Nyheter om Williams


Stortalentet forlenget med Manchester United

Brandon Williams har vært i Manchester United siden han var sju år. Etter en god debutsesong har han nå forlenget med den engelske storklubben. Williams var på banen i 17 Premier League-kamper sist sesong og noterte seg for én scoring, i det heseblesende 3-3-oppgjøret mot Sheffield United i november. Hans nye kontrakten strekker seg til 2024, med opsjon på forlengelse ytterligere ett år. – Jeg er veldig stolt over å ha forlenget kontrakten med en storklubb som Manchester United. Det er en drøm som har blitt til virkelighet.

United-unggutt skrev under på ny kontrakt

Brandon Williams (19) har vært i Manchester United siden han var sju år. Etter en god debutsesong har han nå forlenget med de rødkledde.

United-unggutt skrev under på ny kontrakt

Brandon Williams (19) har vært i Manchester United siden han var sju år. Etter en god debutsesong har han nå forlenget med de rødkledde.

Adele setter internettet på hodet med sin Instagram-hyllest til Beyoncé

Adele elsker Beyoncé. Briten stiller i ny look på Instagram og et antrekk som matcher Beyoncé, poserende foran et bilde fra Black Is King. 32-åringen, som her har nesten lik bodysuit som B & co, skriver «takk dronning, for at du alltid får oss til å føle oss så elsket gjennom kunsten din». Tusenvis skriver at de ikke kjenner igjen Adele Laurie Blue Adkins på bildet. Omtrent like mange ber om at London-stjernen og Beyoncé teamer opp. «Vi vil ha dronningen sammen med dronningen!», skriver en Instagram-bruker. Adele, som skilte seg fra ektemannen Simon Konecki i fjor, har ikke sluppet et album s

Beyoncé slapp videoen ALREADY samtidig med Black Is King på Disney+

Beyoncé Knowles-Carter feirer Black Is King. Nesten samtidig som hun slapp filmen til albumet The Lion King: The Gift, kom hun med musikkvideoen til «ALREADY» med Shatta Wale og Major Lazer. Snutten er inspirert av fjorårets nyinnspilling av The Lion King, hvor Beyoncé spiller Nala. I videoen har 38-åringen med Shatta Wale fra Ghana. Veteranen vant åtte priser under fjorårets 3Music Awards; det ghanesiske svaret på Grammy Awards. Kongelighet (Parkwood/Columbia/Sony, Disney Plus) Shatta er den afrikanske dancehall-artisten som har vunnet flest priser. Se videoen til «ALREADY» med Beyoncé feat.

Veteranen fikk forlate NBA-boblen for å gå i begravelse – ble filmet på strippeklubb

Lou Williams (33) må ti dager i karantene etter at han brøt de strenge korona-reglene da han forlot NBA-enklaven i Disney World.
Les mer om:

Lil Baby og Meek Mill svarer tiraden til Kanye West

Lil Baby og Meek Mill ble begge nevnt i Twitter-feeden til Kanye West i går. Ye insinuerer at Kim Kardashian forsøkte seg på et sidesprang med Meek i forbindelse med et hotellmøte om fengselsreformer. Robert Rihmeek Williams, som Philadelphia-rapperen egentlig heter, setter nå ned foten og twitrer at dette ikke er korrekt. Han kaller det løgn («cap»). «Shit is cappp cmon….», twitrer 33-åringen. Når det kommer til Lil Baby, handlet Kanyes tweet om noe helt annet. Nemlig musikk. «Lil Baby er min favorittrapper, men [han] vil ikke gjøre en låt med meg», skrev den snart albumaktuelle G.O.O.D.

Kvinnelige superstjerner blir eiere av historisk fotballklubb

Oscar-vinner Natalie Portman, tennislegende Serena Williams og influencer Lilly Singh er blant kvinnene bak en helt ny fotballklubb i Los Angeles.

Williams starter nytt kvinnelag

Tennisstjernen Serena Williams og tidligere fotballspiller i Abby Wambach er blant investorene bak et nytt kvinnelag i fotball i Los Angeles. Eierskapsgruppen bak laget, som har ambisjoner om å starte spill i 2022, består kun av kvinner.
Les mer om:

Serena Williams en av investorene bak nytt kvinnelag i fotball

Tennisstjernen Serena Williams og tidligere landslagsprofil Abby Wambach er blant investorene bak et nytt kvinnelag i fotball i Los Angeles.
Les mer om:

Kanye West kommer dårlig ut av valgundersøkelse

OPPDATERT 2: Vent litt… Kanye West skal ikke ha trukket seg fra presidentvalget. I alle fall ikke ennå. Ifølge TMZ har Ye holdt fristen fra Federal Election Commission om å registrere partiet sitt: The Birthday Party Artisten må dog også sende inn et dokument som viser at han brukt eller fått inn minst 5000 dollar til sin valgkamp. Dette skal han ennå ikke ha sendt inn.

Michelle Williams skal spille Liv Ullmann-rolle i HBO-serie

I tillegg til å spille hovedrollen, skal Williams være eksekutiv produsent.
Les mer om:

Kid Cudi & Eminem teamer opp på The Adventures of Moon Man & Slim Shady

Eminem velsigner Kid Cudi med et vers. Det startet med at Cudder alias Mr. Rager twitret Marshall Mathers alias selverklærte Rap God i mai og ba om hjelp. Noe Eminem ikke fikk med seg før Lil Wayne fortalte ham det. @Eminem rap God.

Javicia Leslie tar over rollen som Batwoman fra Ruby Rose

Javicia Leslie blir nye Batwoman. Ruby Rose trakk seg brått som DC Comics-karakteren kort tid før sesong 2 av serien skulle begynne produksjonen. Hennes erstatter er begeistret over å få ta over. – Jeg er ekstremt stolt av å bli den første svarte skuespilleren til å spille den ikoniske rollen som Batwoman, sier Javicia Leslie i en pressemelding fra The CW. – Som en biseksuel kvinne er det en ære å få bli med i denne banebrytende serien som har vært så viktig for LHBTQ+-miljøet. 33-åringen skal spille karakteren Ryan Wilder, som blir nye Batwoman etter Rubys karakter Kate Kane. Ruby Rose på Syd

Slutter etter 37 år

Kristian-Joy Alfonso (56) har spilt Hope Williams Brady i såpeserien «I gode og onde dager» siden 1983. Nå er det slutt.
Les mer om:

Pharrell Williams på talentjakt i ny realityserie

Superstjernen (47) tar sikte på å skape et av verdens beste gospelkor.
Les mer om:

Best og verst fra influencer-Norge: Juni

Influencer-sommer. Hæ, er det juli? Forrige måned var både vanskelig, men også viktig. Black Lives Matter stod på som mest, men vi må huske at kampen er langt fra over. Og at vi må være greie med hverandre når vi skal prøve å lære, opplyse og bli opplyst! Influcenere i Norge gjorde litt forskjellig… TV 2 kunne midtveis i måneden fortelle at fire influencere har blitt felt av Fagutvalget for influencer-markedsføring (FIM), for diverse markedsføring.

Robbie Williams gjenforenes med Take That

Den britiske popstjernen har satset på karrieren som soloartist i over 20 år. Nå lager han nye sanger med sin tidligere erkefiende, Gary Barlow i Take That.
Les mer om:

Noname svarer J. Cole via Song 33

Noname brukte ikke lang tid på å svare J. Cole. For to dager siden slapp han «Snow on tha Bluff», hvor Cole var kritisk til Chicago-rapperens kritikk av kjendiser som ikke brukte stemmen sin for Black Lives Matter. Mange ga J. Cole tommelen ned i sosiale medier. Chance the Rapper smugdisser Cole og skriver at låten hans er lite konstruktiv. Mens Noname svarer med den Madlib-produserte låten «Song 33». Den korte sangen åpner med å nevne drapet på den 19 år gamle BLM-aktivisten Oluwatoyin Salau. – Why Toyin body don’t embody all the life she wanted?
Les mer om:

J. Cole slipper Snow on tha Bluff – om Noname?

J. Cole overrasker med ny singel. Det er mer enn et år siden J.

James Juanillo vs. Karen & Ken: Lisa Alexander og Robert Larkin

James Juanillo får Karen til å legge seg flat. Før helgen laget San Francisco-mannen James Juanillo en sjablong med Black Lives Matter på gjerdet foran huset sitt. En som ble provosert av dette var Lisa Alexander; administrerende direktør for LaFace Skincare, som sammen med sin ektemann Robert Larkin konfronterer den svarte mannen. Mens han klokt nok filmer dem. I snutten sier ekteparet at James ødelegger privat eiendom og at de «kjenner personen som bor her». James foreslår at de ringer politiet, noe de gjør.

Overgang til nytt bygg krympet overskuddet til bobilgiganten: – Det mangler en null

Ut fra omsetningen på nesten 138 millioner kroner, burde overskuddet vært større. Daglig leder Sverre William Olsen hos Perry & Williams Caravan mener overgangen til nytt bygg har kostet mer enn de regnet med.

Ariana Grande kjøper feriehus fra Ellen DeGeneres

Ariana Grande har fått seg en ny, koselig getaway-kåk. 26-åringen kjøper huset til Ellen DeGeneres i Montecito, som ligger to timer unna Los Angeles.

Dave Chappelle overrasker med Netflix-spesial på YouTube

Dave Chappelle slapp i dag spesialen 8:46 via Netflix og YouTube. I den sosialt distanserte innspillingen, som fant sted i forrige uke, går han rett på sak. Temaer er blant annet mordet på George Floyd, media, Kobe Bryant og mer. (Til og med litt om Ja Rule blir nevnt. I For What It’s Worth fra 2004 gjør Dave narr av MTV som ønsket kommentar om 11. september-terroraksjonen fra Ja Rule.) Tittelen 8:46 referer til minuttene som politiveteranen Derek Chauvin brukte på å kvele George Floyd, som lå i håndjern på bakken.

Pharrell Williams intervjuer Kanye West, sammenlignes med Michael Jackson

Pharrell Williams får pryde forsiden av det kommende nummeret av i-D. Delvis som journalist, ettersom han ringer opp Kanye West og gjør et intervju fra sin karantene med familien i sitt Miami-hus. (Intervjuet er gjort før mordet på George Floyd.) Fra «hytta» i ødemarken i Wyoming, skryter Kanye West av Pharrell Williams når det kommer til inspirasjon og stil. – Jeg tror en av de tingene som du, Pharrell, har inspirert meg til er din fryktløshet når det kommer til å bryte normen. Du var inspirasjonen. Før jeg gikk i rosa poloskjorter, gikk du i rosa poloskjorter.