Nyheter om Werner


Chelsea har fått los på Manchester United

Sorry, Lampard, dette ser litt for bra ut etter at du ble sendt på dør. Thomas Tuchel har stanset svalestupet nedover tabellen og kunne mandag kjenne på topp-fire plasseringen for første gang. Fire seire på rad i Premier League for Chelsea sier mye. Vi dømte Tuchel nord og ned, nå har tyskeren gitt troen tilbake til Chelsea-spillerne. Les: Chelsea-mangeren sender en krystallklar tåkete melding til Haaland Steve Bruce og Newcastle balanserer over nedrykksstriden, men desperasjonen hjalp lite mot Chelsea.

Chelsea fortsatte den gode formen

Chelsea har vært i god form den siste tiden og fortsatte seiersrekken hjemme mot Newcastle United mandag kveld. Men det var et skår i gleden. Chelsea-spiss Tammy Abraham måtte ut etter en smell i ankelen etter kun 20 minutters spill. Inn kom Olivier Giroud som scoret elleve minutter etter at han ble byttet innpå. Dette ble franskmannens 100. kamp som innbytter i Premier League. Knappe åtte minutter senere scoret Timo Werner sitt første mål i serien siden november og sørget for at det sto 2–0 til pause. Andreomgang endte målløst og dermed kunne Chelsea innkassere tre poeng.

Chelsea vant – 100 dager lang måltørke over for Werner

Fylkesutvalget sier i dag ja til store deler av Kalberg-planen
Les mer om:

Chelsea vant – 100 dager lang måltørke over for Werner

(Chelsea-Newcastle 2–0) Mandag kveld scoret omsider Timo Werner igjen og sendte Chelsea forbi Liverpool på tabellen.
Les mer om:

Chelsea vant igjen

Chelsea slo Newcastle 2-0 etter mål av Olivier Giroud og Timo Werner. Det var London-klubbens fjerde strake seier i Premier League. De ligger nå på fjerdeplass.

Nordstrandskunstneren Werner Kling (45) og vennene med utstilling på Munkerud: – Vi prøver å provosere og sjokkere

De fargesterke popartbildene til nordstrandkunstneren Mr. Kling har tatt kunstverdenen med storm på kort tid. Nå har han en pop-up-utstilling på Munkerud Gård, sammen med noen av hans kunstnervenner.
Les mer om:

Chelsea-spillerne så seg snøblinde med Lampard ved roret

Frank Lampard pekte på Timo Werner forrige sommer og fikk viljen sin. For den tyske goalgetteren har debutsesongen i verdens tøffeste liga vært alt annet enn lett. Men etter at Thomas Tuchel kom inn har det blitt lettere. Skal vi tro Werner. Chelsea startet sesongen sterkt, men møtte jula med håndbrekket på.

Det løsner skikkelig for Chelsea

På tide å gi Thomas Tuchel cred. Vi var ikke de eneste som var kjølige til Chelseas neste manager da Frank Lampard ble sendt på dør, men etter torsdagens kamp mot Tottenham ser det ut som tyskeren har lettet på stemningen i Chelsea-troppen. Det ble ingen jubelkamp, men en sterk taktisk 1-0 seier. For Chelsea er dette like mye verdt som Uniteds 9-0 overkjøring av Southampton. Les: Kan hente Eden Hazard for halv pris Thomas Tuchel har dermed stanset Frank Lampards frie fall nedover Premier League-tabellen.

Nok et tap for Tottenham

Chelsea påførte Tottenham sitt tredje tap på én uke. Dette var første gang i historien at José Mourinho har måtte tåle to hjemmetap på rad i Premier League. Chelsea nyansatte manager, Thomas Tuchel, besto den første store prøven med 1-0 seier over Tottenham torsdag kveld.

Jorginho straffet Chelsea

Chelsea vant London-derbyet mot Tottenham 1-0 torsdag. Jorginho scoret kampens eneste mål på straffespark, som Timo Werner fikk etter å ha blitt felt av Eric Dier.
Les mer om:

Sport Bild: Chelsea skal ha mer tysk på Stamford Bridge

Det begynte med Timo Werner og Kai Havertz som de offensive tyske byggesteinene i Prosjekt Lampard. Da Big Frank ikke lyktes å hente ut potensialet i de to storinvesteringene i løpet av de første seks månedene, var det tid for å hente inn mer tysk. Thomas Tuchel har vært på plass på Stamford Bridge noen uker, og har lovet at han skal få fart på de to tyske spillerne. Med den tidligere Dortmund-manageren i sjefsstolen er det heller ikke overraskende at Tuchel søker «mer av det kjente».

Guardiola lover at Chelsea kommer til å bli skikkelig skumle

Vi har brukt de første dagene til å uffe oss over at Thomas Tuchel har tatt over tøylene hos Chelsea. Skal vi tro Pep Guardiola (som vi alltid gjør), bør vi straks endre holdningern vår til den tidligere Mainz -Dortmund -og PSG-manager. -Velkommen. Han er en eksepsjonell manager, og jeg er ganske sikker på at han får suksess. Jeg er glad for å se ham i landet. Da jeg var hos Bayern München, spilte jeg mot ham i Mainz. I den siste sesongen hos Dortmund gjorde han et utrolig stykke arbeid. Den måten Dortmund spilte på var enestående.

Solskjær kan være takknemlig for at United aldri klarte å bruke milliarden på Jadon Sancho

Frank Lampard er ferdig som manager for Chelsea. For ikke mange månedene sine var det Ole Gunnar Solskjær som ble tildelt rollen som neste-manager-som-får-fyken. Sett i bakspeilet, bør United og Solskjær være sjeleglad for at de aldri fikk til Jadon Sancho-overgangen til milliarden. Chelsea hentet inn Havertz, Werner, Ziyech, Chilwell, Mendy og Silva til noen milliarder kroner. Kontrasten til United er mildt sagt stor.

Chelsea med en heidundranes befriende seier

Vi har skrevet nok om hvordan Chelsea og Lampard ikke makter å få den fordømte ballen i mål i Premier League den siste måneden. Derfor er dette en dommedagsfri artikkel, en ren hyllest til de blå. Det hele startet med et Timo Werner-opplegg til Tammy Abraham og kaboom etter 11 minutter. 1-0 til hjemmelaget i FA Cup-kampen mot lille Luton. Les: Har lagt 15 millioner på bordet for Kasper Junker Seks minutter senere innlegg fra Reece James, heading Abraham og svusj. 2-0 til hjemmelaget.

Søker ny spissmakker til Michail Antonio

Premier League-klubben West Ham med David Moyes ved roret legger ikke skjul på mangelen på et nytt navn for spissposten. I kveld når West Ham tar imot West Bromwich er de sparsomt bemannet i angrepet. Michail Antonio er for tiden den eneste frontfiguren i West Ham-troppen etter at Sebastien Haller forlot The Hammers og byttet til Ajax (22,5 millioner euro) tidligere denne måneden. Haller var i sin tid West Hams dyreste kjøp (50 millioner euro sommeren 2019) og til tross for at kjøpet til Ajax var halle prisen var det mer enn noen nederlandsk klubb har brukt på en spiller.

Sorry, Lampard, det er du som ikke har skjønt hvordan Timo Werner blir toppscorer

Mens vi venter på Timo Werner. Frank Lampard pekte på toppscoreren hos RB Leipzig og fikk 47,5 millioner pund for å få oppfylt ønsket sitt. Mer enn halvveis ute i sesongen venter fortsatt eier, ledere og supportere på at Lampard skal få spissen inn på scoringssporet også i verdens tøffeste liga. 24-åringen startet positivt på Stamford Bridge og nådde åtte scoringer tidlig i november, men har levert langt under forventningene de siste 14 kampene.

Knepen Chelsea-seier

Det så lenge vanskelig ut for Chelsea å bryte ned Fulham. Men Mason Mount reddet sine lagkamerater da han satte 1-0 sent i andre omgang. Fra før hadde Antonee Robinson fått rødt kort, uten at det hjalp nevneverdig for Chelsea. Timo Werner startet på benken, og var nære å punktere. Men alene med keeper bredsidet han ballen utenfor.
Les mer om:

Dumt Kjetil Rekdal ikke er ledig nå som Frank Lampard får sparken

Mens jeg så på Manchester City kjøre over Chelsea i går slo det meg at de trenger vinnerskallen til Kjetil Rekdal en hardhaus fra Molde som kan riste litt opp i fisefine Chelsea. – Vet det aldri kommer til å skje og årsaken er ikke at Reka nettopp forlenget sin kontrakt med HamKam. Uansett, Chelsea eier Roman Abramovitsj hater å tape og sjefene på Stamford Brigde vet inderlig godt at hvis det ikke skjer noe raskt vil de selv miste jobben. Det nytter ikke å være legende selv en av Frank Lampards størrelse når resultatene er så dårlige som de er og når det vi ser på banen er så tafatt.

- Naturlig at de sliter

«Verken Kai Havertz eller Timo Werner har slått ut i full blomst i Chelsea etter overgangen fra tysk fotball. Landsmann Ilkay Gündogan er ikke overrasket.»
Les mer om:

2021 – teknologiens år

KOMMENTAR: I 2021 kommer virkelig startskuddet til å gå for de digitale endringene, skriver Werner Vogels.
Les mer om:

Storkjøpets måltørke: – Skal ta en prat med ham

Frank Lampard vil ta grep for å få Timo Werner (24) på riktig vei. Storkjøpet har ikke scoret på ti ligakamper for Chelsea.
Les mer om:

Abraham tok ansvar da Werner igjen sløste med sjansene

Tammy Abraham fikk sjansen fra start av Frank Lampard. Den sjansen grep han med begge hender.
Les mer om:

– Han virker veldig stresset

Timo Werner (24) har spilt åtte kamper på rad uten scoring. Nå innrømmer 24-åringen at overgangen fra Tyskland har vært vanskeligere enn han hadde trodd.
Les mer om:

Edgar og Else fikk sjokk da de så hva som skjedde utenfor hytta: – Vi er glade for at vi har overvåkingsutstyr

Edgar Werner Hansen og Else Søgaard Hansen ble vitner til at en mann prøvde å bryte seg inn i hytta.
Les mer om:

Edgar og Else ble sjokkert da de så bildene: – Han er tydelig forbannet

Edgar Werner Hansen og Else Søgaard Hansen ble vitner til at en mann prøvde å bryte seg inn i hytta.
Les mer om: