Nyheter om Viste


Stortyven Kåre Palmer Holm

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Historien som hendte for litt over 50 år siden, handler om en kriminell person, Kåre Palmer Holm. Han fikk en slags heltestatus og ble sammenlignet med Gjest Baardsen.Som Gjest Baardsen ble også Kåre Palmer Holm kjent for sine rømninger og lek med politiet.

14 år gamle Henriette forsvarte Norges ære med stil i Danmark: - Rått!

Vegårsheis jenter 14 er på Rødspættecup i Fredrikshavn i påsken, og da det ble arrangert landskamp mellom lagene var Henriette Lauve fra Vegårshei en av de utvalgte spillerene. Det viste seg å være et klokt valg.

Zidane ifølge Marca: «Han tilfører noe som få andre kan»

Mange Manchester United fans mener at manager Ole Gunnar Solskjær faktisk burde gi opp prosjektet Paul Pogba og heller ha fokus på å finne noen som har mindre nykker og som alltid leverer. Det er ingen som er uenige i at på topp er den franske superstjernen fantastisk god, noe han viste i sommer da Frankrike vant VM i Russland og noe han har tidvist vist frem i Manchester United, spesielt i begynnelsen av Ole Gunnar Solskjær sin tid på Old Trafford. Les: Noen Benfica fans reiste til feil Frankfurt for å se Europaliga kamp I dag blir det en tøff bortekamp mot Everton, med få poeng igjen å hente

«Innbruddstyv» prøvde å knuse et vindu med en spade: - Vi har oppfordret han til å bruke døra neste gang

Det viste seg nemlig å være beboeren i leiligheten.
Les mer om:

Høybråten, Fossum og Stovner menighet: Løftet korset ut i gatene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Korsvandringen er en lang og stolt tradisjon i Høybråten, Fossum og Stovner menighet, og konseptet er like enkelt som det er hyggelig. Korset løftes ut i gatene og bæres fra en kirke til en annen. Det varierer fra år til år hvilke kirker det dreier seg om, men i år gikk korsvandringen fra kirka på Høybråten og bort til Stovner kirke. Og dagen startet på Høybråten med gudstjeneste med prest Elin Lunde.

King brente kjempesjanse

En upresset Joshua King blåste ballen høyt over mål fra seks meter da et kvarter var spilt mot Fulham. Det viste seg å bli skjebnesvangert for Bournemouth, som tapte seriekampen 0-1. Aleksandar Mitrovic scoret på straffe for Fulham.
Les mer om:

I 365 dager kontrollerte angsten Randis liv. Løsningen ble fire intense dager i møte med det hun fryktet mest(pluss)

– Angst kan ramme alle, og det rammer vilkårlig. Utad kan jeg ha virket glad og positiv i de tyngste periodene mine. Men sjøl kjente jeg ikke de følelsene jeg viste utad, sier Randi Halkjelsvik Dahl.
Les mer om:

Betaler 100.000 for å sikra næringshageleiar i full stilling

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var eit samrøysta utval for landbruk, miljø og teknikk (LMT) som før påske løyvde ekstra driftstilskot til Bjerkreim næringshage. Jan Tore Skårland (H) foreslo, som eit tilleggspunkt i vedtaket, å oppfordra styret og dagleg leiar i næringshagen til å arbeida for å koma inn på nye geografiske og kommersielle område for å sikra balanse i drifta.

Fyllekjørte rett i en stolpe – endte på taket

Politiet rykket i natt ut til en trafikkulykke på Ryggeveien mellom Råde og Moss etter at en bil kjørte ned en lyktestolpe og til slutt endte på taket. Blodprøver tatt av sjåføren viste at vedkommende var beruset.

Brannvesenet har kontroll på slukkingen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brannvesenet i Kvinesdal rykket langfredag ut på gress/krattbrann til Heddan Gård i Hægebostad- Det er to branner i et forholdsvis stort område. Vi har kontroll på stedet og stopper slukking for natten, opplyste Brannvesen Sør like etter klokken 22 langfredag kveld.Brant flere steder Brannvesenet Sør på Birkeland rykket tidligere på dagen ut på gress/krattbrann til Lidrage i Hægebostad.

Uheldig bileigar hadde gløymt å setja på handbrekket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Han hadde ein teori, tipsaren som sende DT dette biletet. Men for bileigaren sin del håpte han at han tok feil:- Kan bilen ha tatt ut på eiga hand mens føraren/eigaren var ute på tur?Biletet av bilen blei tatt litt før klokka 17.30 langfredag. Bilen stod då nesten uti Mjåvatnet, like nedanfor rasteplassen mellom Mong og Rodvelt på fylkesveg 44.- Bilen kan ikkje ha hatt noko særleg fart, for då hadde han hamna uti vatnet.

Historia om Jakob Rott som kasta sjølve futen på dør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I barneåra, på 1950-talet, var soverommet mitt i Holarhagjen i den vestre salen oppe på loftet. Glaset vende mot vestnordvest med storslått utsikt mot havet og Rott. Som eit slags eventyrland låg øya.

Påskeidyll i dalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nei, den stien der ligger i skyggen, der kommer det til å være altfor mye is. Vi går på vestsida av vannet istedenfor. Oppe ved Steinbruvann finner vi kjæresteparet Kjellaug Mobakken og Svein Jakobsen, som står og diskuterer det beste veivalget på turen. Selv med brodder under skoa er bar vei å foretrekke, spesielt i en påske der man faktisk har det valget. - Hva syns dere om den seine og varme påsken?

Får ikke lenger ha private tømmeordninger - kommunen overtar styringa selv

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MARKA: Nordre Aker Budstikke har tidligere skrevet om forslaget til ny tømmeforskrift for private avløpsanlegg.

Dette spiser vi i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Bruk påsken til å oppdage nye smaksopplevelser. På vei til påskefjellet kan du finne fantastiske norske matspesialiteter i lokale butikker, sier landbruks- og matminister Olaug Bollestad.100 tonn grillpølser 81 prosent av forbrukere sier de gjerne vil prøve ut nye produkter fra lokale matprodusenter. Nesten halvparten av oss synes at lokale mat- og drikkeopplevelser er viktige når vi reiser som turist i Norge.

18 måneder siden omtalte Pep Tottenham som «Harry Kane Team»

Gårsdagens returkamp i kvartfinalene i Champions League mellom Manchester City og Tottenham ble så nervepirrende og usannsynlig at det ville blitt strøket fra enhver fotball roman som ikke troverdig.  Nå som vi har fått sovet og latt det hele synke inn har vi, og store deler av internett kommet på noe Manchester City Manager Pep Guardiola sa om Tottenham for 18 måneder siden. – Manchester City ble i går slått ut av Champions League av «Harry Kane Team» uten Harry Kane.

Hvordan stoppe Messi? «Gudskjelov, jeg trenger ikke å tenke på det i kveld»

Det er lett etter gårsdagens Champions League kamper å trekke litt på skuldrene over Liverpools kommende kamper mot Cardiff og Huddersfield i Premier League og heller se videre mot semifinalen mot Barcelona. Det er tett kamp om Premier League trofeet mot Manchester City som røk ut av Champions League mot Tottenham i den andre kampen i går.

Pep Guardiola hadde det grusomt – og fantastisk

Det var et kaotisk fyrverkeri av en kamp. Etihad Stadium var fullstappet og pyntet som aldri før. For Pep Guardiola ble dette en grusom kveld som han må riste av seg før lørdag. Tottenham er videre i en kamp der Mr. VAR spilte en sentral rolle. Not sure what software VAR officials used for Manchester City vs Tottenham last night but it is absolutely false to suggest the ball didn't come off Fernando Llorente arm. The question is, was it worthy enough contact to warrant the goal to be disallowed???

Barnehagebarna svarer: Hvorfor feirer vi påske?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)PÅSKE: Barna i Stemvegen FUS barnehage har spilt et teaterstykke om påske uken før ferien. Leon Hallerake (6), Andrea Radic (6), Aksel Martin Jensen (6) og Mathilde Harredsvela (5) var alle fornøyde med rollene sine som Jesus, tjenere og engel. Leon syntes det var spesielt gøy å ri på «eselet», som ble spilt av en barnehageansatt.

Liverpool viste City hvorfor Premier League-trofeet sendes til Anfield

Porto hadde håpet på et lite under på hjemmebane, men Jürgen Klopp hadde preppet spillerne sine til å ikke ta det lett på oppgaven etter 2-0 på Anfield. Igjen ble det en demonstrasjon på Liverpools gladfotball foran motstandernes mål. Sadio Mané, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Virgil van Dijk sørget for 4-1 til Liverpool.

Tottenham og VAR sendte Manchester City ut av Champions League

Noen som sa at Champions League-kvartfinale mellom to engelske lag blir kjedelig? Ikke etter denne onsdagen. Det kunne ikke bli jevnere uten å kåre en vinner. Tottenham er videre til semifinalen på bortemål etter å ha spilt 4-4 over to kamper mot Manchester City. Å kalle det  dramatisk er å underdrive. Avgjørelsen kom da Fernando Llorente styrte inn 3-4-reduseringen via albuen og hoften i det 73. spilleminutt. Dommeren så på VAR-bildene, men godkjente målet. To minutter på overtid var Raheem Sterling overbevist om at han hadde sendt City videre.

Svenskene viste verden hvordan man ikke skal gjennomføre et bytte

TV-kommentatoren brøt ut i latter: – En av de merkeligste skadene jeg har sett.
Les mer om:

Svenskene viste verden hvordan man ikke skal gjennomføre et bytte

TV-kommentatoren brøt ut i latter: – En av de merkeligste skadene jeg har sett.
Les mer om:

Travel påske i sauhuset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tone Gjedrem skal verken gå på ski eller eta appelsinar i solveggen i påsken; ho ska ta imot lam i sauhuset. Dei første lamma kom i slutten av mars. Dei siste kjem i slutten av juni. Men hovudtyngda av lamma kjem nå.Lemminga har alltid blitt lagt til påsken på garden. I fjor kom påsken såpass tidleg at det hadde vore mogleg å venta med lemming til etter påske.

Arvid Mæland fekk medhald, Fylkesmannen har oppheva vedtak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fylkesmannen har oppheva Klepp kommune sitt vedtak om omgåande stans i den ulovlege bruken av driftsbygninga på Mæland sin eigedom på Hauge i Klepp.- Vedtaket er retta mot feil adressat, slår Fylkesmannen i Rogaland fast.- Eg visste at det var slik.