Nyheter om Vike


– Vi har sagt vi vil være et topplag. Det kan vi ikke vike vekk fra

Tung avslutning før ferien for Klepp
Les mer om:

Real Madrid-supporterne fikk beskjeden de har ventet så gruelig lenge på

Du kjenner historien til Eden Hazard. Fra øverst på hylla i Premier League til benken og skadebenken i La Liga. Det siste året har få spillere vært ryktet så sterkt til en exit som den belgiske landslagsspilleren, men Real Madrid har valgt å fortsette å satse på investeringen til milliarden. Det er så mye usikkerhet knyttet til hva 31-åringen kan prestere – og hvor ofte – at betalingsviljen hos klubbene har vært milevis unna overgangssummen Real Madrid betalte i 2019.

Nottingham Forest i forhandlinger om Manchester United-spiller

Ja, vi er svake for Nottingham Forest. Det var det samme da Leeds tok den usedvanlige kronglete veien tilbake til Premier League. Når også skogvokterne fra Nottingham returnerte til øverste divisjon etter fravær på tjuetre år, da boblet det av glede i sporten.com redaksjonen. Nå får vi i tillegg skrive om noe vi ikke forventet å oppleve: Forest signerer Manchester United-spiller. United representerer toppen av kransekaka på balløya, selv med en miserabel 6. plass i Premier League forrige sesong (konklusjonen er klar, Solskjær).

Søt & Syrlig: PåPir fra A til Å

Stormen bibliotek er en suksesshistorie i seg selv. Byen storstue har blitt allemannseie, men serveringen har bydd på ulike utfordringer. Ly var først ut, men måtte vike for Tur. Nå er det Alf Mangor Johannesens AMJ Management som har tatt over styringen, bygget om lokalet og gitt signalbygget bibliotekbaren PåPir.
Les mer om:

Frp-politiker Bianca (27): – Vi bør forby russebusser

– Noen ganger må partiideologien vike for sunn fornuft, mener bystyrerepresentant Bianca Skoglie (Frp).
Les mer om:

«Naturen må vike for å redde klimaet»

Dette høyrer me iblant, at naturen må vike for at klimaet skal bestå. Kva er logikken i ei slik utsegn?
Les mer om:

Familien har bodd her siden 1966 – nå kan boligen bli rundkjøring

Huset har gått i arv siden 1966, men nå risikerer ekteparet at boligen må vike for nye riksvei 22.
Les mer om:

Volodymyr Zelenskyj lover å kjempe til alt land er vunnet tilbake

Ukraina vil ikke vike fra krigen mot den russiske angrepshæren før ukrainske styrker igjen kontrollerer hele landet, sier president Volodymyr Zelenskyj.
Les mer om:

Huset til Espen og Jorunn kan bli erstattet av en stor rundkjøring: – Jeg er innstilt på å kjempe

Huset har gått i arv siden 1966, men nå risikerer ekteparet at boligen må vike for nye riksvei 22.
Les mer om:

Tobias Rasch Vike scoret to for Bogafjell 2

Eldor med målshow
Les mer om:

Solskjær og de ni andre syndebukkene som ble tuppet ut av Premier League 2021/22

Det er lett å gå litt i surr når man skal ramse opp hvilke managere som har måttet vike i løpet av sesongen, men det pleier å ligge på rundt ti som får sparken hver eneste sesong. Du har klubbene med forventninger og budsjetter som skaper krisestemning ved første motgang om høsten, du har klubbene som rundt nyttår har begynt å tvile og mener managerbytte redder sesongen. Så har du de siste klubbene som rett før sesongfinalen føler at alt går til helvete hvis de ikke finner en syndebukk. Rundt regnet blir dette ti klubber. Det stemmer hvertfall for sesongen 2021/22.

Stenger begge felt i Karmsundgata

Trafikken må vike når det nok en gang skal jobbes ved transformatorstasjonen på Flotmyr
Les mer om:

Dette er boligene kommunen har kjøpt for å bygge ny fastlandsforbindelse

Snart kommer reguleringsplanen som forteller hvilke hus som må vike for ny vei. Noen huseiere er allerede kjøpt ut.
Les mer om:

Leeds var på nippet til å hente inn Real Madrid-legende

Marcelo Bielsa måtte forlate Elland Road etter å ha gjort seg fortjent til statuer (med trykk på flertalls-endingen) utenfor Elland Road. Det siste 4-0 tapet mot Tottenham på slutten av februar ble for smertefullt. Inn fra arbeidssøker-tilværelsen kom Jesse Marsch. Ifølge Marca hadde Leeds-ledelsen også sendt sine følere helt inn på San Bernabeu. Raul. Navnet bringer frem minner om eleganse, teknikk og nådeløs effektivitet foran motstandernes mål. 324 scoringer og 116 assists i Real Madrid-drakta i perioden fra OL på Lillehammer til 2010.

Vil erstatte disse boligene med noe mer moderne: – Tilfører kvaliteter for hele nærområdet

To firemannsboliger må vike når planene om 36 nye leiligheter skal realiseres. Utbyggeren mener prosjektet vil heve kvaliteten for beboerne i området.
Les mer om:

Regjeringen blåser nytt liv i vindkraftmotstanden

Det er ikke plass til flere vindmøller i norsk natur, mener MDG, SV og Rødt. De advarer mot å la kommunene få avgjøre når natur må vike for kraftutbygging.
Les mer om:

Disse husene på Sæter må vike for boligblokker

14 hus og flere garasjer i Ekebergveien og Poppelstien må rives, før byggingen av det nye boligprosjektet Poppelhagen på Sæter kan starte. Disse bildene er tatt i mars 2022.
Les mer om:

Se illustrasjoner: Vil bygge nytt rekkehus i hage

Den nylig solgte eneboligen i Kjelsåsveien må vike om søknaden blir godkjent.
Les mer om:

Kapper sju trær, beholder sju trær

Statens vegvesen har bestemt seg for hvor mange historiske trær som må vike for Gartnerløkka-prosjektet. Denne uka blir det hogst.
Les mer om:

Tottenham bommet på Adama Traoré – går for engelsk u-landslagsspiller til sommeren

I januar var Adama Traoré en viktig del av planen til Antonio Conte. Wolverhamptons ekstremt eksplosive og lynraske ving skulle omskoleres til wingback. Spanjolen valgte Xavi og Barcelona, og Contes plan gikk i vasken. Tottenham skal fortsatt ha inn en en spiller som binder sammen forsvar og angrep på høyresiden, nå er den rette spilleren funnet i Premier League. Ifølge Football-Insiders kilde hos Tottenham har Fabio Paratici satt igang preliminary moves for å rydde vei for en signering på sommerens overgangsmarked.

Arvid driver IT-selskap i Kyiv: – De ansatte sitter fortsatt og jobber

I mediene tegnes det et bilde av et tøft og hardført ukrainsk folk, som nekter å vike en tomme for russerne. – Det stemmer 100 prosent, sier Seniordev-partner Arvid Torset.
Les mer om:

Ikonisk jagerfly måtte vike for legenden

Nå har et annet legendarisk jagerfly inntatt Flymuseet i Bodø.
Les mer om:

- Ikke villig til å vike

Seniorforsker Julie Wilhelmsen tror ikke at Russland er villige til å vike. Hun kan heller ikke se for seg at Ukraina vil føye seg.

Her planlegges ny rekkehusgrend - da må trærne vike

Solon Eiendom vil bygge boliger like ved T-banestasjonen på Ulsrud. PBE mener det er uheldig at så mange trær må felles.
Les mer om:

Mest lest siste uke