Nyheter om Viking


Adopsjon, Viking og konsertfylla

I ukens episode av Aftenbla-bla kan du blant annet høre om adopterte som reiser tilbake til Sør-Korea. Vi er også innom Viking og konsertfylla.
Les mer om:

Norges beste fotballtrener?

Like sikkert som det nærmer seg sesongslutt og starten på juleforberedelsene i Norge, skal det kåres trenere som har fått til mer enn de andre.  Forrige sesong var det Kåre Ingebrigtsen ble kåret til årets trener i Eliteserien, mens Aasmund Bjørkan fikk prisen i OBOS-ligaen for å ha dratt med seg Bodø/Glimt til opprykk. 25.

Kom fra Sarpsborg for to år siden, dansken blir ikke med opp

Viking vant OBOS-Ligaen og rykker opp til Eliteserien, rett etter festen kunne de fleste regne seg frem til at det var hele 11 spillere som var på utgående kontrakter og media og fans lurte på hva som ville skje med de. – Nå har vi svaret.   Stavanger Aftenblad skriver at Steffen Ernemann, Claes Kronberg, Rasmus Martinsen og Kristian Novak ikke får fortsette i Viking. Spillerne bekrefter selv dette overfor avisen. Berntsen har denne uken hatt spillersamtaler hvor fremtiden blant annet har vært et tema.

Jubel på søndag, men mange får ikke være med opp i Eliteserien

Umiddelbart tenker man at spillere som har vært med å et opprykk, nesten automatisk får være med videre, men slik er det ikke, ihvertfall ikke i Viking. – Det var store jubelscener på søndag og det var ikke så rart.

Viking i gode dager

Nå går det endelig an å holde med Viking igjen.
Les mer om:

Niklas Castro har spilt sin siste kamp for Kongsvinger

Det var sikkert tanke på Eliteserien som var lå bak Niklas Castro sitt bytte av klubb fra Kongsvinger til Aalesund. – Det er slettes ikke sikkert Aalesund er i Eliteserien neste år. Publikumsfavoritten Niklas Castro har spilt sin siste kamp for KIL. «Jeg kom til en familie og det blir kjipt å forlate gutta», sier 22-åringen til egen web. I juni skrev Niklas Castro under for Aalesund med oppstart fra 1. januar 2019. Kampen mot Viking i Stavanger som Castro sin siste for KIL. – Ironien er at hadde Kongsvinger vunnet ville Aalesund fått direkte opprykk og Kongsvinger kvalifisering.

Mark Dempsey flytter hjem til England

Det er hverken dårlige resultater eller dårlig stemning i klubben som nå gjør at Mark Dempsey etter bare et halv år slutter som trener for Kongsvinger. -Faktisk fikk klubben et umiddelbart løft etter han overtok ansvaret i sommer. Mark Dempsey bekrefter ovenfor lokalavisen Glåmdalen at han nå flytter hjem til England. Mark har en en årrekke vært assistenttrener for Ole Gunnar Solskjær både i Molde og Cardiff.

Color Line: – Vi er klare til å ta over

Color Line setter inn en oppgradert Color Viking dersom Fjord Line ikke står ved sine forpliktelser om to skip fra 2020.
Les mer om:

Viking risikerer straff

Viking risikerer å bli straffet av NFF etter at publikum stormet banen for å feire opprykket til Eliteserien. Det får TV 2-ekspert Jesper Mathisen til å reagere. Mer på TV2.no.

Kapteinen ønsker ikke lenger kombinere fotball og vanlig jobb

Det er en lang karriere som nå er over forsvarsveteran Glenn Andersen med fortid fra Start og Strømsgodset har bestemt seg for å legge opp. Jerv-kapteinen meldte overgang til Jerv i 2015 og fikk da, som veldig mange i OBOS-Ligaen to jobber. – Det er kombinasjonen fotball og vanlig jobb som har fått 38 åringen til å nå bestemme seg for at nok er nok. Les: Holmbert Fridjonsson årets spiller i OBOS-Ligaen Andersen kom med nyheten etter Jervs 0-1-tap hjemme mot Tromsdalen i 1. divisjons siste serierunde søndag. – Dette var min siste kamp for klubben.

Holmbert Fridjonsson årets spiller i OBOS-Ligaen

Aalesund-spiller Holmbert Fridjonsson scoret sitt 19. mål for sesongen mot Strømmen søndag. Før kampen ble han kronet som “årets spiller” i OBOS-ligaen av NTB og OBOS. Den 25 år gamle islendingen har også vært involvert i sju andre scoringer for de oransjekledde. Etter sesongens siste kamp topper han NTBs spillerbørs, noe som gjør at han vinner den prestisjefylte prisen som “Årets spiller i OBOS-ligaen”. Les: Nicklas Bendtner har bestemt seg! – Fridjonsson tok hele OBOS-ligaen med storm da han bøttet inn mål for AaFK i første halvdel av sesongen.

Ajer melder forfall

Kristoffer Ajer har pådratt seg et brudd i øyehulen og er uaktuell til landskampene mot Slovenia og Kypros. Ajer pådro seg skaden i kampen mot Livingston i går ettermiddag. Som erstatter er Even Hovland er tatt ut i troppen til landskampene mot Slovenia og Kypros i Nations League.

Johnny Furdal sende Stavanger til himmels

Furdal (32) var kanskje banens beste då Viking sikra opprykk til eliteserien føre 16.000 festklare siddisar.

- Mareritt helt til Høiland scoret

Da Tommy Høiland dempet ballen på brystet og leverte en avslutning i eliteserieklasse, var det ikke lenger tvil blant Viking-fansen. Viking var tilbake, og søndagen var mørkeblå.
Les mer om:

Vi sender direkte fra opprykksfesten i sentrum

Viking er klar for Eliteserien 2019. Dette ble feiret på utestedet Hall Toll i Stavanger sentrum søndag kveld. Vi sendte direkte-tv fra festen.

– Velkommen tilbake, Viking

– Ingenting er som et skikkelig lokaloppgjør og vi er flere som har savnet kampene mot Viking i år, sier Arild Flesjå, leder for Maakeberget.
Les mer om:

Furdal og Viking til eliteserien

Johnny Furdal og Viking styrte mot kvalifiseringsplass i 1. divisjon, men slo til på slutten og vant 3-1 over Kongsvinger. Dermed rykker rogalendingene opp sammen med Mjøndalen.

Et herlig kaos i Stavanger!

Bjarne Berntsens menn gjorde jobben mot Kongsvinger på søndag. I morgen begynner jobben med å vise at Viking tilhører Eliteserien.  Viking er tilbake i Eliteserien etter å ha slått Kongsvinger 3-1 hjemme på SR-Bank Arena søndag ettermiddag. For Bjarne Berntsen ble det ikke overraskende en følelsesladd ettermiddag. (foto: viking) – Det er vanskelig å snakke akkurat nå. Det varierte fra det strålende til langt ned i kjelleren. Vi måtte gjøre en god jobb i pausen, for å få troen på å klare det. Guttene leverer en knall andre omgang.

Gratulerer: Mjøndalen og Viking klar for Eliteserien

Det var bare et lag på banen i dag, Florø har allerede forberedt seg på en tilværelse i Post Nord-Ligaen og vil neste sesong kjempe om opprykk mot Fredrikstad som i går ble værende «der nede» Mjøndalen var på fra første sekund og kan takke seier og to mål av Olivier Occean for at de nå rykker opp. Med seg får de Viking som var på nippet til å gi bort seieren, seriemesterskapet og plassen for direkte opprykk. Les: Suarez vurderer retur til Premier League JAAAAAAAAA! Mjøndalen er klare for Eliteserien 2019!!!

Viking og Mjøndalen opp til eliteserien, Aalesund må spille kvalifisering

Viking styrte mot kvalifiseringsplass i 1. divisjon, men slo til på slutten og vant 3-1 over Kongsvinger. Dermed rykker rogalendingene opp sammen med Mjøndalen.

Viking og Mjøndalen rykket opp etter drama: - En vanvittig scoring

(Viking-Kongsvinger 3–1, Florø-Mjøndalen 0–2, Strømmen-Aalesund 0–1) En enorm tabbe i Vikings skjebnekamp kunne blitt avgjørende i den dramatiske opprykkskampen i Obos-ligaen. Men så sendte Tommy Høiland hjemmelaget opp i Eliteserien igjen med en herlig scoring. Dit fikk de følge av Mjøndalen.

Viking og Mjøndalen rykket opp

Viking og Mjøndalen kan juble for opprykk etter en dramatisk siste serierunde i OBOS-ligaen. Aalesund slo Florø borte, men må likevel ut i opprykkskvalifisering.
Les mer om:

Her kan Viking-spillerne endelig juble for opprykk

Seks magiske minutter på et fullsatt Viking Stadion sørget for at siddisene endelig er tilbake i Eliteserien.
Les mer om:

Superdrama da Viking og Mjøndalen rykket opp

Brøler av Viking-keeper Iven Austbø. Men Tommy Høiland og Zymer Bytyqi snudde for Viking da laget slo Kongsvinger 3-1. Får følge av Mjøndalen opp i Eliteserien.

Aalesund må ut i kvalik: – Vi er ikke så skuffet

Seks magiske minutter på et fullsatt Viking Stadion sørget for at siddisene endelig er tilbake i Eliteserien.