Nyheter om Vika


– La øyfølket betale fastlandsforbindelsen sjøl

Ifølge Olav Sannes Vika (SV) må Tønsberg si nei til å betale på en veiløsning som ikke gagner Tønsberg.
Les mer om:

- Ingen menneskerett å ha utsikt

Enkelte politikere og naboer er skeptiske til leilighetsprosjektet i Vika, mellom Fagernes og Leira, da det vil ruve høyere enn eksisterende bebyggelse i området. Tor-Erling Sæthre (Frp) mener derimot at øvrige beboere må leve med en blokk tett på.
Les mer om:

Naboer bekymret – kommunen positiv

En mønehøyde fire meter høyere enn bebyggelsen i området, gjør enkelte beboere nær leilighetsprosjektet Vika, en terrassert blokk i Valdresvegen 67, bekymret for å miste utsikten. - For oss er dette en vanskelig situasjon. Vi flyttet hit til Håvelsrudvegen 6 for under ett år siden med våre to små barn og store fremtidsplaner for hus og hage – og tillit til reguleringsplanen for området, sier naboene.
Les mer om:

Bedre bemanning kan ikke vente til 2020, Petter Berg!

Da SVs Olav Sannes Vika i bystyret onsdag 5.12 uttrykte stor bekymring over for lav bemanning i barnehagene og ba om en snarlig opptrappingsplan fra ordføreren, var svaret fra ordfører Petter Berg (H) blant annet at «bemanningen i barnehagene har gått fra 6,2 barn per ansatt til 6,0 barn per ansatt».
Les mer om:

Anita imponerte kunnskapsministeren

Kunnskapsministeren tok plass blant skoleungdommen og fulgte med på Anita Vika Langødegård fra Volbu og dansekollegene med stor interesse da de framførte «#Me&U» på Rom for dans i Oslo onsdag.
Les mer om:

Spisepinner, dyremasker og surrealistisk dans slo an hos statsråden

Både statsråd og skoleelever sperret opp øynene da Anita Vika Langødegård og dansekollegene var i aksjon med spisepinner, dyremasker og surrealistisk dans i forestillingen «#Me & U» i Rom for dans i Oslo.
Les mer om:

Tollefsen må forklare flere kjøp

I januar 2017 kjøpte Ivar Tollefsen to leiegårder i Vika, et steinkast fra Aker Brygge. Disse ble heller aldri meldt til kommunalt forkjøp.

Vil dekke vika med slagg

Et 25 cm. tykt lag med knust slagg skal isolere miljøgiftene i Indrevika i Fedafjorden.
Les mer om:

Klar tale fra Olav: – Stasjonen må ligge i sentrum, ellers er vi sjanseløse

Bystyrerepresentant Olav Sanness Vika (SV) er bekymret for konsekvensene av ikke å utrede Nøtterøykorridoren med jernbanestasjon i sentrum.
Les mer om:

Når bokbutikken åpnes fredag, får dette ekteparet Haugesunds korteste vei til jobb

De bor i tredje etasje, han jobber i andre og hun jobber i første. Bli med inn til Rune Vika og Linda Holst.
Les mer om:

Olav mot Heming: Klart for maktkamp om å bli listetopp for SV: – Det er personlig litt ubehagelig, men ut over det blir det veldig kult

Nominasjonsmøtet skal avgjøre om det er Res Heming Olaussen eller Tønsbergs Olav Sannes Vika som blir ordførerkandidat for Sosialistisk Venstreparti i kommunevalget neste år.
Les mer om:

Brann på taket av House of Oslo

Nødetatene ble natt til torsdag varslet om en brann på taket til kjøpesenteret House of Oslo i Vika i Oslo. Like etter klokken 02.30 opplyste politiet at brannen var slukket.
Les mer om:

Brann på taket av House of Oslo slukket

Brannen på taket til kjøpesenteret House of Oslo i Vika i Oslo er slukket, opplyser politiet like etter klokken 2.30 natt til torsdag.
Les mer om:

Advarer mot Tromsøpalmen: – Den kan ta helt overhånd(pluss)

I mange år har Tromsøpalmen fått spredt seg fritt i Vika og på Silsand, og nå står Finnsnes for tur. Men kommunen gjør fortsatt ingen ting.
Les mer om:

Bygger 26 moderne leiligheter med panoramautsikt(pluss)

Tett i sjøkanten i Vika i Sørreisa planlegger Per-Otto Myre og Myre Holding As et helt nytt bygg som skal romme 1000 kvadratmeter med næringslokale og 26 moderne leiligheter med panoramautsikt.
Les mer om:

Valdriser foran og bak dommerbordet på Landskappleiken

Heimkommunen og Valdres for øvrig er godt representert når utflytta øystreslidring Anita Vika Langødegård (26) er dommer under Landskappleiken for første gang. Hun nøyer seg imidlertid ikke bare med å sitte bak dommerbordet, men stiller også som deltaker sjøl.
Les mer om:

Fire personer arrestert i Oslo etter narkotikafunn

Funn av våpen og narkotika etter en politiransakelse i Vika i Oslo, har ført til en arrestasjon av fire personer i 30-årene, bekrefter politiet til VG.

Bryne-spiller giftet seg tre timer før kampstart

I dag giftet Klepp- jenta Kirsti Vika Damsgård seg med Bryne-spilleren Bjarne Langeland. Festen tok de i klubbhuset til Bryne FK.
Les mer om:

– Trist møte i utmarka

– Jeg synes det var trist å finne så mye avfall i området mellom Vika og Mustapartajordet.
Les mer om:

Ny terrasseblokk i Vika - planer om totalt 160 leiligheter på Fagernes og Leira

Til sammen 160 nye leiligheter er under planlegging på Fagernes og Leira. Det nyeste prosjektet er Vika, en terrassert blokk i Valdresvegen 67, i regi av Edvard Gigstad. Her er info om de fem store leilighetsprosjektene som pågår nå.
Les mer om:

Føler seg utrygge med flere tonn is over husene

De evakuerte beboerne i Namsos kommune føler seg utrygge med flere tonn med is hengende over husene i Vika. Nå forlenger Namsos kommune evakueringen fram til neste mandag.
Les mer om:

Isblokk truer flere hus i Namsos

En stor isblokk truer flere hus i Vika i Namsos, og to familier har blitt evakuert.
Les mer om:

Vikarbruk i helseomsorgen undersøkes nærmere etter kritiske påstander i bystyret

Tønsberg politiske og administrative ledelse måtte i bystyret onsdag rykke ut og svare på spørsmål om bruk av tjenester fra vikarbyrået Orange Helse. Svaret ble gitt før Sanness Vika refererte fra en melding som viser at vikarer fra Orange jobber mer enn loven tillater.
Les mer om:

Det holder ikke bare å møte opp, ordfører Berg. Du må handle.

Det er bare én løsning på krisen i eldreomsorgen i Tønsberg: Å få mer penger på bordet, mener Olav Sannes Vika (SV).

Olav spør om bruk av utenlandske helsearbeidere

I en interpellasjon i Tønsberg bystyre onsdag vil Olav Sanness Vika (SV) spørre ordføreren om bruk av helsearbeidere fra selskapet Orange helse. Bakgrunnen for spørsmålene er helseforetakets personalpolitikk.
Les mer om: