Nyheter om Per-Willy Amundsen


Frp vil vite om Stortinget er korrekt informert om årsaken til passproblemene

Frps Per-Willy Amundsen spør justisministeren om Stortinget har fått riktig informasjon om årsakene til problemene med passleveranser.

Tidligere justisminister refser regjeringens håndtering av passkrisen

Leder av justiskomiteen på Stortinget og tidligere justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) tviler sterkt på at regjeringen har prøvd alt for å løse passkrisen.

Tidligere justisminister refser regjeringens håndtering av passkrisen

Leder av justiskomiteen på Stortinget og tidligere justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) tviler sterkt på at regjeringen har prøvd alt for å løse passkrisen.

Sjøvold-saken: Ber justisministeren ta ansvar

Leder i Stortingets justiskomité, Per-Willy Amundsen (Frp), mener justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) må lese redegjørelsen som PST-sjef Hans Sverre Sjøvold skrev om sin ulovlige våpenoppbevaring.

Amundsen med kraftsalve

Leder for Justiskomiteen, Per-Willy Amundsen (Frp), slakter milliard-ordning for prøveløslatelser etter en serie TV 2-saker. Nå ber han om at hele systemet skrotes.

Per-Willy: - Bør vurdere erstatningsansvar overfor folk som opptrer grovt uansvarlig

I løpet av kort tid kan det komme et forslag om erstatningsansvar overfor personer som utløser redningsaksjoner. - Vi snakker i så fall om folk som virkelig opptrer grovt uansvarlig, sier Per-Willy Amundsen.

Reagerer på Politihøgskolens bonusordning: – Har tilsynelatende for mye penger å rutte med

Bonusen Politihøgskolen delte ut til ansatte burde aldri vært utbetalt, mener leder av justiskomiteen, Per-Willy Amundsen (Frp).

Reagerer på dykkerkutt: – Flest drukninger i nord

Per-Willy Amundsen synes det er pinlig at Tromsø kutter en dykkertjeneste som både Bodø og Alta klarer å drifte.

Anna Rogde ute av statsbudsjettet: – Et svik overfor velgerne i Harstad(pluss)

Mandag ble statsbudsjettet lagt frem. Anna Rogde som i fjor ble tatt inn i budsjettet, er nå fjernet. Det skapte sterk misnøye hos Frps Per-Willy Amundsen.

Frps tidligere justisminister Per-Willy Amundsen skal lede justiskomiteen

Partileder Sylvi Listhaug skal inn i utenrikskomiteen, mens Per-Willy Amundsen får jobben med å lede justiskomiteens arbeid i Stortinget. Og Frp har fått en ny innvandringspolitisk talsperson.

Per-Willy Amundsen beklager til FpU

Per-Willy Amundsen (Frp) beklager sine tidligere uttalelser om FpU, der han sa de ikke hadde bidratt med noe under valget.

Tidligere justisminister i munnhuggeri med lærer på Karlsrud: – Glad min sønn ikke utsettes for den venstreradikale skolen du representerer

En kommentar på et Facebook-innlegg førte til at den tidligere ministeren Per-Willy Amundsen (Frp) leverte følgende kraftsalve: «Du burde åpenbart diskvalifiseres fra å påvirke unge mennesker med dine ideologiske holdninger.»

Per-Willy Amundsen skamroser omstridte Hege Storhaug

I et innlegg på sin facebook-profil slår stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (Frp) et slag for Hege Storhaug og organisasjonen Human Rights Service.

Amundsen til angrep på FpU: – Ikke lenger til nytte for Frp

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) langer ut mot eget ungdomsparti og sier de ikke bidro med noe i valgkampen.

Til frontalangrep på FpU: – Ikke lenger til nytte for Frp

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (Frp) angriper FpU på Facebook. – Den mannen jeg er mest flau over å være i samme parti som, skyter lokallagsleder i Frp tilbake mot Amundsen.

Amundsen hudfletter egne ungdomspolitikere: – Jeg ser hva dere har skapt etter meg, og blir kun trist

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (FRP) havnet i et verbalt slagsmål med sitt eget ungdomsparti på Facebook. Han mener Fremskrittspartiets egne ungdomspolitikere har valgt feil parti. Metoo trekkes også inn.

Per-Willy øker forspranget til SV-Torgeir

Per-Willy Amundsen har det siste direktemandatet i Troms i øyeblikket, men Torgeir Knag Fylkesnes ligger like bak.

Frp-Amundsen om fylkesvei 866: – Vi vil at den veien skal tilbakeføres til staten(pluss)

Frps Per-Willy Amundsen har store ambisjoner for samferdselen i Nord-Troms den neste perioden. Og én fylkesvei har han en spesiell plan for.

SVs valgkamp-strategi kan bidra til å halvere Aps stortingsgruppe fra Troms(pluss)

SV ville overta stortingsplassen til Per-Willy Amundsen (Frp). Isteden kan strategien ha rammet Arbeiderpartiet.

Direkte klokken 12.30: Se utspørringen med Per-Willy Amundsen (Frp)

Nordlys intervjuer Per-Willy Amundsen direkte klokken 12.30.

Frykter for arbeidsplasser i Troms dersom Stortinget stopper leting etter olje og gass utenfor Nord-Norge(pluss)

– Å legge ned aktiviteten på norsk sokkel løser ikke verdens klimautfordringer. Det fører kun til at mange mister jobbene sine i Troms, sier Troms FrPs 1. kandidat, Per-Willy Amundsen.

– Hundrevis av arbeidsplasser i Troms kan forsvinne

– Nå må vi stå opp for olje- og gassnæringen, og slutte å spre frykt hos ansatte, sier Per-Willy Amundsen (Frp).

Demokratene stjeler fra Frp på ny VG-måling: Per-Willy Amundsen kan ryke ut fra Stortinget

HARSTAD/HAMNVIK/ENGENES/BRØSTADBOTN (VG) I Troms ligger det an til en valgthriller. Toppolitikerne Torgeir Knag Fylkesnes (SV) og Per-Willy Amundsen (Frp) kjemper om sistemandatet. Taperen vil havne utenfor Stortinget.