Nyheter om Viste


Throwback: 730.no intervjuet Juice WRLD i Oslo

Intervjuet ble gjort i september 2018 730 møter Juice WRLD på et hotell like ved IKEA Furuset noen timer før hans første konsert i Oslo. De fleste artister som spiller i sentrum bor i gåavstand fra venue, men teamet hans har av ukjente årsaker booket overnatting selv, og tatt inn på et konferansesenter på Alnabru. 19-åringen kommer rett fra turnéstart i Amsterdam, og bagasje på avveie gjør gjengen kraftig forsinket. En time på overtid hører vi rykter om at de skal bestille pizza først, og vi regner med at han kommer til å avlyse.

Sophie Elise (24) fikk puppesjokk etter rumpeoperasjon

I et ferskt Instagram-innlegg åpner bloggeren opp om at hun har operert ut implantatene i rumpen. De viste seg å være ment for bryster.
Les mer om:

Eit lite hol avslørte ei stor hemmelegheit

Lenge har ein trudd at stavkyrkja på Kvernes på Nordmøre har vore frå mellomalderen, men det viste seg å ikkje stemme.
Les mer om:

Skrekkbildene: - Ser ut som Tsjernobyl

En direktesending viste flere personer som befant seg i vulkanens krater. Så ble bildet svart.
Les mer om:

Lizzo sitt antrekk får internett til å koke

Blame it on her juice… Dronningen av 2019 Melissa Viviane Jefferson, alias Lizzo, er ikke fremmed for å skape litt oppstuss rundt seg. 31-åringen stjal showet under Lakers-kamp søndag kveld. Men det var ikke bare kampen som fanget artistens oppmerksomhet. Lakers-jentenes pausenummer var nemlig til megahitten «Juice», og Lizzo var ikke sen med å vise sin støtte til låtevalget. Sangeren danset og koste seg til egen låt.

I 14 måneder viste klokka feil tid – nå går den riktig igjen

Stasjonsklokka har blitt reparert.
Les mer om:

Det er bare i Serie A dette kan skje

Det har alltid vært en herlig røre i italiensk politikk, der kontinuitet og stabilitet er skjellsord. Altså, ikke så rent få likhetstrekk med italiensk fotball. Forrige sesong ledet Eugenio Corini Brescia til et overraskende opprykk til Serie A.

Slo landslagsspiller i KBK-cup

Sander Østhassel fra KBK viste at han er i norgestoppen ved å slå Mandals landslagsspiller Christer Andersen i U15A-finalen.
Les mer om:

Magne Friestad ble funnet død lørdag

En kjent mann i gatebildet i Skien ble funnet død i sin egen leilighet lørdag. Venner og familie hadde savnet ham i noen dager og da de oppsøkte hjemmet hans, viste det seg at Magne hadde sovnet inn. Magne Friestad har slitt med helsen i mange år, men det kom likevel brått på.
Les mer om:

Ødegaards Real Sociedad slet mot hjemmesterke Valladolid

(Real Valladolid – Real Sociedad 0–0) Martin Ødegaard (20) viste frem venstrefoten ved et par anledninger, men det endte målløst etter flere brente kjempesjanser.

Fant slange i sportsbutikk

En ansatt oppdaget søndag ettermiddag en levende slange i en sportsbutikk i Stavanger. Slangen, som ble tatt hånd om av Viking Stavanger, viste seg å være en kornsnok.
Les mer om:

Sverre Lunde Pedersen sjanseløs da Kina viste skøytemuskler: – Vi fikk ikke de svarene vi var på jakt etter

Sverre Lunde Pedersen (27) sliter fremdeles med å finne formen. Søndag var han langt bak da Sindre Henriksen (27) ble beste nordmann på 1500 meter.

Russisk storeslem – Ustjugov parkerte Krogh på siste etappe

LILLEHAMMER (NRK): Sergej Ustjugov viste gamal klasse da han knuste Finn Hågen Krogh på den siste etappen.
Les mer om:

Russisk storeslem – Ustjugov parkerte Krogh på siste etappe

LILLEHAMMER (NRK): Sergej Ustjugov viste gamal klasse da han knuste Finn Hågen Krogh på den siste etappen.
Les mer om:

Lionel Messi viser nok en gang hvorfor han vant Ballon d’Or

Før kampen mot Real Mallorca viste Lionel Messi frem Ballon d’Or-trofeet sammen med  barna sine for så å bli historisk gjennom nok et hat-trick. – Han passerer Cristiano Ronaldo og er oppe i 34, Ronaldo på sin side fikk bare et mål i gårsdagens borte tap for Juventus. (Lazio 3 – 1 Juventus) Tidligere denne uken ble Lionel Messi (32) hedret med Ballon d’Or – prisen for verdens beste fotballspiller for sjette gang, mer enn noen andre.

Dette var hans viktigste seier

Triumfen mot byrivalen viste at Manchester United fortsatt har evnen til å briljere som de gjorde i starten av Ole Gunnar Solskjærs tid i klubben.
Les mer om:

– Dette var hans viktigste seier

Triumfen mot byrivalen viste at Manchester United fortsatt har evnen til å briljere som de gjorde i starten av Ole Gunnar Solskjærs tid i klubben.
Les mer om:

Norsk seier i Østersund

Det ble en uhyre jevn kamp på dagens skiskytterstaffet i Østersund. Johannes Dale, Erlend Bjøntegaard og Tarjei Bø ga Johannes Thingnes Bø det beste mulige utgangspunktet ut på ankeretappen. Det så lenge ut til å bli en thriller mot Frankrike, men Thingnes Bø viste storform i skisporet og gikk fra Martin Fourcade. Dermed kunne nordmannen krysse målstreken alene, til glede for de andre lagkameratene.
Les mer om:

Putin diskuterte båndet til Hviterussland – demonstranter viste avsky

Russlands president Vladimir Putin møtte lørdag Hviterusslands president i Sotsji. I Minsk viste over 1.000 demonstranter sin misnøye mot Russland.

DIREKTE: Nå er vi på vei til supportertreff

DIREKTE FRA OSLO: Vi viste direkte fra Viking-spillernes ankomst på hotellet i Oslo. Nå er vi på vei til supportertreffet på Brygg.
Les mer om:

DIREKTE: Stor stemning på Vikings supportertreff

DIREKTE FRA OSLO: Vi viste direkte fra Viking-spillernes ankomst på hotellet i Oslo. Nå er vi på vei til supportertreffet på Brygg.
Les mer om:

Vi tok finaletempen på Oslo

Vi viste direkte fra Viking-spillernes ankomst på hotellet i Oslo. Nå er vi på vei til supportertreffet på Brygg.
Les mer om:

Frifunnet for voldtekt selv om overgrepet ble filmet

Flere personer så en filmsnutt som viste at det skjedde «noe seksuelt» mellom tiltalte og fornærmede. Av en rett med flere ulike syn på saken blir tiltalte likevel frifunnet for voldtekt.
Les mer om:

«Dama til Tønseth og kusinen til Bjørgen»: Knuste Kalla i spurten

LILLEHAMMER (VG) Hun blir ofte omtalt som dama til og kusinen til. Men forrige helg viste Anne Kjersti Kalvå (27) selveste Charlotte Kalla ryggen på oppløpet. Nå er hun klar for nytt renn.
Les mer om:

Det jobbes hardt for å beholde Haaland i Red Bull-systemet

Det er egentlig ingen utenfor Salzburg som forventer at nesten-Golden Boy Haaland skal fortsette «bortgjemt» i den østerrikske ligaen neste sesong. De største klubbene har i flere måneder vært linket til 19-åringen etter at han viste null respekt for Liverpool og de andre klubbene i Champions League. Nå jobbes det tydeligvis for å beholde toppscoreren i Red Bull-familien. RB Salzburg manager Jesse Marsch har tidligere vært assistentrener hos Bundesliga-klubben RB Leipzig.