Nyheter om Wenche Myhre


Cecilie og Emil: – Vi gleder oss

PORSGRUNN: De gleder seg til å bli foreldre og har fått gode råd av Wenche Myhre. Imens synger Emil Solli-Tangen om pappalivet og slipper singel fredag 13. mai.

Stemningsfull julenatt i Grorud kirke

Stor stemning, store sangnumre og store artister. Med Wenche Myhre, Emil Solli-Tangen og Jørn Hoel var også forventningene store - det eneste som ikke var stort var publikumsantallet!

Emil Solli-Tangen reiser rundt med Wenche Myhre: – Jeg gleder meg til å vise henne byen min

PORSGRUNN: – Jeg gleder meg veldig til å ta med meg Wenche til Porsgrunn. Det er helt klart, sier Emil Solli-Tangen. Han reiser land og strand rundt med den levende legenden.

To matgrep holder Wenche (74) ung

Wenche Myhre skal spille 47 konserter opp mot jul. Nå røper 74-åringen hvordan hun klarer å holde energien oppe - og endringene i matveien.
Les mer om:

Wenche Myhre får rolle i tysk såpeserie

Wenche Myhre (74) gjør comeback på tysk fjernsyn i rollen som den klønete tanten fra Oslo i den tyske dramaserien «Rote Rosen».
Les mer om:

- Vi står hverandre veldig nær

Wenche Myhre har hele 10 barnebarn som vet å sette pris på sin bestemor.
Les mer om:

66-åring med dårlig tid får et trøblete halvår

KVITESEID: Wenche Myhre synger at man gjør som man vil når man blir 66, men sånn fungerer det ikke i trafikken.

Wenche (63) flytter fra mann og barn til fordel for dette: – Da en venninne hørte om det, ble hun bekymret

Wenche Myhre (63) trodde hun var for sen ute til å søke på muligheten. Tidligere denne uka fikk Asker-kvinnen imidlertid den gledelige beskjeden, og nå er hun i gang med å pakke reisebagen for et lengre opphold i Finnmark.

Det blir ingen Julenatt-konsert i Finnsnes kirke(pluss)

Den lenge etterlengtede julekonserten i Finnsnes kirke med Jørn Hoel og Wenche Myhre avlyses. Det bekrefter en sørgmodig Jørn Hoel.

Disse var på veldedig humorbingo i Bakgården

For andre gang ble "Wenches bingo med Rut på slep" arrangert i Hotel Fredrikstads bakgård. Simon Andersen spilte en parodi av Wenche Myhre, mens Talina Hansen Skogseth var å finne i rollen som assistenten Rut. Det ble improvisasjon, konkurranser og gevinster. Overskuddet av bingoen og auksjonen går til Barnekreftforeningen i Østfold.

Sannheten om mitt nye utseende

Wenche Myhre avslører hva hun har operert.
Les mer om:

Første titt på «Børning 3»

Wenche Myhre dukker opp i traileren.
Les mer om:

Norske kinoer blør som følge av korona

Norske kinoer sliter fortsatt. COVID-19 har ikke sluttet å skape røde tall for kinobransjen i Norge. I mars stengte alle norske kinosaler grunnet koronaviruset, for så å få åpne i mai med smittevern. Men en måned senere er tallene fortsatt triste. Ifølge Aftenposten var billettsalget i juni 2020 nesten 80 % lavere enn i juni i 2019.

Han skal lede årets nyttårskonsert

Åse Kleveland og Wenche Myhre har gjort jobben før ham. Neste år er det Atle Pettersen som står i front for Nyttårskonserten 2020.

Klar for ny storfilm – sammen med Wenche Myhre

Det er nå klart at han kan trå klampen i bånn som Roy Gundersen, melder filmselskapet. – Jeg er utrolig glad for at dette har latt seg gjøre. Jeg har alltid ønsket å gjøre denne filmen, men tidligere forpliktelser gjorde det etterhvert umulig å finne tid.

De siste artistene på plass til Nobels Fredsfest

Artistlista til den alternative og noe nedskalerte Nobels Fredsfest er nå klar. Julie Bergan, Amanda Delara, Wenche Myhre og Vamp er de siste som er klare.
Les mer om:

«Vanskelig å hoppe etter Kjell-Elvis!»

En har kommet et stykke på vei når en blir omtalt som «folkekjær». Ta Wenche Foss, Wenche Myhre og Toralv Maurstad. Nå kan du legge til Rune Bjerga.

Talina selger Wenche Myhres klovnesko

To store klovnesko som Wenche Myhre har brukt på revyscenen er blant klenodiene som Talina Hansen Skogseth har i sitt unike kostymelager. Nå selger hun unna en del.

- Jeg falt og fikk et lite slag mot hodet

Wenche Myhre er sykemeldt i en uke og må avlyse festivalkonsert.
Les mer om:

Wenche Myhre er syk - må kansellere Tromsø-konsert

Wenche Myhre kan ikke gjennomføre konserten på Tromsø jazzfestival.
Les mer om:

Wenche Myhre om Tromsø-planene: - Jeg gleder meg sånn

Akkurat nå er Wenche Myhres fokus på konserten med Tromsø storband neste søndag. Litt lengre frem i tid håper hun å lære seg å skjære lister i vinkel.
Les mer om:

Fred spiste en rolig frokost alene. Så ringte Wenche Myhre

- Jeg hørte hvem det var før hun rakk å presentere seg!
Les mer om:

«En kveld i juni» med Wenche Myhre og Erik-Andre Hvidsten

Lørdag kveld var det veldig god stemning og herlig trøkk på Hvidsten gård, der Wenche Myhre og Erik- Andre Hvidsten hadde publikum i sin hule hånd fra første strofe. Rammen rundt denne konserten var nydelig - dette var virkelig en fin kveld i juni.

Wenche Myhre gjestet Hvidsten gård: – Veldig koselig

Lørdag kveld inviterte Erik André Hvidsten og Wenche Myhre til konsert på Hvidsten gård. Scenens store stjerner leverte fra første stund i det som ble et forrykende show i en herlig og intim atmosfære på den koselige gården, til stor entusiasme hos de vel 550 besøkende. – Det her har vært veldig koselig, strålte kveldens store stjerner.

Mest lest siste uke