Nyheter om Vik


Departementet: E39 skal fortsatt gå over Ørskogfjellet(pluss)

Samferdselsdepartementet sier seg enig i Statens vegvesens vurderinger om trasévalg for E39 mellom Digernes og Vik.

AaFK ligger an til å holde budsjettet: – Har vært mer disiplinerte enn noen gang

Geir S. Vik advarer mot å tro at et opprykk vil være nok til at AaFK skal få en stabilt god økonomi. I år styres det mot et budsjettert underskudd.
Les mer om:

AaFK ligger an til å holde budsjettet: – Har vært mer disiplinerte enn noen gang

Geir S. Vik advarer mot å tro at et opprykk vil være nok til at AaFK skal få en stabilt god økonomi. I år styres det mot et budsjettert underskudd.
Les mer om:

Holdt på å drukne: Reddet av «engler» i hvitt superundertøy

Rune Vik holdt på å drukne i Smedasundet da han en oktobernatt i fjor ramlet utfor kaien. I det stummende høstmørket greide han ikke se at redningsstigen bare var to meter unna. Nå ber han om at livreddende belysning installeres langs hele kaien i Haugesund.
Les mer om:

Pakken med kyllingfilet krydde av larver

Ole-Christian Vik og familien skulle kose seg med kyllingfilet, men pakken var full av larver. – Fullt forståelig at han syns dette var ekkelt. Heldigvis har vi ikke hørt om andre tilfeller, sier Coop.
Les mer om:

Coop beklager etter funn av larve i kyllingpakke

Ole Christian Vik sier han fant hundrevis av levende kryp i kyllingpakken.
Les mer om:

Også trollet digga med da Nasty Worms spilte

Før han avslutningsvis inviterte til trolldans, digga også trollet (Tobias Vik) med da Øystre Slidre-bandet Nasty Worms, bestående av vokalist Erland Aasan, gitarist Fredrik Jemterud Solberg, trommis Simen Døvre Roland og bassist Nicolay Støle Hansen, underholdt på Trollrocks familiedag. Her hører du dem framføre den egenskrevne låten, «Alt er dritt i dag». – Men det er ikke helt sant da, kommenterte vokalist Erland Aasan med et smil før de satte i gang med låten.

– Ser lyst på hausten for Vik Ørsta(pluss)

Køyrer du på E39 nord for Oslo, er det trafikksikringsprodukt og lysmaster frå Vik Ørsta som møter deg.
Les mer om:

Bil har rulla rundt i Vik

Fredag satte Bergen tre nye varmerekorder, men det var likevel ikke der det var varmest i landet. Tre steder målte over 34 grader.
Les mer om:

Nå modnes ho fort i varmen(pluss)

Sommervarmen sist helg ga en pangstart på det som ser ut til å bli en tipp topp sesong for jordbær på Vik Gård i Kvæfjord.
Les mer om:

Østfoldhallen: Solide tall og to nye butikker på vei inn

Østfoldhallen-leder Anne Vik kan glede seg over solide tall hittil i år: Kjøpesenterdelen økte med tre prosent. I august kommer også flere nye butikker inn i det snart fulle kjøpesenteret.
Les mer om:

River og bygger nytt på Tømmerstø brygge

Dagens bebyggelse på Tømmerstø brygge jevnes med fjorden. Innehaver Einar Vik vil investere et tosifret antall millioner i ny matbutikk og restaurant innen neste sommer.
Les mer om:

Anita Vik: –Ordføreren må vise at han er mann og står for sikkerheten i byen

Den profilerte Frp-politikeren krever at Aps ordfører Jon-Ivar Nygård tar affære og får bort romfolket fra parkeringsplassen ved Kvernhuset skole. Nygård svarer at dette må kommuneadministrasjonen ordne opp i.

Karoline-saken: – En hån mot foreldrene. – Jeg blir trist og forbannet

Jens Olav Simensen reagerer kraftig på artikkelen om Karoline Reiersen Tangen (10), og at hun til nå ikke har fått brukerstyrt personlig assistent. – Dette er hårreisende, men dessverre ikke enestående, sier han. Også Høyres Njål Gustavsen og Anita Vik (Frp) reagerer.

– Stå på krava – ikke gi en millimeter(pluss)

Justisminister Jøran Kallmyr kom definitivt hjem til sine egne da han deltok på det åpne møtet til Hustadvika Frp på Vonheim i Malmefjorden onsdag kveld. Og justisministeren hadde følgende råd til lokalpartiet foran høstens valgkamp: – Stå på krava. Ikke vik en millimeter!
Les mer om:

Pappa til barnet som ikke fikk spille i løpet av en hel turnering reagerer

Det er mange ledere av barnefotball som tror de leder A laget for Barcelona eller akkurat har fått managerjobben i Manchester United. – De av oss som har barn som spiller fotball har helt sikkert opplevd det som en far har skrevet i et avis innlegg.  Fotballforbundet reagerer kraftig, men det spørs om det hjelper. – Er du først ekskluderende som leder av et lag, er det ingenting som kan endre på det. Les : Leo Borg ute av kvalifisering til junior turneringen i Wimbledon All lærdom viser at hvis ikke laget er inkluderende og trygt for de som er med, forsvinner de en etter en.

Vil investere stort i 50-årsjubilanten

Vik Ørsta-konsernet vil kjøpa nytt produksjonsutstyr og robotar til verket i Vik. Prislapp: 40 millionar kroner. Men fyrst må eigarane bla opp pengane.
Les mer om:

Beklager uttalelse

Ole Henrik Vik i Saltdalsfjorden beklager unyansert uttalelse.
Les mer om:

–Hvem har gitt tillatelse?(pluss)

Vik Aspaker likte svært dårlig at noen i kunstens navn tillater seg å tildekke statuen av general Carl Gustav Fleischer.
Les mer om:

Svein Erik Sag­li­en vurderte å leggja opp, men valde å halda fram for å få spela med sønene

Svein Erik Sag­li­en (41) pro­du­se­rer meir enn sco­rin­gar for A-la­get til Vik i 5. di­vi­sjon. Sag­li­en vaks opp på Bagn, men flyt­te til Vik et­ter endt sku­le­gang. No spelar han med sønene sine.
Les mer om:

Presten og pride: – No skal eg trø fram og starte diskusjonen

Det seier Ingebjørg Vik Laugaland, sokneprest i Vang. Torsdag kveld kom regnbogeflagget i posten, og fredag morgon står ho klar med spiker, hammar og stige utanfor prestekontoret i Vang.
Les mer om:

Komikerne forsøker å kuppe Alliansen

Komikerne Johan Golden, Espen Thoresen, Sturle Vik Pedersen og Markus Gaupås Johansen ble satt opp på ytrehøyre-partiet Alliansens valgliste. Nå slår de tilbake mot partilederen.

Komikere vil kuppe Alliansen

Fredag inviterte komikerne Johan Golden, Espen Rustad Thoresen og Sturle Vik Pedersen og Markus Gaupås Johansen fra NRK Satiriks til en heller uvant og humørfylt pressekonferanse på en av Oslos minste barer, der journalistene måtte klumpe seg sammen både foran og bak bardisken. Alle fire har blitt ført opp på Alliansens liste i høstens kommunevalg, noe de aldri fikk beskjed om, slik reglene tilsier, hevder de. – Men vi vil ikke trekke oss, men gjøre vår demokratiske plikt, sier de fire. LES OGSÅ: Chance The Rapper avlyser i Skandinavia. Første – og kanskje eneste – post på programmet er å få k

Havnet på høyreekstrem liste - nå skal komikerne ta hevn

Komikerne Markus Gaupås Johansen, Sturle Vik Pedersen og Johan Golden dukket ufrivillig opp på det høyreekstreme partiet Alliansens liste. Nå krever de partilederens avgang.
Les mer om:

Skjebnedag for Skjerstadfjorden: - Det er vanskelig å kjøpe argumentene til næringa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.