Nyheter om Wetteland


Barnetreffet inkluderer innflyttarane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sidan 2008 har hellviksforeldre i permisjon tatt med ungane sine på barnetreff. Vanlegvis er treffet på bedehuset. Men når vêret er godt, møtest foreldra utandørs. Vanlegvis er det mødrer som kjem, men det har vore fedrar òg innom.Irene Havsø Kalve er ei av dei som brukar tilbodet. Ho er heime med tvillingar, Trym og Ada, på 17 månader. Ho har gått på treff før òg.

Babyboom i bygd med full barnehage

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I eit normalår blir det fødd ti-tolv ungar på Hellvik. Så mange har allereie kome i år. I løpet av året vil det bli fødd 26.Barnehagen er allereie full, og foreldre er urolege for om alle ungane i det store barnekullet skal få barnehageplass.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Idrettspresidenten opna racketanlegg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Laurdag var det offisiell opning for det nye racketanlegget på Lagård i Egersund, som inneheld banar for både tennis, squash, badminton, padeltennis og bordtennis. Anlegget til Egersund Racketklubb har fått ein ekstra tennisbane, samt ein ny padelbane. Foajeen er òg ny.

Unikt racketanlegg opnar på laurdag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hovudentreprenør Espeland AS overleverte nybygget til Egersund Racketklubb måndag morgon. Fram mot laurdagen skal detaljane på plass. Då blir det opning med gjester og talar.Ivar Rusdal skal vera konferansier for arrangementet. Både ordføraren og fylkesordføraren vil vera til stades. Sjølve opninga er det Tom Tvedt, president i Norges Idrettsforbund, som skal stå for.

Dette bildet av Liverpool-helten vekker harme:- Dette vi har vært redd for

Lene Wetteland i den norske Helsingforskomiteen og leder i Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, Ingvild Endestad, reagerer.
Les mer om:

Mener Putin tjener på å ha ytre fiender – står ikke så sterkt som før

Seniorrådgiver Lene Wetteland i Helsingforskomiteen mener Putin vil forsterke fiendebildet av Vesten for å distrahere fra Russlands problemer på hjemmebane.
Les mer om:

Lokalt stortalent med plateslipp

I tre år har Emilie Wetteland (19) skrevet sangtekster nærmest hver eneste dag. Nå har sangtalentet fra Sola samlet de beste, og gir snart ut sitt aller første album på Spotify og iTunes.
Les mer om:

Utdeling av nye fag- og svennebrev: Kjetil får to fagbrev på ein kveld

Kjetil Wetteland får torsdag kveld fagbrev nummer to og tre. Nummer fire er allereie under planlegging.
Les mer om:

– Når eg slepp ut går eg til Nav, der får eg tilbod om hospits, så hamnar eg utpå igjen

Kvar gong Andreas Wetteland (26) har kome ut av fengsel tek det ikkje lang tid før han ryk inn att.
Les mer om:

Politimann etterforskes etter nedskalling

- Jeg vil ikke at andre skal bli utsatt for den samme volden, sier Andreas Guttormsen Wetteland (26), som i september i fjor ble skallet av en politiførstebetjent i Sør-Vest politidistrikt.

– Trodde aldri jeg skulle komme dit jeg er i dag

For et par år tilbake var Malene Wetteland (20) kronisk syk og slet med å forlate senga. Nå lever hun ut drømmen og studerer musikk i London.
Les mer om: