Nyheter om Vist


Selvsikker «låneklubb» klar til å teste Liverpool

Midtbanespilleren Marko Grujic som er på lån hos Porto fra Liverpool har i det siste blomstret opp i Portugal og leverer nå hver gang fløyta går. De glemte Liverpool stjernen har «æren» av å være den første spilleren som ble hentet til Anfield av Jürgen Klopp, signaturen kom i januar 2016 og selge overgangen til de røde i juli. Selvsikre Porto er klare til å kjøre ned Liverpools pris for en permanent avtale, både Porto og Marko Grujic vet at Liverpool ikke tenker å hente han tilbake. Serberen spilte bare i Premier League i sesongen 2016/17.

Jonas Gahr Støre med knallhardt angrep på høyrepartiene: – Norge står ved et veiskille

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre mener høyrepartiene har vist «sitt sanne jeg» under krisen. Nå lover han å rydde opp.

Pandemien har for alvor vist at vi må gjøre noe med handelslekkasjen

«Et oppsving i handelen har derfor vært viktig for at arbeidsledigheten, og særlig ungdomsledigheten, ikke har blitt enda høyere.»
Les mer om:

Nå får man flytte PlayStation 5-spill til USB-lagring

Sony har vist frem en ny oppdatering for PlayStation 5, som rulles ut onsdag 14. april.
Les mer om:

– Mot bedre tider for oss

SKIEN: – Jeg har tro på at nå går det mot bedre tider for oss fastleger i Skien. Vi erfarne vil nyte godt av det, og yngre leger vil søke seg hit. Kommunen har vist en fin endringsvilje.
Les mer om:

Fikk 20 minutter på å bestemme seg før privatflyet skulle lette

Vi sier litt fleipete at du kan bruke timer på nettet for å finne det perfekte par sko, mens du bruker en halvtime på å bestemme deg før et bud på nytt hus eller ny leilighet legges inn. Brasilianeren Raphinha fikk bare 20 minutter. Han skulle ikke bestemme seg for ny bolig, men ta en karrieremesssig viktig avgjørelse – som indirekte krevde ny bolig. Les: Jakten etter «The President» har for alvor startet! -Styret (hos Rennes) kom og fortalte at de hadde akseptert et bud fra Leeds, så nå var det mitt valg om jeg ville reise eller bli.

«Kampen om Narvik»-traileren vekker begeistring: – Heftig!

På drøyt 12 timer har traileren blitt vist nesten 10.000 ganger. Nå deles den over en lav sko, til begeistring både lokalt, nasjonalt – og i utlandet.
Les mer om:

Jordans prins Hamzah viste seg med kongen for første gang etter familiefeiden

Jordans kong Abdullah og tidligere kronprins Hamzah har vist seg sammen for første gang siden den familiefeiden i kongehuset ble kjent.
Les mer om:

Liverpool kan «takke» Southgate

Milner sa det så fint etter 2-1 seieren over Aston Villa: «Å bli utelatt fra den engelske landslagstroppen er trolig den første motgangen han møter». Denne han er selvfølgelig matchvinnner Trent Alexander-Arnold. Forrige sesong var Liverpools høyreback helt outstanding. Denne, har Alexander-Arnold fulgt Liverpools mange ups-and-downs.

Prins Charles takker for støtten

Kanoner over hele Storbritannia blir avfyrt lørdag, i en hyllest til avdøde prins Philip. Prins Charles takker britene for støtten de har vist etter farens bortgang.
Les mer om:

Russlands ambassade: Norge har ikke vist noen interesse for Sputnik-vaksinen

Russiske representanter har ved minst to anledninger kontaktet den norske regjeringen om Sputnik-vaksinen. Helseminister Bent Høie vil ikke avsløre Norges posisjon i vaksineforhandlinger.

Nok en Hummer ser dagens lys

Så langt har vi møtt den nye GMC Hummer EV som pickup. Nå er den også vist som SUV – med litt mer moderate dimensjoner.
Les mer om:

Arsenal snublet, Manchester United viste hvem som fortjener en finale denne sesongen

Arsenal fikk en tøff kveld mot Slavia Praha i første kvartfinale i Europaligaen. 1-1 gur ingen god magefølelse før neste ukes returkamp. For Manchester United ble torsdagskvelden en helt annen opplevelse. Marcus Rashford sendte inn første United-scoring etter halvtimen mot Spanias 9. beste lag. Da hadde gjengen til Solskjær styrt hele spillet.

Strømmegigant sikret seg Kanye West-dokumentar

Det stormer stadig rundt Kanye West, og nå har Netflix kjøpt rettighetene til en kommende dokumentar om artisten. Den så langt utitulerte dokumentarserien inneholder mengder med opptak som ikke er vist før, skriver The Guardian. Materialet er spilt inn over en 20-årsperiode og bak serien står Clarence «Coodie» Simmons og Chike Ozah – som kjenner West godt. Blant annet hadde de regi på to av artistens første musikkvideoer. Foto:Tord Litleskare | GAFFAKanye West fotografert under en konsert på Øyafestivalen i Oslo tilbake i 2011. The post Strømmegigant sikret seg Kanye West-dokumentar appeared f
Les mer om:

Belgisk media: Sander Berge kandidat til å erstatte en av Premier Leagues beste

Belgisk presse har ikke glemt «sin» Sander Berge. I løpet av 113 kamper for Genk jobbet Føykas store fotballsønn seg til en solid posisjon i belgisk liga. Dette bragte den defensive midtbanespilleren til verdens tøffeste liga. Nå hevder Voetbal24 at det er stooore planer for Berge i Premier League. Pep Guardiola har alltid hatt Fernandinho i City-troppen. Siden 2016 har den brasilianske landslagsspilleren spilt en ekstrem viktig rolle for Citys seiersgang på balløya. Til sommeren kan det være slutt.

«Sommerhytta»-premiere: Pusser opp for titalls millioner

TV2s «Sommerhytta» har vist seg å være god butikk både for hyttevinnerne og hytteutbyggerne eller grunneierne
Les mer om:

Eirik (29) brukte egenskaper fra gaming til å sikre seg fast jobb: – Han har vist at han vil

Etter flere utdanningsforsøk fant Eirik André Bjørnstad endelig noe som passet han perfekt. Nå er han ansatt i Sandefjordbedriften Emagine, og flytter snart til hvalbyen.
Les mer om:

Derfor bør Glimt-fansen trykke nysignering ekstra til brystet: – Det har vist seg lett å score mot Tromsø

Erik Botheim (21) har scoret fire mål i Eliteserien. Alle har kommet mot Tromsø IL.
Les mer om:

Stjeler pakkene som leveres hjem: – Dette er ikke tilfeldig

Pakken til Anders Vist leveres på trappa hans. Kort tid etter kommer en mann og stjeler den. Dette har skjedd flere ganger i hele nabolaget.
Les mer om:

Nederlandsk stjerne kan presse Martin Braithwaite ut av Camp Nou

Den danske «nødspissen» Martin Braithwaite sine dager på Camp Nou er talte, han får nyte de 10 siste rundene av La Liga med Barcelona for etter alle solemerket er det slutt når overgangsvinduet åpner i sommer. Årsaken er manager Ronald Koeman favoritt Memphis Depay. Sport skriver i dagens utgave at det er slutt nesten uansett hva som skjer, men i hvert fall hvis den tidligere nederlanske landslagssjefen Ronald Koeman får hentet en favoritt fra landslagstiden Memphis Depay. – Alt ligger til rette for en overgang, Depay sin avtale med Lyon tikker mot slutten.

Sindre (18) og Daniel (17) så uerfarne båtfolk slite: – Denne kan alle bruke

Tirsdag fikk unge entreprenører vist seg fram i fylkesmesterskapet i Vestfold og Telemark. Blant vinneren var tre ungdomsbedrifter fra Nøtterøy videregående skole som tok sju av 19 finaleplasser.
Les mer om:

Allardyce har sikret seg jobb videre – «nesten»

Da Big Sam valset inn hos West Bromwich en uke før jul, var 66-åringen opptatt av det som betyr noe. Glem finessene, glem de fjonge feiringene, her skal det fotballoverleves. 1-1 mot Liverpool, 1-1 mot Manchester United, noen seire til, noen solide tap – og noen sure 1-0 tap. West Brom-spillerne har vist seg frem fra alle sider med Allardyce ved roret. Les: Juventus kan løse United sitt Donny van de Beek problem Nå er det ti poeng opp til tryggheten over streken. Newcastle og Steve Bruce klamrer seg fast til plassen Sam Allardyce ønsker, skal ha – og trenger.

Podkast og film er nye virkemidler under koronaen: – Viser seg å være en effektiv måte å få ut budskap på

Øystre Slidre Næringsforening er brennende opptatt av småbedriftene. I koronatida har foreningen vist muskler og tatt arbeidet med å støtte opp om medlemsbedriftene til nye høgder.
Les mer om:

Real Madrid har erstatteren til Zidane klar

Før jul gikk det knapt en uke uten at spansk media hevdet Real Madrid-ledelsen var centimenter fra å ta fra franskmannen nøkkelkortet. I begynnelsen av april er det ikke tvil om at Zinedine Zidane har reddet seg for sesongen. Dette betyr likevel ikke at det er en selvfølge at de to partene fortsetter fotballekteskapet etter sommeren. For det handler om å bygge opp et nytt Real Madrid. Da Cristiano Ronaldo forlot San Bernabeu, markerte dette også en skifte. Real var ikke lenger så dominerende i Champions League.

Bayern München skal tappe Tottenham for en av Premier Leagues vasseste

Er det to offensive spillere Tottenham ikke har råd til å miste, så er det Harry Kane og Son Heung-min. Nå kan begge spillerne være i spill. Ifølge Football Insiders kilde hos Tottenham har Son fått tilbud om ny femårskontrakt med nesten 2,4 millioner kroner i ukelønn. Med 18 scoringer og 16 assists på 41 kamper denne sesongen, har sør-koreaneren igjen vist en Spurs-manager at han leverer. Les: Topp 5 bettingsider for norske spillere i 2021 Vi vet ikke om det er den manglende sportslige suksessen hos Tottenham som får Son til å tvile.