Nyheter om Vist


Ny behandling gir håp til pasienter med uhelbredelig eggstokkreft: – Største som har skjedd siden immunterapi

En ny behandling mot eggstokkreft har vist 70 prosent lavere risiko for tilbakefall eller død hos en testgruppe og er godkjent i Europa og USA. Torsdag ble behandlingen godkjent for alle pasienter i Norge i en begrenset periode.
Les mer om:

LEIAR: Tynga i tilliten

Valet på bygda handlar sjølvsagt om politikk. Men den personlege faktoren gjer bygdeval til noko djupt personleg, til tider både brutalt, men også djupt rørande. Korleis partia gjer det, handlar sjølvsagt om perioden som har gått og kva som der har skjedd, men glade eller skuffa partileiarar lokalt, kan alltid takka eller skulda på medvind eller motgang-smitte frå moderpartiet og nasjonale trendar. Kandidatkåringa er noko heilt anna.

Emery fortalt tiden renner ut, mens Arsenal blir oppfordret til å gå for Mourinho

Arsenal skulle avskjedige Unai Emery på en gang og få inn Jose Mourinho som hans etterfølger, ifølge en kontroversiell TalkSPORT skribent.  På søndag klarte Gunners å gi fra seg en 2-0 ledelse på Vicarage Road og ende opp med et 2 -2 resultat mot Watford.

Ny undersøkelse: Farlige stoffer i tre av fire plastprodukter

Tre av fire plastprodukter inneholder farlige stoffer, ifølge en ny undersøkelse. Men en tidligere norsk studie har foreløpig ikke vist overføring av farlige stoffer fra emballasjen til maten.
Les mer om:

6ix9ine tyster på Bloods-medlemmer i rettsalen, navngir Trippie Redd

Når clout-chasing går galt… TreWay er ikke lenger veien for 6ix9ine. Daniel, som han egentlig heter, hadde to nervøse timer i rettssalen på Manhatten tirsdag kveld norsk tid ifølge TMZ. Det var fotoforbud, men denne tegningen av Tekashi i fangedrakt på vitnebenken, og med mindre fargerik sveis enn før, ble sendt ut i etterkant: I rettsalen oppga 6ix9ine navnene på flere medlemmer av den beryktede gjengen Nine Trey Bloods og fortalte hva personenes oppgaver var. Enkelte medlemmer fra gjengen skal ha vært tilstede som tilskuere mens Tekashi vitnet. Rapperen, som ble arrestert i november, fortal

Randaberg-regissør tatt ut til prestisjefylt filmfestival

Paul Tunges fjerde spillefilm «Du» skal vises under filmfestivalen i Sao Paulo. Men i hjemlandet blir den knapt vist på kino.
Les mer om:

Vant Birken på ski og sykkel, og Grenserittet: - Jeg er god på å «gå i kjelleren»

Kamilla er bare 13 år, men hun har allerede vist seg frem som et stort idrettstalent. Her er sykkelklubbens eget intervju med Kjelsås-jenta.
Les mer om:

Spekulerer i at et tredje land jobber for Berg-løslatelse

Så langt har det vist seg umulig å få til en utvekslingsløsning med Russland som gjør at den spionsiktede nordmannen kan komme hjem.
Les mer om:

Bekreftet: Manchester United beholder verdens beste

Da er det gjort. United og David de Gea har blitt enige og kan endelig se fremover. Ny kontrakt er underskrevet og løper til 2023 med opsjon på nok én sesong.

Forskningsrapport: – Kniver lagd av avføring virker ikke

En gruppe forskere har nå tatt liv av en gammel myte som sirkulerer blant inuittene. Forskerne har gått grundig til verks og vist at du ikke kan lage fungerende kniver av menneskelig avføring.
Les mer om:

«Tutta» hylles etter den oppsiktsvekkende beskjeden: – Hun har vist vei

Suzann Pettersen (38) avsluttet søndag en lang og suksessrik karriere. Hun beskrives som en foregangskvinne.
Les mer om:

«Tutta» hylles etter den oppsiktsvekkende beskjeden: – Hun har vist vei

Suzann Pettersen (38) avsluttet søndag en lang og suksessrik karriere. Hun beskrives som en foregangskvinne.
Les mer om:

Anmeldelse: – Å leve ved sverd

– Det spraker ikke nok av historien denne gang. Jan Ove Ekeberg har vist tidligere at han kan bedre, skriver vår anmelder Christen Hvam.
Les mer om:

Vikings finske spiss: – Håper det kan begynne å svinge litt snart

Benjamin Källman (21) har slitt med å få vist hva han er god for etter overgangen til Viking.
Les mer om:

Vikings finske spiss: – Håper det kan begynne å svinge litt snart

Benjamin Källman (21) har slitt med å få vist hva han er god for etter overgangen til Viking.
Les mer om:

Når kunst gir en sinnstemning, er jo mye oppnådd

Samtidsdans fra morgen til kveld – festivalen Baredans 2019 i helga har vist mange sjatteringer av det dansende uttrykk for samtidskunst.
Les mer om:

Solskjærs United fikk en drømmestart: Så forsvant TV 2-bildene i flere minutter

I to minutter og 40 sekunder forsvant Manchester United-kampen for TV 2s seere. I stedet ble Liverpool-høydepunkter vist.
Les mer om:

Solskjærs United fikk en drømmestart: Så forsvant TV 2-bildene i flere minutter

I to minutter og 40 sekunder forsvant Manchester United-kampen for TV 2s seere. I stedet ble Liverpool-høydepunkter vist.
Les mer om:

Førte Europa i ledelsen

Suzann Pettersen og Anne Van Dam sikret en grei seier for Europa i sin kamp i Solheim Cup fredag. Europa-kaptein Catriona Matthew fant ikke plass til Pettersen i sine fire parkonstellasjoner i de innledende foursomekampene fredag formiddag, men i fourball fikk den norske profilen sjansen. Og den grep hun. Sammen med makkeren Anne Van Dam ble det grei seier over Lizette Salas og Danielle Kang fra USA. Spillerne slo på hver sin ball, og den beste ballen fra hvert lag blir tellende på hvert hull.

Frå helsesøster til diakon

Det var i april ho blei tilsett i diakonstillinga som då hadde stått tom eit par år. Så blei det sommar og ferie, men nå er arbeidskvardagen kommen i sporet sitt, og søndag blir ho høgtidleg vigsla til gjerninga i Sand kyrkje.

«Between Two Ferns» blir spillefilm

Det har gått over et tiår siden den første episoden av «Between Two Ferns» med Michael Cera som gjest ble vist på humor-nettstedet Funny or Die. Siden den gang har Zach Galifianakis hatt besøk av rundt 50 gjester fordelt på 22 episoder. Gjestene har blitt plukket fra øverste hylle.

Stephen Kings filmer rangert fra dårligst til best

Stephen King debuterte med sin første roman i 1974 og har i etterkant – absurd nok – klart å holde seg som en av klodens mest populære forfattere. Filmatiseringene av bøkene hans nyter også kontinuerlig oppsving. Bare se på den globale kioskvelteren It. Og mer skal det bli. Den kliss nye romanen The Institute, som 71-åringen slapp på tirsdag, har allerede blitt kjøpt opp av Hollywood. Stephen King og Bill Skarsgård (Warner Bros.) (I dag ble det annonsert at David E.

Beskylder UD for helsebløff om syk gutt i Syria

UD presset på for at en norsk IS-kvinne i Syria skulle la sin syke gutt (4) få en operasjon. Det ble vist til en diagnose stilt av Røde Kors. Men Røde Kors avviser at en slik diagnose ble stilt.
Les mer om:

Massiv interesse rundt spesielle hundevalper: – Flere mener at jeg må ha paret hunden min med en hyene eller et annet villdyr

Valpene Alfa og Beta er av hunderasen «husky», men ligner på et langt mer eksotisk dyr. Over 14.000 personer har vist interesse for de spesielle hundene.
Les mer om:

Leeds duo følger Phillips og signerer ny kontrakt

Leeds United håper snart å kunngjøre at ytterligere to viktige førstelagsspillere har signert kontraktforlengelser på Elland Road. De hvite kunngjorde mandag at Kalvin Phillips har signert en ny fem-årig avtale, de som ikke er så raske i hoderegning, det knytter ham til Elland Road frem til juni 2024.