Nyheter om Viste


Chelsea snudde tidsnok til å redde noe ære

Money isn´t everything, synges det trolig på gatene i West Bromwich. Premier League-ferskingen viste null respekt for vinneren på sommerens overgangsvindu. Slaven Bilic fikk en enorm oppreisning etter å ha først blitt sendt ut døra hos West Ham, så Everton. Tilbake i Premier League viste han at Callum Robinson og gjengen kan yppe med de største. Les: L´Equipe: Umtiti på vei ut fra Barcelona Før halvtimen var gått på The Hawtorns, sto det 3-0 til hjemmelaget.

Tog evakuert i Oslo etter funn av mistenkelig koffert – viste seg å være ufarlig

Politiet rykket lørdag ut til Nyland togstasjon i Oslo der et tog ble evakuert etter funn av en mistenkelig koffert. Den viste seg å være ufarlig.
Les mer om:

En knyttneve 10 minutter på overtid redder Manchester United

Det var først 10 minutter på overtid Manchester United etter en straffe kunne hente hjem en 2 – 3 seier på Falmer Stadion i badebyen Brighton. Det er ikke rart hjemmepublikumet var frustrerte den hadde neste dobbelt så mange skudd, ballen mest, større nøyaktighet i pasningene og syv hjørnespark mot Manchester United ene. – Corner er med andre ord ikke alltid mål». Dette var en kamp som Brighton burde vunnet, de traff treverket hele fem – 5 ganger. Les: Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time All over.

Ronald Koeman var ikke skurken hos Barcelona

Luis Suarez har landet i Madrid og deltatt på den første Atletico-treningen. For flere Barcelona-supportere er det helt uforståelig at en av de største målscorerne i moderne tid presses ut av klubben i en alder av 33. Vrede har derfor vært rettet mot Ronald Koeman som skal ha gitt Suarez beskjeden om at han måtte finne seg ny klubb. Koeman har klokelig holdt kjeft under selve prosessen, men går nå ut og skal vaske av seg drittsekk-stemplet. -Jeg er nødt til å si at det virker som jeg er skurken overfor Suarez. Det er ikke tilfellet.

Stilte ut Ragnhild Kaarbøs kunstnerskap: – Vi har forberedt oss til åpningen i en hel uke(pluss)

Kunstnerne brukte en hel uke på å forberede seg og sette opp Ragnhild Kaarbøs verk. Lørdag viste kunstnergruppen fram resultatet av hard jobb til en stor forsamling.
Les mer om:

Slik hyller fotballpresidenten og landslagssjefen Isabell Herlovsen

– Hun vil stå med gullskrift i norsk landslagshistorie. Å være tidenes mestscorende landslagsspiller er enorm prestasjon og senest i fjorårets VM viste hun hvor høyt nivå hun hadde.
Les mer om:

Over 30 prosent utvikler ikke symptomer: – De går under radaren

En studie fra Sør-Korea viste at 30 prosent av de koronapositive pasientene ikke utviklet symptomer på covid-19, selv om de var smittet. Smittevernoverlege ved Stavanger universitetssjukehus (SUS), Jon Sundal, beskriver dette som en utfordring.

Sandnes Ulf sløste med sjansene: Måtte ta til takke med ett poeng

Med en 18-åring i mål viste Sandnes Ulf forsvarsspill av høy klasse i 85 av 90 minutter mot Raufoss, men laget burde tatt tre poeng etter store sjanser, særlig etter pause.
Les mer om:

Sandnes Ulf sløste med sjansene: Måtte ta til takke med ett poeng

Med en 18-åring i mål viste Sandnes Ulf forsvarsspill av høy klasse i 85 av 90 minutter mot Raufoss, men laget burde tatt tre poeng etter store sjanser, særlig etter pause.
Les mer om:

Mourinho skjønte noe var galt før Tottenham-kampen: – Jeg trodde jeg hadde vokst

Tottenham-duoen Hugo Lloris og José Mourinho skjønte at noe var galt da keeperen skulle varme opp. Det viste seg at målet var fem centimeter for lavt.
Les mer om:

Mourinho skjønte noe var galt før Tottenham-kampen: – Jeg trodde jeg hadde vokst

Tottenham-duoen Hugo Lloris og José Mourinho skjønte at noe var galt da keeperen skulle varme opp. Det viste seg at målet var fem centimeter for lavt.
Les mer om:

Nesten 620.000 så fra San Siro på A-Medias plattform – snaut 400 på avisa Valdres

Torsdag kveld viste Direktesport kvalikkampen til Europaligaen mellom AC Milan og Bodø-Glimt på Direktesport.
Les mer om:

Milan-manageren om Hauge: – Holder et høyt internasjonalt nivå

MILANO (VG) En lekker overstegsfinte ble etterfulgt av en vakker assist og et glimrende mål. Milan-manager Stefano Pioli mener at Jens Petter Hauge (20) viste at han har noe å gjøre på den aller største scenen.
Les mer om:

Bayern München med ny tittel, i det som også var prøveprosjektet til (UEFA)

Budapest/Oslo (Sporten) (Bayern München – Sevilla 2-1 (1-1) Javi Martinez’ scoring etter 104 minutter sikret tyskerne sitt fjerde tittelen dette året. Bayern München vant Champions League, mens Sevilla gikk til topps i Europa League. Torsdag møttes de to vinnerlagene til den tradisjonsrike Supercupen. Som ble avholdt i den Ungarske hovedstaden Budapest. I en kamp som varierte voldsomt. Hvor Bayern viste hvorfor dem er nummer en over klubbrangeringen. Men vi måtte vente til første ekstraomgang før avgjørelse faller.

Topp 10 spillere med de største overgangene

De aller fleste spillerne på denne listen har vært innom eller spiller for Manchester United, Liverpool eller Chelsea. – Vi finner også klubber som Real Madrid, Barcelona og ikke minst den søkkrike franske klubben Paris Saint-Germain som både kjøpende og selgende klubber. En du ikke finner på denne lista er Lionel Messi, han har vært i Barcelona i 20 år og er ikke solgt enda. – Han befinner seg dog høyt oppe på lista over de som tjener mest. Paris Saint-Germain knuste alle rekorder da de kjøpte Neymar i 2018, og gjennom den dealen ligger han på førsteplass på vår liste.

Leeds har hentet tidligere lagkamerat til Martin Ødegaard

Real Sociedad klarte nesten å gå hele veien til Champions League-kvalifisering forrige sesong, men endte til slutt på en 6. plass i La Liga. Nå tar Diego Llorente med seg erfaringen med å yppe med de noen av de største klubbene i verden – for å gjøre det tilsvarende for Leeds. Marcelo Bielsa og gjengen viste først mot Liverpool, så Fulham, at det virkelig skal yppes mot de beste og tas poeng fra resten. Nå bekreftes overgangen til Diego Llorente.

Malekko x Issa x Unge Beirut: – Vi må minske våpenbruk blant ungdommer

Horten/Larvik-stjerneskuddet Malekko teamer opp Tønsberg-tenåringen Issa og Vennesla-veteranen Unge Beirut på mollypappi-produserte «Van Damme». Låten er – som du kanskje hører – oppkalt etter kampsport-filmstjernen Jean-Claude van Damme, og oppfordrer unge til å la farlige våpen ligge. – Budskapet i låten er at vi må minske våpenbruk blant ungdommer. Det er ekstremt mange unge som nå til dags tror at det å bære et våpen gjør deg til en virkelig tøff mann, men det mener jeg er stikk motsatt, forteller han. 730.no har i kveld premiere på den BobbyFilms-produserte musikkvideoen til «Van Damme».

Øystein Dolmen skriver memoarer om Knutsens & Ludvigsens glansdager

– Det er fra da vi var aktive på scenen og på turné og opplevde så mange sjuke ting. Om ikke det er så viktig for verden, er det utrolig morsomt for meg å skrive memoarene, sier «Knutsen» til NTB. Humor- og musikerduoen, som ifølge den gjenlevende halvdelen verken «var særlig gode til å synge eller spille», er blitt ikoniske.

RB-børsen: – Gikk foran og viste at det absolutt er muligheter i Budapest

Det var to vidt forskjellige Molde-lag som opptrådte på Aker stadion onsdag kveld. Men to mann utkrystalliserte seg.
Les mer om:

RB-børsen: – Gikk foran og viste at det absolutt er muligheter i Budapest

Det var to vidt forskjellige Molde-lag som opptrådte på Aker stadion onsdag kveld. Men to mann utkrystalliserte seg.
Les mer om:

Kai Havertz er nå offisielt klar for å leke

Den tidligere Bayer Leverkusen-ungdommen hadde så vidt landet i London før det bar ut i første Premier League kamp. Engelsk presse kunne allerede etter en omgang fastslå at 21-åringen ikke taklet overgangen til verdens tøffeste liga. Etter onsdagens cupkamp mot Barnsley viste Havertz hvertfall at han ikke sliter med det engelske klimaet. Barnsley er – Barnsley. Likevel var det noe befriende å se Havertz leke seg til sitt første hattrick for Chelsea i 6-0 seieren. .@KaiHavertz29‘s first goal for the Blues!

Ble varslet om mystisk utslipp – men det viste seg å være noe helt annet ...

– Det så ut som en stor flate med veldig hvitt grums, forklarer tipser. 
Les mer om:

Trodde de så elg: Det endte med full utrykning fra brannvesenet

Onsdag rykket brannvesnet i Porsanger ut til melding om dyr som lå i sjøen. Når de kom fram viste det seg at det ikke var dyr i fare.

Roar følte seg lurt av pumpeprisen på Circle K. Nå endrer selskapet rutinene

I forrige uke trodde Roar Hansen at han fylte diesel til prisen som stod på masten, men kvitteringen viste noe annet.
Les mer om:

Manchester United er tilbake og kaver rundt høyreving til milliarden

Manchester United jobber steinhardt på ulike fronter. 1-3 tapet mot Crystal Palace viste også viktigheten av at klubben ikke får overgangsvinduet smellende over fingrene før de får trukket ut de riktige forsterkningene. Spørsmålet er om Ousmane Dembele er en av disse riktige. For ifølge Daily Record er United nå i samtaler med Barcelona om Ousmane Dembele. Den tidligere Dortmund-stjerna har fått stjerneskiltet delvis skallet av etter en skremmende lang innkjøringsperiode hos Barcelona hemmet av flere lengre skadeavbrekk.