Nyheter om Wales


Jakter Liverpool-back og Wolverhampton-midtbanespiller

Nottingham Forest eier Evangelos Marinakis har lovt økt finansiering denne sommeren og hvis de klarer å holde plassen i Premier League denne sesongen enda mer og bedre forhold fremover. «The Reds» som har ikke vært i Premier League siden 1998/1999 sesongen satser tung på å bli. Den tidligere Liverpool-spissen Taiwo Awoniyi er allerede rekruttert og på søndag meldte Sky Sports om ytterligere to spillere Forest som er på jakt etter.

Gareth Bale kickstarter karrieren

Det har gått rykter som at Gareth Bale ville legge opp etter utløp av hans kontrakt med Real Madrid. – Han har tjent nok penger så dette ville ikke være utenkelig at han ville hvile på laurbærene. Det mange glemmer er at Waliseren faktisk elsker å spille fotball og at han bare er 32 år gammel. Wales er kvalifisert til fotball VM i Qatar og med det kom det konsensus at Gareth Bale ville holde formen med like til etter VM. – Mannen som har hele 19.titler med Real Madrid er ikke ferdig med å vinne. Nå går han i følge The Athletic til serieleder i MLS Los Angeles FC.

Vil hente Gareth Bale hjem!

Bale er tilgjengelig gratis etter å ha forlatt Real Madrid. Cardiff City har hatt samtaler med Gareth Bales representanter og trapper opp innsatsen for å signere Wales-kapteinen, som er uten kontrakt. SISTE: Toni Kroos vil ikke forlenge med Real Madrid Hans representanter har bekreftet overfor BBC Sport Wales at de er i forhandlinger med Cardiff-formann Mehmet Dalman.

Ryan Giggs trekker seg – pressen håper på en ny Johnny Depp og Amber Heard sak

Rettsaken mot Manchester United legende og inntil i dag Wales-landslagssjef Ryan Giggs er utsatt for tredje gang. Denne gangen til etter sommeren. 48 åringen har vært permittert siden november 2020 etter anklager om at han har utsatt sin daværende kjæreste, Kate Greville, for vold. Ryan Giggs nekter for anklagene og mens mediene håper på en ny Johnny Depp – Amber Heard sak har han vært uten jobb i over et og et halvt år.

Gir seg

Ryan Giggs (48) gir seg som landslagstrener for Wales.
Les mer om:

Disse kan Glimt møte i andre kvalifiseringsrunde

Onsdag ble det klart at dersom Bodø/Glimt tar seg videre fra mesterligaens første kvalifiseringsrunde, der de møter Kí Klaksvík, vil de møte The New Saints fra Wales eller Linfield fra Nord-Irland. Glimt spiller mot Klaksvik 5./6. og 12.13. juni. 2. kvalifiseringsrunde spilles 19./20. og 26./27. juli.
Les mer om:

Smigret av Manchester United! «Men jeg tror jeg er i den største klubben i verden for øyeblikket»

Det er ikke bare gode nyheter for sjefene på Old Trafford når klubbens store sommermål Frenkie de Jong for spørsmål om en overgang til Manchester United. – Han er vag, kryptisk, smigret og avvisende på en gang. Manchester United har klart å friste Barcelona skikkelig med å legge minst 800 millioner kroner på bordet for å få til et bytte, alle vet hvor intenst den spanske storklubben trenger pengene. – For midtbanespilleren selv skulle ankomsten til hans gamle sjef fra Ajax tiden Erik ten Hag være fristende nok for å i det minste ikke kraftig protestere på en overgang.

Gutt (10) drept av hund

En video frigitt av politiet i Wales viser hunden angripe forbipasserende kun dager før drapet på tiåringen.
Les mer om:

Jose Mourinho sikker han klarer å få Gareth Bale til å blomstre! -denne gangen

Da Jose Mourinho ledet Tottenham hentet han tidligere Spurs stjerne Gareth Bale tilbake på utlån fra Real Madrid. – Stemmingen i den spanske hovedstaden var dårlig, alle var drittel, inkludert Gareth Bale. Under ledelse av Jose Mourinho hadde Bale hadde en av de slappeste sesongene i Premier Leagues historie. Det er en uventet gjenforening i gjære! Jose Mourinho trenger en god sesong med Roma etter å ha avsluttet en midt på treet en hvor «The Special One» feiret ha ha vunnet Conference League som om det var Champions League.

Målløst mellom EM-finalistene

Verken England eller Italia klarte å sette ballen i mål i London. Dermed ble det en reprise av fjorårets VM-finale som også endte 0-0 etter fulltid. I samme gruppe spilte Ungarn 1-1 hjemme mot Tyskland etter scoringer fra Zsolt Nagy og Jonas Hofmann. Etter tre kamper i nasjonsligaen er Italia øverst og leder med fem poeng til Ungarn, mens England ligger helt sist. Nederland fikk det tøft hjemme mot Polen etter scoringer av Matty Cash og Piotr Zielinski. Davy Klaasen og Denzel sikret 2-2 og poengdeling i Amsterdam. Poengene ble også delt mellom Wales og Belgia.

Tyra gjør knust glass så fint at hun kan leve av det

Tyra Oseng-Rees gjør knust glass om til flotte og spesielle produkter, og hun lever godt av det i Wales.
Les mer om:

Snakker opp prisen på Manchester United-mål

Louis de Gaal var høyt oppe etter å ha ledet Nederland til 1-2 seier på dramatisk vis mot Wales på onsdag i Nations League. Det var spesielt én spiller som han trakk frem som gamechanger da de oranje sikret seieren fire minutter på overtid, to minutter etter at Wales hadde utlignet til 1-1. -Vi var foran 1-0 da Frenkie de Jong og Steven Bergwijn kom inn.

Overtidsdrama i Cardiff

Nyss VM-klare Wales trudde dei hadde teke poeng mot Nederland då Rhys Norrington-Davis utlikna etter to av seks overtidsminutt. Men etter fire av dei seks minutta greidde Wout Weghorst å gjenopprette Nederlands leiing, og gjestene vann 2-1, Wales' første tap på 20 heimekampar. Teun Koopmeiners hadde gitt Nederland leiing like etter pause. Nederland har full pott etter to rundar i gruppe A4. Wales har tapt bege sine kampar.
Les mer om:

Akkurat nå virker det som kun én klubb er aktuell for Gareth Bale

Wales. Different club. Golf. In that order. Når Bale nå er ferdig med Real Madrid, virket det som planen var å fase seg selv gradvis ut som profesjonell fotballspiller og pleie kropp og golf. Så skjøt han Wales til deres første VM-sluttspill etter seieren mot Ukraina, og måtte justere planen om å trekke seg tilbake på landslaget. Nå skal de riktige trekken gjøres for at Wales får best utbytte av beina til deres Store Sønn.

Jarmolenkos selvmål slukket Ukraina-håpet: Wales til første VM på 64 år

Wales er klare for fotball-VM i Qatar etter 1-0 over Ukraina i søndagens omspillsfinale. Ukrainernes kaptein Andrij Jarmolenko styrte ballen i eget nett.
Les mer om:

Gareth Bale bråendrer planene

Selv om Gareth Bale har vært linket til flere klubber når han spaserer ut som free agent fra Real Madrid (til økonomidirektørens store lettelse), ville det ikke for oss blitt noen overraskelse om waliseren hadde gitt beskjed at han legger opp. Han har vunnet alt, tjent seg søkkrik, og kunne fått mer tid til golfen sin. Så kom VM-playoff-finalen mot Ukraina på søndag. Ukraina hadde passert første hinder, Skottland, men det ble ingen VM-billett for dette helt spesielle landslaget som spilte for en ekstremt prøvet nasjon.

Wales stoppet Ukrainas VM-drøm - spillere i tårer

Wales er klare for fotball-VM i Qatar etter 1-0 over Ukraina i søndagens omspillsfinale. Ukrainernes kaptein Andrij Jarmolenko styrte ballen i eget nett. Det ble emosjonelt for de ukrainske spillerne, som ikke klarte å holde tårene tilbake etter tapet. – Vi må sende mange tanker i retning disse spillerne som har gitt alt for landet sitt, sier ekspert Lewis Jones til Sky Sports. Ukraina vant borte mot Skottland i onsdagens semifinale og reiste drøyt 600 kilometer sørover i et forsøk på å sikre VM-billetten i Cardiff.

Wales sikret VM-plassen – drømmen over for Ukraina

Fortsetter å bøtte inn mål – tok over tabelltoppen
Les mer om:

Wales sikret VM-plassen – drømmen over for Ukraina

(Wales – Ukraina 1–0) VM-drømmen ble knust for Ukraina da Andrij Jarmolenko (32) headet ballen i eget nett, mens Wales sikret seg VM-spill for første gang på 64 år.
Les mer om:

Wales klare for VM

Wales kapret den aller siste VM-billetten etter sjansebonanza mot Ukraina.
Les mer om:

VM-håpet lever for Ukraina etter emosjonell seier

I sin første offisielle landskamp siden november, slo Ukraina Skottland 3-1 og er klare for playoff-finale mot Wales. Der ligger det en VM-billett i potten. Kampen skulle egentlig vært spilt i april, men ble flyttet på grunn av Russlands invasjon av Ukraina. Der var mye følelser i sving da det ukrainske fotballlandslaget igjen skulle spille kamp, men de bar ikke preg av at det var lenge siden forrige ordentlige kamp, og dominerte store deler av første omgang. Andrij Jarmolenko åpnet med en lekker lobb over keeper og sendte de gulkledde foran etter en halvtime spilt.
Les mer om:

Ukrainas VM-drøm lever videre: - Den var for landet

(Skottland-Ukraina 1–3) De ville gi de hjemme i krigsherjede Ukraina noe å glede seg over, noe å bli stolt av. Nå er det bare Wales som kan nekte Ukraina en plass i VM.
Les mer om:

Gareth Bale tar farvel: «Det har vært en uforglemmelig opplevelse som jeg aldri vil glemme»

Gareth Bale er defintivt ikke en favoritt blant Real Madrid fansen til tross for at han har levert noen spektakulære fotballøyeblikk og scoret noen svært viktige mål som faktisk har hentet hjem Champions League og La Liga pokaler!. Det var overhodet ingen tvil om at Real Madrid ikke kom til å fornye den meget lukrative avtalen til Gareth Bale, han neste klubb vil bare være i stand til å betale en brøkdel av den lønna han trekker nå. Sist år var den på voksne 31,2 millioner pund, noe som tilsvarer omtrent 360 millioner i året er ferdig i Real Madrid.

Imponerer i Stoke: Halve Premier League snuser på tidligere Liverpool stjerne

Da midtbanespiller Joe Allen forlot Liverpool tilbake i 2016 og rykket ned til Stoke var det flere som tenkte han endelig har funnet sitt nivå. Liverpool var å «skyte for høyt» i følge engelsk presse på den tiden. Det startet helt ok og i flere år var nivået til Stoke og Joe Allen på linje, men så!. Sakte, men sikkert har den nå 32 år gamle waliseren blir særdeles god, rett og slett for god for Championship.

Når Gareth Bale har talt til seksti i Real-drakta har det tikket inn 1,2 millioner på lønnskontoen

Vi fant ikke noe mer beskrivende tittel på den smått absurde situasjonen som har vært hos Real Madrid denne sesongen. Poenget er at i juni løper kontrakten med Gareth Bale ut, en deal som denne sesongen har «årelatet» budsjettet til kongeklubben i forhold til leveransene til waliseren. Nå ser det ikke ut som Real Madrid har lidd noen nød av å ikke ha sin best betalte spiller på banen, La Liga-tittel og Champions League-finale 28.