Nyheter om Wilhelmsen


Kjøper 20 næringsbygg: – Planen er å bli Nord-Norges største eiendomsaktør

Nyeatblerte Polaris Eiendom skal utvikle bysentre i Nord-Norge. Med på laget er blant annet Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen.
Les mer om:

MC-klubben er kastet ut av lokalene sine: – Forferdelig trist at politiet holder på sånn

SKIEN/TØNSBERG: – Politiet sa de skulle få hjelp av kommunen til å fjerne bruksendring hvis jeg ikke sa dem opp, sier huseier Per Wilhelmsen.

MC-klubben i Tønsberg er kastet ut av lokalene sine: – Forferdelig trist at politiet holder på sånn

– Politiet sa de skulle få hjelp av kommunen til å fjerne bruksendring hvis jeg ikke sa dem opp, sier huseier Per Wilhelmsen.

Ildsjel Jon Ivar Wilhelmsen har gått bort: – Vi blir å savne ham utrolig mye

Jon Ivar Wilhelmsen har jobbet for TILs tilbud for psykisk utviklingshemmede i ti år.
Les mer om:

Eidsivatinget er 1000 år: – Vi må markere de verdiene som landet vårt er bygget på

I dag markeres Eidsivatingets 1000-årsjubileum. Verdier fra tingsystemet, som dateres tilbake til middelalderen, regnes som viktig inspirasjon for dagens demokrati. Stortingsrepresentant, Tone Wilhelmsen Trøen, mener vi bør tenke over historien for å kunne utvikle demokratiet videre.
Les mer om:

Troms Kraft om Tromsø-ordførerens vindmølledrøm: – Kraftprisen vil gå betydelig opp

Får Gunnar Wilhelmsen det som han vil, blir det både havvindkraft og flere vindmøller på land i Tromsø.

Forsker: Tyngre våpen fra Norge kan eskalere Ukraina-krigen

Julie Wilhelmsen ved Nupi sier det er logisk at Norge bidrar med mer våpen til Ukraina, men advarer om at Norge kan bidra til en eskalering av krigen.

Vil ikke diskutere OL-byer nå

Idrettslederne er samlet til møte i Tromsø denne helga. Der skal de blant annet se på mulighetene for en ny norsk OL-søknad. Idrettspresident Berit Kjøll sier til Helgemorgen på NRK1 og P2 at prosessen med å lodde stemningen for en ny søknad er i gang, men at det er altfor tidlig å snakke om steder slik Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen har tatt til orde for. – Jeg ber om respekt for at prosessen må skje i idretten internt før vi eventuelt går videre med en søknad, sier Kjøll.

Krever OL-øvelser i nord for å si ja – får ingen løfter fra presidenten

Idrettspresident Berit Kjøll kan ikke gi lovnader til Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen eller kretsleder Geir Knutsen. Det må hun gjøre for å få deres støtte til et norsk OL.
Les mer om:

Arbeiderpartiet har et alvorlig problem i Tromsø

Frustrasjon over Støre-regjeringens prioriteringer gjør det stadig vanskeligere for Gunnar Wilhelmsen å søke gjenvalg som ordfører.

Finansbyråd i Oslo om manglende coronakompensasjon: – Håpløst

Oslos finansbyråd, Einar Wilhelmsen (MDG), er skuffet over manglende coronakompensasjon i budsjettet. – Hvor blir det av pengene vi ble lovet? spør han.
Les mer om:

Halloween, nissekveld og oktoberfest. Sånn skal Oppsal fylle hallen på veien mot topp fire i Norge

Hovedtrener Henrik Wilhelmsen (43) har klokkertro på prosjektet sitt i Oppsal. Med mange spennende tanker skal han gjøre Oppsal til en klubb som engasjerer. Tirsdag kveld la han frem planene for publikum i Oppsal Arena.
Les mer om:

Ekspert: Putin snakker ikke lenger om av-nazifisering av Ukraina

Vladimir Putin sier ikke lenger at Ukraina skal av-nazifiseres, men at det pågår en kamp mot Nato og Vesten, påpeker Russland-ekspert Julie Wilhelmsen.
Les mer om:

Disse var på den store medaljeutdelinga, samt unik frigjøringsdag i Tromsø

Veteranene i Tromsø ble såkalt ettertildelt 25 medaljer fra Forsvaret på frigjøringsdagen etter at ordfører Gunnar Wilhelmsen og Barne- og familieminister Kjersti Toppe talte på Domkirkeplassen.

Oslo etterlyser statlige koronapenger

Finansbyråd Einar Wilhelmsen mener Oslo har gått glipp av over 1 milliard kroner i statlig koronahjelp. Nå ber han regjeringen bla opp.

Mathias (17) ville gjerne bli keeper – endte opp med å løfte jern

For to år siden stilte Mathias Wilhelmsen (17) sporty opp som keeper for FBKs eliteseriespillere. Nå har han droppet håndballkarrièren for å satse på en idrett som allerede har gitt ham en NM-medalje.
Les mer om:

Støres kjærlighetserklæring er i øyeblikket bare tomme ord

Jonas Gahr Støre og samferdselsminister Jon-Ivar Nygård har stukket en kniv i ryggen på sin egen ordfører, Gunnar Wilhelmsen. Skaden må repareres umiddelbart.

Nå har politikerne endelig tatt beslutning i den omstridte strandsonesaken: – Det har gått prestisje i den

Familien Wilhelmsen fikk ikke gjennomslag med sin klage. – Det kommer til å ende i rettsapparatet.
Les mer om:

Statsforvalteren med klar beskjed til politikerne som vil godkjenne det omstridte bassenget

Høyre, FrP og Sp vil gjerne godkjenne bassenget til milliardær Bent Christian Wilhelmsen på hans Tjøme-eiendom. Det synes ikke Statsforvalteren er en god idé.
Les mer om:

Tromsø-ordfører om voldtektssak: – Rasende og lei meg

Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) sier han er rasende og lei seg etter å ha lest om den ukrainske 17-åringen som skal ha blitt voldtatt i byen.
Les mer om:

Tromsø-ordfører om voldtektssak: – Rasende og lei meg

Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) sier han er rasende og lei seg etter å ha lest om den ukrainske 17-åringen som skal ha blitt voldtatt i byen.
Les mer om:

Gunnar skjeller ut kontrollutvalgets leder: - Jeg står for det jeg sa

Da ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) møtte de 100 øverste lederne i Tromsø kommune for å snakke om Ukraina-krisen, benyttet han anledningen til å skjelle ut kontrollutvalgets leder.

Setter døra på gløtt for tunnel til Håkøya: – Det gjenstår å se

Ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) åpner opp for at en ny forbindelse til Kvaløya kan gå via Håkøya.
Les mer om:

Forhandlinger på høyt nivå: – Et slags Putins teater

Etter 15 dagers brutal krig møtes utenriksministrene i Russland og Ukraina torsdag ansikt til ansikt. NUPI-forsker Julie Wilhelmsen tror ikke Putin vil inngå kompromisser.