Nyheter om Walle


Villa Walle vil synes med kokebok

Kultur- og aktivitetshuset Villa Walle vil synliggjøre sitt tilbud og klinker til med «Kokebok for nerveslitne».
Les mer om:

Utdypende om faren rundt å spise fisk fra Kalken

Avisa Valdres har i etterkant av prøvefisket i Kalken i sommer sendt en del spørsmål til rådgiver Oda Walle Almeland i Mattilsynet. Her følger våre spørsmål og svarene.

- Du må røske deg løs fra det sikre livet ditt

To plastsjekter skal reise fra Arendal til Syd-Frankrike og Middelhavet via kanalene i Europa i juni 2009. Kaptein på en av plastsjektene er tidligere tvedestrandsmann Nils Petter Walle (71).
Les mer om:

Mistet styringen og traff land i Karmsundet

MS Urter tilhørende Haugaland Shipping mistet kontroll over styringen ved 16.40-tiden onsdag ettermiddag og gikk på land på Storasund. – Ingen dramatikk, men det ble litt styr, forteller redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge.
Les mer om:

Kjartan (40) fra Fredrikstad har fått med den gamle Facebook-sjefen i Europa på laget

Kjartan Slette fra Fredrikstad satser alt på teknologiselskapet Unacast sammen med medgründer Thomas Walle. Nå henter de inn 140 millioner kroner, og planlegger å doble antallet ansatte.

Sigrid (18) har hjemmeskole fordi stor rasfare stenger skolen

ODDA (NRK): 300 elever ved Odda vidaregåande skule måtte jobbe hjemmefra. – Vi må få noe ut av skoledagen, sier Sigrid Walle.
Les mer om:

– Da orkanens øye var over oss, ble det musestille

Marianne Walle fra Re har opplevd orkanen «Irma» sine brutale sider, men også hatt en spesiell opplevelse i orkanens øye.
Les mer om:

Marianne og Geir midt i orkanens øye: – Det er så magisk at jeg har ikke ord

I et feriehus på Marco Island utenfor Naples i Florida sitter Marianne og Geir Walle. De har valgt å ikke evakuere, og opplever nå Irmas herjinger på nært hold.
Les mer om:

Marianne (51) og Geir (61) venter på Irma – for en uke siden sto de midt i orkanen Harvey

To orkaner på to uker – turen til USA ble ikke helt som Marianne og Geir Walle hadde forestilt seg.
Les mer om:

Bruker 600.000 kroner på sykehjemskjøkkenet

Salangen kommune satser stort på sykehjemskjøkkenet på Sabe. – Et sykehjem er hjemmet til de som bor der. Og hva er et hjem uten et kjøkken, spør kjøkkensjef Hårek Walle Olsen.

Har avblåst søk etter funn av fritidsbåt på Ullerøy

Eier skal være i god behold, melder redningsleder Eirik Walle.
Les mer om:

Gode tilbud i psykisk helse

Tusen takk til Villa Walle for viktig innsats.
Les mer om:

FB-redaktørens demokratiske problem

Det ser faktisk ut som at leserne og seerne er i ferd med å miste tilliten til nyhetsformidlerne, skriver Svein Walle i dette svaret til René Svendsens «Når Facebook blir et demokratisk problem».
Les mer om:

Investerer 230 millioner på Torp

Anbudskonkurransen til asfaltering av rullebanen på Torp er klar. 40.000 kubikk asfalt skal legges i 2017 og styreleder Bjørn Walle roser eierne.
Les mer om:

Nå er Torp klar for en ny 20-årsinvestering

Anbudskonkurransen til asfaltering av rullebanen på Torp er klar. 40.000 kubikk asfalt skal legges i 2017 og styreleder Bjørn Walle roser eierne.
Les mer om:

Politiet holdt det de lovet - i dag hadde de kontroll her

BAMBLE: Før helga var lensmann Sverre Walle i Bamble ute og lovet hyppige kontroller og bøter til de som kjører ulovlig på fylkesvei 203. I dag var politiet på plass.
Les mer om:

Kjører du gjennom her vil du få bot

BAMBLE: Lensmann Sverre Walle i Bamble lover hyppige kontroller og bøter til de som kjører ulovlig på fylkesvei 203 fra Omborsnes til Krabberødstrand framover.
Les mer om:

Har «alltid» vært på Kystkulturuka

- Vi har alltid vært på Kystkulturuka. Helt siden ungene var små, sier Gerd Walle. Ektemannen; forfatter og kåsør Øyvind Thorsen, har et par ganger holdt åpningstalen. Men tirsdag kveld kunne de begge bare slappe av.
Les mer om:

– Ta med lommetørkle og regntøy

– Paul McCartney setter følelsene i sving, sier NRK-profil og megafan Viggo Walle. Sjekk hva du kan vente deg av musikk og vær i Bergen fredag!
Les mer om:

Hobbyene til Emma (17) er elg- og rypejakt

Emma Kjerstine Martinsen Walle er med i Ungdomsrådet i Bardu, som har hatt møte for ungdom med orientering om konsekvensene av en eventuell kommunesammenslåing.
Les mer om:

Fire vesterålsjenter tatt ut i landslagstroppen

Vesterålsjentene Ragni Steen Knudsen, Susann Jægtnes Bech, Lisa Løftingsmo Walle og Maja Lind Sande er tatt ut til landslagstroppen i volleyball for kvinner i forbindelse med tre EM-kvalifiseringskamper i mai.

Byens marker – en forsømt og «glemt» bydel

Det eneste som synes sikkert er at dette problemet ikke lar seg løse i de 21. århundre, skriver Stein Walle om undergangen som stadig fylles med vann på Byens marker.
Les mer om:

Baker Hughes meldt til politiet etter dødsulukke

Arbeidstilsynet meiner at oljeservice-giganten Baker Hughes braut arbeidsmiljølova då den 43 år gamle lastebilsjåføren Walle Wallin frå Sverige døydde i ei arbeidsulukke inne på område til bedrifta på Tananger.

Redusert flytrafikk, er ikke det et miljøtiltak?

Det er ikke til å bli sjokkert over at Bjørn Walle som styreleder i Sandefjord lufthavn Torp, er imot flyseteavgiften. Som han selv skriver i sitt innlegg i Tønsbergs Blad 15. februar: «Vi trenger flere passasjerer ikke færre.» Walle frykter at det blir mindre flytrafikk i Norge med miljøavgiften. Det tror jeg han har rett i.

Blir annonsedirektør i Schibsted

André Walle (36) er ansatt som annonsedirektør for mediehusene Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen.