Nyheter om Wille


Håndballherrene med ny assistenttrener

Martin Boquist har underskrevet en fireårskontrakt som assistenttrener for Håndballherrene. Boquist var en av Sveriges beste spillere i perioden før og etter årtusenskiftet. Han har vunnet to EM- og et VM-gull med det svenske landslaget. - Jeg ble kjent med Martin for 4-5 år siden, da jeg var trener i Skövde og han var assistenttrener for Kristjan Andresson i Sverige. Jeg merket raskt det faglig høye nivået hans. Han har øye for detaljer, innsikt i helheten, og er også god med mennesker.
Les mer om:

Tar grep: – Tror vi må gjøre noe drastisk

Påtroppende landslagssjef Jonas Wille bygger opp teamet sitt.
Les mer om:

Ny landslagssjef med bare en tittel: – Ekstremt dyktig

ULLEVAAL (VG) Han førte Stine Bredal Oftedal inn i topphåndballen. Men Jonas Wille (46) har knapt spilt en toppkamp selv og har som klubbtrener bare vunnet én tittel. Nå skal han på gulljakt med Sander Sagosen og håndballgutta.

Begeistret Sagosen: – Derfor er Wille rett valg

Sander Sagosen sier at Jonas Wille har imponert både spillergruppen og støtteapparat. Han er helt sikker på at Wille er det riktige valget.
Les mer om:

Wille blir ny landslagstrener for Norge

Som NRK erfarte i forrige uke blir Jonas Wille ny landslagstrener for Norges håndballherrer. – Det er stort. Det er god følelse å få en så viktig stilling i norsk håndball. I mine øyne er dette det mest ærefulle og største oppdraget man kan få som norsk trener, sier Wille. Han erstatter Christian Berge, som sa opp jobben i februar, for å ta over klubben Kolstad. Wille har vært assistent på landslaget siden oktober 2021, og har også trent klubben Kristianstad i Sverige.

- Det mest ærefulle oppdraget man kan få

Jonas Wille er ny hovedtrener for Norges herrelandslag i håndball.
Les mer om:

Jonas Wille blir Christian Berges etterfølger: – Han har hele pakken

ULLEVAAL (VG) Jonas Wille (46) blir ny landslagssjef i håndball. Forgjengeren er begeistret.
Les mer om:

Bekreftet: Wille tar over håndballgutta

Presenterte ny landslagssjef i dag.
Les mer om:

TV 2 erfarer: Landslagssjefen er klar

Etter det TV 2 erfarer blir Jonas Wille presentert som ny landslagssjef om få dager.
Les mer om:

NRK: Vil ha Jonas Wille som landslagssjef i håndball – Kjelling fikk nei

Håndballforbundet har landet på Kristianstad-trener Jonas Wille (45) som landslagssjef for de norske håndballgutta etter Christian Berge, erfarer NRK.
Les mer om:

Til TV 2: Kjelling har fått nei – Wille ønsket som ny landslagssjef

Kristian Kjelling har fått nei på søknaden og Jonas Wille er ønsket som ny landslagssjef.

NRK erfarer: Vil ha Wille som ny landslagstrenar i handball

Ifølge NRKs kjelder har handballforbundet landa på Jonas Wille som hovudtrenar på landslaget. Forbundet har sett i gong ein prosess for å frigjere han frå jobben i IFK Kristianstad.
Les mer om:

Berge-etterfølger trolig snart på plass

En ny landslagssjef i herrehåndball kan være på kroken i løpet av bare vel to uker. Jakten er intensivert og i full fart. – Vi har gjennomført mange veldig gode intervjuer. Målet er å være ferdig med prosessen i løpet av utgangen av mai, sier håndballforbundets generalsekretær Erik Langerud til NTB. Det ligger an til at personen som får jobben, må løses ut fra en kontrakt som klubbtrener. Dette vil måtte bli håndtert etter at NHF har bestemt seg for sin kandidat. Svenske Michael Apelgren og den norske duoen Kristian Kjelling og Jonas Wille er alle nevnt som velkvalifiserte for jobben.

Håndballforbundet: Så mange har søkt på landslagsjobben

Norges Håndballforbund bekrefter til NRK at de har mottatt 14-15 søkere til den utlyste stillingen som landslagssjef for herrene. Søkerne er fra Norge og andre europeiske land. – Nå skal vi sette oss ned og gå over søknaden å se på de ulike kandidatene som har søkt.

Måtte avbryte mesterskap etter kjærstemelding

Frida Karlsson måtte brått avbryte sin deltakelse under det svenske mesterskapet for drøyt to uker siden, da en melding tikket inn fra kjæresten. – Wille (William Poromaa) sendte et bilde av en positiv koronatest, sier Karlsson til svenske Expressen. Meldingen gjorde at Karlsson måtte avbryte mesterskapet, og kort tid etter, testet også den svenske skiyndlingen positivt. – Jeg hadde ganske høy feber i noen dager. Det er først nå jeg er med for alvor igjen. Men ... det var ikke så rart. Mest som en vanlig forkjølelse.
Les mer om:

Jakten på Berge-erstatter vil dra ut

Ansettelsen av ny norsk landslagssjef i herrehåndball kommer til å ta tid. Det kan bli august før Christian Berges etterfølger starter opp. Jobben er utlyst, og annonsen hos håndballforbundet avslører en omfattende stillingsinstruks. Søknadsfristen løper til 9. april. – Det er en prosess med utlysning, søknadsfase, intervjuer og vurderinger, sier håndballpresident Kåre Geir Lio til NTB. Han mener at det er god tid til å gjennomføre prosessen og håper den er landet «i sommer».

Knut (68) slutter i toppverv – Sofie (28) blir den nye sjefen i byen

SKIEN: Han har vært med siden oppstarten, men nå gir Knut Wille stafettpinnen videre. Kvinnen som er innstilt som ny styreleder er 40 år yngre enn sin forgjenger.
Les mer om:

Kjelling blir pekt på som Berges erstatter: – En jobb jeg har lyst på

Kristian Kjelling blir av flere håndballeksperter pekt på som Christian Berges erstatter sammen med Børge Lund, Jonas Wille, svenske Michael Apelgren og danske Nicolej Krickau. Drammen-treneren er åpenbart interessert i jobben.

Uviss fremtid for Norges nye suksessduo

BRATISLAVA (VG) Christian Berge (48) gjorde det for flere år siden klart at han ønsket Jonas Wille (45) som sin neste assistent på landslaget. Nå gjør de to kompisene EM-suksess sammen. Men fremtiden er uviss.
Les mer om:

Slik reagerer huseieren på Odds millionsalg

SKIEN: Odd vil frigjøre midler og spare penger. Knut Wille forstår skiensklubbens valg.
Les mer om:

Nå er Eskimonika tilbake på Diner'n etter en het natt med GB-klovnen

Natt til søndag ble Karoline Wille (30) møtt av et ganske spesielt syn på gjesterommet sitt.
Les mer om:

Robert gikk to millioner kroner i underskudd: – Vi er konkurs før året er omme hvis ting ikke endrer seg

Nå bes justisministeren om å komme med en håndsrekning til Robert Wille og bedriften hans, Bitihengeren, i Jarfjord.
Les mer om:

Fikk overraskende julebonus. Nå vil arbeidsgiver ha pengene tilbake.

5000 kroner i bonus til alle, sa Postens konsernsjef Tone Wille før jul.
Les mer om:

Hjemmesommer gir økt salg av maling, dette er de mest solgte fargene i Tromsø: – Det er trist

– Grå hverdag på gråværsdager. Vi må ha mer farger, sier Line Mørk og Christer Wille Foslund på Fargerike og skulle gjerne solgt mer fargerike farger til tromsøværingene i sommer.
Les mer om:

Mest lest siste uke