Nyheter om Westgård


– Det hadde jo vært fint om det en gang kom en og kjøpte opp alt

I et par år har Roy Westgård forsøkt å kvitte seg med to containere med Jaguar-deler.
Les mer om:

Robin Hood vender tilbake til Kjelvikspillet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kan publikum endelig få møte Robin Hood og hans muntre gjeng i Kjelvika igjen, sier instruktør Maja Zakariassen ved Scenekunst i Nordland i en pressemelding til Saltenposten.Derfor bør du sette av disse datoene i kalenderen din: Lørdag 6. juli klokka 12 og 16 og søndag 7.

Den 16. Dylanfestivalen presenterte Bob Dylan fra 3 unike vinkler

Duoen Annika Westgård på Hardingfele/sang og Kim Eikenes på gitar/sang holdt totalt 3 konserter med litt ulike innhold på festivalen. 

Vurderer å legge opp på ny etter opprykket: – Han skal med videre, kontrer KIF-trener

Henrik Westgård ble kåret til banens beste i opprykkskampen mot Bergsøy. Nå hinter 34-åringen om at han legger opp. - Uaktuelt, mener KIF-treneren.
Les mer om:

Vurderer å legge opp på ny etter opprykket: – Han skal med videre, kontrer KIF-trener

Henrik Westgård ble kåret til banens beste i opprykkskampen mot Bergsøy. Nå hinter 34-åringen om at han legger opp. - Uaktuelt, mener KIF-treneren.
Les mer om:

Terje stakk av med hovedgevinsten

– Nå blir det tur og reparasjon på hytta på Sørlandet, sa en blid Terje Westgård etter å ha vunnet hovedgevinsten på 200.000 kroner i Postkodelotteriet.

KOBBERLØPET: - Vi har satsa på en stor rosa flamingo, så vi går for pokalen i år også

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Når man er som mest sliten i et skirenn, kan det være de som står ved løypa og heier som er avgjørende for at man klarer å mønstre det lille ekstra som kreves for å fullføre. Innerst i bukta ved Kjelvatnet har Emil Westgård og kompisgjengen hans kommet seg på plass for å feire de som er med og går på ski. - Vi er på plass, og vi skal holde det gående til sistemann er kommet i mål.

Green Day for folkevalde

Mikkel Moe Westgård og Marit Ingeborg Garvik spelte og song ved innleiinga av kommunestyremøtet i Vestre Slidre sist veke.

Ho såg truleg mannen som skaut William Nygaard

Tonje Westgård var eit sentralt vitne for politiet i etterforskinga av drapsforsøket på William Nygaard for 25 år sidan. No fortel ho for første gong offentleg kva ho såg den gongen.
Les mer om:

Det raknet for gründer Roy Arves selskap etter oljekrisen. Nå vil han ha omkamp om konkurs i Tenvik Holding

Industrigründer Roy Arve Westgård varsler anke etter at selskapet hans, Tenvik Holding AS, ble slått konkurs ved Nordre Vestfold tingrett mandag. – Avgjørelsen faller trolig i løpet av dagen, sier Westgård til Tønsbergs Blad

66-åring imponerte i Styrkeprøven

Kjell Ole Westgård (66) sier at han er langt sprekere nå enn da han var mye yngre. Sykkelen får æren for det.
Les mer om:

Rovviltnemnda har vedtatt å ta ut ulvene i Hobøl-reviret – askiming kom med forslaget

Tidligere ordfører i Askim Trygve Westgård foreslo at Hobøl-reviret skal tas ut. Det ble i dag vedtatt.

Tapte ti mill på oljekrisa - nå må Roy Arve selge bygården med byens eldste pub

En konkurs i kjølvannet av oljekrisa tvinger Roy Arve Westgård til å selge bygården der Tønsbergs eldste pub Standard Kafé holder til.
Les mer om:

Blir ny konsernsjef i Stormberg

Når Steinar J. Olsen snart blir arbeidende styreleder med hjemmekontor, overtar Hege Nilsen Ekberg som daglig leder for hovedselskapet Stormberg AS. Samtidig blir Leif Westgård konsernsjef med ansvar for blant annet de fysiske butikkene.
Les mer om:

Håper å komme på fote igjen ved å selge næringseiendom

Oljenedturen traff Tenvik Industrier hardt, og for drøyt to år siden var konkursen et faktum. Nå vil gründer Roy Arve Westgård selge bedriftseiendommen i Ramnes og fortsette som leietager.
Les mer om:

Nå kan du fly som Hillary Clinton

– Jøssenavn, hva er dette, tenkte Asgeir Westgård da han fikk øye på flyet.

– Han kjørte meg ned med vilje og stakk

17. mai skulle Adrian Endré Westgård trene til et triatlon i Spania. Det endte det med at en sint bilist åpnet døra, og i fart sendte 18-åringen fra Tromøy i bakken med et smell.

Syklist (18) meid ned av sint bilist

Adrian Endre Westgård opplevde en stygg forbikjøring og irettesatte bilisten. Bilisten svarte med å åpne bildøra i fart og meie ned 18-åringen.
Les mer om:

Thomas fra Leka byttet nasjon for å få gå i VM

Han hadde ikke greid å komme seg med på det norske landslaget i ski-VM. Men Thomas Hjalmar Westgård fra Nord-Trøndelag fant en annen vei inn til verdensmesterskapet.

Fem bofelleskap - 57 beboere - ingen trusler mot naboer

Tidligere leder i Grim Vel, Leif Westgård, mener rusbolig-debatten i Vennesla er helt ute av kurs. Hverken i 2015 eller 2016 er det meldt om trusler eller sjikane mot naboer til rusboliger i Kristiansand.

Rev hytta og bygget sitt eget hus

SKIEN: Etter å ha bodd 11 år i en dårlig isolert hytte med snurredass, syntes Jon Westgård det var på tide å finne på noe nytt. Nå har han tegnet og bygget sitt eget hus i skauen, med torv på taket, skateboardhyller i gangen og Blues Brothers på do.

Ei landkrabbe i Middelhavet

Fra å hanskes med fyllebråk i Glasshuset den ene dagen, til å plukke opp døde barn fra Middelhavet den neste. For Thorben Westgård har kontrastene aldri vært større og verden aldri mindre.
Les mer om:

- Jeg trengte litt tid til å samle meg etterpå

«Jakten»-bonden Martin Vågsæter var ikke i tvil om hvem han ville ha med videre da han møtte frieren Silje Westgård.
Les mer om:

Ny rockefest på byens tak

SKIEN: Artistene er klare. Det samme er festivalsjefen og hans folk. – Med bra vær og masse gode venner, da blir det fest, sier Thomas Westgård.

Trøndertalent bytter nasjon for VM- og OL-satsing

- De har sagt at de ønsker å sende meg til Lahti, røper den nord-trønderske kretslagsløperen Thomas Hjalmar Westgård til Langrenn.com.
Les mer om: