Nyheter om Wilson


Arsenal henter norsk 19 år gammel ving

Arsenal har sikret seg den 19 år gamle norske vingen George Lewis fra Fram Larvik. Lewis er født i Rwanda og startet karrièren i ungdomsavdelingen til Tromsø IL, før ferden gikk videre til Tromsdalen UIL. Han er en typisk ving. Kvikk og god én mot én. En spiller det er artig å se på når det klaffer, sier sportslig leder i TUIL, Tomas Heide til NRK. Les: Chelsea i samtaler med Corona We’ve just signed 19 year old George Lewis. Have I ever seen him kick a ball? No Am I going to over hype him already and say that he’s the best winger in the premier league?

Chris Evans takket flere ganger nei til Captain America-rollen

Nylig røpet Evans at han flere ganger sa nei til rollen fordi han slet med angst. Å si ja til Captain America ville nemlig innebære å forplikte seg til å gjøre hele ni filmer, og han fryktet konsekvensen for sin egen mentale helse, sa han til Hollywood Reporter. Det var da skuespillerkarrieren begynte å ta av for Chris Evans at problemene meldte seg. Under innspillingen av 2010-filmen «Puncture» fikk han angstanfall også på filmsettet. – Brått blir hobbyen din også jobben. Da kommer angsten.
Les mer om:

Chelsea flopp sterkt ønsket tilbake til premier League

Da Juventus hentet inn Cristino Ronaldo for et par år siden ble det ikke plass til den tidligere Real Madrid spissen Gonzalo Higuain, dermed ble det to utlån, først til AC Milan og deretter Chelsea. Gonzalo Higuain som floppet i Chelsea er nå i ferd med å få en ny sjanse i Premier League, både Newcastle (med nye penger) og Wolverhampton er i kontakt med Juventus om en overgang.

Finansierer storkjøp ved å selge Shaqiri, Wilson og Grujic

Liverpool jobber ifølge The Athletic med en plan for å skaffe midler til RB Leipzig toppscorer Timo Werner. Planen skal være å selge Xherdan Shaqiri og samt leie duoen Harry Wilson (Bournemouth) og Marko Grujic (Hertha Berlin) alle skal selges for å skape økonomi for et bud på tyskeren. Les: Kai Havertz fortsetter å «flørte» med Liverpool Athletic mener Liverpool er vil starte med et bud på rundt 500 millioner kroner hvis de får solgt trioen. – Vi er 99,3% sikre de må bla opp mer hvor de skal sikre seg den meget populære angriperen.

The Athletic: Liverpool må selge tre spillere

De fleste venter på at Jürgen Klopp og gjengen skal ta de siste steget frem og trykke på Werner-knappen. Selv har RB Leipzig-spilleren sagt at han styrer langt unna overgang til Liverpools største motstander Bayern München, så nå venter vi spente på om viruskaoset fortsatt tillater Liverpool å gjennomføre planene sine. Premissene for å drive fotballklubb er forandret, selv for de regjerende CL-mesterne.

NHL-profil i hardt vær etter regnbue-kommentar

Det har stormet rundt NHL-spilleren Colin Wilson (30) etter en uttalelse om regnbue-tape på ishockey-kølla.
Les mer om:

Tom Hanks donerer blod til coronaforskning

Tom Hanks og kona Rita Wilson donerer blod som skal brukes til forskning for å utvikle en coronavaksine.
Les mer om:

Tom Hanks donerer blod til coronaforskning

Tom Hanks og kona Rita Wilson donerer blod som skal brukes til forskning for å utvikle en coronavaksine.
Les mer om:

Tom Hanks donerer blod til coronaforskning

Tom Hanks og kona Rita Wilson donerer blod som skal brukes til forskning for å utvikle en coronavaksine.
Les mer om:

Tom Hanks donerer blod til koronaforskning

Tom Hanks og kona Rita Wilson donerer blod som skal brukes til forskning for å utvikle en koronavaksine.
Les mer om:

Manchester Evening News: To United-spillere som ryker til sommeren

Ole Gunnar Solskjær har så langt bare hatt to overgangsvinduer på seg for å «koste ut spillere» fra van Gaal -og Mourinho-tiden som ikke holder mål, men har på rekordtid satt sammen sitt United. For to unge spillere betyr dette slutt på muligheten til å gjøre seg fortjent til å bære Uniteds seniordrakt. Les: I sluttforhandlinger med Manchester United stjerne Cameron Borthwick-Jackson har spilt for klubben siden mai 2016 og fikk 14 kamper under Louis van Gaal.

OL-medaljør arrestert

Wilson Kipsang jobber til daglig som politi, nå er han i trøbbel etter å ha brutt Kenyas portforbud. Dette brøt han da han drakk alkohol på en pub i hjemlandet Kenya.
Les mer om:

Hanks og kona på bedringens vei

Etter to uker syke med koronavirus begynner kjendisparet Tom Hanks og Rita Wilson endelig å føle seg bedre.
Les mer om:

Hanks og Wilson på bedringens vei

Etter to uker syke med coronavirus begynner kjendisparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) endelig å føle seg bedre.
Les mer om:

Hanks og Wilson på bedringens vei

Etter to uker syke med coronavirus begynner kjendisparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) endelig å føle seg bedre.
Les mer om:

Disse filmene mottok priser under årets Razzie-utdeling

«Cast» fikk pris i «høythengende» kategorier som «dårligste film», «dårligste regi» (Tom Hooper), «dårligste manus», «dårligste kvinnelige birolle» (Rebel Wilson) og «dårligste mannlige birolle» (James Corden). Filmen var en av de mest nominerte foran prisutdelingen. Det var også «Rambo: Last Blood». Sistnevnte tok hjem pris i kategorien «dårligste remake, kopi eller oppfølger». LES OGSÅ: Dommedagshiten til R.E.M. inntar hitlistene. Men også gode innsatser ble hedret: Eddie Murphy, Jennifer Lopez og Adam Sandler var alle nominert til «årets forsoningspris».

Tom Hanks og Rita Wilson ute av sykehus

Kjendisparet Tom Hanks og Rita Wilson har forlatt sykehuset og er nå i karantene i sin bopel i Australia med coronadiagnose.

Skrevet ut av sykehuset

Tom Hanks og Rita Wilson har forlatt sykehuset og er nå i karantene i sin bopel i Australia med coronadiagnose.

Koronasmittede Tom Hanks og Rita Wilson ute av sykehus

Det opplyser Leslee Dart, talsperson for ekteparet, til CNN natt til tirsdag. Ifølge Dart er Hanks og Wilson på bedringens vei, etter at de kunngjorde at de hadde fått påvist koronaviruset i byen Gold Coast i delstaten Queensland i Australia. LES OGSÅ: Idris Elba smittet av koronaviruset. De ble syke onsdag i forrige uke og innlagt på sykehus torsdag.

Tom Hanks og Rita Wilson ute av sykehus

Kjendisparet Tom Hanks og Rita Wilson har forlatt sykehuset og er nå i karantene i sin bopel i Australia med coronadiagnose.

Koronasmittede Tom Hanks og Rita Wilson ute av sykehus

Kjendisparet Tom Hanks og Rita Wilson har forlatt sykehuset og er nå i karantene i sin bopel i Australia med koronadiagnose.

Regissør følger Tom Hanks i karantene

Hanks og kona Rita Wilson er i karantene etter at de ble syke onsdag i forrige uke. Det skapte overskrifter verden rundt da sykdommen ble offentliggjort, siden Hanks var første koronasmittede kjendis. Hanks-paret er begge 63 og dermed i risikogruppen. Tom Hanks var i Australia for å medvirke i Luhrmanns nye film om Elvis Presley – hvor han spiller oberst Tom Parker. LES OGSÅ: Får kritikk for å ha gjennomført konserter. Nå er hele Elvis-innspillingen stanset, rapporterer Deadline. Tom Hanks later til å være i god form: Søndag la han ut bilde av frokosten sin på Instagram – for øvrig ristet brød

Hele 91 Premier League-spillere deler skjebne med Adam Lallana

Alt er satt på vent i fotballens verden, heldigvis. Wayne Rooney opplevde at fotballspillere ble brukt som forsøksdyr da andre idrettsarrangementer ble avlyst mens fotballen fortsatte på balløya. På fredag fikk Rooney avgjørelsen om full stopp. Det er en haug med spillere i Premier League som blir spesielt påvirket. Når det bare er noen få måneder før kontrakten din går ut 30. juni – uten at en løsning er på plass for neste sesong – da går du en urolig karantenetid i møte. Det gjelder faktisk en god del spillere som sitter i denne «saksa».

Tom Hanks (63) corona-isolert: Ta vare på hverandre

Tom Hanks og kona Rita Wilson har testet positivt på coronaviruset. «De tar så godt vare på oss», melder filmstjernen.
Les mer om:

Tom Hanks og kona på sykehus med coronavirus i Australia

Tom Hanks og Rita Wilson har testet positivt for coronavirus og er til observasjon på et sykehus i Australia.
Les mer om: