Nyheter om Viste


Her rykker brannbåten ut i Sandnessundet. Det viste seg å være helt unødvendig

Måtte dra tilbake med uforrettet sak.
Les mer om:

Finaledrømmen brast for Casper Ruud

Nordmannen viste lovende takter, men måtte til slutt gi tapt for Andrej Rublev.
Les mer om:

Sander Berge tilbake på treningsfeltet

Tidenes dyreste Sheffield United spiller er tilbake på treningsfeltet etter å ha vært ute med skade i nesten fire måneder. – Returen kommer for sent til å kunne hjelpe klubben med å holde seg oppe i Premier League. Sheffield United har bare sanket 14 poeng denne sesongen og befinner seg helt nederst på tabellen. – Det har skjedd mye siden Berge måtte ut med skade i kampen mot Manchester United 17 desember. Ny midlertidig manager er på plass, U21 trener Paul Heckingbottom har tatt på seg oppgaven uten synlig suksess.

Kjell syntes leveringa av avisa var uakseptabel, så kom overraskelsen: – Jeg skylder vel avisbudet en unnskyldning

Kjell Håkonsen trodde han ble plaget med dårlige avisbud, det viste seg at det ikke var grunnen til at postkassa var tom avis.
Les mer om:

Marca: Ødegaards fremtid hos Real Madrid er avgjort

Arsenal viste på torsdag at de klarte seg utmerket godt uten Martin Ødegaard, men Mikel Arteta og gjengen har ikke et sekund nektet for at det jobbes med en Ødegaard-løsning som strekker lengre enn til sommeren. Det har vært snakk om en permanent overgang til rundt en halv milliard kroner, det har vært snakk om forlengelse av utlånsavtalen som gjør det mulig for Arteta å planlegge med en full sesong med Ødegaard i troppen.

Unni og Fredrik fikk gladmeldingen de hadde ventet på – så kom kontrabeskjeden: – Helt utrolig!

Onsdag sendte kommunen ut en melding om at en rekke innbyggere kunne booke time for vaksinering. Så viste det seg at meldingen var feilsendt og kommunen måtte avlyse 500 vaksinetimer.
Les mer om:

Brann slukket ved Ruseløkka skole i Oslo

Det ble stor utrykning etter melding om brann ved nye Ruseløkka skole i Oslo. Brannen viste seg å være i friluft og ble raskt slukket.
Les mer om:

Fryst ut etter å ha snytt Ronaldo for scoring

Linjedommeren Mario Diks var valgt ut til å løpe opp og ned langs sidelinjen under EM i sommer, noe av den største cred´en en assistentdommer kan få. En VM-kvalikkamp har nå spent bein for planene til mannen som var med å dømme forrige års europaligafinale. I kampen mellom Portugal og Serbia var det så tett som det kunne bli, da Cristiano Ronaldo satte ballen under og forbi keeperen til 3-2 seier på overtid. Trodde Ronaldo.

Guardiola takknemlig for at Manchester United tapte en historisk signering

Etter å ha møtt Jude Bellingham ved to anledninger, som såvidt endte i Manchester Citys favør, rister Guardiola på hodet over 17-åringen som dundret til med 1-0 scoringen til Dortmund på onsdag. -Jeg kan ikke tro det (at han bare er 17), kanskje lyver han, spøker Guardiola etter kampen. Les: Cavani har fått rådet – må bety forlengelse med Manchester United -Han er så god for å være 17 år, han er en fantastisk spiller. Det var et tidspunkt der han fikk ballen fra midtstopperne etter å ha ropt og krevd ballen.

Kinesisk familie byttet ut liket av familiemedlem med fremmed person – viste seg å være et drapsoffer

En kinesisk mann ble kidnappet og drept i det som omtales som et utspekulert komplott for å unnslippe Kinas begravelsesregler. Familien visste ikke hva de betalte for.
Les mer om:

Cavani har fått rådet – må bety forlengelse med Manchester United

Cavani senior har gladelig fortalt hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford og hvor viktig det er for resten av fotballkarrieren å takke ja til tilbudet fra Boca Juniors i Argentina. Assistenttreneren på det urugayanske landslaget var også ute og uffet seg over hvor lite 34-åringen får ut av United-oppholdet. Derfor har det virket som Cavani må avskrives fra spill i rødt neste sesong.

Dortmund sitter med alle essene på hånda

Edin Terzic kommenterte litt spakt at han ikke kunne styre duoen Mino og Alfie. Da hadde de to representantene til 20-åringen startet turneen til verdens største klubber for å spille gigantene opp mot hverandre.

Gråpus ble skutt i øyet med luftgevær: –Tragisk om ungdom bruker katter som skyteskive(pluss)

Gråpus kom hjem på fredag med skader på det ene øyet, og ble tatt med til veterinær. Da viste det seg at den hadde luftgeværkuler i øyet.
Les mer om:

Flere på Nordstrand får hjelp av foreldrene til å kjøpe bolig, men det er store forskjeller mellom bydelene

Samkjøperindeksen for førstegangskjøpere viste at flere valgte å kjøpe sin første leilighet sammen med noen andre i siste del av 2020.
Les mer om:

Fikk ukjent utenlandsk mann på døra – viste seg å ha flere ulovlige grensepasseringer til Norge det siste året

Ringte på hos en nabo i fordi han trengte å låne mobillader. Nå blir han antakelig forsøkt utvist fra landet.
Les mer om:

Mistet tålmodigheten med kommunen – tok saken i egne hender

SKIEN: – Menstadslaget viste og viser fortsatt de grunnleggende motsetningene i samfunnet, og hvordan statsapparatet kan brukes mot befolkningen. 90-årsjubileet nærmer seg, og jeg har spurt om hva kommunen vil gjøre. Jeg venter på et ordentlig svar.
Les mer om:

Real Madrid skulle ryste Barcelona skikkelig på overgangsmarkedet i 2019

Mye har skjedd med Neymar i årene etter at han stakk fra Camp Nou. Bråk med Barcelona, scoringer, skader, bråk, nesten-retur til Camp Nou, flere scoringer, skader – og sånn går nå dagan. Men det har vært mer enn det vi allerede har hørt om. Det er Neymars tidligere agent Wagner Ribiero som løfter på gamle lakener. Les: Milliarder: Snakker med folkene til Mohammed Salah og Harry Kane! Agenten forteller til franske L´Equipe at Real Madrid har vært på Neymar ved tre anledninger.

Nærkontakt med positiv hurtigtest i Senja kommune(pluss)

I dag ble det gjort en hurtigtest og vanlig PCR-test på ytterligere én av nærkontaktene i smitteutbruddet fra påsken, etter at vedkommende har utviklet symptomer. Hurtigtesten viste seg å være positiv.
Les mer om:

Tragisk funn i alligatormage

Alligatoren som tidligere denne uka ble brakt inn til slakteren Cordrays i Sør-Carolina i USA, viste seg å ha mange godt bevarte hemmeligheter i magen.
Les mer om:

«The Special One» V.S «Baby face assassin»

Det startet som det alltid gjør når Manchester United er ute og spiller ball, motstanderen tar det første målet. – I noen minutter så det faktisk ut til at Ole Gunnar Solskjærs gutter skulle ta første stikk, Edinson Cavani scoret mål, men etter at VAR fikk gått igjennom tidligere hendelser ble målet annullert. Kvelden kamp var den Tottenham manager Jose Mourinho absolutt ønsket å vinne. – Ikke bare fordi det begynner å bli farlig langt opp til topp fire plassering, men også fordi det er Manchester United.

Jordans prins Hamzah viste seg med kongen for første gang etter familiefeiden

Jordans kong Abdullah og tidligere kronprins Hamzah har vist seg sammen for første gang siden den familiefeiden i kongehuset ble kjent.
Les mer om:

Politiet fikk inn flere meldinger om fyllekjøring. Viste seg å være noe helt annet: – Barnevernet blir varslet

I natt ble en bil stanset etter at to vitner tipset politiet om fyllekjøring, men politibetjentene fant ingen fulle sjåfører i bilen.
Les mer om:

Marcus Rashford tok igjen selveste Bobby Charlton

Granada fikk «æren» av å gjøre Marcus Rashford historisk.

Arsenal snublet, Manchester United viste hvem som fortjener en finale denne sesongen

Arsenal fikk en tøff kveld mot Slavia Praha i første kvartfinale i Europaligaen. 1-1 gur ingen god magefølelse før neste ukes returkamp. For Manchester United ble torsdagskvelden en helt annen opplevelse. Marcus Rashford sendte inn første United-scoring etter halvtimen mot Spanias 9. beste lag. Da hadde gjengen til Solskjær styrt hele spillet.

Reiten med perlemål da Norge slo Belgia

Etter at Norge markerte støtte for menneskerettigheter før kampen, viste Guro Reiten fram frisparkfoten. Lisa-Marie Utland scoret også i 2-0-seieren mot Belgia.
Les mer om: