Nyheter om Wilson


Foo Fighters-trommis med stjernespekket gjesteliste på nytt album

Albumet har fått tittelen Get the Money, og byr på en lang liste kjente gjesteartister. Vi finner blant annet Foo Fighters-kollegene Dave Grohl og Pat Smear på vokal og gitar på flere av låtene. Men det stopper ikke der. Queen-trommeslager Roger Taylor, gitarist Joe Walsh kjent fra blant andre Eagles. Guns N’ Roses-bassist Duff McKagan er med, det samme er Level 42-sanger og bassist Mark King.
Les mer om:

Steven Gerrard får supermann i dress fra Premier League

Alle ledd teller på veien mot å bli kongen på haugen i Glasgow og Skottland. Nå hentes det inn en ny direktør til Rangers med helt spesielle evner. Ross Wilson har fortsatt ikke rundet 40, men har likevel jobbet seg opp og frem i Premier League. Dette skal nå Rangers dra nytte av de kommende årene. Les: Ferguson så tidlig at Klopp ville skape problemer for United Wilson kom til Southampton i 2015 til stillingen som direktør i speideravdelingen.

Hynne videre til semifinale

Hedda Hynne stoler på spurten sin og legger seg bak i feltet i åpningen. 29-åringen avanserer til 3.-plass og kaprer dermed en direkteplass i semifinalen med tiden 2.02,49. Favoritten Ajee Wilson er best med 2.02,10, mens Halimah Nakaayi løper på 2.02,33 og tar 2.-plassen.
Les mer om:

VAR-annullert King-mål

Bournemouth tok sin aller første bortesiger mot Southampton med 3-1 i sørkyst-derbyet i Premier League fredag kveld, og kleiv opp til ein sterk tredjeplass på tabellen. Joshua King kom ikkje på scoringslista. Han avslutta eit angrep med å setje ballen i mål, men var hårfint offside. King rakk å juble, men det var før dommaren konsulterte VAR og annullerte. Då leia allereie Bornemouth 1-0 etter scoring av Nathan Aké. Like før pause sette Harry Wilson inn 2-0.

Nazi-satiren med Scarlett Johansson kan bli Oscar-film?

Kritikerne mener at Jojo Rabbit er midt på treet. Nesten bokstavelig talt, jamfør 53 av 100 poeng hos Metacritic. Men folket elsker. I alle fall deltakerne hos store Toronto Film Festival, hvor førvisningen fikk mest stemmer av publikum og dermed vant People’s Choice Award. (Offisiell premiere er 18.

18-åring arrestert: Ville «skyte 400 personer for moro skyld»

Alexis Wilson (18) ble arrestert mandag etter å angivelig ha fortalt en medarbeider om hva hun ønsket å gjøre med sin nye AK-47.
Les mer om:

Stephen Kings nye film er en grøsser om gress

Children of the Corn Grass I dag forventet du neppe å se traileren til en skrekkfilm om gress? Men så feil kan man ta. Nedenfor ser du nemlig traileren til In the Tall Grass. Filmen er basert på Stephen King og hans sønn Joseph Hillström King alias Joe Hill sin novella (eller om du vil; kortroman) med samme navn. It Chapter Two hadde nettopp premiere, men allerede nå får vi altså enda en film fra skrekkveteranen. Til tross for blandet respons har den nye runden med Pennywise the Dancing Clown allerede dratt inn nesten 3 milliarder kroner på kino.

King-assist i Bournemouth-seier

Joshua King sto for en målgivende pasning da hans Bournemouth tok en solid 3-1-seier hjemme mot Everton i Premier League søndag. Nordmannen var nest sist på ballen da Callum Wilson scoret 1-0, og han skaffet frisparket som ga 2-1.

– Har ikke tid til å gifte meg

«Marry Me» er en romantisk komedie, der Lopez (50) har Owen Wilson som motspiller. – Filmen har et album som følger det, så jeg har det litt travelt nå. Og frem til oktober har han World Series i baseball. Det gjenstår for oss å finne en dag, finne en tid, og holde den av, men vi snakker definitivt om det, sier Lopez ifølge Entertainment Weekly. Paret har datet siden februar 2017, og i mars i år fridde Rodriguez (44). LES OGSÅ: Sjokknyhet fra Nicki Minaj. – Ekteskap er viktig for oss begge. Vi kommer begge fra tradisjonelle familier og ønsker det. Alle vil ha noen å bli gamle sammen med.
Les mer om:

Agüero-dobbel ga City-seier

Sergio Agüero fortsetter å bøtte inn mål for Manchester City. Han scoret to ganger i 3-1-seieren borte Bournemouth søndag. Sterling scoret også for City. Harry Wilson scoret for Bournemouth. Joshua King spilte fra start, men klarte ikke å markere seg.

– Hadde Agüero vært født i England, hadde han vært der oppe og truet Shearer

Liverpool-eiendommen Harry Wilson tente Bournemouth-håpet mot Manchester City, men det ble slukket av Sergio Agüero.

Lanserer kampanje for å få tilbake Netflix-serie

Bare fire og en halv måned etter den andre sesongen av den kritikerroste serien «The OA» ble sluppet på Netflix kom de med nyheten om at den også ble den siste. Dermed ser det ut til at fansen aldri får vite hvordan det egentlig går med serien fra Brit Marling og Zal Batmanglij. Eller gjør det egentlig det? LES OGSÅ: Quentin Tarantino har laget en av årets beste filmer. Brit Marling spiller selv hovedrollen som en adoptert blind kvinne som forsvinner i syv år.

Strandbryllup for «Grey's Anatomy»-stjerne

Camilla Luddington, best kjent som legen Jo Wilson, i den populære TV-serien giftet seg lørdag med kjæresten Matthew Alan i et romantisk strandbryllup i California

King scoret i Bournemouth-seier

Joshua King åpnet målkontoen for sesongen da han sendte Bournemouth i ledelsen fra straffemerket etter to minutter i 2-1 seieren over Aston Villa. Harry Wilson doblet ledelsen for Bournemouth, mens Douglas Soares scoret for Aston Villa.
Les mer om:

King åpnet målkontoen

Joshua King scoret sitt første mål for sesongen da han var sikker fra straffemerket mot Aston Villa. Harry Wilson doblet for gjestene, mens Douglas Luiz reduserte for Villa.
Les mer om:

Crazy Rich Asian møter Game of Thrones i julefilm

Internett mener dog at smakesnutten avslører for mye. Emilia Clarke (alias Daenerys of the House Targaryen, the First of Her Name, The Unburnt, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Queen of Meereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Protector of the Realm, Lady Regent of the Seven Kingdoms, Breaker of Chains and Mother of Dragons) er klar i sin første filmrolle post Game of Thrones. Tidligere har vi sett henne i søte, men sørgelige Me Before You.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth separert

En representant for paret opplyser lørdag at de to har besluttet at et brudd er det beste for de to så lenge de har «seg selv og sine karrierer» i fokus. De vil fortsette å ha delt omsorg for alle dyrene de har sammen. De ber om å få være i fred. Det var People Magazine som først meldte om bruddet lørdag. LES OGSÅ: Anmeldelse av Jonathan Wilson på Øya. Cyrus og Hemsworth feiret i juni ti års av-og-på-forhold. Cyrus avfeide da rykter om brudd og la ut en skjermdump på Twitter av et oppslag om mulig brudd. – Gratulerer med tiårsjubileet, kjære.

Spissen har ikke debutert for Liverpool enda, det skjer ikke neste sesong heller

Det er et klart skritt i riktig retning når Liverpool nå låner sin 21 år gamle spiss Taiwo Awoniyi til Mainz i Bundesliga istedenfor belgisk fotball.  Siden 2015 har den nigerianske meget talentfulle spissen vært eid av Liverpool, men han har ennå ikke debutert – Det kommer ikke til å skje neste sesong heller. Les: ESPN: Liverpool i forhandlinger om Harry Wilson Spissen er er leid ut til Mainzi i et år. We have agreed a deal to sign Taiwo Awoniyi on loan from @LFC for this season, subject to international clearance and a medical.

Jürgen Klopp har lært Liverpool-spillerne å henge dagevis utenfor klippen

Jürgen Klopp er allerede en gigant som manager. Når vi hører hvordan han arbeider, forstår vi mer av hvor langt Liverpool egentlig kan komme med tyskeren ved roret. «They are fucking mental giants», kalte Liverpool-manageren sine spillere etter Champions League-triumfen. Og hvem henter frem og bygger opp disse gigantene? In Klopp we trust. BIG Klopp hug for Sadio on green screen day pic.twitter.com/rkTxyw61ID — Liverpool FC (@LFC) August 6, 2019 -Se her, hvis en spiller er uten talent kan jeg ikke gjøre ham stor. Men når det kommer til den mentale biten tror jeg vi mennesker har det i oss.

Bekreftet: Wayne Rooney is back!

Det var ikke så mange som hadde fått det med seg før Wayne Rooney landet på Heathrow på tirsdag. Noen timer senere var kontrakten signert. Selv om Derby må smøre seg med tålmodighet til januar 2020 før de kan sette utpå United-legenden, er det formelle på plass. Les: Liverpool i forhandlinger om Harry Wilson Det blir en 1 1/2-årsavtale med opsjon på ett år til for fotballsparkeren Rooney.

Arturo Vidal på flyttefot: «Jeg ville gått i krigen med denne manageren»

Vidal fikk ganske godt med spilletid forrige sesong, men har likevel ikke helt kommet på plass hos Barcelona etter at han forlot München i 2018. Når Frenkie de Jong sørger for at han rykker bakover i køen for spilletid, letes det etter alternative løsninger. Og én løsning finnes hos hans tidligere Juventus-general, Antonio Conte. Inter Milan-manageren skal ifølge FcInterNews nå  jobbe knallhard for å leie Vidal for sesongen.

ESPN: Liverpool i forhandlinger om Harry Wilson

Jürgen Klopp er ikke klar for å slippe 22-åringen, men når det fortsatt ikke er plass til spissen på kamparenaen, er spilletid alfa omega. Og det kan Wilson få i Premier League gjennom spill for Bournemouth. Både Newcastle og Aston Villa skal ha forsøkt å leie Liverpool-spilleren, men ifølge ESPNs kilde er Bournemouth og Liverpool nå i sluttfasen av forhandlingene om lånebeløpet. Les: Nå skjer det: Wayne Rooney signerer drømmekontrakt i England! For at Liverpool skal takke ja, må det stilles garantier for at Wilson får et minimum med spilletid.

Nå skjer det: Wayne Rooney signerer drømmekontrakt i England!

Vi sa det allerede da han satte seg på flyet til USA og spill i MLS i 2018: Rooney skal tilbake! Nå skal United-legenden igjen sette sine føtter på engelske gressmatter. Nå blir det riktignok utenfor de største arenaene i første omgang, men med overgang til Derby, kan det like gjerne bli gjensyn med spill i Premier League om ett år. Så hva skjer, egentlig? På tirsdag morgen ble den tidligere engelske landslagskapteinen observert på Heathrow. Ifølge Sky Sports dreier det seg ikke om en forsinket ferie.

Manchester United, here I come

Det har hele tiden vært snakk om Bruno Fernandes, men etter at portugiseren har sendt ut røyksignaler om at han foretrekker Tottenham, har United skiftet retning. Nå vet vi ikke hvordan spanske AS har fått med seg hva som skjer på kammerset på Old Trafford, men hevder at en Eriksen-overgang til United er nær. Les: Nå skjer det: Wayne Rooney signerer drømmekontrakt i England! Pogba ut – Eriksen inn? Yes, we desperately need a midfielder but even if there was any glimmer of truth to this why would we want a player who’s seemingly ‘downing tools’ at Spurs to move to a club in a worse position?

Netflix kansellerer kritikerrost serie etter to sesonger

Det er Deadline som bringer nyheten om at serien til Brit Marling og Zal Batmanglij ikke blir fornyet for en tredje sesong. I serien spilte Marling en adoptert blind kvinne som forsvinner i syv år.