Nyheter om Vinje


Fikk p-bot tross gyldig billett

Geir Vinje hadde gyldig parkeringsbillett til sin scooter, men fikk likevel bot. Han spør seg hvordan man kan feste billetten på en motorsykkel uten risiko for at den forsvinner.
Les mer om:

– Svekker Sunnmøres muligheter(pluss)

Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal går kraftig ut mot fylkets plan for å skaffe flere statlige arbeidsplasser. Hun mener planen svekker Sunnnmøres muligheter.
Les mer om:

– En enormt deilig følelse å vinne

For tre uker siden var Marielle Bråthen fra Skien og hesten hennes «A Brave Heart» involvert i en stygg kollisjon med en elg i Vinje. Lørdag vant hesten Det norske travselskaps høstfinale på Sørlandets Travpark.
Les mer om:

Delte ut hederspris og ildsjelpris på kulturkveld

Gunnar Berg og Robert Vinje fikk hver sin pris under fredags kulturkveld i Misvær.
Les mer om:

Dansende rever i nysnøen

Det er ikke bare vi mennesker som synes det er spesielt når den første snøen kommer. På Møsstrond i Vinje danser revene av glede.
Les mer om:

Hestetransport krasjet med elg

Tre personer er sendt til sykehus etter at en lastebil med tre personer og seks travhester kolliderte med en elg i Vinje i Telemark like før midnatt.
Les mer om:

Lastebil med seks hester krasjet med elg i Vinje

En lastebil med tre personer og seks travhester kolliderte med en elg i Vinje i Telemark like før midnatt.
Les mer om:

Kommunen gikk på språksmell

Det har kommet sterke reaksjoner fra innbyggerne i Vinje kommune etter at kommunen sendte ut en spørreundersøkelse på bokmål.
Les mer om:

Mener byene er helt oversett

Byene i fylket går nå sammen om å kreve penger fra fylkeskommunen til trafikktiltak. – Vi har blitt oversett i lang tid, sier ordførerne Eva Vinje Aurdal i Ålesund og Torgeir Dahl i Molde.

Lyn Ski gir gass og er tilbake med Ski Classics Pro lag

– Store deler av organiseringen rundt teamet gjøres av utøverne selv, noe som gjør at samholdet i laget er vannvittig godt, forteller Vegard Vinje til Langrenn.com.
Les mer om:

Arbeiderpartiet gjør Osloskolen bedre

DEBATT: Kristin Vinje skyver Nydalen videregående skole foran seg i et forsøk på å svartmale byrådets politikk.

68.000 nye kvadratmeter til 6.8 milliarder kroner

- Ett av de største løftene for bygg innen høyere utdanning og forskning, sier Kristin Vinje (H), pår besøk på UiO onsdag, med blant annet kunnskapsministeren.
Les mer om:

- 6000 seksåringer har startet på Osloskolen - mange kommer til å ha yrker vi ennå ikke vet hva er

- Vi vil ha både koding og teknologi inn i lærerplanen allerede på barneskolen, sier stortingsrepresentant Kristin Vinje (H), med utgangspunkt i den nye digitaliseringsstrategien fra kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

Mann druknet i Vinje

En mann ble funnet omkommet under vann i elva Kvenna i Vinje natt til fredag. Torsdag kveld ble mannen meldt savnet, da han falt i vannet fra en robåt.
Les mer om:

Mann døde i drukningsulykke i Telemark

En mann er død etter å ha falt i elva Kvenna i Vinje i Telemark sent torsdag kveld. Mannen ble funnet på to meters dyp.
Les mer om:

Mann funnet død i elv i Vinje

En mann er død etter å ha falt i elva Kvenna i Vinje i Telemark, sent torsdag kveld. Mannen ble funnet på to meters dyp.
Les mer om:

Leteaksjon etter trafikkulykke

En person er savnet etter at en bil kjørte i fjellveggen på E134 i Vinje natt til søndag. En person ble sendt til sykehus, mens den andre personen som var i bilen er savnet.

Avslutter leteaksjon etter trafikkulykke

Politiet avslutter leteaksjonen etter en trafikkulykke i Vinje natt til søndag.

Legger ned populær restaurant

Restauranten Smak av Asia på Vinje i Bø, har sin siste åpningsdag søndag.
Les mer om:

– Vi fikk en ny giv da vi skiftet kjede

Sparbutikken på Vinje i Bø, har hatt en rivende utvikling i løpet av de siste tre årene.
Les mer om:

Fraværet halvert ved disse skolene

- Svært gode nyheter, sier stortingspolitiker Kristin Vinje (H), og peker på nye fraværsregler. Mens leder for Elevorganisasjonen i Oslo, Juilan Söderberg, mener elevene er skremt til skolebenken.
Les mer om:

- Verdens kuleste sommerjobb!

- Det er gøy å føle seg litt som en gud, en som kan bestemme alt av lover og regler!, sier Eirik Skjærseth (22) og Harald Vinje (21), som nå lager sitt eget dataspill.

Gir penger til mange nye studieplasser ved Blindern

- Vi er avhengige av god kompetanse på feltet for å skape nye arbeidsplasser, økt vekst og nye teknologiske gjennombrudd, sier stortingsrepresentant Kristin Vinje om ekstraplassene.
Les mer om:

– Jeg vil fryktelig gjerne ha Haram med på laget

Ordføreren i Ålesund, Eva Vinje Aurdal (Ap), er glad for at et flertall på Stortinget har vedtatt at Haram kommune skal være en del av den nye storkommunen Ålesund.

Finn-Erik Vinje: – Østfoldmålet er ikke så verst

Ifølge utbredt ideologi er alle dialektale varianter akkurat like vakre, ingen er vakrere eller styggere enn noen annen, heter det. Iallfall ikke styggere.
Les mer om: