Nyheter om Viste


Viste fingeren til politiet

Mann i 30-årene blir anmeldt etter episoden.
Les mer om:

Djokovic og Nadal imponerte – Zverev og Alcaraz ille ute

Tittelforsvarer Novak Djokovic viste glimt av gammel storhet da han tok seg til 3. runde i Roland-Garros med seier over Alex Molcan i strake sett.
Les mer om:

Vill satsing ble gull verdt

Aron mat ville slå et slag for villsauen. Det viste seg å være smart.
Les mer om:

Samlet rundt Aud: Kristine på gråten i varm hyllest

Kristine Simonstad viste sin takknemlighet og beundring i en ektefølt, varm og rørende tale.
Les mer om:

Zlatan Ibrahimovics perfekte farvel

40 år gammel, med med mer enn 20 år på topp og med hele 14.ligatitler i sin karriere er det ikke mer å bevise for Sveriges største fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic. – På søndag fikk vi trolig se avslutningen på en fantastisk karriere da AC Milan vant Scudetto.

Boligplaner på den siste store industritomten: – Vi vil få til noe fint

Smedasundet 1 viste seg å være en suksess. Om ikke lenge vil eierne på nabotomten lansere lignende planer.
Les mer om:

Snart ferdig og nesten utsolgt: – Det har vært en takknemlig jobb

I en avisartikkel i 2005 ble det reist spørsmål om markedet for leiligheter langs sundet var mettet. Historien viste at svaret var nei. Smedasundet 1 er et godt eksempel på det.
Les mer om:

Klepp 3 viste muskler på hjemmebane

Eldor med målshow
Les mer om:

BBC nyhetsticker: «Manchester United er søppel og det er værregn overalt»

I dag tidlig klinte BBC til i et ærlig øyeblikk med en tikker som har fått internett til å koke. Noen få sinte, men de fleste synes statskanalen treffer blink. Englands mest leste sak akkurat nå! Morgenfugler (0945) oppdaget til deres store glede at mens innslaget handlet om tennis viste BBCs nyhetsticker teksten «Manchester United er søppel» og «værregn overalt». (engelsk uttrykk) Det hadde vært et kurs i BBC for en trainee i bruk av ticker som skulle vært intern og aldri lagt ut på skjerm.

Luis Suarez lurt – igjen

Hos Barcelona fikk Suarez beskjed beskjed om at han var overflødig på en iskald måte. 194 scoringer og 113 assists til arbeidsgiveren betød null og niks. Da spissen fikk oppsigelsen, presset han frem en overgang til rivalen Atletico Madrid, en overgang som viste seg å koste Barcelona dyrt. Atletico tok La Liga-trofeet, godt hjulpet av toppscorer Suarez. Nå møter 35-åringen samme skjebne i Madrid. Exiten fra Atletico Madrid kom tidligere i mai, vi trodde dette var en del av avtalen der Luis Suarez skulle ut på neste eventyr.

KTF-turnere skinte i Stavanger

Sju utøvere fra Kristiansands Turnforening viste seg fint fram i helgas norgescupstevne.
Les mer om:

Barn og ungdom spyttet etter politiet

Barn og ungdom i Vennesla viste fingeren til og spyttet etter politiet. Politistasjonssjefen er skremt over oppførselen.
Les mer om:

Lingard endelig i forhandlinger med den perfekte klubben

Jesse Lingard. Tidligere up and coming fra akademiet, løftet for alvor frem av Jose Mourinho, matchvinner i FA Cupfinalen 2016. De siste sesongene har det vært alt annet enn en naturlig fortsettelse av de første sesongen hos United. Ute av den engelske landslagstroppen, 548 minutter på banen denne sesongen der spillerne han konkurrer med om spilletid ofte har underlevert. Fratatt muligheten av Rangnick til å ta avskjed med supporterne i siste hjemmekamp, selv da United ledet 3-0 over Brentford med 18 minutter igjen av kampen.

17-åring rystet Raducanu – så slo hun tilbake

US Open-vinner Emma Raducanu (19) fikk en drømmestart på kampen mot 17 år gamle Linda Noskova i French Open. Hun brøt umiddelbart. Og tre ganger fikk briten mulighet til å gå opp til 3–0 i første sett. Men alle gangene misbrukte hun den. Da Noskova fikk ristet av seg nervene og regnet tiltok over Simonne-Mathieu stadion, smalt hun baller ned langs linjen på bestilling med sin giftige backhand. Tsjekkeren tok første sett etter tiebreak. Raducanu viste imidlertid at hun hadde mer å by på i andre sett. Hun slet med styre kampen, men kloret seg fast og kjempet for hvert eneste poeng.
Les mer om:

Kristoffer Ajer er vinneren

Da midtstopperen bestemte seg for exit fra Celtic var det ikke overraskende stor interesse fra ulike storklubber. Ajer valgte seg den minste bien i Premier League, klubben som hadde posisjonert seg til å få teste seg mot gigantene, med en hjemmebane som rommet 17250 tilskuere. Ikke overraskende var flere forstå-seg-påere kritiske til den norske landslagsspillerens valg av Brentford. Det viste seg å være ingen grunn til bekymring, Ajer ble vinneren.

– Kastet egg på politistasjonen, viste fingeren og stakk av

Nå er politiet på jakt etter den mistenkte gjerningsmannen.
Les mer om:

Konklusjonen er klar, Solskjær

Vi får en del pepper for å henge fast ved oppsigelsen av Ole Gunnar Solskjær i november 2021, men det kommer tilsvarende mye støtte når vi siden årsskiftet ha ment det var en gedigen tabbe av Manchester United å kutte båndene til manageren som hadde gitt klubben tilbake deler av klubbsjela, og erstattet det med en fotballprofessor fra Red Bull-familien. Etter søndagens kamp mot Crystal Palace er vår konklusjon klar. Vi bommet totalt da vi kritiserte Chelseas valg av Thomas Tuchel halvveis ut i forrige sesong.

Retzius satt norsk rekord i stav

Lene Retzius svingte seg over 4,52 da hun vant stavkonkurransen i italienske Grosseto søndag, og dermed forbedret hun sin norske rekord med en centimeter. Hun hadde ifølge friidrett.no god klaring på høyden og viste at hun har mer inne. Hun innledet konkurransen på 4,22 og gikk over i første forsøk. Hun trengte to forsøk på 4,32, men bare ett på 4,42. Deretter sto hun over 4,47 før hun klarte rekordhøyden i første forsøk. Retzius prøvde seg også på 4,57, men det var for høyt søndag.
Les mer om:

Les vår børs og gi din dom: – Viste klasse igjen

Her er vår dom over FKH-spillernes innsats i 1-4-tapet mot Bodø/Glimt.

Leeds berget plassen – Burnley snublet

Leeds vant sin første kamp på halvannen måned og holdt seg i Premier League. Burnley tapte hjemme mot Newcastle og må ta turen ned en divisjon. Leeds-spillerne jublet og var lettet etter kampslutt. – Utrolig. I starten av sesongen så vi ut til å gjøre det mye bedre, men etter all motgangen har det vært ryggen mot veggen. Det er suksess i seg selv i dag.

Selv ikke Stians beste Beckham-kopier var nok: – I dag var det krise

To ganger viste Manchester United-fan Stian Semb Aasmundsen (32) fram en silkefot selv legenden David Beckham ville vært stolt av.
Les mer om:

Spelte seg inn i hjarto til kommunestyremedlemmene

Amalie, Karoline og Thelma viste sine hardingfeletakter til politikarane.
Les mer om:

Tim Bennett fikk plutselig vondt i foten. Slik kan du bli bedre fra seks vanlige fotplager.

Tim Bennett elsker å løpe og er sjelden skadet. Da han plutselig fikk vondt under foten, viste det seg at han hadde pådratt seg et velkjent problem.
Les mer om:

– Hun vil bli så vanvit­tig alene

Tim Bennett elsker å løpe og er sjelden skadet. Da han plutselig fikk vondt under foten, viste det seg at han hadde pådratt seg et velkjent problem.
Les mer om:

Mbappé feiret ny kontrakt med hattrick

Kylian Mbappé strålte etter å ha kunngjort at han blir værende i Paris. Den franske stjernen feiret ny PSG-kontrakt med hattrick i 5-0-seieren over Metz. – Jeg er veldig glad for å bli værende i Frankrike. I Paris, i min by, sa Mbappé til tilskuerne på Parc des Princes da han før kampstart holdt opp en trøye med "Mbappé 2025" på ryggen. Mbappé forlenger med Paris Saint-Germain fram til 2025 og skroter en gigantovergang til Real Madrid. Kanskje var det noen tusen kilo med press som forsvant fra skuldrene hans. Da kampen kom i gang, herjet Mbappé og de andre storstjernene i PSG.

Mest lest siste uke