Nyheter om Viking


Mai-trenden som irriterer Viking: – Vi liker det ikke

Mann i 20-årene siktet for drapsforsøk i Egersund
Les mer om:

LSK vant intenst derby

Lillestrøm slo Vålerenga 2-0 i et intenst lokaloppgjør på Åråsen onsdag. Tom Pettersson og Espen Garnås scoret målene for LSK, som leder Eliteserien med to poeng ned til Viking.

Uavgjort for Viking og HamKam

Finnøy slo Pol 2 i målfest
Les mer om:

Solbakken scoret selvmål da seieren glapp for Viking

Markus Solbakken ble syndbukken for Viking, da han scoret selvmål mot barndomsklubben HamKam. Midtbanespilleren satte et innlegg i eget nett etter en drøy time, og sørget for at barndomsklubben utlignet. Da hadde allerede Niklas Sandberg sendt Viking i ledelsen etter ti minutter, men oppgjøret endte uavgjort. Det gjør at Viking klatrer opp på toppen av tabellen - i det minste midlertidig. De står med to kamper mer spilt enn nærmeste rival Lillstrøm, som kan ta tilbake tabelltoppen med poeng mot Vålerenga onsdag kveld.

Skrekkskade for HamKam-spiller – måtte ut på båre

HamKams Julian Dunn måtte ut på båre etter en stygg skade i eliteseriekampen mot Viking onsdag. Den canadiske midtstopperen skulle upresset stoppe en ball midt på banen etter et snaut kvarter av kampen, men han endte opp med å ligge og vri seg i smerte. 21-åringen tok seg umiddelbart til kneet, som ble vridd i en unaturlig stilling da han stoppet ballen. Det kan bety en lang periode på sidelinjen for midtstopperen, som ble hentet inn like før nyttår. Han ble erstattet av jevngamle Vetle Skjærvik. Viking tok ledelsen i kampen etter 10 minutter ved Niklas Sandberg.

Sigve Voll avgjorde for Viking

Finnøy slo Pol 2 i målfest
Les mer om:

HamKam-stopper med beskjed til TV 2 fra båren: – Jeg kommer sterkere tilbake

Julian Dunn (21) ble båret av banen med en kneskade mot Viking.
Les mer om:

Markus Solbakken: – Det ønsker vi ikke å snakke om

STAVANGER (TV 2): Markus Solbakken hylles for sine prestasjoner i sesongstarten for Viking. Men én ting vil Joe Bells erstatter ikke høre snakk om. Foreløpig.

Sjuende strake seier for Viking

Eldor med målshow
Les mer om:

Vikings Tripic ute i en måned

Viking er uten Zlatko Tripic de neste ukene. Han sliter fortsatt med lysken, melder Stavanger Aftenblad. Det var etter seriekampen mot Bodø/Glimt 24. april at Tripic kjente på en belastningsskade. Han var tilbake mot Strømsgodset 12. mai, men spilte bare det siste kvarteret. Tripic spilte fra start fire dager senere mot Jerv, men bare en omgang etter å ha følt på lyskeproblemene igjen. Nå skal han bruke tiden til å bli bra igjen. – Vi har lagt en plan med trening.

Han har forlenget med Viking

Sier opp i Shell: «De klamrer seg som en narkoman til fossilindustrien»
Les mer om:

Slik skal andre runde spelast i cupen

Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med.

Skuffet Vard-trener etter cupoppsettet: – Men det kan bli folkefest mot Viking også

Vard håpet på FKH. Men får i stedet besøk av Viking i 2. runde i NM. FKH skal til Bergen.
Les mer om:

Spekulasjoner om sesongen for Eliteserien

Årets eliteserie i fotball for menn er endelig i gang, noe som har helt vann på møllen for spekulasjoner. Forventningene er selvfølgelig store knyttet til Bodø/Glimt, men også en rekke andre profilerte topplag er klare for å vise hva de har å by på. Lag som Viking, Rosenborg og Molde har finpusset formen, og er klare for å vise seg frem for den norske fotballfansen igjen.  I tillegg er det verdt å merke seg at nykommere i Eliteserien som Jerv, Ham-Kam og Aalesund alle er klare for å prøve seg på det beste av hva norsk fotball kan by på.

Viking ga fra seg tabelledelsen mot Tromsø

Viking så ut til å ta tilbake tabelltoppen med seier mot Tromsø, men Warren Kamanzi sikret 1-1 for hjemmelaget helt på tampen i Eliteserien søndag.
Les mer om:

Sjekk TIL-børsen og stem selv: – Det er bare å kysse den trønderske tåa i garderoben

Her er vår dom etter hjemmekampen mot Viking. Gi dine egne karakterer!
Les mer om:

Viking tapte terreng i toppen: Mistet seieren på overtid

TROMSØ (VG) (Tromsø - Viking 1 - 1) På overtid sikret Tromsø-innbytter Waren Kamanzi ett poeng for hjemmelaget.
Les mer om:

Viking tapte terreng i toppen: Mistet seieren på overtid

TROMSØ (VG) (Tromsø - Viking 1 - 1) På overtid sikret Tromsø-innbytter Waren Kamanzi ett poeng for hjemmelaget.
Les mer om:

Serieledelsen glapp for Viking

De mørkeblå fra Stavanger så ut til å ta tilbake tabelltoppen fra Lillestrøm med 1-0-seier i Tromsø, men vertene ville det annerledes. Tre minutter på overtid sørget nemlig Warren Kamanzi for 1-1 med en markkryper forbi Patrik Gunnarsson. Sebastian Sebulonsen stod bak Vikings mål i det 73. minutt.

Dobbel lykke da Viking vant

Kvartfinaledrømmen røk – ydmyket og knust av Sverige
Les mer om:

LSKs doble trenersuksess: – Han er som en «first team coach»

LILLESTRØM (VG) Tre lag i Eliteserien, deriblant serieleder Viking, har to sidestilte hovedtrenere. Også Lillestrøm gjør suksess med en slags lederduo på benken.

Fjerde strake seier for Viking 2

Braktap for Suldal
Les mer om:

Viking 6 snudde til seier

Jaran Eike Østrem med målshow
Les mer om:

Mest lest siste uke