Nyheter om Wilhelmsen


Wilhelmsen satser friskt i NorSea Group

Salget av Risavika Havn kom godt med for NorSea Group.
Les mer om:

Naboer frykter at de «spises opp»

Det har de ingen grunn til, ifølge daglig leder ved Wilhelmsen Chemicals på Kjøpmannskjær.
Les mer om:

R. Wilhelmsen mot teknisk knockout

Rolf Wilhelmsen er i tredje runde med hans bokseinnlegg mot Venstres elbilpolitikk.
Les mer om:

IKEA-montørene etterlot Ellen med et kjøkken fullt av mangler

Over en måned etter kjøkkenet skulle være ferdig, venter Ellen Semb Wilhelmsen fremdeles på at IKEA skal komme for å gjøre ferdig arbeidet de har tatt betalt for.

Et lag i løse lufta

I et leserinnlegg 18.8. vil Rolf Wilhelmsen gi meg og Venstre et slag på tygga fordi vi ønsker omkamp på et bystyrevedtak om at elbiler nå skal betale parkeringsavgift på lik linje med fossile biler.
Les mer om:

Skjerper kulturdebatten

Sommerens store kulturdebatt har handlet om brunost og bunad. Idéhistoriker Fredrik Wilhelmsen håper en ny bokserie om samtidsfilosofi kan løfte identitets­debatten. Fredrik Wilhelmsen, idéhistoriker
Les mer om:

Ronny og familien nyter Buktafestivalen fra terrassen

I anledning Buktafestivalen tok Ronny Wilhelmsen hammeren fatt og bygget sin egen bar på terrassen, kun et steinkast fra festivalområdet.
Les mer om:

Norsk cruisearving har én milliard i cash

Tross knalltall i 2016 finner ikke Watrium altfor mye å investere milliardformuen i. – Man trenger ikke alltid kjøre med full gass, sier Anders Chr. Wilhelmsen jr.
Les mer om:

Møtes for første gang

SKJEBNEMØTE: – Anti-russisk hysteri i USA gjør avspenning mellom USA og Russland vanskelig, sier Julie Wilhelmsen.
Les mer om:

Må i fengsel etter bildrap

En 52 år gammel kvinne er dømt til fengsel i 75 dager etter at Charlotte Bøhler Wilhelmsen ble påkjørt og drept i Oslo i 2014.

Spesialist: – Det er fortvilende. Hun har vært hos oss opp til 200 ganger i året

Spesialist ved Haukeland sykehus fortviler over tilfellet med Marion Wilhelmsen Vabø (28).
Les mer om:

Fotballklubbenes billettsystem reddet av back up

Billettsystemet hos alle de 17 norske toppklubbene som var rammet av helgens internasjonale dataangrep er nå oppe og går. Det bekrefter daglig leder Hans Tommy Wilhelmsen i BuyTec til NRK.
Les mer om:

Klubbenes billettsystem reddet av back up

Billettsystemet hos alle de 17 norske toppklubbene som var rammet av helgens internasjonale dataangrep er nå oppe og går. Det bekrefter daglig leder Hans Tommy Wilhelmsen i BuyTec til NRK.
Les mer om:

– Svært alvorlig

Sier nestleder av byutviklingskomiteen, Camilla Wilhelmsen (Frp), om at byrådet sitter og plukker ut hvem de selv ønsker skal rapportere først om viktige saker. Frp ber byrådet forklare seg for bystyret.
Les mer om:

Så nær har NATO og Russland vært storkonflikt

Både NATO og Russland sier de handler defensivt, men det de sier, matcher ikke det de gjør. En liten situasjon kan raskt utløse en større krise, advarer NUPI-forsker Julie Wilhelmsen.
Les mer om:

Sjåføren som kjørte ned Charlotte (26) er dømt for uaktsomt bildrap

Kvinnen som kjørte ned og drepte Charlotte Bøhler Wilhelmsen på fortauet er dømt for uaktsomt bildrap.
Les mer om:

Kvinne (52) dømt for påkjørsel av Charlotte Bøhler Wilhelmsen (26)

Sjåføren (52) som ble frikjent i tingretten, er nå dømt til 75 dagers fengsel for uaktsomt bildrap av 26 år gammel kvinne i Oslo i september 2014.

Kvinne dømt for påkjørselen av Charlotte Bøhler Wilhelmsen

Etter først å ha blitt frikjent i tingretten, er en 52 år gammel kvinne nå dømt til 75 dagers fengsel, fordi retten mener hun sovnet bak rattet før hun kjørte på og drepte Bøhler Wilhelmsen.

Ber om 75 dagers fengsel for bildrap

På rettens siste dag var partene i retten på befaring på åstedet der 26 år gamle Charlotte Bøhler Wilhelmsen ble påkjørt og drept i 2014.
Les mer om:

Sjåføren husker fortsatt ingen ting fra påkjørselen

BORGARTING LAGMANNSRETT (NRK): Sjåføren som står tiltalt etter at Charlotte Bøhler Wilhelmsen ble påkjørt og drept på et fortau, fortalte at hun følte hun var helt borte da ulykken skjedde. Ankesaken startet i dag.
Les mer om:

Var sjåføren bevisst da Charlotte (26) ble kjørt ned?

I september 2014 ble Charlotte Bøhler Wilhelmsen påkjørt da hun var på trilletur i Oslo. Besvimte eller sovnet sjåføren som kjørte ned henne? Det er det springende punktet når ankesaken starter i Borgarting lagmannsrett onsdag.
Les mer om:

Teller ned til Ryfast - arrangerer kurs mot tunnelangst

Til høsten arrangerer Strand kommune et stort folkemøte for å forebygge tunnelskrekk. Hypokonderlegen Ingvard Wilhelmsen skal gi råd til selvhjelp.
Les mer om:

– Trist hvis idrettsbanen forsvinner

Hun foreslo kravet i kommuneplanen om erstatningsarealer der idrettsanlegg omreguleres til boligutbygging. Nå er Camilla Wilhelmsen (Frp) lite fornøyd med at SiO vil hoppe over vedtaket.
Les mer om:

UD: Forholdet til Russland er robust

Visumnekten er ikke et uttrykk for at forholdet til Russland er forverret, mener Utenriksdepartementet. NUPI-forsker Julie Wilhelmsen er enig.

UD:–Russland-forholdet er robust

Visumnekten er ikke et uttrykk for at forholdet til Russland er forverret, mener UD. NUPI-forsker Julie Wilhelmsen er enig, men advarer Brende mot å droppe konferanse-besøk i mars.
Les mer om: