Nyheter om Wilhelmsen


Her er Gunnar Wilhelmsens næringsinteresser i Tromsø, som kan møte han i døra som ordfører

Da Gunnar Wilhelmsen (Ap) manglet flere millioner i finansiering etter et nytt eiendomskjøp mistet han nattesøvnen. Nå skal den erfaringen brukes til å rydde i Tromsø kommunes økonomi.

Brudekjole skaper oppstyr i Sandefjord: – Jeg mener at hun burde levere den tilbake

Anita Wilhelmsen trodde at noen hadde stjålet brudekjolen fra bruktforretningen hennes. Sosiale medier kokte over av indignasjon – men det viste seg at en kjøper hadde puttet den i en pose, og kjøpt den.

Mannen som skrudde ned en fabrikk

Det skulle være et kort mellomspill på sildoljefabrikken. 55 år senere er Ingar Wilhelmsen snart ferdig.
Les mer om:

Gunnar Wilhelmsen kan bli Tromsøs tredje Ap-ordfører fra «Gutteklubben Kuken»

To av Aps tidligere Tromsø-ordførere er med i «Gutteklubben Kuken». Etter høstens kommunevalg kan byen bli ledet av nok en mann fra den samme gutteklubben. – Pinlig for Arbeiderpartiet, mener lederen av Aps kvinnenettverk i Troms.

Litt svakere for Wallenius Wilhelmsen

Logistikkgiganten noterte nedgang både i omsetning og resultat i siste kvartal 2018 sammenlignet med samme periode året før.
Les mer om:

Litt svakere for Wallenius Wilhelmsen

Logistikkgiganten noterte nedgang både i omsetning og resultat i siste kvartal 2018 sammenlignet med samme periode året før.
Les mer om:

Stortingspresidenten frykter for tilliten til stortingspolitikerne

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen (H) er bekymret for at skandaler som trusselsiktelse og reiseregningsjuks kan svekke tilliten til de folkevalgte.
Les mer om:

Samboeren i fødselsdrama: – Sjefen min viste ingen medfølelse

NØTTERØY (VG) Oskar Wilhelmsen og Heidi Markussen opplevde drama på fødestuen da legene kjempet for livet til deres for tidlig fødte datter. – Sjefen min viste ingen medfølelse og krevde at jeg skulle fikse en vakt den helgen, sier Wilhelmsen.

Harila misfornøyd med prosessen da Gunnar Wilhelmsen snappet storkunde: – Vi hadde en muntlig avtale

Harila brukte 20 millioner kroner for å skreddersy utleielokalene til Hurtigruten. Så valgte reiselivsgiganten en annen utleier: – En merkelig prosess.

Alf-Kondrad skal blidgjøre 15.000 tromsøværinger: - I begynnelsen følte jeg at jeg fikk kjeft.

Alf-Kondrad Wilhelmsen fordeler treningstid til "halve Tromsø". Og kan bare tilby halvparten av behov. Likevel ser han lyst på fremtiden.
Les mer om:

Den internasjonale klesgiganten glippet for Wilhelmsen. Nå kommer han med et løfte til alle som lurer på hvem som blir ny leieteker i sentrumslokalene

Gårdeier Gunnar Wilhelmsen jobbet lenge med å få Zara inn i KV-bygget. Klesgiganten kommer ikke, men eiendomsinvestoren lover uansett å ikke leie ut byens mest trafikkerte folkehjørne til turistbutikker. 
Les mer om:

Gunnar Wilhelmsen vil gi deler av arvesølvet i Troms til finnmarkingene

Ordførerkandidat Gunnar Wilhelmsen mener halvparten av arvesølvet til Troms, aksjeposten i Troms Kraft, bør deles med Finnmark – den andre halvparten må Troms-kommunene få.

Variert vår ved Ogna scene

Hypokonderlege Ingvard Wilhelmsen og Britt-Synnøve og Hverdagsfolka er blant dei som gjestar Ogna scene i Helgåleiren denne våren.
Les mer om:

Over 2000 kvadratmeter står ledig etter at klesgigant rømte fra Storgata: – Mye skal gå galt for at vi ikke får fylt lokalene

Hennes & Mauritz flytter ut av Storgata. Eier Gunnar Wilhelmsen skal fylle lokalene kjapt.

To kvinner som gjør noe ekstra for samfunnet

Tone Wilhelmsen Trøen har utmerket seg både nasjonalt og lokalt. Lise Bjørnsens innsats lokalt og nasjonalt har gitt internasjonalt resultat.
Les mer om:

På tide å si fra at nok er nok i ALS-saken

– Jeg kan virkelig ikke fatte at det sitter så langt inne å gi Geir Rugsveen Engen det han trenger og ønsker, skriver Gabriel Wilhelmsen Hoff som selv fikk samme hjelp innvilget av sin hjemkommune.

Milliardær får kanskje tennisbanen sin likevel, men må bygge benk til turgåere

Wilh.Wilhelmsen-sjef Thomas Wilhelmsen fikk i august i fjor nei til å bygge tennisbane i Brevik på Nøtterøy. Nå går rådmannen inn for å si ja.

Wilhelmsen på "topp tre" i MDG

Einar Wilhelmsen fra Bøler er Oslo MDGs tredjekandidat på bystyrelisten til kommunevalget i 2019.
Les mer om:

Slik reagerer Ap-Gunnar på Hjorts exit

Aps ordførerkandidat Gunnar Wilhelmsen synes det er synd at Jens Johan Hjort trekker seg.
Les mer om:

Thomas Wilhelmsen bladde opp 57 millioner for Pareto-toppens villa i Holmenkollen

Thomas Wilhelmsen er den til nå ukjente kjøperen av eiendommen til meglertopp Svein Støle og kona i Holmenkollen.

– Russland frykter Nato i sine nærområder

Konflikten i Kertsjstredet er en russisk markering av stormaktsdominans, sier seniorforsker Julie Wilhelmsen. – I tidligere sovjetiske områder kommer de ikke til å gi seg.
Les mer om:

Sjøslag øker krigsfrykten

HØYSPENT: Sammenstøtet i Azovhavet viser hvor spent Ukraina og Natos forhold til Russland er, sier Russland-forsker Julie Wilhelmsen.

Gunnar Wilhelmsen om oppdrettsbråket: – Det er nok å ta tak i, for å si det sånn

Aps ordførerkandidat Gunnar Wilhelmsen lar det skinne klart igjennom at han ikke er imponert over det mye omtalte oppdrettsvedtaket som Ap sikret flertall for onsdag.
Les mer om:

Ap-Gunnar vil gi nabobyen VM-drahjelp: - Vi har spilt store kamper og har internasjonal erfaring

Gunnar Wilhelmsen stiller seg til disposisjon for å jobbe for Alpin-VM i Narvik - med eller uten ordførerkjede rundt halsen.
Les mer om: