Nyheter om Wales


Zidane gir Hazard det motsatte av «The Bale-treatment»

På torsdag var Eden Hazard tilbake fra start for Real Madrid. Da Real Madrid-supporterne var vitne til at Athletic sendte dem med 2-1 ut av semifinalen i Supercopa, var det lett å peke på en syndebukk til godt over milliarden. Dere kjenner historien til Eden Hazard. Den største i Premier League, så og si usynlig i La Liga.

– Twitter og Facebook har sviktet i håndteringen av Trump

Det mener Wikipedia-grunnlegger Jimmy Wales.

Gareth Bale må trolig børste støvet av sin engelsk-spanske lommeparlør

The Times slår stor opp i dag at Gareth Bale ikke får bli i Tottenham etter at hans låneavtale fra Real Madrid går ut etter sesongen. Manager Jose Mourinho er ikke sinna, men veldig skuffet over at Wales store sønn driver og skader seg hele tiden. Mønsteret fra Real Madrid fortsatte etter returen til England, småskader, varierende form og vanskelig dialog gjør at Tottenham vil sette punktum for sitt forsøk. – Det er ingen tvil om at Gareth Bale i form er en av verdens aller beste spillere, det er bare trist at det er langt mellom høydepunktene.

Wikipedia-grunnlegger: Twitter og Facebook har sviktet i håndteringen av Trump

Twitter og Facebook sviktet i håndteringen av USAs president Donald Trump og hans grunnløse påstander om valgfusk, ifølge Wikipedia-grunnlegger Jimmy Wales.

Defender-kloning fra Frankrike

Synd for Wales, men sikkert en lettelse for Daimler: Ineos, som skal bygge en moderne versjon av gamle Defender, skal overta den gamle Smart-fabrikken i Hambach. Dermed ryker det 500 jobber i Wales.
Les mer om:

Graham Potter vil lage ny suksess med Daniel James

Brighton som for øyeblikket befinner seg i farlig farvann, helt nede ved Arsenal i Premier League ser et behov for å styrke seg før vårens hardkjør. – Den 23 år gamle vingen hadde sin «oppvekst» i Swansea hvor han i sin siste sesong før overgangen til Manchester United i fjor ble ledet av Graham Potter.

Norge klatret én plass på rankingen

De norske fotballkvinnene klatrer én plass på den ferske Fifa-rankingen og er nå rangert som verdens 11. beste landslag. Martin Sjögrens EM-klare lag har spilt to kamper siden forrige Fifa-ranking kom ut i august. Begge ga 1-0-seier over Wales og sørget for at Norge vinner sin kvalifiseringsgruppe.
Les mer om:

Teknisk feil ga feil smittetall i Wales

En teknisk feil førte til at om lag 11.000 positive covid-19-tester ikke kom med i de offisielle tallene i Wales, opplyser helsemyndighetene.
Les mer om:

Alle kvalifiseringsgrupper for VM i Qatar

Det er ikke lenge til de første kvalifiseringskampene for VM i Qatar i 2022 starter, vi får håpe at vår nye landslagssjef Ståle Solbakken er ute av karantene innen mars når det hele sparkes i gang. Tidligere i dag ble gruppene trukket, veien til VM virker å være forholdsvis lett for Danmark, mens både Sverige og Norge får en vesentlig tøffere vei.

Manchester United kan hente ving i januar for 700 millioner kroner

Mange venter på Jadon Sancho, flere har sluttet å vente. Rundt 1,3 milliarder kroner for spilleren med 3 scoringer på de siste 12 kampene skaper mer hoderisting enn begeistring. United har hele veien jobbet med alternativer til Dortmund-spilleren, nå har en 22-åring på balløya vist at også han spillet. Når United-speiderne begynner å dukke opp for å følge spillere, øker markedsprisen umiddelbart.

Grensa gjenåpnet mellom Australias to mest folkerike delstater etter 138 dager

For første gang siden 8. juli kunne innbyggere i Victoria og New South Wales mandag reise karantenefritt mellom delstatene.
Les mer om:

Selvsikker!: Vil bli og kjempe for fremtiden på Old Trafford

Manchester United ving Daniel James har etter å ha hjulpet Wales med å havne i toppen i Nations League spilt på seg såpass mye selvtillit at han ber om å ikke bli lånt ut i januar. Han vil kjempe seg tilbake etter å ha vært i periferien den siste tiden, forrige sesong ble det hele 46 kamper. – James ble satt rett i aksjon etter overgangen fra Swansea i juni 2019. 23 åringen ble tippet til overgang til Leeds i sommer, klubben han nesten ble med i januar. Everton manager Carlo Ancelotti har med interesse lagt merke til at en han mener passer perfekt får stadig mindre spilletid.

United må ikke finne på å kvitte seg med Daniel James

James ble hentet til Old Trafford fra Swansea i juni 2019. Lynvingen dundret inn på laget til Solskjær, men etablerte seg aldri helt. I høst ble 23-åringen koblet til en overgang til Leeds, men da deadline day kom og hele greie falt i grus, ble waliseren værende for å kjempe om spilletid. Dette har gitt ham tre kamper fra start denne sesongen. En uholdbar situasjon for en spiller på vei opp, vil de fleste si. Football Insider hevder Everton presser på for å få leie James fra nyttår, noe som vil gi vingen nye muligheter.

Rugbykamp vekker oppsikt

Hele 52.000 mennesker satt på tribunen da rugbyfinalen mellom Queensland Maroons og New South Wales Blues ble spilt på Suncorp Stadium i Brisbane, Australia. Det skriver BBC. Det anslås å være verdensrekord for antall mennesker til stede på et sportsarrangement etter at korona-pandemien brøt ut. Suncorp Stadium var derimot ikke fullsatt.

Blomstrende Gareth Bale kommer med dårlig skjult skyts mot Real Madrid

Gareth Bale koser seg tilbake i Tottenham drakt på en låneavtale fra Real Madrid, 31 åringen har blomstret opp, noe som også er synlig på oppdrag for Wales. Tottenham-stjernen Gareth Bale har rettet et dårlig skjult skyts Real Madrid etter å ha erklært han nå er i en klubb hvor han er ønsket. Wales største stjerne har vunnet fire Champions League-titler og to La Liga mesterskap med Real Madrid. Bale og manager Zinedine Zidane er ikke på talefot, det er lite som tilsier at det forholdet bedres.

Benkesliter i Brann, men i kveld kan han slå Gareth Bale og Wales

Robert Tayor sitter på benken i Brann, men han starter mot Gareth Bale og Wales i kveld. Vi tror Taylor og landsmennene kan vinne gruppespillfinalen.
Les mer om:

Benkesliter i Brann, men i kveld kan han slå Gareth Bale og Wales

Robert Tayor sitter på benken i Brann, men han starter mot Gareth Bale og Wales i kveld. Vi tror Taylor og landsmennene kan vinne gruppespillfinalen.
Les mer om:

Miniputt-nasjonen med sjokk-seier

Finlands 2-0-seier over Frankrike i Paris overrasket Fotball-verden: Nå hylles treneren for fotballsuksessen for det finske fotballlandslaget. – Å slå Frankrike er en av de største opplevelsene jeg har vært med på i mitt liv, sier Taylor til Sporten.com26-åringen spilte det siste kvarteret mot et riktignok reservepreget Frankrike-lag, men stjerner som Paul Pogba (Manchester United), Olivier Giroud (Chelsea), Lucas Digne (Everton) og Clément Lenglet (Barcelona) startet for de blåkledde.– Det er bare seks år siden jeg slet benken på lån i en klubb på nivå elleve i England.

Reguillon kunne ikke tro det: Tottenham har fikset golfbane til Bale

Gareth Bale har tilbragt store deler av karrieren sin i Madrid, så det har vært en overgang til engelske fotball og klima. Men Tottenham skjønte hva de måtte gjøre for å få waliseren til å føle seg hjemme. Vi lar Real Madrid -og nå Tottenham-kollega Sergio Reguillon fortelle. -Det som overrasket meg mest hos Spurs er treningsfeltet hvor det er golfhull. Jeg spurte dem om det, og de fortalte meg at de var plassert der for ham (Bale). De er korte hull, kanskje tretti meter.

Giggs leder ikke Wales

Det walisiske fotballforbundet har kommet til enighet med landslagssjef Ryan Giggs om at han ikke leder Wales i landskampene som spilles i november. Det melder både BBC og Sky Sports. Det walisiske forbundet uttalte mandag kveld til nyhetsbyrået PA at det var «klar over en påstått hendelse som involverer Ryan Giggs», men ønsket ikke å kommentere saken ytterligere.

Giggs leder ikke Wales i landskamper etter arrestasjon

Det walisiske fotballforbundet (FAW) er kommet til enighet med landslagssjef Ryan Giggs om at han ikke leder Wales i landskampene som spilles i november.

Fotballspilleren fra Åheim jublet for EM-plass

Tirsdag sikret Norges damelandslag i fotball en plass i europamesterskapet i 2022 etter seier over Wales.
Les mer om:

Fotballspilleren fra Åheim jublet for EM-plass

Tirsdag sikret Norges damelandslag i fotball en plass i europamesterskapet i 2022 etter seier over Wales.
Les mer om:

Norge klar for fotball-EM

Norge slet igjen med å bryte ned defensive Wales, men Frida Maanum tok ansvar og scoret kampens eneste scoring da kvinnelandslaget sikret plass i EM-sluttspillet i 2022.Wales prøvde knapt å angripe den første timen, men tettet igjen og slapp ikke Norge til mange sjanser. I det 61. minutt vant Maanum ballen fra spissen Kayleigh Green, som var på vei ut av eget forsvar. Hun førte den i høyt tempo og klemte til fra 20 meter. Ballen føk inn i hjørnet.

Klare for EM-sluttspill

Norge slet igjen med å bryte ned defensive Wales, men Frida Maanum tok ansvar og scoret 1-0-målet da kvinnelandslaget sikret plass i EM-sluttspillet i 2022.
Les mer om: