Nyheter om Wennevold


Marita Wennevold Hollen bør sette seg bedre inn sakene før hun kritiserer andre

I bredbånddebatten mellom Hvaler Ap og Høyre mener Rolf Johan Strand at Marita Wennevold Hollen ikke kjente til kravene for å få støtte da hun kritiserte Ap for ikke å ville søke.
Les mer om:

Varsler oppvask i Hvaler rådhus: – Her er det altfor mange sjefer

Høyre-topp Marita Wennevold Hollen varsler kutt i sjefer og mindre penger til administrasjon i Hvaler kommune. – Den topptunge administrasjonen er en sak det har vært mye prat om på folkemunne. Ordfører Borge og rådmann Eriksen burde for lengst ha grepet fatt i saken, sier Wennevold Hollen.

Høyre svarer i bredbåndfeiden på Hvaler: Ap bør vise interesse og initiativ

– Hvaler Ap bør vise interesse for få tildelt midler til Hvaler av regjeringens ekstraordinære bevilgning til bredbånd, skriver Ingjerd Schou, Tage Pettersen og ordførerkandidat Marita Wennevold Hollen.

Hvaler satser på fiber til innbyggere og hyttegjester, fikk nei til støtte

Hvaler Ap reagerer på leserbrevet der tre Høyre-politikere skrev om økt støtte til bredbånd med høy hastighet: – Hvaler kommune har søkt om å få tilskudd fra regjeringen til å bygge ut bredbånd, og fått avslag! Kanskje Marita Wennevold Hollen kan svare på hvorfor?

Hvaler kan kombinere natur og næring

Marita Wennevold Hollen: – Hvaler Høyre ser ingen motsetning i å ivareta natur og miljø, samtidig som det satses på å øke fokuset på næringsutvikling.
Les mer om:

Bakgrunn: Disse kvinnene vil feie Eivind ut av ordførerkontoret

Eivind Borge (69) får en knalltøff kamp på Hvaler til høsten. Han blir utfordret av både Marita Wennevold Hollen, 56, (Høyre) og Mona Vauger, 45, (Ap), som begge har ambisjoner om å bli Hvalers første kvinnelige ordfører.

Fiske og havbruk kan gi flere kortreiste arbeidsplasser på Hvaler

– I Hvalers nære farvann kan det finnes spesielle arter som har stort potensial for verdiskaping, skriver Høyres stortingsrepresentant Ingjerd Schou og ordførerkandidat Marita Wennevold Hollen.

Her ryker flertallet: Politisk spill kan gi bråstopp for leiligheter og parkeringshus på Skjærhalden

Et stort politisk spill på Hvaler fører til at flertallet ryker for p-hus på Skjærhalden, leiligheter ved badestranda og ny vei til havna. Årsak: Striden om Marita Wennevold Hollen som ordførerkandidat og splittelse i Hvaler Høyre.
Les mer om:

Hytteforening reagerer etter nei til to små vinduer på Skipstadsand: – Jeg tror det har gått prestisje i saken

Hvaler Hytteforening har innkalt til styremøte om takvindu-saken fra Skipstadsand. Også Høyres ordførerkandidat Marita Wennevold Hollen reagerer.
Les mer om:

Hvaler Høyre ønsker flere sykkelveier

– Hvaler Høyre velger å retter blikket mot næringsutvikling som vil gi Hvaler større økonomisk handlefrihet til sykkelveier, helse, omsorg og øvrige velferdsgoder, skriver listetopp Marita Wennevold Hollen.
Les mer om:

Hvaler må fokusere på nye og større bedrifter

Marita Wennevold Hollen: – Hvaler ligger langt etter flere sammenlignbare kommuner, med altfor lav andel arbeidsplasser som skal være selve bærebjelken i samfunnet.
Les mer om:

Erna Solberg til Hvaler og Høyre-Marita for å få innspill

Noen måneder etter den opprivende nominasjonsstriden og splittelsen i Hvaler Høyre da Marita Wennevold Hollen ble partiets ordførerkandidat, var det nettopp Hvaler Høyre Erna Solberg kom til for å få innspill til partiets næringspolitikk.

Østfold-bøndene vil trolig søke om over 180 millioner i erstatning: – Det er mange som sliter

– Mange har det tøft, men samtidig er det en sterk fellesskapsfølelse der ute nå, sier Anlaug Wennevold, HMS-rådgiver hos Norsk Landbruksrådgiving Øst.
Les mer om:

Grunnløs påstand om Høyre-utmeldelser fra Marita W. Hollen

Ingerid Bjercke slår tilbake mot Marita Wennevold Hollen: – Påstanden om utmeldelser som følge av pukkverksaken er grunnløs, men er med å forklare masseutmeldelsen etter nominasjonsmøtet.
Les mer om:

Hvaler Høyre engasjerer seg for ny vei på Svanekil

– Dette er dessverre en sak som har pågått over alt for lang tid, uten å ha blitt løst, skriver ordførerkandidat Marita Wennevold Hollen om omlegging av veien ved Svanekil gård på Kirkøy.
Les mer om:

Maritas ukjente bakmann får toppverv på Hvaler

Tore Adolfsen fra Søndre Sandøy, som har vært Marita Wennevold Hollens politiske bakmann, har fått vervet som ny leder av Hvaler Høyre.

Høyre-Marita langer ut mot Frp-Eivind: - Skulle skjønt at Hvaler styrte mot enda en bommert

Marita Wennevold Hollen strammer til kritikken mot Frp-ordføreren på Hvaler. Nå mener hun at Eivind Borge skulle ha forstått at kommunen styrte mot bommert nummer to i pukkverkssaken.
Les mer om:

Marita utfordrer Hvaler-ordfører Eivind Borge: – Dette pukkverket hadde jeg fått i gang!

Marita Wennevold Hollen mener at det omstridte pukkverket på Hvaler ville vært oppe og gått i dag, dersom hun var ordfører.

Ekspert tviler på Maritas hotelldrøm på Hvaler: - Her snakker vi om 150-200 millioner kroner

Høyres omstridte ordførerkandidat Marita Wennevold Hollen lover å jobbe for et nytt hotell på Hvaler. Men konsernsjefen i Choice Hotels har liten tro på at det er mulig.

Hvaler skal bestå som en perle, men vi må starte i riktig ende!

– Som den turistdestinasjon Hvaler er, kreves det et enda bedre samarbeid med næringslivet, skriver Hvaler Høyres ordførerkandidat, Marita Wennevold Hollen, i dette innlegget.
Les mer om:

Marita er blitt leder i Hvaler Høyre - ekstraordinært årsmøte 29. juni

Marita Wennevold Hollen har rykket opp som leder av Hvaler Høyre etter at forgjengeren meldte seg ut.
Les mer om:

Maritas ukjente bakmann på Hvaler: – Nominasjonsmøtet var som en rettssak!

Her er Tore Adolfsen (66) fra Søndre Sandøy. Båtbygger og tidligere KrF-politiker Adolfsen er mannen som puffet frem Marita Wennevold Hollen (55) som Høyres omstridte ordførerkandidat.

SISTE: Høyre-utbryterne på Hvaler vurderer å starte eget parti!

Høyres omstridte ordførerkandidat Marita Wennevold Hollen får konkurranse. Utbryterne fra partiet har på gang en alternativ Hvaler-liste. – Vi tar den endelige avgjørelsen når situasjonen får roet seg, sier varaordfører Kim-Erik Ballovarre til FB.

Marita W. Hollen: Refleksjoner rundt et demokratisk valg

– Det er benyttet argumentasjon som ikke bare er gal, men etter mitt syn direkte feilaktig. Tidligere leder Ingerid Bjercke kommer med personangrep og tildels injurierende påstander, skriver Marita Wennevold Hollen i sin oppsummering av nominasjonen i Hvaler Høyre.
Les mer om:

Fylkeslederen minner om at Hollen er lovlig valgt: Uførhet og arbeidskapasitet avgjøres av den enkelte og nav

René Rafshol, leder i Østfold Høyre, sier at Marita Wennevold Hollen oppfyller alle krav etter lovverket for å være kandidat og sier det er hun selv og nav som må vurdere om hun er i stand til å ta på seg vervet som ordfører, ikke andre politikere.