Nyheter om Waage


– Viktig at vi tar ballen nå(pluss)

Leder i Skjervøy IK Roy Waage sier det nå er opp til idrettsklubben å bli enig om fotballhall internt.
Les mer om:

Solgte 80.000 softis, men Strandhuset Ølberg er et tapssluk

Strandhuset Ølberg går med dundrende underskudd. De siste fire årene har ekteparet Christian og Berit Underhaug Waage tapt 8,8 millioner kroner på driften.

– Jeg har vært til helvete og tilbake igjen

Det var svarte natten da Irene Waage Basili for to og et halvt år siden startet å bygge et nytt stort seismikkselskap. Nå har eierne tjent milliarder.
Les mer om:

Seniordag, språkkafé, stranddag for ungdommer, cruise for eldre og ny Ole Brum-skog får støtte fra kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FOLKEHELSEMIDLER: Sola kommune deler nå ut totalt 312.000 kroner til folkehelsetiltak i kommunen. Målet med disse tiltakene er å få mer aktive og trygge lokalsamfunn, å skape støttende miljø for psykisk helse og ha sunnere levevaner. I tillegg er det et mål at det skal utjevne sosiale helseforskjeller, blant dem sosial tilhørighet og frafall i videregående skole.

Midtøsten-ekspert om konflikten på Gaza: – Ikke noe fremtidshåp

Etter en kort våpenhvile har rakettene smelt i både Israel og på Gaza. Hilde Henriksen Waage sliter med å se noen løsning på konflikten.

Mens noen kjemper om livet, har andre livesending fra ulykkesstedet

Via Snapchat fikk sønnen se Inger-Lise Nord Waage kjempe for livet, mer enn 1500 kilometer unna.
Les mer om:

Elvestuen fikk høre reineiernes bekymringer og ønsker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: - Vi håper vi får forklart han situasjonen og at han forstår utfordringen vi har. Håpet er at næringen kan bli bærekraftig på sikt, for det er den ikke nå, sa Per Ole Oskal i Saltfjellet reinbeitedistrikt før vi dro ut på skutertur fra Semska parkeringsplass.Næringen mener bestemt at antall ynglinger av jerv må ned i Nordland og at ørnebestanden må reguleres.

Fellestur i praktfullt påskevær

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turen med over 60 deltakere, store og små, gikk fra Hummeråsen kl. 12. med første rast ved Oddresteien. Den nest største ruggesteinen i vår regionen er et populært stoppested på vei til Langelandsfjellet og andre turmål på det østlige Hidra. Turleder Stein Rune Larsen delte ut kokosnøtter slik at turdeltakerne kunne knekke nøttene med den stor ruggesteinen.

Har børstet støv av gammel klassiker

– Vi lurte litt på om dette ville ødelegge noe, men så langt har det bare vært positivt, sier daglig leder Svein André Waage ved Skudenes bryggeri.
Les mer om:

– Hvorfor får vi ikke ta med hunden på kjøpesenteret?

Hundeeierne Turid Waage og Louise Sørensen er frustrerte fordi de ikke får ta med hundene sine inn på Kilden og Arkaden. Aftenbladet har sjekket hvor i Stavanger du kan ta med hunden din.

Gode nyheter for Steinsvikrittet

Steinsvikrittet blir seedingritt for Birkebeinerrittet. – Et kvalitetsstempel, sier prosjektleder Håkon André Waage.
Les mer om:

Fraværsgrensen: Krever mer skjønn for elever med utfordringer

Lærere og elever er uenige om fraværsgrensen bør bestå. Men de to lederne, Steffen Handal (Utanningsforbundet) og Agathe Waage (Elevorganisasjonen) krever bruk av skjønn for inntil 15 prosent av fraværet med bakgrunn i elevens individuelle utfordringer.
Les mer om:

– Dette hadde eg ikkje venta meg(pluss)

UVS-elevane Viona Shera og Sander Waage Kvalsvik er begge med vidare til andre runde i den landsomfattande Niels Henrik Abels matematikkonkurranse. Sander er faktisk nummer to i landet, blant heile 3.456 deltakarar!

Han meldte seg ut av KrF i protest

Haugesunder Jostein Otto Waage meldte seg fredag kveld ut av KrF og inn i Ap, i protest mot fylkespartiets måte å håndtere valgene på under det ekstraordinære fylkesårsmøtet.
Les mer om:

Nå slutter han som kjøpmann – stor pizzajobb fristet mer

SKIEN: Kjøpmann Kristian Waage selger seg ut av den nye Rema 1000-butikken på Skagerak Arena. Nå er han klar for sjefsjobb i Dominos Pizza.
Les mer om:

Han går ut av KrF i protest mot ledelsen i Rogaland

Jostein O. Waage fra Haugesund meldte seg fredag ut av KrF og inn i Ap, i protest mot fylkespartiets måte å håndtere valgene på under det ekstraordinære fylkesårsmøtet.
Les mer om:

Tromslegende gir seg: – Fikk beskjed allerede i 2012 om at jeg burde legge opp umiddelbart, om jeg ønsket å ta meg fjellturer i fremtiden

I sine perioder hos Skjervøy og TUIL scoret Reidar Waage 55 mål på 150 kamper. Nå er det slutt.
Les mer om:

Kjent midtøstenekspert kommer til Papirhuset

Historieprofessor Hilde Henriksen Waage kommer 16. oktober til Papirhuset for å fortelle om Midtøsten med blikk på regionens historie og situasjonen i dag. Det er gruppen Verden i bevegelse som inviterer Henriksen Waage til Tønsberg.

Vigelands naboer: – Håper andre slipper å oppleve sånt

Familien Waage som fikk ødelagt huset, og mye av det som sto i det, var samlet på ferie da nyheten om dommen kom ut.
Les mer om:

Basili: – Det handler om å være seig, ikke super

To av de største oppkjøpene i Norge i år pågikk parallelt, begge med en prislapp på rundt fem milliarder kroner. Det var hemmelige forhandlinger og utallige møter gjennom våren og sommeren. Irene Waage Basili var sentral i begge.
Les mer om:

Da Josefine gikk gravid med datteren Linnea, spiste hun tørrfisk i smug

Stangselleri, hockeypulver, isbiter og lukten av eksos. Noen svangerskapsdiller er harmløse, men noen kan være direkte skadelig. For Josefine Solhaug Waage handlet det om å få i seg mest mulig tørrfisk.
Les mer om:

– Jeg har aldri tatt æren for dette. Jeg har tvert imot skrytt av politikerne.

Sentrumsleder Odd Fossan- Waage reagerer på SV-Kjellesviks utsagn om at han har tatt æren for julegatelysene. Han hevder også at det er feil at næringslivet ikke bidrar.
Les mer om: