Nyheter om Wallin


Blodig drama da svenske Wallin skapte kjempetrøbbel for Fury

Otto Wallin (28) skulle være «enkel motstand for» tungvektmester Tyson Fury (31), men boksekampen i Las Vegas ble et drama som vil bli husket lenge.
Les mer om:

Havnaas svenske treningskamerat går storkamp i natt: – Det er lov å håpe han kan sjokkere

Svenske Otto Wallin (28) skal måle krefter mot boksestjernen Tyson Fury (31). Norske Kai Robin Havnaa (30) kjenner Wallin godt, og tror at en sensasjon kan skje.
Les mer om:

Svenske vil sjokkere bokseverden

Otto Wallin skal møte tidligere verdensmester og skandaleombruste Tyson Fury.
Les mer om:

Klart for storkamp i Las Vegas mellom Wallin og Fury

Svenske Otto Wallin vil påføre bokseverden nytt sjokk når han lørdag entrer ringen i Las Vegas for å møte tidligere verdensmester og skandaleombruste Tyson Fury
Les mer om:

Tiltalt etter voldtektsanklager

Spaltist og skuespiller Cissi Wallin er tiltalt for ærekrenkelser etter voldtektsanklager mot journalist Fredrik Virtanen.
Les mer om:

Metoo-profil tiltalt for grov ærekrenkelse

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er tiltalt for grove ærekrenkelser etter at hun i 2017 navnga og beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for voldtekt.
Les mer om:

Cissi Wallin tiltales for ærekrenkelser

Den svenske medieprofilen avslører selv at hun blir tiltalt for ærekrenkelser, etter å ha anklaget Fredrik Virtanen for voldtekt i sosiale medier i 2017.
Les mer om:

A$AP Rockys livvakt går til motanmeldelse

Livvakten var selv mistenkt for mishandling, men ble senere sluppet fri. Ifølge Svenska Dagbladet ble motanmeldelsen gjort i forbindelse med et livvakten ble avhørt av politiet. Hans advokat, Frida Wallin, sier til avisen ifølge TT at vurderingen om å gå til motanmeldelse ble gjort ut fra det som synes på filmene fra hendelsen. LES OGSÅ: Tidligere USA-ambassadør støtter A$AP Rocky. Varetektsfengslingen av A$AP Rocky har fått stor oppmerksomhet internasjonalt, og ført til boikottoppfordringer fra rapkolleger – nå sist Tyga, som avlyste konserten sin i Göteborg 14. juli.

Vil navngi overgripere

Metoo-profil Cissi Wallin mener de tradisjonelle mediene har vært for restriktive med å identifisere overgripere. Nå har hun startet et nettsted som skal utfordre svensk presseetikk.
Les mer om:

Ny hovedtrener i Larvik

Lars Wallin Andresen (36) overtar som hovedtrener i Larvik Håndballklubb, som er degradert til 1. divisjon. Det melder Østlands-Posten. 36-åringen forlater dermed Runars kvinnelag i 2. divisjon. Larvikingen har trenererfaring fra både norsk og dansk håndball.
Les mer om:

Dette er de nominerte til Musikkforleggerprisen

De tre er nominert i populærmusikklassen både for årets verk, og som årets opphaver.

NHH-professor synes bankenes kamp om unge er trist: – De blir som butikker

Professor ved NHH Tor Wallin Andreassen synes det er trist at norske banker går til priskrig for å vinne de unge. – Bankenes kamp for å nå de unge er intens, sier han. Se listen over de beste lånerentene for unge.

Fem gode grunner til at pendlere må få enklere refusjon

Innovasjonsprofessor Tor Wallin Andreassen mener idéen om at forsinkede togpendlere automatisk skal få penger tilbake, vil komme hele samfunnet til gode.
Les mer om:

Eldst, men holder koken

Han er eldst både i Seniordansen og Bowls. Men likevel er han leder for disse to ukentlige aktivitetene i Råde Idrettshus. - Det er veldig artig. En må ha noe å gå til, og se fram til. Det holder en oppe, forklarer Leif Gunnar Wallin. Søndag 8. april runder han 90 år.
Les mer om:

Kasta seg sjølv ut av kontoret og laga klasserom

Elevane ved Orstad Læringssenter treng gradvis tilvenning til større grupper. Avdelingsleiar Cato Wallin ofra kontoret sitt for å få til eit nytt klasserom.
Les mer om:

Pengesterke kan kjøpe statsborgerskap og reise sorgfritt i Norge og hele EU

Alt er til salgs, i hvert fall statsborgerskap. Det er til og med land som vil selge sin egen befolkning. Carsten Syvertsen og Hans-Jørgen Wallin Weihe har skrevet denne tankevekkende kronikken.
Les mer om:

Halden-familie i Tyrkia krysser fingrene

Midt under kuppforsøket fredag kveld, lykkes vi å få kontakt med Marianne Wallin Saksæther i Tyrkia.
Les mer om:

Baker Hughes meldt til politiet etter dødsulukke

Arbeidstilsynet meiner at oljeservice-giganten Baker Hughes braut arbeidsmiljølova då den 43 år gamle lastebilsjåføren Walle Wallin frå Sverige døydde i ei arbeidsulukke inne på område til bedrifta på Tananger.

Bergen 1876: Halshugd med øks foran «halve byen»

5000 elleville bergensere møtte opp for å se morderen Jacob Wallin (55) bli halshogget en vinterdag for 139 år siden. Norge var ett av de siste landene i Europa som avskaffet offentlige henrettelser.
Les mer om: