Nyheter om Per-Willy Amundsen


Her er Per-Willys nye E8-plan: Vil vrake Statens Vegvesen

Fremskrittspartiets Per-Willy Amundsen vil slippe til nye koster for å få fortgang i bygging av ny E8 gjennom Ramfjorden. Samferdselsministeren mener det er et godt innspill.

Frp-ere nominerer Trump til fredsprisen

Frp-representantene Christian Tybring-Gjedde og Per-Willy Amundsen har nominert USAs president Donald Trump til Nobels fredspris.

- Trump har gjort mer for verdensfreden enn Obama

Derfor vil Per-Willy Amundsen hedre mannen som i det ene øyeblikket jobber for fred før han like etterpå tar til Twitter og skjeller ut vestlige statsledere.

Frp-ere nominerer Trump til fredsprisen

Frp-representantene Christian Tybring-Gjedde og Per-Willy Amundsen har nominert USAs president Donald Trump til Nobels fredspris.

Donald Trump nomineres til Nobels fredspris av Frp-politikere

Stortingsrepresentantene Christian Tybring-Gjedde (Frp) og Per-Willy Amundsen (Frp) nominerer Donald Trump til Nobels fredspris.

Trump nominert til fredsprisen

Frp-representantene Christian Tybring-Gjedde og Per-Willy Amundsen har nominert USAs president Donald Trump til Nobels fredspris for atomforhandlingene med Nord-Korea.

Listhaug: – Politiet har dysset ned problemene og insistert på at de har kontroll

Mens justisminister Tor Mikkel Wara nekter å svare på om politiets arbeid mot «Young Bloods» har vært godt nok, har forgjengerne Sylvi Listhaug og Per-Willy Amundsen forsvart og skrytt av politiets arbeid. 

Taler regjeringa midt imot: - Vi ser ingen styrking av hæren slik vi la til grunn i landsmøtevedtak

Per-Willy Amundsen håper Stortinget snur regjeringas nedprioritering av hær og helikopter i Troms.

Sametinget bremser gruveoppstart: – De har for mye makt

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen mener Sametinget bruker alle midler i kampen for å stoppe regjeringsgodkjent gruvedrift. Sametinget mener gruven koster mer enn den smaker.

Tidligere justisminister vil sikre seg at samer ikke får flere rettigheter

Per-Willy Amundsen mener det er en ulykke at samene har status som urfolk. Han ville derfor ha svar fra regjeringen om samene kan få flere rettigheter dersom Norges to nordligste fylker slås sammen.

Eks-justisminister tar universitetsrektor i ørene for advokathjelp til utenlandsk student

– Feil at staten går til sak mot staten for skattebetalernes penger, sier Per-Willy Amundsen.

Tror på enighet om Evenes(pluss)

Per-Willy Amundsen ser fram til ei lukket høring med forsvarsministeren torsdag, og håper man nå kan enes om Evenes. Ap sier nå at de står ved forsvarsforliket.

- Nå må punktum settes(pluss)

Per-Willy Amundsen (Frp) mener punktum nå må settes for omkamp om Andøya flystasjon.

Omrokkeringer i Frp

Tidligere statsråd Per-Willy Amundsen er valgt inn i stortingsgruppens gruppestyre, og blir medlem i utenriks- og forsvarskomitéen. Solveig Horne blir justispolitisk talsperson.

- Det er ikke bare å knipse, og så få 100 millioner(pluss)

Per-Willy Amundsen avviser at han har skyld for at Harstadpakken fikk 100 millioner kroner mindre å rutte med.

Anklager Per-Willy Amundsen for å motarbeide Harstadpakken(pluss)

- Uttalelsen fra Per-Willy Amundsen tyder på at han har hatt hendene i dette, sier Ap-gruppleder Kari-Anne Opsal.

Derfor ble Per-Willy ofret av regjeringen(pluss)

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen (47) sier at samarbeidet i den nye regjeringen ble enklere ved at han sluttet som justisminister.

Taus om gjenvalg på Stortinget(pluss)

Det venter en ny hverdag for Per-Willy Amundsen som nå skal tilbake til Stortinget for første gang siden 2013. Hva som skjer etter nåværende periode vil han ikke spekulere om

Per Willy - Jeg ønsket å fortsette(pluss)

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen (47) sier at samarbeidet i den nye regjeringen ble enklere ved at han sluttet som justisminister.

Norge styrker beredskapen knyttet til kjemisk og radioaktivt materiale

Nød – og beredskapsetatene skal få døgnkontinuerlig støtte for å håndtere kjemisk, biologisk og radioaktivt materiale. Justisminister Per-Willy Amundsen mener det er nødvendig at sivilsamfunnet drar nytte av militær ekspertise.

- En enorm lettelse

Justisminister Per-Willy Amundsen vil ikke gjennomføre endring av særorganene i politiet før man har sett effekten av politireformen i distriktene. Det betyr at UP består i nåværende form, inntil videre.

Utsetter ny politireform i flere år

Justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) bekrefter at regjeringen utsetter den nye reformen av politiets særorganer. – Fornuftig beslutning, sier UP-sjef Runar Karlsen.

Utsetter ny politireform i flere år: UP-sjefen jubler

Justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) bekrefter at regjeringen utsetter den nye reformen av politiets særorganer.

Regjeringen utsetter ny politireform i flere år

Justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) mener det er for tidlig å starte med enda en ny politireform nå og varsler en årelang utsettelse, skriver VG.

Regjeringen utsetter ny politireform i flere år

Justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) mener det er for tidlig å starte med enda en ny politireform nå og varsler en årelang utsettelse, skriver VG.