Nyheter om Volden


Muslimer vandrer i sentrum for å få ned volden

Nesten hver kveld går de muslimske lederne og snakker med ungdommer i Kristiansand sentrum. De har en helt annen respekt for sine egne enn oss, sier politet.
Les mer om:

– Da jeg så volden, var det som om sløret av hjernevask umiddelbart forsvant

Mariette Lindstein var scientolog i 25 år. Etterpå måtte hun skrive av seg panikkanfallene.
Les mer om:

Disse etablerer seg med ny butikk på Varhaug

Torsdag åpner Volden Tollefsen AS dørene til det som blir Varhaugs eneste rørlegger-butikk med service og delelager.
Les mer om:

Mindre samba – mer vold

DEBATT: Min kommentar 31. desember var ikke myntet på de privilegerte, som norske bedriftsledere, som bor trygt, har privatsjåfører og fraktes rundt i skuddsikre biler. Jeg ønsker å sette søkelyset på realitetene i Brasil, drapene, volden og den brutale virkeligheten for landets innbyggere.
Les mer om:

Lik funnet hengende fra broer

Seks lik er funnet hengende fra tre forskjellige broer nær ferieparadiset Los Cabos i Mexico. Volden knyttet til narkotikakartellene har økt betraktelig i området i år.
Les mer om:

19-åring frikjent for vold mot mann som tok henne på rumpa

En 19 år gammel kvinne både fiket til og skallet til en mann som tok henne på rumpa i Grimstad. Nå er hun frifunnet for volden i tingretten.

19-åring frikjent for vold mot mann som tok henne på rumpa

En 19 år gammel kvinne både fiket til og skallet til en mann som tok henne på rumpa i Grimstad. Nå er hun frifunnet for volden i tingretten.

Brasil taper kampen mot volden

RIO DE JANEIRO (NRK): Brasils kamp mot kriminalitet var lenge en suksess. Men de siste par årene har utviklingen snudd dramatisk. Hva har skjedd?

Stopp volden og trakasseringen!

KRONIKK: Det er på tide å vise at vi ikke aksepterer vold, voldtekt og trakassering. Dette er ikke et kvinneproblem, det er et samfunnsproblem!
Les mer om:

Slått bevisstløs på russefest

Skadene 18-åringen ble påført gjorde at han stod i fare for å bli blind på ett øye. Nå er en guttegjeng dømt for den grove volden.
Les mer om:

En mann (26) tilsto parteringsdrapet alene. Nå er tre likevel tiltalt.

To menn i 20-årene er tiltalt for å ha drept og partert en mann på Ammerud i Oslo. En kvinne er tiltalt for å ikke avverge volden.
Les mer om:

Undersøker miljø som setter familiens ære over norsk lov

I etterkant av volden som skjedde utenfor en ungdomsskole i august, har politiet gått bredt til verks for å finne svar på hva som skjedde og hvorfor.
Les mer om:

Einar angrepet av folkemengde i Kenya- fryktet for livet

Einar Lyngar fryktet for livet da en stor, beruset folkemengde ville ha han ut av bilen i Kenya i går. Han fikk oppleve volden og dramatikken i forkant av valget på svært nært hold.
Les mer om:

Kanskje på sin siste turnering

Jentene og guttene fra IL Malm er med på Stopp Volden cup i helgen. Neste år er det ikke sikkert de kan stille lag i serien.
Les mer om:

Kanskje på sin siste turnering

Jentene og guttene fra IL Malm er med på Stopp Volden cup i helgen. Neste år er det ikke sikkert de kan stille lag i serien.
Les mer om:

Kvinne i 60-årene overfalt

En kvinne i 60-årene ble funnet overfalt i sitt eget hjem i Kristiansand fredag formiddag. Politiet etterforsker volden, mens kvinnen får behandling for skadene på sykehuset.

Kvindøl dømt for vold og drapstrusler

En mann i begynnelsen av 40-årene fra Kvinesdal er dømt til fengsel i halvannet år etter grov vold og trusler mot sin tidligere kone. Volden dreide seg blant annet om pisking og høytrykkspyling.

Politiet: Kvinne (48) ble drept med lampefot

En 23 år gammel mann har innrømmet å ha utført den massive volden som tok livet av en kvinne han bodde hos. Ifølge politiet ble det brukt blant annet foten på en lampe.
Les mer om:

– De drepte mine foreldre

COX'S BAZAR, BANGLADESH (NRK): De fleste som har flyktet fra volden i Myanmar er barn. Mange av dem har sett grufulle ting skje, og er blitt foreldreløse på brutalt vis.
Les mer om:

Pique utelukker ikke landslagsexit

Barcelonastjernen Gerard Pique sa til pressen sent i går kveld at han ikke utelukker å trekke seg fra landslaget. Også fotballverden er rystet over demonstrasjonene og volden under det katalanske uavhengighetsvalget i helgen. Pique begynte å gråte da han fortalte om det spansk politi gjorde da de angrep katalanerne under valget. Pique selv ble møtt med protester fra tilskuerne på landslagstreningen i går kveld.
Les mer om:

– Før hadde vi et godt liv. Nå har vi ikke mat eller klær

COX'S BAZAR (NRK): Over en halv million har den siste måneden flyktet fra volden i Myanmar og til Bangladesh. Her møter de fulle flyktningleirer, pøsende regn, gjørme og knappe rasjoner.
Les mer om:

– Vi håper å kunne ta resten av lekkasjene også

Yngve Volden i Statens vegvesen skulle gjerne sett at de fikk tettet Maursundtunnelen fullstendig.
Les mer om:

Amnesty: Suu Kyi stikker hodet i sanden

Aung San Suu Kyi og regjeringen hennes stikker hodet i sanden stilt overfor volden mot rohingya-muslimer vest i Myanmar, mener Amnesty International.

Suu Kyi om rohingya-volden: – Vi fordømmer alle brudd på menneskerettighetene

En sterkt presset Aung Suu Kyi uttaler seg for første gang om volden mot rohingya-muslimer.
Les mer om:

Aung San Suu Kyi: – Vi frykter ikke internasjonal gransking

Myanmars leder og nobelprisvinner, Aung San Suu Kyi sier hun og regjeringa er fullt klar over at verden følger med på volden i delstaten Rakhine. Hun fordømmer alle brudd på menneskerettigheter og vold.