Nyheter om Walstad


Curlinggutane vann også siste kamp

Skip Steffen Walstad og hans lag runda av OL-kvalifiseringa i curling med å slå Nederland 8–5 torsdag. Dermed gjekk dei norske gjennom turneringa utan tap, og var OL-klar alt før dagens kamp. Skip Walstad og hans lagkameratar leia 3–0 etter tre omgangar, og deretter såg dei seg aldri tilbake. Forutan Walstad spelar Torger Nergård, Markus Høiberg og Magnus Vågberg for det norske laget.

Curlingherrene klare for OL

Skip Steffen Walstad og de norske curlinggutta er klare for OL i Beijing i februar etter at de slo Finland 7-4 i OL-kvalifiseringen onsdag. De er sikret seier i den ni lag store kvalifiseringsgruppa etter å ha vunnet sju av sju spilte kamper. De møter Nederland i en siste kamp torsdag. Foruten Walstad spiller Torger Nergård, Markus Høiberg og Magnus Vågberg for det norske laget. – Nå har jeg en veldig god følelse. Vi har jobbet for OL-billetten hele året.

Curlingherrene mot OL etter viktig seier

Skip Steffen Walstad og de norske curlinggutta vant toppkampen mot Italia i OL-kvalifiseringen i Nederland etter ekstraomgang. Norge er med det ikke langt unna å bli klar for Beijing-OL. Walstads lag har vunnet alle sine seks kamper så langt. Italia står med fire seirer og ett tap. Vinneren av kvalifiseringen, som inneholder ni lag, går direkte til OL. Deretter spilles det et sluttspill blant de andre topprangerte lagene om de to siste plassene.

Norge med ny seier i curling

Norge med Steffen Walstad som skip er ubeseiret etter fem kamper i OL-kvalifiseringen i nederlandske Leeuwarden. Tirsdag ble Danmark slått 7-4. Finland er motstander onsdag, mens den siste kampen går mot Nederland torsdag. Norge leder turneringen med fem av fem mulige seirer. Ved siden av skip Walstad er også Torger Nergård, Markus Høiberg, Magnus Vågberg på laget.

Tredje strake curlingseier

Norges curlingherrer står med full pott etter tre kamper i OL-kvalifiseringen i Nederland. Sent søndag kveld ble Japan slått 6-4. Dermed ligger Norge på topp sammen med Italia etter tre runder. I OL-kvalifiseringen med ti lag skal alle møte hverandre én gang, og det beste laget blir klar for vinterlekene i Beijing. Deretter skal det deles ut to billetter til. Skip Steffen Walstad har med seg Torger Nergård, Markus Høiberg og Magnus Vågberg på laget, som nylig fikk fjerdeplass i EM på hjemmebane i Lillehammer. Mandag er Tyskland motstander. (NTB)

Medaljen glapp for curlingherrene

Den norske herrelaget i curling tapte 4-10 mot Italia i kampen om bronsemedaljen i curling-EM på Lillehammer lørdag. Dermed reiser Skip Steffen Walstad og hans lag hjem uten medalje fra mesterskapet på hjemmebane. De har uansett sikret VM-plass neste år, melder NTB.
Les mer om:

Curlingherrene slo tilbake

Skip Steffen Walstad og Norge slo tilbake etter to strake tap i curling-EM på hjemmebane. Onsdag ble Nederland og Finland beseiret. Mandag og tirsdag ble det tap for henholdsvis Sverige (4-6) og Tsjekkia (6-10). Walstads lag har nå vunnet fem av åtte kamper, og det hele vil avgjøres med siste kamp mot Skottland torsdag. Sluttspillhåpene ser imidlertid lyse ut for de norske som har fått de andre resultatene med seg. I øyeblikket er Norge inne blant de fire lagene som går til sluttspill.

Slo tilbake mot Nederland

Skip Steffen Walstad og Noreg slo tilbake etter to strake tap i curling-EM på heimebane. Onsdag vart Nederland slått 5–2. Grunnlaget for sigeren vart lagt med to norske poeng i både andre og tredje omgang i Håkons hall i Lillehammer. Deretter følgde det tre poenglause omgangar. Nederland fekk inn to reduseringar på tampen, men gav likevel opp kampen på 2–5 etter den niande omgangen. Walstads lag har vunne fire av sju kampar så langt. Neste oppgjer er mot Finland onsdag. Skottland er siste motstandar i grunnserien torsdag. Noreg ligg på ein delt tredjeplass.

Nytt EM-tap for curlingherrene

Skip Steffen Walstad og Norge tapte tirsdag 6-10 for Tsjekkia i curling-EM på hjemmebane. Det var Norges annet strake tap på rad i mesterskapet i Lillehammer. Mandag kveld ble det 4-6 mot Sverige, og det norske laget står med tre seirer og tre tap så langt. Mesterskapet spilles som seriespill der alle de ti lagene møter hverandre, og de fire beste går til semifinale Fem lag deler 3.-plassen med tre runder igjen. Norge har igjen Finland og Nederland, som begge kun har én seier hver, samt ubeseirede Skottland.

Curling-EM: Norsk tap mot Sverige

Norge klarte ikke å følge opp seieren over Tyskland og tapte 4-6 for Sverige i curling-EM mandag kveld. I det som lenge var en poengfattig affære, skar det seg i sjette omgang for Norge, da Sverige sikret seg tre poeng med en herlig siste stein fra Sveriges skip Niklas Edin. Det virket å sette en støkk hos skip Steffen Walstad og resten av det norske laget, som misbrukte en mulighet til å vinne to poeng med siste stein i den påfølgende omgangen.

Seier og tap i curling-EM

Norge både vant og tapte en kamp under curling-EM på hjemmebane søndag. Italia ble slått 9-6, mens det ble 5-6-tap for Danmark senere på dagen. Sammen med Skottland og Tsjekkia var Norge uten tap før tapet for Danmark. Norges lag stiller med Steffen Walstad som skip. Også Torger Nergaard, Markus Høiberg og Magnus Vågberg spiller på det norske laget.

Viking vant etter omstridt straffe

Viking rundspilte Mjøndalen på bortegress i Eliteserien søndag, men trengte et kontroversielt idømt straffespark for å vinne 1-0. Hos Mjøndalen kokte det over for mange etter at Veton Berisha scoret fra ellevemeteren på overtid og ble matchvinner. Viking fikk straffespark etter at Mai Traoré tilsynelatende traff Nikolas Walstad i ansiktet med et skudd, men dommer Sigurd Kringstad mente at ballen traff Mjøndalen-stopperens arm. – Jeg hører i ettertid at den treffer ham i panna. Hvis det er riktig, så er det feil dømt.

Brann berget ett poeng på overtid

Brann så ut til å gå poengløse fra kampen mot Mjøndalen på Brann stadion. Men en scoring av Daouda Bamba nesten seks minutter på overtid, berget i hvert fall 1-1 og ett poeng for laget. Mjøndalen og Nikolas Walstad satte inn 1-0 bare noen minutter før. Dermed kom alle scoringene i kampen på overtid. – Det er en juniorfeil i forsvaret vårt som gjør at de får sjansen, sa en skuffet Vegard Hansen om 1-1-målet, som kostet dem to poeng. Mjøndalen-spøkelset fortsetter dermed for Brann.

Nytt poengtap for Brann

Tabelljumbo Brann gikk på et nytt poengtap hjemme mot Mjøndalen søndag. På overtid sendte Nikolas Walstad gjestene i ledelsen, men Daoda Bamba reddet ett poeng for bergenserne.
Les mer om:

Sørli-dobbel sendte Glimt til topps

Bodø/Glimt kjempet mot Mjøndalen-muren i nesten en hel omgang. Så utnyttet Sondre Sørli en gratissjanse på vei mot 2-0-seier i Eliteserien. I forkant av 1-0 gjorde nemlig Nikolas Walstad en grov feilvurdering som ryddet vei for Sørli. Ulrik Saltnes sto bak Sørlis andre mål for kvelden. Et frispark fant Sørli som kontant overlistet Makani.

Bråstopp for Norges seiersrekke i curling-VM – Tyskland overrasket

Etter fem strake seirer ble det tap for Steffen Walstad og resten av det norske laget i curling-VM mandag. Tyskland ble for sterke med 8-6.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Mjøndalen henter ny Kisa-back fra Rælingen: – Vårt førstevalg

Nikolas Walstad (23) går gratis fra Ull/Kisa til Mjøndalen. I eliteserieklubben erstatter han LSK-klare Vetle Dragsnes.
Les mer om:

Bernt og Henrik har planene klare for Dampskipsbrygga!

Før jul kan Bernt Sørlie og Henrik Walstad ønske nye leietagere velkommen til over 1.000 kvadratmeter med kontorer på Dampskipsbrygga. Blant leietagerne er Isegran Eiendom og Fredrikstad Næringsforening.

Lagoppstilingene er klar: Ull/Kisa – Stjørdals-Blink. En rekke endringer

Jessheim (Sporten) Ullensaker /Kisa – Stjørdals-Blink. Vi er klar for runde 10 av Obos-ligaen, kampen mellom Ull/Kisa og overraskelseslaget Stjørdals-Blink. Før kampen ligger begge lagene på kvalifiseringsplass i 1. divisjon, men de færreste forventet at Ull/Kisa skulle ligge på 14.-plassen som gir nedrykkskvalik og Stjørdals-Blink på sjetteplassen som gir opprykkskvalik. Ull/Kisa har skuffet stort og står med fattige sju poeng etter ni serierunder (1-4-4), mens nyopprykkede Stjørdals-Blink har sanket imponerende 14 poeng (4-2-3) på like mange runder, en kontrast i seg selv.

Studio Obos etter LSK-Ull/Kisa

Geir Bakke, Trond Fredriksen, Magnus Knudsen, Nikolas Walstad og Stian Ringstad er med i sendingen sammen med Kjetil Rydje og Morten Svesengen.

Ull/kisa berget uavgjort på eget gress mot KFUM

Det ble med uavgjort 1-1 mellom Ull/Kisa – KFUM, etter scoring fra hjemmelaget på overtid Ull / Kisa lå under 0-1, men klarte 1-1 mot KFUM etter en sen utligning i 1. divisjon i fotball for menn. Juba Moula ga KFUM ledelsen etter 16 minutter. Fire minutter på overtid scoret Espen Garnås for Ull / Kisa.Kisas Stian Ringstad, Erik Rosland og Christian Aas fikk gult kort.

Kisas «LSK-trio» gleder seg til møtene med gamleklubben : – De ser veldig sterke ut nå

Selv om sesongen har 30 seriekamper, er det to som står med stort kryss i kalenderen til Nikolas Walstad (23), Henrik Loholt Kristiansen (21) og Sindre Engja Rindal (19).
Les mer om:

Ranger: – Jeg trenger ikke å si så mye. Han vet

(LSK – Ull/Kisa 3-0). Lars Ranger synes det var deilig å gni det litt ekstra inn hos Nikolas Walstad med en scoring mot gamleklubben.
Les mer om:

Inviterte byens løse fugler på sin store dag: – Daniel hjalp meg ut av rusen, jeg får tårer i øya av å være her

Da Daniel Walstad og Katrine Lysholm bestemte at de skulle gifte seg inviterte de alle i bryllupet. Enten man var rusavhengig eller tørrlagt. Eller helt A4. Knapt ett øye var tørt i Bragernes kirke lørdag.
Les mer om: