Nyheter om Vogt


Dårlige utsikter for alpint i Leirskallen: – Jeg har holdt på med denne bakken i 40 år, så det er trist å se

Ottar Vogt er en av flere andelshavere i slalåmbakken på Leirskallen. Nå håper han kommunen vil ta over driften slik at bakken igjen kan åpnes for skikjøring.
Les mer om:

Sjokkpåstander i ny bok

Påstander om forskningsjuks er «absurde», mener sønnen til den avdøde forskeren Edvard Vogt.
Les mer om:

8 gode podcaster uten skravling

Podcaster har utvilsomt kommet for å bli, og det finnes knapt en kjendis eller et mediehus som ikke har en egen pod eller to. For noen har podcast nesten blitt den nye psykologen. Mange av de største inneholder en god dose med skravling – og flere av dem er både morsomme og fine.

Ikke ny, men ny for meg: Suzie (16) anmelder Mot i brøstet

Ny spalte! Som den eneste 16-åringen i 730-readaksjonen er det flere referanser jeg ikke skjønner.

Religionsforsker: – Søkt problemstilling

– Særegent, sier religionshistoriker Kari Vogt om Muslimsk Fellesråds uttalelse om at profeten Muhammad tråkkes på i Stavanger.
Les mer om:

Lundby-rival alvorlig skadd

Hoppsesongen ryker for Carina Vogt, som utfordret Maren Lundby forrige sesong. Medisinske undersøkelser i München bekreftet at korsbåndet til den tyske OL-mesteren er røket. Det betyr at den tyske hopp-profilen står foran et langt skadeavbrekk.
Les mer om:

Strengt tatt er det vel ikke en «cupbombe» når Tromsø blir slått av Kongsvinger

I går møttes Kongsvinger og Tromsø til «forsinket» kamp i 3.runde av cupen. Mens kongsvinger sanker poeng i OBOS-Ligaen og jager opprykk til Eliteserien er roter et tafatt Tromsø-lag nede på kvalikk-plass i Eliteserien. Forskjellen mellom de beste i den nest øverste divisjonen og de dårligste i den beste er veldig vanskelig å få øye på. – Stabæk var også i aksjon i cupen i går i møtet med Post-Nord laget Alta var det slettes ikke et overbevisende Bærums-lag. Det var jevnt helt til det nærmet seg slutten, etter 75 spillerminutter var stillingen 1 – 1.

Her blir Tanangers nye park åpnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg er veldig glad for at vi har fått dette til.

Bygdefest for den nye midgardsormen i Tananger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med spill av Tananger skolekorps, Solasangen, formell snorklipping av ordføreren og tale av bidragsyter Sparebankstiftelsen skal Midgardsormen åpnes lørdag 4. mai.I løpet av hele formiddagen ventes det liv og røre i den nye parken bak Tananger senter. I og rundt området vil det være mange aktiviteter for både store og små. 1.

Nils Vogt møter Karl

Les mer om:

Den kritikerroste norske regissøren leter etter unge skuespillere

Vogt spillefilmdebuterte som regissør med «Blind» (2014) – filmen som vant drøye 20 internasjonale priser – og ble distribuert på kino i like mange land. I Norge vant Vogt både Amanda og Kanon-pris for beste regi. Vogt er også kjent for skrivesamarbeidet med regissør Joachim Trier, og han har også skrevet manuset bak den kommende spillefilmen. LES OGSÅ: Oppretter spleiselag for å redde Prestivalen. «I «De uskyldige» utvikler fire barns uskyldige lek seg til noe mer.
Les mer om:

Frp-politiker anmeldt for trakassering: – Langt over grensen

SANDE (NRK): Sande kommune mener ordførerkandidat Jan Fredrik Vogt har trakassert en ansatt over tid. Vogt skjønner ingenting av anmeldelsen.
Les mer om:

VIDEO: Se hva som har dukket opp i Tananger

Tananger har fått en ny attraksjon. Oliver Vogt har laget en gigantisk orm som inngangsportal til tanangerbuens nye møtested.
Les mer om:

- Jeg gjør det for min alvorlige syke venn - og for fansen

Da Tore Ryen ble alvorlig syk, bestemte Nils Vogt seg for å gå solo.
Les mer om:

Se det direkte her på tb.no: – Det blir nervepirrende

Torsdag sjøsettes Klåstadskipet på direkten. Da håper båtbygger Jan Vogt Knutsen alt går som det skal.
Les mer om:

Trier blant de nye norske Oscar-medlemmene

Joachim Trier, Eskil Vogt og Christian Schaanning er invitert inn i Oscarakademiet, i selskap med flere «Game of Thrones»- og Hollywoodstjerner.
Les mer om:

Trier blant de nye norske Oscar-medlemmene

Joachim Trier, Eskil Vogt og Christian Schaanning er invitert inn i Oscarakademiet, i selskap med flere «Game of Thrones»- og Hollywoodstjerner.
Les mer om:

- «Mot i brøstet» hadde en trang fødsel, det var et jævla mareritt

25 år etter sitcom-suksessen «Mot i brøstet» skal gründer Tore Ryen og skuespiller Nils Vogt fortelle om hva som skjedde i kulissene.
Les mer om:

Slik overrasket hun ektemannen på bryllupsdagen

TV 2-programlederen ga musikermannen David Chelsom Vogt noe utenom det vanlige.
Les mer om:

Slike realiserte Kjersti drømmen om å leve av hundene

Etter mange år i jobb blant unge autister i Oslo ville Kjersti Vogt gjøre noe helt annet. Med 20 trekkhunder skal hun leve av et hundeliv i en av Ringsakers utkanter.
Les mer om:

Yngve drømte om å bli verdensmester i hoderegning

Jo da, det går an å ta snarveier i matte, mener Yngve Vogt. Han har funnet 13, etter først å ha tatt den lange veien til fots fra Vakås til Asker sentrum.
Les mer om:

En mester i kreativ bruk av motorsaga(pluss)

Oliver Vogt er to ganger verdensmester i såkalt Speedcarving. Torsdag viste han fram sine kunster hos Felleskjøpet i Steinkjer.
Les mer om:

Blant landets fremste forskere på bergkunst: – Funnet er faktisk helt utrolig

Førsteamanuensis David Vogt i Kulturhistorisk museum ved Universitetet i Oslo slutter seg til omtalene av det oppsiktsvekkende funnet og kaller det spektakulært. Likevel mener han dateringsformen kan være problematisk.
Les mer om:

Sørnes er det eneste stedet hvor han har opplevd hærverk

Motorsagkunstneren Oliver Vogt brukte åtte uker på å skjære ut vikingfigurene i Sørnesvågen. I sommer ble én av treskulpturene utsatt for hærverk.
Les mer om:

Ruver over musikerne

Med årslønner på 1,6 og 1,4 millioner kroner tjener Tono-og Gramo-sjefene fett på å forvalte musikeres rettigheter. – Lønnsgapet i musikkbransjen må motvirkes, mener artist David Vogt.
Les mer om: