Nyheter om Werner


Liverpool har mistet interessen: Hva nå Ousmane Dembele?

Liverpool er ikke lenger interessert i å signere Ousmane Dembele, men spissen forlater Barcelona i sommer. – Dembele har lenge vært koblet med et overgang til Premier League etter han opplever en synkende popularitet på Camp Nou.

Løftet trofeet med John Arne Riise – nå advarer han Liverpool-mål mot å velge Anfield

Dietmar Haman fikk med seg gullperioden hos Liverpool på begynnelsen av 2000-tallet og kunne løfte det meste av trofeer utenom Premier League-bøtta. Nå går han ut og advarer Timo Werner om å velge Liverpool som arbeidsgiver til sommeren. -Timo Werner har utviklet seg kontinuerlig. Han scorer i Champions League og har mer enn 20 mål i Bundesliga denne sesongen. Spørsmålet er: Passer han inn hos Liverpool?

Fra nivå fem i Norge til toppdivisjon i Finland

Det er en fantastisk reise som Kabamba Tumba Kalabatama nå er i ferd med å ta. Han signerte for A-laget til TPS Turku i den finske toppdivisjonen. Han spilte sist for Bjørnevatn IL på nivå fem i Norge. Kabamba Tumba Kalabatama fylte 18 år i slutten av januar, og beskrives som en ung og kraftfull spiss. Les: Timo Werner fortsatt ikke dyktig nok for Liverpool – Jeg er glad for at jeg har fått denne muligheten, det er starten på noe stort. Alt av fotball- og styrketrening er tilrettelagt for meg, og det er mer profesjonelt og seriøst.

Anfield er en gammel rønne

Ingen klubber spiller frivillig på Liverpools hjemmebane. Nå viste Atletico-supporterne at også de skapte en en massiv atmosfære på Metropolitano som løftet hjemmelaget til 1-0 seier, men alle vet at gode, gamle Anfield stiller i egen klasse.

Timo Werner fortsatt ikke dyktig nok for Liverpool

Vi er vant til at de største stjernene legger ut om sin egen fortreffelighet. Så har vi Timo Werner. Tyskeren satt straffen sikkert inn og ble matchvinner mot et haltende Tottenham i Champions League. Etter kampen fikk han selvfølgelig spørsmål om Liverpool-ryktet. -Jeg vet at Liverpool er den beste klubben i verden for øyeblikket og det gjør meg stolt å bli satt i forbindelse med dem. Det er en ære, men jeg vet godt at Liverpool har en masse dyktige spillere, og jeg skal forbedre meg.

Werner senket Tottenham

Den tyske storscoreren Timo Werner ble matchvinner for RB Leipzig i bortemøtet med Tottenham i åttedelsfinalen i mesterligaen onsdag. Spissen scoret det som ble kampens eneste mål på straffe etter en knapp time. Returoppgjøret spilles om tre uker.
Les mer om:

Mourinho vekker oppsikt etter tap: – Umulig å gjøre det bedre

(Tottenham-Leipzig 0–1) Timo Werner (23) hadde 25 mål på 31 kamper denne sesongen før Champions League-oppgjøret mot Tottenham. Nå er han oppe i 26 nettkjenninger.
Les mer om:

Tottenham i trøbbel

Tottenham er i trøbbel etter å ha tapt hjemme mot RB Leipzig i Mesterligaen. Tyskerne vant 1-0 takket være en straffescoring av Timo Werner og er i føringen før returkampen.
Les mer om:

Fjørtoft: – Han passer perfekt til måten Klopp spiller på

Timo Werner (23) skal stå på handlelisten til Jürgen Klopp til sommeren. Det vil i så fall koste Liverpool 550-600 millioner kroner.

Hoster opp 2,6 milliarder for tre Manchester United og Liverpool toppmål

Chelsea manager Frank Lampard var for å si det forsiktig forbanna at hans ønsker om spillere ble ignorert av gutta med pengene i klubben i vinter. Blues var i markedet for å signere en ny spiss i januarvinduet, men det antas at det bare ble gitt et konkret tilbud til Edinson Cavani, som vi vet ikke førte til noe. Les: «En klubb av klover» Når sommeren en gang kommer vil det ha gått 18 måneder siden klubben signerte en ny spiller. Både Christian Polisic og Matteo Kovacic ble signert inn før klubben ble ilagt kjøpsforbud.

Vil stenge Veitvetveien for gjennomkjøring

Bjerkes BU-leder Lars Fuglesang (Ap) og BU-medlem og leder i Aksjon Veitvetveien, Jon Werner Sandven (R), mener at fysisk stenging av Veitvetveien er veien å gå for å få ned trafikken. Her får de støtte fra Arbeiderpartiets fraksjonsleder i samferdsels- og miljøkomiteen, Andreas Halse.
Les mer om:

Steven Gerrard ba «El Bufalo» vente til sommeren og gå til Liverpool

Den kraftfulle colombianske spissen med kallenavnet El Bufalo er kjent for å gi 100% og litt til. Alfredo Morelos kom til Rangers for småpenger fra HJK Helsinki i juni 2017. – Mens den finske klubben fikk 1 million pund har tilbudene nå kommet inn mange ganger det nivået. Nå sier Rangers målmaskin, som har satt inn 76 mål på 126 kamper, at hans neste stopp er Liverpool. En sommerdeal vil koste Liverpool ca 40 millioner pund.

Manchester United prøvde å kjøpe vanvittige 113 spillere

Manchester United har vært ute å kjøre denne sesongen, men så langt har ikke de manglende resultatene ført til at klubben har sparket manager Ole Gunnar Solskjær. De er nemlig fullt klar over at situasjonen egentlig over mange år skyldes en rekke andre ting en manageren. – Nå frem mot vintervinduet ble situasjonen prekær, med spillere som var skadet, spillere som ikke ble erstattet og for stor slitasje ovenfor unge talenter.

Frank Lampard er slettes ikke fornøyd og tror Chelsea kan tape topp fire

Vi har sett helt tydelig den siste tiden at Chelsea har vært ujevn og for ujevn egentlig for å klare å holde på fjerdeplassen, heldigvis for dem har ikke akkurat Manchester United på femteplass jaget etter med farlig sanking av poeng. Det er en misfornøyd Chelsea manager Frank Lampard som nå bedreder grunnen for at Chelsea denne våren mister fjerdeplassen og kvalifisering til Cheampions League. – Årsak et usedvanlig stille januarvindu.

Har instruert agenten om å gjøre deal med Leeds

Leeds Uniteds håp om å signere Jean-Kevin Augustin har fått et betydelig løft etter at rapporter i Frankrike som sier at spissen har instruert sin agent om å sikre han en overgang til Elland Road. De hvite er mindre hvasse fremover og er desperate etter å legge en ny angriper til sine rekker.

Mer målfarlig enn toppscorerne

Tall fra Opta viser at Erling Braut Haaland trenger færre sjanser på å score enn toppscorerne i Bundesliga, Robert Lewandowski og Timo Werner. 19-åringen scorer på 42 prosent av sjansene sine, skriver tyske Sky Sport. Lewandowski og Werner scorer bare på 32 og 29 prosent av sine sjanser.
Les mer om:

Tallenes klare tale: Haaland på høyde med de store stjernene

Statistikk viser at Erling Braut Haaland trenger færre sjanser til å score enn Bundesliga-toppscorerne Robert Lewandowski og Timo Werner.
Les mer om:

Tallenes klare tale: Haaland på høyde med de store stjernene

Statistikk viser at Erling Braut Haaland trenger færre sjanser til å score enn Bundesliga-toppscorerne Robert Lewandowski og Timo Werner.
Les mer om:

Setién og Barcelona kan ødelegge for Liverpool

Omstendigheten har gjort det til at Timo Werner nå er en av de hotteste angrepsspillerne på vinterens overgangsmarkedet. 23-åringen står for imponerende 20 scoringer og 6 assist i Bundesliga på 18 kamper denne sesongen.

Vi ser for oss Kylian Mbappé i Liverpool-drakt de neste ti årene

– Det er ingen sjanse. Absolutt sjanseløst, har Jürgen Klopp tidligere svart på spørsmål om å hente Kylian Mbappé til Anfield.

Fotballryktene: – Mbappé hyller «maskinlaget» Liverpool

Men Timo Werner er Liverpools hovedmål.
Les mer om:

Verdensmester-sønnen: – Helt fra jeg var liten, ville jeg gjerne være et midtpunkt

Hvem blir vårens store spiss-navn i Bundesliga? Robert Lewandowski (31), Timo Werner (23), Erling Braut Haaland (19) – eller kanskje Marcus Thuram (22)?
Les mer om:

Liverpool nærmer seg tysk sensasjon

Liverpool har en god stund brukt alle triks i boka for å sikre seg den tyske sensasjonen Timo Werner, nå skal Red Bull Leipzig være på glid. – Den tyske storklubben bruker så mye tid på å forsvare seg mot en strøm av klubber som vil kjøpe han ut av utkjøpsklausulen på 50 millioner euro at de nå kryper til korset og godtar et fremtidig salg. Don Balon skriver at samtaler har avansert de siste dagene over et sommerbytte til Anfield. – Liverpool manager Jurgen Klopp har pekt på Timo Werner som erstatter for Sadio Mane.

RB Leipzig «Det dreier seg om veldig mye penger»

Det er tydelig at Red Bull Leipzig direktør Oliver Mintzlaff forsøker å holde tungen rett i munnen nå som det på nytt raser inn tilbud på deres mest verdifulle spiller Timo Werner.

Arsenal kaster seg inn i jakten på Manchester United og Chelsea mål

Ny Arsenal manager Mikel Arteta har lært av Pep Guardiola at man skal holde fokus på de spillerne man har og bygge derfra. – Det kan det være vanskelig med et lag som slitt i lengre tid.  Arsenal har meldt seg på kappløpet om Lyon-spissen Moussa Dembele – men bare hvis Pierre-Emerick Aubameyang eller Alexandre Lacazette forlater skuta. Tidligere Celtic spiss Dembele har gjort det meget bra i Ligue 1 i halvannet år, noe som har vekket interessen til pengesterke Manchester United. Faktisk har Dembele scoret flere mål enn superstjerner som Mauro Icardi og Neymar.