Nyheter om Viste


Beckham har Neville i boks, nekter å gi etter for illsinte italienere

Da David Beckham og gjengen valgte klubbnavnet Inter Miami om drømmeprosjektet, tenkte vi vårt. Spørs om noen i Serie A var helt happy med denne assisiasjonen. Det viste seg at Serie A-klubben ikke bare var litt unhappy. Det tok ikke lang tid etter at Miami-klubben presenterte Inter-påhengenet i 2018 at italienerne kjørte sak i USA om vern av trademark. Les: Her er scoringen du garantert aldri har sett før! Siden 2019 har saken ifølge ESPN pågått, der Serie A-klubben krever at Beckham nektes å benytte seg av «Inter».

Beboere evakuert etter røykutvikling på eldresenter

Røyken viste seg å stamme fra plast som lå på en kokeplate. Ingen beboere ble skadd av røyken.
Les mer om:

Skolesjef og verneombud reagerte sterkt på forholdene ved skolen – nå er den stengt

I 2017 ble det lagt frem en rapport som viste at disse skolelokalene på Nabbetorp var uegnet for undervisning. Likevel har elever og lærere hatt sin arbeidsplass der helt frem til høsten 2020.
Les mer om:

Håper å unngå midlertidig manager

The Independent melder at Chelsea allerede har bestemt seg for at Frank Lampard skal ut, tirsdagens tap mot Leicester viste med all tydelighet at de rett og slett ikke har nivået for å lande topp fire og det med kjøp på nesten tre milliarder kroner i sommer. Frank Lampard har ikke fått storkjøpet Kai Havertz til å virke, det og ikke minst 8.plassen i Premier League kommer til å koste han jobben.

Salo stoppet med 3 i promille

Tidligere ishockeykeeper på det svenske landslaget, Tommy Salo (49), er dømt til to måneder i fengsel for grov fyllekjøring, melder SVT. I august 2020 kjørte han ut med sin egen personbil. Da politiet kom til stedet ble det tatt en blodprøve som viste at han hadde 3,06 i promille, noe som er langt over grensen på 1,0 i Sverige. Salo spilte for NHL-klubbene New York Islanders, Edmonton Oilers og Colorado Avalanche, og tok OL-gull med Sverige i 1994 i Lillehammer.

Solskjær røper at han har overtalt Pogba til å løpe mer

(Fulham - Manchester United 1–2) Etter en sesong med mye usikkerhet viste Paul Pogba sin verdi mot Fulham. Ole Gunnar Solskjær mener at han har funnet nøkkelen til Pogbas suksess.

Solskjær har skapt en nådeløs gjeng med matchvinnere

United-spillerne fikk seg en rett på trynet da Fulham scoret etter fem fattige mnutter. Var dette kvelden der Solskjær og gjengen skulle slippe Premier League-toppen like fort som den kom? Cavani og Pogba aktet ikke å bli dyttet ned av en motstander som Fulham. All honnør til Scott Parker og gjengen. Selv om United hadde ballen 61 prosent av kampen, matchet Fulham United-spillerne på skudd på mål (5).

Viser seg før innsettelsen

Ivanka Trump viste seg i Maryland samtidig som faren, Donald Trump, holdt sin siste tale som president.

Jack Ma viste seg offentlig igjen

På en ellers rolig børsdag er det èn kinesisk aksje som stiger, takket være gründerens TV-opptreden.
Les mer om:

Rooney spratt champagnen på første forsøk!

Forrige uke la Wayne Rooney opp etter en ekstrem fotballkarriere der hyllester fra stjernespillere verden over tikket inn på sosiale medier. På tirsdag feiret han første Championship-kamp som permanent manager med å sprette champagnen. Derby sliter under nedrykkssteken og er ukentlig på jakt etter nok oksygen til å slippe nedverdigelsen med å ende opp i League One. På tirsdag kom seriersvante Bournemouth (med King startende på benken) for å ta med seg tre poeng og ødelegge festen til Rooney. Les: Zinedine Zidane har høyt forbruk av spillere!

Avslører hasteoperasjon

Elisabeth Carew måtte operere i all hast da en rutineundersøkelse viste at hun var gravid utenfor livmoren.

Fossesholm tok sitt første senior-gull i NM

Helene Marie Fossesholm (19) viste gryende VM-form med NM-seieren på 10-kilometeren i fri teknikk i Granåsen tirsdag.
Les mer om:

Se de nydelige bildene fra TIFFs utekino tirsdag morgen

Tirsdag morgen viste Tiff flere barnefilmer på utekinoen. Fagereng skole, Tromsdalen skole og Prestvannet skole var blant publikumet.
Les mer om:

Donald Trumps tid i Det hvite hus er over

Donald Trump var en uberegnelig president, som viste sin sanne forakt for det amerikanske demokratiet.

Zlatan-dobbel sendte Milan til topps

Jens Petter Hauges skandinaviske lagkamerat viste nok en gang fram sin klasse.
Les mer om:

Stengte ned Kongressen

Kongressen i Washington, D.C. ble mandag stengt ned på grunn av en «sikkerhetstrussel». Det hele viste seg å skyldes en brann i nærheten av US Capitol, som ble slukket.
Les mer om:

Kjøpte restaurert trebåt – no må seljar ut med fleire hundre tusen kroner(pluss)

Den 70 år gamle trebåten blei seld «som den er», men viste seg å ha store manglar. Seljaren må no ut med over 700.000 kroner til båtkjøparen i Vestnes.
Les mer om:

Innførte kameraovervåking: – Tidligere kontroller viste at det var en del som ikke betalte

Kameraovervåking på bomveiene inn til de mest populære skiområdene gjør at grunneieren unngår sniking og kan sette inn vakter når det er nødvendig.
Les mer om:

Manchester United gikk ut fra Anfield som den mentale seierherren

Denne gangen var det om mulig større ventninger til Liverpool-Manchester United møtet. Det skulle gjøres opp om hvem som skal lede vei i Premier League inn mot våren. United kom som fersk ligatopp, Liverpool kom fra noen uker med bob-bob-kamper. Du vet det sikkert allerede: 0-0 ble sluttresultatet. Når vi så spillerne og managerne etter kampen, var det også en glimt av lettelse i øynene.

Iversen jublet da han så hvem han hadde rundt seg: – Nice! Det blir seier!

Emil Iversen viste frem sine enorme spurtegenskaper da han suste inn til gull på NM-tremila med skibytte. Han skjønte at det ble seier allerede da han kikket rundt seg før oppløpet.
Les mer om:

Iversen jublet da han så hvem han hadde rundt seg: – Nice! Det blir seier!

Emil Iversen viste frem sine enorme spurtegenskaper da han suste inn til gull på NM-tremila med skibytte. Han skjønte at det ble seier allerede han kikket rundt seg før oppløpet.
Les mer om:

Iversen jublet da han så hvem han hadde rundt seg: – Nice! Det blir seier!

Emil Iversen viste frem sine enorme spurtegenskaper da han suste inn til gull på NM-tremila med skibytte. Han skjønte at det ble seier allerede da han kikket rundt seg før oppløpet.
Les mer om:

Johaug tok NM-gull nummer 15 i suveren stil – vant skiathlon i NM foran Weng

Therese Johaug gjorde som vanlig i en krevende NM-løype: Satte full fart fra start og gikk alene til mål som vinner. Heidi Weng viste styrke og tok sølvet.
Les mer om:

Taktisk triumf for Riiber

Jarl Magnus Riiber tok sin 31. verdenscupseier i kombinert søndag. Forskjellen fra mange av de andre var at denne gangen ble det et spurtoppgjør med et stort felt. Da et felt på 16 mann samlet seg raskt etter en jevn hoppdel, viste Riiber frem sine taktiske evner i langrennssporet. Riiber tok umiddelbart kontroll i det store feltet og styrte det som han ville. Han ruvet i gul trøye, gikk først inn i bakkene, roet ned og lekte med konkurrentene i feltet. I spurten ble det likevel jevnt mellom Riiber og de to tyskerne Eric Frenzel og Vinzenz Geiger.
Les mer om:

– Dette Vipers-laget går til Final4

Vipers viste tidvis fantastisk forsvarsspill i storseieren over Bucuresti lørdag. Håndballekspert Bent Svele tror de når langt i Champions League, i alle fall til semifinalene (Final4).
Les mer om: