Nyheter om Viking


Berisha klar for større utfordringer: «De er veldig interesserte»

Valon Berisha har vunnet serien fem år på rad med RedBull Salzburg. For 25-åringen kan forrige sesong med semifinale i Europaligaen og fem scoringer bety overgang til en større liga.  – Høydepunktet var mot Borussia Dortmund på bortebane. Å score to mål mot en sånn storklubb var en opplevelse jeg alltid kommer til å huske og vil være stolt av helt til jeg legger opp, sier Berisha ifølge TV 2. Oppskriften til spilleren, som fra 2016 valgte å spille landskamper for Kosovo, har vært den samme hele veien. -Da jeg vokste opp i Egersund og ville bli best der.

Kjemper om opprykk, får ekstra penger til spillerkjøp

Det virkert som om Viking hadde klart å tette hullene i skuta og spillte bedre fotball enn på på lenge, men nå har det blitt fire strake tap, nå sist 3 – 2 mot Jerv i OBOS-Ligaen. Viking er nede på fjerdeplass, mens både Sogndal og Mjøndalen får «klatreprisen» med seier i sine fem siste kamper. Serieleder Aalesund ligger fire poeng foran Sogndal og Mjøndalen og tre poeng bak dem igjen på fjerde, Viking. Les: Her er grunnen til at Diego Maradona bruker to klokker Mer penger enn vett? Nå får hovedtrener Bjarne Berntsen mest sannsynlig med å rutte med i opprykkskampen.

Tar ferie på tabelltoppen

Saman med Viking er EIK-damene suverene på toppen av tabellen i 3. divisjon når første halvdel av sesongen er ferdigspelt.
Les mer om:

Viking slo tilbake etter fire strake tap

Viking var i trøbbel hjemme mot bortesvake Florø, men vendte til 2-1-seier og tre etterlengdede poeng.
Les mer om:

Se TIL G19 i elitekampen mot Viking

Les mer om:

Det menn tenker på når de faktisk tenker

SAKPROSA: Kan Sartre og Heidegger hjelpe oss til å forstå hva som skjer med Viking?
Les mer om:

Kjempesmell for Viking

Nest-Sotra påførte Viking en skikkelig smell i 1. divisjon ved å vinne 5-0. Stavanger-laget gikk på sitt fjerde strake tap i serien. Rasende fans konfronterte treneren etter kamp.
Les mer om:

Viking med braktap: - En flau forestilling

Nest-Sotra påførte Viking en skikkelig smell i 1. divisjon ved å vinne 5-0. Stavanger-laget gikk på sitt fjerde strake tap i serien.
Les mer om:

Kan TIL G16 slå tilbake i A-sluttspillet? Se kampen mot Viking direkte her!

TIL tapte 3-5 for Molde i åpningsrunden av det nasjonale A-sluttspillet for G16. Lørdag kan «Gutan» komme tilbake på vinnersporet når Viking gjester Alfheim.
Les mer om:

Må vente til slutten av september, men her er ihvertfall kvartfinalene

Det var ingen cup bomber sist runde, alle Eliteserielagene som møtte lag fra lavere divisjoner gikk som forventet videre, i går ble NM-Kvartfinalene trukket.  Eneste overraskelse i laget er Bryne som slo ut 1. divisjonslaget Ull/Kisa i 4. runde Det ble en tildels dramatisk kamp som endte i straffesparkkonkurranse.

Starter med to borte

KIF åpner sin sesong i 2. divisjon avdeling 3 mot Haugaland og Kragerø på bortebane den 16. og 22. september. Første hjemmekamp blir mot Viking i Gimlehallen 30. september kl. 13:00. Verdt å merke seg er at de også møter…
Les mer om:

Rösler ny trener i Malmö

Uwe Rösler er i dag ansatt som ny trener i svenske Malmö. Tyskeren har tidligere trent Lillestrøm, Viking og Molde her hjemme, men har de siste sesongene holdt til i England og vært manager for blant andre Wigan og Leeds. Rösler har vært arbeidsledig siden februar etter at han fikk sparken i Fleetwood.

Aalesund fester grepet i OBOS-ligaen

Det tok to minutter etter at kampen mellom Aalesund og Ull/Kisa ble blåst igang før det første målet kom. Nicolay Solberg løftet ballen i mål og gjestene var i føringen. Det måtte et sleivete selvmål til fra Ull/Kisa kaptein Morten Sundli for at utligningen skulle komme etter halvspilt omgang. Lars Bohinen som har fått skikk på Aalesund etter han meldte overgang fra Sandefjord, som forøvrig sliter helt nederst i Eliteserien klarte å snu kampen til en 3 – 2 seier. Så utrolig godt med tre poeng!

Hollywood-stjerna: - Jeg er 50 prosent viking

Norskættede Chris Pratt tror han kunne blitt like barsk som dinosaur-temmeren Owen i virkeligheten. Hollywood ville det annerledes.
Les mer om:

Sogndal på opprykksplass etter seier mot Viking

Sigurd Haugen scoret kampens eneste mål.
Les mer om:

Wæhler ut med hodeskade da Sogndal vant: – Unødvendig av Høiland

(Sogndal – Viking 1–0) Kjetil Wæhler måtte byttes ut med skade i 1. omgang, etter et ublidt møte med Tommy Høilands kne.

Intervju: Jensen om å ha fotballen som fulltidsjobb

Morten Jensen snakker om å trene Viking, og om egne ambisjoner for sesongen og fremtiden.
Les mer om:

Bli med bak kulissene i Viking

Viking lå nede etter nedrykket. Her følger vi klubbens kamp for å komme tilbake.
Les mer om:

Vikings 16-åringer til eliten

Vikings G16-lag er klar for eliteserien i den landsomfattende G16-serien i fotball. Lørdag slo laget Mjøndalen 5–0 borte på Isachsen stadion i Mjøndalen. Tobias Åsbø 2, Nils Vallotto, Lars Erik Sødal og Mats Thornes scoret målene. Viking har tidligere i seriespillet slått Start, Sandnes Ulf og Haugesund, men tapt for Lillestrøm. I eliteserien møter Viking lagene Vålerenga, Tromsø, Sarpsborg 08, Lillestrøm, Molde i en dobbel serie. Viking G16 trenes av Espen Andersen og Tommy Bergersen.

På lørdag kan du gjøre et kupp

Lørdag 26. mai arrangerer politiet hittegodsauksjon hos Viking i Tønsberg.
Les mer om:

Aalesund-spiller raser: - Din baby og løgner

Opphetet toppkamp i OBOS-ligaen mellom Viking og Aalesund. Leo Skiri Østigård og Kaj Ramsteijn i ordkrig. Østigård hevder han ble slått, men dette avfeier Ramsteijn.
Les mer om:

Aalesund vant amper toppkamp

Aalesund vant 2-0 borte mot Viking og økte ledelsen i Obos-ligaen til fire poeng tirsdag. Det var en kamp preget av tøffe dueller og høy temperatur.
Les mer om:

Fosser fram i OBOS-ligaen

Aalesund slo Viking 2-0 i toppkampen. Lars Bohinen og hans menn er fortsatt ubeseiret.
Les mer om:

Viking-stopper røk i tottene på Aalesund-stopper etter hjemmetapet

(Viking – Aalesund 0–2) Begeret rant over for Viking-stopper Leo Østigård (18) etter det han mener var en bevisst albue fra Kaj Ramsteijn (28) etter kampslutt i toppkampen mellom Viking og Aalesund.
Les mer om:

Ubeseirede Aalesund vant toppkampen

(Viking – Aalesund 0-2) Aalesund har skaffet seg en luke ned til opprykkskonkurrentene etter at de vant toppkampen i 1. divisjon borte mot Viking.
Les mer om: