidige kampene spilles på Stadio Olimpico, San Siro, Juventus Stadium og de største arenaene i Europa. Det er Corriere dello Sports som hevder Lazio ikke har gitt opp kampen om den nigerianske vingen. Serie A-klubben var med og knivet da Ejuke hadde vokst seg for stor for Eliteserien, men måtte gi tapt til Eresdivisie-klubben. Forrige sesong endte Serie A-klubben på en intetsigende 8.

Flyttet til Tvedestrand som 12-åring: - Oppveksten i Laget har betydd alt

Alexander Dahlstrøm Winger har rukket mye på sine 30 år. Samtidig som han har jobbet som journalist og vaktsjef i Nettavisen, har han også vært friidrettsutøver i norgestoppen. Og alt dette mener han kan takkes noen fine år i Laget i Tvedestrand.

Real Madrid henter talent i Malaga

Sist den spanske storklubben hentet et talent i Malaga var det vellykket for å si det forsiktig. – I 2013 var den en ung og uerfaren Isco som «Kings Club» hentet og fikk stor glede av. Blir overgangen for neste mann ut fra Malaga like vellykket som Isco har fansen noe å glede seg over. 19 år gamle Hugo Vallejo bytter fra Malaga til Real Madrid, men blir sendt på lån hos Deportivo La Coruna resten av sesongen. Les: Leeds mer offensive på overgangsmarkedet Malaga kunngjør at klubben har solgt 19 år gamle offensivspiller Hugo Vallejo til Real Madrid.

Bodø/Glimt har solgt angrepsspiller Amor Layounis

I 2017 kom den svenske vingen Amor Layounis til Bodø/Glimt etter et stopp i Elverum. Med det fikk han med seg oppturen, men nå er han solgt. – I motsetning til lagkamerat Håkon Evjen som spiller ut sesongen før han flytter til Nederland drar Amor med en gang.  Amor Layounis er klar for egyptiske Pyramids FC på en treårskontrakt. Like før overgangsvinduet stengte i natt i Egypt gikk de siste formalitetene i orden, melder Avisa Nordland. Ifølge Eurosport er overgangssummen rundt 14,8 millioner kroner.

Vi tror tidligere Barcelona spiller Malcom angrer bittert

Malcom hadde et elendig år på Camp Nou, han spilte bare 15 kamper for Barcelona i La Liga og scoret bare et mål. – Det hele endte med en overgang til russiske Zenit i en overgang på 36 millioner pund.

Blir til i januar, håper Zinedine Zidane får sparken i mellomtiden

En ting er helt sikkert, Gareth Bale har sjekket med sine advokater og fått bekreftet at han sitter på en vanntett kontrakt med Real Madrid. – Han gir fantastisk blaffen og viser med stadig tettere mellomrom hvor ekstremt lite han bryr som om hva Real Madrid manager Zinedine Zidane mener om han. Zinedine Zidane har fortalt verden at Gareth Bale skulle ut og at det bare var noen dager igjen.

Ajax-spiller lojal nok til å takke nei til United og Atletico

Frenkie de Jong er Ajax-historie. Matthijs de Ligt blir det. Men Erik Ten Hag har fortsatt noen unge spillere som ikke lar seg friste av livet utenfor Amsterdam. David Neres var med i seiersdansen da Brasil vant Copa America på søndag (selv om han ble vraket til finalen).

På mandag skjer det for Matthijs de Ligt

Vi har ventet på det, og nå kommer det på den første dagen i juli. Skal vi tro Tuttasport og Sky Sport. Juventus have agreed personal terms with Ajax defender Matthijs de Ligt ahead of his move to Turin, according to Sky in Italy. — Sky Sports News (@SkySportsNews) June 26, 2019 Les: Rooney: «Han var den beste treneren jeg jobbet med!» Den italienske avisen er rimelig detaljert i sin beskrivelse, noe som tyder på en aldri så liten lekkasje fra Juventus. Derfor høres det realistisk ut: overgangen blir realisert 1.

Leeds-spiller Jack Clarke har allerede ett bein i toppen av Premier League

Ifølge Sky Sports kilder har forhandlingene pågått de siste dagene og skal ha gått i den riktige retningen for Clarke, Leeds og Tottenham. Flere av delene i kontrakten er det enighet om, inkludert overgangssummen på rundt 90 millioner kroner. Jack Clarke goal vs Villa pic.twitter.com/7OxOuMX2aF — shay swinney (@SwinneyShay) June 18, 2019 Les: Sarri rett inn i kamp om Tottenham-spiller Pochettino skal ha vært på jakt etter 18-åringen allerede i januar, men gjør alvor av det nå i sommer. #LUFC winger Jack Clarke is set to join Spurs after a promising season with Leeds.

Andreas Skov Olsen: Tottenham kretser rundt det danske supertalentet

I april satt det speidere fra minst 20 toppklubber som hadde kommet til forblåste Danmark for å se på en 19-åring. Andreas Skov Olsen kommer neppe til å starte neste sesong for FC Nordsjælland. Ifølge Bold har Real Sociedad vist interesse for angrepsspilleren, som har ett år igjen av kontrakten med den danske klubben. Og Bordeaux. Og RB Leipzig. Og CSK Moskva. Og FC Köbenhavn. Og nå også noen av de store gutta i London. Ifølge The Mirror har Tottenham (som elsker sin danske) for alvor begynt å kretse rundt Skov Olsen. Tottenham Hotspur keeping an eye on young Danish winger Andreas Skov Olsen,

Ellingsrud kirke fristilles: Overkjørt og ydmyket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag var avgjørelsens time kommet for Ellingsrud kirke, et drøyt år etter at det første utkastet til kirkebruksplan sendte sjokkbølger gjennom menighetene i Groruddalen. Siden den tid har Romsås kirke blitt reddet, Fossum kirke trenger bare leie ut kjelleren, og man venter med å konkludere om Østre Aker kirke.

Ajax-spilleren David Neres droppet 500 millioners-overgangen og fikk ALT!

Den brasilianske vingen ble hentet til Ajax i 2017 fra Sao Paulo. To år senere var han på vei ut igjen, men ett ben i Kina etter en traurig start på sesongen. Nå takker 22-åringen fotballgudene for at han ikke lot seg friste. Manger Erik ten Hag mente Neres ikke var førstevalget og holdt brasilianeren utenfor på starten av sesongen. Dette bragte Guangzhou Evergrande på banen, som ifølge Football-oranje la inn et bud på rundt 500 millioner kroner i januar. Neres valgte å takke nei, og ble i Amsterdam. Etter dette skjedde det mye.

En siste desperat protest... Men det nyttet ikke - Ellingsrud kirke skal leies ut

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De hadde møtt opp med en siste desperat protest mot fristillingen og utleie av sin kjære Ellingsrud kirke, men man ante tidlig uråd på fellesrådets møte. - Er det noen her som har lyst å miste kirken sin? spurte Bjørn Engstrøm retorisk. Ingen hender gikk i været.

Sjekket ut aldersvennlige benker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jens Helgebostad (Bydel Stovner), Preben Winger (Bydel Nordre Aker), Eva Qvist (Bydel Sagene), Stein Mellbo (Bydel Østensjø) og Ole Hansen (Bydel Grünerløkka) deltok i kommunens medvirkningsprosess for å gjøre sentrum mer aldersvennlig. På den siste onsdagen i mai ble de med eldrebyråden på befaring for å se på de nye aldersvennlige benkene. Byvandringen gikk fra Fridtjof Nansens plass.

Lokalsykehusets venner klare for tog: - Hele dalen skal sammen til Aker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er ingen nyhet at Aker sykehus venner vil ha alle fire bydelene i Groruddalen samlet tilbake til Aker, men nå mener de det er ekstra viktig å være tydelige på at det er ønsket.  - Vi vet hvor overfylt det er på Ahus og det haster å få hele Groruddalen til Aker.

Liverpool ute etter Chelsea talent etter å ha imponert for England

Chelsea kan mest sannsynlig ikke kjøpe noen spillere de neste to overgangvinduene, men det betyr ikke at det mangler spillere, med spillere på akademi, andre og tredje lag og utlån så har de over 200 på kontrakt. Teamtalk skriver at Liverpool ønsker seg et av Chelsea sine talenter som en forsterkning allerede inn i neste sesong. Les: Pochettino dedikerer seieren til Tottenhams mest utskjelte Callum Hudson-Odoi regnes som et av Englands lovende spillere og imponerte i landslagspausen for England og Gareth Southgate. Chelsea-manager Maurizio Sarri har holdt fast ved sin «politikk» fra Napoli ogs

«Jeg ser deg»: Uklart om klarsynte

«Jeg ser deg» byr på lite nytt om klarsynte, og det virker som den er laget for å stille hovedpersonen Michael Winger i et bedre lys.
Les mer om:

Forsker på klarsynte

Torstein T. Røyne har i mer enn 30 år forsket på spesielle evner. 15. mars kommer dokumentaren "Jeg ser deg" om Michael Winger, som Torstein har jobbet tett med siden 2011.
Les mer om:

Klarsynte Michael Winger (36): – Jeg blir trist når jeg blir kalt bløffmaker

Han har sterkere magefølelse enn de fleste. Så sterk at han mener han kan se og føle ting vi andre ikke klarer. Nå kommer filmen om Michael Winger (36).
Les mer om:

«Åndenes Makt» felt i Pressens Faglige Utvalg

Det var mannens niese, Kari Flåteplass Bjørklund, som klaget det populære programmets tredje episode i høst inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU), skriver Kampanje. Hun mener programmet viste manglende omtanke for og hensyn til pårørende i episoden der den synske Michael Winger og programleder Tom Strømnæss navnga onkelen hennes og sa han var en person som går igjen i et hus eid av Støren Sportsskytterklubb. LES OGSÅ: Se den første traileren til «Mapplethorpe». Den nærmeste familien burde vært informert om at hennes onkel ville bli navngitt som spøkelse i programmet, mener Bjørklund.

Derfor ble «Åndenes Makt» klaget inn til PFU

Pressens Faglige Utvalg skal behandle klagen i neste uke. Programmet det dreier seg om, ble sendt på TVNorge i september i år, skriver Medier24. I episoden kommer Michael Winger som presenteres som synsk til forsamlingshuset på Støren. Han mener å registrere en eldre mann i huset. Etter hvert blir en mann omtalt med navn og bilde som et mulig spøkelse i huset. LES OGSÅ: Internasjonalt filmselskap kjøper norske Paradox. Mannen var onkelen til Kari F. Bjørklund som synes det er krenkende og absurd at onkelen skulle presenteres som spøkelse med navn og bilde på TV.

Steven Gerrard er også negativ til kunstgress

Rangers manager og Liverpool legende Steven Gerrard ledet laget sitt til 3-1 seier mot Kilmarnock i helgen.

Monaco tapte Supercupen og solgte viktig spiller samme helg

Rachid Ghezzal slapp å være med på lørdagens ydmykende tap mot Paris Saint-Germain, hvor Monaco tapte 4 – 0. Paris Saint-Germain vant Supercupen, mens Monaco mistet en av sine sentrale spillere.  Leicester som har spilt på seg ambisjoner på slutten av siste sesong kunne i går fortelle verden de hadde signert Rachid Ghezzal. Les: Manchester City-treneren har fått en ny favoritt-spiller #lcfc have agreed terms with AS Monaco for the transfer of winger Rachid Ghezzal!

Brasiliansk fyrverkeri kommer til Premier League

Den unge brasilianeren startet karrieren sin i brasilianske Corinthians i 2014. To år senere ble han hentet til Europa av franske Bordeaux. Nå gjør han seg klar for spill i verdens tøffeste liga. Malcom har herjet i Ligue 1 forrige sesong, noe som har fått Jose Mourinho til å følge ekstra nøye med.