Nyheter om Williams


En normalt skuffende beskjed kommer fra Solskjær

I sommer var det et salig hylekor i den røde delen av Manchester og fra fotballsynsere som Gary Neville, Rio Ferdinand og gjengen. Van de Beek, Cavani og to no names på vingen! Alex Telles skapte antydning til entusiasme, men ikke mer. Resten av høsten fortsatte kritikken mot Uniteds udugelighet på overgangsmarkedet. I januar blir det enda tynnere. Skal vi tro Solskjær.

Byron gikk videre i «The Voice»: – Jeg så ikke at mentorene snudde seg

Byron Williams (60) fra Selbak hadde øynene igjen mens han sang på fredagens «blindsending». – Jeg var i øyeblikket, i musikken, så jeg fikk ikke med meg hva som skjedde foran meg.
Les mer om:

Riley June Williams (22) pågrepet – mistenkt for å ha stjålet fra Nancy Pelosi

Riley June Williams (22) ble mandag pågrepet, etter å brutt seg inn i Kongressen under opptøyene i Washington. FBI etterforsker om Williams har stjålet en laptop fra Nancy Pelosis kontor.  
Les mer om:

Byron (60) er klar for «The Voice»: – Jeg har ikke noe å tape

Når Byron Williams (60) fra Selbak fredag deltar i sangkonkurransen på TV 2, blir han landets eldste «The Voice»-deltager: – Jeg har aldri før vært så nervøs på en scene.
Les mer om:

Messi utvist da Barca tapte

Barcelona og Athletic Club bydde opp til en kjempekamp i supercupfinalen. Det var Barcelona som gikk opp i ledelsen etter scoring av Griezmann. Men Athletic svarte like etter da Oscar De Marcos satte 1-1. Antoine Griezmann sendte Barca i ledelsen nok en gang, men scoringer av Villalibre og Iñaki Williams sørget for 3-2, og seier til Athletic. På tampen fikk vi se historiske scener. Lionel Messi ble utvist for første gang i Barca-karrieren. VAR fikk øye på et slag fra Messi som traff bakhodet til Villalibre.

Messi utvist etter slag – Barcelona tapte supercupfinalen

(Barcelona - Athletic 2–3) En sen scoring berget ekstraomganger for Athletic. Der prikket Iñaki Williams inn seiersmålet – så mistet Lionel Messi hodet.

Helt sikker Tottenham blir stappfull av dansker

Christian Eriksen som nå er fullstendig ute i kulden hos manageren som aldri tilgir, Antonio Conte drar garantert fra Inter Milan nå i vinter, vel ikke helt garantert for klubben har mislykkes i alle sine forsøk på å selge eller bytte bort dansken som rasket til seg prisen som Tottenhams beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen. For et år siden navigerte Inter Milan seg til et røverkjøp, de fikk hentet Christian Eriksen for bare 27 millioner euro samtidig som konservative Transfermarkt estimerte hans markedsverdi til 90 millioner euro.

Sørloth på vei videre! Skjønner ikke hva Nagelsmann vil

Den geniforklarte RB Leipzig manageren Julian Nagelsmann har ikke fått landslagsspiss og Tyrkias toppscorer sist sesong Alexander Sørloth til å virke. – Det merkelige var at Sørloth kom til den tyske storklubben med en ekstrem suksess bak seg og ble fra første sekund henvist til benken. «Han må skjønne hvordan vi spiller og tilpasse seg en ny tilværelse». Hver kan han kommer innpå er det med innbytterpuls, borte er Alexlander Sørloth sin ekstreme energi og målteft. – Det vi har sett så langt er en skygge av det vi har sett så langt.

Mourinho og Tottenham har funnet en ny dansk makker til Kane

Vi har ikke helt kommet oss over at stjernen Christian Eriksens falmet på rekordtid i Tottenham. Siden 2013 var superdansken en naturlig del av Tottenham, og rasket til seg prisen som klubbens beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen. Eriksen forsvant, inn kom en annen danske, Pierre-Emile Højbjerg, som på rekordtid har blitt en av favorittene til José Mourinho. Nå venter det mer dansk. For hos Sampdoria har har en dansk 20-åring begynt for alvor å etalbere seg i Serie A.

Mener Brandon Williams, Phil Jones og Jesse Lingard skal være lette å plukke

Newcastle manager Steve Bruce har gjort det klinkende klart at det må ferskt blod inn i klubben og nå begynner vi å få et bilde over hva han tenker seg. – Han vet inderlig godt klubben som har Premier Leagues mest upopulære eier ikke har arabiske penger å shoppe for og går for leieavtaler med spillere som trenger mer spilletid. Lyskasteren er tydeligvis sendt i retning av Old Trafford, 90min skriver at Steve Bruce mener det skal være rimelig lett å plukke ut tre Manchester United spillere på utlån resten av sesongen.

Steve Bruce klar for leie av Manchester United-spiller

Det har lenge vært kjent at Brandon Williams må ut fra Old Trafford og stjæle spilletid. Seks minutter i verdens tøffeste liga holder ikke for 20-åringen som har vokst seg ut av spill i Premier League 2. Steve Bruce spiller nå på kontaktene sine hos United og skal ha en pakke på plass for Williams. Det er Shields Gazette som hevder The Magpies er i pole position for å lande en leieavtale med 20-åringen. Det grønne lyset er skrudd på hos Solskjær for utleie av venstrebacken, og rammen for avtalen med Newcastle skal være på plass. Williams kom selv med en tåkete Instagram melding på 1.

Manchester United har funnet gull i Championship

På venstersiden i forsvaret til United sørger Luke Shaw og Alex Telles for å pushe hverandre til nye høyder. På høyresiden er det «bare» spillere som Brandon Williams og Tim Fosu-Mensah som presser på bak Aaron Wan-Bissaka. Dette har Solskjær tenkt å gjøre noe med. I sommer skal både Arsenal og Tottenham ha gjort fremstøt for å sikre seg Max Aarons.

Bild: Liverpool går for storeslem på overgangsmarkedet

De regjerende Premier League-mesterne stiller til avspark med Joel Matip, Fabinho, Nat Phillips eller Rhys Williams som ryggraden i forsvaret.

Warner Bros. slipper alle 2021-filmene sine rett på HBO Max samtidig med kino

Warner Bros. gleder sine HBO-abonnenter. Det historiske, men fremoverlente, gigantiske Hollywood-studioet gjør det dog svært vanskelig for kinobransjen. I kveld annonserer Warner Bros.

En euforisk Neymar har bestemt seg for å spille med Messi

Når du lukker garderobedøra etter deg på Old Trafford med to scoringer i 3-1 seieren i en kamp PSG måtte vinne, da har du lov til å føle deg som verdensmester. Dette ble Neymars aften. Neste sesong skal han og en argentinsk kompis gjøre det sammen. Selv om vi som Pep Guardiola håper Messi avslutter karrieren i Barcelona, må vi innrømme at en Messi-overgang til sommeren ville vært superspennende. Manchester City har ikke lagt skjul på at de gjør seg klare med tilbudet Messi ikke kan takke nei til – hvis exit Camp Nou blir veien videre.

For trangt for Manchester Uniteds unge venstreback Brandon Williams

Det er ca. 0% sjanse for at Manchester United velger å selge sin 20 år gamle venstreback Brandon Williams til tross for at han denne sesongen ikke befinner seg høyt på prioriteringslisten til manager Ole Gunnar Solskjær. Det blir sikkert ikke bedre fremover, noe Newcastle manager Steve Bruce har fått med seg, ifølge Newcastle Chronicle ønsker han å få til en låneavtale i januar.

Young Thug skryter av Elton John, disser André 3000 fra Outkast

Young Thug og André 3000 er to av Atlantas største rapnavn gjennom tidene. Stjernene fra to forskjellige generasjoner har mye til felles, blant annet en eksentrisk stil og melodisk teft langt over snitt. André 3000 figurerer hyppig på rapperes topp 5-lister… Men det virker ikke som Young Thug er så fan av OutKast-medlemmet. For å si det mildt. Til tross for at han også er fra ATL. – Jeg kan ikke rappe to André 3000-sanger for deg. Jeg har aldri gitt noe oppmerksomhet til ham. Aldri i mitt liv, sier Thug til T.I. under et intervju for podcasten ExpediTIously. T.I.

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

United tvinges til å «kvitte seg» med to fremtidige storstjerner på Old Trafford

Det er ikke noe nederlag å bli sendt på utlån, men når du endelig har fått plass i troppen til Manchester United før sesongen, er det surt å ikke få gjort nytte for seg. Dean Henderson ble hentet hjem i hui og hast i sommer da David de Gea viste fomle-tendenser, men spanjolen har reetablert seg som numero Uno på Old Trafford. Dette har sendt keeperen, som hos Sheffield United forrige sesong gjorde seg fortjent til merkelappen «en av Premier Leagues beste ballstoppere», ut av Premier League så langt.

Lil Uzi Vert skal ta tilbake mumlerap – men takker nei til Lil Xan

Lil Uzi Vert vil tilbake til mumlerap – men ikke med Lil Xan. Hip-hop-sjangeren mumlerap forsvant fort fra radaren til de fleste. Men nå ønsker Lil Uzi Vert et comeback for den ikke så artikulerte rapstilen. «Jeg skal snart begynne å mumle igjen», twitrer Uzi alias Symere Bysil Woods. En som synes dette hørtes interessant ut er Lil Xan. Han strakk derfor ut en hånd til Lil Uzi Vert og spurte om de kan gjøre en duett. «La oss mumle sammen», skriver Xan til Uzi. Lil Xan alias Diego (Instagram/xanxiety) Dessverre for California-gutten Diego, som i sommer slapp ikke så morsomme «Death to Mumble R

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Pop-stjernen har designet draktene til denne engelske klubben

Pop-stjernen Robbie Williams har hjulpet med å designe årets drakter til favorittlaget sitt, Port Vale.
Les mer om:

Liverpools Joe Gomez skadet

På søndag så vi en mektig irritert Jürgen Klopp og Pep Guardiola som backet hverandre mot vedtaket om bare tre innbytter. Etter onsdagens trening på St. Georges Park blir Liverpool-manageren garantert ikke mindre oppgitt. For i denne sesongen har situasjonen for spillerne vært ekstrem.

Midtstopperen Liverpool trenger – og jakter

Liverpool Echo er lokalavisa som tar stolthet i å vite hva som foregår i bakgården deres. Så kom overgangen til Thiago. I september hevded avisen at Bayern München ikke var et aktivt mål for Liverpool, basta bom.