Nyheter om Vist


Arsenal keeper lurer på exit rett etter tilbud om forlengelse og skryt

Emiliano Martinez har antydet at han kan forlate Arsenal i det som må være en litt overraskende vri på keeperens fremtid. Martinez har vært med Gunners i et tiår, men har bare spilt 15 Premier League kamper. Imidlertid kom mer enn halvparten av disse denne sesongen, da han erstattet Bernd Leno mot slutten av sesongen. Les: Ferdig i Chelsea Den argentinske keeperen imponerte stort sett da han fikk sin sjanse, og var i startoppstillingen da Arsenal slo Chelsea og vant FA-cupen forrige lørdag. Allerede før pokalen kom det rapporter at Arsenal ville vise at de har tro på 27-åringen.

Arsenal-spiller truer med å forlate klubben etter sin beste sesong

Andrekeeper Emiliano Martinez har lagt en solid sesong bak seg med 23 kamper. I Bernd Lenos skadefravær har det dermed blitt helt akseptabelt med spilletid for en backup. Argentineren burde derfor være fornøyd, eller hva? Tvert imot. Mye vil ha mer. Nå truer Martinez med å skifte klubb hvis han ikke garanteres mer spilletid neste sesong.
Les mer om:

LSKs nye superduo fikset nok en seier: – De har blitt et skikkelig radarpar

(LSK Kvinner - Arna Bjørnar 2-1) Emilie Haavi og Emilie Wolvdik har denne sesongen vist seg som en farlig duo på LSK Kvinners venstreside. Søndag sikret de nok en seier for de gule og svarte.
Les mer om:

Norsk stortalent signerte proffkontrakt med tysk toppklubb

Den norske 19-åringen Sander Christiansen valgte bort Brann for å satse på tysk Bundesliga. Nå belønnes han med proffkontrakt i Borussia Mönchengladbach. Christiansen er en av seks akademispillere som har fått proffkontrakt med den tyske klubben, som ble nummer fire i Bundesliga forrige sesong. – Alle seks har vist utmerket utvikling. Vi er glade for at vi har muligheten til å forfremme talenter fra vårt eget akademi, sier Gladbachs sportsdirektør Max Eberl. Christiansen forlot Brann til fordel for Gladbach-akademiet i 2018-19-sesongen.

Skikkelig dårlige nyheter for Chelsea – må starte Premier League uten sin hot shot

Christian Pulisic hadde en famlende start i Premier League etter at han ble hentet fra Dortmund forrige sommer. Så hjalp Lampard 21-åringen inn på rett spor, noe som gjorde Pulisic fortjent til nominasjonen til Young Player of the Season-prisen i Premier League. Mye å glede seg over for den unge amerikaneren og Lampard, som har vist at Eden Hazard kanskje ikke blir så savnet likevel. Det som var mindre lystig, var da Pulisic ble hjulpet av banen i FA Cup-finalen mot Arsenal. Les: I den røde delen av Manchester jubles det over 3.

I den røde delen av Manchester jubles det over 3. plasser, i den blå siktes det mot trofeet

Vi, blant flere, løfter Solskjærs United opp i skyene hver gang de ikke har tapt denne sesongen. 3. plassen i Premier League er og blir en gedigen prestasjon med det utgangspunktet United hadde før nyttår, men vi skal ikke glemme at Solskjær fortsatt er en jypling i forhold til Mester Guardiola. Premier League-titler back-to-back, 2.

USA får sin egen Eurovision-konkurranse

Det har vært snakk om det lenge, men nå er det ifølge Variety bekreftet. Formatet er fortsatt under utvikling, men vil ligne Eurovision-konseptet, som har eksistert siden 1956. Det innebærer blant annet at alle de 50 amerikanske delstatene skal kjempe mot hverandre i innledende runder og semifinaler – før det kåres en vinner i en storstilt «Grand Finale».

Stjernekeeper klar for tysk fotball

Hertha Berlin har signert keeperen Alexander Schwolow, som kommer fra Freiburg. Han blir en skarp konkurrent for Rune Almenning Jarstein.Det var ventet i Schwolow ville havne i Schalke, men klubbene ble ikke enige om overgangssum. I stedet havnet den 28-årige målvakten i hovedstaden som konkurrent for 35-årige Jarstein. Les: Solskjære’s angrepstrio jakter suksessHan har signert en langtidskontrakt. Ifølge Kicker varer den til sommeren 2024.– Vi vil hente en keeper som tar konkurranse og er gud nok til å kunne bli den første.

Sian-topp frikjent

Ytret seg om en video som skal ha vist «hvordan det blir når det blir importert morderzombier, seksualpredatorer, tilbakestående kultur. Kultur fra Midtøsten».
Les mer om:

Dutte roser leiesoldaten: – Han er motoren i laget

Sondre Brunstad Fet (23) har vist seg å være en spiller etter Harald Dutte Bergs hjerte.
Les mer om:

Milan og Zlatan serveres spiller fra Manchester United

Paolo Maldini har omtalt Zlatan som del av AC Milans fremtid, så da er vi nødt til å inkludere supersvensken i overskriften. Når de store avgjørelsene skal tas, har nok Zlatan sikret at han har en stemme.

Roma salget gjennomført

Thomas Daniel Friedkin som har blitt mangemilliardær på salg av Toyota i midtøsten digger å eie ting som har med sport å gjøre. – I går kveld ble hans Friedkin Group enig om betingelse for kjøp av Serie A klubben Roma. Selve overtagelsen er planlagt gjennomført i slutten av måneden, men allerede i dag er dokumenter gitt til CONSOB, myndighetene som har ansvaret for å regulere det italienske verdipapirmarkedet.

Mundo Deportivo: Inget bud fra Liverpool

Aissa Mandi har blit så sterkt linket til Liverpool den siste tiden etter at det ble kjent at Dejan Lovren forsvinner fra Anfield. Dette sendte den spanske avisen inn for å grave. Resultat: Liverpool-bud ikke funnet. Real Betis-spilleren har en kontrakt som løper ut neste år, så Sevilla-klubben er åpen for å cashe inn på den algeriske landslagsspilleren før han forsvinner på free transfer.

Bekreftet: Liverpool-eventyret har imponert amerikanske investorer – kjøper Roma

Det amerikanske sportsinvesteringsselskapet Fenway Sports Group har gjenreist den supertradisjonelle klubben Liverpool. Det tok tid, penger, det har vært et møysommelig arbeid, men den økonomiske oppsiden ser nå ut til å bli stoooor. Vi tenker dette har fristet et amerikansk konsortium ledet av Dan Friedkin til å ta over aksjemajoriteten i romernes egen fotballklubb. På torsdag kom bekreftelsen om at Roma har blitt amerikansk.

Covid-19 viste behovet. Nå satser Karmøy-selskapet.

Koronasituasjonen har vist behovet for digitale løsninger. Nå skal TERP levere ny teknologi til ambulansetjenesten.
Les mer om:

Nye EU-regler endrer finansrådgivningen

Nye EU-regler tvinger frem en stor omlegging av hvordan pensjonsproduktene prises. Kundene slipper heretter å betale for uønsket «rådgivning», som jo har vist seg å bare være salg.
Les mer om:

Katy Perry støtter Ellen DeGeneres i klagestormen

Katy Perry har bare gode ting å si om Ellen DeGeneres. I slutten av mars sprakk boblen rundt kvinnen mange så som godheten selv. Rykter om at den populære talkshow-verten har en kaldere side når kamera er slått av startet på Twitter, og ble så fulgt opp av både ansatte og gjesten NikkieTutorials. Forrige uke ble det kjent at produksjonen etterforskes internt av WarnerMedia etter at både Ellen og andre i lederposisjoner har mottatt sterk kritikk av ansatte.  Nå forteller også en tidligere produsent om det hun kaller «fryktkultur» på settet til The Ellen DeGeneres Show. – Jeg hadde aldri vært ru

Chris Hemsworth har fått ny jobb

Han er nemlig hyret inn av National Geographic til et program som søker svar på hvordan haier og mennesker bedre kan sameksistere, skriver Hollywood Reporter. I «Shark Beach» skal den australske skuespilleren møte marinbiologer, surfere og haieksperter som alle skal hjelpe til med innsikt om hvorfor haiangrep mot mennesker har økt i Australia de siste årene. – Jeg har viet en stor del av livet mitt til å være nær havet og har delt bakgård med haier.

Lars Arne Nilsen ferdig i Brann: – Vi skilles som gode venner

Lars Arne Nilsen er ferdig i Brann etter fem år som trener i klubben. Det kom fram under en pressekonferanse på Brann Stadion mandag.– Vi skal skilles som gode venner. Jeg har ingen konflikter i klubben, verken med spillere eller ledelse eller styret.

Real Madrid har en stor svakhet mot Manchester City

På fredag skal Zidane og Real Madrid snu det som skjedde på San Bernabeu mot Manchester City i februar. La Liga-spillerne digger disse tette og avgjørende kampene og har vist at de behersker det bedre en noen andre. Men da har de blitt ledet av sjefsgladiatoren Sergio Ramos. På fredag blir det uten 35-åringen. Da skal «floppen» Eder Militao inn og overta jobben i midtforsvaret. Vi kan kjenne helt fra Madrid at Real-supporterne holder pusten, mens brasilianeren selv mener at de ikke vil savne Ramos. -Vi har ikke kapteinen med mot City, men jeg er her.

BT: Det måtte bare skje – Nilsen ferdig

Lars Arne Nilsen er ferdig i Brann etter fem år som trener i Eliteserie-klubben. Brann åpnet sesongen bra poengmessig, men har ikke vunnet i løpet av de fem siste kampene og ligger på 8.-plass i Eliteserien. Etter at Nilsen nektet å snakke med pressen etter tapte ovenfor Vålerenga lørdag, begynte flere å spekulere hvorvidt han fremdeles hadde tillit av styret i klubben. Det får Bergens Tidende opplyst fra sikre kilder. Torp: – Helt riktig – Nå har ledelsen i Brann vist handlekraft. Det er ikke overraskende.

Pochettino kan være tilbake allerede i sommer

Antonio Conte har sprøytet håp inn i årene til Inter-supporterne. En knallsterk 2. plass i Serie A (og tilsvarende sur, bare ett poeng bak Juvenutus) har vist at den tidligere italienske landslagstreneren er en av de virkelig store.

Manchester United kliner til og henter David de Gea erstatter

En ting som er skuffende oppe i alle suksessen denne våren for Manchester United er den varierende formen til deres stjernekeeper David de Gea. – Debatten har gått en stund om det er på tide å hente hjem Dean Herderson som billerjerer på utlån, men manager Ole Gunnar Solskjær mener han ikke helt er klar for rollen som nr.1 Manchester United jobber iherdig med å hente sønn av Old Trafford-legenden Peter Schmeichel, Leicester keeper Kasper Schmeichel.

NOAH mener avsløringer av industrielt husdyrhold bør få konsekvenser

Undercoverfilm i UK har vist vold mot geiter på en norsk-eid gård. NOAH mener industrielt husdyrhold bør fases ut.
Les mer om:

Virgin Galactic viste frem nytt romfartøy: Slik skal romturistene reise

Virgin Galactic skal sende romturister på tur i verdensrommet til en billettpris på rundt to millioner. Nå har Richard Bransons selskap vist frem hvordan det skal se ut på innsiden av romfartøyet SpaceShipTwo.
Les mer om: