Nyheter om Wigan


Skrekkblandet fryd: Joey Barton er tilbake!

Den beste beskrivelsen jeg kan komme på av Joey Barton er Petter Northug på speed. Han fantastisk god, men har stor adferdsproblemet, men hva kan man forvente egentlig av broren til en øksemorder. Vi regner med at Joey, som har vært borti det meste, har rast i fra seg og kan benytte sin lange fartstid som midtbanespiller på toppnivå i sin nye jobb.

Wigan sender beiler på dør etter skambud

Den tradisjonsrike klubben Wigan Athletic har over lang tid bygget opp noen alvorlige økonomiske problemer. – I Sommer kom den heldige konsekvensen av overforbruket ved att de ble satt under administrasjon, fratatt 12 poeng som var nok til å rykke ned fra Championship og det som må kalles en spillerflukt. Siden da har de forhandlet med potensielle nye eiere og for å si det forsiktig, kaoset har fortsatt. Wigan ligger på 22 plass i League One med et poeng opp til sikker plass.

Steve Bruce klar for leie av Manchester United-spiller

Det har lenge vært kjent at Brandon Williams må ut fra Old Trafford og stjæle spilletid. Seks minutter i verdens tøffeste liga holder ikke for 20-åringen som har vokst seg ut av spill i Premier League 2. Steve Bruce spiller nå på kontaktene sine hos United og skal ha en pakke på plass for Williams. Det er Shields Gazette som hevder The Magpies er i pole position for å lande en leieavtale med 20-åringen. Det grønne lyset er skrudd på hos Solskjær for utleie av venstrebacken, og rammen for avtalen med Newcastle skal være på plass. Williams kom selv med en tåkete Instagram melding på 1.

Stolte Wigan Athletic skulle reddes i helgen, så kom det spanske mildværet

Wigan ble stiftet i 1932 og invitert inn i Football League i 1978. Den stolte klubben måtte ned i økonomisk knestående i sommer og ble satt under administrasjon. Staffen for å ikke ha hatt orden på økonomien førte til dumping fra Championship etter en straff på 12 minuspoeng. I helgen skulle en spansk redningsmann kjøpe klubben. Felipe Moreno eier fra før Segunda Division-klubben Leganes, klubben som ligger åtte poeng fra toppen og potensielt opprykk til La Liga. I helgen satt investoren i forhandlinger med Wigan om et kjøp av klubben.

15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå

José Mourinho hadde planene om å gjøre United great again da portugiseren entret Old Trafford i 2016. To og et halvt år senere hadde United vært gjennom en periode med nesten-suksess og kaos i skjønn forening. Ingen skal kunne si at det var kjedelig med Mourinho ved roret. Selv om portugiseren selv hevder han ikke fikk spillere han trengte, var aktiviteten på salgssiden hvertfall høy under Mourinho. Hele 15 spiller ble solgt i perioden (pluss de som gikk på free transfer). Teamtalk har tatt jobben med å sjekke hvor det har blitt av spillerne Mourinho kvittet seg med.

Chelsea leier ut Victor Moses for sjette gang

Det er bare et år igjen av Victor Moses sin avtale med Chelsea, vingen som har over 100 kamper for klubben har trolig ingen interesse av år forlenge. Victor Moses erstatter Chelsea med Spartak Moskva på en leieavtale som løper til sommeren 2021.

Alle fullførte overganger i Premier League så langt i sommer

Det er bare å holde seg fast for her kommer info tett som hagl. Les: Bekreftet: Matic takker nei, har nå bare ett fokus ArsenalInn: Pablo Mari (Flamengo 8 millioner euro), Cedric Soares (gratis, Southampton).

Hyper milliardær lykkes endelig med å kjøpe engelsk fotballkubb

Thomas Sandgaard ser ut som en rolig og sindig kar, men når du har vært inne i en kjøpsprosess av fem ulike klubber, da fortjener du merkelappen hyper. Den danske forretningsmannen er god for sine milliarder gjennom salg av medisinsk utstyr. Nå hevder han at kun noen formaliteter skal på plass før han kan skaffe seg en Charlton-drakt. Les: Mottok fax med mystisk bud på 3,5 milliarder Det var i et intervju med Radio 4 at han delte sin entusiasme for kjøpet av kriserammede Charlton og hevdet at handelen er i boks om en uke eller to.

Football Insider: Leeds har signert med spilleren som har vært på radaren til Liverpool, Everton, Celtic og Rangers

Den engelske u-landslagsspilleren Joe Gelhardt har vokst opp innenfor de trygge rammene til Wigan, plassert sånn halvveis mellom Liverpool og Manchester. Nå ser det ut som den unge angrepsspilleren er klar for å flytte hjemmeifra. Gelhardt er ikke så ofte omtalt her i Norge, men ifølge Goal har 18-åringen vært på radaren til Liverpool, Everton, Celtic og Rangers. Han skyter med venstre, spiller som oftest som spiss, men kan benyttes i de fleste offensive posisjoner som gir ham muligheten til å score.

Elendig nyhet for Wigan

Denne sesongen har vært helt på det jevne for Championship klubben Wigan, hvor de uten tildelt poengstraff for dårlig økonomi ville endt på 13.plass. Wigan må belage seg på spill på nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist. – Klubben ble satt under administrasjon i begynnelsen av juni og idømt 12 minuspoeng. Årsak, klubbens nye Hongkong eiere hadde gapt over for mye og var ikke istand til å møte klubbens økonomiske forpliktelser.

Wigan-anke avslått

Den engelske fotballklubben Wigan rykker ned til nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist.
Les mer om:

Wigan-anke avslått, blir nedrykk

Den engelske fotballklubben Wigan må belage seg på spill på nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist. Wigan ville på sine sportslige resultater ha berget plassen i mesterskapsserien med klar margin, men klubben ble idømt 12 minuspoeng etter å ha blitt satt under administrasjon i begynnelsen av juni da de nye eierne fra Hongkong medga at de ikke greide å overholde klubbens økonomiske forpliktelser. Uten straffen ville Wigan endt på 13.-plass, men med straffen havnet klubben nest sist og rykker ned i League One. (NTB)

Leeds, Aston Villa, Newcastle og West Ham i race om samme midtbanespiller

Det er en meget rutinert spiller som flere klubber ønsker seg i sommer, Crystal Palace-midtbanespiller James McCarthy har erfaring fra både Wigan Athletic og Everton. 29 åringen kom til Crystal Palace i fjor sommer fra Everton for 8 millioner pund. – Sist sommer var både West Ham manager David Moyes and Newcastle United boss Steve Brice svært opptatt av James McCarthy, men de var tydeligvis ikke i posisjon til å gjøre en avtale.

Wigan er i fritt fall: – Eierne har aldri vært i byen

Wigan Athletic rykket ned til League One etter at klubben ble trukket tolv poeng i Championship.
Les mer om:

West Bromwich rykket opp

West Bromwich avsluttet sesongen med 2-2 mot Queens Park Rangers, og følger med det Leeds direkte opp i Premier League. Stefan Johansens Fulham spilte 1-1 mot Wigan i siste serierunde, og endte på fjerdeplass. Sammen med Brentford, Cardiff og Swansea er de klare for kvalifiseringsspill. Barnsley, Charlton og Hull ligger på de tre nedrykksplassene etter endt serie. Barnsley kan likevel berge plassen, fordi Wigan havner under streken hvis poengtrekket som klubben er ilagt, på 12 poeng, opprettholdes.

Wigan knuste Hull 8-0(!)

Wigan latterliggjorde Hull med hele 8-0, etter 7-0 til pause i engelsk 1. divisjon tirsdag. Samtidig spilte Stefan Johansens Fulham 0-0 mot West Bormwich. Dermed Kan Johansens lag fortsatt rykke opp til Premier League. De har fem poeng opp til West Bromwich med to kamper igjen å spille.

Utrolig kamp på nivå to i England: Ledet med syv (!) mål til pause

Wigan har store problemer utenfor banen, men det ser ikke ut til å påvirke laget på banen. Tirsdag ledet Championship-klubben 7–0 over Hull etter første omgang.
Les mer om:

Utrolig kamp på nivå to i England: Ledet med syv (!) mål til pause

Wigan har store problemer utenfor banen, men det ser ikke ut til å påvirke laget på banen. Tirsdag ledet Championship-klubben 7–0 over Hull etter første omgang.
Les mer om:

Wigan anker poengstraff

Den engelske fotballklubben Wigan ble 1. juli satt under administrasjon. I henhold til regelverket for den engelske fotballigaen (EFL) er mesterskapsserieklubben trukket tolv poeng som følge av at den er satt under administrasjon. Klubben kan trekkes ytterligere 15 poeng fra neste års poeng i ligaen hvis ikke klubben klarer å betale kreditorene. Wigan har nå varslet at de vil anke poengtrekket. (NTB)
Les mer om:

Selv 10 ville hesten kan ikke stoppe Leeds fra å rykke opp

Etter å ha vært i skyggenes dal i 16 år leder den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa Leeds tilbake til Premier League. – I fjor ble det bare nesten, men å år bærer det hele veien inn. På lørdag tok Leeds imot Blackburn på Ewood Park, det ble 3 – 1 hjemme seier og tre poeng som sørger for at de nå har seks poeng å gå på i opprykkskampen og bare fem runder igjen. Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse Snart er den vanskelige tiden glemt, med eierskifter og krangler, økonomisk rot.

Wigan mister 12 poeng

Championship-klubben Wigan er sett under administrasjon og blir derfor trekt 12 poeng, melder Daily Mail. Det er manglande inntekter på grunn av korona-epidemien som er årsaka. Med 12 minuspoeng er det stor fare for at klubben rykkjer ned i League One. Wigan er i dag nummer 14, åtte poeng framfor Huddersfield på øvste nedrykksplass. Seks kampar står att i ligaen. Skulle Wigan rykkje ned av "naturlege" grunnar, blir poengstraffa overført til neste sesong.

Historisk Premier League-tabell basert på poeng pr kamp

Dette er porno for tallentusiaster og statistikere. – Det du ser under er Premier League lag sitt gjennomsnitts score basert på alle kamper spilt. Manchester United topper tidenes Premier League-tabell basert på poeng per kamp foran Arsenal og Chelsea. – Det er talkSPORT som har vært tallknusere og kommet frem til denne PPG lister (Poeng pr game) Mancehster United, med sine 13 Premier League-titler i sekken, leder an med en PPG på 2,07.

Barcelona endrer spillereglene på overgangsmarkedet

Skotten Andy Webster rev istykker kontrakten med klubben Heart of Midlothian i 2006 for å begynne hos Premier League-klubben Wigan Athletic. Det gjensto fortsatt ett år igjen av kontrakten, men Webster støttet seg til FIFAs artikkel 17 som gjorde det mulig. Artikkel 17 ble formulert og vedtatt i 2001 da EU-kommisjonen truet med å forby overgangssystemet i EU fordi det begrenset fotballarbeidernes frihet til å bytte arbeidsgivere. Og hva beskriver art. 17? En spiller kan bryte kontrakten uten grunn etter at en treårs periode er passert i klubben.

Jose Mourinho har som vane å tråkke på egne spillere

Hele 7 ganger har Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho kritisert sine egne spillere. – Selv om det var «litt» kryptisk var alle klar over hvem manageren høvlet over etter Tottenhams uavgjort 1 – 1 mot Burnley på lørdag.

Stian hadde pakket kofferten og ville forlate Molde: Slik opplevde han det hektiske døgnet

Stian Rode Gregersen (24) innrømmer at han ble skuffet da Molde og Wigan ikke ble enige om overgangssummen.
Les mer om: