Nyheter om Walderhaug


– Man velger ikke om man blir født utenfor ekteskap. Min egen mor var en av disse(pluss)

Fylkesleder Randi Walderhaug Frisvoll i KrF reagerer på opplysningene om at seksualitet og privatliv kan avgjøre om man blir ansatt i Indremisjonen, slik det kom fram i Bygdebladet.
Les mer om:

– Blir lei meg over slike holdninger(pluss)

– Hvis Indremisjonen mener at barn født utenfor ekteskap utgjør en alvorlig samfunnssituasjon, reagerer jeg sterkt på det, sier Randi Walderhaug Frisvoll, fylkesleder i KrF.
Les mer om:

– Hareide kjenner utfordringene i fylket(pluss)

Randi Walderhaug Frisvoll har bedt samferdselminister Knut Arild Hareide om et besøk til Møre og Romsdal.

– Hareide kan hjelpe oss med ferjeproblemene(pluss)

For Møre og Romsdal vil det være lettere å få gehør for mer penger til miljøferjer når Knut Arid Hareide er samferdselsminister, mener KrFs fremste fylkespolitiker, Randi Walderhaug Frisvoll.

– Omkamp er fånyttes(pluss)

– Hvis administrasjonen vil prøve å skyve ut Tøndergård skole, vil de ikke lykkes. Omkamp er fånyttes, mener KrFs gruppeleder i fylkestinget, Randi Walderhaug Frisvoll.
Les mer om:

Hvor mye sover toppidrettsungdom, lurte forskerne. Svarene overrasket de unge.

– Det høres så lite ut, sier Mathea Walderhaug Dimmen.
Les mer om:

Hvor mye sover toppidrettsungdom, lurte forskerne. Svarene overrasket de unge.

– Det høres så lite ut, sier Mathea Walderhaug Dimmen.
Les mer om:

– Urealistisk av Frp(pluss)

– Kravet om å utrede Romsdalsaksen er ikke annet enn et krampaktig valgkamputspill. Det er helt urealistisk, sier Kristelig Folkepartis fylkesordførerkandidat, Randi Walderhaug Frisvoll til Romsdals Budstikke.
Les mer om:

– Vi svikter ikke de svakeste(pluss)

KrFs fylkesordførerkandidat Randi Walderhaug Frisvoll lukker ikke døra for samarbeid med noen. Betingelsen er at ungdom som trenger særskilt hjelp, ikke skal få dårligere tilbud når fylkeskommunen må spare penger.
Les mer om:

Asante sana for en flott forestilling!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den nye Løvenes Konge-filmen kommer jo snart, så det passet perfekt, forteller Anthea Mørk (15). Stort publikum Hun spilte en hel haug roller i oppsetningen: gribb, gnu, bille, fugl og ikke minst apen Rafiki. Slik blir det når 15 elever skal sette opp en kjent og kjær fortelling som denne. Elevene forteller at de tok utgangspunkt i de viktigste scenene fra filmen og jobbet fram sitt eget manus i grupper.

Ønsker full drift av Skrivergården

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Feyerselskapet ble stiftet i slutten av mars i år. Onsdag arrangerte de sitt første åpne møte med i overkant av 100 oppmøtte. Agendaen for dagen var å belyse Skrivergårdens historie, legge fram sine ønsker for videre bruk og drift og oppfordre publikum til å bli medlemmer av selskapet.Feyerselskapet er drevet av Claus Erik Feyling, Ole Kåre Refsland, Tønnes H. Gundersen og Johan Aakre. Møtet ble ledet av Feyling og Aakre.

Korpsene ønsker flere unge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er så gøy å få til sangene! Og så får du mange nye venner i korpset, mener Karoline Helland Pedersen (10), som spiller i Juniorkorpset i Egersund. Ungene i Juniorkorpset har bare fine ting å si om å spille i korps. Likevel skulle korps-lederne i Eigersund kommune gjerne sett at flere unge ble med på laget.- Korps er så mye mer enn 17. mai for barna og dugnad for de voksne, mener Leiv Erik Skadberg i Helleland skulekorps.

Eksosrype på 96 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg har ikke sittet på en motorsykkel siden jeg var i tjueårene. Da pleide jeg alltid å få sitte på med brødrene mine. De hadde store motorsykler, og jeg fikk sitte på, for jeg visste så godt hvordan jeg skulle bevege meg bakpå, forteller Ester og svaier fra side til side i rullestolen, slik en må gjøre for å holde god balanse på en motorsykkel.Leve hele livet Hun har ikke glemt hvordan det var.

Tilbake på skolen etter 60 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De gikk ut av Husabø skole i 1965, og siden den gang er det mange av dem som ikke har satt sin fot i lokalene igjen. Tirsdag var trinnet samlet til reunion, med mange gledelige gjensyn og mye mimring. Etter bare noen minutter med med prat i skolegården, kunne man høre det gikk igjen:- Ja, huff! Den skoletannlegen! Hyggelige gjensyn på Husabø.

En dag for arbeiderne - og motorsyklistene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Et fullpakket Egersund sentrum tok imot motorsyklistene i vårsola onsdag. For mange er 1. mai motorsyklenes store dag.Vårsleppet er en tradisjon som står sterkt og har blitt arrangert i en lang årrekke. Siden 2015 har vårsleppet blitt arrangert av Jonny Mala med familie.

Bildeserie fra biltreffet i Egersund:

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi liker biler, fordi de er kule og lager høy lyd! fortalte en entustiastisk Ulrik Hetland Andresen på 11 år.Han og kameraten Benjamin Hatleskog (11) hadde nettopp spilt ferdig fotballkamp og satt i bilen på vei hjem. Tilfeldigvis gikk snakket i biler, forteller guttene, da de så at sentrum var fylt opp av biler av alle slag. Gutta hoppa rett ut av bilen for å kikke nærmere.

Tett på Odd-Kristian Nordnes: En enestående jobb

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- For det meste er jeg her alene på dagtid. Det er bare Frode Strømstad og jeg som jobber fulltid i Coastal Town Records. Men jeg får hjelp. Gunnar Lind er her når han er hjemme fra Nordsjøen og Jakob Frøyland er her ofte på kveldene. Også Frode Tingbø er med og hjelper til. Det er alt for mye jobb for meg å gjøre alt alene - trykking, pakking og logistikk.- Jeg vil prøve noe nytt!

Med sjøvett på timeplanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da det onsdag sto som verst på med slukking av brann i Sokndal, avholdt samtidig Redningsselskapet sin årlige forebyggende seilas for sjetteklassinger i Egersund.

- Viktig å ha noen å leke med

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Hva handler denne dagen om?- Å få nye venner! fortalte Julie Haven på 5 år fra Storafjellet FUS barnehage.Ingen skal være alene Fra venstre: Sarah Steines, Emilie Espevik Måland, Eirin Omundsen Mydland og Julie Haven. Under: Tønes Kjølberg, alle fra Storefjellet FUS barnehage.

Kan bli valgdrama på KrF-landsmøtet: Møre og Romsdal krever Walderhaug inn i sentralstyret

Valg av nye medlemmer til KrFs sentralstyre kan blåse nytt liv i den opprivende retningsstriden i partiet.

Bratt læringskurve i brannvesenet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Brannen i Sokndal er den største hendelsen jeg har vært med på til nå. Der hadde jeg i oppgave å lede operasjon og koordinerte folkene i alle sektorer. I tillegg hadde jeg ansvar for styring av skogbrannhelikoptrene. Det var veldig nytt -- og veldig gøy, forteller Otto Leidland.Det meste er nytt for den ferske brannmannen fra Egersund.

Utnyttet den siste påskesola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I Langevann hadde en gjeng modige jenter akkurat tatt årets første bad. De har alle hatt fine påskeferier, der noen har vært på hytta og kjørt slalåm, mens andre har vært i Danmark og badeland. Men til tross for at det her hjemme har vært skyfritt og varmt hele påska, var jentene enige om badetemperaturen:- Iskaldt!

Skjermfri påskeidyll på Ualand

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har vært gøy å fiske, bade og spille monopol, forteller tvillingbroren David Raustein Reime, idet han kommer gående fra stranda, iført redningsvest og med en gevinst på tre små ørret.Samlingsstedet Legå camping ligger idyllisk til på Ualand, hvor elva Tekseåni munner ut i Bilstadvatnet. Like ved stranda på campingplassen, har storfamilien Reime/Vangen/Grindheim fra Sandnes, Stavanger og Rennesøy campingvogn.

SiV-ansatte får ikke lenger lade elbiler – nå håper Eirik (38) å få lade privat

Siden 2017 har Eirik Walderhaug kunnet lade elbilen sin på ett av fire ladepunkter på jobben i Preståsen. Nå sier Sykehuset i Vestfold nei til mer lading, både i Sandefjord og andre steder.

Verdenskjent dansekompani til Bærum Kulturhus

Musikk og lyssetting sto i fokus da det anerkjente Israelske dansekompaniet Batsheva viste frem sin nyeste oppsetning i Bærum Kulturhus fredag kveld. - Dette er moderne dans i verdensklasse, sier kulturhussjef, Morten Walderhaug.
Les mer om: