Nyheter om West HamFor fire dager siden kom tilbudet til klubbløse Jesse Lingard. Så ble det tyst

I dag er Jesse Lingard klubbløs! – 29 åringen har vært på kontrakt med Manchester United siden 1.juli 2008 så det må være en uvant situasjon. For fire dager siden sendte West Ham skal ha sendt et kontraktstilbud til Jesse Lingard, men de har ennå ikke hørt fra ham. – Sky sports melder at Jesse Lingard som var på et vellykket låneopphold hos London-klubben er sterkt ønsket av manager David Moyes. SISTE: West Ham i samtaler med Champions League-komet Tonen er god, både på lån og på Old Trafford i David Moyes sin periode som Manchester Unitied manager.

Telegraph: Tottenham har funnet ut de trenger Jesse Lingard

West Ham har ikke overraskende sendt over et tilbud til free agent Lingard, mer overraskende er det at Tottenham vurderer å gjøre det samme. På fredag kom bekreftelsen på at Richarlison har signert for Spurs, denne toppsigneringen kommer i tillegg til Ivan Perisic, Fraser Forster og Yves Bissouma. Ifølge The Telepgraph ønsker Conte og direktør Fabio Paratici mer kreativitet på midtbanen. For Brexit-landet teller et britisk pass i tillegg mye.

Ønsker Roberto Firmino i bytte mot midtbanespiller

Klopp er i gang med å fornye angrepsrekka på Anfield. Mane har dratt til München og Salah forventes å forlate gratis etter neste sesong. Nå kan den siste i den fryktede front treeren også være på vei bort, i følge Liverpool Echo.

Manchester City henter tilbake Maresca

En viktig brikke på plass hos Pep Guardiola foran neste sesong. Manchester City har sikret Enzo Maresca til å bli Pep Guardiolas nye assistenttrener. Det er nå inngått en avtale for at 42-åringen skal returnere til City hvor han hadde ansvaret for klubbens utviklingslag i 2020. LES: Newcastle prøver seg på Solskjær-favoritt Premier League-mesterne måtte imidlertid jobbe hardt for å overbevise Maresca, da han hadde en rekke tilbud fra hele Europa, til tross for at fikk sparken i Parma i november i fjor. Manchester City bolster coaching staff by securing Enzo Maresca to serve as

West Ham signerer PSG keeper

Den franske keeperen Alphonse Areola har siden han var en liten gutt vært en den av Paris Saint-Germain, nå ser den evigvarende pulsen mellom å sitte litt på benken i Paris og utlån ut til å være over.

Luis Campos bryr seg ikke om hva innkommende PSG manager måtte mene! -Har kuttliste på 10 spillere

Til tross for at Paris Saint-Germain sin nye sportsdirektør aktiv arbeider for å hente inn en kompis som ny manager har den genierklærte fotballederen ikke tenkt til å vente med sin kuttliste til han er på plass. Denne sommeren vil mange forlate Parc des Princes, tidligere sportsdirektør Leonardo fikk sparken fordi han ikke klarte å avsette spillere etter hvert som det kom inn superstjerner, den fellen har tydeligvis ikke Campos tenkt å gå i.

Sky Sports: Der kom tilbudet til Jesse Lingard

Jesse Lingard har sine siste dager som United-spiller. Med VM-sluttspillet noen få måneder unna, men plassen i VM-troppen godt utenfor rekkevidde, har spilleren en solid jobb foran seg hvis han ikke skal se sluttspillet fra pub krakken. Dermed blir klubbvalget avgjørende for Lingard. Velger 29-åringen en klubb som betaler best og kan friste med tittelsjanser, men som henviser Lingard til benken, er dette løpet kjørt. Denne uken kom tilbudet Lingard bør si ja til.

Trakk tilbake kontraktstilbudet til Andy Carroll

Den tidligere Liverpool-spilleren har vært en del av fotballsirkuset på balløya de siste seksten årene, men etter at Anfield-eventyret var over i 2013 har det blitt mye farting på den siste engelske fotballsamurai. På første forsøk utenfor England ble det denne uken stang ut. Da Carroll forlot West Ham etter 142 kamper og 34 scoringer i 2019, ble det et kortvarig gjensyn med gamleklubben Newcastle, noen kamper hos Reading og senest hos West Bromwich der han tidligere i år fikk beskjed om at de ikke stiller med tilbud om kontraktsforlengelse.

Carlos Tévez lander sin første trenerjobb

For noen dager siden fortalte den argentinske spissen Carlos Tévez at han i en alder av 38 år ville avslutte karrieren som aktiv spiller. – Han har spilt for klubber som West Ham, Manchester United, Manchester City og Juventus samt et opphold i Kina som han omtalte som tidenes best betalte ferie. Den lille spissen (171 cm) var på topp utrolig målfarlig, den siste perioden hos Boca Juniors som han spilte for som liten gutt ble ikke den hjemkomsten som alle ønsket.

Har Chelsea-spiller som toppvalg – 300 millioner skal overbevise de nye eierne på Stamford Bridge

David Moyes er lei av «nesten». Nesten Champions League-billett, nesten Europaliga-finale. Nesten. Ikke rart skotten blir illsint i kontinuerlig møte med spørsmålet om når han mister Declan Rice til de større klubbene. I sommer har West Ham planlagt en en forsterkning som skal gjøre en forskjell. Hos Chelsea har Armando Broja spilt under radaren, der én eneste kamp i Chelsea-drakta er resultatet etter å ha jobbet seg opp gjennom akademiet. i 2020/21-sesongen var det utleie til Vitesse med solide 11 scoringer på 34 kamper.

Ajax avviser bud på stusselige 350 millioner

Ofte synes vi Ajax er litt for stram i strikken og krever for mye for å la en spiller gå. – Det er ikke tilfelle denne gangen. Når man ser hvilken enorm snuoperasjon 27 år gamle Sébastien Haller har gjennomført i den nederlandske klubben siden han kom med halen mellom beina fra West Ham er vi enige han er verdt mer enn stusselige 350 millioner. Det sier seg selv at når du har 34 mål på 42 kamper i Ajax-trøya forrige sesong så har man høy verdi. Eredivisie er ikke verdens tøffeste liga, men den er tøff nok for å skille klinten fra hveten.

Landslagskeeper Sam Johnstone flytter til London når han er ferdig med West Bromwich

Sam Johnstone som i nesten 10 år på diverse utlån håpet han en vakker dag skulle få spilt for sin ungdoms klubb Manchester United har fått beskjed av landslagssjef Gareth Southgate at hvis han vil være med til VM slik han var i EM i fjor sommer må han spille jevnt for et lag i en av topp fem ligaer. West Bromwich som hadde ambisjon om å komme tilbake igjen var langt unna opprykk fra Championship og langt unna en forlengelse på deres utgående kontrakt med Sam Johnstone.

West Ham henter forsterkning fra backlinjen til Rennes

Den marokkanske midtstopperen Nayef Aguerd defineres som en moderne forsvarer som er flink til å sette i gang angrep raskt og presist. 26 åringen som har tidligere Rosenborg og Stabæk spiller Birger Meling på sin venstreside i forsvaret til Rennes er klar for West Ham. West Ham manager David Moyes har lenge ønsket å forsterke backlinjen og selv om Aguerd er på plass betyr ikke det nødvendigvis det stopper der. Nayef Aguerd spilte 31 kamper for Rennes i Ligue 1 sist sesong og sto for 3 mål.

London-klubben henter Ligue 1-stjerne til 360 millioner!

Premier League-klubben har bekreftet at 26-åringen har signert en femårskontrakt. West Ham har fullført signeringen av Marokkanske forsvareren Nayef Aguerd for 30 millioner pund. Den venstresidige forsvarsspilleren spilte 66 ligakamper for Rennes etter at han kom fra den franske klubben Dijon i 2020. «Jeg var veldig glad da jeg hørte om West Hams interesse,» sa han.

Har lagt inn offisielt bud på Ajax-spiss

Ajax-spissen Sébastien Haller vii bli husket for et fantastisk brassespark fra tiden hans i West Ham, men ellers ble franskmannen regnet som en flopp. Men Haller har vært alt annet en flopp i Ajax. Har ikke mer å gi: Liverpool gir opp Salah 27 åringen har scoret hele 33 mål på 39 kamper denne sesongen, noe som førte til massiv kritikk overfor den franske landslagssjefen Didier Deschamps at han i sin tid lot Sebastien Haller melde overgang til Elfenbenskysten. Det har også ført til interesse fra klubber i enda større ligaer en Eredivisie.
Les mer om:

Samuelsen klar for skadecomeback for Haugesund

Martin Samuelsen kan komme til å spille sin første kamp for sesongen når Haugesund møter Tromsø i Eliteserien i fotball søndag. Den tidligere utenlandsproffen pådro seg en skade i generalprøven foran seriestarten i vinter. Den plasserte han på tribunen i sesongens ti første seriekamper. Nå er 25-åringen omsider klarert for spill igjen, melder Haugesund på sine nettsider søndag.

Moyes og Rice utestengt av Uefa

Uefa straffer West Hams manager David Moyes og midtbanestjerne Declan Rice for dårlig oppførsel i europaligasemifinalen. Begge må stå over kamper i august. Moyes er utestengt i én Uefa-kamp, mens Rice må sone to. Der betyr at sistnevnte mister begge West Hams oppgjør i kvalifiseringen til conferenceligaen. Straffen kommer som en reaksjon på duoens oppførsel i forrige måneds returkamp mot Eintracht Frankfurt i europaligaen semfinale. Der fikk Moyes rødt kort for å sparke en ball som traff en ballgutt. Rice utestenges for sine uttalelser til hoveddommeren etter kampslutt.

Liverpool får oppgaven med å sette på plass Premier League-jyplingen

Vi har vært gjennom en heseblesende avslutning på fotballsesongen i England, og sier hver sommer,at: Nå skal det jommen bli godt med en pause. Halvveis inn i juni kommer gleden og forventningene snikende før sesongstart. Når første Premier League-runde også er lagt ut, da blir det hele veldig nært. 5. august er vi i gang. Liverpool var det ene poenget svakere enn City, nå skal det ikke glippes fra start. Manchester City skal til London for kamp mot West Ham.

Haaland skal til London i sin første Premier League-kamp!

I dag ble Premier League-terminlisten sluppet. Haaland og City møter West Ham i London i første serierunde. Manchester City starter sitt forsvar av Premier League-tittel 7. august. Og får ganske grei motstand de første kampene: Citys fem første: West Ham (b), Bournemouth (h), Newcastle (b), Crystal Palace (h), Nottingham Forest (h) Men Premier League er tilbake i aksjon to dager tidligere fredag ​​5. august, når Crystal Palace møter Arsenal. Tidenes?

Åpner mot West Ham

Sesongens Premier League-oppsett er klart.
Les mer om:

Haaland ligadebuterer mot West Ham

Erling Braut Haalands nye klubb, tittelforsvarar Manchester City, opnar ligasesongen med bortekamp mot West Ham 7. august. Det viser ligaprogrammet som blei offentleg i dag. Liverpool sesongopnar borte mot nyopprykka Fulham. Chelsea opnar borte mot Everton, og Manchester United heime mot Brighton. Men det er Martin Ødegaard og Arsenal som får æra av å vere aller først ut. Dei møter Crystal Palace fredag 5. august. Liverpool - Manchester City gårt 15. oktober, returkampen i Manchester 1. april. Men først skal dei to møtest i Community Shield 31.

Dette er Manchester Citys første motstander

Erling Braut Haaland (21) kan komme til å få sin Premier League-debut mot West Ham den 7. august.
Les mer om:

Dette er Manchester Citys første motstander

Erling Braut Haaland (21) kan komme til å få sin Premier League-debut mot West Ham den 7. august.
Les mer om: