Nyheter om Walstad


Kisas «LSK-trio» gleder seg til møtene med gamleklubben : – De ser veldig sterke ut nå

Selv om sesongen har 30 seriekamper, er det to som står med stort kryss i kalenderen til Nikolas Walstad (23), Henrik Loholt Kristiansen (21) og Sindre Engja Rindal (19).
Les mer om:

Ranger: – Jeg trenger ikke å si så mye. Han vet

(LSK – Ull/Kisa 3-0). Lars Ranger synes det var deilig å gni det litt ekstra inn hos Nikolas Walstad med en scoring mot gamleklubben.
Les mer om:

Inviterte byens løse fugler på sin store dag: – Daniel hjalp meg ut av rusen, jeg får tårer i øya av å være her

Da Daniel Walstad og Katrine Lysholm bestemte at de skulle gifte seg inviterte de alle i bryllupet. Enten man var rusavhengig eller tørrlagt. Eller helt A4. Knapt ett øye var tørt i Bragernes kirke lørdag.
Les mer om:

– Var aldri aktuelt å gi opp(pluss)

– Vi er utrolig letta. Vi ser fram til å endelig kunne slappe av. Slippe å få angst hver gang det begynner å regne, sier Gunn Walstad Sogge til Romsdals Budstikke.
Les mer om:

– Vi er så glade. Vi hoppet og huiet!(pluss)

– Vi hadde nesten mistet trua på at raset fra Veslemannen ville komme. Vi var litt mismotig. Men så skjedde det. Vi er så glad at vi hoppet og hoiet. Nå skal vi få tilbake hverdagene våre. Uten journalister, sier Gunn Walstad Sogge som sammen med mannen Jørgen Sogge belager seg påp å få flytte heim til gården på Lyngheim igjen.
Les mer om:

Mannen-evakuert: – Vi har dansa sigersdans

Gunn Walstad Sogge, som er ein av dei evakuerte under fjellpartiet Veslemannen, seier til NRK at dei er svært glade for at ein stor del av Veslemannen no har rasa ut.
Les mer om:

Fikk en fryktelig start – nå slakter de egen innsats

(Sandnes Ulf – Ull/Kisa 2-0). Nikolas Walstad var ikke nådig med Ull/Kisas innsats i første omgang i Sandnes.
Les mer om:

Nederlaget som gjorde ekstra vondt

(Ull/Kisa – Rosenborg 1-2 e.e.o.). Nikolas Walstad (22) var få centimeter unna å sende Rosenborg ut av cupen. Møtet med en RBK-albue gjorde ikke cuptapet noe mindre smertefullt.
Les mer om:

Innledet curling-VM med stortap

Norge tapte 4-10 mot Sveits i første kamp under curling-VM i Canada natt til søndag norsk tid. VM-laget består av Magnus Ramsfjell, Michael Mellemseter, Jørgen Myran, Andreas Hårstad og Steffen Walstad. De møter Japan i neste oppgjør søndag kveld.

Forsvarsspiller på lån fra Lillestrøm

Lars Ranger bytter ut gult og sort med gult og grønt i 2019. Lars Ranger har signert utlånsavtalen som gjør han til Ull/Kisa-spiller i 2019. – Jeg gleder meg til å komme i gang her. Veldig fornøyd med å spille i Ull/Kisa dette året. Jeg kjenner både Henrik (Kristiansen) og Nikolas (Walstad) fra før, og de har fortalt mye positivt om både spillergruppa og klubben, sier Ranger. Les: Chelsea tapte første runde mot FIFA Forsvarsspilleren, som kan bekle både en back og midtstopperrolle, gjennomførte sin første treningsøkt med nye lagkamerater samme dag, og kommer altså på lån fra Lillestrøm.

Duket for fargerikt drama i Kuleisen

Team Ulsrud mot Team Walstad. Det brygger opp til drama, superduell og kule bukser i Kuleisen i helgen.
Les mer om:

Julefred på Dikemark

Jeg vet ikke om det var en tilfeldighet at det var nettopp på julaften Kristin Walstad fra Nye Asker KrF fikk publisert sitt innspill under tittelen «Julefred for asylsøkere».
Les mer om:

Sidsel Walstad tar harpen til folket

Hun er ikke en vanlig harpist, men hva betyr egentlig det?
Les mer om:

Kan møte gamleklubben LSK i avgjørende kvalifiseringskamper: Drøm og mareritt

Nikolas Walstad (21) håper på en måte på et skikkelig kvalifiserings- drama mot LSK. På den andre siden ønsker han gamleklubben alt godt.
Les mer om:

Tap og seier i curling-EM

Mandag vant det norske landslaget begge sine kamper i curling-EM, men tirsdag gikk det litt mer opp og ned for Steffen Walstad & co. Mot Sverige røk Norge på et 4-5-tap, men mot Finland slo de sterkt tilbake med 6-2. I morgen møter Norge Russland.

Nicolay Solberg tilbake etter skade

Ullensaker/Kisa kjemper om kvalikkplass, de ligger på 5.nå og møter Mjøndalen som leder serien og er i sitt livs form.

– Skal spille i eliteserien

Nikolas Walstad fikk aldri noen eliteserieminutter i LSK. Nå mener 21-åringen han har funnet posisjonen som kan ta ham til øverste nivå.
Les mer om:

Hva er det som skjer; har Lyn ambisjoner om toppfotball?

Vi husker forrige gang Lyn skulle bli stort,med penger fra  Atle Brynestad i ryggen. Perioden som «SmartClub United»  endte i økonomisk havari og avvikling av toppfotball.  Lyn Toppfotball som nå heter Lyn1896 ligger for øyeblikket på andreplass i Norsk Tipping-ligaen avd 6.

Får Erna på kaffebesøk(pluss)

– Det er litt stas, ja, sier Gunn Walstad Sogge. 22. april får hun statsministeren på besøk på garden, og vil fortelle om livet der og utfordringene ved å bo under Mannen.
Les mer om:

Norge klar for semifinale-kvalifisering

Etter tre strake tap ble det endelig seier igjen for Norge og skip Steffen Walstad, som sikret spill om semifinaleplass med 7–6 over Nederland fredag.

Team Walstad rotet bort seieren

Norge ledet 6-4 med en omgang igjen mot Sveits i curling-VM, men gikk likevel på tap. Sveits utlignet i den 10. omgangen og tok så seieren i ekstraomgangen. Tapet betyr at Norge er nummer fire med tre kamper igjen, men ettersom det er fryktelig tett bak skip Steffen Walstad og hans mannskap, er sluttspillplassen nå i fare, melder NRK. Neste motstander er Skottland.
Les mer om:

Viktig seier mot Sverige for Team Walstad

Det norske curlinglaget slo Sverige 5-3 i VM natt til onsdag. Seieren gjør at skip Steffen Walstad og hans lag nå er i delt turneringsledelse med svenskene.
Les mer om:

Ny seier for Norge - leder VM

Det norske curlinglaget slo Sverige 5-3 i VM natt til onsdag. Seieren gjør at skip Steffen Walstad og hans lag nå er i delt turneringsledelse med svenskene.
Les mer om:

Viktig seier mot Sverige

Det norske curlinglaget slo Sverige 5-3 i VM natt til onsdag. Seieren gjør at skip Steffen Walstad og hans lag nå er i delt turneringsledelse med svenskene.
Les mer om:

VM-tap for Walstad & co.

Skip Steffen Walstad og hans lag gikk på sitt første tap i curling-VM i Las Vegas da Russland ble for sterke og vant 10-8.
Les mer om: