Nyheter om WathneGikk hele veien hjem til Jæren fra Østlandet

Sprekingene Ida Dybing, Miriam Dybing Taksdal og Kristina Wathne Eftestøl brukte tre og en halv uke på skoleveien.

VM-kommentatorene får kritikk

I VM 1990 gikk store deler av mesterskapet uten kommentatorer pga streik i NRK, og mange syntes det var deilig å slippe å høre på masete kommentatorer. Årets VM deles mellom NRK og TV2 og begge kanaler stiller med med sterke tropper i Russland. Christian Nilssen og Lise Klaveness samt Andreas Stabrun Smith og Egil «Drillo» Olsen kommenterer kampene i Russland for NRK. TV2 stiller med de kjente stemmene til Øyvind Alsaker og Kasper Wikestad med henholdsvis Petter Myhre og Brede Hangeland som eksperter.

Stavanger kommunes kulturpris til Berit Wathne

Hun har jobbet med kunstformidling i en kvinnealder, og nå får Berit Wathne Stavanger kommunes kulturpris for sitt arbeid.
Les mer om:

Slik gikk det da Sola-kjendiser viste fotballferdighetene sine

Med Davy Wathne som dommer fikk Sola G14 en litt annen motstander å bryne seg på enn vanlig.

Sienna (11) digger forbikjøringer

11 år gamle Sienna Wathne tar gjerne en forbikjøring i 80 km/t.
Les mer om:

– Vi vurderte å pakke sammen. I stedet velger vi å gi gass.

Nils Wathne Auto bruker 25 millioner på nybygget som reiser seg på Spannavegen.
Les mer om:

Har bestilt 150 biler i løpet av de neste fem årene

Ølen Betong har inngått avtale med Wathne Last og Buss i Haugesund om at så mange som 150 nye betongbiler skal leveres de neste fem årene.
Les mer om:

I dag kan du møte en av landets beste forfattere på Lundetangen pub

Etter å ha hatt besøk av folk som Torbjørn Røe Isaksen, Helga Hjorth, Per Edgard Kokkvold, Bård Tufte Johansen, Tommy Sørbø, Espen Barth Eide og Davy Wathne er det stor stas å invitere til et nytt «Mandagsforedrag» i kveld klokken 19.00.

Starter fond for gründere i Rogaland

De har store ambisjoner - men foreløpig lite penger på bok. - Vi har en god idé, og jeg tviler ikke på at vi skal klare å fylle opp fondet vårt, sier Stian A. Wathne til Aftenbladet.
Les mer om:

Slik blir FotballXtra uten Davy Wathne

TV 2 fortsetter med FotballXtra, men målene får du bare i sportsnyhetene.
Les mer om:

Gikk du glipp av Davy? Her kan du se hele foredraget i opptak

SKIEN: Helt fram til i fjor høst var han TV2-sportens mest profilerte medarbeider. I kveld var Davy Wathne i storform som foredragsholder under «Mandagsforedraget» på Lundetangen pub.
Les mer om:

DIREKTE: Se Davy Wathnes foredrag her

SKIEN: Davy Wathne er på plass på Lundetangen for å holde foredrag. Sendingen starter 18.55.
Les mer om:

I kveld kommer Davy Wathne til Lundetangen

...og vi får kanskje høre om da Reidar fra Drangedal skjøt Brann ned i andre divisjon..

“Endelig er han klar”, nesten

Etter å ha vært med Jerv en stund både på treninger og i vennskapskamper har angrepsspiller Luke Ferreira skrevet kontrakt med klubben. Begge parter er imponerte med hverandre, likevel har det vært noen runder med forhandlinger før, som klubben skriver på side sider, “endelig er han klar”. – Men ikke helt. Jerv har brukt litt tid på å kartlegge Ferreiras tidligere klubber og eventuelle kompensasjoner der, nå mangler de en bare arbeidstillatelse. Les: Låner ut sin yngste spiller Luke har vært her siden 5. januar – og har vist seg frem både som spiller og person på en svært positiv måte.

Tidligere Vålerenga og Rosenborg spiller endelig på plass i ny klubb

Den 30 år gamle forsvarsspilleren Andreas Nordvik har stort pendlet mellom norske og danske klubber. Etter den tragiske sesongen i Viking drakt ble han klubbløs til jul. Andreas Nordvik vender tilbake til Danmark. Den 30 år gamle midtstopperen har skrevet under for FC Fredericia på nivå to. Det bekrefter klubben på eget nettsted tirsdag. Andreas Nordvik – Vi har sikret oss en klassespiller i Andreas Nordvik. Det er vi glad for. Han kommer inn for å styrke forsvaret vårt, sier klubbdirektør Stig Pedersen. Tidligere Rosenborg- og Vålerenga-spiller Nordvik spilte for Viking i høstsesongen.

Agathe tok gull og sølv i NM

Agathe Holtan Wathne (24) og de tre lagvenninnene fra Sandnes IL satte ny norgesrekord på 4x200 meter i stafett innendørs.
Les mer om:

Då kona ville ha drivhus, fekk Per innreia garasjen til snekkarbod

Heilt sidan Per Wathne var liten har han vore opptatt av snekring og handarbeid. I ei vanleg veke går det fort fem-ti timar i garasjen.
Les mer om:

– Varslet TV 2-ledelsen om Wathne for flere år siden

– Vi er mange som har sagt ifra om Davy. Det er påfallende at det tok så mange år før oppførselen ble tatt tak i av ledelsen, sier en kvinnelig ansatt i TV 2.
Les mer om:

TV 2-kolleger forteller om trakasseringen fra Wathne

Flere tidligere og nåværende TV 2-ansatte sier Davy Wathne (67) kom med seksualiserte kommentarer og oppførte seg særlig krenkende overfor kvinner. «Garderobeprat», mener TV 2-profilen.
Les mer om:

TV 2-kolleger forteller om trakasseringen fra Wathne

Flere tidligere og nåværende TV 2-ansatte sier Davy Wathne (67) kom med seksualiserte kommentarer og oppførte seg særlig krenkende overfor kvinner. «Garderobeprat», mener TV 2-profilen.
Les mer om:

– Jeg har ervervet meg kultur som åpenbart er krenkende på dagens unge

Davy Wathne snakket om oppsigelsen i TV2 på Dagsnytt 18 fredag. Han sier at alle ikke er vant med hans garderobeprat og deskhumor.
Les mer om:

– Jeg har ervervet meg kultur som åpenbart er krenkende på dagens unge

Davy Wathne snakket om oppsigelsen i TV2 på Dagsnytt 18 fredag.
Les mer om: