Nyheter om Williams


Norwich bekrefter: Normann ferdig i klubben

Nedrykksklare Norwich melder på sitt nettsted at Mathias Normann og tre andre innleide spillere skal tilbake til sine klubber etter helgens serieavslutning. Den norske landslagsspilleren har vært i Premier League-klubben på en leieavtale fra russiske Rostov. Norwich er for lengst dømt til nedrykk, og før serieavslutningen mot Tottenham melder klubben om spillere som forsvinner ved sesongslutt. – Vi kan bekrefte at innleide Billy Gilmour, Brandon Williams, Ozan Kabak og Mathias Normann vender tilbake til sine respektive klubber etter søndagens kamp, står det.

«Grey’s Anatomy»-stjerne Jesse Williams snikfotografert naken: – Seksuell trakassering

Et snikfotografi av en naken Jesse Williams tatt under en Broadway-forestilling med Williams i hovedrollen, har spredd seg på sosiale medier den siste tiden. Det får teater-fagforeningen til å reagere sterkt.
Les mer om:

«Grey’s Anatomy»-stjerne Jesse Williams snikfotografert naken: – Seksuell trakassering

Et snikfotografi av en naken Jesse Williams tatt under en Broadway-forestilling med Williams i hovedrollen, har spredd seg på sosiale medier den siste tiden. Det får teater-fagforeningen til å reagere sterkt.
Les mer om:

«Grey’s Anatomy»-stjerne Jesse Williams snikfotografert naken: – Seksuell trakassering

Et snikfotografi av en naken Jesse Williams tatt under en Broadway-forestilling med Williams i hovedrollen, har spredd seg på sosiale medier den siste tiden. Det får teater-fagforeningen til å reagere sterkt.
Les mer om:

Raser mot snikfoto av naken Jesse Williams på scenen

Tross forbud mot å fotografere under Broadway-forestillingen «Take Me Out», har et bilde av en naken Jesse Williams (40) lekket ut.
Les mer om:

Michelle Williams er gravid

Hollywood-stjernen Michelle Williams (41) venter sitt tredje barn.
Les mer om:

Michelle Williams er gravid

Hollywood-stjernen Michelle Williams (41) venter sitt tredje barn.
Les mer om:

Michelle Williams er gravid

Hollywood-stjernen Michelle Williams (41) venter sitt tredje barn.
Les mer om:

Fikk bakoversveis av rektors melding

- Alle mødre kan kjenne seg igjen i dette, sier Brinn Williams etter tabben.
Les mer om:

Miralem Pjanic ser mot Italia igjen

Det er absolutt ingen overraskelse at Miralem Pjanic aktivt jobber for å forlate Barcelona han forlot ikke Italia for å sitte på benken og så sendt til Tyrkia. Det som dog er en overraskelse for noen er at Inter Milan ivrer for å hente den 32 år gamle midtbanespilleren til San Siro. Barcelona valgte å låne ut Miralem Pjanic til Besiktas denne sesongen, der har han gjort sakene sine bra, bedre enn fire assist på 26 kamper skulle tilsi. Den tyrkiske storklubben er interessert i en forlengelse av låneavtalen, men ikke i stand til å gjennomføre et salg med den økonomien de har nå.

Nå er det Neco Williams sin tur

For rundt to år siden signerte akademispilleren en fireårskontrakt med Liverpool. Utfordringen er at han har valgt klubben som har Klopp-favoritten Trent Alexander-Arnold i samme posisjon. Derfor ble det ut på dannelsesreise til Fulham fra januar, en reise som har fylt kofferten til 21-åringen med sportslig suksess og verdifull erfaring. For valget av Fulham viste seg å være perfekt for høyrebacken.

Den rykende ferske Manchester United-manageren har fått sitt første NEI fra klubbledelsen

Da var det gjort. De siste månedene har alle piler pekt mot Ajax-treneren. Nå har partene forhandlet seg ferdig og Erik Ten Hag forplikter seg til å lede Manchester United til titler. Alt annet blir kosmetikk. Men det første ten Hag ble møtt med fra klubben før han tar over til sommeren, var et no. Ifølge The Telegraph ønsket nederlenderen å ha med seg Mitchel van der Gaag og den tidligere Ferguson-assistenten Steve McClaren.

Lewis Hamilton og Serena Williams vil kjøpe Chelsea!

Lewis Hamilton og Serena Williams er blant investorene som støtter Sir Martin Broughtons bud for å kjøpe Chelsea. Broughton-konsortiet er en av tre grupper som prøver å kjøpe Premier League-klubben for 2,5 milliarder pund. Som først rapportert av Sky, har syv ganger Formel 1-mester Hamilton, som forøvrig er Arsenal-fan og 23 ganger Grand Slam-vinner Serena Williams lovet å investere. Lewis Hamilton og Serena Williams er venner, og nå skal de være interessert i å legge rundt 110 millioner kroner hver på bordet i et selskap som skal investere i fotballklubben Chelsea, melder Sky Sports

Hamilton og Williams vil bli medeiere i Chelsea

De to sportsstjernene er villige til å gå inn med over 200 millioner kroner.
Les mer om:

Sky Sports: - Hamilton med på Chelsea-bud

Formel 1-stjerne Lewis Hamilton og tennisstjerne Serena Williams er med i ei gruppe som vil kjøpe Premier League-klubben Chelsea. Dei to går inn med 10 millionar pund kvar, skriv Sky Sports. Ei gruppe investorar, leia av den tidlegare Liverpool-styreleiaren Martin Broughton, vil kjøpe Chelsea frå Roman Abramovitsj.

Maisie Williams om «GoT»: – Det beste som har skjedd meg

Masie Williams (24) snakker om tiden i «Game of Thrones» som det beste som har skjedd henne, men at det var vanskelig å gå gjennom puberteten som Arya.
Les mer om:

Frederikprisen, lørdag 20:30

Konferansier: Dennis Storhøi. Med Byron Williams, Fredrikstadguttane, Plankebyen Ungdomsteater, Eva Iselinn Erichsen, Oda Gondrosen og Julie Waaler Skogrand.

Juventus vet de er eneste mulighet for Paul Pogba

Akkurat som «Den makalösa manicken» ønsker Paul Pogba å gå både hit og dit, men dørene lukkes igjen en etter en. – For et år siden var Real Madrid og Paris Saint-Germain sammen med Juventus aktuelle. Av en eller annen merkverdig grunn har Manchester United gang på gang forsøkt å komme med nye og forbedrede lønnstilbud opp imot det hinsidige og enda merkeligere den franske superstjernen har sagt nei takk. Trolig har hans agent Mino Railola klart å overbevise Paul Pogba han kan få veldig mye mer andre steder!.

Brandon Williams vil ikke returnere til benken

Venstreback Brandon Williams er svært fornøyd med å spille hele tiden på lån for Norwich. – Selv om det er en mye mindre klubb en Manchester United som han har vokst opp med har han ikke tenkt til å sitte å returnere til Manchester United for å sikke på benken. 21 år gamle Brandon Williams fikk sitt gjennombrudd på Old Trafford for to år siden, men i fjor ble han stort sett henvist til benken, derfor utlån hos Norwich.

Vil fjerne dronningen. Støttes av prinsen

Prins Williams tale får oppmerksomhet.
Les mer om:

De gromme høydepunktene fra sesongåpningen i Formel 1

Spenningen var som vanlig stor da det nærmet seg alvoret i Bahrain. Teamene har testet nye biler og sine førere, dette året var det ekstra spenning til hvordan Mercedes, Red Bull Racing, Ferrari, Haas, McLaren, Alfa Romeo, Alpine, Alpha Tauri, Aston Martin og Williams ville takle de nye endringene i det tekniske regelverket. Det ble en helrød helg. Ferrari tok de to første plassene med Leclerc og Sainz og har satt press på Red Bull Racing som måtte se sine to førere ende på 18. og 19 plass. (fra formula1.com) Her har du to minutter med høydepunkter fra Bahrain Grand Prix.

Vil ha med seg to Liverpool spillere når Fulham vender tilbake til Premier League

London klubben Fulham er til eier Shahid Khan sin store frustrasjon en jo jo klubb som veksler mellom å spille i Premier League og Championship nesten helt uavhengig av hvor mye som investeres i nye spillere. Nå er de på vei tilbake til Premier League nok en gang. Fulham leder Championship med god margin selv etter tirsdagens bortetap 1 – 0 mot West Bromwich. Manager Marco Silva som fikk oppdraget om rasket mulig retur i fjor har allerede startet arbeidet med å planlegge for neste sesong og klubbens forhåpentlige overlevelse på øverste nivå i England.

Ble skjelt ut av tilskuer - brøt sammen i gråt

Naomi Osaka, tidligere verdensener i tennis, brøt sammen i gråt etter å ha blitt utskjelt av en tilskuer på vei mot klart tap i Indian Wells-turneringen. Den japanske 24-åringen med fire Grand Slam-titler på merittlista har falt til 78.-plass på WTA-rankingen. Hun ble tydelig preget etter at en tilskuer i første sett ropte «Naomi, you suck». Hun samlet seg og fortsatte kampen mot Veronika Kudermetova, men hun greide aldri å finne spillet sitt, og russeren vant 6-0, 6–4. – Jeg er blitt utsatt for slike rop tidligere, og da har det ikke påvirket meg. Her er det annerledes.
Les mer om:

Serena Williams om Zverev: – Jeg hadde trolig vært i fengsel

Den tidligere verdenseneren Serena Williams (40) tror hun ville blitt knallhardt straffet om hun hadde reagert som Alexander Zverev (24).
Les mer om:

Manchester United vendte tommelen ned til Gabriel Martinelli – fire ganger

Den brasilanske u-landslagsspilleren har etablert seg hos Mikel Arteta som del av ungdomsgjengen med Saka, Ødegaard, Smith Rowe, Nketiah (og flere), som kan utgjøre del av stammen for det neste tiåret. I London takkes og bukkes det for Manchester Uniteds manglende teft. For 20-åringen Gabriell Martinelli jobbet iherdig for å komme inn i United-systemet. Les: Tall viser Neymar stiller i helt egen klasse når det gjelder å få dommeren til å blåse -Jeg hadde faktisk fire forskjellige prøvetreninger hos United da jeg var 13, 14, 15 og 16 år.

Mest lest siste uke