Nyheter om Wangen


Åpner lokal hjelpetelefon for næringslivet: – Håper å kunne hjelpe bedrifter med å komme seg gjennom krisen

– Målet må være at flest mulig unngår skifteretten og med det tap av både lokale arbeidsplasser og penger, sier partner i advokatfirmaet Halvorsen & Co AS, Thomas Christian Wangen.
Les mer om:

Strid om habilitet(pluss)

Det er strid om habiliteten til avdelingsleiar Gunnar Wangen i ei klagesak som er knytt til den nyleg vedtekne områdeplanen for Ørsta sentrum.
Les mer om:

Ida Wangen har tatt en utdannelse hun ikke får brukt: – Har lenge syntes det har vært kjempeflaut

– Jeg sliter fortsatt litt med det den dag i dag, at jeg ikke har fulgt hjertet, og lot presset fra andre overvinne, sier 28-åringen.
Les mer om:

Ida Wangen har tatt en utdannelse hun ikke får brukt: – Har lenge syntes det har vært kjempeflaut

– Jeg sliter fortsatt litt med det den dag i dag, at jeg ikke har fulgt hjertet, og lot presset fra andre overvinne, sier 28-åringen.
Les mer om:

Spisested melder oppbud: Innser at det ikke er liv laga

Spisestedet Lucky Asiatisk Mat AS på Bjørkelangen har meldt oppbud. Det bekrefter bobestyrer Thomas Christian Wangen.
Les mer om:

– Kusken er suspendert under Jarlsberg Grand Prix

Den omstridte italienske kusken Alessandro Gocciadoro har fått ti dagers kjøreforbud på grunn av piskebruk. Det betyr at han ikke kan kjøre under Jarlsberg Grand Prix, opplyser sjefveterinær Anne Wangen i Det Norske Travselskap.
Les mer om:

Disse vil bli frivilligsjef

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Arnstein Brochs skal snart gå av med pensjon, og Fauske kommune har utlyst stillingen hans. Søkerlista er nå ute.

Nestleder for Vinomonopolet på Lambertseter blir polsjef i Ås

Bård Wangen (59) er beviset på at de ikke er for seint å endre kurs i arbeidslivet når man nærmer seg de 50. Nå blir han ny sjef for Vinmonopolet i Ås.
Les mer om:

Startet årets «Hopp for hjertet» i Hauan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Alle Fauske-skolene er som vanlig med, og lærerne er alltid positive til dette. Dette er gledelig for nasjonalforeningen, sier Erna Josefsen i Nasjonalforeningen for folkehelsen/Fauske demensforening.Tirsdag var hun ved Hauan skole for å sette i gang årets konkurranse.Tips på nett Erna Josefsen var først inne i 4.

Nå blir Rigmor pensjonist(pluss)

Rigmor Wangen går av som oppvekstsjef i Tjeldsund, etter å ha vært i skoleverket i kommunen siden 1972.
Les mer om:

– Møter moralsk fordømmelse(pluss)

Spilleavhengighet er ikke en «viljelidelse», men en sårbarhetslidelse, som kan skape sjølmordstanker hos dem som rammes, sier Jarle Wangen i AKAN.
Les mer om:

Abort på grunn av Downs syndrom vil skje selv om man endrer loven

Steinar Wangen kommenterer Kim Nordbæks gripende kronikk om sin elskede datter Amanda som fikk leve og er familiens gledesspreder.
Les mer om:

- Ta ut mest mulig før årsskiftet

Regjerningen strammer nok en gang til utbytteskatten. – Det kan dermed være gunstig å ta ut mest mulig utbytte før årsskiftet, sier advokat Ståle Wangen i PwC.
Les mer om:

– Utenfor min fatteevne at skolene ikke kvitter seg med rødspritutstyret

Leder Kenneth Wangen i Norsk forening for brannskadde er krystallklar: Ikke bruk rødspritapparat på skoletur!
Les mer om:

Kenneth ble forbrent på 75 prosent av kroppen – nå jobber han for å forebygge brannskader

Livet til røykdykker Kenneth Wangen fikk en dramatisk vending da han opplevde en eksplosjonsbrann. Nå er han en av bidragsyterne i informasjonskampanjen «Sky Ilden» som har som mål å forebygge brannskader.
Les mer om:

– Denne bygningen er et åpent sår

– Kom å se den gamle brannstasjonen mens den ennå er et åpent sår, sier Claire de Wangen.
Les mer om:

KrF ga seg: Fjerner gratis helsehjelp for kronisk syke, skadede og multihandikappede

NITTEDAL (VG): Fra nyttår må den brannskadede røykdykkeren Kenneth Wangen (44) og andre med alvorlige lidelser selv betale for fysioterapi. KrF erkjenner å ha tapt budsjettkampen.

– Koigen Walkers betyr alt for meg

– Jeg var vant til å gå masse i fjella hjemme i Åndalsnes. For 7–8 år siden kom jeg i kontakt med denne gjengen her. Nå betyr Koigen Walkers alt for meg, sier Ottar Wangen (88).
Les mer om:

Best opp bakken

Kim Lund og Stian Wangen tok seirene i henholdsvis «Open modified» og «Improved stock» i bakkeløpet under Suliscrossen fredag.
Les mer om: