Nyheter om Wales


Engelske fengsler gir fangene telefoner

Tusenvis av fengselsinnsatte i England og Wales vil få muligheten til å ha telefonsamtaler i cellene sine i et forsøk på å redusere vold. Hva er sjansen for at en lignende løsning vil skje i Norge?
Les mer om:

West Ham fyrer løs på overgangsmarkedet

Manuel Pellegrini har gjort seg kjent med klubben siden han kom til London Stadium i mai. Nå renner det inn med nye spillere hos West Ham. Klubben har allerede hentet Fulhams forsvarsspiller Ryan Fredericks på free transfer, som nå følges opp med en dobbeltsignering. Ifølge Evening Standard har West Ham blitt enig om tre-års kontrakt med Swansea-spilleren Ryan Fabianski. Overgangen offentliggjøres noe senere, da den polske keeperen er litt opptatt i Russland, hvor landslaget møter Senegal i dag. Polsk landslagskeeper forlater Wales.

Landslagssjef overtar etter Manuel Pellegrini

Ved at West Ham hentet Manuel Pellegrini fra den kinesiske toppklubben Hebei Chinese Fortune ble det en meget godt betalt managerjobb ledig. Nå har Chris Coleman som tidligere var landslagssjef for Wales overtatt jobben og er klar til dyst. Les: Pellegrini har bekreftet sitt første kjøp Chris Coleman appointed manager of Chinese club Hebei China Fortune https://t.co/KIKkxHGQga pic.twitter.com/ftO3pbl0Zu — Guardian sport (@guardian_sport) June 10, 2018 Coleman elskes fortsatt hjemme for å ha klart bragden å komme til semifinalen i EM med Wales i 2016.

Gareth Bale var ikke glad for å starte på benken

Gareth Bale føler seg uglesett i Real Madrid og var ikke glad for å starte Champions League-finalen på benken, han vet fortsatt ikke hvor han spiller til høsten. Hvis noen skulle være i tvil Gareth Bale sammen med et annet «salgsobjekt Karim Benzema ble kveldens store helter, vingen fra Wales kom først innpå i midten av andre omgang og satte deretter to mål for Real Madrid og sikret 3 – 1 sier over Liverpool, mens Karim åpnet ballet. Les: Burde revurdere salg av Karin Benzema og Gareth Bale Nå må det skje noe fort «Selvfølgelig er jeg skuffet over å starte kampen på benken.

England feirer prinsebryllup med nattåpne puber

LONDON (VG) Barer og puber over hele England og Wales får ha utvidede åpnings- og skjenketider når Harry og Meghan gifter seg 19. mai.
Les mer om:

Utropes til redningsmann for Premier League-klubben

For fire måneder siden kom en spanjol opp til Wales for å redde Premer League-plassen til nasjonens store stolthet. I dag har klubben de viktige marginene fortsatt på sin side. Ifølge Sky Sports har Swansea begynt formelle samtaler med trener Carlos Carvalhal om forlengelse av kontrakten. Håpet er tent i Wales. (foto: swansea) 52-åringen har ledet klubben fra bunnen og opp til den vikige 15.

Ti kamper i Championship. Følg kampene her.

Martin Samuelsen starter på benken for Burton etter å ha vært syk den siste tiden. Haugesunderens lag møter Cardiff i Wales.

Cavani senket Gareth Bale og gjengen

På torsdag banket Wales inn seks mål mot Kina med Gareth Bale tilbake i scoringsform. Mot Uruguay ville det seg annet. Wales møtte sør-amerikanerne i Kina Cup-finalen, hvor begge lagene holdt et høyt tempo med mange sjanser i første omgang uten å treffe der det telles. Wales slapp her billig unna etter at Barcelona-spilleren Luis Suarez traff stanga to ganger. I andre omgang klarte Uruguay å sette inn et ekstra gir, hvor PSG-spilleren Edinson Cavani sørget for 1-0 i det 49. minutt, som ble sluttresultatet. Dette var Wales´andre kamp med Ryan Giggs som trener.

Cavani senket Giggs' Wales

Ryan Giggs gikk på et knepent 0-1-tap i kamp nummer to som Wales-trener. I sin 100. landskamp ble Edinson Cavani matchvinner for Uruguay.
Les mer om:

Flasken som forsvant, men kom tilbake

ABERPORTH, WALES (NRK): Pint-flasken med melk gjør comeback i kampen mot plast i havet.
Les mer om:

Gareth Bale med hat trick i Ryan Giggs debut

Det er lenge siden sist Gareth Bale har vært så glad som han var idag, etter en elendig sesong for Real Madrid har endelig pilene begynt å peke riktig vei på klubblaget og han klasker til med hat trick på landslaget. I dag møtte Kina og Wales til privatlandskamp i debuten som landslagssjef til Manchester United legende Ryan Giggs. Det gikk ekstremt bra, Wales kjørte over Kina og vant 6  – 0. Unbelievable reception here in China and to see so many Welsh Fans make the trip.

Giggs med knallstart som Wales-sjef

Ryan Giggs fikk en knallsnart som ny Wales-manager da han vant 6-0 over Kina i sin første kamp i sjefsstolen i dag. Gareth Bale scoret tre av målene, og gikk dermed forbi legenden Ian Rush som den mestscorende for Wales gjennom tidene med 29 mål.
Les mer om:

Han holder verdensrekorden i saueklipping: I helgen tok han for seg hundrevis av sauer i Misvær

Verdensrekordholder i saueklipp, Matthew Evans, fra Swansea i Wales og naboen Ivan, klippet i helga hundrevis av sau.
Les mer om:

Det Gareth Bale gjorde etter kampen mot PSG forteller mye

Det Gareth Bale gjorde rett etter PSG 1-2 tap mot Real Madrid var veldig fortellende Gareth Bale glad for at han ikke var en del av startoppstillingen til Real Madrids største kamp i sesongen så langt mot Paris Saint-Germain sist måned. – Hans kroppspråk var tydelig, Wales sin nye landslagssjef Ryan Giggs kastet lys over det hele i samtale med journalister. Les: Ryan Giggs beroliger supporterne “Jeg gikk for å se ham i forrige uke, og han var glad.

Marca: Ferdig i Real Madrid

Real Madrid manager Zinedine Zidane har ikke akkurat benyttet Wales store sønn Gareth Bale den siste tiden, manageren er enige med fansen i at Bale sine stadige skader og manglende form skyldes hans holdninger. Marca skrev tidligere i dag:  «Beslutningen er tatt i klubben: Bale fortsetter ikke i Real Madrid» Les: Nå går alt så meget bedre Great win in front of the home fans!

Jordskjelv rammet England og Wales

Fikk hus til å riste rundt om i England og Wales.
Les mer om:

– Jeg burde vært den stolteste faren i verden, men jeg klarer ikke engang å si navnet hans

Familien tar et knallhardt oppgjør med Ryan Giggs. Faren mener fotballegenden ikke er skikket til å være manager for Wales.
Les mer om:

Giggs ny Wales-manager

Ryan Giggs er i dag ansatt som ny manager for Wales. Manchester United-legenden har så langt i trenerkarrieren for det meste fungert som assistent, men har nå fått jobben med å lede Wales til EM i 2020.
Les mer om:

Wales: Nei takk til alle EU-pengene

Britene går inn i sitt aller siste år som EU-medlem. Etter det blir verden aldri den samme i Merthyr Tydfil i Wales.
Les mer om:

Coleman gir seg som Wales-trener

Chris Coleman gir seg som landslagssjef for Wales. Han velger å gå tilbake til klubbfotballen i et forsøk på å redde kriserammede Sunderland.
Les mer om:

Suspendert britisk politiker funnet død

Politikeren Carl Sargeant (49) trakk seg fra vervet som minister i Wales og ble suspendert fra sitt eget parti, etter beskyldninger om upassende oppførsel. I dag ble han funnet død.
Les mer om:

Martial tilbake på landslaget

Manchester Uniteds Anthony Martial er tilbake på det franske landslaget for første gang på over et år. 21-åringen ble i dag tatt ut i Frankrikes tropp til treningskampene mot Tyskland og Wales i midten av november.
Les mer om:

Fjerdeplass for Mikkelsen

Mikkelsen kjørte seg opp fra syvende til fjerde i løpet av helgen, men det ble en knallsterk hjemmeseier i Rally Wales.
Les mer om:

Ønskjer skodde, regn og gjørme: – Eg håpar rett og slett på drittforhold

Dårlege vêrmeldingar gir Andreas Mikkelsen håp før start i Rally Wales.
Les mer om:

Klar for Wales

To nordmenn stiller til start i WRC-klassen i helgens Wales-rally – pluss en som får fabrikksete for første gang i WRC2.
Les mer om: