Nyheter om West Ham


West Ham hentet landslagsspiller

West Ham bekrefter at klubben har signert den spanske offensive midtbanespilleren Pablo Fornals fra Villarreal. Han koster 240 millioner kroner i overgangssum.
Les mer om:

Jasper Cillessen i forhandlinger med to Premier League-klubber

Barcelona-keeperen har ikke lagt skjul på at han er drittlei posisjonen som andrekeeper hos La Liga-giganten.

Bekreftet: Slaven Bilic is back!

Den tidligere kroatiske landslagstreneren har neppe kommet over at han ble kastet ut fra West Ham etter det han opplevde som altfor kort tid. Men så var det dette med resultatene, da. Nå får han et «lettere» utgangspunkt.

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

West Ham snapper midtbanespiller foran nesen på Napoli

West Ham ønsker å styrke midtbanen denne sommeren, og har klubben sett i retning av Villarreal. London-klubben, har ifølge Marca avtalt med Villarreal et kjøp av Pablo Fornals rett foran nesen på Napoli. – Det ble aktuelt for klubben etter at West Ham mistet interessen for Celta Vigo’s Stanislav Lobotka. West Ham hadde hatt diskusjoner med Vigo om en dobbel avtale for Lobotka og Maxi Gómez.

Skryt fra storklubbene: – Dette er gull verdt for oss

De ga definitivt turneringen et ekstra løft, men tro ikke at West Ham og Leeds United bare kom for å gjøre de norske lagene en tjeneste.
Les mer om:

West Ham forhandler om Celta duo

West Ham er, ifølge The Guardian i dialog med Celta de Vigo om angriperen Maxi Gomez og midtbanespiller Stanislav Lobotka. Stanislav Lobotka var en del av Jong Ajax som sitt første opphold utenfor Slovakia, senere ble det dans Superliga og FC Nordsjælland før han for to år siden endte opp i Italia.

Juventus vil betale mindre for Pogba

Paul Pogba forventes å forlate Manchester United i sommer, og Real Madrid var lenge den som de fleste regnet som franskmanns nye arbeidsgiver. La Liga giganten har imidlertid allerede brukt store summer på Eden Hazard og Luka Jovic og må begynne å «balansere» bøkene.

Er ikke interessert å spille andrefiolin i Real Madrid

Den brasilianske venstrebacken Marcelo kan være historie i Real Madrid. Ifølge den spanske avisen Marca, har anledning til selv å avgjøre om han vil bli i klubben eller finne nye utfordringer. Det skjer fordi Real Madrid sannsynligvis henter Ferland Mendy i Lyon, og Marca forteller at Zinedine Zidane har bestemt at Marcelo skal spille andre fiolin fremover. – Så Marcelo har valget mellom å bli og kjempe om plassen eller gå videre. Les: The Guardian: West Ham i forhandlinger om Maxi Gomez Marcelo som nå har blitt 31 år har kontrakt frem til sommeren 2022, sist sesong har han spilt 34 kamper.

Wayne Rooney advarer Manchester United mot bomkjøp

Ole Gunnar Solskjær har allerede vist at han sikter seg inn mot kjøp av unge talenter. Dette er i tråd med hva Rooney ser på som løsningen på Uniteds problemer. For løsningen heter definitivt ikke Ronaldo eller Sergio Ramos. United-legenden og MLS-kjempe har selvfølgelig meninger om gamleklubben. Med rundt 5 nye spillere på vei inn til United, er det viktig at denne miksen blir riktig. -For Ole tror jeg det første og viktigste er å forsøke å bygge opp troppen. Jeg tror ikke å bringe inn en eller to spillere til over 1 milliard kroner kommer til å hjelpe spillerne som er i troppen.

The Guardian: West Ham i forhandlinger om Maxi Gomez

Manuel Pellegrini nøyer seg ikke med en anonym tilværelse på midten av Premier League-tabellen. Nå satses det på å hente en duo fra Celta Vigo. Ifølge The Guardian er West Ham i forhandlinger om å hente duoen Stanislav Lobotka og Maxi Gomez. Les: West Ham forhandler om kjøp av Lobotka – tidligere FC Norskjælland-spiller Etter at Andy Carrolls og Lucas Perez har tatt farvel med klubben, trenger Pellegrini å sikre at de offensive spillerne blir erstattet og er hakket vassere.

West Ham forhandler om kjøp av tidligere FC Nordskjælland-spiller

Stanislav Lobotka spilte for bare to år siden for FC Nordsjælland. Etter dette har det gått i rakettfart for 24-åringen, som nå får West ham til å hente frem 330 millioner kroner for kjøp av midtbanespilleren. La Liga-klubben Celta Vigo hentet slovakeren i 2017 og imponerte umiddelbart i en av de tøffeste ligaene i verden. (foto: lobotka, twitter) Les på F7: Elon Musk: «Teslas penger rekker bare i 10 måneder» Etter at Lobotka ble sammenlignet med Luca Modric, skal Napoli ha kommet på banen allerde i vinter.

Leeds og West Ham møter lokale guttelag – se kampene direkte på tb.no

Flint-fotballen får storfint besøk til årets gutteturnering i pinsehelgen. To engelske lag tar turen for å kjempe om seieren. Se alt direkte på tb.no.
Les mer om:

I samtaler: Slaven Bilic på vei tilbake til England

Kroaten har sullet bort fem måneder hos Al Ittihad i Saudi Arabia fra 2018, etter at han fikk sparken fra West Ham i 2017.

David Martin får endelig sjansen i Premier League

Faren hans er den tidligere West Ham-spilleren Alvin Martin, som spilte i to tiår for klubben fra 1970-tallet. Ikke rart jubelen sto i taket, da junior fikk tilbudet om spill for Hammers. David Martin går på free transfer fra London-klubben Millwall, og kan nå se frem til å møte opp daglig på den tidligere arbeidsplassen til pappa. Alvin. Les: Real Madrid vurderer å ofre tre spillere i en Paul Pogba deal -Å signere for West Ham er en drøm for både meg og min familie.

Bekreftet: Roberto hentes til Premier League

Roberto, eller Roberto Jimenéz Gago har spilt i portugisisk, gresk og senest spansk liga. Nå kastes han inn i den tøffeste og beste av dem alle. Lukasz Fabinski har vært keeperen som har fått tillit som førstevalget hos Manuel Pellegrini og West Ham denne sesongen. 38 Premier League-kamper mellom stengene har gjort polakken sterkt delaktig i 10. plassen til London-klubben. Får konkurranse.

Manuel Pellegrini rydder i rekkene

Idag er siste dag for en rekke West Ham spillere, Andy Carroll,  Samir Nasri, Adrián og Toni Martínez. Mest kjent den sterke spissen Andy Carroll (30) har vært skadeplaget de siste sesongene. Han kom fra Liverpool i 2012, etter at han ble hentet av de røde fra Newcastle som den dyreste britiske spilleren til da. Les: Manchester United har fått tilbud om leie av nederlandsk landslagsspiller Thank you, Andy pic.twitter.com/xawGNfJ53d — West Ham United (@WestHamUtd) May 29, 2019 Andy Carrol har scoret 34 mål på 142 kamper, men har slitt i mange år med skader.

Carroll og Nasri ferdige i West Ham

West Ham bekrefter at de to stjernene forlater klubben når kontrakten deres går ut 30. juni.
Les mer om:

Manchester United har fått tilbud om leie av nederlandsk landslagsspiller

Han har vært linket til Manchester United da David Moys kom til Old Trafford, det fortsatte med Louis van Gaal ved roret, nå skal muligheten være tilstede for at Solskjær blir treneren som henter Kevin Strootman til Manchester. Den nederlandske landslagsspilleren forlot Roma for Marseille i 2018. Denne sesongen har det blitt 34 kamper i Ligue 1, men midtbanespilleren skal nå være i spill. Ikke for at han har underlevert, men ifølge Sky Sports har Marseille kommet inn i et økonomisk trått føre, noe som tvinger franskmennene til å lette på lønnsutbetalingene sine. Blir det endelig United?

Steve Clarke landslagssjef for første gang

Den tidligere forsvarsspilleren Steve Clarke fikk nesten ti landskamper for Skottland og nå etter å ha hatt suksess som manager og assistent i en rekke klubber i  noen år er han landslagssjef for første gang. Tidligere i dag ble han utnevnt som landslagssjef for Skottlands landslag i fotball.

Serieanmeldelse: Drøbak-stjerne i mystisk ungdomsdrama fra Netflix

Hva ville du gjort om hele familien din plutselig forsvant? Ingen foreldre, ingen søsken. Hele verden består plutselig bare av folk på din egen alder. Ville det vært en drøm? Eller kanskje et mareritt uten like? Bedøm selv i den nye originalserien til Netflix, The Society. Netflix fortsetter å levere. Bare i måneden mai slippes over 60 originalproduksjoner hos strømmetjenesten verden over – deriblant ungdomsserien The Society.  Her er vår dom!  The Society følger en gjeng ungdommer fra West Ham High School i det de legger ut på skoletur.

Marca: Dani Ceballos ferdig som Real Madrid spiller

Midtbanespiller Dani Ceballos er en av de som ikke blir med nå som Zinedine Zidane jobber med å gjenreise Real Madrid.

Mohamed Elyounoussi sier han må snakke med sjefen

På lørdag da Southampton tapte 3 – 0 borte mot West Ham var Mohamed Elyounoussi tilbake på banen etter å ha sittet på benken i 69 dager. – Han er ikke fornøyd med tresmak i rumpa og fortalte TV2 at noe må skje:  «Det var fint å få muligheten. Nok en gang var jeg nær scoring, men jeg var i det minste med på å skape sjansene våre og fikk spille 90 minutter. Jeg føler jeg leverte til godkjent.

Laget hakkemat av Southampton

Mohamed Elyounoussi startet sin første Premier League-kamp siden 30. desember da Southampton tapte 0-3 mot West Ham. Nordmannens forrige kamp kom i februar.
Les mer om:

Moi fikk sjelden startsjanse

Mohamed "Moi" Elyounoussi spilte hele kampen da Southampton tapte 0-3 mot West Ham. Det var første gang siden desember at nordmannen fikk sjansens fra start. Les mer på TV2.no.
Les mer om: