Nyheter om Wallin


Eldst, men holder koken

Han er eldst både i Seniordansen og Bowls. Men likevel er han leder for disse to ukentlige aktivitetene i Råde Idrettshus. - Det er veldig artig. En må ha noe å gå til, og se fram til. Det holder en oppe, forklarer Leif Gunnar Wallin. Søndag 8. april runder han 90 år.
Les mer om:

Kasta seg sjølv ut av kontoret og laga klasserom

Elevane ved Orstad Læringssenter treng gradvis tilvenning til større grupper. Avdelingsleiar Cato Wallin ofra kontoret sitt for å få til eit nytt klasserom.
Les mer om:

Pengesterke kan kjøpe statsborgerskap og reise sorgfritt i Norge og hele EU

Alt er til salgs, i hvert fall statsborgerskap. Det er til og med land som vil selge sin egen befolkning. Carsten Syvertsen og Hans-Jørgen Wallin Weihe har skrevet denne tankevekkende kronikken.
Les mer om:

Halden-familie i Tyrkia krysser fingrene

Midt under kuppforsøket fredag kveld, lykkes vi å få kontakt med Marianne Wallin Saksæther i Tyrkia.
Les mer om:

Baker Hughes meldt til politiet etter dødsulukke

Arbeidstilsynet meiner at oljeservice-giganten Baker Hughes braut arbeidsmiljølova då den 43 år gamle lastebilsjåføren Walle Wallin frå Sverige døydde i ei arbeidsulukke inne på område til bedrifta på Tananger.

Bergen 1876: Halshugd med øks foran «halve byen»

5000 elleville bergensere møtte opp for å se morderen Jacob Wallin (55) bli halshogget en vinterdag for 139 år siden. Norge var ett av de siste landene i Europa som avskaffet offentlige henrettelser.
Les mer om: