Nyheter om Wien


Icardi-drama i Inter: Strippet for kapteinsbindet - droppet kamp

Da stjernespiss Mauro Icardi (25) ble strippet for kapteinsbindet i Inter, svarte han med å utebli fra Europa League-kampen mot Rapid Wien.
Les mer om:

Spalletti setter hardt mot hardt – det lukter Juventus-overgang

Han har levd en tilværelse som stjerne hos Inter. Toppscoreren og kapteinen er nå degradert, og får krystallklar beskjed fra manageren om å skjerpe seg. Da han mistet kapteinsbindet, nektet Mauro Icardi å stille til kamp mot Rapid Wien på torsdag. Nå møter Inter Milan Sampdoria i Serie A på søndag – uten sin viktigste offensive ressurs. Det hjelper dessverre ikke med 120 mål på 212 kamper for klubben. Det sies at han plutselig sliter med en skade, men ut fra managerens uttalelser, dreier det seg om noe langt større. Jeg vil hylles!

Urokråka og kona ute i hardt vær igjen

Mauro Icardi er i trøbbel etter å ha mistet kapteinsbindet, for så å ha nektet å stille til kamp mot Rapid Wien på torsdag.
Les mer om:

Korrupsjonssiktet Besseberg endret strategi

WIEN (VG) Tidligere IBU-president Anders Besseberg (72) har engasjert den østerrikske stjerneadvokaten Norbert Wess. Han har bedt den korrupsjonssiktede nordmannen om å styre unna journalister.
Les mer om:

Magnus fra Tvedestrand har jobbet med klimaavtale for Andesfjellene

Magnus Andresen har siden 2015 vært ansatt i FN's miljøprogram med kontor i Wien i Østerrike. Nå har han nettopp sagt ja til en ny FN-jobb i New York.

Fem munker brutalt overfalt og ranet – ble funnet fastbundet etter flere timer i fangenskap

To ukjente gjerningspersoner tok seg torsdag ettermiddag inn i en kirke i Wien. Der skal de ha overfalt fem munker, som først ble funnet flere timer etter at angrepet fant sted.
Les mer om:

Munker bundet fast og ranet i Østerrike

Fem munker ble bundet fast og holdt fanget i en kirke i Wien i flere timer torsdag ettermiddag. En av munkene ble alvorlig skadet.
Les mer om:

Én person drept og én såret i skyting Wien

En person er drept og en såret etter at skudd ble avfyrt ved en restaurant i sentrum av Wien, opplyser østerriksk politi.
Les mer om:

Oljeanalytiker tror Saudi-Arabia vil forsøke å finte ut USA

Et journalistdrap, press fra verdens mektigste presidenter og en sviktende oljepris er bakteppet før denne ukens OPEC-møte i Wien. – Trump har et kvelertak på kronprinsen, sier NHH-professor.

Det sentraleuropeiske universitet CEU føler seg fordrevet fra Ungarn

Striden mellom det ungarske Orbán-regimet og det Soros-støttede universitetet ender nå med at CEU flytter fra Budapest til Wien.
Les mer om:

Russisk motstand for ØIF

ØIF Arendal møter russiske Dynamo Victor i åttedelsfinalen i herrenes Challenge Cup i håndball. Det ble klart under Det europeiske håndballforbundets (EHF) trekning i Wien tirsdag. ØIF Arendal åpner åttedelsfinalen med hjemmekamp 9. eller 10. februar.
Les mer om:

– Det er en fordel at vi er kjærester

Ronja Østensvik har funnet lidenskapen og kjærligheten på dansegulvet. Denne helgen deltar hun i VM. I selveste Wien.
Les mer om:

Nå skal Fylkesmannen avgjøre om doen får stå

Saksbehandler Suzanne Wien hos Fylkesmannen gir utedoen til Pål Simensen dårlige odds selv om han flytter doen utenfor verneområdet.
Les mer om:

Rangers og Gerrard skal ha tre poeng

Rangers fikk med et råsterkt bortepoeng mot Villarreal. I kveld skal det blir seier hjemme mot formløse Rapid Wien.
Les mer om:

Rangers og Gerrard skal ha tre poeng

Rangers fikk med et råsterkt bortepoeng mot Villarreal. I kveld skal det blir seier hjemme mot formløse Rapid Wien.
Les mer om:

Flyttet 1300 kilometer for prosjektet: – Visse folk ser kanskje på meg som arrogant

SKIEN: Han flyttet fra Wien til Skien for å bygge opp ishockeyakademiet i byen. Nå kan Sam Liebkind (34) med glede se at prosjektet tar form.
Les mer om:

Gulbrandsens Salzburg tangerte rekorden

Salzburg slo Rapid Wien 2-1 søndag. Fredrik Gulbrandsen og lagkameratene tangerte dermed rekorden for tidenes beste sesongstart i østerriksk eliteserie.
Les mer om:

Skolestreiken til Greta (15) endte med Schwarzenegger-invitasjon – og netthets

Nyheten om den svenske 15-åringen som skulket skolen for klimasaken gikk verden rundt. Nå har Arnold Schwarzenegger invitert henne til klimatoppmøtet i Wien.

Klart for Putin-besøk

Verdens dyktigste president har blitt mottatt av pave Frans i Roma, av presidenten i Paris, og i Wien og i Berlin, og av Donald Trump. Nå åpner Norges utenriksminister for besøk til Norge.

Valentino (13) ble slått i garderoben - nå har han flyttet alene til Skien

SKIEN/PORSGRUNN: Valentino Elias Harson (13) hadde det tøft i hockeygarderoben i Wien. Han ble slått og endte opp med blått øye to ganger. Nå har den østerrikske unggutten flyttet alene til Skien for å spille ishockey.
Les mer om:

Fra Wien til Norge: Greta (60) har ridd i 116 dager

I april satt Greta Lackner (60) seg på hesteryggen i Wien med et klart mål: – Jeg både gråter og ler på en gang, var hennes reaksjon til VG da hun nådde Braskereidfoss i Våler i slutten av august.
Les mer om:

Rosenborg trakk Celtic og Sarpsborg møter Malmö

Det er ingen som tror at det blir enkelt å gå videre fra europaligaens gruppespill. Både Rosenborg og Sarpsborg 08 får det meget tøft.  Trekningen av gruppene ble gjennomført i går og begge de norske lagene kom i en tøff gruppe uten de helt store klubbene. – De kunne ha trukket Villareal, Arsenal, Chelsea eller Lazio som alle ville vært mye tøffere, men også trukket flere til kampene. Uansett er det en bragt å nå så langt, spesielt underholdene var det at Sarpsborg 08 klarte det.

Berisha-mål til ingen nytte

Veton Berisha så ut til å berge poeng for Rapid Wien med sitt utligningsmål mot LASK fem minutter før slutt, men vertene avgjorde i det 89. minutt.
Les mer om:

For 8000 kroner ble ren svada til vitenskap – og Aftenpostens journalister til «professorer»

AFTENPOSTEN (Wien/Oslo) I dette rommet skal det avvikles 1112 forskningskonferanser på to dager.
Les mer om:

Dette er verdens beste by å bo i – Oslo nummer 27

Wien i Østerrike er kåret til verdens beste by å bo i, mens Oslo danker ut verdensmetropoler som New York og London.