Nyheter om Wang


Ruben (25) jubler over gratistilbud – men måtte vente på bussen i nesten en time

Fra mandag morgen er det gratis buss i Fredrikstad. – Fantastisk, synes Ruben Wang Gulbrandsen som pent måtte finne seg i lang ventetid.

Sjekk hvordan det gikk på nasjonale prøver på din skole

Privatskolene Wang og CIS fortsetter å score høyt på nasjonale prøver. Blant de kommunale skolene er det Begby som igjen gjør det best på ungdomstrinnet.
Les mer om:

Bli kjent med mennesker som ikke er kliss lik deg selv. Du vil både bli beroliget og positivt overrasket

Latoya Wang Wendelbo svarer Bjørn Olaf Skauen: – Nå vet jeg ikke hva Skauen anser som «grenseløs seksuell utfoldelse», men like rettigheter for oss alle høres for meg ut som en god idé.
Les mer om:

– En viktig sykehusvei i begge retninger(pluss)

Høyre-politikerne Helge Orten og Vetle Wang Soleim, og Gjemnes-ordfører Knut Sjømæling (Sp), vil alle ha en ny løsning for E39 Astad-Bjerkeset inn i Nasjonal Transportplan (NTP).
Les mer om:

Digitalt fellesskap og store pengepremier

Var du også skeptisk til e-sporten da du hørte om den første gang? I dag har e-sport- og videospillindustrien utviklet seg til store millionforretninger hvor utøverne er megastjerner. Du kan ikke ha unngått å legge merke til det: E-sporten tiltrekker seg stadig mer oppmerksomhet fra omgivelsene, og både publikum og media strømmer til de største eventene som arrangeres, nasjonalt såvel som internasjonalt.

Ny remis for Carlsen

Magnus Carlsen spilte remis for andre dag på rad da han møtte kinesiske Wang Hao på den åttende dagen av turneringen på Isle of Man fredag. Nordmannen spilte med svarte brikker mot kineseren, men etter 31 trekk ble spillerne enige om remis. Dette var andre dag på rad Carlsen spiller remis. Torsdag gjorde 28-åringen det samme mot Kirill Aleksejenko. Før det hadde han to strake seire på Isle of Man. Med resultatet har Carlsen 5,5 poeng av 8 mulige, det samme som motstander Hao. Med det er nordmannen et halvt poeng bak ledertrioen Fabiano Caruana, Levon Aronian og David Guijarro.

Magnus Carlsen nekter å tape - nærmer seg superrekord

Magnus Carlsen spilte remis for andre dag på rad da han møtte kinesiske Wang Hao på den åttende dagen av turneringen på Isle of Man fredag.

Magnus Carlsen nekter å tape - nærmer seg superrekord

Magnus Carlsen spilte remis for andre dag på rad da han møtte kinesiske Wang Hao på den åttende dagen av turneringen på Isle of Man fredag.

Fortnite-Emil (16) nominert til internasjonal pris

I juli vant norske Emil Bergquist Pedersen verdensmesterskapet i spillet Fortnite sammen med sin daværende duo-partner David Wang. Nå er de begge nominert til samme pris.
Les mer om:

Den store brudeferden til Wang stavkirke

Folk med vangsblod fylte halv Wang stavkirke i Polen da polske Monika giftet seg med norske Steinar.
Les mer om:

Topp 8 norske sanger som kom i dag

Gubben darius, for en fin fredag! Her serverer vi et utvalg fra dagens store musikkbuffet som norske artister disker opp med. Innen flere sjangere. Ruben «So High» Nordlendingen Ruben Markussen lyder stadig mer eksportklar. Jamfør denne svulstige perlen som 730.no fikk gleden av å tease for flere uker siden: View this post on Instagram Herreguri, gled dere til ny musikk fra Ruben! Bjarkøy-gutten solgte ut sin første «ordentlige» konsert lang tid i forveien.

Gammel fotballhelt skal trene gammel storklubb

Ronny Johnsen var en del av oppturen til det norske landslaget og har smakt på suksess sammen med Manchester United. – Det mange har vært overrasket over er at han så langt ikke har brukt sin erfaring, kontakter og fotballforståelse som trener.   Midtstopperbautaen med 62 landskamper har rukket å bli 50 år, skal ta over treneransvaret for FK Eik Tønsberg en klubb som snart er 100 år.  De siste årene har Ronny Johnsen vært knyttet til Wang Toppidrett. «Jeg har sittet i styret til FK Tønsberg en stund, og det var med en tanke på å drive litt mer med fotball igjen.

Elever ved Wang i Tønsberg trener til musikk av Jahn Teigen

Trener Reidar Lindqvist ved Wang Tønsberg har valgt musikken og elevene stemmer i «Ingen er så god som du - du er det vakreste som finns»

Lastebilsjåfør dømt for uaktsomt drap på Karine (38)

Småbarnsmoren Karine Wang omkom etter å ha blitt påkjørt av en lastebil i Oslo. Nå er sjåføren dømt.
Les mer om:

Dømt for uaktsomt drap

En polsk lastebilsjåfør er dømt til 60 dagers fengsel for å ha kjørt på småbarnsmoren Karine Wang (38) rett ved Operaen i Oslo i september i fjor. Wang døde av skadene.
Les mer om:

Kjørte ned og drepte Karine: – Jeg kunne ikke gjort noe annerledes

Småbarnsmoren Karine Wang (38) var på vei hjem da hun ble påkjørt av en lastebil i fjor. Sjåføren mener han ikke kan klandres.
Les mer om:

Kina: Iran etterlever kravene i atomavtalen

Iran er fortsatt forpliktet til å implementere punktene i atomavtalen, sier Kinas utenriksminister Wang Yi etter et møte med sin iranske motpart Javad Zarif.
Les mer om:

nordmenn evakuert etter brann

Skogen utenfor den lille byen Pythagorion på Samos har stått i full fyr i dag. – Ubehagelig, forteller norske Kristine Wang Hermansen som ferierer med mannen sin.

Rødt vil ha kjønnsnøytrale toaletter og Pride hele året

– Kjønnsnøytrale offentlige toaletter er viktig ledd i å gjøre hverdagen tryggere for transpersoner, skriver Latoya Wang som venter feiring og livsglede i paraden lørdag.
Les mer om:

Første skoledag på Wang Ung: - Jeg vil bli best

På Wang Ung starter de lik så greit skoleåret med to timer gym. - Første uka har vi fullt fokus på trening og det sosiale for å føre elevene sammen, sier rektor Leif Harald Flikkeid.
Les mer om:

Islandsk landslagsspiller (22) skal trøkke til i Oppsal

Da Pernille Wang Skaug la håndballskoene på hylla i sommer måtte Oppsal på jakt etter en ny høyreback. Valget falt på islandske Thea Imani Sturludóttir (22).
Les mer om:

Fortnite-Emil og lagkameraten går hver til sitt etter milliontriumfen

Lørdag for halvannen uke siden vant Emil Bergquist Pedersen (16) fra Tønsberg og lagkameraten David Wang (17) fra Østerrike VM i dataspillet Fortnite. Nå er samarbeidet slutt.

Brudd for Fortnite-Emil og lagkameraten

Emil Bergquist Pedersen (16) vant VM-tittelen i TV-spillet Fortnite med David Wang (17) for ti dager siden. Nå er samarbeidet slutt.
Les mer om:

Keeper-Eirik (19) bytter ut FFK og Wang med USA

Eirik Hagerupsen Hansen skal flytte til Indianapolis for å kombinere fotball og studier. Der venter en svært profesjonell treningshverdag.
Les mer om:

Mossingen Eirik (19) bytter ut FFK og Wang med USA: – Bedre fasiliteter enn eliteserielag

Eirik Hagerupsen Hansen skal flytte til Indianapolis for å kombinere fotball og studier. Der venter en svært profesjonell treningshverdag.
Les mer om: