Nyheter om Vikane


Dette er dei nye folkevalde sine verv utanom politikken

Ordførar Gerd Helen Bø seier det sjeldan oppstår problem eller feil i høve til habilitet, sjølv om også folkevalde i Suldal kan ha mange ulike bindingar. – Har god oversikt – Forholda i Suldal er så tette og oversiktlege at me har god oversikt over kva den enkelte er engasjert i.

Med julesongen inni seg

– EG HØYRER DU er komen, sa ein ferienabo på Stord midt i sommaren, -– det kan ikkje vera andre enn du som beisar huset til høglydt synging av «Sæle jolekveld» midt i juli. Men julasongen er slik. Har du ein gong fått han skikkeleg inni deg, styrer du ikkje heilt når han smyg ut att. Han er der heile tida og bed om å få lufta seg i blant, og god er han både å beisa og støvsuga til.

Brannvesenet sjekker ut mistenkelig røk på Vikane

Brannvesenet har rykket ut til Vikane etter meldinger om mistenkelig røk.
Les mer om:

Statens vegvesen: Foreslår to 40-soner i Vikaneveien

Vikaneveien i sentrale områder i Vikane er blant de mange veiene som kan få lavere fartsgrenser når Statens vegvesen om kort tid foreslår dette en rekke steder i Fredrikstad.

Kva meiner listetoppane?

1. Tre eigenskapar som gjer deg til ein god ordførar? 2. Kva er dei tre viktigaste sakene for suldals- samfunnet nå? 3. Konkret; korleis skal Suldal få fleire innbyggjarar? 4. Konkret; korleis skal Suldal få fleire arbeidsplassar? 5. Vindmøller i Suldal; ja eller nei? 6. Kva er det viktigaste Suldal kan gjera for barn og unge? 7. Bør ungdomsskulen på Nesflaten innlemmast i den felles ungdomsskulen, og kva meiner du om dagens barneskulestruktur? 8. Ulla-Førre næringsfond; korleis meiner du det best kan brukast? 9.

Den unike bittelille festivalen i skogen

Førstekommende lørdag og søndag arrangeres det en bitteliten kultur- og familiefestival i skogen i Vikane. Den familiedrevne festivalen er åpen for alle, og den er gratis.
Les mer om:

– Dette blir eit personval

Namn: Nils Bjarne Vold    Parti: Venstre Kommune: Suldal Alder: 66 Sivilstand: Ugift Driv Vikane Hyttetun AS
Les mer om:

Leif Nyland stiller ut på hjemmebane

Fredag 26. juli åpner Leif Nyland utstilling på Vikane: – Jeg gleder meg til å stille ut på hjemmebane, sier han.
Les mer om:

– Maleriene forsvant fra galleriet, noen år senere så jeg dem igjen i en reportasje i Bonytt

I tyve år har hun levd av kunsten sin, uten å motta en øre i offentlig støtte. Yvonne Jeanette Karlsen (52) er ikke anerkjent i det etablerte kunstnermiljøet, men populær blant folk flest. Til helgen stiller hun igjen ut i Vikane i Onsøy.
Les mer om:

Tilbake til start – med ny stemning

Yvonne Jeanette Karlsen (52) er tilbake på Vikane etter tre års fravær. Ikke i sjøbua denne gangen, men i garasjen til Terje Andersen. I år er det 18 år siden hun startet sommerutstilling.
Les mer om:

La ut lister i nærbutikken for få gang- og sykkelvei i Vikane – nesten 800 skrev under

Daga Andersson i Vikane så seg så lei på manglende trygghet for gående og syklende i Vikane, at hun begynte å samle inn underskrifter for gang- og sykkelvei på nærbutikken. Snart leverer hun og støttespillerne nesten 800 underskrifter.
Les mer om:

Gammel skole ble bygd om til strøken herskapsvilla – nå er den til salgs for 12,5 millioner

Eiendommen som tidligere huset Vikane skole er til salgs. Frister en enebolig på nesten 400 kvadratmeter og seks soverom så har du sjansen nå.
Les mer om:

Vigdis og Terje Andersen i Vikane har jobbet sent og tidlig siden de overtok driften av butikken: – Snart på tide med en ferie sammen

Johs Andersen er familiefirmaet som driver handel i Vikane. Terje er fjerde generasjon som driver sammen med kona Vigdis. Det har vært handel der siden 1880-tallet.
Les mer om:

360 nye båtplasser – men ingen garanti for gang- og sykkelvei i Vikane

Det er store visjoner for Hankøsundet, men det er ikke sikkert at beboerne i Vikane-området får noen gang- og sykkelsti med det første.
Les mer om:

Planlegger 360 nye båtplasser og to parkeringshus i Vikane

Etter å ha blitt knadd i årevis er Vikane-planen klar. Rådmannens stiller seg bak planen, med masse nye båtplasser og enorme parkeringsfasiliteter.
Les mer om:

Fredrikstad Seilforening blir NM-arrangør neste sommer

Fra 9. til 11. august neste år håper Fredrikstad Seilforening å fylle Hankø, Vikane og Andersenslippen med hundrevis av unge optimistseilere fra hele landet.
Les mer om:

Bileier: – Brukte tre minutter på å betale parkering, endte med bot

Thomas Lyng fra Vikane trodde alt var i skjønneste orden da han betalte parkering på Dampskipsbrygga via en parkeringsapp. Klokken 12.38 er betalingen hans registrert, men i ruta lå en bot for ikke å ha betalt mellom 12.35 og 12.40.
Les mer om:

Nå er denne rekorddyre Vikane-perlen solgt

Selgerne kunne friste med både enebolig og hytte på samme tomt – dersom du hadde rekordhøye 18 millioner kroner til overs. Nå er perlen på Vikane solgt.
Les mer om:

Kraftig nedbør fra fredag

På fredag 10. juli er det meldt to lavtrykk som kommer innover landet og gjør hele Norge vått. Statsmeteorolog Ingmar Vikane forteller at områdene sør for Trondheimsfjorden er hardest rammet av den kraftige nedbøren. Likevel må også fosningene regne med mye nedbør.

Rekordsalget lar vente på seg

Den varme sommeren har fått det til å koke både her og der – men ikke på eiendomsmarkedet. De to rekorddyre eiendommene på Vikane er ennå ikke solgt.
Les mer om:

Bestemor og Jenny stiller ut sammen

Bestemor Mary Shaw og barnebarnet Jenny åpnet fredag sin sommerutstilling på Vikane.
Les mer om:

Nye busstider Vikane

Les mer om:

Nok en perle til salgs i Vikane

For 19 millioner kan du få egen strandlinje og hus uten boplikt i Østre Vikane.
Les mer om:

Har rykket ut til brann i Onsøy

Fredrikstad brannvesen melder ved 14.05-tiden at de har rykket ut til Sareptaveien på Vikane.
Les mer om: