Nyheter om Werner


Dette må være Champions League historiens villeste avslutning

Dinamo Zagreb ledet 3-1 to minutter på overtid mot Shakhtar Donetsk, men da begynte noe å skje. – På tribunen til Stadion Maksimir kunne folk ikke tro sine egne øyne.  Hjemmelaget, Dinamo Zagreb,satte inn 3-1 målet i det 89. minutt mot Shakhtar Donetsk. Det var vakkert og akkurat de tre poengene kroatene hadde håpet på før Champions League-kampen – De lå under tidlig, men hadde blitt utlignet allerede i midten av første omgang. Da hadde de blitt redusert til ti mann da Nikola Moro kom for sent i en takling og fortjent fikk sitt andre gule kort. Da var 74 minutter spilt.

Se hvorfor «alle» vil ha Timo Werner

RB Leipzig sportssjef Markus Krösche har insistert på at de ikke er interessert i å skille måter med spissen Timo Werner, som har vært knyttet til Manchester United, Liverpool og Chelsea. 23-åringen har vært i enestående form for Leipzig de siste sesongene, og skapt interesse fra noen av Europas største lag som et resultat. Les: Tidlig julegave til FC København fans Imidlertid signerte han en ny fireårskontrakt i august, og Krösche sa til Bild at Leipzig ikke har noen interesse i å selge Werner så kort tid etter at han gikk med på en ny avtale med klubben, en avtale som varer frem til 2023. Pr

Verdien bak skattelisten: - Det føles veldig godt å skape noe

Jann Werner Jansen fra Rognan er glad for å ha skapt noe som ikke bare holder han selv i jobb, men flere andre også.
Les mer om:

The Mirror: Denne gangen skal United overliste Liverpool

Det er ingen nyhet at Jürgen Klopp og Liverpool kretser rundt Tysklands Timo Werner, men nå kan de regne med å få konkurranse fra klubben som kjemper milevis fra toppen i Premier League. Regjerende mestre i Champions League og så langt undisputed champions i Premier League mot Manchester United og prosjekt Solskjær.

Anmeldelse: Dårlig idé å gjenopplive De dødes tjern

Norsk storsatsing med mer klisjéer enn spenning. De dødes tjern satte et støkk i hele kongeriket i 1958. Landets første grøsser gjorde faktisk så inntrykk at den i 1998 ble kåret til Norges fjerde beste film gjennom tidene. Store sko å fylle der altså. Helt fra plakatens skrikende farger er du skammelig klar over at du ser en nyinnspilling.

Kona ville ikke ha det som hang i snøret: – Men Werner er en tøff kar

Det har blitt lenger mellom de gode fiskehistoriene etter at alle fikk et kamera i lomma som dokumenterer den faktiske fangsten. I dag kan vi by på en god variant.
Les mer om:

Mens byråkratiet kverner dør ålen

Werner Grov er lei av å plukke partert og rødlista ål i Storelva. - Nå må noe gjøres, mener han.
Les mer om:

Min tyske svigerfar

Min tyske svigerfar, Werner, er takknemlig for at han ble født i 1933. Dermed er han for ung til selv å ha ansvar for nazismen og dens virkninger, selv om den preget hans barndom.
Les mer om:

Det svenske supertalentet forsvant: - Trist

Elienor Werner drømte om OL-gull, men forsvant plutselig fra kartet.
Les mer om:

– Jeg solgte bilder for 48.000 kroner. Det gir en voldsom guts til å fortsette

Etter at hun tok seg en deltidsjobb på Rema føler Sigrun Werner (42) seg fri til å følge drømmen sin.
Les mer om:

Fra Nordstrand til Hollywood: Nå henger kunsten til Werner på veggen til milliardærer og kjendiser

Det er ikke mer enn et halvt år siden nordstrandmannen Werner Kling bestemte seg for å satse som kunstner. Nå henger hans verk på veggene til samlere, milliardærer og kjendiser, som Cecilia Brækhus.

Image viktigere enn penger, setter utkjøpsprisen lavt på sin stjernespiss

Red Bull Leipzig har som formål å være et godt utstillingsvindu for sine eiere og det er viktigere enn det klubben eventuelt skulle tjene i kroner å øre. Selskapet omsetter for  7,391 milliarder dollar i året og da blir fotball småpenger i forhold.

Transportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen

Kjell Werner Johansen ved Transportøkonomisk institutt mener bilistene i distriktene kommer til å merke bompengekuttene mest til regjeringens bompengekutt.
Les mer om:

Matglad hobbygartner på Dypvåg - møt Yngve Werner Monrad privat

Yngve Werner Monrad (45) tenkte opprinnelig at han ville bli kokk, men ombestemte seg og jobbet i psykiatrien isteden. Nå bruker han dagene så godt han kan, og mat - det liker han fortsatt å lage.
Les mer om:

TØI: Venstres bekymring for bompengeskissen er reell

Venstre har god grunn til å bekymre seg for at bompengeskissen vil føre til økt trafikk i byene, mener Kjell Werner Johansen i Transportøkonomisk institutt.
Les mer om:

TØI: Venstres bekymring for bompengeskissen er reell

Venstre har god grunn til å bekymre seg for at bompengeskissen vil føre til økt trafikk i byene, mener Kjell Werner Johansen i Transportøkonomisk institutt.
Les mer om:

Derfor vil jeg kjempe for Fredrikstad Ap

Bodil Werner har sine kampsaker som listekandidat for Ap, og mener Truls Velgaard er på kollisjonskurs med sitt eget ønske om konsensus når han ønsker å redusere fagbevegelsens innflytelse.
Les mer om:

Jürgen Klopp har lært Liverpool-spillerne å henge dagevis utenfor klippen

Jürgen Klopp er allerede en gigant som manager. Når vi hører hvordan han arbeider, forstår vi mer av hvor langt Liverpool egentlig kan komme med tyskeren ved roret. «They are fucking mental giants», kalte Liverpool-manageren sine spillere etter Champions League-triumfen. Og hvem henter frem og bygger opp disse gigantene? In Klopp we trust. BIG Klopp hug for Sadio on green screen day pic.twitter.com/rkTxyw61ID — Liverpool FC (@LFC) August 6, 2019 -Se her, hvis en spiller er uten talent kan jeg ikke gjøre ham stor. Men når det kommer til den mentale biten tror jeg vi mennesker har det i oss.

Droppet livet som kontorrotte for å bli fiskere: - Lever det gode liv

Fra å være godt betalte kontorrotter, har Sveinung (39) og Stig Werner (42) tatt valget om bytte til frihet, egen sjark og et nytt yrke som fisker på havet.
Les mer om:

Maren (24): – Det er ingen skam å snu

Maren Werner tilbringer all sin ledige tid alene på tur i skog og fjell. Noen hjelpemidler hadde hun ikke klart seg uten.
Les mer om:

Nordstrandskunstner Werner Kling har satt farge på Lambertseter senter - nå stiller han ut under Oslo Pride

Regnbuens farger preger Lambertseter senter om dagen i forbindelse med Oslo Pride, ikke minst en stor banner med et iøynefallende kunstverk. Bak kunsten står nordstrandsmannen Werner Kling, hvis fengende popart har fått mye oppmerksomhet i løpet av rekordtid – også utenfor Norges grenser.
Les mer om:

Suksess med billig buss fremfor veibygging i Grenland: – Det kan være lurt å se om de har gjort noe riktig

I Grenland er prisene på bussbilletter halvert – og det har gitt en trafikkøkning på 60 prosent. Kjell Werner Johansen i Transportøkonomisk institutt mener at Fredrikstad og Sarpsborg må lære av prioriteringene på den andre siden av fjorden.

Tøff maraton i sterk vind, men bare smil å se

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med 553 deltagere, pluss barna som var med i minimaraton, gikk årets Spitsbergen Marathon inn i historien som det løpet med desidert flest deltagere til nå. Og veksten kan fortsette.- Vi har allerede fått en del påmeldinger til neste års maraton.

Unikt småbruk lagt ut for salg – med på kjøpet får du tre balsamerte lik

– Jeg har aldri i mine 20 år i denne bransjen vært med på å selge en eiendom hvor du får et privat gravkammer med på kjøpet, sier eiendomsmegler Werner Holthe.
Les mer om:

Unikt småbruk lagt ut for salg – med på kjøpet får du tre balsamerte lik

– Jeg har aldri i mine 20 år i denne bransjen vært med på å selge en eiendom hvor du får et privat gravkammer med på kjøpet, sier eiendomsmegler Werner Holthe.
Les mer om: