Nyheter om Walderhaug


Randi Walderhaug Frisvoll innstilt på topp i KrF

Fylkesleder i KrF, Randi Walderhaug Frisvoll, er innstilt på førsteplass på Møre og Romsdal KrFs liste til fylkestingsvalget neste år.

Foreslår Steinar Reiten som landbruksminister(pluss)

– Steinar Reiten bør bli ny landbruksminister. Han er sterk på landbruk og godt likt i miljøet, sier fylkesleder Randi Walderhaug Frisvoll.
Les mer om:

– Forstår at Hareide la ledervervet i potten(pluss)

KrF-utsendingene fra Møre og Romsdal lar seg ikke påvirke av at Knut Arild Hareide la partiledervervet i potten for å få til et samarbeid med Senterpartiet og Ap. – Vi forstår Hareide, sier fylkesleder Randi Walderhaug Frisvoll og Simon Molvær Grimstad.

– Veldig overraska over resultatet, seier fylkesleiaren

VESTNES (NRK): Fylkesleiar Randi Walderhaug Frisvoll i Møre og Romsdal er veldig overraska over at det blei nærast dødt løp då fylkesårsmøtet i KrF stemte over regjeringsalternativ laurdag.

- Eg støttar Knut Arild

Marit Øien Sæverud, kommunestyrerepresentant for KrF i Hareid, har skrive dette ope brevet til Møre og Romsdal KrF sin fylkesleiar, Randi Walderhaug Frisvoll og KrF sin stortingsrepresentant, Steinar Reiten

– Spørsmål om å være eller ikke være(pluss)

Skal KrF gå til rød eller blå side? – Det kommer til å bli sterke reaksjoner uansett hvilken side KrF lander på. Vi får gå gjennom denne prosessen, for det er en slags fornyelse av partiet, sier fylkesleder Randi Walderhaug Frisvoll.
Les mer om:

– Får vondt i hjertet av å lese det Listhaug skriver(pluss)

– I Kristelig Folkeparti er vi opptatt av å løfte hverandre, ikke trykke hverandre ned slik Sylvi Listhaug gjør i boka si, sier fylkeslederen i KrF, Randi Walderhaug Frisvoll.

– Vi står fritt til å mene(pluss)

Fylkeslederen i Kristelig Folkeparti, Randi Walderhaug Frisvoll, sier styret ikke kommer til å gi noen anbefaling om hva fylkesårsmøtet skal mene om valg av regjeringspartner.

Klar beskjed fra Møre og Romsdal KrF: – Vi kan ikke felle Erna(pluss)

Fylkesleder i Møre og Romsdal KrF, Randi Walderhaug Frisvoll, mener KrF ikke kan være med å felle Erna Solbergs regjering.

KrF: Kunne gått mye verre(pluss)

– Vi hadde rast ned i oppslutning om vi hadde felt regjeringen. At vi nå går litt fram er jeg fornøyd med, sier fylkesleder i Møre og Romsdal KrF, Randi Walderhaug Frisvoll.

- Det var denne løsningen vi ønsket

Randi Walderhaug Frisvoll er meget godt fornøyd med at Sylvi Listhaug nå har trukket seg.
Les mer om:

Lokale KrF-ledere ønsker ikke mistillitsforslag mot Listhaug

KrF-topp Randi Walderhaug Frisvoll i Møre og Romsdal og lokallagslederen i Stavanger KrF mener begge mistillit mot Sylvi Listhaug ikke er veien å gå.

– Siste advarsel til Sylvi(pluss)

Måten Sylvi Listhaug (Frp) har håndtert Facebook-innlegget om terrorister og Arbeiderpartiet på, opprører påtroppende fylkesleder i Kristelig Folkeparti, Randi Walderhaug Frisvoll.

– Vi har en gedigen miljøbombe rett utenfor stuedøra

– Akkurat nå er det plast som er «in», og kvikksølvet er mer eller mindre glemt, sier Erling Walderhaug, tidligere ordfører på Fedje. På øya nord for Bergen mener innbyggerne at politikerne overser en svært alvorlig miljøtrussel langs vår egen kyst.

– Alt håp er ute for 5000 år gammel kunstskatt

– Skadene på den populære helleristningen «Skiløperen» er uopprettelige. Det er en trist dag, sier seniorrådgiver Eva Walderhaug hos Riksantikvaren.
Les mer om:

– Går bussene på strikkmotor?

– Går bussene i Møre og Romsdal på strikkmotor? Det lurer fylkestingspolitiker Randi Walderhaug Frisvoll på.