Nyheter om Wang


Spiller sin største headlinerkonsert denne uka

– Det blir vel kanskje den største scenene vi har spilt på, bortsett fra Oslo Spektrum, da vi varmet opp for A-ha, kommenterer Wang. – Det var utrolig gøy å spille på en så stor scene, men det er lettere å kunne få øyekontakt med dem man spiller for på mindre steder. I Spektrum så man bare silhuetter av folk.

EØS-avtalen = verdiskaping i distriktene

Uten EØS-avtalen ville bedriftene våre måtte forholde seg til tollbarrierer og køer i kontroller som bedriftene i for eksempel Sverige, Finland og Danmark slipper, skriver stortingsrepresentantene Vetle Wang Soleim og Tage Pettersen, begge Høyre.

Rettssak mot menneskerettsforkjemper i gang i Kina

Menneskerettighetsadvokaten Wang Quanzhang var sporløst borte i over to år etter at han ble arrestert 2015. Onsdag begynte rettssaken mot ham i Kina.
Les mer om:

Har i flere år rast mot livsfarlig skolevei: – Det er kun et spørsmål om når det skjer en ulykke

Wang skole har siden oppstarten kjempet med nebb og klør for at Syrbekkveien skal være forsvarlig for elevene å gå på, nå har de fått en gladmelding i julegave. Men byggestarten kan ta lang tid.
Les mer om:

Slik er hverdagen for elevene på Wang Ung: – Vi er ikke en blodsmak-skole

Wang Ung påpeker at skolen ikke skal dyrke frem toppidrettsutøvere, men lære elevene å ha det gøy på trening. 13-åringene Linn og Tora stortrives.
Les mer om:

Gir seg: Ikke mange får 15 sesonger i samme klubb

Truls Jevne Hagen er ikke ferdig med fotball, men mener at 15 år i HamKam holder. Det er noe som han har tenkt på i noen uker, men i en samtale med Eurosport klarer Truls ikke helt å si nøyaktig når han bestemte seg.  Det en lojal klubbspiller som nå skiller lag med HamKam.

Vant prestisjefull komponistpris

Det er TONO som står bak prisen, som i år ble delt ut for 20. gang. I tillegg til Raabe/Sjølie, som fikk prisen for kjempehiten Don’t Kill My Vibe, er felespiller Ola Kvernberg, hiphoper Ivan Ave, visepopartist Marthe Wang og samtidsmusiker Jonas Skaarud blant årets vinnere. LES OGSÅ: David Bowies siste prosjekt til Oslo. Prisen gis til opphavere av musikkverk og -tekster av høy kunstnerisk kvalitet som har vært urfremført det foregående året.

Ny eier og nytt navn på bensinstasjon på Sannan(pluss)

Marit Wang (48) har overtatt driften av Shell 7-Eleven på Sannan i Steinkjer.
Les mer om:

Forstår at Gøran Karlsen er lektor og ikke fotballspiller. I tillegg prøver han å ta Wang Ung med i dragsuget

Elevrådsleder Marcus Wedvik sier han må oppklare stigmatiserende tanker hos Gøran Karlsen i debatten om privatskolen Wang Ung og FFKs satsing på lag for 14-åringer.
Les mer om:

Tekstforfatterfondets ærespris til Gudny Ingebjørg Hagen

Fondets Lyspunktpris til Marthe Wang.
Les mer om:

Tips meg når Wang Ung eller CIS har plass til Abdullah som ikke har foresatte som kan betale 20.00 i året

Jan Christian Häckert svarer Steinar Myhre Knutsen, FB 19.11: – Når særinteresseelevene tar med seg gjennomsnittskostnaden sin over i det private, vil det på sikt utarme den offentlige grunnskolen.
Les mer om:

Skyt ikke ned FFK G14 på grunn av navnet

– Modellen med sonelag og bysamarbeid trengte en vitalisering, skriver fotballforelder Steinar Myhre Knutsen. Han har ingen forståelse for Gøran Karlsens kritikk av ungdomssatsingen i FFK og Wang Ung.
Les mer om:

Fredrikstad stadion – et arnested for uheldig samfunnsutvikling

Gøran Karlsen mener FFKs planlagte 14-årslag og en privat idrettsungdomsskole som WANG Ung begge er uttrykk for uheldig elitesatsing. Han etterlyser dokumentasjon på at det er fornuftig løsning.
Les mer om:

Pernille jubler for Oppsal

12 mål på 13 skudd!. Det er klasse uansett hvem du spiller mot. Pernille Wang Skaug (26) var forskjellen da Oppsals håndballdamer slo Gjerpen 34-30 i Skien.
Les mer om:

Drømmereise til finale for hjemmehåpet Wang

Kinas beste kvinnelige tennisspiller Wang Qiang snakket om et «mirakel» etter å ha utklasset Grand Slam-vinner Garbiñe Muguruza i semifinalen i WTAs Elitetrofé.
Les mer om:

Wang og LSK samarbeider: – Skal løfte romeriksfotballen

Petter Myhre er i gang som sportssjef for Wang Toppidretts nye satsing på Romerike. Sammen med LSK vil de bli best på utvikling av fotballspillere. Men foreløpig mangler de skolelokaler.
Les mer om:

Statuen lever i Lillesand – og i Kina

Da debatten gikk i 2009 om hvorvidt Lillesand kommune skulle ta imot en kinesisk statue-gave av den funksjonshemmede «maratonhelten» Ketil Moe (1966-99) og hans kinesiske venn Mark Wang, stilte enkelte kritiske røster seg uforstående.
Les mer om:

Wang Ung takker barneskolene for knallscore på nasjonale prøver

De 32 elevene på nyetablerte Wang Ung kan mer enn å «bare» trene. De er best i lesing og regning på 8. trinn i Fredrikstad.
Les mer om:

Kickstartet tv-aksjonen: Marthe Wang sang på Årvoll

I dag, søndag 21. oktober, skal bøssebærerne banke på dører for å samle inn penger til årets tv-aksjon. Allerede på fredag startet innsamlingen på Årvoll skole.
Les mer om:

Dronning Sonja rørt og imponert av Mark (37)

Mark Wang takker dronning Sonja for at han fikk bygget en videregående skole med 560 elever i Kina. – Jeg er dypt, dypt imponert, sier Sonja.

Låner ut låten sin på ny

– Det har vært stort for meg å se TV-aksjonsvideoene og de sterke historiene knyttet sammen med låten min. Til deg har for meg fått en ny dimensjon og noen ansikter å synge til, sier Marthe Wang. Hun skrev sangen en sur, regnfull oktoberkveld på vei hjem.
Les mer om:

Realfagsteori satt på prøve

Rakettoppskyting, egg med fallskjerm, og energioverføring fra kuler til melkekartonger. Det var oppskriften for en praktisk realfagsdag ved idrettsungdomsskolen Wang Ung.
Les mer om:

Hvis du driver business, er det én ting som er superviktig. Heidi, Heine og Otto vil gi deg tipsene du trenger

Gode ideer, kunnskap og kapital er ikke nok for å drive business. – Vi velger bare ledere som er gode til å bygge personlig nettverk, sier Nokas-sjefen Heine Wang.
Les mer om:

Hvis du driver business, er det én ting som er superviktig. Heidi, Heine og Otto vil gi deg tipsene du trenger

Gode ideer, kunnskap og kapital er ikke nok for å drive business. – Vi velger bare ledere som er gode til å bygge personlig nettverk, sier Nokas-sjefen Heine Wang.
Les mer om:

Abdallah hadde aldri løpt halvmaraton før - i dag vant han og satte rekord

SKIEN: Abdallah Targang Youssif fra Herkules friidrett vant halvmaratondistansen på meget sterke 1.10.32 , mens Marius Liljeberg Wang fra Herkules friidrett vant 10 km og Frida Thorsås fra Urædd friidrett vant 5 km da Skagerakløpet skapte folkefest i Skien sentrum.
Les mer om: