Nyheter om Volkswagen


Volkswagen åpner datasenter hos Smedvig-selskap

Volkswagen Gruppen etablerer seg med to såkalte «High-Performance Computing» datasentre hos det Smedvig-eide selskapet Green Mountain på Rjukan.
Les mer om:

Volkswagen flytter inn i to HPC-datasentre hos Green Mountain på Rjukan

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen sto for den offisielle snorklippingen.

Volkswagen åpner datasenter i Telemark: - Det er svært gledelig

Green Mountain og Volkswagen Gruppen kunngjør i dag at Volkswagen har etablert seg med to «High-Performance Computing» datasentre hos Green Mountain på Rjukan. - Meget gledelig, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Den minste bukken bruse

Det ser ikke ut til å være noen grense for hvor små suver Volkswagen skal lage. Siste skudd på stammen heter T-Cross.
Les mer om:

Han bidro til at Toyota toppet salget i mai

Toyota gikk til topps både på landsbasis og på Sørlandet i mai. I Norge suverent foran Volkswagen, i Kristiansand hårfint foran tyskerne.

Nå kan du bestille ny Passat

Volkswagen åpner nå for bestilling av en oppgradert Passat som kommer på markedet i september. Det er liten tvil om hvilken variant som blir norsk bestselger.

Elbilrekord på Nordsløyfa

Volkswagen ønsker selvsagt maksimal oppmerksomhet rundt elbilenes fortreffelighet nå som de snart ruller ut sin nye ID-satsing. Nå har de vært på Nordfsløyfa og slått en rekord ned i støvleskaftene.
Les mer om:

Test av Volkswagen T-Cross: Ny SUV som ikke koster skjorta

For andre gang på drøye ett år utvider Volkswagen SUV-programmet. Nye T-Cross er en liten, men romslig tøffing til gunstig pris.
Les mer om:

Rino (16) øvelseskjørte Volkswagen Transporter (53) fra Harstad til Sortland(pluss)

– Dette er blitt en kultbil i hele verden, sier Oddne Johansen, som hadde tilbehøret på plass og fikk mange spørsmål om folkevogna under mønstringa.

Frister elbilkunder med gratis lading

Volkswagen gir alle som forhåndsbestiller deres nye elbil ett års ladeforbruk.
Les mer om:

Første Skoda med plugg

Som en del av Volkswagen Gruppen må Skoda tålmodig vente på tur når det gjelder å ta i bruk innovasjoner. Nå starter de elektrifiseringen.
Les mer om:

Nå er VW ID.3-produksjonen i gang

8. mai åpnet Volkswagen for forhåndsbestilling av den nye elbilen ID.3 1ST i hele 29 land samtidig. I løpet av det første døgnet kom det inn over 10.000 bestillinger.
Les mer om:

I hippiebilen til Stig skapes minner for livet: – Folk drar på smilebåndet når vi kommer kjørende

Med gangstercap, peace-tegn, familiebilder og campinginnredning skaper folkevognbussen, en Volkswagen T2 Transporter -78 modell, liv i leieren.
Les mer om:

I hippiebilen til Stig skapes minner for livet: – Folk drar på smilebåndet når vi kommer kjørende

Med gangstercap, peace-tegn, familiebilder og campinginnredning skaper folkevognbussen, en Volkswagen T2 Transporter -78 modell, liv i leieren.
Les mer om:

Nå kan du bestille Volkswagen ID.

Fra i dag kan du sette deg på liste for å bli blant de fremste i køen på Volkswagens kommende elbil.
Les mer om:

VWs nye elbil kan bli en skikkelig prisbombe

Volkswagen ID skal bli en real konkurrent til både Nissan Leaf og Tesla Model 3. Her er hva vi vet om pris og rekkevidde.
Les mer om:

Porsche får giga-bot etter utslipsskandale

Den tyske bilprodusenten, som er eid av Volkswagen, må betale en bot på fem milliarder kroner.

BMW tilbake i toppen(pluss)

BMW selger godt av både diesel- og elbiler. I april topper BMW registreringsstatistikken i Romsdal med knappest mulig margin foran Volkswagen.
Les mer om:

Veiby vant Rally Sørland

Ole Christian Veiby var raskest på Sørlandet etter å ha ledet fra start til mål, skriver NTB. Etter ni fartsprøver på raske sørlandsveier, kjørte Veiby og kartleser Jonas Andersson inn til sin andre NM-seier for året i en Volkswagen Polo GTI R5. Dermed leder Veiby fortsatt NM.

Bilen som reddet Volkswagen

I lys av dagens diesel-utfordringer, er det verdt å se tilbake på bilen som reddet firmaet forrige gang utsiktene var dystre. Oppskriften var lekende enkel.
Les mer om:

Ny Passat GTE på snarvisitt i Norge

Torsdag var den nye ladbare versjonen av Volkswagen Passat på snarvisitt til Norge.
Les mer om:

Politiet etterlyser bil — ber folk ta kontakt om de har observasjoner

Politioverbetjent Katrine Grimnes ved Midt-Troms lensmannsdistrikt ønsker opplysninger om en champagnefarget Volkswagen Passat sedan som kjørte fra Sjøvegan i retning Fossbakken via Lavangen påskeaften.

Hestekrefter og glinsende krom på Amcar-treff

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)AMCAR: - Det er Jan Ove som er sjefen for det hele, smiler Arne Hetland, som står i refleksvest ved innkjørselen og geleider de kromglinsende doningene på plass.Av tre brødre, er det Jan Ove Hetland som er mest bilfrelst, mens Arne og Oddvar holder seg med Harley Davidson.23. treff Jan Ove, som sammen med et par andre entusiaster først tok initiativ til Amcar-treff på Randaberg, forteller at dette er det 23.

Elektrisk skateboard? Nok å ta av.

Volkswagen var ikke alene om el-skateboard-tankegangen i Genève. Det var flere eksempler på det samme.
Les mer om: