Nyheter om Vist


– Viss mulighet for tordenbyger søndag

Søndag har både solen, skyer, regn og hagl vist seg på himmelen. Før dagen er omme kan vi få oppleve nok en værtype.
Les mer om:

Gjensyn med nyversjon av filmklassiker

Ung i Valdres viste «Grease» for tredje gang da de satte opp musikal sist. Også denne gang blir det gjensyn med et tidligere vist stykke, som Ung i Valdres skrev historie med forrige gang det ble framført.
Les mer om:

Politiet: Hissig stemning mellom flere ungdommer – én skal ha vist fram kniv

Flere politipatruljer er i Lillestrøm sentrum fredag kveld.
Les mer om:

Zlatan vet nå hvem han skal sende ballen til

Tidligere i oktober byttet AC Milan seg til en 22-åring fra nord mot rundt 50 millioner kroner. Noen uker senere har Hauge allerede begynt å levere. På torsdag ble det scoring mot Celtic. Hvorfor skal vi være overrasket?

Solskjær er lei av Greenwood

Det merkeligste med denne saken er at det ikke har skjedd før, for Mason Greenwood har oppført seg som en drittunge som plutselig har blitt rik og berømt. De to siste kampene til Manchester United har Greenwood vært ute av troppen, den offisielle forklaringen er muskelskade, men The Telegraph skriver at det dreier seg om disiplinære årsaker. Les: Liverpool har funnet en knalldyr erstatter for Virgil van Dijk Det er lite å si på guttungens talent, sist sesong, som også var hans første skapte han noen spektakulære fotballøyeblikk og satte inn 17 mål.

Melania Trump har ikke vist seg offentlig på nesten én måned – kritiseres

USAs førstedame har ikke vist seg offentlig siden debatten 29. september. Nå kritiseres hun for å ikke være synlig i Trumps valgkampanje, tross coronavirus-smitten.
Les mer om:

Kan fungere dårligere på eldre

Hele verden venter på en vaksine mot coronaviruset, som har vist seg farligst for den eldre delen av befolkningen. Men for dem som trenger den mest, kan vaksinen vise seg å fungere dårligere.
Les mer om:

– Han har ikke vist interesse i å gjøre jobben

Tidligere president Barack Obama gikk rett i strupen på president Donald Trump på et arrangement i Philadelphia natt til torsdag.

Her blir kronprinsen vist rundt på hybrid-ferga: – Han var veldig interessert(pluss)

Kronprins Haakon tok ferga fra Rørvik til Flakk, og fikk en omvisning der under sitt Indre Fosen-besøk mandag.

Jack Grealish visste det

Nå hadde Manchester United riktignok en deilig seier mot Newcastle på lørdag, men har fortsatt til gode å vise titteltakter gjennom flere kamper. Aston Villa avsluttet på søndag diskusjonen om de hadde noe på toppen av Premier League å gjøre. 1-0 mot Leicester holdt akkurat, men ikke mindre en solid tre-poenger mot klubben som snuste på topp fire-plassering forrige sesong. Dermed har klubben, som såvidt karret seg til en plass i øverste divisjon, full pott etter fire kamper.

Tilbyr en million i uken for å kjempe av Liverpool og Barcelona

Høyreving Adama Traore har det siste året trent seg stor og samtidig blitt en av de aller mest ettertraktende spillerne i Premier League. – Mange var overbevist om at med en slik leveranse han har på banen så ville i se en overgang til en mer «sexy» klubb enn Wolverhampton i sommer. En rekke klubber har vist sin interesse, men ingen bud presentert som var akseptable for Wolverhampton. – Både Liverpool og Adama sin gamleklubb Barcelona er klare så snart det igjen er mulig å slippe publikum inn på fotballstadioner igjen.

Fikk vist at han kan være en matchvinner, men et drømmetreff ødela: – Han kunne stått der ti ganger til uten å score

(Ranheim-LSK 1-1). LSK ville nok tatt det ene poenget på forhånd, men da to røk på overtid var det surt. For keeper Mads Christiansen var det ekstra surt etter hans beste LSK-kamp.
Les mer om:

Isak (21) tok vare på sjansen: – Jeg følte jeg var offensiv i tilnærmingen

Isak Helstad Amundsen (21) fikk vist noe av det han kan, selv om det ble tap 2–4 borte mot Molde.
Les mer om:

Elleve pågrepet etter halshugging av læreren Samuel (47)

CONFLANS/OSLO (TV 2): Samuel Paty (47) var blitt truet på nett etter å ha vist frem Muhammed-tegninger i undervisningen.
Les mer om:

Pågrepet for drapsplaner mot ordfører: – Sa han ikke fikk se moren sin på grunn av koronatiltak

Wichita-ordføreren sier han ble vist forstyrrende og truende tekstmeldinger fra den pensjonerte brannmannen som er pågrepet etter grove kidnappingstrusler.
Les mer om:

Barna hans har hatt terrorofferet Samuel Paty som lærer: – Jeg er sjokkert

CONFLANS (VG) I flere år har læreren Samuel Paty (47) vist elever bilder av Muhammed-karikaturene. Nå er nabolaget i sorg.
Les mer om:

TV-kanal: Læreren ble anmeldt for å ha vist Muhammed-karikatur

Faren til en jente i klassen til drepte Samuel Paty anmeldte læreren for å ha vist frem en Muhammed-karikatur for elevene. Paty anmeldte faren tilbake for ærekrenkelse.
Les mer om:

Lærer ble halshogd etter å ha vist fram Muhammed-karikaturer

Mannen som halshogde en lærer i Paris, for deretter å bli drept av politiet, skal være født i Russland. Fransk politi har åpnet terroretterforskning.
Les mer om:

Le Parisien: Lærer som hadde vist fram Muhammed-karikaturer, drept i Paris

Fransk politi har åpnet terrorsak etter en halshogging i en Paris-forstad. Ifølge Le Parisen var den drepte en lærer som hadde vist fram en Muhammed-karikatur.
Les mer om:

Lærer ble halshogd etter å ha vist fram Muhammed-karikaturer

Mannen som halshogde en lærer i Paris, for deretter å bli drept av politiet, skal være født i Russland. Fransk politi har åpnet terroretterforskning.
Les mer om:

Lærer ble halshogget i Paris etter å ha vist fram Muhammed-karikaturer

En lærer som hadde undervist om ytringsfrihet og vist fram Muhammed-karikaturer, er halshogget i en Paris-forstad. Politiet har åpnet terroretterforskning.
Les mer om:

Lærer som hadde vist fram Muhammed-karikaturer, drept i Paris

En lærer som hadde undervist om ytringsfrihet og vist fram Muhammed-karikaturer, er halshogget i en Paris-forstad. Politiet har åpnet terroretterforskning.
Les mer om:

Tror ikke på OL neste år

OL i Tokyo ble utsatt fra 2020 i ett år til august 2021 tidligere i år. Jakob Ingebrigtsen er imidlertid skeptisk, og tror at det ikke kommer til å bli noe mesterskap neste år heller. – Jeg tror ikke det blir OL, det tror jeg ikke. I 2020 så har man vist at det er lettere å avlyse ting enn hva man har trodd, sier Jakob Ingebrigtsen til NRK. Han får støtte av storebror Henrik Ingebrigtsen. – Jeg tviler på at de med god samvittighet kan avholde et arrangement som det der. Jeg tviler på at det blir holdt, i alle fall som et normalt OL, sier han-

Lærer halshogget utenfor Paris

Skal ha vist Muhammed-karikatur i en skoletime. Etterforskes av terrorpolitiet. Macron kaler hendelsen et «islamistisk terrorangrep».
Les mer om:

Lærer som hadde vist fram Muhammed-karikaturer, drept i Paris

En lærer som hadde undervist om ytringsfrihet og vist fram Muhammed-karikaturer, er halshogget i en Paris-forstad. Politiet har åpnet terroretterforskning. «Islamistisk terrorangrep», sier Frankrikes president.