Nyheter om Vike


Hus må vike for gangveg

I alt fem hus må vekk for å gje plass til det som skal bli ny gang- og sykkelveg i Rogne, tysdag vart det fyrste av dei rive.
Les mer om:

Parkeringsplasser ble sykkelfelt på Kalbakken: Nå skal bilene parkeres en gang for alle

Rundt 60 parkeringsplasser på Kalbakken har måttet vike for to sykkelfelt. Dette engasjerer Kalbakken-folket.
Les mer om:

Spotterne har fått ny plattform

Den gamle spotterplattformen på flyplassen måtte vike for det nye DHL-bygget, men spotterne slapp å gå lenge uten utkikkspunkt.
Les mer om:

Hus må vike for ny veg

Entreprenøren Contexo er i ferd med å forberede utbyggingsarbeidet på fv. 33 mellom Bjørgokrysset og Nedre Øygarden.
Les mer om:

Kraftselskaper må vike for gyteørreten

Den mektige brukseierforeningen Glommen og Laagen ville tørrlegge elva Ljøsåa i ørretens gyteperiode, men fikk avslag på grått papir av NVE.
Les mer om:

Her må barnevognene vike: – Veiskuldra er definert som lukket veigrøft

Her er det faktisk lov å parkere.
Les mer om:

Krever oppvask etter pølse- og makaroni-overdose: – Det finnes ingen unnskyldninger

Flere av medlemmene i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget er rystet etter ny rapport – og vil la pølser, makaroni og tomatsuppe vike plassen for annen mat.
Les mer om:

- Det kommer ikke på tale at sauene mine skal vike fra fjellet(pluss)

Kadaver funnet i Leksvik på torsdag vurderes som "antatt sikkert" drept av bjørn. Nå er nok en søknad om skadefelling sendt.
Les mer om:

Sjø-Sport må vike for museum

Nytt museum tvinger Sjø-Sport ut av Nodeviga etter 37 år. Bedriften har bygd og åpnet ny forretning i Holskog, men vet ikke når de forlater Odderøya.
Les mer om:

Liverpool-midtstopper på medisinsk test hos Serie A-klubb

Jürgen Klopp har hamstret gode spillere denne sommeren, noe som naturlig åpner for at flere også går ut døra på Anfield. Nå har en midtstopper tatt turen til Italia. Iføge ESPN er Liverpool-spilleren Ragnar Klavan nær en overgang til Cagliari.  Serie A-klubben som endte på 16. plass forrige sesong må ut med 21 millioner kroner for den estlandske landslagsspilleren. Fikk ikke det han ønsket.

Vil flytte 100 parkeringsplasser

NOTODDEN: Kvantum kjøpesenter sine parkeringsplasser må vike for en ny flyhangar på 1400 kvadratmeter. Derfor vil senteret flytte 100 parkeringsplasser.
Les mer om:

Ja til piknik i parken for alle

Voksnes frihet til å drikke alkohol hvor de vil, må vike for åpne og trygge parker som alkoholfrie soner med plass for alle barn, ungdom og voksne.
Les mer om:

Tyrkia nekter å vike for amerikanske sanksjoner

Tyrkia har advart USA om at de ikke vil gi etter for sanksjoner innført etter husarresten av den amerikanske pastoren Andrew Brunson.
Les mer om:

Skaterne måtte vike for barnehagen

Denne uken blir skate-utstyret i Sundeparken fjernet fordi det skal bygges større lekeplass til den nye barnehagen.
Les mer om:

Tønsbergensere, nå må vi våkne!

Hvis ikke førstesida til TB 20. juli, om at trærne i parken nedenfor Villa Møllebakken må vike for parkeringsplasser, får oss til å våkne, hva skal da til?
Les mer om:

Her jages badegjester vekk

Selv om brygga på Sørenga eies av kommunen, må Oslos badeglade innbyggere vike for støyleie beboere etter klokken 22.00.
Les mer om:

Mourinho har ikke bestemt seg – gir franskmannen en siste sjanse

Vi trodde egentlig dette kapitlet var avsluttet og at franskmannen var på vei ut døra på Old Trafford, men den gang ei. VM gir Anthony Martial en siste sjanse. Martial har aldri helt ha kommet inn i varmen hos Jose Mourinho. I en av verdens beste klubber må nødvendigvis noen spillere vike. For Martial har Alexis Sanchez´og Freds ankomst gjort fotballhverdagen ekstra krevende. Tottenham og Juventus har begge vært på jakt etter den misfornøyde United-spilleren, men nå kan det se ut som Martial får en siste sjanse hos de røde. Takket være VM i Russland. Ikke noe å si på selvtilliten i USA.

Flere gamle trær er på «dødslisten». Må vike for nytt parkeringsanlegg.

Flere gamle løvtrær må felles om det blir noe av planene for et parkeringshus i Haugar. Trærne står i parken nedenfor Villa Møllebakken der atkomsttunnelen til anlegget vil ligge.
Les mer om:

Veivesenet betaler ekstra for eiendommer for å unngå konflikter

Statens vegvesen strekker seg for å unngå konflikter når eiendommer må vike på grunn av veibygging. Prisen de betaler, ligger 10–15 prosent over antatt markedsverdi.
Les mer om:

Fjerner parkeringsplasser og utvider vei i Tromsø sentrum: - Skal bli bedre å ta bussen

Kommunen lager eget kollektivfelt for bussen sør i sentrum. Da må parkeringsplassene vike.
Les mer om:

Denne bjørkealléen skal bort

SKIEN: Bjørkealléen i Odins gate må vike når den nye barnehagen i Slemdalsgate 31 bygges.
Les mer om:

Omkom i sitt første basehopp fra fjell(pluss)

Den 28 år gamle kvinna fra Sør-Sverige omkom i sitt aller første basehopp fra fjell. Det bekrefter politibetjent Anne Vike ved Sunndal lensmannskontor.
Les mer om:

Oskar (14) med årets beste tid

Oskar Opstad Vike (14) fra Andebu vant 1.500-meteren i Tyrvinglekene søndag med en tid som er raskest i landet i hans årsklasse i år.
Les mer om:

Telenor legger ned 3G: – Dette er helt nødvendig

Både gamle kobberlinjer og mobilteknologien 3G må vike når Telenor oppgraderer nettene sine for å mette datasultne nordmenn.
Les mer om:

Siste dag for Båthavna Grill på søndag – må vike for leilighetsprosjekt

I tiår etter tiår har folk stoppet på Fjeldberg for å kjøpe pølse eller is. Søndag 27. mai er den siste dagen – men serveringen blir ikke borte selv om kiosken skal rives.
Les mer om: