Nyheter om Viste


Marc Overmars takket nei til Newcastle for noe så mye bedre

Den tidligere Arsenal-stjerna har siden 2012 rukket å etablere seg godt hos Ajax. Planen var å fortsette som director of football til 2024, men det siste året har flere Premier League-klubber hamret på døra. Sist ute var Newcastle, som ifølge Talksport fikk et klart nei fra 48-åringen. På onsdag viste Overmars hva som var viktigere enn å forvalte overgangsbudsjettet til «verdens potensielt rikeste klubb». I stedet for en exit fra Amsterdam, forlenger nå Overmars med klubben han selv spilte for før han ble hentet av Arsene Wenger til London.

Liverpool nekter å gi fra seg en seier de ikke trenger

Zlatan og AC Milan trengte seier mot Liverpool, og da Jürgen Klopp hvilte fler av de mest brukte spillerne lå muligheten der. Det er bare det at et redusert Liverpool ikke er redusert. Liverpool hadde fem seire bak seg og hadde cruiset behagelig videre fra gruppespillet, mens Milan, Porto og Atletico Madrid skulle kjempe om den siste plassen. Les: Lewandowski 27- Barcelona 25 Divock Origi, Minamino, Neco Williams og 18-åringen Tylor Morton var på banen for Liverpool, spillere som viste seg å bli for sterke for et presset Milan.

Dale vraket: – Veldig sårt

Skiskytteren Johannes Dale er ikke tatt ut til verdenscuprennene i Hochfilzen kommende helg. I stedet kommer Filip Fjeld Andersen inn. Sølvvinneren fra Pokljuka har fått en tung start på sesongen, og pådro seg frostskader på sprinten. På søndagens jaktstart ble han nummer 23. – Det er selvfølgelig veldig sårt og kjedelig ikke å være med videre i verdenscupsirkuset.

Skistad får gå sprint i Davos

Kristine Stavås Skistad og Thomas Helland Larsen får begge muligheten i sprinten under verdenscupen i Davos kommende helg. Skistad slo gjennom med et brak og fikk gå VM-sprinten i Seefel som junior i 2019. I etterkant har det derimot gått tyngre for drammenseren, men hun viste oppløfte takter på Lillehammer fredag der hun endte på 16.-plass etter å ha blitt nummer 9 i prologen. Helland Larsen overrasket stort da han ble nummer to i sprinten, kun slått av Johannes Høsflot Klæbo.

Jude Bellingham i unødvendig trøbbel

Bayern München viste seg igjen for sterke for Dortmund i Der Klassiker. Temperaturen var ekstremt høy gjennom hele kampen, som den skal, problemet var at den økte da dommeren blåste for full tid. Nå skal vi ikke gi ung alder skylda, men i en kamp med kontroversielle avgjørelser skal en fotballklubb være varsom med hvem de putter foran en mikrofon. Erling Haaland langet ut mot dommeren.

Holdt hodet kaldt i krigekamp: – I dag sto vi opp for oss selv og hverandre

(Fjellhammer-Bergen 30-21). Fjellhammers håndballherrer sto opp for hverandre og viste muskler mot Bergen søndag. Det endte til slutt med en komfortabel seier og en luke nedover på tabellen.
Les mer om:

Falske positive tester under verdenscupen i Lillehammer

To funksjonærer under verdenscupen i Lillehammer ble i går satt i isolasjon på grunn av positiv koronatest. Etter fire timer viste det seg at det var feil.
Les mer om:

Sten Grytebust dro på seg supermanndrakten og leverte noen av karrierens beste redninger!

Etter overgangen fra Aalesund til danske OB i 2016 har Grytebust fortsatt med spill i superligaen, og har hatt stor suksess i dansk fotball. På lørdag kom en av karrierens beste kamper. På utleie til Velje fra FC København sto Gryteburst på lørdag en brandkamp (som danskene så vakkert sier det). Det var kamp mot Kolding IF i kvartfinalen i Sydbank Pokalen, en kamp Velje vant med 5-1. Les: Alexander Sørloth slipper å tenke på at han skal tilbake til benken til Jesse Marsch Ren overkjøring, sier du? Ikke uten Grytebusts supermannredninger.

Maskeglipp for Dragen

Dragen viste trolig mer hud enn planlagt på lørdagens sending.
Les mer om:

Dragen med maskeglipp

Dragen viste trolig mer hud enn planlagt på lørdagens sending.
Les mer om:

Kilde fikk peptalk av Jansrud på SMS – så knuste han konkurrentene

Nok en gang viste Aleksander Aamodt Kilde alle konkurrentene at han er i storform om dagen. Og like før han tok sin åttende verdenscupseier, fikk han en oppmuntrende melding fra sin skadede lagkamerat Kjetil Jansrud.
Les mer om:

Se lesernes juledekorasjoner

Da Tønsbergs Blad ba leserne legge inn bilder av egen julepynt i kommentarfeltet på Facebook rant det inn bilder som viste flotte dekorasjoner som lyser opp i julemørket. Her er et utvalg av bildene.
Les mer om:

Debutant briljerte da Norge vant stafetten

ÖSTERSUND (VG) Sivert Bakken (23) fikk først vite at han skulle gå stafett ved frokosten i dag. Han viste seg virkelig tilliten verdig, og la grunnlaget for sesongens første stafettseier til herreskiskytterne.
Les mer om:

Debutant briljerte da Norge vant stafetten

ÖSTERSUND (VG) Sivert Bakken (23) fikk først vite at han skulle gå stafett ved frokosten i dag. Han viste seg virkelig tilliten verdig, og la grunnlaget for sesongens første stafettseier til herreskiskytterne.
Les mer om:

Satt uriktig i fengsel i årevis – dette sier mannen bak vurderingen nå

En samtale på halvannen time dannet grunnlaget for konklusjonen som sa at mannen var tilregnelig. Etter seks år på isolasjon, viste det seg at han aldri skulle sittet i fengsel.
Les mer om:

Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter

Nå har ikke Rafel Benitez hatt mange måneder å jobbe med Everton-spillerne, men for en klubb som Everton er utviklingen med spanjolen ved roret ingen løsning. Carlo Ancelotti viste forrige sesong i perioder at Everton har potensialet til en plass blant topp 5-6 i Premier League. Derfor blir 15 poeng på 14 kamper en uutholdelig situasjon for klubben.

Simon Kjær hylles av erkerival

I sommer viste Simon Kjær seg frem som en solid leder da Christian Eriksen gikk i bakken og situasjonen ble ekstremt dramatisk ute på EM-arenaen. Kjær sto fjellstøtt da det skjedde og gjennom resten av EM-sluttspillet. Denne uken ble AC Milan-spilleren selv rammet, der en alvorlig kneskade setter dansken ute av spill for resten av sesongen. Harmløst sammenlignet med Eriksens hjertestans, men likevel ekstremt tøft en spiller.

Marsjerte forbi pressen etter skuffelsen – men det finnes positive tegn for Skistad

LILLEHAMMER (Aftenposten): Kristine Stavås Skistad viste tegn på hurtigheten som gjorde henne kjent. Men hun har fortsatt en jobb å gjøre for å komme tilbake dit hun var.

Klæbo til topps etter turbulent uke: – Det har kostet mye

LILLEHAMMER (VG) Johannes Høsflot Klæbo (25) viste sin vante overlegenhet igjen i sprint etter sponsorbråket. At trener og morfar Kåre Høsflot var til stede betydde ekstra mye.
Les mer om:

Klæbo til topps etter turbulent uke: – Det har kostet mye

LILLEHAMMER (VG) Johannes Høsflot Klæbo (25) viste sin vante overlegenhet igjen i sprint etter sponsorbråket. At trener og morfar Kåre Høsflot var til stede betydde ekstra mye.
Les mer om:

Kvinnekurs viste seg å være et skikkelig sjakk-trekk(pluss)

Antall kvinner i Molde Sjakklubb har økt fra én til ni. Kvinnene utgjør nå 16,4 prosent av klubben, mens de nasjonale tallene er 5,7 prosent. – Vi vil ikke være en «herreklubb».
Les mer om:

Manchester United på vinnersporet, men vi vet ikke helt hvem som skal ha æren

Martin Ødegaard scoret to minutter etter Ronaldo i en forrykende og underholdende fotballkamp, men for Arsenal holdt det ikke. Manchester United viste igjen at de kan avgjøre de tetteste kampene. For United-supporterne ble torsdagens hjemmekamp en vanvittig god utblåsing. Etter at de røde hadde vunnet mot Newcastle på Old Trafford 11. september, har fotballfestningen i Manchester vært arena for Uniteds tap mot Villa, uavgjort mot Everton, slakt mot Liverpool og ydmykelse mot City.

Carrick ferdig i United

Klubben bekrefter at Michael Carrick er ferdig i Manchester United. Engelskmannen har vært vikar mens United har sett etter midlertidig manager ut sesongen. Etter tre kamper med to seire og én uavgjort er det altså stopp. Han blir ikke med Ralf Rangnick videre. – Jeg er, og kommer alltid til å være, en United-fan. Jeg ønsker Ralf, støtteapparatet, spillerne og supporterne alt godt i fremtiden, og jeg ser frem til å være på tribunen og støtte guttene som supporter, sier Carrick. Etter kampen viste TV-bildene at Bruno Fernandes ga han en god klem og satte tydelig pris på sin trener.
Les mer om:

Byrådskrisen i Bergen kan være løst

To Sp-politikere har fått med seg Rødt-politikeren Odd Arild Viste på å legge bybanen over Bryggen. Trioen ber Ap-byrådet tiltre igjen.
Les mer om:

Manchester United kan ende opp med manageren som stjal Premier League-trofeet fra klubben

Ralf Rangnick har signert, men mangler fortsatt de siste papirene fra de engelske myndighetene. Vikariatet går frem til sommeren, der tyskeren så skal delta i det videre oppbyggingsarbeidet som konsulent. Én av oppgavene blir å bistå Manchester United i ansettelsen av den permanente manageren. Men er ikke dette en done deal med PSG-manager Mauricio Pochettino? Ikke ifølge The Telegraph. Vi må få med oss Pochettino og PSG mot Brugge, tirsdag 7.