Nyheter om Walstad


Duket for fargerikt drama i Kuleisen

Team Ulsrud mot Team Walstad. Det brygger opp til drama, superduell og kule bukser i Kuleisen i helgen.
Les mer om:

Julefred på Dikemark

Jeg vet ikke om det var en tilfeldighet at det var nettopp på julaften Kristin Walstad fra Nye Asker KrF fikk publisert sitt innspill under tittelen «Julefred for asylsøkere».
Les mer om:

Sidsel Walstad tar harpen til folket

Hun er ikke en vanlig harpist, men hva betyr egentlig det?
Les mer om:

Kan møte gamleklubben LSK i avgjørende kvalifiseringskamper: Drøm og mareritt

Nikolas Walstad (21) håper på en måte på et skikkelig kvalifiserings- drama mot LSK. På den andre siden ønsker han gamleklubben alt godt.
Les mer om:

Tap og seier i curling-EM

Mandag vant det norske landslaget begge sine kamper i curling-EM, men tirsdag gikk det litt mer opp og ned for Steffen Walstad & co. Mot Sverige røk Norge på et 4-5-tap, men mot Finland slo de sterkt tilbake med 6-2. I morgen møter Norge Russland.

Nicolay Solberg tilbake etter skade

Ullensaker/Kisa kjemper om kvalikkplass, de ligger på 5.nå og møter Mjøndalen som leder serien og er i sitt livs form.

– Skal spille i eliteserien

Nikolas Walstad fikk aldri noen eliteserieminutter i LSK. Nå mener 21-åringen han har funnet posisjonen som kan ta ham til øverste nivå.
Les mer om:

Hva er det som skjer; har Lyn ambisjoner om toppfotball?

Vi husker forrige gang Lyn skulle bli stort,med penger fra  Atle Brynestad i ryggen. Perioden som «SmartClub United»  endte i økonomisk havari og avvikling av toppfotball.  Lyn Toppfotball som nå heter Lyn1896 ligger for øyeblikket på andreplass i Norsk Tipping-ligaen avd 6.

Får Erna på kaffebesøk(pluss)

– Det er litt stas, ja, sier Gunn Walstad Sogge. 22. april får hun statsministeren på besøk på garden, og vil fortelle om livet der og utfordringene ved å bo under Mannen.
Les mer om:

Norge klar for semifinale-kvalifisering

Etter tre strake tap ble det endelig seier igjen for Norge og skip Steffen Walstad, som sikret spill om semifinaleplass med 7–6 over Nederland fredag.

Team Walstad rotet bort seieren

Norge ledet 6-4 med en omgang igjen mot Sveits i curling-VM, men gikk likevel på tap. Sveits utlignet i den 10. omgangen og tok så seieren i ekstraomgangen. Tapet betyr at Norge er nummer fire med tre kamper igjen, men ettersom det er fryktelig tett bak skip Steffen Walstad og hans mannskap, er sluttspillplassen nå i fare, melder NRK. Neste motstander er Skottland.
Les mer om:

Viktig seier mot Sverige for Team Walstad

Det norske curlinglaget slo Sverige 5-3 i VM natt til onsdag. Seieren gjør at skip Steffen Walstad og hans lag nå er i delt turneringsledelse med svenskene.
Les mer om:

Ny seier for Norge - leder VM

Det norske curlinglaget slo Sverige 5-3 i VM natt til onsdag. Seieren gjør at skip Steffen Walstad og hans lag nå er i delt turneringsledelse med svenskene.
Les mer om:

Viktig seier mot Sverige

Det norske curlinglaget slo Sverige 5-3 i VM natt til onsdag. Seieren gjør at skip Steffen Walstad og hans lag nå er i delt turneringsledelse med svenskene.
Les mer om:

VM-tap for Walstad & co.

Skip Steffen Walstad og hans lag gikk på sitt første tap i curling-VM i Las Vegas da Russland ble for sterke og vant 10-8.
Les mer om:

Curling-VM: Tre strake seirer for Walstad og co.

De norske curlinggutta har full pott etter tre VM-kamper og 8-4-seier mot Japan søndag kveld. Steffen Walstads lag håper å gjøre det bedre enn i fjor.
Les mer om:

Walstad Sogge topper listene i Rauma

Troner på topp foran næringslivslederne som vanligvis topper Rauma-listene.
Les mer om:

Lokalavis: Curlingforbundet vil sende Ulsruds lag til OL

– Vi er skikkelig skuffet, sier Markus Snøve Høiberg til lokalavisen Opdalingen. Han spiller på det vrakede laget til skip Steffen Walstad.
Les mer om:

Thomas Ulsrud usikker foran OL etter Walstad-bragd

Team Steffen Walstad ble nummer to i Grand Slam-finalen i Canada. Pål Trulsen mener bragden er tøffere enn å vinne VM-gull. I løpet av de neste dagene kommer OL-uttaket.

Kjempesmell for Norge i curling-VM

Norge gikk på en kjempesmell mot USA i curling-VM. Etter sju omganger ga skip Steffen Walstad opp på stillingen 3-9. Norge tok riktignok ledelsen mot USA, men etter skrekkelige 0-4 i 5. omgang, ante man hvilken vei det bar. Da USA knep ett poeng i de to påfølgende omgangene, ga Norge opp. Norge ligger på 5.plass etter tre seirer og tre tap.
Les mer om:

Curlingsmell mot Sverige

Norge ledet mot Sverige i curling-VM, men rotet bort alt i 9. omgang. Skip Steffen Walstad og VM-debutantene på hans lag tok ledelsen 5-4 etter den 8. omgangen. Så kom nervene og Norge tapte hele 0-4 i den 9. omgangen. Et norsk poeng i siste omgang pyntet bare på resultatet. Norge tapte naboduellen 6-8. Norge har vunnet to og tapt to kamper hittil i curling-VM i Edmonton, Canada.
Les mer om:

Walstad (39) gjør uventet comeback i bokseringen

Reidar Walstad (39) gjør et aller siste comeback i bokseringen under kveldens NM-finale i boksing – 17 år etter hans siste boksekamp på norsk jord.
Les mer om:

Deltakelsen til Team Ulsrud i fare før curling-VM

Team Thomas Ulsruds VM-skjebne blir avgjort mandag etter at veteranene tapte for Team Steffen Walstad i søndagens NM-finale i curling.
Les mer om:

Lyns vei tilbake: – Utrolig vanskelig, men ikke umulig

Man kan vel ikke kalle det «Lyn Toppfotball» når laget spiller i 3. divisjon? – Toppfotball beskriver ikke nødvendigvis hvor vi er, men hvor vi skal, sier sportslig leder Rolf-Magne Walstad. På veien opp igjen spiller supporterne, og Olja Lyn, en avgjørende rolle.
Les mer om:

Rådmannen nekter å møte denne mannen

Nes-rådmann Johnny Pedersen nekter å delta på møte med denne mannen – Pål Walstad.
Les mer om: