Nyheter om Williams


Se traileren til nye Candyman – produsert av Jordan Peele

Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman… Hvis du sier det navnet fem ganger til speilbildet ditt, blir det lurveleven deluxe. I alle fall hvis du bor i det marginaliserte Chicago-området Cabrini Green. Horror-kultfilmen fra 1992, basert på historien til Clive Barker (Hellraiser), har nå fått en ny versjon produsert av Jordan Peele (Get Out, Us). I kveld kom den første traileren – se nedenfor. Regissøren er den 29 år gamle Brooklyn-kvinnen Nia DaCosta (Top Boy), mens vi i hovedrollene finner Yahya Abdul-Mateen II (The Get Down, Aquaman, Watchmen), Teyonah Parris (Mad Men, Dear White Pe

Justin Timberlake gjør comeback med sin R&B-favoritt SZA – se musikkvideo

Retro-groove! Justin Timberlake og SZA tar turen til «The Other Side» på sin nye singel, og i kveld kom musikkvideoen med veteranen og Top Dawgs First Lady. Se videoen nedenfor! Låten, laget av svenske – ustoppelige – Max Martin og hans partner Ludwig Göransson, er fra soundtracket til Trolls World Tour, som har åtte låter med JT. Platen har også med blant andre Anderson .Paak, Mary J.

Chelsea raser mot ubrukelige VAR som bare fikk med seg halve sannheten

Røyken har lagt seg på Stamford Bridge og United reiste hjem tre poeng rikere. For Chelsea ble dette en kamp der teknologien heiet på United. Nå skal vi alltid ta det med en neve salt når det tapende laget uttaler seg etter kamp, men Chelsea-kapteinen er rimelig intens når han kritiserer hele systemet rundt VAR.

Genea Sky hos Wendy Williams: Se TV-intervju med stripperen som falt ned fra 5 meter høy strippestang

Genea Sky går av med pensjon som stripper. Videoen med 24-åringen som faller ned fra toppen av en nesten 5 meter høy strippestolpe har blitt avspilt millioner av ganger. Genea, som er student, føler at ulykken nesten av hell i uhell. Nå skal hun nemlig slutte helgejobben som stripper. – Jeg ser på dette som en velsignelse.

Islandsk komponist har allerede skrevet filmhistorie – nå venter Oscar-sjansen

Islendingen har som første kvinnelige komponist vunnet BAFTA-, Golden Globe- og Grammy-priser for beste filmmusikk – skrevet til «Joker». Søndag kan hun stikke av med Oscar-pris også. Det har ingen kvinnelig komponist gjort alene på 23 år. Totalt er syv kvinnelige komponister solonominert gjennom tidene – hvorav to har vunnet, Rachel Portman for «Emma» i 1996 og Anne Dudley for «The Full Monty» i 1997. Guðnadóttir er nominert sammen med Randy Newman («Marriage Story»), John Williams («Star Wars: The Rise of Skywalker»), Thomas Newman («1917») og Alexandre Desplat («Little Women»).
Les mer om:

Hva har skjedd med spillerne som har forlatt Old Trafford i Solskjærs regjeringstid

Ole Gunnar Solskjær visste at troppen til Manchester United trengte en overhaling da han ankom Old Trafford, likevel tror vi han fikk noen negative overraskelser. Nylig sa han noe som dette på en pressekonferanse: «Du må rive huset, og du måtte få spillere ut som ikke var her i deres sinn,» Nordmannen har oppnådd sitt mål ved å la ni seniorspillere forlate Old Trafford og hente inn slike som Daniel James, Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og, sist, Bruno Fernandes. – Men han er ikke i mål enda. Hvor er de ni idag? Marouane Fellaini (1.

Mer trøbbel for Barcelona

To og et halvt minutt på overtid stusset Iñaki Williams inn 1-0-målet som sendte Athletic Bilbao til semifinale i den spanske cupen og Barcelona ut.
Les mer om:

Barcelona ute av cupen

Barcelona slo følge med Real Madrid ut av den spanske cupen da de tapte 0–1 mot Athletic Bilbao torsdag kveld. Iñaki Williams scoret kampens eneste mål tre minutter på overtid. Semifinalelagene er Granada, Mirandés, Real Sociedad og Athletic Bilbao.

Jürgen Klopp får Chelsea og Stamford Bridge i gave

Shrewsbury tapte flere millioner kroner på grunn av at Jürgen Klopp sendte juniorlaget sitt og Liverpool måtte kutte billettprisene. I går skrev vi at for å gjøre bot, kunne Liverpool enten tape kampen og sende Shrewsbury videre, eller betale League One-klubben 5 millioner.

Liverpool slo Shrewsbury

Et selvmål av Shrewsburys RoShaun Williams sørget for avansement fra fjerde runde i FA-cupen for Liverpool. Serielederen i Premier League stilte med juniorlaget i omkampen mot laget fra League One. Liverpool møter Chelsea i 5. runde.

Bli med inn hos caravan-giganten i Råde

Langs E6 i Råde finner du Perry & Williams Caravan. I mai-måned 2018 sto det over 6300 kvadratmeter store bygget i Råde klart, og Perry Caravan og Williams Caravan slo seg sammen. Årlig selger de over 400 hjem på hjul.
Les mer om:

Bilbao-spiss hetset i kampen mot Espanyol

Espanyol-fans skal ha kommet med rasistiske tilrop mot Athletic Bilbao-spiller Iñaki Williams i lørdagens kamp.
Les mer om:

Slakter seg selv

Serena Williams røk overraskende ut for Qiang Wang.
Les mer om:

Overraskende Serena Williams-exit

Serena Williams røk overraskende ut mot kinesiske Qiang Wang i Australia Opens tredje runde. Williams som har vunnet turneringen syv ganger tidligere, tapte i tre sett: 6-4, 6-5, 7-5. Novak Djokovic gikk enkelt videre i sin tredje runde-kamp mot japanske Yoshihito Nishioka.

Hayley Williams fra Paramore debuterer alene kliss naken via metaforisk mareritt

Musikkvideoen til «Simmer» fra Paramore-frontfigur Hayley Williams ser ut som en skrekkfilm. Som vi har lyst til å se. 31-åringen løper fortvilet gjennom skogen om natten, med noe som ser ut som en rød sky i hælene. Som om ikke det er stress nok, er hun kliss naken. Klassisk mareritt! Når Hayley kommer frem til et hus hvor hun søker dekning, ser vi at det er en maskert skapning som er etter henne. Og ja, det kommer et plot-twist. Metaforisk?

Coco Gauff (15) slo ut Venus Williams i Australian Open

15-åringen Coco Gauff hadde ingen problemer med å slå ut idolet sitt, den 24 år eldre Venus Williams ut av 1. runde i Australian Open.

Coco Gauff (15) slo ut Venus Williams i Australian Open

15-åringen Coco Gauff hadde ingen problemer med å slå ut idolet sitt, den 24 år eldre Venus Williams ut av 1. runde i Australian Open.

Solskjær refses for planen mot van Dijk: – Ikke til å tro

LIVERPOOL (VG) Til og med Virgil van Dijk (28) klødde seg i hodet etter å ha blitt forsøkt markert av den over 20 centimeter lavere Brandon Williams (19) på Anfield.
Les mer om:

7 ting du må vite om Oscar-nominerte Florence Pugh

Hva vet du om filmbransjens nye yndling? Florence Pugh er ennå ikke et husholdsnavn. Men med flere kritikkerroste roller under beltet – og Oscar-nominasjon – er det på tide at flere blir kjent med denne talentfulle godjenta. Den Little Women.-aktuelle briten debuterte i The Falling sammen med Game of Thrones-yndlingen Maisie Williams, og har siden spilt en rekke interessante karakterer.

Kunne kledd Robbie Williams

Didrik og Emil Solli-Tangen er sammen et vokalkraftverk.
Les mer om:

Tennisstjerner samler inn millioner

Tennisstjernene Rafael Nadal og Roger Federer bidro til å samle inn penger til brannofrene i Australia under en veldedighetsgalla i Melbourne onsdag. Arrangementet innbrakte en sum tilsvarende 1,6 millioner kroner til ofrene. Federer, Nadal og Serena Williams var tre av flere verdensstjerner som donerte tennisutstyr som skal auksjoneres borte for å samle inn ytterligere midler til ofrene. Tennisspillere og organisasjoner verden over har så langt samlet inn drøye 18 millioner kroner. Akkurat som under ATP-cupen i forrige uke er spillerne blitt enige om å gi 100 australske dollar (650 kroner) fo

Kjendisparet lanserer verdensturnerende festival

Paret lover en serie arrangementer med noen av verdens største artister: De vil hanke inn både ledende popnavn, samt hyre lokale artister, melder Billboard. Det første navnet som presenteres er briten Robbie Williams, som også er en av hovednavnene under premieren. LES OGSÅ: Spotify lanserer ny funksjon. World Tours første stoppested er Melbourne i Australia 14. mars. Ytterligere steder som kan forvente seg besøk av det omreisende følget er Montreal, Berlin, Seoul, Osaka og Miami. The post Kjendisparet lanserer verdensturnerende festival appeared first on GAFFA.no.

Juan Mata kveldens kreative playmaker

Normalt skal det ikke være spennende når Manchester United tar imot en tabelljumbo på Old Trafford, men denne gangen var det faktisk litt nervøst for avspark. – Året har startet dårlig for Manchester United og Ole Gunnar Solskjær med serietap mot Arsenal, uavgjort mot Wolverhampton i FA Cupen og tap mot Manchester City i ligacupen. Juan Mata som ikke har levert et eneste målpoeng denne sesongen stod frem som en kreativ fugl føniks. – Etter 27 minutter sendte Juan Mata en pasning som ikke kunne være mer nøyaktig til Marcus Rashford som åpnet kveldens scoringskonto.