Nyheter om Volden


Politiet mener slåsskampene vekker enda mer hat og aggresjon: – Vi ser absolutt en trend vi ikke liker

Politiet er bekymret over hvordan såkalt «beefing» bare fører til at uoverensstemmelsene og volden eskalerer. Det er angivelig planlagt et masseslagsmål på Romerike i helgen - også ungdommer fra Oslo er ventet dit.
Les mer om:

Frida (25) er hentet inn som alpintrener i Bodø: – Jeg trives veldig godt

Frida Volden (25) er hentet inn som hovedtrener og har ansvaret for aplintreninger på Skarmoen.
Les mer om:

Flere hundre drept i Kongo

Minst 890 mennesker ble drept i etniske sammenstøt vest i Kongo i midten av desember, ifølge FN. Volden skal angivelig ikke ha sammenheng med valget som ble gjennomført i desember.
Les mer om:

Politisjefen oppsummerer året 2018: Bekymret for voldstrend

De aller fleste pilene og statistikkene peker i riktig retning for politiet i Groruddalen, men overskygges likevel av en markant økning i volden. Derfor styrker politiet kraftig i flere ledd, og enhetssjef John Roger Lund håper man slik kan få bukt med problemet.
Les mer om:

Frifunnet for drapet i Odins gate

SKIEN: 30-åringen som var tiltalt for drapet og volden i Odins gate er frifunnet.
Les mer om:

Politi og barnevern visste om voldsbruken – men grep ikke inn(pluss)

Både barnevern og politi fulgte familien helt fra 1990-tallet. Likevel skal volden i hjemmet ha fått pågått gjennom 25 år.
Les mer om:

En taxisjåfør og dyktige leger reddet livet til Marius etter halloween

Drapstallene synker i Norge, men den grove volden øker, ifølge voldsforsker. En rask taxisjåfør og dyktige akuttleger gjorde at Marius Løken ikke ble en del av drapsstatistikken.

Bolsonaros nabo og venn til VG: «Han er ingen engel, men han kan redde Brasil»

RIO DE JANEIRO/SAO PAULO, BRASIL (VG) Inne på det velholdte, inngjerdede boligkomplekset hvor Brasils neste president bor, påstår hans nabo at høyrepopulisten Jair Bolsonaro vil kjempe hardt mot den massive korrupsjonen og volden i landet.

- Det er så hårreisende at det nesten er vanskelig å forholde seg til det

GRENLAND: Frøydis Straume håper at politiet også anmelder de som filmet den alvorlige voldshendelsen i Skien sentrum. - Hadde de ikke stått der og heiet og filmet, ville heller ikke volden skjedd, mener hun.

Politiet: - En alvorlig hendelse

SKIEN: Politiet har satt ned en egen arbeidsgruppe for å jobbe målrettet mot det som er et økende voldsproblem i deler av ungdomsmiljøet. - De slåss, filmer og deler og volden blir også hardere og hardere.

Faren ville sette grenser for guttens dataspilling, men satte feil grense for seg selv. Nå får sønnen erstatning

Retten finner det bevist at faren gikk utover de kraftanstrengelsene som kan aksepteres i oppdragelsesøyemed, og dømmer han derfor til å betale erstatning til sønnen. Mannen slipper imidlertid unna fengselsstraff for volden.
Les mer om:

Gjett hvor mange lys Øystein har i hagen?

– Det er mange som stopper og tar bilder. Det er bare hyggelig, sier Øystein Volden som har pyntet til jul ute på sin særegne måte.
Les mer om:

Afrikamesterskapet må flyttes

Dagens nyhet fra Det afrikanske fotballforbundet(CAF) var ventet, allerede i september ga de regjerende afrikamestre og neste års arrangørland Kamerun klar beskjed om at de måtte få fart på byggingen av infrastruktur og stadioner.  Kamerun har vært plaget av vold i økende grad vest i landet på grunn av konflikt med engelskspråklige separatører.

Frykter mer vold mellom venstre- og høyreekstreme

Volden mellom høyre- og venstreekstreme har økt det siste året, ifølge politiet. Økningen skal hovedsakelig skyldes at venstreekstremister har trappet opp voldsbruken.
Les mer om:

Kommer med sjokkanklager mot Tom Cruise

- Han er fullt klar over volden som er blitt utført.
Les mer om:

Hensynsløs vold utløste kompromissløs straff(pluss)

Uprovosert og hensynsløst banket 20-åringen fra Harstad opp en annen festdeltaker. Straffen han har fått for ugjerningen, er like nådeløs som volden han delte ut.
Les mer om:

Økt ungdomsvold mot politiet i Oslo

De siste ukene har det blitt meldt om en rekke voldsepisoder mot politiet i Oslo. Bak volden står ungdommer helt nede i 14-årsalderen.
Les mer om:

På kunstutstillinger i knivstikkerhovedstaden

Og i ly av volden ser vi på norsk kunst av ypperste klasse
Les mer om:

Økt ungdomsvold mot politiet i Oslo

De siste ukene har det blitt meldt om en rekke voldsepisoder mot politiet i Oslo. Bak volden står ungdommer helt nede i 14-årsalderen.
Les mer om:

- Her er kvinnene #metoo-bevegelsen glemte. Volden mot kvinnene er forferdelig

Om ikke verdenssamfunnet gjør noe, vil situasjonen i Den sentralafrikanske republikk gå fra forferdelig til enda verre.
Les mer om:

– Husker svært lite etter at jeg ble slått

Småbarnsfaren (29) som er tiltalt for å ha utført volden som gjorde at 31-åringen døde i Åsliveien på Blakstad, husker ingenting fra hendelsen.
Les mer om:

Nevø til synagoge-offer til VG: – Hjerteskjærende

Avdøde Daniel Stein (71) hadde nylig blitt bestefar da massakren fant sted lørdag. – Volden må ta slutt, sier nevøen til VG.
Les mer om:

Politiet valgte å løslate voldssiktet 22-åring

Mannen, som politiet mener er hovedmannen bak volden i Nordreisa ble løslatt i dag.
Les mer om:

Denne fosningen synes at sveitsisk ost er oppskrytt(pluss)

Jonas Volden studerer ved Bjørknes Høyskole. Faget er «Fred og konflikt». Studiene har gitt ham et internship hos UNHCR i Geneve. Det har gitt ham spennende og interessante arbeidsdager. – Men sveitsisk ost er lett oppskrytt. Heldigvis har de Coop som selger norsk ost her, sier Volden
Les mer om:

Junkeren -  Bodø/Glimt G15

Her ser du kampene fra sluttspillet i Stopp Volden Cup 2018.
Les mer om: