Nyheter om Vist


730 x Halsey: – Norge har en spesiell plass i hjertet mitt

Halsey forteller 730.no om sitt mest personlige album og hva hun vil endre med musikkbransjen. I 2012 fanget Ashley Frangipane publikums oppmerksomhet på Tumblr. Få år senere selger hun ut arenaer verden over under anagrammet Halsey. 25-åringen er en av vår tids mest frittalende popstjerner. Om det er kvinnekamp, psykisk helse eller kjipe ekser – alt kan drøftes enten på Twitter eller i en låt.

– Det har vært en krevende oppgave, men jeg tror at vi har truffet rett pris

Flere personer har vist interesse for et småbruk som nå ligger ute til salgs.
Les mer om:

Pellegrini gleder seg over muligheten for Premier League

Tottenham Hotspur har vist interesse for å signere Roma-midtbanespiller Lorenzo Pellegrini, noe spilleren selv skal være svært interessert i av en spesiell grunn, men han er ikke helt klar enda.  Tottenham forbereder seg på livet etter Christian Eriksen, nå skriver 90min.com og Calciomercato.it Pellegrini er på listen over mulige erstattere for Eriksen. Les: Arsene Wenger: «Han er for tykk» CM går et skritt videre, og legger til Champions League-finalistene planlegger et bud på mellom 50 og 60 millioner euro i januar, men de fleste tror Roma bil holde på han minst frem til sommeren.

Stjernespiller ble utvist etter å ha reagert på rasisme

Sjakhtar Donetsk-spilleren Taison ble vist det røde kortet etter å ha reagert på rasisme fra tribunen i oppgjøret mot Dinamo Kiev.
Les mer om:

Det nye vannspeilet på Bryne

Boligene blir vist i teglstein, men det kan også bli trefasader på prosjektet som nå skal realiseres i Brynes egen park, Mølledammen.
Les mer om:

MAST-prosjektet: Slik jobber vi strategisk med design

KRONIKK: Da vi vant Forsvarsmateriells plan- og designkonkurranse fikk vi vist at design er strategi, skriver Magne Ekerum.
Les mer om:

Niklas Castro kåret til årets spiller i OBOS-ligaen

Niklas Castro har levert hele 16 mål og 10 målgivende for Aalesund denne sesongen og topper også NTBs spillerbørs. Før sesongens siste serierunde mot Sandefjord, ble han dermed kåret til “årets spiller” i OBOS-ligaen av NTB og OBOS. Det er bare å gratulere Castro med denne velfortjente utmerkelsen. Gjennom sin innsats på banen har Castro ikke bare vært en sterk bidragsyter til at Aalesund rykket opp til Eliteserien, men også bidratt til stor underholdning og mye moro rundt på arenaene i hele OBOS-ligaen, sier Eddie Chr.

Ny versjon av filmklassikeren blir også vist i Norge

Det er 40 år siden den legendariske krigsfilmen først ble lansert, og mange har trukket den fram som en av filmhistoriens beste krigsskildringer. Fortsatt er den ikke blitt vist i den versjonen som regissør Francis Ford Coppola egentlig ønsket – før nå. Den nye og endelige versjonen hadde premiere i Cannes. LES OGSÅ: Denne filmen bør gjøre deg rasende. I tillegg til å klippe den om, har man også remastret lyden og oppgradert bildene til 4K ultra-HD. Filmen får norsk premiere 6. desember, ifølge Filmweb. The post Ny versjon av filmklassikeren blir også vist i Norge appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Arsenal trenger ikke å gjøre samme feil som United

Litt urettferdig er det at Unai Emery sammenlignes med Arsene Wengers beste sesonger- av rundt 20. Åtte-ni poeng bak topp fire er jo ikke døden etter 12 runder.

Cricketstjerne Nic Maddinson tar pause for å pleie sin mentale helse

Cricket er verdens nest største idrett målt i antall fans og en av deres største stjerner den Australske landslagsspilleren Nic Maddinson har bestemt seg for å ta en pause for å få hjelp med mentale helseproblemer.  Han har trukket seg fra Australia As turneringskamp mot Pakistan. Cameron Bancroft vil erstatte Maddinson i XI for den tre dager lange kampen som starter mandag i Perth.

Ole Gunnar Solskjær skryter av talent: «Han får en flott karriere»

Ole Gunnar Solskjær berømmer Mason Greenwood, som scoret mot Partizan Beograd. Mason Greenwood er 18 år gammel, men han har allerede vist hva han kan gjøre for Manchester Uniteds førstelag. I torsdagens Europa League kamp mot Partizan Belgrade, var Greenwood en av de som sørget for en underholdende kamp. Les: Manchester United leker seg videre i Europaligaen Hans manager, Ole Gunnar Solskjær, er klar på at han har et stort talent i troppen. «Mason kommer til å ha en veldig god karriere.

– Om han hadde vist på trening at han jevnt over var den beste, så ville han også spilt enda mer

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær roser Mason Greenwood etter ny scoring torsdag.

Når EØS råder over NAV må det gå galt

NAV–skandalen har vist det som vi burde ha forstått for lenge siden – nemlig at norsk selvråderett er sterkt svekket som en konsekvens av EØS–avtalen.
Les mer om:

Kaffekjede får tre måneder på å rydde opp i arbeidsforhold

Espresso House sentralt får besøk av Arbeidstilsynet i første kvartal neste år. Innen den tid må kaffekjeden ha vist at den har ryddige arbeidsforhold.
Les mer om:

Kaffekjede får tre måneder på å rydde opp i arbeidsforhold

Espresso House sentralt får besøk av Arbeidstilsynet i første kvartal neste år. Innen den tid må kaffekjeden ha vist at den har ryddige arbeidsforhold.
Les mer om:

Forbannet Solbakken: – Jeg har vist det åtte milliarder ganger på video

Ståle Solbakken var frustrert etter at gammel kjenning ødela festen i Parken.

Mistet jobben etter å ha vist fingeren til Trump – nå blir hun politiker

Hendelsen fikk store konsekvenser for Juli Briskman, men nå har hun funnet en ny jobb.
Les mer om:

« ..til å gråte av»(pluss)

Så gikk det knapt ett år fra sentrale politikere (de kalte seg vist Tuppen og Lillemor) sto fram i avisen med det motsatte av gråt- smil og kakefest- og feiret kommunens solide økonomi/overskudd!
Les mer om:

City gir keeperhanskene til Kyle Walker – hvem velger du, Klopp?

Manchester City gikk tom for keepere mot Atalanta i onsdagens Champions League-kamp. Hadde Pep Guardiola egentlig en plan for hvem av utespillerne som skulle ta på seg hanskene, eller ble det avgjort på stein-saks-papir? Det er heldigvis ikke ofte dette skjer i toppfotballen, men for Guardiola ble det en reell problemstilling mot Serie A-klubben. Les: United og Tottenham kan foreløpig glemme Ajax-spilleren Det var Kyle Walker som måtte skifte rolle da Ederson ble skadet og med Claudio Bravo utilgjengelig.

LESARBREV: Kraftskattesaken må på rett spor

Rapporten fra Kraftskatteutvalget har sendt sjokkbølger gjennom hele vannkraft-Norge. Protestene mot forslagene fra utvalget er massive fra kommuner og kraftbransjen. Utvalgets mandat var å foreslå skattemessige og andre forbedringer i rammeverket for å fremme investeringer i vannkraft og økt produksjon av fornybar energi. Men et samlet vannkraftmiljø er nå tydelig på at forslagene fra kraftskatteutvalget ikke vil utløse én eneste kilowattime mer fornybar energi, tvert imot.

Avrunder «Kamilla og tyven»-musikal i Mandal

Etter å ha vist musikalen «Kamilla og tyven» en rekke ganger i Rogaland skal forestillingen avvikles. Siste forestilling blir i Buen i Mandal.
Les mer om:

Nå er F-35 meldt klar til krise og krig(pluss)

Onsdag meldte sjefen for Luftforsvaret, generalmajor Tonje Skinnarland, F-35 klare til å løse oppdrag for Norge. Rundt 150 F-35 ansatte ved Ørland flystasjon har vist at de kan operere flytypen ut fra en annen base enn Ørlandet.
Les mer om:

Nå ser det ille ut for Donald Trump, spesielt om en sammenligner med Nixon og Watergate

GJESTEKOMMENTAR: Om historien har vist oss noe, er det at folkemeningen avgjør riksrettsprosesser i USA.
Les mer om:

Chris White (83) stiller ut over 40 nye verk: – Jeg sier alltid at det blir min siste utstilling, men jeg har ikke tenkt å gi meg ennå

De neste tre helgene stiller Chris White ut er stort antall malerier som ikke tidligere er vist i Galleri Klavestad i Gamlebyen. 83-åringen sier han må «på jobb» hver dag for å holde hodet i gang.
Les mer om:

Enkel type ute med plate i dag - se videoen her!

Stortingspolitiker Jan Bøhler har lenge vist at musikk ligger hans hjerte nær, men i dag, fredag, debuterer han med albumet «Enkel type». Alt fra østkantspråket og livet i Groruddalen til trening og mødre i syngende form.
Les mer om: