Nyheter om Williams


Byron videre til direktesendingen: – Det hadde jeg aldri trodd

Byron Williams (60) har sunget seg til direktesendingen i «The Voice». – Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme så langt, ler sangeren.
Les mer om:

Både far og datter vil slå knockout på konkurrentene: – Det er helt crazy og veldig moro

Fredag er Byron Williams (60) tilbake i «The Voice» på TV 2 – samtidig som hans eldste datter, Fetisha (27), er klar for finaleuken i «Camp Kulinaris». – Det er helt crazy.
Les mer om:

Trenerlegenden Roy Williams legger opp – hylles av Michael Jordan

Basketballtreneren Roy Williams, som har ledet noen av USAs mest legendariske collegelag, pensjonerer seg etter en 33 år lang karriere.
Les mer om:

Herlig Maisie Williams i kul krimkomedie

Norsk Qatar-markering vekker oppsikt: – En klar beskjed
Les mer om:

Tennisstjernen selger luksusvilla for 65 millioner kroner

Serena Williams selger «hytten» sin for enorme summer.
Les mer om:

Byron (60) skal i «The Voice»- duell: – Jeg måtte bare kjøre på

I kveld skal Byron Williams (60) fra Selbak ut i duell med en låt han aldri hadde hørt før. – Det var virkelig en utfordring. 
Les mer om:

Tennisstjerner vil ha omstridt legende ned fra tronen: – En rasist og en homofob

En Serena Williams på rekordjakt er blitt håpet til de som håper å felle en tennislegende med en imponerende karriere, men svært omstridte synspunkter.
Les mer om:

Ingen finale for Williams

Det ble ingen ny finale i Australian Open for Serena Williams. Hun tapte i strake sett for Naomi Osaka i semifinalen. Tredjeseede Osaka vant 6-3, 6-4 over den amerikanske veteranen. Williams blir dermed fortsatt stående med 23 Grand Slam-titler. I finalen venter amerikanske Jennifer Brady for Osaka. Hun slo ut tsjekkiske Karolina Muchova med 6-4, 3-6 og 6-4. Den amerikanske spilleren misbrukte fire matchballer i egen serve før hun satte den femte. Finalen spilles lørdag.

United-troppen klar: Tre ute med skade, to usikre kort

Da er troppen for møtet mot Real Sociedad klar. To spillere må stå over med skade etter at de har samlet opp litt for mange trøkker, mens Pogba driver med eget opplegg. Både Edinson Cavani og Donny van de Beek må holde seg hjemme på balløya når de 22 utvalgte reiser til Torino og hjemmebanen til Ronaldo. Les: Sky: Manchester United har en knallsterk backupløsning hvis Haaland glipper Skikkelig surt for de to – og Solskjær. Og det kommer mer. Solskjær melder at både Martial og McTominay er usikre selv om de er med til Italia.

Dette sier Fetisha Williams om puppe-kritikken: – Gamle, sure, tannløse kjerringer

Enkelte tv-seere har reagert kraftig i kommentarfelt i sosiale medier.
Les mer om:

– Jeg er ikke flau over hvor mange jeg har ligget med. Jeg er flau over kvaliteten

Fetisha Williams (25) utdyper hennes aller største interesse: Menn.
Les mer om:

«The Voice»-deltager Byron Williams (60): – Hver eneste sang jeg synger er fra hjertet

Han vokste opp med gospel og soul i USA, men også med gateopptøyer og uroligheter i kjølvannet av drapet på Martin Luther King i 1968. Jeg var bare var åtte år gammel, men ble med ut i gatene for å protesterte mens militæret brukte tåregass på oss, forteller Byron Williams.
Les mer om:

En normalt skuffende beskjed kommer fra Solskjær

I sommer var det et salig hylekor i den røde delen av Manchester og fra fotballsynsere som Gary Neville, Rio Ferdinand og gjengen. Van de Beek, Cavani og to no names på vingen! Alex Telles skapte antydning til entusiasme, men ikke mer. Resten av høsten fortsatte kritikken mot Uniteds udugelighet på overgangsmarkedet. I januar blir det enda tynnere. Skal vi tro Solskjær.

Byron gikk videre i «The Voice»: – Jeg så ikke at mentorene snudde seg

Byron Williams (60) fra Selbak hadde øynene igjen mens han sang på fredagens «blindsending». – Jeg var i øyeblikket, i musikken, så jeg fikk ikke med meg hva som skjedde foran meg.
Les mer om:

Riley June Williams (22) pågrepet – mistenkt for å ha stjålet fra Nancy Pelosi

Riley June Williams (22) ble mandag pågrepet, etter å brutt seg inn i Kongressen under opptøyene i Washington. FBI etterforsker om Williams har stjålet en laptop fra Nancy Pelosis kontor.  
Les mer om:

Byron (60) er klar for «The Voice»: – Jeg har ikke noe å tape

Når Byron Williams (60) fra Selbak fredag deltar i sangkonkurransen på TV 2, blir han landets eldste «The Voice»-deltager: – Jeg har aldri før vært så nervøs på en scene.
Les mer om:

Messi utvist da Barca tapte

Barcelona og Athletic Club bydde opp til en kjempekamp i supercupfinalen. Det var Barcelona som gikk opp i ledelsen etter scoring av Griezmann. Men Athletic svarte like etter da Oscar De Marcos satte 1-1. Antoine Griezmann sendte Barca i ledelsen nok en gang, men scoringer av Villalibre og Iñaki Williams sørget for 3-2, og seier til Athletic. På tampen fikk vi se historiske scener. Lionel Messi ble utvist for første gang i Barca-karrieren. VAR fikk øye på et slag fra Messi som traff bakhodet til Villalibre.

Messi utvist etter slag – Barcelona tapte supercupfinalen

(Barcelona - Athletic 2–3) En sen scoring berget ekstraomganger for Athletic. Der prikket Iñaki Williams inn seiersmålet – så mistet Lionel Messi hodet.

Helt sikker Tottenham blir stappfull av dansker

Christian Eriksen som nå er fullstendig ute i kulden hos manageren som aldri tilgir, Antonio Conte drar garantert fra Inter Milan nå i vinter, vel ikke helt garantert for klubben har mislykkes i alle sine forsøk på å selge eller bytte bort dansken som rasket til seg prisen som Tottenhams beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen. For et år siden navigerte Inter Milan seg til et røverkjøp, de fikk hentet Christian Eriksen for bare 27 millioner euro samtidig som konservative Transfermarkt estimerte hans markedsverdi til 90 millioner euro.

Sørloth på vei videre! Skjønner ikke hva Nagelsmann vil

Den geniforklarte RB Leipzig manageren Julian Nagelsmann har ikke fått landslagsspiss og Tyrkias toppscorer sist sesong Alexander Sørloth til å virke. – Det merkelige var at Sørloth kom til den tyske storklubben med en ekstrem suksess bak seg og ble fra første sekund henvist til benken. «Han må skjønne hvordan vi spiller og tilpasse seg en ny tilværelse». Hver kan han kommer innpå er det med innbytterpuls, borte er Alexlander Sørloth sin ekstreme energi og målteft. – Det vi har sett så langt er en skygge av det vi har sett så langt.

Mourinho og Tottenham har funnet en ny dansk makker til Kane

Vi har ikke helt kommet oss over at stjernen Christian Eriksens falmet på rekordtid i Tottenham. Siden 2013 var superdansken en naturlig del av Tottenham, og rasket til seg prisen som klubbens beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen. Eriksen forsvant, inn kom en annen danske, Pierre-Emile Højbjerg, som på rekordtid har blitt en av favorittene til José Mourinho. Nå venter det mer dansk. For hos Sampdoria har har en dansk 20-åring begynt for alvor å etalbere seg i Serie A.

Mener Brandon Williams, Phil Jones og Jesse Lingard skal være lette å plukke

Newcastle manager Steve Bruce har gjort det klinkende klart at det må ferskt blod inn i klubben og nå begynner vi å få et bilde over hva han tenker seg. – Han vet inderlig godt klubben som har Premier Leagues mest upopulære eier ikke har arabiske penger å shoppe for og går for leieavtaler med spillere som trenger mer spilletid. Lyskasteren er tydeligvis sendt i retning av Old Trafford, 90min skriver at Steve Bruce mener det skal være rimelig lett å plukke ut tre Manchester United spillere på utlån resten av sesongen.

Steve Bruce klar for leie av Manchester United-spiller

Det har lenge vært kjent at Brandon Williams må ut fra Old Trafford og stjæle spilletid. Seks minutter i verdens tøffeste liga holder ikke for 20-åringen som har vokst seg ut av spill i Premier League 2. Steve Bruce spiller nå på kontaktene sine hos United og skal ha en pakke på plass for Williams. Det er Shields Gazette som hevder The Magpies er i pole position for å lande en leieavtale med 20-åringen. Det grønne lyset er skrudd på hos Solskjær for utleie av venstrebacken, og rammen for avtalen med Newcastle skal være på plass. Williams kom selv med en tåkete Instagram melding på 1.

Manchester United har funnet gull i Championship

På venstersiden i forsvaret til United sørger Luke Shaw og Alex Telles for å pushe hverandre til nye høyder. På høyresiden er det «bare» spillere som Brandon Williams og Tim Fosu-Mensah som presser på bak Aaron Wan-Bissaka. Dette har Solskjær tenkt å gjøre noe med. I sommer skal både Arsenal og Tottenham ha gjort fremstøt for å sikre seg Max Aarons.

Bild: Liverpool går for storeslem på overgangsmarkedet

De regjerende Premier League-mesterne stiller til avspark med Joel Matip, Fabinho, Nat Phillips eller Rhys Williams som ryggraden i forsvaret.