Nyheter om Vist


Barnelovhistoriens ironier

Filmen «Natta pappa henta oss» av Steffan Strandberg er vist en rekke ganger på NRK.
Les mer om:

Holdt unna i viktig kamp – «halve» divisjonen kan rykke ned

Fløya har ikke vist spesielt imponerende form de siste kampene, og lå lenge an til å tape alle poengene mot nedrykkskonkurrenten Åsane. Så dukket Regina Fiaboma opp.
Les mer om:

- Vi føler at vi har skapt noe som folk har savnet

For første gang har det blitt arrangert en matfestival på Fauske, og en av arrangørene, Hege Ruud forteller at hun er overveldet over hvor mange som har vist interesse for arrangementet.
Les mer om:

Langer ut mot rival: - Han har ikke peiling

- Jeg følte noen måtte si ifra, sier Ståle Solbakken om uttalelser fra direktøren i FC Midtjylland. Mener han har opptrådt respektløst og vist kunnskapsløshet.

Fulham-treneren: «David Silva har mer erfaring enn hele laget vårt»

Han ledet klubben opp i Premier League og fikk over 1 milliard kroner å leke seg med i sommer. Så langt har dette gitt eierne fire poeng på fem kamper. Fulham-treneren gjør sitt for å minne verden på hvorfor suksess kan ta tid. Slavisa Jokanovic er en arbeidsnarkoman. Han gir seg aldri, og har gitt Fulhams eiere troen på at klubben har noe å gjøre i øverste divisjon. Etter en omfattende handlerunde på overgangsmarkedet, har den tidligere serbiske landslagsspilleren spillerne.

Ruster opp og bygger nytt: – Vi gleder oss stort til å få vist fram hele herligheten

Sulitjelma skytterlag står bak et voldsomt løft for å bedre egne treningsforhold.
Les mer om:

Nå er bilisten dømt for å ha vist bannefingeren til politiet

Å vise langfingeren til politiet regnes i straffeloven som forulemping av offentlig tjenestemann. Nå er en ung bilist fra Ryfylke dømt til å betale 9.600 kroner i bot. .
Les mer om:

«De ønsker å ødelegge ham, men Gud sover aldri!»

Vi syntes at det er flott når familiemedlemmer støtter fotballspillere i opp og-nedturer. Kanskje ikke verdt å nevnes som nyhet, men når det dreier seg om Ronaldo, er vi programforpliktet til å ta det med. Cristiano Ronaldo har spilt 153 Champions League-kamper uten å bli vist det røde kortet. Så kom overgangen til Juventus, og ut bar det i første kamp. Tilfeldighet, eller forteller dette oss noe? Det ble tårer, sutting på tommelen og tap denne kvelden.

Swansea-floppen (21) herjet på Bayern Münchens midtbane

Renato Sanches (21) fikk endelig vist hva som bor i ham.
Les mer om:

Tidsspørsmål før denne Bundesliga-treneren entrer Premier League

Han ble kalt baby-mourinho tidligere i trenerkarrieren. I Hoffenheim har Julian Nagelsmann vist at han står fjellstøtt som seg selv. Vi har ikke noe håndfast som sier at tyskeren kommer til å skifte liga med det første, men profilen hans er perfekt for flere Premier League-klubber. Det er bare et spørsmål om tid. 31-åringen har allerede oppnådd mer enn trenere får til i løpet av hele karrieren. Nå leder han Hoffenheim i gruppespill i Champions League, første gang i klubbens historie. Alder betyr ikke suksess.

Supersynlig i lokalavisa: Boligannonsen til Ted ble vist 45.000 ganger på en uke

- Vi tenkte vi skulle prøve noe nytt, og satset på annonsering i lokalavisa. Det angrer vi i hvert fall ikke på nå, sier boligselger Ted Fredlund.
Les mer om:

«Skalling» og spytting kostet 4 kamper

Cristiano Ronaldos første scoring for Juventus overskygget det meste i 2-1-seieren mot Sassuolo i Serie A. Men ikke helt. Douglas Costa sørget for at kampen fikk et noe annet fokus. Douglas Costa ble taklet hardt av Federico Di Francesco i forkant av Sassuolos redusering til 1-2. Costa svarte med å sette albuen i ansiktet på Di Francesco, før han serverte en Vålerenga-hilsen. -Da ble det overraskende bare et gult kort. Men han var ikke ferdig der, for like før Juventus skulle ta avspark, sendte han en spytteklyse i ansiktet på Di Francesco.
Les mer om:

Slapp militærtjeneste – jaktes nå av toppklubb

Det så en stund ut som Tottenhams sør-koreanske stjerne skulle være tapt for fotballen de neste to årene. Takket være gull i Asialekene, som kvalifiserer til fritiak fra militærtjeneste (!)i hjemlandet, kan Bundesliga-klubber og andre fortsette jakten på Son. Heung-min Son. Det er en helt spesiell energi som bringes inn på banen av denne spilleren. Det har tydeligvis også Bayern München registrert. Ifølge The Mirror har den tyske giganten nå vist interesse for Son, som de allerede kjenner fra tiden hans i Bayer Leverkusen. Liten, men sterk i duellene.

Douglas Costa: «Du vet ikke hva Di Francesco sa til meg»

En ettermiddag som Juventus ‘Douglas Costa,sent vil glemme og som med all sannsynlighet vil ha negativ innvirkning på humøret de neste dagene. – Det at det blir et etterspill er hevet over enhver tvil.  Juventus vant 2 – 1 mot Sassuolo og Cristiano Ronaldo scoret sitt første mål i Serie A etter en tørkeperiode. Les: Cristiano Ronaldo med sitt første Serie A-mål for Juventus Douglas Costa ble taklet hardt av Federico Di Francesco i forkant av Sassuolos redusering til 1-2. Costa svarte med å sette albuen i ansiktet på Di Francesco, før han serverte en Vålerenga-hilsen.

Seieren gjør at Mourinho nå prater om fremtiden!

Den verste stormen har stilnet etter at Manchester United dro inn seieren mot Watford, som befant seg foran på ligatabellen. Nå kan Jose Mourinho prate om fremtiden. Dette bærer lite preg av en manager på vei ut; Mourinho er ute av forsvarsposisjonen og bruker heller tiden til å trekke frem ulike spillere han vil ha med videre. Slipper å bl skjelt ut i media. (foto: shaw, twitter) Luke Shaw fikk så hatten passet forrige sesong i åpen kritikk fra Mourinho. Nå har 23-åringen endelig vist hva som bor i ham som spiller.

Sjå verdas første vaskehall for store fly

SKIEN (NRK): Her blir eit passasjerfly vaska i verdas første og største vaskehall for fly. Norsk banebrytande teknologi blir vist fram for statsministeren og gjester frå Saudi-Arabia.

Superreserven Coutinho endret kampen

Real Sociedad gikk i ledelsen mot Barcelona i første omgang og rystet katalanerne. Etter pausen snudde kampbildet, mye takket være en tidligere Liverpool-spiller. Vi vet at det begynner å bli en stund siden Philippe Coutinho spilte på Anfield, men for oss har han fortsatt en liten del Liverpool i seg – hvertfall ut året. I andre omgang kom Couthinho inn på banen, og var ifølge lagkompisen direkte medvirkende til at kampen snudde. Takk, Philippe! (foto: barcelona, twitter) -Philippe kom på banen og endret dynamikken i kampen.

Birgit fikk beskjed om at mannen var død – da hun kom på sykehuset, var det en annen mann som lå der død

Da Birgit Scheie (72) leste i GD om dødsbudskapet som ble gitt fra sykehuset i Lillehammer til feil familie, veltet hennes eget traume og sorg opp fra for fem år siden. Da ble hun tilkalt av sykehuset og vist en fremmed, død mann.

Paco Alcácer med mål i Bundesligadebuten

I noen timer inntok Borussia Dortmund tabelltoppen i Bundesliga da de i går slo Eintracht Frankfurt 3-1, på scoringslisten den spanske landslagsspissen Paco Alcácer som meldte overgang fra Barcelona rett før sommerens overgangsvindu stengte.  Også Abdou Diallo og Marius Wolf scoret sine første mål for Dortmund, som er oppe i sju poeng etter tre kamper. Bayern München, Wolfsburg og Hertha Berlin har alle 6 poeng på to kamper. Les: Paris Saint-Germain overlegne selv med Neymar og Mbappe på benken Die Statistiken zu #BVBSGE!

Wolverhampton har blinket ut nok en portugiser

Okay, Wolverhampton-treneren er riktignok portugisisk, men nå begynner det å bli litt ekstremt. Eller er dette rett og slett oppskriften for å overleve på sparebluss i verdens tøffeste liga. Nuno Santo har seilet opp som en av de mest spennende trenerne på balløya det siste året, og har så langt vist at han også holder mål på høyeste nivå. Delta i Champions League konkurranse og vinn 30 000,- Noe av æren må tilskrives teften hans til å finne og overtale spillere som takler nivået i Premier League.

Liverpool-legende: «Oppgjøret mot Tottenham blir helt anderledes denne gang»

Vi må innrømme at vi bidrar til at det går inflasjon i legende-merkelappen, men når det gjelder John Barnes som briljerte på et tid da engelske fotballspillere var hvite og røde, tiltalter vi oss dette. 54-åringen mener storkampen mot Tottenham kommer til å skille seg ut fra forrige gang Liverpool møtte London-klubben. Så det ikke skal være noen misforståelse. (foto: barnes, twitter) Delta i Champions League konkurranse og vinn 30 000,- Forriges sesong hadde Pochettino knekket Klopp-koden, og stakk avgårde med fire poeng på de to interne oppgjørene.

Mourinho kunne komme med gladnyheten

Det gjorde skikkelig vondt å se på da Luke shaw smalt inn i en duell med Dani Carvajal i landskampen mot Spania. Og vondt var det for Manchester United-spilleren som ble båret av banen. Etter kampen ble det informert om at venstrebacken hadde det bra etter omstendighetene, som det så fint heter. Har vært viktig for de røde. (foto: shaw, twitter) For United er en skadet Shaw skikkelig dårlige nyheter.

Everton risikerer å miste poeng i Premier League

Everton har kommet godt ut fra hoppkanten denne sesongen. I fjor høst var det tunge dager på Goodison Park under Ronald Koeman. Men nå kan noe av idyllen ødelegges.   Premier League har nemlig iverksatt en undersøkelse av Marco Silvas jobbskifte.

Tredje lekkasjen på ett år(pluss)

Eier av ammoniakkanlegget ved Vist, Leidulv Holan, sier han må se på rutinene – etter at det natt til torsdag oppsto lekkasje for tredje gang på ett år.
Les mer om:

Solbakken-sønn (18) imponerer. Følges av Serie A-klubb

En «middels god Serie A-klubb» har vist stor interesse for talentet Markus Solbakken.
Les mer om: