Nyheter om Viste


Rykket ut til bil med motorhavari på Fokserød

Nødetatene fikk melding om bilbrann på E18. Det viste seg å være motorhavari.
Les mer om:

Trump viste fram ofre for "kriminelle innvandrere"

President Donald Trump har møtt pressen sammen med amerikanere som mistet sine kjære på grunn av drap utført av innvandrere som krysset grensa ulovlig.

Trump viste fram ofre for "kriminelle innvandrere"

President Donald Trump har møtt pressen sammen med amerikanere som mistet sine kjære på grunn av drap utført av innvandrere som krysset grensa ulovlig.

Trump viste fram ofre for «kriminelle innvandrere» under pressetreff

Trump-administrasjonen har fått kraftig kritikk for praksisen med å skille foreldre og barn på grensen ved Mexico. Fredag svarte Donald Trump på sin helt egen måte.

Donald Trump viste frem ofre for kriminelle immigranter

USAs president Donald Trump mener det må fokuseres mer på alle kriminelle handlinger som blir begått av ulovlige innvandrere i landet.

Weng blir værende hos Madshus

Spekulasjonene om bruddet med den norske skiprodusenten viste seg å være feile. Heidi Weng har nå forlenget avtalen med Madshus.
Les mer om:

Advarer mot giftige leker

Såkalte squishies-leker trekkes fra markedet etter at det viste seg at de er giftige. Konsentrasjonen av gift er så høy at barn kan ta skade bare ved å ha dem stående på rommet.
Les mer om:

- Takk for at du viste meg Fjorden, H.C!

Deres veier har krysset hverandre før, men at de skulle fiske i Tvede-strandsfjorden sammen, var en overraskelse for begge.
Les mer om:

Politiet oppga feil adresse på knivåsted

Politiet oppga full adresse da de tvitret om knivstikkingen på Nordberg mandag kveld. Men adressen viste seg å være feil, og torsdag morgen hadde de fortsatt ikke klart å rette opp i fadesen. Nabo Jens Petter Olaussen er oppgitt.

Viste bort «krakilsk» flypassasjer

Men politiet mener meldingen var overdreven.
Les mer om:

Risikoanalyse viste ikke grunn til bekymring(pluss)

Kommunestyret i Leksvik kommune godkjente for to år siden reguleringsplanen da Hjellup Fjordbo ønsket å bygge nede ved sjøen. Da hadde Fylkesmannen gjort oppmerksom på grunnforholdene, og kommunens risiko- og sårbarhetsanalyse konkluderte med at bygging ikke var forventet «å medføre endringer i grunnforhold og stabilitet».
Les mer om:

Fant utvist mann på gata i Haugesund

En mann i 20-årene er dømt til fengsel i ett år etter at politiets utlendingsseksjon traff ham på gata i Haugesund i april. Det viste seg at han for flere år siden var utvist med varig innreiseforbud.
Les mer om:

Viste kunsten det krangles om

Hittil har det meste handlet om silo og penger. Onsdag fikk Nicolai Tangen endelig vist fram noe av kunsten det har vært kranglet så mye om i vinter.
Les mer om:

Her er Volvos første USA-bil

Denne gangen gjorde Volvo presentasjonene i omvendt rekkefølge. Først viste de stasjonsvognen, nå følger sedanen.
Les mer om:

Museumsbestyrer hogg ned minnetre

NOTODDEN: Museumsbestyrer Helge Anderson bestemte seg for å rydde litt og kappet ned et tre på Heddal bygdetun. Det viste seg at treet var et minnetre etter en dugnadsarbeider som la sjelen sin i bygdetunet. – Beklager, sier Anderson.
Les mer om:

Christian Ringnes viste frem sitt nye ferieparadis på Såstein

Det er hav på alle kanter og utsikt som kan ta pusten fra deg hvor enn du snur deg. Midt i dette har Christian Ringnes bygd opp igjen Såstein i Bamble som et ferieparadis av det sjeldne.
Les mer om:

Christian Ringnes viste frem sitt nye ferieparadis på Såstein

BAMBLE: Det er hav på alle kanter og utsikt som kan ta pusten fra deg hvor enn du snur deg. Midt i dette har Christian Ringnes bygd opp igjen Såstein som et ferieparadis av det sjeldne.
Les mer om:

Ynskjer seg offentleg badestrand i Vats

Per Fatland (H) viste tysdag til ei tidlegare sak om å skaffe alle bygdene i Vindafjord ein offentleg badeplass.
Les mer om:

Gjorde som prinsesse Diana

Viste frem familietiaraen for første gang siden prinsesse Dianas død.
Les mer om:

VIDEO: Overrasket alle med flott sang

To best kjent som politikere viste frem andre sider.
Les mer om:

Ungdomskriminaliteten i Oslo er ikke et mystisk og uhåndterlig problem

Den åpne høringen i Oslo rådhus i går viste at løsningene ligger mer opp i dagen enn debatten til nå har gitt inntrykk av.
Les mer om:

Manchester United-historie som forklarer hvorfor Ronaldo er best i verden

Ronaldo viste oss med sine tre scoringer mot Spania at de eldre stjernene er best.

Ligue 1-klubben hamstrer Barcelona-talenter

Barcelona har sin egen talentfabrikk. Eksemplene er mange på egenproduserte spillere som den katalanske klubben løfter opp og frem mot stjernestatus. Monaco har skjønt at den spanske klubben har god teft når det gjelder å oppdage talentene, og står klare for å friste med en tilværelse i fyrstedømmet. Da Robert Navarro fylte 16 år kunne han bli kontaktet av andre klubber.

Får Dokken endelig spilleren han har ønsket seg siden 2014?

NOTODDEN: NFK-trener Kenneth Dokken viste interesse for Stefan Mladenovic (24) allerede for tre-fire år siden. Denne sommeren vil Dokken gjøre et nytt forsøk på å sikre seg kantspilleren.
Les mer om: