Nyheter om Vogt


Mario Gomez gjorde det han ble hentet for – og legger opp

34-åringen har kysset trofeet i tre tyske mesterskap, ett i Champions League og ett i Tyrkia. Nå har han gjort jobben i Stuttgart der det hele startet i 2003, og forlater med vimpelen høyt hevet på mercedesen sin. Angrepspilleren med 31 scoringer på 78 landskamper for Tyskland spilte søndag den siste fotballkampen i karrieren. Selv om det ble 1-3 tap mot Darmstadt, sikret Stuttgart likevel opprykk til Bundesliga. Les: Arjen Robben gjør comeback på toppnivå Og hva gjør en semi-legendarisk tysk målscorer i avskjedskampen?

Verdens verste menneske: Oppfølgeren til Oslo 31. august tilbake i produksjon

Verdens verste menneske la midlertidig inn årene grunnet COVD-19. I april måtte Joachim Trier avslutte innspillingen av filmen på ubestemt tid ifølge Montages. Men i august starter han og produsent Thomas Robsahm opp igjen. Planen er fortsatt festivalpremiere i Cannes i 2021 (14. – 25. mai 2021), fulgt av norgespremiere senere på sommeren. Ifølge Oslo Pictures er filmen en dramedie som avslutter Oslo-trilogien med Reprise (2006) og Oslo, 31.

Matteo Antonio (45) mistet jobben – nå skryter han av NAV: – Alt har ordnet seg med noen tastetrykk

Først ble han permittert, så oppsagt. Men selv om Matteo Antonio Vogt Jacobsen er hardt rammet av koronakrisen, er han ikke blant dem som klager. – Jeg er sjeleglad for at jeg bor i Norge, og NAV fortjener skryt, mener han.
Les mer om:

Næringsministeren er ansatt i Norwegians advokatfirma – habiliteten er ikke vurdert

Iselin Nybø har ulønnet permisjon fra advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, som jobber for Norwegian. Samtidig spiller Nybø en nøkkelrolle i Norwegians fremtid.

Næringsministeren er ansatt i Norwegians advokatfirma – habiliteten er ikke vurdert

Iselin Nybø har ulønnet permisjon fra advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, som jobber for Norwegian. Samtidig spiller Nybø en nøkkelrolle i Norwegians fremtid.

Næringsministeren ansatt i Norwegians advokatfirma - har ikke vurdert habilitet

Gjennom en årrekke har flyselskapet Norwegian betalt mer enn 100 millioner kroner til advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig for juridiske tjenester. Næringsminister Iselin Nybø, som nå spiller en nøkkelrolle i skjebnen til flyselskapet, er ansatt i advokatfirmaet - i ulønnet permisjon.

Fjols til fjells: Bli med på årets feteste afterski-fest i Oslo!

Vi tar en pinne for Trysil! Førstkommende fredag har Fjols til fjells premiere, en moderne vri på Norges fjerde mest populære kinofilm noensinne. I den anledning inviterer Nordisk Film Kino til tidenes kalas i Oslo.

Dårlige utsikter for alpint i Leirskallen: – Jeg har holdt på med denne bakken i 40 år, så det er trist å se

Ottar Vogt er en av flere andelshavere i slalåmbakken på Leirskallen. Nå håper han kommunen vil ta over driften slik at bakken igjen kan åpnes for skikjøring.
Les mer om:

Sjokkpåstander i ny bok

Påstander om forskningsjuks er «absurde», mener sønnen til den avdøde forskeren Edvard Vogt.
Les mer om:

8 gode podcaster uten skravling

Podcaster har utvilsomt kommet for å bli, og det finnes knapt en kjendis eller et mediehus som ikke har en egen pod eller to. For noen har podcast nesten blitt den nye psykologen. Mange av de største inneholder en god dose med skravling – og flere av dem er både morsomme og fine.

Ikke ny, men ny for meg: Suzie (16) anmelder Mot i brøstet

Ny spalte! Som den eneste 16-åringen i 730-readaksjonen er det flere referanser jeg ikke skjønner.

Religionsforsker: – Søkt problemstilling

– Særegent, sier religionshistoriker Kari Vogt om Muslimsk Fellesråds uttalelse om at profeten Muhammad tråkkes på i Stavanger.
Les mer om:

Lundby-rival alvorlig skadd

Hoppsesongen ryker for Carina Vogt, som utfordret Maren Lundby forrige sesong. Medisinske undersøkelser i München bekreftet at korsbåndet til den tyske OL-mesteren er røket. Det betyr at den tyske hopp-profilen står foran et langt skadeavbrekk.
Les mer om:

Strengt tatt er det vel ikke en «cupbombe» når Tromsø blir slått av Kongsvinger

I går møttes Kongsvinger og Tromsø til «forsinket» kamp i 3.runde av cupen. Mens kongsvinger sanker poeng i OBOS-Ligaen og jager opprykk til Eliteserien er roter et tafatt Tromsø-lag nede på kvalikk-plass i Eliteserien. Forskjellen mellom de beste i den nest øverste divisjonen og de dårligste i den beste er veldig vanskelig å få øye på. – Stabæk var også i aksjon i cupen i går i møtet med Post-Nord laget Alta var det slettes ikke et overbevisende Bærums-lag. Det var jevnt helt til det nærmet seg slutten, etter 75 spillerminutter var stillingen 1 – 1.

Her blir Tanangers nye park åpnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg er veldig glad for at vi har fått dette til.

Bygdefest for den nye midgardsormen i Tananger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med spill av Tananger skolekorps, Solasangen, formell snorklipping av ordføreren og tale av bidragsyter Sparebankstiftelsen skal Midgardsormen åpnes lørdag 4. mai.I løpet av hele formiddagen ventes det liv og røre i den nye parken bak Tananger senter. I og rundt området vil det være mange aktiviteter for både store og små. 1.

Nils Vogt møter Karl

Les mer om:

Den kritikerroste norske regissøren leter etter unge skuespillere

Vogt spillefilmdebuterte som regissør med «Blind» (2014) – filmen som vant drøye 20 internasjonale priser – og ble distribuert på kino i like mange land. I Norge vant Vogt både Amanda og Kanon-pris for beste regi. Vogt er også kjent for skrivesamarbeidet med regissør Joachim Trier, og han har også skrevet manuset bak den kommende spillefilmen. LES OGSÅ: Oppretter spleiselag for å redde Prestivalen. «I «De uskyldige» utvikler fire barns uskyldige lek seg til noe mer.
Les mer om:

Frp-politiker anmeldt for trakassering: – Langt over grensen

SANDE (NRK): Sande kommune mener ordførerkandidat Jan Fredrik Vogt har trakassert en ansatt over tid. Vogt skjønner ingenting av anmeldelsen.
Les mer om:

VIDEO: Se hva som har dukket opp i Tananger

Tananger har fått en ny attraksjon. Oliver Vogt har laget en gigantisk orm som inngangsportal til tanangerbuens nye møtested.
Les mer om:

- Jeg gjør det for min alvorlige syke venn - og for fansen

Da Tore Ryen ble alvorlig syk, bestemte Nils Vogt seg for å gå solo.
Les mer om:

Se det direkte her på tb.no: – Det blir nervepirrende

Torsdag sjøsettes Klåstadskipet på direkten. Da håper båtbygger Jan Vogt Knutsen alt går som det skal.
Les mer om:

Trier blant de nye norske Oscar-medlemmene

Joachim Trier, Eskil Vogt og Christian Schaanning er invitert inn i Oscarakademiet, i selskap med flere «Game of Thrones»- og Hollywoodstjerner.
Les mer om:

Trier blant de nye norske Oscar-medlemmene

Joachim Trier, Eskil Vogt og Christian Schaanning er invitert inn i Oscarakademiet, i selskap med flere «Game of Thrones»- og Hollywoodstjerner.
Les mer om:

- «Mot i brøstet» hadde en trang fødsel, det var et jævla mareritt

25 år etter sitcom-suksessen «Mot i brøstet» skal gründer Tore Ryen og skuespiller Nils Vogt fortelle om hva som skjedde i kulissene.
Les mer om: