Nyheter om Werner


Tvilsom riking skyter inn 1,5 milliarder i klubben til Jarstein

Tysk presse er ikke nådig i sine karakteristikker om Bundesliga-klubben Hertha Berlin sin nye hovedeier Lars Windhorst. – Han skal være villig til å gjøre hva som helst for å bli rik, han omtales som kriminell og konkursrytter, sist ut er hans deltagelse i skandalen i det Mayfair baserte hedge fondet H2O. Han elsker sin klubb og har nå mens alle andre klubber sparer penger skutt inn 150 millioner euro for å nå tabelltoppen i Bundesliga. Les: Da ble det enighet om Sanchez og Smalling TENNOR Holding B.V. invests a further €150 million into Hertha BSC GmbH & Co.

Solskjær har stengt døra for stjernenykker

Vi har hørt det før. Stjernespillere som stiller krav om garantert spilletid når de vurderer ulike klubber. Det ble snakket om at RB Leipzig-spiller Werner hadde forhandlet seg til en slags garanti før valget falt på Chelsea, dette er ikke noe for Solskjær. Nå vet vi ikke hvilke avtaler som skrives mellom de ulike United-spillerne og klubben, men når vi hører Solskjærs filosofi for å bygge opp en vinnertropp, er ikke garantert spilletid en del av oppskriften. Les: Arsenal klarer ikke holde på supertalent fra New York -Det er nødt til å være konkurranse om plassene i United.

Chelsea nøyer seg ikke med to stjernesigneringer – har ringt Bayern München

Christian Pulisic viser at han har planer om å dekke opp for Hazard, Hakim Ziyech og Timo Werner trer på seg Chealsea-drakten i sommer – og Lampard sendte City hjem til Manchester med 2-1 tap. Nå værer Chelsea-supporterne at noe stort er i gjære. Frank Lampard er ikke mett. Chelsea-legenden har vist at overgangen fra Derby til Stamford Bridge har vært mer enn overkommelig, og klubben er klar for å følge managerens plan. Les: Dortmund skal holde Premier League-klubbene unna Two in two for @cpulisic_10!

Full pott mot Sheffield, men Newcastle sendes tomhendt hjem fra Italia

Chelsea har skaffet seg målmaskinen Timo Werner, Newcastle skal ha siktet seg inn mot en italiensk 30-åring som har dratt til med 27 scoringer på 26 Serie A-kamper. Nå ser det ut som Lazio har hentet frem forhandlingskortene som får Ciro Immobile til å bli. Newcastle har vært linket til flere høyprofilerte spillere og trenger en markering når nye eiere får på plass de siste signaturene.

Fantastiske Haaland ga Premier League-klubbene krystallklar melding

Det har blitt sånn at vi sitter og rister litt på hodet når 19-åringen ikke scorer i Bundesliga. Det forteller det meste om hvilken posisjon lysluggen har skapt seg i europeisk toppfotball. Når Haaland i tillegg til to scoringer gjør det mot en av de argeste konkurrentene RB Leipzig, da ryker det skikkelig av prestasjonen. Les: United har nå akselerert jakten på det perfekte Sancho-alternativet Det sto om andreplass i Bundesliga og Haaland dro inn tre poeng for Dortmund.

Braut Haaland tilbake i storslag

Erling Braut Haaland satte Chelsea-klare Timo Werner i skyggen da han herjet med RB Leipzig. Jærbuen scoret begge Dortmunds mål i 2-0-seieren.
Les mer om:

Spisslegenden har aldri hørt om Timo Werner, men hyller Braut Haaland

Brasil-legenden Ronaldo har fått med seg hvem Erling Braut Haaland er, verre var det da han fikk spørsmål om Chelseas stjernesignering Timo Werner.
Les mer om:

Liverpool har fått et ekstra ess i ermet

Det meste har fungert for Liverpool i denne historisk sterke sesongen (vi lukker glatt øynene for Atletico-kampene). Nå ser det ut som viruspausen gir klubben et ekstra ess foran søndagens Merseyside-derby. Taki (vi har selvfølgelig allerede blitt dus med Liverpool-spilleren). Den japanske landslagsspilleren gjorde lite ut av seg da han ble hentet fra RB Salzburg og kastet inn i den sammensveisede troppen til Jürgen Klopp.

Joao Felix skulle til Premier League for 1,6 milliarder kroner

Forrige sommer sto Atletico Madrid igjen som en av de store vinnerne på overgangsmarkedet. Trodde de. Kjøpet av det flere betegner som den neste superstjernen fra Portugal viste seg å være feil nr. 1.

Jürgen Klopp startet med en spøk før han kastrerte Werner spørsmål

Det er liten tvil om at Liverpool manager Jürgen Klopp trenger en mental trener for å vite han er en vinner. – Hans første pressekonferanse på tre måneder ble startet med en spøk før han fullstendig torpederte og la dødt et spørsmål om Time Werner. Klopp var alene på podiet på Melwood i forkant av søndagens Merseyside-derby med Everton allerede før et spørsmål var stilt av de eksterne journalistene, hadde tyskeren fått latteren igang.

Vi gratulerer Nicki Bille med retur til fotballen

Etter en del uheldige oppslag i media og møte med «loven» har den trøblete fargeklatten av en fotballspiller Nicki Bille endelig signert med en fotballklubb. Spissen med fortid i Rosenborg, Villareal og Lech Poznań har skrevet avtale med Værebro Boldklub. Les: Bekreftet: Timo Werner skal rundlure forsvaret til Liverpool Nicki Bille nowym zawodnikiem w Værebro Boldklub. Kolejna dzielnica pełna gangsterów.

The Times: Real Madrid får nå servert Chelsea-stjerne

Hakim Ziyech og Timo Werner er på plass. To signeringer som vil skape en helt ny dynamikk på Stamford Bridge. Fornøyd, Lampard? Ikke helt, skal vi tro The Times. Før viruskaoset var det mye prat om at Real Madrid kretset seg inn rundt N´Golo Kante. Nå kommer muligheten. Les: Solskjær har pekt ut den neste kapteinen hos United Ifølge Times har Lampard og gjengen bestemt seg for å rydde plass til to overganger til når overgangsvinduet åpner.

John Barnes er «glad» han slipper å spille Merseyside-derby

Barnes skrev seg inn i Liverpool-historien med mer enn 100 scoringer og 400 kamper i rødt. Men mens supportere i den blå og røde delen av Liverpool gleder seg som unger til søndagens Merseyside-derby, får John Barnes negative flashbacks. For den elegante teknikeren, Barnes, er dette kampen hvor finessene brettes pent og plasseres i garderoben før avspark. Her er legenden med to Premier League-titler, én FA Cup-tittel og én ligacup sin egen beskrivelse av Merseyside-derbyet: -De kampene var ikke for spillere som likte å spille god fotball.

Timo Werner klar for Chelsea

Den tyske fotballstjernen Timo Werner har signert kontrakten med Premier League-storheten Chelsea, melder flere medier.
Les mer om:

Solskjær har pekt ut den neste kapteinen hos United

Marcus Rashford har vist at en stor fotballspiller har andre interesser en bilparken sin. 22-åringen gikk nylig ut og kritiserte myndighetenes kutt i velferdsordningene og fikk Boris til å ikke se annen utvei enn å gi etter. For Manchester United er det Rashford´er som skaper omdømmet, mer enn JLINGZ´er. United-spillere skal være rollemodeller på og utenfor banen. Ole Gunnar Solskjær vet utmerket godt hva han har i spilleren og mennesket Marcus Rashford. – Det er en ære å ha Marcus her. Det han har gjort under nedstengingen har vært utrolig. Han kan hjelpe så mange barn.

Bekreftet: Timo Werner skal rundlure forsvaret til Liverpool

Vi var ikke de eneste som tok det for gitt at Herr Werner fikk tilbudet han ikke kunne si nei til fra Jürgen Klopp og Liverpool. Så kom viruskaos, og tæring-etter-næring-klubben Liverpool valgte å bruke Werner-pengene på å sikre sine nøkkelspillere og belønne troppen som de siste årene får de to største trofeene tilbake til byen. Det betyr ikke at Jürgen Klopp ikke ønsker seg 24-åringen til klubben.

Chelsea bekrefter profilert overgang: Timo Werner klar for Premier League

Den tyske fotballstjernen Timo Werner har signert kontrakten med Chelsea.

Chelsea bekrefter profilert overgang: Timo Werner klar for Premier League

Den tyske fotballstjernen Timo Werner har signert kontrakten med Chelsea.

Chelsea henter Timo Werner

Timo Werner bli Chelsea-spiller i sommer, bekrefter den engelske klubben på sine hjemmesider. Den tyske spissen kommer fra Leipzig, der han har scoret 26 mål på 32 kamper denne sesongen. Onsdag scoret han da Leipzig spilte 2–2 mot Fortuna.
Les mer om:

Bekreftet: Timo Werner til Chelsea

Den tyske storscoreren Timo Werner (24) er klar for spill i Chelsea fra neste sesong.
Les mer om:

Chelsea bekrefter Werner-avtale

Den tyske fotballstjernen Timo Werner er klar for Chelsea. Det bekreftet London-klubben torsdag. Werner kommer fra RB Leipzig og har scoret 32 mål denne sesongen.
Les mer om:

Da Arild (66) la ut dette bildet på Facebook, ble profilen hans stengt umiddelbart: – Det begynner å minne om et diktatur

Kunster Arild Werner fra Skjærhalden la tirsdag ut et bilde han selv har malt, på Facebook. Kort tid senere ble han utestengt fra det sosiale mediet.
Les mer om:

Denne uken kommer signaturen Lampard har gledet seg mest til

Chelsea-angrepet ble lekt med av Bayern München-forsvaret på Stamford Bridge for ikke så altfor mange måneder siden. I dag går utkjøpsklausulen ut til spilleren som skal endre dette. Timo Werner. Det er Evening Standard som hevder at overgangen blir offentliggjort denne uken. Liverpool har ønsket seg RB Leipzig-spilleren, Manchester United det samme.

Brann

Werner King
Les mer om:

Planlegger sjokkbud på Cristiano Ronaldo

Chelsea posisjonerer seg for et oppsiktsvekkende bud på fem ganger Ballon d’Or vinner og superstjerne Cristiano Ronaldo, ifølge den beryktede spanske sportsavisen Don Balon. De skriver at Chelsea-eier Roman Abramovich bruker det gode forholdet han har til superagent Jorge Mendes for å fullføre en avtale med Juventus stjernen.