Nyheter om Wathne


Hør hva Davy Wathne og Thorstein Helstad sier om retrokampen Brann – Valdres FK i morgen klokka 19

Bergenserne husker nok ikke 3. rundekampen mot Valdres FK like godt som oss valdriser, men fotballgale Davy Wathne og tomålsscorer Thorstein Helstad glemmer det aldri.

Tjærnås og Wathne mener TIL bør hente denne treneren

Lars Tjærnås og Davy Wathne er «søringer» som har fulgt TIL og norsk fotball i en årrekke. De har klare meninger om klubbens identitet, fremtid og trenerjakt.
Les mer om:

Tjærnås og Wathne mener TIL bør hente denne treneren

Lars Tjærnås og Davy Wathne er «søringer» som har fulgt TIL og norsk fotball i en årrekke. De har klare meninger om klubbens identitet, fremtid og trenerjakt.
Les mer om:

Ingen vil besøke Ingebjørg Wathne og familien fordi de har vært i Nord-Italia

Hjemme på Tjensvoll sitter familien Wathne Pedersen. De har testet negativt på koronavirustest og er ute av karantene. Men ingen tør komme på besøk og tannlegen ba dem bestille ny time.
Les mer om:

Ingebjørg Wathne og familien er tett på Korona-viruset i Italia: – Situasjonen er surrealistisk

Den siste uken har familien Wathne Pedersen vært på vinterferie i Veneto i nordøst-Italia. Nå vet de ikke om de kommer seg hjem.
Les mer om:

– Aldri sett det så høyt før

Paul Wathne er glad han hadde vinden på sin side i natt.
Les mer om:

Flytrafikken i gang igjen på Sola etter storbrannen

Flyselskapene kan mangle både fly og mannskap som følge av at Sola ble stengt i går ettermiddag. – Reisende må selv sjekke sin avgang, opplyser operativ sjef Morten Wathne i Avinor.
Les mer om:

Trur Hødd vil slite

Davy Wathne spår at Hødd vil få ein tøff sesong neste år. Det er ikkje lett å kome seg opp igjen når ein først har rykka ned.
Les mer om:

Davy Wathne: – Tromsø rykker ikke ned

Davy Wathne er sikker på at Gutan spiller på øverste nivå i jubileumssesongen.
Les mer om:

Davy Wathne: – Tromsø rykker ikke ned

Davy Wathne er sikker på at Gutan spiller på øverste nivå i jubileumssesongen.
Les mer om:

Redninga for Roy, var å brekke nakken

En ulykke måtte til for at Roy Wathne skulle få orden på livet.
Les mer om:

Trond Gausemel fikk ros av Brann-trener Lars Arne Nilsen og Davy Wathne

Etter kampen der Sportsklubben Brann vant 1-0 mot Lillestrøm søndag, skulle utflytta øystreslidring, Trond Gausemel, gjøre et intervju med Brann-trener Lars Arne Nilsen. Det gikk ikke helt som planlagt. Se intervjuet her.

Sola FK inviterer til fotballfest, og satser på ny rekord i antall påmeldte lag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola FK inviterer til store opplevelser på Sola. Klubben lover overraskelser, kjendisfotballkamp, bilutstilling, og spennende aktiviteter hvor man kan vinne flotte premier. I år utvider klubben også spilletiden for lagene. Ole Martin Årst, Davy Wathne, Rune Bjerga og Kristian Arntsen er med på kjendiskampen.- Vi gjentar fjorårssuksessen med kjendiskamp. Vi har noen bekreftede navn, som vil møte et sammensatt Sola-lag.

Økt beredskap under landing på Sola - Thomas Cook-fly var på vei til Gran Canaria fra Trondheim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Thomas Cooks rute DK1508 fra Trondheim satte kursen mot Gran Canaria i morgentimene. Etter en halvtime i luften ba pilotene om en omdirigering til Stavanger lufthavn, Sola, der de foretok en medisinsk nødlanding.I følge operativ sjef ved Stavanger lufthavn, Morten Wathne, skal det være snakk om en syk passasjer. Flyet er av typen Airbus 321, og var et av flyene som ble rammet av Avinors radarproblemer i dag morges.

Norsk videopremiere: – Fuck deg, betal meg!

Til tross for over 20 års fartstid som Stavangers mest breiale rapper (i presseskrivet heter det at han har bachelorgrad i bråkjekk), så er det første de siste årene at Bvis fra Kriminell Kunst har fått riksdekkende oppmerksomhet via de P3-listede låtene «Måden du ser på meg» (som en del av Kriminell Kunst) og «Når eg e dø». Sist uke kom debutalbumet Stavangers finaste, og i dag gir han oss musikkvideoen til singelen «F.D.B.M.» Grattis med etterlengtet skive og fet singel. Hva handler «F.D.B.M.» om? – Takk! Låta er en beinhard gateballade om business.

Davy forteller: Slik jukset de med økonomien

SKIEN: I høst gjestet Davy Wathne Mandagsforedraget på Lundetangen pub. Der snakket han blant annet om fotballøkonomi.
Les mer om:

Slåsskampen i Gjesdal ble avtalt via sosiale medier

Politiet tar et oppgjør med ungdom og sosiale medier etter masseslagsmålet i Gjesdal. – Følg med på hva deres håpefulle driver på med på sosiale medier, oppfordrer politioverbetjent Sveinung Wathne.

Når denne saken leses er Ingse i gang med ny cellegiftkur: – Jeg har valgt å leve

BAMBLE: Når denne saken leses er speiderleder og intensivsykepleier Ingse Wathne Lilleaasen på Herre i gang med ny cellegiftkur. En av bygdas klart markante skikkelser kjemper en tøff kamp mot kreften.
Les mer om:

Gikk hele veien hjem til Jæren fra Østlandet

Sprekingene Ida Dybing, Miriam Dybing Taksdal og Kristina Wathne Eftestøl brukte tre og en halv uke på skoleveien.

VM-kommentatorene får kritikk

I VM 1990 gikk store deler av mesterskapet uten kommentatorer pga streik i NRK, og mange syntes det var deilig å slippe å høre på masete kommentatorer. Årets VM deles mellom NRK og TV2 og begge kanaler stiller med med sterke tropper i Russland. Christian Nilssen og Lise Klaveness samt Andreas Stabrun Smith og Egil «Drillo» Olsen kommenterer kampene i Russland for NRK. TV2 stiller med de kjente stemmene til Øyvind Alsaker og Kasper Wikestad med henholdsvis Petter Myhre og Brede Hangeland som eksperter.

Stavanger kommunes kulturpris til Berit Wathne

Hun har jobbet med kunstformidling i en kvinnealder, og nå får Berit Wathne Stavanger kommunes kulturpris for sitt arbeid.
Les mer om:

Slik gikk det da Sola-kjendiser viste fotballferdighetene sine

Med Davy Wathne som dommer fikk Sola G14 en litt annen motstander å bryne seg på enn vanlig.