Nyheter om Wang


Seilte i gullfeltet

Marie Butler Wang fra Tønsberg Seilforening ble nummer 32 i sammendraget i EM for optimistjoller etter fem tellende løp. Hun avsluttet mesterskapet med å seile i gullfeltet.
Les mer om:

– Vi kan ikke fortsette å ha omdømme som kranglefylke(pluss)

De middelaldrende politikerne krangler om sjukehus og veger, mens ungdom er opptatt av hvor det finns spennende jobber og positivitet. – Vi kan jo ikke fortsette å ha omdømme som et kranglefylke, sier de to unge politikerne Vetle Wang Soleim og Falk Øveraas.
Les mer om:

Nygifte Heine drømmer om Europa. Derfor vurderer Nokas å selge en pengemaskin.

Bryllupsreisen går til hytta på Tjøme. Men til høsten skal det nygifte paret Mette og Heine Wang til noen europeiske storbyer. Der kan det også ligge forretningsmuligheter.
Les mer om:

Se det gamle damplokomotivet!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Søndag 23. juni kjørte dette gamle damplokomotivet forbi blant annet Kjelsås togstasjon. - Det gamle «løsloket» kjørte fra Grorud til Hønefoss søndag, hvor det står stallet til daglig. Toget, som hadde vært en rundtur på Solørbanen i forbindelse med at Norsk Jernbaneklubb runder 50 år, skulle «hjem» til Hønefoss og kjørte Gjøvikbanen, ifølge pressekontakt i BaneNor, Britt-Johanne Wang.

Sivert (14) og Marie (15) seiler for flagget: – Nivået er veldig høyt

Sivert Foyn Andersen og Marie Butler Wang bruker sommerferien på å forsvare de norske fargene i internasjonalt farvann.
Les mer om:

Norges råeste videregående?

Denne høsten blir Lillehammer et ekstra kreativt sted å være. Og det sier litt; den lille byen en god togtur utenfor Oslo bugner allerede over med talent via blant annet TV-skolen, Den norske filmskolen og musikkskolen LIMPI. Nå starter noen av folkene bak LIMPI den nye videregående skolen Create – søknadsfristen er 20.

Leo Olsen avslutter kontrakten med Fredrikstad og flytter til Sverige

Leo Olsen har hatt et skadeplaget 2019, nå velger unggutten å flytte til Stockholm. Kråkerøy-gutten Leo Olsen ble tatt opp i a-stallen i 2018 og hadde en god utvikling gjennom sesongen.

Tar kvelden i spenn mellom trærne i Klatreparken

Vårgrønn av misunnelse eller aspeløv-skjelven bare av tanken? 8.-klassingene ved Wang ungdomsskole tilbrakte mandagen i tretoppene, og da natta kom, slo de opp leir med god bakkeklaring.
Les mer om:

Heine Wang trekker seg som konsernsjef i Nokas

Heine Wang har onsdag trukket seg som konsernsjef i Nokas.
Les mer om:

Årets dyreste bolig?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eneboligen med et totalareal på 387 kvadratmeter har gode solforhold, avskjermet hage og eget svømmebasseng. Huset, over tre plan, har dessuten eget treningsrom, boblebad og badstue og seks soverom. Det er dobbelt garasjeanlegg og underetasjen kan fungere som utleiebolig. Alt dette kan bli ditt, til en pris av 15 millioner kroner.- Husets beliggenhet og materialvalget er hovedgrunnen til prisen.

Elevene til Fredrik kan få trafikksikkerhetspris

Elevrådet ved Wang Toppidrett er en av flere kandidater til fylkeskommunens trafikksikkerhetspris, der vinneren kåres i morgen tirsdag.
Les mer om:

Spilte med gutta på Kringsjå: Nordbergjenta skal til Barcelona

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det er TV 2 som mandag melder at omsider er Caroline Graham Hansen klar for Barcelona. Overgangen skal ha blitt signert mandag formiddag:- Det er veldig stort. Det har vært en fantastisk dag til nå. Å få være en del av og kunne si at man har spilt for Barcelona er noe jeg er stolt av. De har virkelig vist at de satser stort og de ønsker å vise at det ikke spiller noen rolle om du er kvinne eller mann.

Vil ha både Bua og Frilager til Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Solas nye assistent er 26 år - men har ni år bak seg som trener

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)HÅNDBALL: - Det er ikke mer kaffe igjen. Scott har drukket alt, sier Kasper Andersen til Solabladet.Han har nettopp avsluttet et møte med hovedtrener Scott Harrington i Åsenhallen. Vi møtes en formiddag på kontoret, og selv om det mangler kaffe er det fremdeles godt humør. Andersen, som kommer til Sola HK fra danske GOG Gudme, ankom Sola i starten av mai.

Pernille (27) i tenkeboksen foran neste sesong

Håndballdamene til Oppsal er i ferd med å spikre sammen neste sesongs spillerstall, men høyreback Pernille Wang Skaug (27) er fortsatt usikker hva hun gjør kommende sesong. Fredag kveld røk de ut av sluttspillet etter 28-44 tap i kvartfinalen for seriemester Vipers Kristiansand.
Les mer om:

Bruker magien fra spillverden til å utvikle treningsglede

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Alle kjenner til problemet; mange barn og unge gamer i kjelleren i stede for å røre på seg. Det er og kan bli en personlig lidelse for mange, og for samfunnet er det en voksende kostnad. UngData-tall viser at 90 prosent av dagen unge forholder seg til dataspill; gutter mer enn jenter med 97 prosent. Det er så godt som alle norske barn.-For mange blir trening kjedelig og gaming gøy.

Tommelen opp for privat ungdomsskole: – Vi har full gass på den pedalen!

Wang Toppidrett med nye planer.
Les mer om:

Knallhardt opplegg under Hetland: Trener tre økter om dagen

Wen Ying og Linlin Wang lever det de beskriver som et langrennseventyr i Meråker. I Granåsen imponerte de Johannes Høsflot Klæbo.
Les mer om:

Knallhardt opplegg under Hetland: Trener tre økter om dagen

Wen Ying og Linlin Wang lever det de beskriver som et langrennseventyr i Meråker. I Granåsen imponerte de Johannes Høsflot Klæbo.
Les mer om:

Nærbø-guttene var overlegne i årets turnering for ungdomsskoler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag gikk den tradisjonelle håndballturneringen for ungdomsskoler av stabelen i Stavanger idrettshall. Ikke uventet, og som store forhåndsfavoritter, feide Nærbø motstander Lundehaugen av banen med 12-5 i finalen, etter 1x18 minutter. I semfinalen ble Gosen slått 13-8.Nærbø ungdomsskules jentelag klarte ikke å nå helt opp, men måtte gi tapt, 10-14 mot Kristianlyst i semifinalen.

Idrettsskolen i Tønsberg inngår samarbeid med Sandefjord Fotball: – Helt naturlig

Wang Toppidrett og Sandefjord Fotball har inngått en avtale som gjør at 1. divisjonsklubben skal bidra med trenerressurser på skolen.

Søkertallet til Wang Ung har gått drastisk ned

Mens 127 ungdommer søkte på privatskolen Wang Ung i fjor, er tallet 70 i år. Men det er fortsatt langt flere enn det er plass til.
Les mer om:

– Vi må gjøre det lettere for unge å skape arbeidsplassene(pluss)

– Kjærligheten er sterk til heimplassen. Men mange unge er usikker på om de tør satse på å skape sin egen arbeidsplass. Vi må hjelpe de unge enda mer, sier Vetle Wang Soleim (H).
Les mer om:

Mathias har overlevd kreft: – Jeg husker jeg spurte pappa om jeg kom til å dø

13. mars vil elevene ved Wang Toppidrett Tønsberg ha bøsseaksjon, og gå fra dør til dør. En av dem som kan ringe på hos deg er Mathias Rafoss, som selv har vært alvorlig kreftsyk.

Kongens Fortjenstmedalje til Tove R. Wang

Tidligere generalsekretær Tove R. Wang i Redd Barna får torsdag Kongens Fortjenstmedalje for 40 års innsats for barns rettigheter internasjonalt og nasjonalt.
Les mer om: