Nyheter om Wilson


Marcelo Bielsa vet ikke om han fortsetter i Leeds

Manager Marcelo Bielsa vet ikke om han vil bli i Leeds, men hvis klubben ber han om å fortsette, vil han vurdere det.  Leeds tapte kvalifiseringskampen mot Frank Lampards Derby og mister muligheten for opprykk til Premier League. På den påfølgende pressekonferansen ble Marcelo Biasas spurt om fremtiden:  Som du sikkert forstår, er det ikke hensiktsmessig å snakke om det akkurat nå. Men hvis klubben gir meg muligheten til å fortsette, vil jeg lytte til henvendelsen. Les: Henter Chelsea legende som Maurizio Sarri erstatter «Det er en smertefull situasjon, og vi er veldig skuffet.

Trakk flest til norske kinosaler i helgen

Så har Pokémon-verdenen kommer til liv. «Pokémon: Detective Pikachu» fikk norgespremmiere 10. mai og ble besøkt av hele 55.217 kingjengere i helgen som gikk. «Avengers: Endgame», som fikk premiere 24. april, skyves dermed ned på andreplass med 28.470 besøk i helgen. Totalbesøket til superheltene er likevel fryktinngytende: Hele 453.613 billetter har gått ut siden premieren. LES OGSÅ: GAFFAs anmeldelse av «Pokémon: Detective Pikachu». På tredjeplassen etter helgens visninger finner vi en annen nykommer, «The Hustle» med Anne Hathaway og Rebel Wilson i rollene.

«The Hustle»: Gammel historie, nye vitser

Filmanmeldelse: Én og en halv time passerer fort i selskap med Anne Hathaway og Rebel Wilson.

Billie Eilish tar The Office-quiz med Rainn Wilson

Hvor mange ganger har du sett  The Office? En av seriens største fans er 17 år unge Billie Eilish. Den ferske superstjernen hevder at hun har sett den amerikanske versjonen hele 12 ganger, og blir derfor testet av seriens kanskje største fan-favoritt. Rainn Wilson aka Dwight Schrute tropper derfor opp på døren til Billie aka William Eyelash med en solid The Office-quiz. Festlig fakta: På sangen «My Strange Addiction» sampler Billie og produsent/låtskriver-broren FINNEAS deler av The Office-episoden «Threat Level Midnight». Kos deg: Billie har på rekordtid gått fra by:Larm-gig til å bli verden
Les mer om:

Kings Bournemouth reddet poeng

Bournemouth så lenge ut til å gå på sitt fjerde tap på fem Premier League-kamper, men en sen scoring av måltyven Callum Wilson reddet 3-3 mot Southampton.
Les mer om:

Symfonisk om voldtekt

Jenny Wilson følger opp fjorårets suksess med soundtracket til en film hvor vi selv er nødt å framkalle de brutale bildene.
Les mer om:

Stjernespekket Bond-presentasjon på Jamaica

Den 25. filmen om James Bond er ventet å være skuespiller Daniel Craigs siste film i rollen. Produsentene bak filmen valgte Jamaica og forfatter Ian Flemmings egen villa GoldenEye som sted for avsløringen av flere nyheter om filmen. I direktesendt overføring på Twitter fortalte produsentene Michael Wilson og Barbara Broccoli, og flere av de mest sentrale skuespillerne, om filmen. Deler av jubileumsfilmen er spilt inn i Norge, nærmere bestemt i Nittedal i Akershus. Innspillingen fant sted mellom 25. mars og 2.

Jennifer Lopez er tilbake på filmlerretet

Ifølge filmbransjebladet Variety skal Lopez og Wilson slå sine skuespillermuskler sammen og skape søt musikk i en ny film som baserer seg på en serieroman, signert Bobby Crosby. Lopez spiller noe hun kan, nemlig popstjerne. Rett før hun skal gi kjæresten sin sitt ja, foran et folkehav i Madison Square Garden, finner hun ut at han har vært utro. LES OGSÅ: Roman Polanski saksøker Oscar-Akademiet etter utestengelsen. Lopez’ rollefigur får det for seg at hun i stedet kan gifte seg med en hvilken som helst annen mann.
Les mer om:

Leeds har blinket seg ut Liverpool angreps duo

Leeds spilte i går mot Wigan med en mann mer på banen i 75 minutter, men klarte likevel å tape 1 – 2 og dermed ga de fra seg tre poeng i kampen om opprykk til Premier League.

Blir tidenes best betalte NFL spiller

Russell Wilson blir den høyest betalte spilleren i NFL-historien etter at han signerte en ny fireårig kontrakt med Seattle Seahawks. 30-åringens forlengelse, som gjelder til  slutten av 2022-23 sesongen, vil angivelig koste 140 million dollar,  35 millioner dollar per år. – Han slår dermed Green Bay Packers avtale fra august i fjor med Aaron Rodgers på 33,5 millioner dollar pr sesong. Via sin Twitter-feed sa Wilson i en video: «Hei Seattle, la oss ta det!» Les: Manchester United må mer enn doble det Barcelona betalte Liverpool SEATTLE. Let’s get it.

Justin Bieber saksøkes etter påkjørsel

God bedring! Justin Bieber + kjøretøy + paparazzi er en farlig kombo. I 2017 endte han opp med å kjøre på en fotograf, men til Justins forsvar, så var ulykken nesten uungåelig. Det var som vanlig full baluba da artisten gikk til bilen sin etter en gudstjeneste i Beverly Hills. Justin gasset på for å forlate stedet, men videojournalisten William Wilson stod nært bilen og ble derfor truffet. Se video: Som du ser i snutten ovenfor:  Justin stopper selvfølgelig bilen, går ut og prøver å hjelpe til, og blir værende på åstedet for å avgi forklaring.

– Alle elever skal ha det bra på skolen

Den kritiske tilsynsrapporten vedrørende Greveløkka skole ble tema i formannskapet onsdag. Kommunalsjef Dordy Wilson sier at det grunnleggende er å sørge for at alle elever har det bra i Hamar-skolen.
Les mer om:

Manchester United kan faktisk ende opp på 10.plass

Huddersfield og Fulham er allerede Championship-klubber neste sesong. Men hva med resten av Premier League-tabellen, hvem kan ende hvor når det gjestår seks kamper? Talksport har brukt noen timer på å regne seg frem til de mulige scenarioene i verdens tøffeste liga, så vi tillater oss å henge oss på. Her er de teoretiske mulighetene for de ulike klubbene, en slags himmel og helvete analyse: HUDDERSFIELD Best mulige: 18. plass Dårligst mulige: 20. plass FULHAM Best mulige: 18. plass Dårligst mulige: 20. plass CARDIFF Best mulige: 8. plass Dårligst mulige: 20.

Hvis du har sett Us, så skjønte du neppe alt

Spoleringsalarm! Handlingen røpes nedenfor. Hvis du ikke har sett Us, får du ikke lov til å lese videre. Etter Oscar-suksessen Get Out har Jordan Peele igjen truffet spikeren på hodet med sin nye «social horror». Us dro inn 607 millioner kroner (71 millioner dollar) på kino i Nord-Amerika i premierehelgen, noe ingen andre originale skrekkfilmer har klart tidligere. Ekstra rått ettersom produksjonsbudsjettet (20 millioner dollar) ble spilt inn mer enn tre ganger på tre dager. I Norge ble tallet for Us 1,89 millioner kroner og 2. plass på kino.

Fans stusser over utseendet til Andy i traileren til Toy Story 4

Er Andy i Toy Story skjønnhetsindustriens nyeste offer? Traileren til den fjerde spillefilmen i serien får fans til å undre. Pixar-godgutten ser nemlig ut til å ha fått et helt nytt fjes i Toy Story 4. Først, ta en titt på traileren: Mange fans reagerer nå sterkt via Twitter. Ikke fordi filmen introduserer en suicidal spork*, men fordi menneskebarnet Andy nå altså ser litt annerledes ut i fjeset. (*Spork er en skje- og gaffel-kombo) Se litt av gjøneriet nedenfor. Andy from Toy Story will go down in history as the youngest child on Earth to go through intense facial reconstruction surgery 4 t

– Mange har kommet fra intet og allikevel blitt til noe

Callum Wilson har møtt mye motgang på veien mot toppen.
Les mer om:

Trommeslager Hal Blaine er død

Hal Blaine, som spilte trommer i den kjente gruppen The Wrecking Crew, er død. Det skriver Variety. Han ble 90 år gammel. Familien hans har også bekreftet det i et innlegg på Facebook. LES OGSÅ: John Mayer besøker to norske byer denne høsten. Blaine spilte trommer på en rekke klassikere, blant annet Ronettes’ Be My Baby, The Beach Boys’ Pet Sounds og Good Vibrations, The Crystals’ He’s a Rebel, Simon & Garfunkels Mrs. Robinson og Bridge Over Troubled Water – for å nevne noen. Han ga også ut en rekke soloalbum på 60-tallet. I’m so sad, I don’t know what to say.

Klassisk soul med sterke harmonier

Fem unge herrer med forbilder som Jackie Wilson, Curtis Mayfield og The Impressions.
Les mer om:

Brendan Rodgers får milliarder av overgangskroner å leke seg med

Nå er ikke The Sun kjent for å holde igjen. Vi velger likevel å ta med påstanden som varsler at Leicester blir en av de mest aktive klubbene på sommerens overgangsmarked. Brendan Rodgers fikk hastverk da Leicester kvittet seg med Claude Puel. Celtic måtte motvillig tillate at manageren deres gikk inn i samtaler med Premier League-klubben. Og noen timer senere var det over. Har nok visst det lenge at han skulle tilbake.

Anne Hathaway og Rebel Wilson som snodige svindlere

Det blir full baluba (#hvisdeterlovåsi) i Anne Hathaway og Rebel Wilsons kommende film. I The Hustle, som er en ny versjon av Dirty Rotten Scoundrels fra 1988, som igjen var en ny versjon av Bedtime Stories fra 1964, spiller stjernene to svindlere som teamer opp for å lure menn med spenn. Én av dem er dog mer proff enn den andre og må lære opp sin nye, klumsete partner – gjett hvem som spiller hvem?

Ti døde i brann hos Flamengo

Ti er døde etter en brann på treningsanlegget til den brasilianske fotballklubben Flamengo, melder det statlige nyhetsbyrået Agencia Brasil. Brannen skal ha funnet sted på en del av anlegget hvor klubbens ungdomsspillere sover. Flamengo er en av de største og mest populære fotballklubbene i Brasil. Guvernøren i Rio de Janeiro, Wilson Witzel, har erklært at byen vil sørge i tre dager for å minnes de døde.

Rebel Wilson fanget i en romantisk komedie – se trailer!

Stjernene stiller for Netflix.
Les mer om:

Moi og Southampton slått ut av Championship-lag

Liverpool-eide Harry Wilson hentet opp Southamptons tomålsledelse. I straffesparkkonkurransen ble Nathan Redmond syndebukk.
Les mer om:

Joshua King kan miste spissmakker

Åtte mål og fem målgivende på 15 kamper i Premier League. Dette er gode tall for en spiss og for klubben, som nå ligger fattige 3 poeng bak Manchster United på tabellen. Callum Wilson har scoret like mange mål frem til desember, som han gjorde tilsammen på 28 kamper forrige sesong. Dette har selvfølgelig flere toppklubber fått med seg, som nå sikter seg inn på å plukke de beste fra klubber som Bournemouth. Three touches. Three goals. One matchball to take home for @afcbournemouth's Callum Wilson.

Sangstjernen Nancy Wilson er død – ble 81 år gammel

Den prisvinnende artisten sovnet stille inn etter lang tids sykdom.
Les mer om: