Nyheter om Viste


Alnaelva strålte i mørket

Lysvandringen langs Alnaelva er et av høsten store høydepunkter i Groruddalen. Torsdag kveld tok flere tusen personer bena fatt da Alnaelva viste vei i mørket.
Les mer om:

Arkivets verdier

Direktør Audun Myhre var ikke til stede på møtet i Arkivet 25. september, men likevel kommer han med kritikk i Fvn 8. oktober av opptredenen til undertegnede – som angivelig ikke var i samsvar med vanlig folkeskikk – og heller ikke i mitt innlegg i avisen viste god vilje overfor meningsmotstandere.
Les mer om:

20 sekund bak tredjeplassen, men skal likevel til Hawaii

I eit halv døgn trudde Øystein Eriksen at 20 sekund var det han mangla på å få delta i Ironman-VM på Hawaii neste år. Men så viste det seg at han ikkje mangla noko likevel.
Les mer om:

Hevder å ha funnet forklaringen bak de mystiske skulpturene

- Viste vei til drikkevann, hevder forsker. - Helt nye opplysninger, sier norsk professor.
Les mer om:

«Jakten»-Gudrun kysset med enda en frier: – Jeg blir svett av å se meg selv kline på TV

Sauebonden fra Snåsa viste hete følelser – igjen. Lite visste hun om at de to andre frierne bivånet seansen.
Les mer om:

AIK Lund-boksere imponerte

Flere nevekjempere fra AIK Lund viste seg godt fram i helgas turnering.
Les mer om:

Fredrikstadmarka Rundt - se stort billedgalleri fra løpsfesten

Fredrikstadmarka viste seg fra sin aller beste side da den 45. utgavene av det populære løpet ble avviklet, I overkant av 200 løpere sto på startstreken da skuddet gikk. Først tilbake var Sondre Fylling og Therese Bøkeid.
Les mer om:

Skuffet etter åttemålstap i Europa

(Besancon-FBK 31-23) Etter en håpløs dårlig 1. omgang, så viste FBK muskler etter pause. Likevel endte det med et åttemålstap. – Det er kjipt at det endte slik, men vi kan skylde oss selv, sier Dorte Groa.
Les mer om:

Viste fram framtidas mat: Insekter og burger med tare

De siste dagene har mange innovative matmennesker tatt turen til Norges Varemesse for å lære mer om bærekraftig mat.
Les mer om:

Advarer etter stor kontroll: Disse lekene bør du sjekke nøye

Miljødirektoratets kontroll av slim og putty viste at flere butikker solgte leketøy som lekket ut ulovlig høye verdier av helseskadelige stoffer.
Les mer om:

Renaults nye elbil-oppskrift

Den nye elbilen fra Renault, K-ZE, tilhørte de største overraskelsene da den ble vist på bilutstillingen i Paris. Spesielt stor var overraskelsen da det viste seg at den ikke ble vist der allikevel.
Les mer om:

Per Kristian Nygård i toppsjiktet av Furumomila

PK Nygård er blant de mest løpssterke skiløpere vi for tiden har i Norge, dette viste han på nytt til fulle under Furumomila lørdag.
Les mer om:

«Gjør hele Norge en tjeneste, gå ned i kjelleren og sett løkka rundt halsen»

Grove meldinger har tikket inn på telefonen til Ståle Finsal i hele høst. Den tidligere Kripos-etterforskeren har blitt en skyteskive etter at Birgitte Tengs-serien på TV2 viste svært omdiskuterte politimetoder.
Les mer om:

Advarer etter stor kontroll: Disse lekene bør du sjekke nøye

Miljødirektoratets kontroll av slim og putty viste at flere butikker solgte leketøy som lekket ut ulovlig høye verdier av helseskadelige stoffer.
Les mer om:

Brannmelding var sprukket peisglass

SKIEN: Brannbiler både fra Porsgrunn og Skien rykket ut til melding om husbrann i Skien fredag kveld. Det viste seg å ikke stremme.
Les mer om:

Jorunn Etterlid sa opp drømmejobben i Tvedestrand og flyttet tilbake til barndommens eventyrlandskap

Etter å ha bodd i Tvedestrand i 21 år, flyttet Jorunn Etterlid, tidligere Fagermyr, tilbake til Saltdal i Nordland hvor hun vokste opp. Nylig var hun i Saltenposten og viste hvordan man drar en 230 kilos elgokse fra fjellet med hest.

Nora Mørk ute i seks nye måneder

Håndballstjernen Nora Mørk må ha nye seks måneder på sidelinjen. Fredagens operasjon viste at menisken at er skadd, melder TV 2.
Les mer om:

Barcelona mister toppscorer på utlån

Borussia Dortmund er i støtet og sitter på tronen i Bundesliga. Nå skal de sørge for at Barcelona ikke får tilbake en spiller som har vist seg som spesielt verdifull. Paco Alcacar. Den spanske spissen har vokst opp hos Valencia, men kom til Barcelona i 2016 som 23-åring. Her viste det seg kjapt å ikke være plass, noe som sendte Alcacer på utlån i sommer til Dortmund med opsjon på kjøp. I Bundesliga har han umiddelbart satt seg i respekt med 7 scoringer på fire kamper. I Spanias landskamp mot Wales stod Alcacer også for to av scoringene i 4-1-seieren. Borte best for spanjolen.

Med 50-60 låter i bagasjen

Etter at hun kom på femte plass under Idol i 2013, har Astrid S brukt de siste fem årene på å skape et navn i popbransjen. To Spellemannpriser, landets mest strømmede kvinnelige artist i 2017, samt samarbeid med artister som Avicii, Shawn Mendes og The Vamps er bare noen få av utmerkelsene. I dag slipper hun ny låt. – Det føles egentlig veldig annerledes enn før. Noe jeg synes er litt rart. Jeg har litt mer nerver denne gangen, synes det er litt mer skummelt, men samtidig gleder jeg mer enn jeg noen gang har gjort.

Ny rapport: Slik hører vi på musikk

66 prosent av oss hører som oftest på musikk i bilen, mot 36 prosent som hører musikk på konserter og festivaler, viser Music Consumer Insight Report 2018. Rapporten tar for seg hvordan vi forholder oss til musikk, med tall fra verdens 20 største musikkmarkeder. Bak står musikkbransjeorganisasjonen IFPI. Blant trekk som løftes frem, er hvor allestedsnærværende strømming er: 86 prosent av oss lytter til musikk via ulike strømmetjenester.
Les mer om:

Endelig finvær i høstferieuka!(pluss)

Etter en måned med regn, viste høsten seg fra sin beste side torsdag. jan.inge.tomren@r-b.no
Les mer om:

Viste kongen prestisjeprosjekt

Det norske kongeparet fikk torsdag se det gigantiske solkraftverket kinesiske myndigheter har bygget i Dunhuang.
Les mer om:

Kineserne viste kongeparet prestisjeprosjekt

Det norske kongeparet fikk torsdag se det gigantiske solkraftverket kinesiske myndigheter har bygget i Dunhuang.
Les mer om:

Mann pågrepet i væpnet aksjon i Spikersuppa

Bevæpnet politi rykket torsdag ut etter melding om at en mann truet og viste fram en pistol i sentrum av Oslo. De har pågrepet en mann i 20-åra med softgun.
Les mer om:

Endelig finvær i høstferieuka!(pluss)

Etter en måned med regn, viste høsten seg fra sin beste side torsdag.
Les mer om: