Nyheter om West Ham


Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Klopp sender en stor takk til Newcastle

Vi tipper Jürgen Klopp sender en takk til Steve Bruce og Newcastle-gjengen på lørdag. West Ham har holdt nivået hele sesongen og kjemper om en kvalikplass i Europa neste sesong. David Moyes sa før Newcastle-kampen at en Champions League-klubb ikke er urelistisk for klubben få så komme. Men så er det disse nedrykkskandidatene. Newcastle har gjennom hele sesongen holdt seg over streken, men stadig måtte kjempe mot Championship-tyngdekraften. Når desperasjonen råder, kan det gå begge veier. For Newcastle gikk det til en knallsterk 3-2 seier mot Premier Leagues 4. beste lag.

Selvmål og keepertabbe for West Ham: Åpner for Liverpool og Chelsea

(Newcastle-West Ham 3–2) På fire minutter satte West Ham ballen ballen i eget nett og rotet det til med en stor keepertabbe og fikk en mann utvist.
Les mer om:

West Ham tabbet seg ut

West Ham forærte Newcastle to scoringer, men kjempet seg tilbake med ti mann. Så dukket Newcastles superinnbytter opp og ordnet 3-2-seier. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Sergio Ramos: Ferdig i Real Madrid etter 16 år

Sergio Ramos informert Real Madrid om at han ikke vil forlenge i sommer – et meget innbringende tilbud har kommet inn i løpet av de siste dagene. – Det er passende å bruke store ord om Sergio Ramos sine 16 år i Real Madrid, man kan godt si det er en ære som nærmer seg slutten. Kaptein Ramos har informert ledelsen i den kongelige klubben han ikke ønsker å forlenge. – Real Madrid har nemlig ikke rikket seg en millimeter fra deres opprinnelige forslag til ny avtale, kun et år og 10% lønnsreduksjon.

Wolverhampton håper Tottenham ikke utløser kjøpsopsjon

Den brasilianske spissen Carlos Vinicius var hoppende glad da Tottenham før denne sesongen bestemte seg for å låne han ut sesongen. – Det ble avtalt en kjøpsopsjon for 26 åringen som Daily Mail skriver at manager Jose Mourinho ikke ønsker klubben skal benytte seg av og dermed bærer det tilbake til Benfica i juli. Wolverhampton er i ferd med å avslutte en sesong midt på tabellen, noe som ikke er i nærheten av de ambisjoner som manager Nuno Espírito Santo har. Neste sesong skal/må bli bedre opp topp fem er målet.

Chelsea gjør seg klar for Haaland – selger 6 spillere

Chelsea er kjent for å hamstre potensielle stjernespillere, teste dem ut på utlån – og gjøre det som passer klubben best. Etter forrige sommers ville handletur er tiden inne for å kutte strengen til 6 spillere. Men ikke for å sette pengene på kontoen. Salgene er for å fylle krigskassa når det virkelige overgangsslaget kommer: Erling Haaland. Utkjøpsklausulen til Dormtund-spilleren aktiveres først neste år, men etter Raiolas/Alfies turné rundt til de største klubbene i verden, bygges det opp til en budkamp allerede i sommer.

West Ham er svært interessert i Arsenal spiss

Den 19 år gamle meget talentfulle amerikanske spissen Folarin Balogu har gått i gradene i Arsenal systemet og har siden han kom i 2017 blitt litt bedre for hvert år som går. Sjefene på Emirates har bestemt seg for å amerikaneren er verdt å satse på og med det ser 21 år gamle Eddie Nketiah ut til å bli overflødig. Også Nketiah har gått i gradene, han kom til klubben i 2015. Opp gjennom årene har det variert med spilletid.

Endelig! Declan Rice er på glid

Alle forsøk på å friste West Ham stjerne Declan Rice fra Manchester United og andre har strandet fordi 22 åringen er lojal til sin ungdoms klubb. I minst to år har Ole Gunnar Solskjær prøvd alt for å få hentet det som utvilsom er en av Englands beste defensive midtbanespillere. Nå som Manchester United fansen har gitt opp håpet kommer det signaler som er svært positive. Declan Rice skal være opptatt av hvordan livet på Old Trafford er.

Like før Jose Mourinho slenger rundt vannflasker igjen!

Det var en tydelig gretten Tottenham manager vi kunne observere etter 1 – 3 tapet mot Manchester United på søndag. – Den normalt sparsommelige styrelederen Daniel Levy har åpnet opp lommeboka for best mulig legge til rette for suksess for den portugisiske manageren, men suksessen har latt vente på seg. Det begynner å bli rimelig klart at Champions League er utenfor rekkevidde og med det kommer også klubbens store stjerne Harry Kane mest sannsynlig gå videre. – Salget av Kane, kan faktisk være det som finansierer sparkingen av Jose Mourinho.

Sikker Frank Lampard er voksen nok til å overta etter managerlegende

Da tidenes mestscorende Chelsea spiller Frank Lampard ble hentet inn som manager for et par år siden (sommeren 2019) var alle klar over at han var litt i ferskeste laget til å ta ansvaret i en så stor klubb. – I Januar fikk 42 åringen sparken etter påtrykk fra Chelsea-eier Roman Abramovitsj som med rette ikke syntes han fikk nok igjen for sine 2 milliarder kroners kjøp i sommer. Nå kan Frank Lampard, helt uten dramatikk vente tilbake til Premier League i sommer.

Lingard strålte for West Ham

Jesse Lingard (28) noterte seg for to nye mål i West Hams 3-2-seier over Leicester. West Ham ligger på den viktige 4. plassen som gir plass i neste sesongs Mesterliga.
Les mer om:

Han var utskjelt og latterliggjort i United. Nå er Lingard (28) superhelt i West Ham.

I Manchester United fungerte ingenting. I West Ham fungerer alt. På to måneder er Jesse Lingard (28) forvandlet fra utskjelt til superhelt.

Ustoppelige Lingard med ny oppvisning – sammenlignes med Bruno Fernandes

(West Ham - Leicester 3–2) Jesse Lingard (28) fikk ikke et eneste spilleminutt for Manchester United i Premier League denne sesongen. Etter overgangen til West Ham har det tatt helt av.

Slettes ikke sikkert Jesse Lingard i knallform blir i West Ham

Det er flere enn West Ham manager David Moyes og Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær som har latt seg imponere av den hockeykølle-effekten Jesse Lingard har hatt etter han ble lånt ut til West Ham i januar. Det er allerede opprettet dialog mellom West Ham og Manchester United om å gjøre overgangen permanent, men sjefene på Old Trafford sin insistering om at Declan Rice skal være en del av dealen har lagt en demper på lysten hos West Ham.

Hvorfor er Leicester favoritt mot West Ham?

West Ham slo Leicester 3-0 forrige gang lagene møttes, og the Hammers har ikke tapt hjemme etter at Jesse Lingard kom til klubben.
Les mer om:

Har kommet opp med genial løsning som skiller to gode venner

Etter siste serierunde har West Ham klatret forbi Chelsea opp på fjerdeplassen i Premier League. – Begynner å bli vant til å skriver at David Moyes er en stor suksess og har nå vasket bort fiaskoen følelsen fra tiden som manager for Manchester United. Sist måned ble West Ham Uniteds Declan Rice og Jesse Lingard er hentet opp til til Englands til VM-kvalifiseringskamper. – Det Jesse Lingard har levert etter han i vinter tok turen til London har imponert alle og fått eksperter som har sagt «han er ferdig» til å bite i seg de ordene.

The Mirror: United har bestemt seg om Lingard

Mot Wolverhampton kom løpet og scoringen til Jesse Lingard som vil bli husket når sesongen oppsummeres. David Moyes kommer til å gjøre alt for å beholde leiesoldaten fra United, men den totale forvandlingen til 28-åringen fra benken til United kommer til å koste. Lingard har med sin «altfor» høye produktivitet foran mål, gjort West Hams forhandlinger med United tøffe. Moyes og gjengen er forbi punktet der de kan dra på det rundt forhandlingsbordet, og si: «Tja, ja… er ikke helt sikker på om Lingard er rett for oss.» Lingard spiller som han har Hammers-logoen tatovert på brøstet.

Kan bli billigere å sparke Mourinho, men da har Tottenham allerede tapt

Det er aldri noe mellomting med José Mourinho: Enten er han høyt opp og får gjøre som han vil, eller så er alt feil og portugiseren befinner seg noen svinger unna oppsigelse. Hos Tottenham er vi på god vei inn i det andre ytterpunktet. Marginene er så ekstremt små i sesongens Premier League, at Tottenhams unødvendige poengdeling med bunnlaget Newcastle kan bety at billetten til spill i Europa glipper. Les: Benitez er ferdig med å sulle rundt Med syv poeng opp til Leicester på 3. plass, ser det ut som Mourinho og gjengen må kjempe om 4. (og 5.) plass.

Neville: Jesse Lingard har en rolle hos United, men må akseptere realitetene

Vi satt gapende og så den første scoringen til West Ham mot Wolverhampton, som startet inne i egen sekstenmeter, 3 touch til midtstreken – og så tok Jesse Lingard seg av resten. Gary Neville var like imponert, og har innsett at Lingard fortsatt har en rolle på Old Trafford, men da må han vite hva han går til. -Han tar en utrolig mengde med løp. Det er hva han gjør. Hos Manchester United, fordi det er forventingene om hva du trenger å være som wide player, kommer han alltid til å ha et tøft press på seg.

Lingard løp inn sesongens beste «United-scoring»

Da Jesse Lingard reiste til London i januar for å få lov til å spille kamper, satte David Moyes igang en prosess som har gitt West Ham ekstrem valuta for pengene. Seks minutter inn i kampen viste United-spilleren igjen veien til tre poeng. Det ble en heidundranes fotballkamp da ulvene til Nuno Santo hadde invitert London-gjengen til Molineux Stadium. Jesse Lingard startet ballet med en deilig scoring, der han viste et driv vi ikke har sett siden… husker faktisk ikke når. THIS. GOAL.

Brennhet Lingard skjøt West Ham nærmere mesterligabillett

Jesse Lingard scorer på bestilling for West Ham og leverte en ny praktkamp da London-klubben slo Wolverhampton 3-2 i Premier League mandag.

Lingard-oppvisning da West Ham vant

(Wolverhampton-West Ham 2-3) Etter 30 serierunder sist sesong var det målforskjellen som holdt West Ham på rett side av nedrykksstreken. Nå er London-klubben på Champions League-plass.
Les mer om: