Nyheter om Vist


Hyttesalget tok ferie i sommervarmen

Eiendomsmeglere er forundret over at de ikke har solgt flere strandperler i år som Sørlandet har vist seg på sitt aller beste.
Les mer om:

Brasiliansk fyrverkeri kommer til Premier League

Den unge brasilianeren startet karrieren sin i brasilianske Corinthians i 2014. To år senere ble han hentet til Europa av franske Bordeaux. Nå gjør han seg klar for spill i verdens tøffeste liga. Malcom har herjet i Ligue 1 forrige sesong, noe som har fått Jose Mourinho til å følge ekstra nøye med.

Island må stake ut ny kurs mot neste EM

Island har igjen vist sin forblåste øy-magi i et stort mesterskap. Neste gang blir det med en helt ny kurs. For det islandske fotballforbundet kunne informere at Heimir Hallgrímsson ikke blir med videre som trener for landslaget. Det er ikke mange ukene siden islendingene ble hyllet av blant andre Jose Mourinho etter 1-1-kampen mot Messi og Argentina. Fotballforbundet jobbet for å få med seg Hallgrimsson videre, men klarte ikke å overtale islendingen. 51-åringen fikk med seg EM-suksessen da England ble sendt hjem i åttendedelsfinalen.

Djokovic vant Wimbledon – omstridt i Serbia for Kroatia-støtte

(Novak Djokovic-Kevin Anderson 6–2, 6–2, 7–6) Novak Djokovic (31) tok sin fjerde Wimbledon-tittel samtidig som VM-finalen var en halv time gammel. I hjemlandet Serbia er det omstridt at Djokovic har vist sin støtte til nabo Kroatia.
Les mer om:

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Kroatias ulempe: – Det kan absolutt bli avgjørende

Kroatene har langt flere minutter i beina enn franskmennene. Frankrike-kaptein Hugo Lloris er imponert over det finalemotstanderen har vist.
Les mer om:

Endelig kan Hazard prate om fremtidsplanene

Vi kommer til å huske nr. 10 lenge. Belgieren har virkelig vist verden at han har det som skal til for å avgjøre kamper. Da passet det godt at Eden Hazard fikk æren av å score Belgias siste mål i VM for denne gang. Etter 2-0-seieren i semifinalen i VM tuslet belgierne rundt på gressmatta mens de ventet på premieseremonien. Selv om bronsevinnerne sikkert var fornøyd med seier over England, bar ansiktene deres preg av at de burde ha spilt kampen på søndag med VM-trofeet på spill. Eden Hazard er sulten på suksess.

Frisk fra ME

Fædrelandsvennen har prisverdig nok satt søkelys på ME, men har valgt en litt ensidig vinkling. Oppslagene har vist pasienter som kun ønsker en medisin og artiklene har fremmet pasientforeningens ståsted om at tilstanden skyldes en spesifikk kroppslig defekt. Det er problematisk og kan i seg selv virke sykdomsfremkallende.
Les mer om:

Nå er denne pizzasjappa til salgs: – Det er mange som allerede har vist interesse

Etter fem år, har Gholam Ali Ahmadi bestemt seg for å kaste inn håndkleet.
Les mer om:

Drar nordover denne sesongen også

Sommeren er tiden da de store klubbene sprer sine talenter ut over Europa, på den positive siden for at de skal bli bedre og komme tilbake etter et år eller to. På den litt mer kyniske siden, låne dem ut i håp om at de skal slå igjennom slik at de kan selges og bidra til klubbkassa.  Den brasilianske vingen Robert Kenedy Nunes do Nascimento, best kjent som Kenedy, sendes nordover på utlån til Newcastle United FC.

Slår tilbake mot kroppskritikk etter fødselen

Victoria's Secret-modellen får refs etter å ha vist frem magen etter fødselen.
Les mer om:

– Ørsta kjem til å vere minst like gode til hausten(pluss)

At Ørsta skulle ligge på 4.-plass i 4. divisjon etter vårsesongen er betre enn forventa. Trenar Vegard Heltne meiner laget likevel ikkje har fått vist fram potensialet sitt.
Les mer om:

Ny Bugatti-modell koster like mye som 150 (!) VW Golf

Ryktene skal ha det til at Bugatti planlegger en ny spesialutgave av Chiron. Bilen er allerede vist under et lukket arrangement i New York.

– Dette tannreguleringsgliset får vi se flere ganger i Tour de France

Johan Kaggestad er svært imponert over det Fernando Gaviria har vist så langt i Touren.
Les mer om:

Brett Kavanaugh kan forandre USA for lang tid framover

President Trump har vist seg å være en større velsignelse for konservative kristne i USA enn langt mer religiøse George W. Bush.
Les mer om:

Tidligere Barcelona-trener skal gjenreise gammel storhet

Fotball er ferskvare. Derfor tillater vi oss å beskrive Spanias dominans for noen mesterskap siden som gammel storhet.

Manchester United-speiderne noterte flittig i Molde

Vålerenga ble sendt hjem fra Molde med et stortap i bagasjen. Ole Gunnar Solskjærs menn gav seg ikke før det stod 5-1.

RBK-Kåre ropte på VAR: – De hadde sikkert vist meg av banen

TRONDHEIM/OSLO (NRK): Da RBK ble snytt for straffe mot Tromsø, gjorde Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen tegnet for VAR mot dommeren. Ingebrigtsen ønsker videodømming innført i Eliteserien, men tror ikke det vil skje.

RBK-Kåre ropte på VAR: – De hadde sikkert vist meg av banen

TRONDHEIM/OSLO (NRK): Da RBK ble snytt for straffe mot Tromsø, gjorde Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen tegnet for VAR mot dommeren. Ingebrigtsen ønsker videodømming innført i Eliteserien, men tror ikke det vil skje.

RBK-Kåre ropte på VAR: – De hadde sikkert vist meg av banen

TRONDHEIM/OSLO (NRK): Da RBK ble snytt for straffe mot Tromsø, gjorde Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen tegnet for VAR mot dommeren. Ingebrigtsen ønsker videodømming innført i Eliteserien, men tror ikke det vil skje.

Fransk landslagsspiller på vei tilbake til Premier League

Han kom til Premier League i 2009. Etter to klubbskifter på balløya forsvant han over kanalen og ned til Ligue 1. Nå blir han kalt inn på nytt til tjeneste i Premier League. Steven Nzonzi imponerte Blackburn da han spilte for Ligue 2-klubben Amiens i 2009. Rovers hentet den defensive midtbanespilleren hvor han spilte helt til gjengen fra Ewood Park rykket ned i 2012. Stoke så potensialet i den unge franskmannen og sikret ham videre spille i Premier League. Her ble Nzonzi en av nøkkelspillerne under Tony Pulis og Mark Hughes.

Sluttet som topp-advokat - ble styrtrik med Røkke

Å slutte som advokat har vist seg å være lukrativt for Øyvind Eriksen.
Les mer om:

Mourinho langer ut mot VM-sirkuset

Vi liker Neymar. Og vi liker ham aller best når han ikke ikke vrir seg rundt på gressmatta, men bruker farten, kreativitet og magien til å fosse forbi motstanderne. Manchester United-treneren går nå ut og forsvarer brasilianeren i stormen av kritikk fra media og supportere. Men han forsvarer ikke skuespillet. Jose Mourinho følger ikke overraskende nøye med på VM-sirkuset.

Kronprinsparet skal til Holmestrand – og Inger har «kjøreplanen» klar

– Dette blir et tre timer langt besøk, hvor Holmestrand virkelig kan bli vist fram for resten av Norge, sier Inger Christensen.

Bekreftet for Sarpsborg 08

Kontrakten med andredivisjonsklubben Skeid går ut etter sesongen, da blir den lynraske backen Sulayman Bojang (20)  Sarpsborg 08 spiller Skeid-spiller Sulayman Bojang har onsdag signert en treårskontrakt med Sarpsborg 08 «Signeringen kommer som en følge av speidernettverket vårt i 2. divisjon. Vi har tro på å lage en skikkelig god fotballspiller ut av Bojang. Han har ekstremferdigheter», sier sportssjef Thomas Berntsen på Sarpsborg 08 sin hjemmeside. Her ser du også et kort intervju. Bojang har spilt i Skeid siden januar 2017, men han har vært i klubben siden 2013 som G16 og G19-spiller.