Nyheter om Wilson


Leeds har blinket seg ut Liverpool angreps duo

Leeds spilte i går mot Wigan med en mann mer på banen i 75 minutter, men klarte likevel å tape 1 – 2 og dermed ga de fra seg tre poeng i kampen om opprykk til Premier League.

Blir tidenes best betalte NFL spiller

Russell Wilson blir den høyest betalte spilleren i NFL-historien etter at han signerte en ny fireårig kontrakt med Seattle Seahawks. 30-åringens forlengelse, som gjelder til  slutten av 2022-23 sesongen, vil angivelig koste 140 million dollar,  35 millioner dollar per år. – Han slår dermed Green Bay Packers avtale fra august i fjor med Aaron Rodgers på 33,5 millioner dollar pr sesong. Via sin Twitter-feed sa Wilson i en video: «Hei Seattle, la oss ta det!» Les: Manchester United må mer enn doble det Barcelona betalte Liverpool SEATTLE. Let’s get it.

Justin Bieber saksøkes etter påkjørsel

God bedring! Justin Bieber + kjøretøy + paparazzi er en farlig kombo. I 2017 endte han opp med å kjøre på en fotograf, men til Justins forsvar, så var ulykken nesten uungåelig. Det var som vanlig full baluba da artisten gikk til bilen sin etter en gudstjeneste i Beverly Hills. Justin gasset på for å forlate stedet, men videojournalisten William Wilson stod nært bilen og ble derfor truffet. Se video: Som du ser i snutten ovenfor:  Justin stopper selvfølgelig bilen, går ut og prøver å hjelpe til, og blir værende på åstedet for å avgi forklaring.

– Alle elever skal ha det bra på skolen

Den kritiske tilsynsrapporten vedrørende Greveløkka skole ble tema i formannskapet onsdag. Kommunalsjef Dordy Wilson sier at det grunnleggende er å sørge for at alle elever har det bra i Hamar-skolen.
Les mer om:

Manchester United kan faktisk ende opp på 10.plass

Huddersfield og Fulham er allerede Championship-klubber neste sesong. Men hva med resten av Premier League-tabellen, hvem kan ende hvor når det gjestår seks kamper? Talksport har brukt noen timer på å regne seg frem til de mulige scenarioene i verdens tøffeste liga, så vi tillater oss å henge oss på. Her er de teoretiske mulighetene for de ulike klubbene, en slags himmel og helvete analyse: HUDDERSFIELD Best mulige: 18. plass Dårligst mulige: 20. plass FULHAM Best mulige: 18. plass Dårligst mulige: 20. plass CARDIFF Best mulige: 8. plass Dårligst mulige: 20.

Hvis du har sett Us, så skjønte du neppe alt

Spoleringsalarm! Handlingen røpes nedenfor. Hvis du ikke har sett Us, får du ikke lov til å lese videre. Etter Oscar-suksessen Get Out har Jordan Peele igjen truffet spikeren på hodet med sin nye «social horror». Us dro inn 607 millioner kroner (71 millioner dollar) på kino i Nord-Amerika i premierehelgen, noe ingen andre originale skrekkfilmer har klart tidligere. Ekstra rått ettersom produksjonsbudsjettet (20 millioner dollar) ble spilt inn mer enn tre ganger på tre dager. I Norge ble tallet for Us 1,89 millioner kroner og 2. plass på kino.

Fans stusser over utseendet til Andy i traileren til Toy Story 4

Er Andy i Toy Story skjønnhetsindustriens nyeste offer? Traileren til den fjerde spillefilmen i serien får fans til å undre. Pixar-godgutten ser nemlig ut til å ha fått et helt nytt fjes i Toy Story 4. Først, ta en titt på traileren: Mange fans reagerer nå sterkt via Twitter. Ikke fordi filmen introduserer en suicidal spork*, men fordi menneskebarnet Andy nå altså ser litt annerledes ut i fjeset. (*Spork er en skje- og gaffel-kombo) Se litt av gjøneriet nedenfor. Andy from Toy Story will go down in history as the youngest child on Earth to go through intense facial reconstruction surgery 4 t

– Mange har kommet fra intet og allikevel blitt til noe

Callum Wilson har møtt mye motgang på veien mot toppen.
Les mer om:

Trommeslager Hal Blaine er død

Hal Blaine, som spilte trommer i den kjente gruppen The Wrecking Crew, er død. Det skriver Variety. Han ble 90 år gammel. Familien hans har også bekreftet det i et innlegg på Facebook. LES OGSÅ: John Mayer besøker to norske byer denne høsten. Blaine spilte trommer på en rekke klassikere, blant annet Ronettes’ Be My Baby, The Beach Boys’ Pet Sounds og Good Vibrations, The Crystals’ He’s a Rebel, Simon & Garfunkels Mrs. Robinson og Bridge Over Troubled Water – for å nevne noen. Han ga også ut en rekke soloalbum på 60-tallet. I’m so sad, I don’t know what to say.

Klassisk soul med sterke harmonier

Fem unge herrer med forbilder som Jackie Wilson, Curtis Mayfield og The Impressions.
Les mer om:

Brendan Rodgers får milliarder av overgangskroner å leke seg med

Nå er ikke The Sun kjent for å holde igjen. Vi velger likevel å ta med påstanden som varsler at Leicester blir en av de mest aktive klubbene på sommerens overgangsmarked. Brendan Rodgers fikk hastverk da Leicester kvittet seg med Claude Puel. Celtic måtte motvillig tillate at manageren deres gikk inn i samtaler med Premier League-klubben. Og noen timer senere var det over. Har nok visst det lenge at han skulle tilbake.

Anne Hathaway og Rebel Wilson som snodige svindlere

Det blir full baluba (#hvisdeterlovåsi) i Anne Hathaway og Rebel Wilsons kommende film. I The Hustle, som er en ny versjon av Dirty Rotten Scoundrels fra 1988, som igjen var en ny versjon av Bedtime Stories fra 1964, spiller stjernene to svindlere som teamer opp for å lure menn med spenn. Én av dem er dog mer proff enn den andre og må lære opp sin nye, klumsete partner – gjett hvem som spiller hvem?

Ti døde i brann hos Flamengo

Ti er døde etter en brann på treningsanlegget til den brasilianske fotballklubben Flamengo, melder det statlige nyhetsbyrået Agencia Brasil. Brannen skal ha funnet sted på en del av anlegget hvor klubbens ungdomsspillere sover. Flamengo er en av de største og mest populære fotballklubbene i Brasil. Guvernøren i Rio de Janeiro, Wilson Witzel, har erklært at byen vil sørge i tre dager for å minnes de døde.

Rebel Wilson fanget i en romantisk komedie – se trailer!

Stjernene stiller for Netflix.
Les mer om:

Moi og Southampton slått ut av Championship-lag

Liverpool-eide Harry Wilson hentet opp Southamptons tomålsledelse. I straffesparkkonkurransen ble Nathan Redmond syndebukk.
Les mer om:

Joshua King kan miste spissmakker

Åtte mål og fem målgivende på 15 kamper i Premier League. Dette er gode tall for en spiss og for klubben, som nå ligger fattige 3 poeng bak Manchster United på tabellen. Callum Wilson har scoret like mange mål frem til desember, som han gjorde tilsammen på 28 kamper forrige sesong. Dette har selvfølgelig flere toppklubber fått med seg, som nå sikter seg inn på å plukke de beste fra klubber som Bournemouth. Three touches. Three goals. One matchball to take home for @afcbournemouth's Callum Wilson.

Sangstjernen Nancy Wilson er død – ble 81 år gammel

Den prisvinnende artisten sovnet stille inn etter lang tids sykdom.
Les mer om:

Nancy Wilson (81) er død

Den legendariske artisten Nancy Wilson er død, 81 år gammel.
Les mer om:

Liverpool har en fantastisk skuddfot på lager – galskap å ikke hente frem?

Han er midtbanespiller og har scoret 8 mål på 18 kamper. Har Liverpool egentlig råd til å ikke ha 21-åringen i egen tropp? Harry Wilson har fått veteran og Derby-trener Lampard til å gni seg i øynene etter noen spektaktulære prestasjoner på banen. Senest på lørdag mot Swansea, bendte han inn et skudd fra laaangt hold. Da ble det to scoringer i 2-1-seieren til Derby. We could watch this over and over.

Lampard: «Ja, vi kan miste toppscoreren vår i januar»

Han er toppscoreren til Frank Lampard. Nå bekrefter Derby-treneren at han risikerer å miste 21-åringen i januar. Dette må være en managers mareritt. Harry Wilson har dunket inn 8 mål for Championship-klubben og leverte en enestående kamp mot Swanse på lørdag med begge målene i 2-1-seieren. We could watch this over and over.

Endelig seier for Kings Bournemouth

Joshua King og Bournemouth vant 2–1 mot Huddersfield, lagets første seier etter fire strake tap i Premier League. Ryan Fraser og Callum Wilson scoret for Bournemouth, mens Terence Kongolo reduserte for Huddersfield.

Trodde knapt sine egne øyne da millionæren Bob (89) dukket opp på skolen

Businessmannen Bob Wilson (89) ville gjerne gi noe tilbake til brannofrene etter de voldsomme skogbrannene i California. – Han kjenner oss ikke engang, sa en rørt elev.
Les mer om:

To scoret sine første mål for Three Lions i kveld

Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i privatlandskampen mot USA. Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i sin femte A-landskamp. I en alder av 20 år og 39 dager, ble han den nest yngste målscoreren i Gareth Southgates tid som engelsk landslagssjef, kun bak Marcus Rashford som scoret i en alder av 19 år og 308 dager mot Slovakia i september 2017. Han ble også den nest yngste Liverpool-spilleren å score England. Trent Alexander-Arnold scores his first ever England goal pic.twitter.com/EE5ZG11aqV — LFC Globe (@LFCGlobeUK) 15.

Når overgangsvinduet åpner kan Joshua King miste spisskollega

Callum Wilson har bare blitt bedre og bedre og denne sesongen har han levert knallbra. Det er ikke bare vi som sitter å ser på som har latt seg imponere av seks mål og syv målgivende.  Bournemouth manager Eddie Howe priser seg lykkelig over å ha både den norske kraftspilleren Joshua King og Callum Wilson. – Kind er forøvrig skadet og er ikke med på dagens kamp mot Newcastle og ei heller med i den norske troppen mot Slovenia og Kypros.

Er han god nok for topp 4?

Chelsea har blitt linket til en sjokk-overgang for formspiller Callum Wilson, og prislappen skal være rundt £35m. Maurizio Sarri trenger sårt forsterkninger på topp og ønsker å hente Bournemouth-angriperen allerede i januar. Wilson har hatt en imponerende start på sesongen med 7 scoringer så langt. Han kom også med i sin første landslagstropp for England tidligere denne uken. Chelsea har også vært koblet til Mauro Icardi, men skal ha blitt skremt av prislappen på hele £90m.