Nyheter om Wilson


Anne Hathaway og Rebel Wilson som snodige svindlere

Det blir full baluba (#hvisdeterlovåsi) i Anne Hathaway og Rebel Wilsons kommende film. I The Hustle, som er en ny versjon av Dirty Rotten Scoundrels fra 1988, som igjen var en ny versjon av Bedtime Stories fra 1964, spiller stjernene to svindlere som teamer opp for å lure menn med spenn. Én av dem er dog mer proff enn den andre og må lære opp sin nye, klumsete partner – gjett hvem som spiller hvem?

Ti døde i brann hos Flamengo

Ti er døde etter en brann på treningsanlegget til den brasilianske fotballklubben Flamengo, melder det statlige nyhetsbyrået Agencia Brasil. Brannen skal ha funnet sted på en del av anlegget hvor klubbens ungdomsspillere sover. Flamengo er en av de største og mest populære fotballklubbene i Brasil. Guvernøren i Rio de Janeiro, Wilson Witzel, har erklært at byen vil sørge i tre dager for å minnes de døde.

Rebel Wilson fanget i en romantisk komedie – se trailer!

Stjernene stiller for Netflix.
Les mer om:

Moi og Southampton slått ut av Championship-lag

Liverpool-eide Harry Wilson hentet opp Southamptons tomålsledelse. I straffesparkkonkurransen ble Nathan Redmond syndebukk.
Les mer om:

Joshua King kan miste spissmakker

Åtte mål og fem målgivende på 15 kamper i Premier League. Dette er gode tall for en spiss og for klubben, som nå ligger fattige 3 poeng bak Manchster United på tabellen. Callum Wilson har scoret like mange mål frem til desember, som han gjorde tilsammen på 28 kamper forrige sesong. Dette har selvfølgelig flere toppklubber fått med seg, som nå sikter seg inn på å plukke de beste fra klubber som Bournemouth. Three touches. Three goals. One matchball to take home for @afcbournemouth's Callum Wilson.

Sangstjernen Nancy Wilson er død – ble 81 år gammel

Den prisvinnende artisten sovnet stille inn etter lang tids sykdom.
Les mer om:

Nancy Wilson (81) er død

Den legendariske artisten Nancy Wilson er død, 81 år gammel.
Les mer om:

Liverpool har en fantastisk skuddfot på lager – galskap å ikke hente frem?

Han er midtbanespiller og har scoret 8 mål på 18 kamper. Har Liverpool egentlig råd til å ikke ha 21-åringen i egen tropp? Harry Wilson har fått veteran og Derby-trener Lampard til å gni seg i øynene etter noen spektaktulære prestasjoner på banen. Senest på lørdag mot Swansea, bendte han inn et skudd fra laaangt hold. Da ble det to scoringer i 2-1-seieren til Derby. We could watch this over and over.

Lampard: «Ja, vi kan miste toppscoreren vår i januar»

Han er toppscoreren til Frank Lampard. Nå bekrefter Derby-treneren at han risikerer å miste 21-åringen i januar. Dette må være en managers mareritt. Harry Wilson har dunket inn 8 mål for Championship-klubben og leverte en enestående kamp mot Swanse på lørdag med begge målene i 2-1-seieren. We could watch this over and over.

Endelig seier for Kings Bournemouth

Joshua King og Bournemouth vant 2–1 mot Huddersfield, lagets første seier etter fire strake tap i Premier League. Ryan Fraser og Callum Wilson scoret for Bournemouth, mens Terence Kongolo reduserte for Huddersfield.

Trodde knapt sine egne øyne da millionæren Bob (89) dukket opp på skolen

Businessmannen Bob Wilson (89) ville gjerne gi noe tilbake til brannofrene etter de voldsomme skogbrannene i California. – Han kjenner oss ikke engang, sa en rørt elev.
Les mer om:

To scoret sine første mål for Three Lions i kveld

Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i privatlandskampen mot USA. Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i sin femte A-landskamp. I en alder av 20 år og 39 dager, ble han den nest yngste målscoreren i Gareth Southgates tid som engelsk landslagssjef, kun bak Marcus Rashford som scoret i en alder av 19 år og 308 dager mot Slovakia i september 2017. Han ble også den nest yngste Liverpool-spilleren å score England. Trent Alexander-Arnold scores his first ever England goal pic.twitter.com/EE5ZG11aqV — LFC Globe (@LFCGlobeUK) 15.

Når overgangsvinduet åpner kan Joshua King miste spisskollega

Callum Wilson har bare blitt bedre og bedre og denne sesongen har han levert knallbra. Det er ikke bare vi som sitter å ser på som har latt seg imponere av seks mål og syv målgivende.  Bournemouth manager Eddie Howe priser seg lykkelig over å ha både den norske kraftspilleren Joshua King og Callum Wilson. – Kind er forøvrig skadet og er ikke med på dagens kamp mot Newcastle og ei heller med i den norske troppen mot Slovenia og Kypros.

Er han god nok for topp 4?

Chelsea har blitt linket til en sjokk-overgang for formspiller Callum Wilson, og prislappen skal være rundt £35m. Maurizio Sarri trenger sårt forsterkninger på topp og ønsker å hente Bournemouth-angriperen allerede i januar. Wilson har hatt en imponerende start på sesongen med 7 scoringer så langt. Han kom også med i sin første landslagstropp for England tidligere denne uken. Chelsea har også vært koblet til Mauro Icardi, men skal ha blitt skremt av prislappen på hele £90m.

Kings spissmakker tatt ut på landslaget

Gareth Southgate har bestemt seg for å gi Callum Wilson sjansen på det engelske landslaget.
Les mer om:

Eidesvik handler seks skip

Rederiet Wilson ASA har inngått en kontrakt på kjøp av seks skip til en samlet sum av 94 millioner kroner.
Les mer om:

Ti filmer om kjente musikere du MÅ se – og fem du glatt kan hoppe over

I neste uke har «Bohemian Rhapsody» norgespremiere. Filmen som følger karrieren til det britiske rockebandet Queen og dets ikoniske frontmann Freddie Mercury (1946 – 1991), spilt av Rami Malek, har ligget i støpeskjeen i mange år.

«Ikke særlig attraktivt å være trener i England»

Det er ingen hemmelighet at José Mourinho sin tid som manager i Manchester United går mot slutten. Hadde det ikke vært for at han klarte å snu 0-2 til 3-2 mot Newcastle i helgen Premier League kamp ville han trolig vært ute av portene på Old Trafford denne uken. Nå har Manchester United klatret opp til 8.plass, men ingenting annet enn topp fire er akseptabelt. Les: Mourinho om menneskejakten: «Hvis det er et problem med Brexit, er det min feil» Om han skulle ryke, er franske Zinedine Zidane i følge alle eksperter den som befinner seg øverst på ønskelisten.

Scott Wilson (76) er død

«The Walking Dead»-skuespilleren Scott Wilson døde 76 år gammel.
Les mer om:

Knallåpning for NHL-mesterne – nøkkelmann utestengt i 20 kamper

(Capitals-Bruins 7–0) Washington Capitals åpnet NHL-sesongen med å knuse stakkars Boston Bruins. Det skjedde uten vingen Tom Wilson (24), som må stå over 20 kamper og får en gigantbot etter en fryktelig takling av svenske Oskar Sundqvist (24) i sesongoppkjøringen.
Les mer om:

NHL-spiller utestengt i 20 kamper etter grisetakling

Washington Capitals-spilleren Tom Wilson risikerer å bli utestengt på livstid om han fortsetter å takle like stygt som han gjorde mot Oscar Sundqvist.

Har ikke glemt OL-nedturen. Er ikke i tvil når Rodal utfordrer ham til en endelig superduell

Vebjørn Rodal vant OL-gull. Wilson Kipketer vant alt annet. Nå vil de en gang for alle fastslå hvem som er best.
Les mer om:

Tidligere verdensrekordholder om norsk suksess: – Inspirasjonen kan slå feil ut

Den tidligere verdensrekordholderen på 800 meter, Wilson Kipketer, mener at man ikke kan inspirere alle til å gjøre som Ingebrigtsen-brødrene. 
Les mer om:

Kongen på Old Trafford blir dessverre aldri glemt

Når motstanderen står halvveis ut mot midtbanesirkelen er det ikke mange på Old Trafford som holder pusten. Etter Harry Wilson har dette endret seg. Les også: Lampard: Mourinho fikk meg til å tro jeg var bedre enn jeg var Sorry, Mourinho, men vi tåler å se scoringen en gang til. Pretty sure Harry Wilson has scored the greatest free-kick ever at Old Trafford pic.twitter.com/iamVdl6ZSI — Roar Of The Kop (@_RoarOfTheKop_) September 25, 2018 Uansett hvem du heier på, dette er et kunstverk! Skal ikke være mulig på Oldt Trafford! Les: Mourinho har mistet det siste av autoritet på Old Trafford
Les mer om:

Liverpool-spiller sendte United ut av cupen

Liverpool-spiller Harry Wilson blir nok ikke mindre populær på Anfield etter gårsdagen. Den talentfulle 21-åringen hadde en av sine største dager på fotballbanen da han tirsdag kveld var med å sende Manchester United ut av ligacupen på straffespark for sin utlånsklubb Derby. Fem minutter på overtid sørget innbytter Marouane Fellaini for at det ble straffesparkkonkurranse da han utlignet til 2-2.