Nyheter om Vist


Ikke noe russisk flagg i VM

Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) offentliggjorde onsdag hvordan de vil straffe Russland de neste to årene for brudd på dopingreglementet. Som i blant annet håndball-VM vil ikke russiske utøvere få bruke det russiske flagget når de deltar i konkurranser arrangert av forbundet. Flagget kan heller ikke bli vist fra offisielt hold under arrangementer, og den russiske nasjonalsangen kan ikke spilles. Istedenfor det russiske flagget og navnet «Russland», må utøverne bruke «RBU» som navn i en egenprodusert logo.

Ordføreren kunne godt vist en større grad av bekymring

Situasjonen i Fauske er svært alvorlig, og ordføreren kunne godt signalisert en større grad av bekymring.
Les mer om:

Bli med inn i nysjukehuset(pluss)

Disse bildene ble vist på styremøtet i helseforetaket i dag i form av en video, som illustrasjon på hvor langt planlegginga av bygget er kommet.
Les mer om:

En normalt skuffende beskjed kommer fra Solskjær

I sommer var det et salig hylekor i den røde delen av Manchester og fra fotballsynsere som Gary Neville, Rio Ferdinand og gjengen. Van de Beek, Cavani og to no names på vingen! Alex Telles skapte antydning til entusiasme, men ikke mer. Resten av høsten fortsatte kritikken mot Uniteds udugelighet på overgangsmarkedet. I januar blir det enda tynnere. Skal vi tro Solskjær.

Historisk VM-uttak

Sportssjef Ivar Stuan har tatt ut den første norske kvinnelige VM-troppen i kombinert. Det er trioen Gyda Westvold Hansen, Mari Leinan Lund og Marte Leinan Lund. – Dette er et historisk VM-uttak. For første gang skal kvinnene konkurrere i kombinert, og vi ser veldig frem til dette. Denne kvinnetrioen er alle medaljekandidater i VM. Dette har de vist i helgas kontinentalcup og i verdenscuprennet i Ramsau før jul, sier Stuan i pressemeldinga. To plasser er fortsatt ledige i den kvinnelige troppen. Hos herrene har Jørgen Graabak fått grønt lys etter helgas verdenscuprenn i Ramsau.
Les mer om:

Pål: – Dette irriterte meg. De burde ha tenkt seg om og vist sunn fornuft.

Kommunen har brukt handikap-parkeringen til midlertidig lagring av snø.
Les mer om:

Liverpool kaprer supertalent som sammenlignes med Salah og Greenwood

Liverpool Echo legger ikke papp imellom når de skriver at Derby County sitt stortalent 16 år gamle høyreving Kaide Gordon. Det holder ikke å sammenligne med bare en stjerne, de kliner til med å skrive han minner dem om både Liverpools Mohamed Salah og Manchester Uniteds Mason Greenwood. Vi vil påpeke at det er et stykke opp, men talentet som fikk sin debut for litt over en måned siden med et innhopp i 4 – 0 seieren mot Birmingham. – Det er på U18 laget han har vist seg frem og blitt «oppdaget» av Liverpool sine speidere.

Rio Ferdinand smålunken til Martin Ødegaard i Arsenal-drakt

United-ikon og fotballprater, Ferdinand har lenge hørt om unge Oedegaard, men har også noen tanker om hvordan 22-åringen på Emirates Stadion kan skape uorden i Arsenal-sakene. Ferdinands bekymring er ikke Ødegaard, men Emile Smith Rowe. Les: Krise kan spare Manchester United for flere hundre millioner for fantastisk høyreving 20-åringen har skaffet seg fem Premier League-kamper fra start, i en periode der Arsenal har snudd svalestupet nedover på tabellen og har levert en håndfull overbevisende kamper på rad. Smith Rowe har vist seg å være kanskje den største vitamininnsprøytingen

Over 100.000 så Finn-annonsen til Jan og Katrine: – Det passer kanskje ikke for alle

16 stykker dro for å se på eiendommen. – Vi fikk virkelig vist fram huset vårt.
Les mer om:

Vi skal fortsette å slå ned viruset – og vi skal skape nye arbeidsplasser 

«Tillitssamfunnet Norge har vist seg fra sin beste side, og vi har fått bekreftet en gang for alle at tilliten vi har her i landet ikke bare er lønnsom: Den er livsviktig.»
Les mer om:

Over 100.000 så Finn-annonsen til Jan og Katrine: – Det passer kanskje ikke for alle

16 stykker dro for å se på eiendommen. – Vi fikk virkelig vist fram huset vårt. Straks setter de kursen mot Telemark.
Les mer om:

Over 100.000 så Finn-annonsen til Jan og Katrine: – Det passer kanskje ikke for alle

16 stykker dro for å se på eiendommen. – Vi fikk virkelig vist fram huset vårt.
Les mer om:

Jentas mor: – Takk for all omtanke

Mammaen til den unge kvinnen som omkom lørdag etter ulykken på Tolvsrød fredag kveld forteller til Tønsbergs Blad at familien tar med seg all omtanken som er vist dem.
Les mer om:

Med hjelp fra lagkameratene ristet Kongshaug av seg skuffelsen: – En ny start

– Jeg fikk vist at det ikke er noe galt med formen eller med meg, sier Peder Kongshaug. Han fikk en solid opptur på isen i Heerenveen i helga.
Les mer om:

Ny behandling mot artrose

Ragnar Støtteruds (83) artroserammede knær ble bedre etter bare to runder med den nye behandlingen, som er vist å virke for sju av ti pasienter.
Les mer om:

65 smittede er tilknyttet utbruddet i Nordre Follo – seks bekreftet med den britiske varianten

Smittesporing har vist at 65 coronasmittede personer er tilknyttet utbruddet i Nordre Follo, der seks prøver er bekreftet å ha den britiske virusvarianten.
Les mer om:

Manchester Uniteds toppmål er klar

Vi er vant til å få pepper når vi beskriver spillere som «en av verdens beste ditt og datt», men i tilfellet Raphael Varane er vi rimelig sikre på å ikke sitte igjen med så mange blåmerker. Selv om Manchester United troner øverst på Premier League-tabellen per 23. januar, er det ikke tvil om at klubben har vedtatt å kjøpe en midtopper av verdensklasse. Lindelöf og Eric Bailly har vist at de kan levere på topp nivå, men United mangler én som har vært med på å avgjøre de største kampene som leder til de største titlene, år etter år.

Hastet til sykehus

Svein Østvik ante fred og ingen fare da han hogget ved. Så smalt det. Men det var spesielt én ting som ikke ble vist på tv.
Les mer om:

Diskuterer maktfordeling i Senatet: – Dette forholdet må bare fungere

Demokraten Chuck Schumer og republikaneren Mitch McConnell har byttet roller i Senatet, og må nå bli enige om en maktfordelingsavtale. Det har allerede vist seg å være vanskelig.
Les mer om:

Klopp sendte melding til Dejan Lovren

Granittblokken Dejan Lovren ble hentet til Liverpool i 2014, der han etterhvert ble en del av Klopps reise mot de to største trofeene. Sommeren 2020 var Liverpool-eventyret slutt, der Klopp «tvang» den bunnsolide midtstopperen videre til Russland. Noen måneder senere sendte Everton-bølla Jordan Pickford Liverpools midstopper og viktigste spiller rett på operasjonsbordet. Siden Merseyside-derbyet på begynnelsen av sesongen har midtstopper-situasjonen hos Liverpool vært mildt sagt utfordrende.

Ferdig i Arsenal

Etter å ha vist seg frem på det greske landslaget og for Borussia Dortmund hentet Arsenal Sokratis Papastathopoulos over for å styrke forsvaret. – Nå to år etter er kontrakten terminert og Sokratis reiser hjem. Manager Mikel Arteta utelot ham, sammen med Mesut Özil, fra Arsenals 25-mann Premier League og Europa League-tropper i høsten. – Dermed var det rimelig opplagt at han ville slutte så snart det var mulig. Pressemeldingen fra Arsenal sier at de har jobbet nært sammen og kommet frem til at avtalen skal kanselleres.

Kinas rikeste mann tilbake etter å ha vært mystisk borte i to måneder

Den styrtrike kinesiske Alibaba-gründeren Jack Ma har vist seg offentlig for første gang på to måneder. Han deltok på statlig TV i et digitalt møte med lærere.
Les mer om:

Alibaba-gründer Jack Ma har vist seg for første gang på to måneder

Den styrtrike kinesiske Alibaba-gründeren Jack Ma har vist seg offentlig for første gang på to måneder. Han deltok på statlig TV i et digitalt møte med lærere.
Les mer om:

Alibaba-gründer Jack Ma har vist seg for første gang på to måneder på statlig TV

Den styrtrike kinesiske Alibaba-gründeren Jack Ma har vist seg offentlig for første gang på to måneder. Han deltok på statlig TV i et digitalt møte med lærere.
Les mer om: