Nyheter om Viste


På stavkirkesafari med sykkel

På Valdres Folkemuseum viste 42 utstillere fram "smykkene" sine, da Norsk Indian Klubb lørdag inviterte til sin årlige Indian Summer Meet.
Les mer om:

Chelsea-stjerne: Takket være Sarri droppet han Barcelona

Chelsea og Maurizio Sarri fikk akkurat den starten på sesongen som de trengte. Etter å ha kjørt over Huddersfield 3-0, prater Willan ut om sommerens kaotiske tilstander i Chelsea. Manchester United og Barcelona ønsket å hente 30-åringen. La Liga-klubben skal ha lagt inn hele tre bud på den brasilianske angrepsspilleren. Du kan være glad du ble igjen, Willan! (foto: chelsea, twitter) 44 mål på 238 kamper for Chelsea har det blitt. Augustmåned viste nå at det blir fler.

Jacobsen: – Vi viste rett innstilling og glød

Thomas Jacobsen (34) hadde ingen vansker med å forklarer hvorfor Glimt vant 3–0 over Kristiansund.

Viste frem «nytt» toppidrettsgymnas

Norges Toppidrettsgymnas (NTG) har utvidet skolen og pusset opp.

Vannlek og moro på Vannsportens dag

Været viste seg fra sin beste side, da mellom femti og sytti personer tok turen til Fagernes Camping for å være med på Vannsportens dag.
Les mer om:

Richarlison-show i Everton-debuten – Wolves slo tilbake to ganger

(Wolverhampton – Everton 2–2) Richarlison (21) presenterte seg for Everton-fansen med brasilianske takter. Dobbelen hans ble imidlertid nullet ut av et Wolves-lag som viste at de ikke kommer til Premier League for å være noen kasteball.

Brann har vært i Europa og hentet norsk landslagsspiller

Nå begynner toppen av Eliteserien å se normal ut, Rosenborg snuser på førsteplassen og akkurat nå bare 2 poeng bak Brann som serieleder. Molde er på fjerdeplass og Haugesund på tredjeplass. – Overraskelseslaget Ranheim som lenge var øverst er nå nede på sjetteplass.  Det som har skjedd i dag er en forsterkning som er en serieleder verdig.

Gata 18: Anmeldelse: Hjemmeseier!

Dusty Boots viste at mange konserter gjør underverker for et band.
Les mer om:

Denne arrangørtabben kunne kostet Jakob Ingebrigtsen gullet

Da Jakob Ingebrigtsen løp over målstreken på gårsdagens 1500-meter, viste rundetelleren at det var én runde igjen. Han var forvirret.
Les mer om:

Arrangøren innrømmer tabben som kunne kostet Jakob Ingebrigtsen gullet

BERLIN (NRK): Da Jakob Ingebrigtsen løp over målstreken, viste rundetelleren at det var én runde igjen.

Arrangøren innrømmer tabben som kunne kostet Jakob Ingebrigtsen gullet

BERLIN (NRK): Da Jakob Ingebrigtsen løp over målstreken, viste rundetelleren at det var én runde igjen.

Watfords muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Watfords muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Wolverhamptons muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Wolverhamtons muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Ditt første minne kan være falskt

Nesten 40 prosent av de som fortalte om det første de husket, viste seg å ha et fiktivt minne, ifølge en ny, britisk studie.
Les mer om:

Njåtun viste sommerform

Skøyteløper Ida Njåtun leverte en sterk 3000 meter under et testløp i Vikingskipet fredag.
Les mer om:

Norsk Stein flaggar på halv stang

Fredag føremiddag går det ikkje for full maskin på steinverksbedrifta: Flagget er på halv stang, i kantina er det kondolanseprotokoll og tente lys. Det å samlast som kollegaer og snakka, er like viktig som å få arbeidsoppgåver gjort.

Newcastles muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Newcastles muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Manchester Uniteds muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Manchester Uniteds muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Trudde det var ulovleg å fiske i området rundt osen, men det er det ikkje: – Veldig overraskande

Onsdag fekk Hardanger Folkeblad tips om ulovleg laksefiske i området rundt elveosen i Odda. Då politiet og Statens naturoppsyn såg på regelverket, viste det seg at fiske i 100-metersona rundt elveløpet er lov.

Everton kliner til på «Deadline Day»

Sist sommer var Everton aktive på overgangsmarkedet og var helt frem til de begynte å spille ball regnet som en av de største vinnerne på markedet.

Hotellet fikk strekmunn av Mattilsynet: – Svikt i rutinene

Besøket fra Mattilsynet viste mangler på fire punkter for Quality Hotel Tønsberg – som allerede har tatt tak.

Nå vil forskerne komme til bunns i flåttmysterium

Forskerne trodde flåtten i Sør-Norge var de eneste med virus som gir hjernebetennelse. Det viste seg å være feil. Men årsaken til at folk ikke blir smittet ellers i landet, er fortsatt et mysterium.
Les mer om:

Mann siktet for sovevoldtekt i Oslo

Enn 37 år gammel mann er siktet for sovevoldtekt av sin venninne. Kvinnen visste ikke om voldtekten før politiet viste henne en video av overgrepet.
Les mer om:

Forskerne klør seg i hodet over flåttmysterium

Forskerne trodde flåtten i Sør-Norge var de eneste med virus som gir hjernebetennelse. Det viste seg å være feil. Men årsaken til at folk ikke blir smittet ellers i landet, er fortsatt et mysterium.
Les mer om:

Nå vil forskerne komme til bunns i flåttmysterium

Forskerne trodde flåtten i sør i Norge var de eneste med virus som gir hjernebetennelse. Det viste seg å være feil. Men årsaken til at folk ikke blir smittet ellers i landet, er fortsatt et mysterium.
Les mer om: