Nyheter om Wiik


Hard norsk kost fra Doni Mula og Pappaisjappa – se ny musikkvideo

Høsten er her. På tide med en pause fra norsk, smørblid, sommerlig reggaeton-pop. Doni Mula og Pappaisjappa går ikke rundt grøten med sitt nye slipp «Wallahi». Musikkvideoen er laget av Nicolay Kjærnet, Simen Wiik – med bidrag fra Alier Ajak – og snutten kommer med en ansvarsfraskrivelse i starten. Mos M på beaten. Sjekk ut Doni Mula med Pappaisjappa «Wallahi»: Se også: Larsiveli tar det tilbake til Horten og serverer gåsehud Den britiske serien TOP BOY får nytt liv via Netflix og Drake The post Hard norsk kost fra Doni Mula og Pappaisjappa – se ny musikkvideo appeared first on 730.no.
Les mer om:

Maja (14) fra Tromsø får oppfylt sin store drøm: Nå vil hun på landslaget

Maja Fjellheim Wiik (14) håper å bli den første fra Tromsø på landslaget i sprangridning.
Les mer om:

Maja (14) fra Tromsø får oppfylt sin store drøm: Nå vil hun på landslaget

Maja Fjellheim Wiik (14) håper å bli den første fra Tromsø på landslaget i sprangridning.
Les mer om:

Barskt frå ein dyktig krimhandverkar

Sterk kost frå operasongar og forfattar Øystein Wiik.
Les mer om:

Håvard Wiik ny avdelingsleder i Computas

Les mer om:

Linn Wiik kastet opp på direkten: Nå forteller hun om mammarollen

For et år siden avslørte TV 2-programleder Linn Wiik at hun var gravid på direkten. Da kastet hun opp i «God Sommer Norge». Nå er hun mamma til Elsa og tilbake i programmet.
Les mer om:

Willy Aleksander Wiik overlevde torpederinger og seilaser der døden lurte i kjølvannet. Men i sin kamp med krigens demoner var han sjanseløs.

Willy Aleksander Wiik overlevde torpederinger og seilaser der døden lurte i kjølvannet. Men i sin kamp med krigens demoner var han sjanseløs.
Les mer om:

Morten (31) fikk hvit gjedde på kroken

Morten Wiik og svogeren Jon Brenden fikk noe uvanlig på kroken på fisketur. - Vi trodde det var tidenes ørret, sier Brenden til VG.
Les mer om:

Hunden «Blue» ble hektet på kroken

Rottweileren til Johnny Wiik slukte et knippe fiskekroker som var slengt i naturen. Veterinærer opererer stadig ut fremmedlegemer fra de firbente.
Les mer om:

Skredet i Tamokdalen tok livet av vennene hans: – Ulykken har vært en tankevekker

Morgenen 2. januar ble den siste Kristoffer Wiik tilbragte sammen med skikompisene. Mens de andre ble igjen for en siste dag med skikjøring i Tamokdalen, dro Kristoffer hjem til familie, husbygging og jobb i Finland.
Les mer om:

Richard og Erling syklet Rogaland rundt på seks dager

Richard Wiik og turkameraten Erling K. Nilsen syklet forrige uke gjennom Rogalands 26 kommuner på bare seks dager.
Les mer om:

Melissa Wiik føler seg god nok for Eliteserien: - Jenter er litt for feige

SANDEFJORD (VG) Melissa Wiik (34) går «all in» i treneryrket og mener hun kunne gjort en god jobb i Eliteserien. Hun ser gjerne at kvinner blir mer frempå for å få de mest attraktive stillingene.

En­de­lig vant Vald­res-jen­te­ne igjen, i tre­ne­r Joa­kim Wiik sin siste kamp med laget

Vald­res FK da­mer slo Nord­re Try­sil 4–1 i sin siste se­rie­kamp på vår­se­son­gen. Det­te var også tre­ner Joa­kim Wiik sin siste kamp for laget før han flyt­ter.
Les mer om:

Wiik & Braarud er konkurs: – Har solgt unna private eiendeler, inklusivt barndomshjemmet for å redde selskapet

Etter å ha kledd opp hortensere i over hundre år ble det brått slutt for Wiik & Braarud da butikken og selskapet ble slått konkurs tirsdag.
Les mer om:

Dametrener Joakim Wiik reiser etter 12 år i Valdres FK

Ingen har vært så lenge i klubben som Joakim Wiik (34), og ingen har spilt flere kamper enn 34-åringen. Sammen med Simen Høglien står de to likt med 168 A-kamper i den burgunderrøde trøya.
Les mer om:

Theodor (15) får være med på regatta i eliteklassen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jo mer vind og bølger, jo artigere er det, sier Theodor Byberg om det å være ute i havet og seile - og spesielt konkurrere med andre båter.Fredag bærer det til Oslo hvor han og de tre andre på laget i Bodø seilforening skal delta på en åpen regatta, Grundig og så debutet i elitedivisjonen, som Bodø rykket opp i som følge av gode prestasjoner i fjor.

– Å sitte på gjerdet no meiner eg er ein dårleg strategi(pluss)

Sorenskrivar Elisabeth Wiik var ein av hovud- talarane under seminaret om framtidas domstolstruktur på Stortinget. Ho er klar på at kampen for dei små og mellomstore tingrettane står no.
Les mer om:

Sola FK inviterer til fotballfest, og satser på ny rekord i antall påmeldte lag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola FK inviterer til store opplevelser på Sola. Klubben lover overraskelser, kjendisfotballkamp, bilutstilling, og spennende aktiviteter hvor man kan vinne flotte premier. I år utvider klubben også spilletiden for lagene. Ole Martin Årst, Davy Wathne, Rune Bjerga og Kristian Arntsen er med på kjendiskampen.- Vi gjentar fjorårssuksessen med kjendiskamp. Vi har noen bekreftede navn, som vil møte et sammensatt Sola-lag.

Joakim mener valdresjentene er gode nok til pallen i år

Sjøl med Anja Kampen Hamre ute hele sesongen etter leddbåndsoperasjon, tror trener Joakim Wiik at valdresjentene vil heve seg ytterligere fra fjerdeplassen de tok i 3. divisjon i fjor.
Les mer om:

Jobben de gjør legges merke til - Hilde og Monica kan bli Norges hyggeligste kassadamer

Ukebladet Hjemmet arrangerer konkurransen; hvem er den hyggeligste kassadamen eller kassamannen i Norge? Hilde Bjorå Wiik på Joker i Åmli og Monica Løvdal på Rema 1000 i Tvedestrand, er begge på nominasjonslista for Aust-Agder.

Sola FK inviterer til toppfotball på Sola stadion

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SERIESTART: På lørdag braker det løs med serieåpning i PostNord-ligaen på Sola stadion. Det er det høyeste sportslige nivået Sola FK noen gang har vært på, og det skal for første gang spilles toppfotball på Sola stadion. Sola inviterer alle til kamp i finværet og håper mange ønsker å komme på stadion.- Vi er veldig spente på hvor mange som kommer.

Kultfiguren tilbake i barndomsklubben - lover velkjent kort shorts på trenerbenken

Jahn-Ove Wiik (36) ble fotballkjendis med sin korte shorts og unike stil. Nå skal han hjelpe barndomsklubben.
Les mer om:

Kultfiguren tilbake i barndomsklubben - lover velkjent kort shorts på trenerbenken

Jahn-Ove Wiik (36) ble fotballkjendis med sin korte shorts og unike stil. Nå skal han hjelpe barndomsklubben.
Les mer om:

Anne får en vegg foran terrassen: – Jeg gråt da jeg fikk brevet

Store, høye funkishus i etablerte eneboligområder skaper problemer for naboene. Anne Wiik får eiendommen sin ødelagt av en massiv vegg mot sørvest. – Det går på nervene løs for meg, sier hun.
Les mer om: