Nyheter om Williams


Jürgen Klopp: «Respekt»

FC Midtjylland var på besøk på Anfield i går og leverte kamp egentlig helt til dørstokken mot Liverpool sitt stjernelag. Liverpool-manager Jürgen Klopp lot seg imponere og hadde god plass til skryt om det danske laget sin prestasjon selv om det naturlig nok ble mye oppmerksomhet om en ny stopperskade. Liverpool vant 2-0 i en kamp som Klopp erkjente bød på store utfordringer. Les: Trekker seg som president «Jeg er ikke overrasket. Det er ikke et lite team. Hvis folk tror det, så gir det muligheten i kampene å vise hvor stor klubb du er.

Norge klar for fotball-EM

Norge slet igjen med å bryte ned defensive Wales, men Frida Maanum tok ansvar og scoret kampens eneste scoring da kvinnelandslaget sikret plass i EM-sluttspillet i 2022.Wales prøvde knapt å angripe den første timen, men tettet igjen og slapp ikke Norge til mange sjanser. I det 61. minutt vant Maanum ballen fra spissen Kayleigh Green, som var på vei ut av eget forsvar. Hun førte den i høyt tempo og klemte til fra 20 meter. Ballen føk inn i hjørnet.

Full krise hos Liverpool: Har fått sitt 3. offer etter knokkelkampen mot Everton

Verdens beste midtstopper ble sendt rett ut av sesongen av Jordan Pickford, Richarlison ønsket Thiago Alcantara velkommen til byen med en grisetakling. Det var et tredje offer. En fotballsesong tar aldri hensyn til skadesituasjonen – heller ikke til en regjerende mester. Lørdagens Merseyside-derby var kampen der det ble sett rødt, men endte med poeng til blått.

Lil Wayne lister sine topp 5 rappere

Lil Wayne er mange rapperes favorittrapper. Kanskje ikke så rart, ettersom Dwayne Michael Carter Jr. har holdt koken og holdt seg relevant siden 90-tallet. Men hvem er de personlige favorittene til Tunechi? Under DJ Khaled-podcasten The First One, som han lager for Amazon Music, røper firebarnsfaren hvem han har på listen. Topp fem favorittrappere til Lil Wayne: 1. Missy Elliott 2. JAY-Z 3. The Notorious B.I.G. 4. N.O.R.E. 5.
Les mer om:

Halloween-filmene rangert fra dårligst til best

Knask eller knep? Eller en slakterkniv i strupen? Blodtørstige The Shape alias Michael Myers har gjort halloween ekstra skummel helt siden John Carpenter ga ham liv via sin ikoniske klassiker i 1978. Historien starter med at unge Michael dreper sin storesøster, og blir plassert i et sanatorium. Michael Myers som ung morder i første Halloween (Compass International Pictures) 15 år senere vender han tilbake, enda mer forstyrret, for å drepe innbyggerne i sin fiktive hjemby Haddonfield mens det er halloween. Det hele akkompagnert av denne musikken – også laget av John Carpenter: Med 11 filmer ha

19 fakta om Emily in Paris-aktuelle Lily Collins

Lily Collins har hovedrollen i verdens mest sette serie akkurat nå. Emily in Paris – laget av legenden Darren Star (Beverly Hills 90210, Melrose Place, Sex and the City) – er i alle fall i Netflix-toppen i de fleste land, inkludert Norge. Noe som betyr veldig mange millioner seere. Til tross for suksess, blir den kjappe, lettbeinte dramedie-serien møtt med mye hat: Les mer hos Melk & Honning Lily Collins har hovedrollen som en ambisiøs Chicago-jente i tidlig 20-årene som går på en kulturkræsj-smell når hun flytter til Paris for å starte en tilsynelatende drømmejobb. Tenk drama-komedie á la Sex

Ellen DeGeneres sliter med seertallet etter skandalen

Ellen DeGeneres er tilbake på skjermene. Men velkomsten ble lunken i kjølvannet av anklagene om ufyselig oppførsel i kulissene fra tv-superstjernen og hennes ledelse. Forrige måneds premiere på sesong 18 av The Ellen DeGeneres Show hadde 38 % færre seere enn premieren på sesong 17, ifølge USA Today. Snittet på sendingene i uken som endte 21.

Ekkel avsløring vekker oppsikt

Robbie Williams åpner opp om en uheldig hendelse som ikke endte slik han så for seg. Det samme gjør kona.
Les mer om:

Går fra vekstbedrift til Nav. Jacky (55) skal jakte på bedriftenes behov (pluss)

Jacky Williams (55) er nyansatt markedsrådgiver på NAV Indre Fosen. Hun overtar jobben etter Randi Sollie Denstad (68) som går av med pensjon.
Les mer om:

Drake sier han pleide å date SZA – blir avfulgt på Instagram

Drake har datet SZA. Dette forteller han på den nye låten «Mr. Right Now». «Said she wanna fuck to some SZA… Wait, I used to date SZA back in 08», rapper/røper kanadieren. Hør linjen til Drake på «Mr. Right Now» med 21 Savage & Metro Boomin her: Drake on 'Mr.

Ble Liverpools fjerdeyngste målscorer – nå er han borte fra Anfield

Diogo Jota har gjort sitt hos Nuno Santo. Portugiseren ble hentet i 2017 og har vært med på den fantastiske reisen for ulvene de siste sesongene. Mens Jota gjør seg klar til å reise til Liverpool, har en Liverpool-spiller allerede ankommet Molineux.

Goal: Liverpool har kjøpt angrepsspiller til en halv milliard kroner!

Vi går fortsatt rundt og smiler etter å ha sett de første bildene av Thiago Alcantara i Liverpool-drakt. Goal kan bekrefte at det skal bli mer å smile av på Anfield. Diogo Jota ble hentet av Nuno Santo allerede i 2017 og har hatt en enorm påvirkning på ulvene og suksessen de siste sesongene. 23-åringen har egenskapen Jürgen Klopp digger, evnen til å spille solid der han blir plassert i angrepet. Ifølge Goal ser Liverpool portugiseren som den perfekte spilleren til å dekke opp for trioen Salah, Mané og Firmino.

- Jeg er en krevende kvinne

Fetisha Williams sier «Parterapi»-karakteren inspirert av henne er overdrevet - men legger ikke skjul på at hun «low key» er «litt dramaqueen».
Les mer om:

Azarenka til US Open-finale

Serena Williams får ikke muligheten til ta sin 24. Grand Slam-seier i årets US Open-finale i tennis. Hun ble slått ut av Victoria Azarenka som møter Naomi Osaka i finalen.
Les mer om:

Serena Williams ute av US Open

Serena Williams får ikke muligheten til ta sin 24. Grand Slam-seier i årets US Open-finale i tennis. Der møtes Viktoria Azarenka og Naomi Osaka.
Les mer om:

Serena Williams ute av US Open

Serena Williams får ikke muligheten til ta sin 24. Grand Slam-seier i årets US Open-finale i tennis. Der møtes Viktoria Azarenka og Naomi Osaka.
Les mer om:

Storfavoritten slått ut

Viktoria Azarenka sørga for at storfavoritt Serena Williams ikkje får mogelegheita til å kjempe om sin 24 Grand Slam-siger i årets US Open-finale i tennis. Williams opna sterkt og vann første sett 6-1, men så snudde det. Azarenka vann dei to neste med 6-6, 6–3. I finalen ventar japanske Naomi Osaka.
Les mer om:

«Betyr dette at vi er separert?»

Enken til Robin Williams, Susan Schneider Williams, åpner seg om den siste tiden med ektemannen.
Les mer om:

- Jeg er en krevende kvinne

Fetisha Williams sier «Parterapi»-karakteren inspirert av henne er overdrevet - men legger ikke skjul på at hun «low key» er «litt dramaqueen».
Les mer om:

Grizzly II fra 1983 med George Clooney, Laura Dern og Charlie Sheen får premiere i 2020

Grizzly-skrekk på festival med George Clooney, Laura Dern og Charlie Sheen. Dette får man nyte i en gammel grøsser som aldri ble utgitt. Men nå er Grizzly II: The Predator alias Grizzly II: The Concert fra 1983 klar. Den amerikanske filmen ble innspilt i Ungarn med en ungarsk regissør som aldri hadde laget film før, og mot en del odds ble den nesten ferdig.

Cookøyenes tidligere statsminister død etter koronasmitte

Cookøyenes tidligere statsminister Joseph Williams er død etter å ha blitt smittet med koronaviruset, opplyser New Zealands helsemyndigheter.
Les mer om:

Manchester United byr over 300 millioner for Real Madrid spiller

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å styrke en posisjon der de bare har Luke Shaw og den uerfarne Brandon Williams pr i dag. – Real Madrid venstreback Sergio Reguilon passer perfekt. ABC melder at 23 åringen som er tilbake fra et aldeles strålende låneopphold i Sevilla er overflødig og derfor til tross for solid forsvarsspill ledig på markedet.

Williams-familien trekker seg ut av Formel 1 etter 43 år

Det er en av de «tre store» sammen med Ferrari og McLaren som nå trekker seg ut av Formel 1.
Les mer om:

Anmeldelse: The New Mutants bommer totalt

X-Men-universet er nok kjent for de fleste. Men hold dere fast, for nå kommer The New Mutants.  Storfilmen har i flere år hatt overraskende mye trøbbel før den nå traff kinolerretet.

Robin Williams' enke: – Han ble feildiagnostisert

Enken etter den kjente skuespilleren åpner nå opp om den vanskelige tiden etter at ektemannen utviklet en hjernesykdom som forandret hans personlighet.
Les mer om: