Nyheter om Viking


Viking Supply Ships flytter hjem

Viking Supply Ships flytter hovedkontoret fra København til fødebyen Kristiansand. Dagens fem ansatte i Kvadraturen blir til 15–20.

Stoppertalent på utlån ut sesongen

Vålerenga Fotball og Viking Fotball er enig om en utlånsavtale som strekker seg ut 2018 sesongen for Markus Nakkim. Den unge lovende stopperen som Viking spiller ut sesongen, etter at Nakkim i dag gjennomgikk den medisinske testen på Viking Stadion. Bjarne Berntsen har følgende å si om det siste medlemmet i Vikings A-lags tropp. Les: Tidligere Vålerenga og Rosenborg spiller endelig på plass i ny klubb (c) Foto: Viking Fotball: Markus Nakkim   Klar for å tette hullene i den synkende Viking-skuta “Vi er utrolig glade for å få på plass en viktig brikke foran årets sesong.

– Mye skal gå galt nå om vi skal rykke ned

(Lillestrøm TH – Viking TIF 32-28). I mangelen på en målgarantist er alle i Lillestrøm klare på at de må dele på scoringsansvaret. Søndag svarte samtlige som fikk spille angrep med nettsus.
Les mer om:

Uwe Rösler du er alltid velkommen

Fotball managere må være den yrkesgruppen som får sparken oftest. Fleetwood er ikke fornøyde med å ligge på 20 plass i Lague One og etter lørdagens tap mot Doncaster, det syvende tapet på rad fikk de nok. Uwe Rösler fikk sparken «Alle i Fleetwood Town vil takke Uwe for hans profesjonalitet under hans tid i klubben» Uwe Rösler fra tiden i Viking   Den alltid blide tyskeren avsluttet sin spillerkarrière i Lillestrøm, og tok senere over ledelsen i Åråsen-klubben.

Vinterferiemoro for både vikinger og ballfrelste

Man må ikke på fjellet for å ha det gøy i vinterferien. Det er mye moro og lærerikt å finne på i hjemtraktene også. Du kan leke viking eller leke med ball.
Les mer om:

– Vi har lullet oss inn i noe som ikke er helt oss. Det må vi komme oss kjapt ut av.

Heller ikke mot 1. divisjonslaget Viking fikk FKH seg en etterlengtet seier.
Les mer om:

Reddet FKH fra et enda pinligere tap

Helge Sandvik var årsaken til at FKH «quot;bare»quot; tapte 1–2 mot Viking.
Les mer om:

Viking slo FKH: Slik var kampen!

BUDOR (NRK): Røde Kors øker beredskapen i vinterferien. Mye trafikk i fjellet har fått Sykehuset Innlandet til å be om hjelp til å håndtere skader.

Følg FKH - Viking her

Her kan du følge treningskampen mellom FKH og Viking.
Les mer om:

FKH fortsatt uten Grindheim

Christian Grindheim må se på fra sidelinja når FKH møter Viking fredag.
Les mer om:

Tidligere Vålerenga og Rosenborg spiller endelig på plass i ny klubb

Den 30 år gamle forsvarsspilleren Andreas Nordvik har stort pendlet mellom norske og danske klubber. Etter den tragiske sesongen i Viking drakt ble han klubbløs til jul. Andreas Nordvik vender tilbake til Danmark. Den 30 år gamle midtstopperen har skrevet under for FC Fredericia på nivå to. Det bekrefter klubben på eget nettsted tirsdag. Andreas Nordvik – Vi har sikret oss en klassespiller i Andreas Nordvik. Det er vi glad for. Han kommer inn for å styrke forsvaret vårt, sier klubbdirektør Stig Pedersen. Tidligere Rosenborg- og Vålerenga-spiller Nordvik spilte for Viking i høstsesongen.

15 år i Statoils tjeneste. Nå blir det minst ett år til

Eidesvik Offshore sitt fartøy Viking Energy har vært på kontakt til Statoil siden det ble levert i april 2003. Nå klargjøres skipet for landstrøm, før en ny kontraktforlengelse starter i april.

Hva har Brann tenkt å gjøre med 17 år gamle Nicholas Marthinussen?

Som en del av Brann sin ungdomssatsning har Nicholas Marthinussen plutselig fått muligheter han ikke har hatt før, men det har ikke blitt kontrakt enda.  Først trente han med A-laget. Deretter ble han kastet innpå i lagets 3-2-seier over Viking i Vestlandshallen.

Trenerne etter 21 baklengsmål på én omgang: – Vi spilte bra forsvar

(Viking TIF–Fjellhammer 36-31). Fjellhammers kvinner har sluppet inn 76 mål på de to siste kampene. Lørdag hadde de knapt redninger før pause.
Les mer om:

Viking gir vinbøter for feilparkering i Jåttå

Feilparkerer du utenfor Viking stadion må du punge ut. Med vin.
Les mer om:

Marius Lode takket nei til Viking

24-åringen flytter ikke hjem til Jæren.
Les mer om:

Viking-treneren ydmyket av sin egen nevø

Bjarne Berntsen og Viking ble ydmyket av andredivisjonslaget Bryne lørdag. Bedre blir det ikke av at trenerens nevø satte den første scoringen.
Les mer om:

Berntsen sendte Bryne i ledelsen

Bryne leder over Viking i Randaberg Arena.

Hvilke 11 starter for Bryne mot Viking?

Flere spillere mangler i årets andre treningskamp.
Les mer om:

Tord Johnsen Salte klar for Viking

Viking låner den 18 år gamle Bryne-gutten.
Les mer om:

Bryne klarer ikke å få tak i Marius Lode

Bodø/Glimt-spilleren er sterkt ønsket i Bryne, men ting tyder på at Viking blir neste stopp.
Les mer om:

Bryne vil ha Marius Lode tilbake

Viking får kamp om midtstopperen.
Les mer om:

På vei til Viking

Kristian Thorstvedt, sønn til Erik Thorstvedt, er på vei fra Stabæk til Viking. Klubbene må bli enige om utdanningskompensasjon før overgangen, melder Stavanger Aftenblad.
Les mer om: