Nyheter om Voll


Vil ha voll for å sikre skolegården

LL har uttrykt bekymring for det. Nå gjør NVE noe med saken, og har søkt om å få bygge en flomvoll mellom skolen og Nybyen.
Les mer om:

Det kan være siste gang innbyggerne evakuerer fra Mannen: – Det tærer på

RAUMA (VG) Dersom ikke Veslemannen raser i år, vil kommunen bygge en voll som tar imot fjellmassene og fører det vekk.
Les mer om:

Forsikringsselskapet: – Vi kan ikkje gi etter(pluss)

Kommunikasjonssjef Arne Voll i Gjensidige, svarar at dei ikkje har nokon mogelegheit til å dekke kostnadene etter leiebilkollisjonen. Det ville kunne skape trøbbel for forsikringsselskapa i framtida.
Les mer om:

Her får hundrevis av nordmenn ødelagt ferien: – Ekstremt

– Det er helt ekstremt, sier Arne Voll i Gjensidige.
Les mer om:

Her får hundrevis av nordmenn ødelagt ferien: – Ekstremt

- Det er helt ekstremt, sier Arne Voll i Gjensidige.
Les mer om:

Lettet over steinbrudd-vedtak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Det var en lettet duo fra PK Strøm som forlot kommunestyremøtet torsdag, etter vedtaket om at de får sette i gang med steinbrudd-planene på Drageid. Daglig leder Carl Christian Moland er ikke i tvil om hvor veien går nå. - Nå skal vi lage en driftsplan som skal godkjennes av Direktorat for mineralforvaltning, og den skal også ut på høring før vi går videre.Tidsrammene er han imidlertid ikke helt sikker på ennå.

Sletteløkka Vel er realitet... Nå vil de lage grendehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vellet har som mål å bidra til felles aktiviteter for familier, voksne og barn. I tillegg skal det arbeide med trafikksikkerhet og tryggere bomiljø.

Senket rivalen på deres nye hjemmebane: – Deilig å spolere festen deres

Voll inviterte til folkefest og nyåpning av stadion – men naborivalen Havdur sørget for å gi dem en real festbrems.
Les mer om:

Senket rivalen på deres nye hjemmebane: – Deilig å spolere festen deres

Voll inviterte til folkefest og nyåpning av stadion – men naborivalen Havdur sørget for å gi dem en real festbrems.
Les mer om:

Prøvde å ta med seg Voll-profilene til Havdur - da fikk gamletreneren klar beskjed

Da Voll lå med brukket rygg forsøkte lagets tidligere trener å hente de to største profilene med seg til rivalen Havdur. – Fullstendig uaktuelt, var svaret.
Les mer om:

Prøvde å ta med seg Voll-profilene til Havdur - da fikk gamletreneren klar beskjed

Da Voll lå med brukket rygg forsøkte lagets tidligere trener å hente de to største profilene med seg til rivalen Havdur. – Fullstendig uaktuelt, var svaret.
Les mer om:

Her vaiar Vasshus-fana i vinden for aller siste gong

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Stemninga er på topp utanfor handelslaget på Voll. Det er 17. mai 2019, og klokka tikkar mot 09.30 og avmarsj for Vasshus-toget.Til sommaren vert Vasshus skule lagd ned, så dette er siste gongen dei lokale skuleelevane går i tog med eiga fane.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Fleire husstandar på Voll er utan vatn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Erluf Johan Stokka, som er på vaktlaget ved kommunalteknisk avdeling i Klepp, seier ved 21.00-tida fredag at dei arbeider for å utbetra feilen.Ei vassleidning ved Stangelandsvegen er øydelagt, og skaden skjedde ved 18.00-tida.Etter det Jærbladet kjenner til, blei vassleidningen øydelagt i forbindelse med pløying.

Eiger sørget for målfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hana-Eiger 3-7 (2-4)To offensivt svært gode lag gjorde det hele til en veldig severdig kamp, selv om de røde og blå tidvis kjørte over vertene.- De første 20 minuttene er det klart beste jeg har sett av Eiger i den perioden jeg har trent laget, sa en svært fornøyd Jone Mathiesen etter kampslutt.Han var så fornøyd med det offensive at han fort glemte irritasjonen over enkelte defensive blundere underveis.

Ny kamp i Lokalfotballen Direkte: Aftenbladet viser nabooppgjøret mellom Voll og Havdur

Aftenbladet viser 4. divisjonskampen mellom Voll og Havdur i Lokalfotballen Direkte.
Les mer om:

Ny kamp i Lokalfotballen Direkte: Aftenbladet viser nabooppgjøret mellom Voll og Havdur

Aftenbladet viser 4. divisjonskampen mellom Voll og Havdur i Lokalfotballen Direkte.
Les mer om:

Disse foreldrene ble arbeidsledige på grunn av sønnene sine

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trioen fortsatte det arbeidet to mødre og en far begynte på for 14 år siden.De tre 22-åringene gikk i tredje klasse da de startet med håndball i Klepp IL. Bak laget stod to ivrige trenermødre, Kari-Anne Gausdal Johannessen og Kari Johansen. En far, Arne Gabrielsen, fikk etter hvert oppmanns-vervet. 14 år senere er foreldrene minst like ivrige, men er henvist til tribunen.

Dette laget har polsk topptrener, men skulle egentlig ikke eksistert

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På et møte i fjor vår møtte bare sju-åtte aktuelle spillere, der halvparten hadde en sesong bak seg i Voll og halvparten i Klepp. De klarte å overbevise ledelsen i de to klubbene om at et sammenslåings-lag hadde livets rett. De tidligere konkurrentene ble pluselig ett, selv om begge klubbnavnene brukes.- De var få, men de som var til stede på det første møtet, var ivrige og ville virkelig få til dette.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Denne bilparken er unik i verdenssammenheng

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det ble bare produsert 2000 eksemplarer av disse bilene. Og jeg har fire av dem, forteller Arne Holme.Hjemme på Særheim, med utsikt både mot Kleppe og Bryne, har den pensjonerte legen en helt unik samling biler stående. Fire Buick 1934.

I år kan du følge med på Bryne, Klepp, Holmenkollstafetten - og veldig mye mer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De to siste årene har du kunnet se alle seriekampene til Klepp (Toppserien) og Bryne (2. divisjon) på jbl.no. I tillegg har vi hatt noen andre direktesendinger fra lokale arrangement, som Nordsjørittet og Romjulsturneringen i Klepphallen og Kåsenhallen.I 2019 har Jærbladet blitt en del av Amedia, noe som blant annet innebærer en betydelig satsing på direktesendt sport.

Gjenoppstår som band etter 50 års pause

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MUSIKK: På 60-tallet var dans den store møteplassen for unge. Alle gikk på dans. Flere ganger i uka. Onsdag, fredag, lørdag og søndag. Svetteboksen (den gamle turnhallen) på Sola var alltid full. Det var på denne tiden danseorkesteret Magics hadde sin storhetstid.- Det var tider det, sier de.Bandet spilte på dans i hele distriktet foran alt fra 300 til 1.000 publikummere. De spilte gjerne tre-fire konserter i uka.

Solabladet tror Sola ender foran Bryne på tabellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TABELLTIPS: I en divisjon hvor forskjellene på historie, ressurser og erfaring er store har Solabladet forsøkt å tippe utfallet. Med fire lag som har vunnet cup eller seriemesterskap, flere lag som har forsøkt seg på høyere nivå, og flere lag som satser på opprykk blir det tøft for Sola å konkurrere. Likevel tror Solabladet at Sola FK får en strålende sesong, og ender opp foran både Vidar og Bryne på tabellen.Tabelltips 1.

Voll IL skal lokka nye medlemmar med ny kunstgrasbane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Idrettslaget for Voll, Sele, Bore og Verdalen girar opp. Dei siste åra er Vollhallen blitt rehabilitert innvendig og utvendig, og nytt belegg er lagt på golvet i hallen. Den siste satsinga er ny kunstgrasbane på hovudbanen, til rundt 10 millionar, som etter planen skal stå klar til 17. mai.- Området har lege heilt daudt på vinteren, for banen kunne ikkje spelast på. Han var for blaut, og ikkje fanst det flaumlys.