Nyheter om Wathne


Davy Wathne: – Tromsø rykker ikke ned

Davy Wathne er sikker på at Gutan spiller på øverste nivå i jubileumssesongen.
Les mer om:

Davy Wathne: – Tromsø rykker ikke ned

Davy Wathne er sikker på at Gutan spiller på øverste nivå i jubileumssesongen.
Les mer om:

Redninga for Roy, var å brekke nakken

En ulykke måtte til for at Roy Wathne skulle få orden på livet.
Les mer om:

Trond Gausemel fikk ros av Brann-trener Lars Arne Nilsen og Davy Wathne

Etter kampen der Sportsklubben Brann vant 1-0 mot Lillestrøm søndag, skulle utflytta øystreslidring, Trond Gausemel, gjøre et intervju med Brann-trener Lars Arne Nilsen. Det gikk ikke helt som planlagt. Se intervjuet her.

Sola FK inviterer til fotballfest, og satser på ny rekord i antall påmeldte lag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola FK inviterer til store opplevelser på Sola. Klubben lover overraskelser, kjendisfotballkamp, bilutstilling, og spennende aktiviteter hvor man kan vinne flotte premier. I år utvider klubben også spilletiden for lagene. Ole Martin Årst, Davy Wathne, Rune Bjerga og Kristian Arntsen er med på kjendiskampen.- Vi gjentar fjorårssuksessen med kjendiskamp. Vi har noen bekreftede navn, som vil møte et sammensatt Sola-lag.

Økt beredskap under landing på Sola - Thomas Cook-fly var på vei til Gran Canaria fra Trondheim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Thomas Cooks rute DK1508 fra Trondheim satte kursen mot Gran Canaria i morgentimene. Etter en halvtime i luften ba pilotene om en omdirigering til Stavanger lufthavn, Sola, der de foretok en medisinsk nødlanding.I følge operativ sjef ved Stavanger lufthavn, Morten Wathne, skal det være snakk om en syk passasjer. Flyet er av typen Airbus 321, og var et av flyene som ble rammet av Avinors radarproblemer i dag morges.

Norsk videopremiere: – Fuck deg, betal meg!

Til tross for over 20 års fartstid som Stavangers mest breiale rapper (i presseskrivet heter det at han har bachelorgrad i bråkjekk), så er det første de siste årene at Bvis fra Kriminell Kunst har fått riksdekkende oppmerksomhet via de P3-listede låtene «Måden du ser på meg» (som en del av Kriminell Kunst) og «Når eg e dø». Sist uke kom debutalbumet Stavangers finaste, og i dag gir han oss musikkvideoen til singelen «F.D.B.M.» Grattis med etterlengtet skive og fet singel. Hva handler «F.D.B.M.» om? – Takk! Låta er en beinhard gateballade om business.

Davy forteller: Slik jukset de med økonomien

SKIEN: I høst gjestet Davy Wathne Mandagsforedraget på Lundetangen pub. Der snakket han blant annet om fotballøkonomi.
Les mer om:

Slåsskampen i Gjesdal ble avtalt via sosiale medier

Politiet tar et oppgjør med ungdom og sosiale medier etter masseslagsmålet i Gjesdal. – Følg med på hva deres håpefulle driver på med på sosiale medier, oppfordrer politioverbetjent Sveinung Wathne.

Når denne saken leses er Ingse i gang med ny cellegiftkur: – Jeg har valgt å leve

BAMBLE: Når denne saken leses er speiderleder og intensivsykepleier Ingse Wathne Lilleaasen på Herre i gang med ny cellegiftkur. En av bygdas klart markante skikkelser kjemper en tøff kamp mot kreften.
Les mer om:

Gikk hele veien hjem til Jæren fra Østlandet

Sprekingene Ida Dybing, Miriam Dybing Taksdal og Kristina Wathne Eftestøl brukte tre og en halv uke på skoleveien.

VM-kommentatorene får kritikk

I VM 1990 gikk store deler av mesterskapet uten kommentatorer pga streik i NRK, og mange syntes det var deilig å slippe å høre på masete kommentatorer. Årets VM deles mellom NRK og TV2 og begge kanaler stiller med med sterke tropper i Russland. Christian Nilssen og Lise Klaveness samt Andreas Stabrun Smith og Egil «Drillo» Olsen kommenterer kampene i Russland for NRK. TV2 stiller med de kjente stemmene til Øyvind Alsaker og Kasper Wikestad med henholdsvis Petter Myhre og Brede Hangeland som eksperter.

Stavanger kommunes kulturpris til Berit Wathne

Hun har jobbet med kunstformidling i en kvinnealder, og nå får Berit Wathne Stavanger kommunes kulturpris for sitt arbeid.
Les mer om:

Slik gikk det da Sola-kjendiser viste fotballferdighetene sine

Med Davy Wathne som dommer fikk Sola G14 en litt annen motstander å bryne seg på enn vanlig.

Sienna (11) digger forbikjøringer

11 år gamle Sienna Wathne tar gjerne en forbikjøring i 80 km/t.
Les mer om:

– Vi vurderte å pakke sammen. I stedet velger vi å gi gass.

Nils Wathne Auto bruker 25 millioner på nybygget som reiser seg på Spannavegen.
Les mer om:

Har bestilt 150 biler i løpet av de neste fem årene

Ølen Betong har inngått avtale med Wathne Last og Buss i Haugesund om at så mange som 150 nye betongbiler skal leveres de neste fem årene.
Les mer om:

I dag kan du møte en av landets beste forfattere på Lundetangen pub

Etter å ha hatt besøk av folk som Torbjørn Røe Isaksen, Helga Hjorth, Per Edgard Kokkvold, Bård Tufte Johansen, Tommy Sørbø, Espen Barth Eide og Davy Wathne er det stor stas å invitere til et nytt «Mandagsforedrag» i kveld klokken 19.00.

Starter fond for gründere i Rogaland

De har store ambisjoner - men foreløpig lite penger på bok. - Vi har en god idé, og jeg tviler ikke på at vi skal klare å fylle opp fondet vårt, sier Stian A. Wathne til Aftenbladet.
Les mer om:

Slik blir FotballXtra uten Davy Wathne

TV 2 fortsetter med FotballXtra, men målene får du bare i sportsnyhetene.
Les mer om:

Gikk du glipp av Davy? Her kan du se hele foredraget i opptak

SKIEN: Helt fram til i fjor høst var han TV2-sportens mest profilerte medarbeider. I kveld var Davy Wathne i storform som foredragsholder under «Mandagsforedraget» på Lundetangen pub.
Les mer om:

DIREKTE: Se Davy Wathnes foredrag her

SKIEN: Davy Wathne er på plass på Lundetangen for å holde foredrag. Sendingen starter 18.55.
Les mer om: