Nyheter om Vist


Leeds mer offensive på overgangsmarkedet

Leeds har måttet spille defensivt på overgangsmarkedet og jobbet hardt med å holde på sine beste spillere i en storm av forslag. Nå kan de presentere en meget spennende signering som viser at klubben fortsatt har ambisjoner om en retur til Premier League. Leeds United har presentert den unge vingen Ian Poveda fra Manchester City. – Det blir vinterens andre signering.

Abid Raja ny idrettsminister

I går ble Abid Raja (V) ny statsråd i Kultur- og likestillingsdepartementet. – Og idrettsnorge står i kø for å gratulere: Norges idrettsforbund gratulerer med utnevnelsen og ønsker Raja lykke til med oppgaven. Raja er hjertelig velkommen til et godt samarbeid med Norges idrettsforbund og hele norsk idrett. eg ser frem til et godt og konstruktivt samarbeid med Abid Raja som ny idrettsminister. Norsk idrett er inne i en betydelig endringsprosess og Kulturdepartementet har vært en viktig støttespiller i det pågående moderniseringsarbeidet.

Slik har vi takla tidlegare utbrot av virusepidemiar

WHO vurderer om vi er i ein global nødssituasjon, etter at eit nytt coronavirus har spreidd seg til fleire land. Historia har vist at det kan få store konsekvensar når virus spreier seg raskt over verda.
Les mer om:

Tar byen med storm

Erling Braut Haaland har blitt svært populær i Dortmund før han har spilt en eneste kamp i byen. I dag kan han endelig bli vist fram for et stort publikum.
Les mer om:

Knut på vei hjem til Valdres, her har han røttene og vennene og bror Ole

Det har vært litt av en dag for Knut Aastad Bråten. Riksavisene har alle sammen vist bilder av en avtroppende kulturminister sammen med påtroppende Abid Raja rørt til tårer. Den nyslåtte kulturministeren har et Pride-flagg i hånden. I bakgrunnen står en stram kar fra Valdres i mørk dress. Det er Knut.
Les mer om:

Ærlig og åpenhjertig Sophie Elise om ekte Harstadpatriotisme: Får gjerne gate oppkalt etter seg(pluss)

– Det var hyggelig å få vist at jeg er Harstadpatriot, sier Sophie Elise Isachsen (25), etter Harstadkonferansen.
Les mer om:

Airbus har vist teknologi som går ett steg nærmere autonome fly

FREDAGSTECH: Programvare gjør den store forskjellen i flyindustrien.
Les mer om:

Mens United kaver på overgangsmarkedet styrer Liverpool seg inn mot Isco

Liverpool er enerådende på toppen i Premier League, men Klopp har neppe glemt at det har vært litt klisterføre når utenlandske klubber skal nedkjempes i Champions League.

Endelig smiler Anas: – Jeg hadde to valg; gå rundt og sutre eller ta meg sammen

Anas Farah Ali (19) har fått to viktige år ødelagt av skader, men nå er han endelig skadefri. – Jeg har ikke fått vist frem det beste av meg selv, sier han før 2020-sesongen.
Les mer om:

Forskning: – Slik kan stress gjøre håret grått

– Den ødeleggende effekten av stress, var verre enn jeg kunne forestille meg, sier Harvard-forsker som har vist hvordan stress kan gjøre mørk pels grå hos mus.
Les mer om:

Sjekk dei rykande ferske kvinnelege brannkonstablane

Når Haugaland Brann- og redning treng nye brannkonstablar, har det stort sett berre vore halvparten av den vaksne befolkninga som har søkt jobbane; mannfolka. Suldal med høgast andel kvinner Med eit enkelt lite grep, har dei løyst problemet, og det er i Suldal det verkeleg sparkar frå. Etter damekvelden dei inviterte til i fjor, er nå tre av dei fire som nyleg er tilsette på Sand kvinner, og snart er ei til klar.

Illsint Rio Ferdinand tar feil om United

Rio Ferdinand var med på å bygge opp posisjonen Manchester United har som verdens mest innbringende klubb. Ikke rart han sitter og river seg i skjegget i vip-boksen på Old Trafford. Vel, Ferdinand har som jobb å uttale seg om sin tidligere arbeidsgiver, så bokseren og ekspertkommentateren satt i studio hos BT Sport da Burnley kom på besøk. Les: Manchester United fortjener ikke Pogba Filteret forsvant etter Uniteds manglende evne til å score, og tilsvarende manglende evne til å stanse Burnley. – Du ser på noen av spillerne som er kommet inn.

Med lyd og lys i fokus

Lenge har størrelse og bildekvalitet vært hovedfokus når produsentene lanserer nye TV-er, men i år har flere av dem større fokus på lyd, ikke minst TP-Vision, som nettopp har vist fram årets Philips TV-nyheter i Amsterdam.
Les mer om:

Skrekkscenario kan knuse EM-drømmen: - Skummelt

Norge har vist imponerende form, men det er ingen garanti for semifinale.
Les mer om:

Anmeldelse: Robert Pattinsons nye film The Lighthouse er sykere enn Twilight

The Lighthouse er filmpris-sesongens sorte får, og er om mulig enda mer skrudd enn du skulle tro. Den psykologiske thrilleren er løst basert på en fortelling av Edgar Allan Poe, men selv om historiene har lite til felles, ligger likevel poetens mørke latent i filmen til Robert Eggers (The Witch). The Lighthouse er satt på 1890-tallet og handler om to menn som ankommer et fyrtårn for et fire uker langt skift som fyrvoktere.

Stor spenning og mye drama i håndball-EM 2020

Håndball-EM 2020 er i gang, og suksessen til de norske guttene har sørget for at vi sitter benket foran tv-en før hver kamp. Denne gangen blir mesterskapet avviklet over tre land, nemlig Norge, Sverige og Østerrike. Det er flere ting som er annerledes under dette EM. Nå er det nemlig hele 24 nasjoner som har kvalifisert seg for deltakelse. Norge, Sverige og Danmark var blant disse. Vi skriver var, for Danmark er allerede ute og de neste dagene vil vise hvordan det går med både Norge og Sverige.

Solberg: – Kunne ikke la være å handle av hensyn til ro i regje­ringen

Statsminister Erna Solberg (H) mener Frp har vist seg som et styringsdyktig parti i tiden de satt i regjering.

Forsvarsklippe takket nei til Conte og Inter – det er hos Arsenal det skjer

Når du takker nei til spill for vinneren Antonio Conte og Inter Milan, da ser du et stort potensiale i det som foregår på Emirates Stadium om dagen. Det er France Football som hevder at PSG-spiller Layvin Kurzawa takket høflig nei til Inter for å hoppe inn i Prosjekt Mikel Arteta. Les: Mens Alisson holdt nullen og får assist, holder Loris Karius på med sitt – igjen Venstrebacken slippes løs på free transfer fra Paris til sommeren, og den franske avisen hevder det venter en 5-årsavtale hos Arsenal. Les: Hva venter du på Solskjær, kjøp spissen Klopp frykter! Etter en period

Ustoppelig i femte kamp på rad

Håndballgutta kan fortsatt ikke ta mål av semifinaledressene, men skredderne kan være i beredskap. Håndball.no har skrevet dette ved Arne Hole Vi er ikke i semifinalen, men vi har kanskje halvannet ben der, sa landslagssjef Christian Berge da TV3 ville presse ham til å innkassere en plass i Tele2 Arena i Stockholm fredag.Det ble en kamp hvor vi kom i duellspill, og det ble mye en mot en. En sliteseier, der vi står godt defensivt med en strålende Torbjørn (Bergerud).

Sjåfør frifunnet for brudd på kjøre- og hviletid

Ofoten tingrett mener det er betenkelig, av flere grunner, når det i en sak har vist seg at Statens vegvesen ikke har rutiner for å undersøke om fartsskrivere kan ha tekniske feil.
Les mer om:

Nikoline (15) var mye mer nervøs for det hun skulle gjøre før start: – Det var skummelt

SKIEN: Nikoline Kristiansen Pflug (15) har flere talenter enn å svømme fort. Det fikk hun vist under tidenes første stevne i den nye svømmehallen på Kjølnes.
Les mer om:

Vulkanen spyr ut mindre oske, men vert framleis rekna som livstruande

Vulkanen på Filippinane har vist teikn på å roe seg, men fleire mindre jordskjelv tyder på at det framleis er fare for eit livsfarleg utbrot.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Tung debut fra Plankebyen

Fredrikstads nye rap-prins? Plankebyen, også kjent som Østen, bemerket seg tidlig på hip-hop-kartet, og har med blant andre Pen Jakke og Lok Allé i spissen sørget for å holde det ekte i årevis. Dette kan man selv oppleve dersom man stikker snuten innom festivalen Hiphop på Månen som fremdeles arrangeres hvert år. De siste årene har vi dessverre ikke hørt så veldig mye nytt fra disse traktene, men det er kanskje på vei til å snu? Rapperen Eggi har i denne omgang servert en blytung Fredrikstad-hymne, og har satt sammen en passende musikkvideo med hjelp fra kompisen Tande. Se premieren på «Tungve

Sparebanken: 4.200 kunder har vist legitimasjon - fikk likevel sperret kontoene sine

– De har ikke svart på de obligatoriske spørsmålene om hvitvasking.
Les mer om: