Nyheter om Vigre


Rike eiere ga dem frie tøyler til å skape et nytt hotell, så kom koronaen

27. mars skulle Hotell Jæren gjenåpnes med Mette Vigre (33) og Else Strøm Larsen (38) som nytt vertskap, headhuntet til oppgaven av Europris-gründer Wiggo Erichsen. Nå har de et ferdig, totalrenovert hotell, men stengte dører.

Desse skal gi råd i kommunale saker

Rådet for menneske med nedsett funksjonsevne Rådet arbeidar for å styrka funksjonshemma si deltaking og medverking på alle samfunnsområde. Rådet uttaler seg om og tar initiativ i saker som angår vilkåra til ulike grupper menneske med nedsett funksjonsevne. Eldrerådet Eldrerådet er eit rådgjevande organ for kommunen.

Stinn brakke på julemesse

Julemessa på Suldal Samfunnshus har alltid lokka til seg mykje folk. – Men i år tar det heilt av! seier ein særs nøgd messeansvarleg Kirsten Vigre midt i mylderet av graut-etande gjester. – Me kunne visst berre drive kafe, strålar ho. Smaksløkar i stemning Ute i foajeen er det julematen som regjerer. Utstillarane lokkar med den eine godbeten etter den andre. Og det står ikkje på smaksprøvar. Årets pinnekjøt, bacon og anna snacks blir raust del ut til alle som passerer.
Les mer om:

Privatistskolen Sonans måtte flytte til større lokaler: Ine (20) og Vilde (22) gleder seg til studiestart

Det er bare ett år siden privatistskolen Sonans startet i Fredrikstad, men allerede denne høsten måtte de flytte til større lokaler. – En eventyrlig vekst, sier rektor Lena Vigre Kirkeberg.
Les mer om:

– Karmøy kommune viser total mangel på ambisjoner og vyer

– Jeg finner det vondt at den store kaitomten ikke skal være alle sin. Karmøy kommune evner ikke å se langsiktige investeringer, mener Vibecke Nes Vigre.
Les mer om:

Badeparken åpnet i regnvær: - Det er jo nå det er best å bade!

Trygve Hagestad (11) og Håkon Magnus Vigre (12) lot ikke dårlig vær komme i veien for badegleden. De kastet seg ut i Tjenna med våtdrakter på, og fikk utforske den nyoppsatte baderiggen temmelig alene. Men det varer nok ikke lenge.
Les mer om:

Ukens anbefalte sanger

Stavangerartisten Odd Bjarne Vigre debuterer som soloartist.
Les mer om:

Nykommeren debuterer for Nærbø i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er en drøy måned siden sluttspillet var over for Nærbø, og det er fire måneder til eliteserien kastes i gang igjen.Etter en liten pause uten fellestreninger, har Nærbøs fremadstormende herrespillere trent knallhardt de siste ukene, og slik skal det fortsette nesten to måneder til, før spillerne får en svært fortjent sommerferie.Vil vise hvem som er best Midt i blodslitet spiller Nærbø treningskamp mot Viking fra 1.

Færre enn før deltok da MC-sesongen ble innledet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mange ble nok skremt av regnet, men om lag 70 førere og sykler møtte opp på årets første MC-treff i Sokndal lørdag.- Det er betydelig mindre enn det har vært på det beste, da vi har vært oppe i nærmere 300, sier Kjetil Kristiansen i Sokndal MC Klubb.Men noen er faste gjester uansett vær.

Nå har Tord bestemt seg for hvor han skal krige videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tord Haugseng har vært i tenkeboksen lenge, men torsdag signerte han en toårskontrakt med moderklubben. Den ambisiøse bakspilleren har i flere kamper denne sesongen vist at han allerede som 19-åring er en god eliteseriespiller. Fortsatt gjenstår mye før han er en stabil toppspiller, men det kommer garantert.Storebror Rassin Haugseng (21), ofte kalt Nærbøs «forsvarssjef», skal også signere en toårskontrakt.

Tre skular i Hå får nye rektorar etter sommarferien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rune Roaldsen (46), som no er rektor ved Motland skule på Nærbø, blir ny rektor ved Varhaug ungdomsskule.Synnøve Helleren Malmin (46), som er lagleiar ved Motland, blir frå 1. august ny rektor ved same skule. Ingerid Flesland Standal (50) blir ny rektor på skulen på Høyland.Ho kjem frå stillinga som undervisningsinspektør ved Dysjaland skule i Sola.Alle dei tre byrjar i ny jobb frå 1.

Dette er trolig Nærbøs nye høyreback

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For noen uker siden avviste trener Marc Uhd at Sandnes sin toppscorer, Lars Sigve Hamre, var aktuell for Nærbø. Nå er 1997-modellen så godt som klar for eliteserieklubben i Hå.Høyrebacken Hamre er lite lysten på å ta en ny sesong i 1. divisjon, der han føler han ikke har hatt liten eller ingen utvikling denne sesongen.

Helt utsolgt da lokale krefter arrangerte Disney-kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Se! En prinsesse, utbryter en liten kar fra fremste rad idet Åse Marie N. Høyland og Ester F. Pollestad utkledde som Askepott og Snehvit.Lørdag kveld var handballhallen i Nye Loen forvandla til ballscene for prinsessene, og konsertarena for Nærbøs skulekorps og musikkorps. Sammen med barnekoret Emmaus og en rekke solister serverte de ekte Disney-magi lørdag kveld. Konferansier Åse Marie N. Høyland og Ester F.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Utsikten er den samme gamle, men nå har disse damene fornyet hele Vidsyn

- Vi må henge med i tiden. Når vi først bestemmer oss går det fort, ler innehaverne av Vidsyn, Else Strøm Larsen og Mette Vigre.
Les mer om:

Anja Hammerseng-Edin motiverte unge i Klepp

- Eg vil bli flinkare til å tenkja at eg er sterk, modig og godt førebudd, seier Malin Vigre Vølstad, niandeklassing ved Orstad skule.
Les mer om:

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vigre

Nødetatene er på vei etter melding om trafikkulykke ved Vigre.
Les mer om:

Ni av ti lærere på videregående skoler mangler kunnskap om narkotika

– Det er et stort gap mellom forventninger samfunnet har og det som er en realitet for lærere på videregående skole, sier lektor Odd Bjarne Vigre.
Les mer om:

Stian Vigre kan bli kveldens joker

Bakspilleren har ristet av seg ryggproblemene, og kan få noen minutter i kveldens svært viktige kamp mot Bækkelaget.
Les mer om:

I fjor sommer så det mørkt ut for Vidsyn, men disse damene ga seg ikke

Else Strøm Larsen og Mette Vigre Rugland er glad de ikke valgte letteste utvei og la ned hele virksomheten på toppen av Foum Jæren.

– Vi vil bygge cruisehavn her på Rennesøy

Johnny Vigre vil vise cruiseturistene Ryfylke. Derfor vil han bygge en 700 meter lang kai med opplevelsessenter, sjøbad og mye mer på Rennesøy.
Les mer om:

- Eg fekk lov å ha to, sa kona. Nå har eg femten

Oppassaren i fugleparken på Nærbø, Leif Sigmund Vigre, har passa fuglar i 60 år.
Les mer om:

Ny klubb for kampsport er starta på Nærbø

Rasmus Vigre starta i fjor Nærbø Makotokai Kampsportklubb.
Les mer om:

Hevdet seg i nordisk mesterskap i dressur

Mali Vigre Vølstad og Marie Håland fra Orstad ble begge best sammenlagt av de norske.
Les mer om: