Nyheter om Washington


Seks personer er skutt i Washington

Amerikansk politi melder om at fem menn og én kvinne er skutt i området Columbia Heighs i Washington DC.
Les mer om:

Sendte mystisk spionvarsel til Kongressen – så fikk han munnkurv

Ifølge Washington Posts kilder skal president Trump ha kommet med løfter til en statsleder, noe som igjen førte til at alarmen gikk hos etterretningstjenesten.
Les mer om:

Obama til Greta: - Du og jeg er et lag

Obama hadde en klar beskjed om han møtte Greta Thunberg i Washington DC. 
Les mer om:

Amerikanske medier: Biden en av vinnerne i demokratenes debatt

WASHINGTON, D.C (NRK): Joe Biden ble utsatt for kraftige angrep fra konkurrentene i den tredje debatten mellom demokratenes presidentkandidater. Julián Castro kom med det skarpeste angrepet da han utfordret Bidens hukommelse.
Les mer om:

«The Handmaid’s Tale»-oppfølger gir ordet til tante Lydia

I flere tiår har lesere lurt på hvordan historien om Offred i den moderne klassikeren «The Handmaid’s Tale» vil ende. Over 35 år etter at dystopien utkom kommer nå oppfølgeren. Den norske tittelen på den nye boken er «Gileads døtre», oversatt fra originaltittelen «The Testament». Denne gangen står karakteren Lydia i sentrum. Hemmelighetskremmeriet rundt Margaret Atwoods nye bok har vært enormt, og 10. september var det verdenslansering.

Hva sier anmelderne om It Chapter Two?

Dessverre for folk som lider av coulrofobi… I kveld vender Pennywise tilbake i It Chapter Two. Forrige It satte mange rekorder.

Kinesiske forhandlere til USA

Kinas sender representanter til Washington for å diskutere en handelsavtale med USA i neste måned, opplyser amerikanske myndigheter.
Les mer om:

Kinesiske forhandlere til USA i oktober

Kinas sender representanter til Washington for å diskutere en handelsavtale med USA i neste måned, opplyser amerikanske myndigheter.
Les mer om:

Nord-Korea sår tvil om møte med USA

En nordkoreansk toppdiplomat refser USAs utenriksminister Mike Pompeos kommentarer om landet. Diplomaten sier at håpet for møtet i Washington svinner hen.
Les mer om:

NHL-stjerne får ikke spille landskamper på fire år

Washington Capitals 27 år gamle Jevgenij Kuznetsov får ikke spille landskamper for Russland de neste fire årene grunnet bruk av kokain.
Les mer om:

Avis: Trump ville kjøpe Grønland for stort engangsbeløp

USAs president Donald Trump var angivelig klar med et stort engangsbeløp for å kjøpe Grønland, ifølge The Washington Post.

To 2. plasser i nordisk – nå venter USA

Vilde Våge Henriksen fortsetter friidrettskarrieren i USA. Mandag setter hun seg på flyet til Washington DC.

Den lille detaljen kan snu saken på hodet

Washington Post hevder det er påvist brudd på tungebeinet til Jeffrey Epstein etter obduksjonen.
Les mer om:

Hegerberg: – Håper den neste generasjonen slipper å gå gjennom det samme

I et stort intervju med Washington Post svarer Ada Hegerberg (24) nok en gang på spørsmål rundt landslagsexiten.
Les mer om:

Özils representanter i møte med ny klubb

DC United hentet Rooney for å få drahjelp til å hevde seg i MLS. Han kom, løftet klubben adskillige hakk – og stikker i januar.

Beyoncé-foto stilles ut på museum

Fotograf Tyler Mitchell ble historisk da han i fjor ble var den første afroamerikanske fotografen til å ta et forsidebilde for motemagasinet Vogues septemberutgave. Nå stilles et av 24-åringens bilder av superstjernen Beyoncé ut på The National Portrait Gallery i Washington DC, ifølge Good Morning America. LES OGSÅ: Anmeldelse av Pink i Telenor Arena. Det bekrefter fotografen selv på Twitter over bildet som skal stilles ut, der Beyoncé er ikledd en gullkjole. – For et år siden brøt vi barrierene.

Så mye golf har Trump spilt siden han ble president

Fredag tok USAs president ferie og forlot Washington DC til fordel for golfklubben sin i New Jersey. Dette blir han 23. tur til golfklubben Bedminister siden han ble president.

Nå skjer det: Wayne Rooney signerer drømmekontrakt i England!

Vi sa det allerede da han satte seg på flyet til USA og spill i MLS i 2018: Rooney skal tilbake! Nå skal United-legenden igjen sette sine føtter på engelske gressmatter. Nå blir det riktignok utenfor de største arenaene i første omgang, men med overgang til Derby, kan det like gjerne bli gjensyn med spill i Premier League om ett år. Så hva skjer, egentlig? På tirsdag morgen ble den tidligere engelske landslagskapteinen observert på Heathrow. Ifølge Sky Sports dreier det seg ikke om en forsinket ferie.

Tok selfie med fengselsinnsatte

Da realitystjernen besøkte et fengsel i Washington DC nylig, husket hun på å oppdatere sosiale medier.
Les mer om:

Nødlandet på motorvei og stanset for rødt lys

Politibetjenten fra Washington State Patrol kom kjørende ned en travel firefelts vei da han møtte et fly som var i ferd med å lande.
Les mer om:

Trump sender gisselforhandler til Sverige for å hjelpe A$AP Rocky

President Trump har sendt en spesialist på gisselsituasjoner til Stockholm for å få satt fri den voldstiltalte rapperen A$AP Rocky, melder The Washington Post.

Trump har sendt gisselforhandler til Sverige for å hjelpe A$AP Rocky

Trump er ifølge avisen svært engasjert i saken og har tatt til orde for at svenske myndigheter burde sette artisten på frifot. Sammen med to kompiser er rapperen stilt for retten for voldsutøvelse mot en 19-åring i Stockholm i slutten av juni. Presidentens spesialutsending for gisselsaker, Robert C. O’Brian, er nå i Stockholm på oppdrag for POTUS, opplyser en tjenestemann i amerikansk UD til Washington Post. POTUS er forkortelse for presidenten i USA. LES OGSÅ: A$AP Rocky hevder han handlet i selvforsvar. – Målet er å bringe Rocky, Bladimir og David hjem til sine venner og familier i USA.

Trump sender gisselforhandler til Sverige for å hjelpe A$AP Rocky

President Trump har sendt en spesialist på gisselsituasjoner til Stockholm for å få satt fri den voldstiltalte rapperen A$AP Rocky, melder The Washington Post.

A$AP Rocky-fan pågrepet for trusler

Ifølge politiet truet kvinnen med å bombe den svenske ambassaden i Washington.
Les mer om:

Carl Bildt ut mot Trump i åpent brev– forsvarer Löfven

I en åpent brev i Washington Post går den tidligere svenske statsministeren Carl Bildt hardt ut mot Donald Trumps twitter-meldinger om A$AP Rocky.
Les mer om: