Nyheter om West Ham


Ronaldo tvilsom til West Ham-kampen

Cristiano Ronaldo sliter med en nakkeskade og er tvilsom til Manchester Uniteds kamp mot West Ham lørdag. Ronaldo sliter med nakkeskaden han pådro seg i Uniteds kamp mot Brentford. Portugiseren ble byttet ut 20 minutter før slutt. Ronaldo slet også med skadeproblemer foran den kampen.

Innbrudd hos United-stjerne

Kona Maja og begge barna måtte gjemme seg da frekke innbruddstyver plutselig dukket opp hjemme hos Manchester United-stopper Victor Lindelöf. – Jeg var alene hjemme med begge barna, men vi lyktes i å skjule oss, skriver Maja Nilsson Lindelöf på Instagram. Innbruddet skjedde mens ektemannen var opptatt med kamp mot Brentford sist onsdag. – Vi klarte å gjemme oss unna i et rom, og vi har det bra selv om det var traumatisk både for meg og barna, skriver fotballkona. Lindelöf blir ikke å se for United mot West Ham lørdag som følge av innbruddet.
Les mer om:

Norsk duell i ligacupen

Chelsea møter Manchester United i ligacupsemifinalen for kvinner neste måned. Det kan bli flere norske dueller i den kampen. Maria Thorisdottir og Vilde Bøe Risa bidro til Manchester Uniteds borteseier mot Arsenal i kvartfinalen onsdag, mens Guro Reiten var innbytter i Chelseas seier over West Ham. Maren Mjelde er også i Chelsea-stallen. Lagene ble trukket mot hverandre i semifinaletrekningen torsdag, mens Manchester City møter Tottenham. Det blir altså London mot Manchester i begge semifinaler. De spilles 2. og 3. februar. For Thorisdottir blir det et oppgjør mot gamleklubben.

Rangnick gir oss en skikkelig tankevekker om Erling Haaland

Jadon Sancho var den engelske tenåringen som pakket kofferten, tok med seg posterne av forbildene i Premier League – og gjorde «tysker av seg». I 2017 var dette noe helt nytt på balløya. Fire år senere forlot spilleren Dortmund som den nestdyreste overgangen i 2021 (bak Romelu Lukaku). En reise som automatisk fortsetter opp over skylaget? Nope, ingenting skjer automatisk hos en av verdens største klubber. Se Bundesliga, Serie A, Ligue 1, La Liga, Australian Open og mye mer på UnibetTV Sancho ble hentet til Old Trafford i sommer for rundt 850 millioner kroner.

Vil gjøre Jesse Lingard til klubbens best betalte

Newcastle United er villige til å gjøre Jesse Lingard til den best betalte spilleren i klubben for å overtale ham til å bli med på en låneavtale.

Eddie Howe presser hardt på for flere Newcastle kjøp

Newcastle United-manager Eddie Howe oppfordrer klubbens nye eiere til å fortsette med sine ambisiøse kjøpsstrategi i dagene som kommer. Planen er å få inn et halvt dusin nye ansikter denne måneden, selv om de visste at oppgaven ikke ville bli lett. De har sikret seg signeringene av Kieran Tripper og Chris Wood til en pris på rundt 40 millioner pund, men troppens tilstand er fortsatt et stykke utenfor hva Howe ønsker.

Leo Hjelde dro til i historisk Premier League-debut

Få Premier League-klubber stikker av med tre poeng mot David Moyes og West Ham. Søndag ble derfor en helt spesiell dag for pressede Leeds og Bielsa. For 18-åringen Leo Hjelde ble dagen i tillegg historisk. Forrige helg spilte Hjelde hele FA Cup-kampen mot samme West Ham, denne helgen kom muligheten da en skade halvveis inn i første omgang fikk Bielsa til å sende Hjelde utpå mot Premier Leagues 4. beste klubb.

Harrison-hattrick senket West Ham da Hjelde debuterte

Et hattrick av Jack Harrison sørget for at Leeds slo West Ham 3-2 søndag. Leo Hjelde (18) kom inn og ble tidenes yngste norske Premier League-debutant. Leeds måtte gjøre to tidlige bytter, og det ga Hjelde sjansen etter 23 minutters spill. Han er den 72. nordmannen som har fått spille i Premier League og altså den yngste. Nordmannen spilte hele kampen for Leeds da laget røk ut av FA-cupen mot nettopp West Ham sist helg. Da endte det med tap for Leeds, men i søndagens Premier League-kamp ble det seier for Hjelde & co.

Leo (18) fikk sin PL-debut

Den norske 18-åringen Leo Hjelde fikk sin Premier League-debut da han ble byttet inn for Leeds 23 minutter ut i oppgjøret mot West Ham. Leeds vant kampen 3-2. Harrison scoret tre.
Les mer om:

Liverpool med full kontroll mot Brentford - går forbi Chelsea på tabellen

(Liverpool - Brentford 3–0, West Ham - Leeds 2–3) Som så mange andre fikk Kristoffer Ajer og Brentford det tøft på Anfield.
Les mer om:

Liverpool med full kontroll mot Brentford - går forbi Chelsea på tabellen

(Liverpool - Brentford 3–0, West Ham - Leeds 2–3) Som så mange andre fikk Kristoffer Ajer og Brentford det tøft på Anfield.
Les mer om:

Hjelde historisk – tidenes yngste nordmann i Premier League

Leo Hjelde (18) fikk sjansen da en skade rammet Leeds før pause borte mot West Ham søndag. Han ble tidenes yngste norske Premier League-debutant. Leeds måtte gjøre to tidlige bytter, og det ga Hjelde sjansen. Nordmannen spilte hele kampen for Leeds da laget røk ut av FA-cupen mot nettopp West Ham sist helg, men 18-åringen hadde enda ikke fått debuten i Premier League. Da han ble byttet inn, hadde allerede Leeds tatt ledelsen ved Jack Harrison. (NTB)

Jarred Bowen hoppet over ungdomslandslagene – har nå spilt seg moden for England

25-åringen ble hentet fra Hull City i for to år siden og har etablert seg godt hos Hammers etter 83 kamper. Når angrepsspilleren har levert 18 scoringer til David Moyes i løpet av denne tiden, da er det ikke rart West Ham-manageren smiler fornøyd. På onsdag var det Premier League-kamp mot Norwich, Bowen gikk av banen i 2-0 seieren som den udiskutable Man of the Match. Bak kampens to scoringer var Bowen selvfølgelig i fokus. David Moyes la inn noen ekstra meldinger myntet på landslagstrener Gareth Southgate.

Bowen helten i West Ham-seier

Jarrod Bowen ble tomålsscorer da West Ham slo Norwich 2-0 i den tidligere utsatte kampen i Premier League onsdag. Bowen har vist fin form den siste tiden, og mot tabelljumbo Norwich scoret han sitt fjerde og femte mål for sesongen. David Moyes' mannskap hoppet med det opp til 4.-plass i Premier League, to poeng foran Arsenal som har én kamp mindre spilt. (NTB)

West Ham slo Norwich

West Ham slo Norwich 2-0 på hjemmebane onsdag kveld. London-klubben klatrer med det til fjerdeplass i Premier League.

Der kom telefonen fra Premier League som Robin Olsen har ventet på

I sommer ble Robin Olsen lånt ut fra Roma til Sheffield United i Championship etter å ha falt fullstendig ut av tankene til manager Jose Mourinho.

Bekreftet: Aston Villa med nytt storkjøp!

Aston Villa har blitt enige med Everton om en overgang for venstreback Lucas Digne verdt opptil 25 millioner pund. Avtalen er nå bekreftet etter flere dager med forhandlinger, der Villa har vunnet kampen om den offensive backen etter av interesse fra både Chelsea, Newcastle og West Ham. SISTE: Conte kvitter seg med flere stjerner Digne skal til Birmingham senere onsdag for å gjennomgå den medisinske testen. 28-åringen, som har tre og et halvt år igjen av Everton-kontrakten sin, fortalte klubben nylig at han ønsket å forlate Goodison Park denne måneden. Villa-manager Steven

Odd og Jan Frode Nornes enige om sluttavtale

Heldigvis har trener og klubb klart å gjennomføre siviliserte samtaler og blitt enige om en sluttavtale. Odd viste som så mange andre fotballklubber dårlig ledelse da de i helgen fortalte verden de ønsket seg en ny hovedtrener, men samtidig ikke ville gi hovedtrener Jan Frode Nornes sparken og heller gi han andre oppgaver. Forrige sesongs skuffende 13.

Spissen Chris Wood besøker legen på St James’ Park

Den nyrike Premier League klubben Newcastle har startet et shopping «raid» av historiske proporsjoner etter klubben fikk Saudiske diktatorpenger i ryggen. – Så langt i vintervinduet har de hentet Kieran Trippier fra regjerende La Liga-mester Atlético Madrid og nå melder Sky Sports at det det andre kjøpet er så og si klart. Newcastle har krise i alle ledd, men ingen deler mer enn angrepet, Kieran Trippier er en sterk bidragsyter til styrkning av forsvaret, Burnley-spissen Chris Wood vil kunne bidra godt i fremste lagdel.

Conte plasserer Tottenham i førersetet foran West Ham sin favoritt Manchester United stjerne

29-år gamle Jesse Lingard hadde et enormt produktivt låneopphold hos West Ham i andre halvdel av forrige sesong. Det fikk de røde djevlene til å gi spilleren en prislapp på 25 millioner pund i fjor sommer, en prislapp som ble for drøy for London-klubben til store protester fra manager David Moyes. Nå går kontrakten til Lindgard mot slutten, det ser ut som midtbanespilleren, motvillig, men søkende for mer spilletid ikke forlenger og forlater Old Trafford til sommeren. – Nå har West Ham sin byrival Tottenham satt inn alt på å kapre den mistilpassede Manchester United stjernen.

Football-London: Tottenham har banket på hos United

Ralf Rangnick har sagt han nødig vil gjøre endringer i troppen nå i januar og signalisert til flere spillere om at de må bli ut sesongen. Tottenham har tydeligvis ikke tatt dette signalet når det gjelder Jesse Lingard. 29-åringen har vært linket ut av Old Trafford et års tid, men ble overbevist av Solskjær om at det fortsatt var en rolle for ham hos United. Til sommeren løper kontrakten ut, der David Moyes og West Ham har vært overivrige etter å hente spilleren, som i løpet av noen måneder på leie leverte 9 scoringer og 5 assists på 16 kamper.

Storlagene unngikk cup-skalp

Shrewsbury og Morecambe tok ledelsen mot Liverpool og Tottenham i 3. runde i FA-cupen søndag, men storklubbene sikret avansement med 4-1- og 3-1-seier. Liverpool styrte kampen fra start på Anfield, men fikk en kalddusj da cupaskeladden fra tredje nivå i engelsk fotball tok ledelsen ved Daniel Udoh. Spissen var på rett plass etter et godt innlegg. Liverpool slo imidlertid tilbake før pause i form av scoringer signert 17-åringen Kaide Gordon og brasilianske Fabinho. Tottenham lå også under, men ble reddet av scoringer fra Harry Winks, Lucas Moura og Harry Kane.

Benitez har blinket ut Everton-spilleren han garanterer ikke får spilletid

Everton-manageren har sluttet å pakke problemer inn i papp. De som ikke setter klubben foran seg selv har ikke noe å gjøre på Goodison Park. Lucas Digne har ikke vært på banen siden 1. desember, nå forklarer Benitez hvorfor han ikke benytter seg av franskmannen. Les: Dumping av Coutinho ble ikke nok for Barcelona -Jeg har hatt et par samtaler med ham, og han fortalte meg hva han tenkte. Det kom meget tydelig frem (at han vil bort).

Eddie Nketiah har funnet veien bort fra Emirates

Lenge var neste sannsynlige stopp fro Arsenal-spissen Eddie Nketiah en klubb i Premier League, med West Ham og Brighton øverst på lista, men det har ikke vært aktuelt å slippe 22 åringen til en konkurrent. Arsenal manager Mikel Arteta har ønsket at han skulle bli og har fått klubben til å tilby en forlengelse på kontrakten, men samtidig har han tildelt sparsomt med minutter på banen.

Ødegaard nominert til månedens spiller i Premier League

Martin Ødegaard er blant de sju nominerte til månedens spiller i Premier League for desember. Han kan bli første nordmann til å få utmerkelsen. Arsenal-profilen fikk en svært sterk avslutning på 2021.