Nyheter om Waage


Søker dagleg leiar

Anita Waage i Hareid IL har fått permisjon for å jobbe for Norges Fotballforbund.
Les mer om:

Taste of Thai fikk en overveldende start

Robert Waage og Rung-Arun Sianglam er veldig fornøyd med åpningshelga, og nå er de spent på hverdagene.
Les mer om:

– Mange menn vet ikke at de kan få det

Oddvar Waage (68) kjente en klump i brystregionen. Nå vil han ha andre menn fort til legen hvis de blir usikre.
Les mer om:

Kommer rett fra HBO-suksessen «Westworld» til hovedrolle i ny TV 2-satsning

Denne uken annonserte TV 2 i en pressemelding at de nok en gang setter sin lit på norske dramaserier. Til nyttår kommer nemlig «Heksejakt», en norsk thrillerserie om makt og korrupsjon. Serieskaperne Siv Rajendram og Anna Bache-Wiig går fra krimserien «Frikjent» til å håndtere det som har preget norske medier spesielt de siste årene; varslere. LES OGSÅ: Er konsertopplevelsen slik vi kjenner den i fare? Ingrid Bolsø Berdal, best kjent fra HBO-serien «Westworld», skal spille økonomisjef Ida Waage.

Familie med små barn våknet av at personen kastet flere steiner gjennom stuevinduet

Natt til søndag fikk Jean Marie Waage og familien i Lødingen, en guffen opplevelse da de ble utsatt for hærverk.
Les mer om:

Et rom fullt av Inger Waage

40 år etter at hun la fra seg penselen på Stavangerflint, blir Inger Waage for første gang skikkelig presentert i hjembyen.
Les mer om:

Endelig får hun sin første utstilling i hjembyen

For første gang skal kunsthåndverker Inger Waage sine arbeider stilles ut i hjembyen Stavanger. Særlig arbeidene for Stavangerflint er lagt merke til.
Les mer om:

Nordlandsordfører oppført som «terrorvenn» av tyrkisk institutt

Rana-ordfører Geir Waage er en av 120 nordmenn som blir hengt ut som terrorvennlig av tyrkisk institutt. Ordføreren selv lar seg ikke påvirke.
Les mer om:

- Dette er ikke greit!

Ambulansearbeidernes bønn: Ailin Waage forteller at folk har blitt mer freidige på skadesteder, og nærmest presser seg fram for å ta bilder.
Les mer om:

– Ikke en menneskerett å filme et skadested(pluss)

Ambulansearbeider i Lenvik kommune, Ailin Waage, har sett seg mett på at tilskuere filmer og tar bilder på skadested: – Sett deg inn i situasjonen til pasienten.
Les mer om:

Nå er det alvor mellom USA og Iran

I dette intervjuet om den alvorlige konflikten som bygger seg opp mellom USA og Iran, bruker historieprofessor Hilde Henriksen Waage ordet «farlig» ni ganger.
Les mer om:

Fraråder all form for bading: – Det er i prinsippet to muligheter, dekke til forurensninga eller fjerne den

Befolkningen får ikke brukt badeperlen. Nå forbereder en ny rapport om Waage dam.
Les mer om:

Jordbærsommeren er i gang

Om det aldri så mye er 14 grader kaldt med sur vind; Grete Østensjø Waage har sommerskjørt og bare legger, har begynt badesesongen og kjøper allerede jordbær til sylting.
Les mer om:

– Viktig at vi tar ballen nå(pluss)

Leder i Skjervøy IK Roy Waage sier det nå er opp til idrettsklubben å bli enig om fotballhall internt.
Les mer om:

Solgte 80.000 softis, men Strandhuset Ølberg er et tapssluk

Strandhuset Ølberg går med dundrende underskudd. De siste fire årene har ekteparet Christian og Berit Underhaug Waage tapt 8,8 millioner kroner på driften.

– Jeg har vært til helvete og tilbake igjen

Det var svarte natten da Irene Waage Basili for to og et halvt år siden startet å bygge et nytt stort seismikkselskap. Nå har eierne tjent milliarder.
Les mer om:

Seniordag, språkkafé, stranddag for ungdommer, cruise for eldre og ny Ole Brum-skog får støtte fra kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FOLKEHELSEMIDLER: Sola kommune deler nå ut totalt 312.000 kroner til folkehelsetiltak i kommunen. Målet med disse tiltakene er å få mer aktive og trygge lokalsamfunn, å skape støttende miljø for psykisk helse og ha sunnere levevaner. I tillegg er det et mål at det skal utjevne sosiale helseforskjeller, blant dem sosial tilhørighet og frafall i videregående skole.

Midtøsten-ekspert om konflikten på Gaza: – Ikke noe fremtidshåp

Etter en kort våpenhvile har rakettene smelt i både Israel og på Gaza. Hilde Henriksen Waage sliter med å se noen løsning på konflikten.

Mens noen kjemper om livet, har andre livesending fra ulykkesstedet

Via Snapchat fikk sønnen se Inger-Lise Nord Waage kjempe for livet, mer enn 1500 kilometer unna.
Les mer om:

Elvestuen fikk høre reineiernes bekymringer og ønsker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: - Vi håper vi får forklart han situasjonen og at han forstår utfordringen vi har. Håpet er at næringen kan bli bærekraftig på sikt, for det er den ikke nå, sa Per Ole Oskal i Saltfjellet reinbeitedistrikt før vi dro ut på skutertur fra Semska parkeringsplass.Næringen mener bestemt at antall ynglinger av jerv må ned i Nordland og at ørnebestanden må reguleres.

Fellestur i praktfullt påskevær

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turen med over 60 deltakere, store og små, gikk fra Hummeråsen kl. 12. med første rast ved Oddresteien. Den nest største ruggesteinen i vår regionen er et populært stoppested på vei til Langelandsfjellet og andre turmål på det østlige Hidra. Turleder Stein Rune Larsen delte ut kokosnøtter slik at turdeltakerne kunne knekke nøttene med den stor ruggesteinen.

Har børstet støv av gammel klassiker

– Vi lurte litt på om dette ville ødelegge noe, men så langt har det bare vært positivt, sier daglig leder Svein André Waage ved Skudenes bryggeri.
Les mer om:

– Hvorfor får vi ikke ta med hunden på kjøpesenteret?

Hundeeierne Turid Waage og Louise Sørensen er frustrerte fordi de ikke får ta med hundene sine inn på Kilden og Arkaden. Aftenbladet har sjekket hvor i Stavanger du kan ta med hunden din.